Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Csüt. Márc. 09, 2017 1:00 am


A kezdet

• Az oldal a The Vampire Diaries és The Originals történeteken alapul, de nem követi 100%-osan azt. Ezt értsd úgy, hogy aki meghalt a sorozatban, az nem biztos, hogy itt is. Erről viszont bővebben majd a világleírásban olvashattok, most jöjjenek a szabályok, hisz anélkül semmi sem marad fent hosszútávon. Szabályok nélkül káosz lenne és elszabadulna a pokol - amit senki sem akar.


Regisztráció

• Ez az első és legfontosabb lépés. A karaktered teljes nevével kell regisztrálnod! Ha több karaktered lesz az idők során, akkor az összes karakterrel külön kell regisztrálnod. Amint ezzel megvagy, indulhatsz igényelni a szeretett karaktert, akit megálmodtál.
• Amennyiben nem a karakter nevével történik a regisztráció, az az account 3 napon belül törlődik, kivéve, ha pm-ben kérsz név változtatást.


Reag / hozzászólás

• A hozzászólások szószáma nincs megszabva, viszont ne két mondattal szúrd ki a másik szemét. Törekedj arra, hogy összeszedett, jól megfogalmazott reagjaid legyenek, hogy minél inkább átérezzük a karakteredet. (Szerintem 300 szó nem okoz gondot senkinek, de nyilván nem fogunk mindenkit árgus szemekkel figyelni, hogy kevesebbet ír – Azonban, ha sorozatos karaktert viszel, akkor törekedj a hosszúságra és az igényességre együttesen!)
• A reagok E/1-ben vagy E/3-ban íródjanak, bár előbbinek én személy szerint jobban örülnék, azonban egy játékon belül ne cserélgessük a két írásmódot! Az, hogy jelen időben vagy múltban írsz, szintén rajtad áll. A reagokat úgy írjuk, ahogy egy könyvben is látjuk.
• Helyesírás! Erre nagyon-nagyon figyelj! A chatben lehetnek elgépelések, gyorsan ír az ember, de amikor reagot körmölünk, több időnk van átgondolni, mit is akarunk írni. Jobb, ha átolvasod minimum egyszer, mielőtt elküldöd a hozzászólást.


Karakterek, igénylés

• Annyi karaktered lehet, amennyivel elbírsz, nincs megkötés (legalábbis egyelőre). Az viszont kikötés, hogy egyik karakteredet se hanyagold el túlzottan, mert ezért szólni fogunk. (Azért ne essünk túlzásba a karakteralkotást illetően! Ha valamelyik karakteredet nem érzed közel magadhoz vagy nem tudsz vele mit kezdeni, inkább válj meg tőle. A felesleges karakterek előbb-utóbb úgyis kiszóródnak.)
• Megfelelően töltsd ki az adatlapot, különben visszaírhatjuk, hogy még bővítgesd, javítgasd. Ha nem fogadjuk el a karakterlapot, ne sértődj meg!
• Ha új karaktert igényelsz, mindenképp jelezd a staff felé! (A multi karakterekre értendő ez, azokra is, amiket nem vállal fel az illető a nyilvánosság előtt.)
• Ha egy karaktered van, ha több, akkor is írnod kell a Főkarakterek összesítőjébe.
• Ha sorozatos karaktert akarsz vinni, igyekezz a lehető legkarakterhűbben írni! Egy elég szélsőséges példa: Katherine Pierce egy ribanc vámpír (by. Damon), tehát ne legyen egy cuki, hisztis Miss Mystic Falls szépe lány belőle.
• A sorozatos, illetve canon karakterekkel kapcsolatban: minden esetben az adminok együttesen döntik el, ki fogja megkapni a karaktert. A karakter elkészítésére mindössze 1 hét áll rendelkezésre, abban az esetben, ha több ember regisztrál be.
• Aki sorozatos karakterhez szeretné kapcsolni a karakterét, az előtte egyeztessen a főadminnal és az érintettekkel is. Köszönöm!
Sorozatos, illetve canon karaktert a staff elvehet! Inaktivitás, valamint karakterhűtlenségre, de még összeférhetetlenségre hivatkozva is.
• PB előre foglalás lehetséges. A rendes Avatar foglaló van erre lehetőség és a foglalás a beírástól számított kettő hétig áll fent, utána a PB újra felszabadul – kivéve, ha elkészült a karakter ET-je. Hosszabbításra van lehetőség, amennyiben úgy érzed, a karakter tényleg el fog készülni.
• A karakterlapok megírására a regisztrációtól számított kettő hét áll rendelkezésre!


Keresett karakterek

• A keresett karakterhirdetést adsz fel és megadsz benne PB-t, az attól még nem minősül foglaltnak, csak ha beírod a Keresett karakterek összesítőjébe. Onnantól az az arc már nem használható fel más karakterhez.
• A keresett karakterek esetében, ha több jelentkező van, akkor a hirdető fog dönteni arról, ki kapja meg a karaktert. (Amint az egyik ET elkészült, a másik "versenyzőnek" már csak 1 hete van megírnia a sajátját!)
• A hirdetőnek jogában áll visszavenni a karaktert az alábbi esetekben:
  1. Mivel a játék aktívságot is igényel, ami jobb esetben nem havi 1 reagból áll, így a hirdető elveheti a karaktert, ha számára nem megfelelő a játék tempója.
  2. Ha nem a megadott történet, jellem szerint viszi a karaktert. Tehát, ha eltér a megbeszéltektől anélkül, hogy a hirdető belement volna - elvégre nem véletlenül hirdette meg a karaktert, valószínűleg szüksége van az adott szerepkörre.
  3. Abban az esetben is visszavehető a karakter, ha a két user között személyes konfliktusok vannak és ez a játék rovására megy.
• Ha a hirdető visszavenné a karaktert, abban az esetben az egyik adminnak köteles szólni.


A játékkal kapcsolatban

• A másik karakterét megölni csak a másik user engedélyével lehet! Viszont a Staffot mindenképp értesítsétek a karakter-halálról, már annak gondolatáról is. Sorozatos karaktereket például semmiképp ne öljetek meg engedély nélkül - ha ráuntál a karakterre, inkább add át, de ne öld meg.
• Ha hosszabb ideig nem reagál a partnered, nyugodtan tekintheted lezártnak a játékot - értesíts minket és odaírjuk a játéktérre, hogy lezárt játék, így átadva a helyszínt másnak egy újabb játékra.
• A +18-as játékok engedélyezettek, azt már mindenki maga döntse el, hogyan él ezzel a lehetőséggel. Azért túlzott részletezés nem biztos, hogy muszáj, nem tudni, ki téved ide olvasgatni. Az ilyen játékok reagjaihoz írjátok oda, hogy +18.
• Egy karakter nyugodtan lehet egyszerre több helyen. Az már rád van bízva, hogy hány kört vállalsz be, mennyire tudsz aktív lenni.
• Már megkezdett körbe csak úgy csatlakozz be, ha előtte engedélyt kértél a résztvevőktől.
• Egy helyszínen csak egy játék mehet a kavarodás elkerülése végett! Ha lezárult egy játék, köteles valamelyik játékos írni a helyszínzárás menüpontba és jelezni ezt nekünk, a staffnak, hogy intézkedhessünk.


Nagychat – gyors játék

• Ha valakinek kedve van, akkor játszhat - igen, a karakterrel úgy, mint a játéktéren, csak itt gyors reagokkal. Ezek egyáltalán nem számítanak bele a játéktéri történésekbe, kivétel ha mindkét fél úgy gondolja, hogy szükséges.

• Jelhasználat:
// Ha userként írsz, akkor két ferdevonallal jelezd.

• Így pedig, ha karakterrel írsz:
*Leül a kanapéra és magához veszi a kedvenc újságát, lapozgatni kezdi. Ekkor csörren meg a telefonja, amit morogva magához vesz.* Ki a fene keres ilyenkor?

És így tovább. Gondoltam jobb, ha erről is írunk a szabályzatba, mert mostanság többször fordult elő, hogy játékba kezdtünk nagychaten.


A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól!avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Kedves naplóm! Ez a kezdet :: Fontos tudnivalók-
^
ˇ