Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUdvar

Elisabeth Saltzman
Yesterday at 12:20 pmAlexis Callaway

Alexis Callaway
Szer. Júl. 18, 2018 7:10 pmNappali

Daniella Cruz
Szer. Júl. 18, 2018 6:43 pmPub

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 5:07 pmAdeen, my offshoot

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 3:55 pmNappali

Cassidy Hemingway
Kedd Júl. 17, 2018 1:55 amDaniella Cruz

Theodore Storm
Kedd Júl. 17, 2018 12:50 amHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 1 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 20 13

Share | 
 

 Hope Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hope Mikaelson   Hétf. Jún. 18, 2018 9:00 am

Hope Mikaelson
"My name is Hope Mikaelson. My grandmother practically invented dark magic. My mom is the Crescent Alpha, and my dad is Niklaus Mikaelson."


Becenév:
Hope
Titulus:
Little Mikaelson
Születési hely, dátum:
2013. május 2., New Orleans
Faj:
Tribrid
Beállítottság:
hetero
Play by:
Danielle Rose Russel

Átváltozás:
Már a megszületésemnél tudták, hogy különleges vagyok. Egy boszorkány vérfarkas génnel, és akinek a vére hibrideket teremt.
Család:
Hayley Marshall, hibrid, falka vezér és a világ legjobb anyukája, akit csak kívánhat az ember magának. Képes együtt érezni bárkivel. Ha sírsz, veled együtt sír, ha nevetsz, veled nevet. Talán mondanom sem kell, hogy mennyire különlegessé tesz már az, hogy Ő nevel, és vigyáz rám.
Niklaus Mikaeslon, ősi hibrid, akinek a nevétől mindenki összerezzen. Az apukám, akivel sajnos nagyon kevés időt tölthettem,  de én mégis nagyon szeretem, és büszke vagyok arra,hogy az Ő lánya vagyok.
Freya Mikaelson, boszorkány, nagynéni, mentor. Talán Ő a legerősebb mindannyiunk közül, hiszen már csak Ő az, aki képes tartani bennünk a lelket, mióta a családunk szétszakadt. Nagyon sok mindent tanultam tőle, és nem csak, mint boszorkány, hanem, mint unokahúg is.
Kol, Rebekah Mikaelson ősi vámpírok, nagynéni és nagybácsi. Bár személyesen nem találkozhatom velük, de tartjuk a kapcsolatot telefonon, Kol bácsikámmal még kamerázni is szoktam.
Elijah Mikaelson, ősi vámpír, és talán Ő volt a legbölcsebb nagybátyám, aki nem csak rám vigyázott sokat, hanem anyura is, sőt, Ő volt az, aki képes volt egyben tartani a családunkat.Vele sajnos, csakúgy, mint apuval megszakadt a kapcsolatunk.
Declan, bár semmit sem tud a világunkról, de igazán szereti anyut, és azt hiszem, hogy anyu is boldog mellette. Nagyszerű apa lesz majd minden bizonnyal, az enyémet azonban sajnos nem tudja helyettesíteni. Szeretem Őt, de csakis úgy, mint embert.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Apu!
Nagyon sokat változtam az évek alatt, amióta nem találkoztunk. Például egyre jobban megy a varázslás, amit nem csak a Salvatore Iskolának köszönhetek, hanem Freyának is, aki nem csak csodálatos nagynéni, de nagyszerű mentor is. Az iskolában Hope Marshall-ként ismernek, anyu szerint így nagyobb biztonságban vagyok, de szeretném ha tudnád, hogy én büszkén viselem a Mikaelson nevet is. Annyi mindent szeretnék neked még mondani, bár tudnám, hogy hol vagy. Hogy miért írok mindennap levelet neked? Mert azt szeretném, ha majd újra találkozunk mindet elolvasd, és tudd, hogy én sosem felejtettelek el Téged. Nagyon hiányzol.
Hope.


Szia, Apu!
Megint én vagyok. Ma festettem egy képet, ahol mind együtt vagyunk, és ahol a Mindig és Mindörökké ígéret nem csak egy hazugság. Én középen állok és fogom a te és az anyu kezét, miközben a család többi tagja vidáman ölelnek át minket. Mind boldogok vagyunk. Anyu szerint, egyre jobban hasonlítok rád, és tudod mit? Büszke vagyok arra. Annyira szeretném, ha az álmom teljesülne, és végre itt lennél velünk. ha mind itt lehetnétek. Te szoktál rám gondolni? Emlékszem még arra, hogy van egy lányod? Mert én még most is emlékszem rád, és még mindig nagyon hiányzol.
Hope.


Kedves, Apu.
Ma ismét megpróbáltalak felhívni, csakhogy halljam kicsit a hangodat, de még midig nem tudlak elérni. Azzal nyugtatom magam, hogy csak dolgod volt, és majd vissza hívsz, de aztán ez sosem történik meg. Mintha végleg kizártál volna az életedből. Nem vagyok szomorú, sőt még csak csalódott sem. Hiszen megtanítottatok arra, hogy a reményt sosem szabad feladni. És én hiszek abban, hogy egyszer még újra látlak, és jó magyarázatot fogsz adni arra, amiért ennyire távol tartod magad Tőlem.
Szeretettel, Hope.  


Könnyes szemmel, mégis mosollyal a számon rakom el a fiókba az utolsó levelet is, amit apunak címeztem, bár ezt sem küldtem el, ahogyan a többit sem. Fogalmam sincs, hogy hol van, vagy, hogy mit csinál, de annyira jó lenne egy kicsit beszélni vele. Anyu azt mondta, hogy még mindig szeret engem, és, hogy miattam teszi mindazt, amit tesz, de én ezt nem akarom. Ha bármit is tesz értem, akkor azt szeretném, ha vissza térne New Orleansba és ismét egy család lehetnénk. Megtörlöm a szemeimet, veszek egy mély levegőt, egy mosolyt erőltetek az arcomra és úgy lépek ki a szobámból, mintha minden renden lenne, jobb kezemben pedig egy üvegcsét szorongatok, amiben a vérem van. Ma Henry a segítségemmel hibrid lesz.

but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Ismeretlen vagyok
Play by :
Danielle Rose Russel
Léptek száma :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Hope Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» New Orleans-i park
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Mindenki megérdemel egy esélyt :: Egy új arc a sötétségben-
^
ˇ