Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Ashley Becker, Bonnie Bennett, Ophelia Swan


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUtcák

Szabályzat EmptyAlways and Forever
Yesterday at 10:50 pmEbédlõ

Szabályzat EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:02 pmFolyosók

Szabályzat EmptyVincent Medison
Yesterday at 2:23 pmElkészültem!

Szabályzat EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmRebekah Mikaelson: The Life Story

Szabályzat EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmFounding Fathers pub

Szabályzat EmptyAlesea R. Hyland
Yesterday at 1:48 pmBiliárdasztal

Szabályzat EmptyLysandra Lockhart
Yesterday at 1:14 pmKinek az oldalán állsz?

Szabályzat EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 12:01 pmRangfoglaló

Szabályzat EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:47 amSzületésnapok

Szabályzat EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:44 am

Share
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat EmptySzomb. Jún. 16, 2018 12:20 am

Hivatalos kódex
avagy a szabályzatunk

It's only been a lifetime

Regisztráció
❖ Ez az első és legfontosabb lépés. A karaktered teljes nevével kell regisztrálnod! Ha több karaktered lesz az idők során, akkor az összes karakterrel külön kell regisztrálnod. Amint ezzel megvagy, indulhatsz igényelni a szeretett karaktert, akit megálmodtál.
❖ Amennyiben nem a karakter nevével történik a regisztráció, az az account 3 napon belül törlődik, kivéve, ha pm-ben kérsz névváltoztatást.
❖ Más sorozatokból ismert, teljes nevet szigorúan tilos átvenni, valamint a karakterhez tartozó teljes háttértörténetet is. Ez egy The Vampire Diaries, valamint The Originals világra épülő fórum, így nem szeretnénk pl. Alexander Lightwoodot köreinkben üdvözölni, mivel ő egy shadowhunterses karakter. Apróbb mozzanatok, történések átvehetőek, azzal nincs baj, csak 100%-osan ne egyezzen, hisz akkor mi értelme erre a fórumra jönni, aminek voltaképpen más a témája?

Karakterek, igénylés
❖ Megfelelően töltsd ki az adatlapot, különben a staff jelezhet feléd, miszerint még bővítésre, javításra szorul a lap. Ha nem fogadjuk el elsőre a karakterlapot, ne sértődj meg! Sosem személyeskedünk, mindig megalapozott érveink vannak, ha visszautasítunk egy karaktert, és biztos lehetsz benne, hogy mindig segítünk kijavítani az esetleges hibákat..
❖ Ha egy karaktered van, ha több, akkor is írnod kell a Főkarakterek összesítőjébe. Köszönjük a jelzést, ezzel jelentősen megkönnyíted a munkánkat!
❖ Ha sorozatos karaktert akarsz vinni, igyekezz a lehető legkarakterhűbben írni! Egy elég szélsőséges példa: Katherine Pierce egy ribanc vámpír (by Damon), tehát ne legyen egy cuki, kényeskedő Mystic Falls szépe típusú lány belőle.
❖ A sorozatos, illetve canon karakterekkel kapcsolatban: minden esetben a staff dönti el, hogy elfogadható-e az adott karakterlap, avagy sem. Ha többen regisztrálnak be egy adott karakterre, akkor az az user kapja meg a lehetőséget a bizonyításra, aki előbb elkészül. Magyarul: nincs versenyeztetés, az idő és a szerencse dönt.
❖ Aki sorozatos karakterhez szeretné kapcsolni a karakterét, az előtte egyeztessen a staffal és az érintettekkel is. Köszönjük!
Sorozatos, illetve canon karaktert a staff elvehet! Inaktivitásra, valamint karakterhűtlenségre, de még összeférhetetlenségre hivatkozva is.
Sorozatos karakter maximum öt lehet egy adott usernél. Úgy válassz több sorozatos karaktert magadnak, hogy azok ne kapcsolódjanak szorosan egymáshoz. Pl. Stefan és Damon nem lehet egy usernél. Ötnél több sorozatos karakter nem lehet nálad. Az egyéb canon karaktereket nem érinti ez a korlátozás.
❖ PB előre foglalás admini engedéllyel lehetséges - tehát semmi más dolgod nincs, mint a főadminra írni egy pm-et a kéréseddel, amennyiben biztosan megalkotod az adott PB-vel a karaktert.
❖ A karakterlapok megírására a regisztrációtól számított kettő hét áll rendelkezésre!

Multi karakterek
❖ Nincsen korlátozás. Mindenkinek annyi karaktere lehet, amennyit elbír, avagy amennyit csak szeretne. Ha a staff azonban úgy ítéli meg, hogy nem vagy kellőképpen aktív, akkor felszólíthat egyrészt az aktívságra, másrészt, ha nem születnek reagok, akkor akár el is vehet tőled karaktert. Viszont a staff megértő, így ha a Hiányzásnaplóban jelezed az esetleges távolmaradást, akkor azt figyelembe fogjuk venni!
❖ Új karakter esetén köteles vagy jelezni a staff felé kiléted. Amennyiben ez nem történik meg, figyelmeztetésben részesülsz! (Azt megértjük, ha a nyilvánosság előtt nem vállalnád fel az adott multi karaktert, de a staffnak tudnia kell róla a kavarodások elkerülése érdekében.) Köszönjük az őszinteséged!

Keresett karakterek
❖ Ha keresett karakterhirdetést adsz fel és megadsz benne PB-t, az attól még nem minősül foglaltnak, csak ha beírod a Keresett karakterek összesítőjébe. Onnantól az az arc már nem használható fel más karakterhez.
❖ A keresett karakterek esetében, ha több jelentkező van, akkor a hirdető fog dönteni arról, ki kapja meg a karaktert. (Amint az egyik ET elkészült, a másik "versenyzőnek" már csak 1 hete van megírnia a sajátját!)
❖ A hirdetőnek jogában áll visszavenni a karaktert az alábbi esetekben:
の Mivel a játék aktívságot is igényel, ami jobb esetben nem havi 1 reagból áll, így a hirdető elveheti a karaktert, ha számára nem megfelelő a játék tempója.
の Ha nem a megadott történet, jellem szerint viszi a karaktert. Tehát, ha eltér a megbeszéltektől anélkül, hogy a hirdető belement volna - elvégre nem véletlenül hirdette meg a karaktert, valószínűleg szüksége van az adott szerepkörre.
の Abban az esetben is visszavehető a karakter, ha a két user között személyes konfliktusok vannak és ez a játék rovására megy.

❖ Ha a hirdető visszavenné a karaktert, abban az esetben az egyik adminnak köteles szólni.

Reagok, hozzászólások
❖ A hozzászólások szószáma nincs megszabva, viszont ne két mondattal szúrd ki a másik szemét! Törekedj arra, hogy összeszedett, jól megfogalmazott reagjaid legyenek, hogy minél inkább átérezzük a karakteredet! (Szerintem 300 szó nem okoz gondot senkinek, de nyilván nem fogunk mindenkit árgus szemekkel figyelni, hogy kevesebbet ír-e – de ha sorozatos karaktert viszel, akkor a hosszúságra és az igényességre együttesen törekedj!)
❖ A reagok E/1-ben vagy E/3-ban íródjanak, egy játékon belül ne cserélgessük a két írásmódot! Az, hogy jelen időben vagy múltban írsz, szintén rajtad áll. A reagokat úgy írjuk, ahogy egy könyvben is látjuk, tehát nem használunk csillagokat a cselekvés jelöléséhez.
❖ Helyesírás! Erre nagyon-nagyon figyelj! A chatben lehetnek elgépelések, gyorsan ír az ember, de amikor reagot körmölünk, több időnk van átgondolni, mit is akarunk írni. Jobb, ha átolvasod minimum egyszer, mielőtt elküldöd a hozzászólást, illetve sokat segíthet a Microsoft Word helyesírást ellenőrző funkciója is.
❖ Aki szereti a pörgősebb, avagy a rövidebb reagokat (100-200 szó), nos, lehetőség van Real Time játékokra, bár ezek a reagok számban nem feltétlenül dobnak a Te reag számodon. (Helyesbítve: 5 rövid reag tesz ki 1 teljes értékű reagot; ez a Havi reagszámba beleszámít). Amikor helyszínt nyittok, a legelső hsz is lehet reag, hiszen a körök végén a staff valamelyik tagja számolja össze a reagokat; s ez kerül be a Te reagszámaid közé.

Egyéb fontos tudnivalók
❖ A másik karakterét megölni csak a másik user engedélyével lehet! Viszont a Staffot mindenképp értesítsétek a karakterhalálról, már annak tervezetéről is! Sorozatos karaktereket például semmiképp ne öljetek meg engedély nélkül - ha ráuntál a karakterre, inkább add át, de ne öld meg!
❖ Ha hosszabb ideig nem reagál a partnered, nyugodtan tekintheted lezártnak a játékot - értesíts minket és odaírjuk a játéktérre, hogy lezárt játék, így átadva a helyszínt másnak egy újabb játékra.
❖ A +18-as játékok engedélyezettek, azt már mindenki maga döntse el, hogyan él ezzel a lehetőséggel. Azért túlzott részletezés nem biztos, hogy muszáj, nem tudni, ki téved ide olvasgatni. Az ilyen játékok reagjainál jelöljétek a felnőtt tartalmat!
❖ Egy karakter nyugodtan lehet egyszerre több helyen, futhat egyidőben több szálad is. Az már rád van bízva, hogy hány kört vállalsz be, mennyire tudsz aktív lenni.
❖ Már megkezdett körbe csak úgy csatlakozz be, ha előtte engedélyt kértél a résztvevőktől.
❖ Egy helyszínen csak egy játék mehet a kavarodás elkerülése végett! Ha lezárult egy játék, köteles valamelyik játékos írni a helyszínzárás menüpontba és jelezni ezt nekünk, a staffnak, hogy intézkedhessünk.
❖  Helyszínt csak staff tag nyithat (Always and Forever név alatt), kivéve a múlt-jövő-alternatív, valamint a határon túli játékhelyszínnél. Színteret az arra kijelölt topicban kérhetsz itt.

Nagychat - avagy gyors játék
❖ Ha valakinek kedve van, akkor játszhat chaten is - igen, a karakterrel, úgy, mint a játéktéren, csak itt gyors reagokkal. Ezek egyáltalán nem számítanak bele a játéktéri történésekbe, kivétel, ha mindkét fél úgy gondolja, hogy szükséges.

❖ Jelhasználat:
// Ha userként írsz, akkor két ferdevonallal jelezd.

❖ Így pedig, ha karakterrel írsz:
*Leül a kanapéra és magához veszi a kedvenc újságát, lapozgatni kezdi. Ekkor csörren meg a telefonja, amit morogva magához vesz.* Ki a fene keres ilyenkor?

És így tovább. Gondoltam jobb, ha erről is írunk a szabályzatba, mert mostanság többször fordult elő, hogy játékba kezdtünk nagychaten.

Jegelt karakterek
❖ A staff engedélyezi a karakterek jegeltetését. A meghatározott idő alatt nem szükséges reagot írni az adott karakterrel, s foglalásai is aktívak maradnak.
❖ Csak abban az esetben kérj jegelést, ha tudod, hogy visszatérsz!
❖ A jegelés maximum fél évre terjedhet ki, saját karakterekre vonatkozóan. Ha további időre volna szükséged, a karakteredet nem töröljük, de foglalásai felszabadulnak. Amennyiben visszatérsz és az adott arc még szabad, csak le kell foglalnod újra.
❖ Canon //értsd: sorozatos karakterek ❖ staff által kitalált canonokat annyira nem veszünk véresen komolyan// karakterek esetében a jegeltetés maximum 4 hónapra terjedhet ki. Ezek után a foglalásai felszabadulnak, s a karakter újra igényelhetővé válik, de a Te fiókod még nem kerül törlésre. Amennyiben a 5. hónapban sem tudsz visszatérni, törlésre kerülsz. Ha beregisztrálja valaki a karaktert és elfogadtuk, abban az esetben is törlésre kerül a tiéd.
❖ Ha jegeltetnéd a karaktered, nincs más dolgod, mint írni a Staff valamelyik tagjának.
❖ A felolvasztáshoz pedig egyetlen reag szükséges - ebben az esetben azonnal visszakapod a színed (ugyanis, a jegelt karakterek külön színnel rendelkeznek).

Jelenleg jegelt karakter(ek):
@Rachel Amber 2019.10.11-től

Aktivitás ellenőrzés; avagy Veszélyzóna
Úgy döntöttünk, hogy sutba vágjuk az eddigi rendszert. Nem fogjuk időről-időre megkérdezni, ki szeretne maradni. Egyszerűen csak figyelni fogjuk, ki mennyire aktív és akit rajtakapunk azon, hogy egy hónapot nem írt, annak ránézünk a körmére! De a rendszerről bővebben a  Veszélyzóna címet viselő topicban olvashattok.

A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól!

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name
Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Szabályzat Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Szabályzat 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
579
Népszerûség :
0

Szabályzat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Kedves naplóm... :: Véss mindent az eszedbe-
^
ˇ