Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Elisabeth Saltzman, Reagan Blair, Sonja Sinclair


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokEmerald City

Vendég
Today at 9:16 pmGyakorlótér

Isaac Lestrange
Today at 9:13 pmUtcák

Sonja Sinclair
Today at 8:26 pmSétálóutca

Always and Forever
Today at 6:13 pmTörlések, figyelmeztetések

Always and Forever
Today at 6:10 pmHírek, közlemények

Always and Forever
Today at 2:30 pmSonja Sinclair

Isaac Lestrange
Today at 1:08 pmRaktár

Elisabeth Saltzman
Today at 2:24 amVictor Sutton

Always and Forever
Today at 12:55 amSonja Sinclair

Always and Forever
Today at 12:53 am
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 7 6
Boszorkányok 6 1
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 3 2
Emberek 1 2
Összesen 24 17

Share | 
 

 vodka juice ~ Alesea & Larissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Szer. Szept. 19, 2018 12:40 amTo: Lara 18+
Éreztem, hogy megremeg, eléri a gyönyört, s mindezt nekem köszönhetően. Élvezetének bizonyítéka, az a forró nedv szinte édes volt – vagy csak beképzeltem. Elszakadtam tőle, hogy megtöröljem a számat, majd halványan elmosolyodtam. Gyönyörködtem a nőben, abban, hogy mennyire kikészítettem ez alatt a jó néhány perc alatt. Még mindig forró volt a teste, égett a vágytól, mintha csak azt kiáltozná, hogy még többet akar. Engedelmesen másztam fel hozzá, mikor magához édesgetett, s mint egy kiscica, úgy bújtam hozzá és csókoltam vissza. Élveztem a bókját, a csókját.
- Egy nő ismerje a testét, huh? Tudom, mi a jó nekem. S sejtésem szerint ez mindenkinek… jó. – Suttogtam halk válaszként, ám a másik kérdésére azonnal halvány mosoly kúszott az ajkaimra. A karját kezdtem cirógatni, majd a nyakát.
- Szerinted? Én még nem kaptam belőled eleget… - Jegyeztem meg szomorkás éllel a hangomban, sőt, még az ajkaimat is lebiggyesztettem. Engedelmesen csúsztam a combjára, azaz hozzásimultam, miközben egyik kezemmel a karját fogtam lazán, másikkal a fotelen támaszkodtam meg. Már szóra nyitottam a számat, de hamar rájöttem, mit akar. Lassú tempóban kezdtem mozogni a combján, nőiességem minden mozdulatnál hozzádörgölőzött. Élveztem. Halk sóhajokat csalt ki belőlem. Élveztem a csókjait, s úgy éreztem, nem tudok betelni vele. Csak egy bólintásra telt tőlem válaszként, majd egyre inkább fokozni kezdtem a tempót. Le-lehunytam a szemeimet, ajkaim el-elnyíltak, s olykor egy halk nyögés is elhagyta a számat. Látszott rajtam, hogy minden porcikám élvezi azt, ami történik. Larát. Ezt az egészet. Ahogy átfogta a derekamat, meglepve néztem rá, s egy pillanatra teljesen kizökkentem, de testem még kiáltozott a folytatásért. Szerencsére Lara sem leállítani akart, sőt… közelebb csúsztam hozzá, hogy teljességgel összesimulhassunk, avagy… mondjuk úgy, teljesen eggyé tudjunk válni. Elmosolyodtam, s kisimítottam egy tincset a nő arcából. Loptam egy csókot az ajkairól, mielőtt újból megmozdítottam volna a csípőm; ezúttal pedig mindkettőnket a gyönyör felé repítve. Testem szinte hullámzott, s az érzések is hullámokban csaptak meg. A hangomat sem fogtam már vissza, nem érdekelt, ki az, aki meghallja kintről – bár gyanítottam, hogy senki. Elég nagy volt a zaj, a zene, s még ide is beszűrődött belőle valamennyi. Percekig gyötörtem magunkat, hol lassabb, kínzóbb tempót diktálva, hol gyorsabbat, vadabbat. Én magam viszont éreztem, hogy pillanatok kérdése és elélvezek; ahogy ez megtörtént, gerincem ívben feszült meg, s testem jólesőn megremegett, ajkaimat nyögés hagyta el. Meg kellett kapaszkodnom a fotel karfáján, különben lehet, lecsúsztam volna Laráról. Levegőért kezdtem kapkodni, s végül a nőre dőltem, hogy ki tudjam fújni magam.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

400 words ◆ It Ain't Me ◆     ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Szomb. Szept. 01, 2018 3:10 pm

18+


Lessa & Lara
Rég nem éltem át akkora gyönyört, mint amit Lessa okozott nekem. A nyelve, az ujjai együttes tánca ölemen felhevítették a vérem, egyre közelebb pettyezve lehunyt pilláim alá a csillagokat, a szivárvány minden színében. Őrülten kívántam őt, és ez a vágy egyre feljebb és feljebb repített, míg végül már nem volt elég Lessa éjsötét tincseit túrnom, markolnom, hanem kénytelen voltam mind a tíz körmömet a fotel karfájába vájni. Csípőm mohón hullámzott alatta, megszaporodtak kéjes tónusú nyögéseim, sóhajaim, majd a beteljesülés aranyszínbe mosta előttem az egész világot. Testem ívbe rántotta a gyönyör.
Kellett pár perc, hogy helyreálljon a légzésem, addig pihegve elnyúltam a kanapén, élvezve az orgazmus utóhullámait. A nyári meleg ellenére libabőrös lettem, ahogy megcsapott a raktár dohos levegője, így Lessáért nyújtózkodtam. Szerettem volna, ha felmászik hozzám és összebújhatunk egy kicsit, míg a testem teljesen megnyugszik alatta. Lusta csókokkal háláltam meg neki a fantasztikus élményt, közben a hátát cirógattam, fel-le járt rajta a kezem.
- Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó vagy - Apró puszikat hintettem a nyakára, el-elmosolyodva. Abszolút bóknak szántam a megjegyzésem, és reméltem, ő is annak veszi. - Ugye bírod még? - tettem hozzá huncut mosollyal, jelezve, hogy én egyáltalán nem értem be ennyivel. Szerettem volna tovább játszani vele, még többet adni és kapni belőle.
A fenekére simítottam, belemarkoltam a félgömbjeibe, és ha hagyta, hogy irányítsam, a combomra ültettem, lovagló pózban. Így a lábam a nőiességéhez nyomódott, és ahogy a fenekénél fogva ringatni kezdtem magamon, egyúttal dörzsöltem is. Közben mohón csókokat haraptam a nyakáról, a válláról, vagy épp telt ajkairól. Ha elkapta rajtam a ritmust, akkor lassan átengedtem neki a terepet.
- Mozgasd a csípőd... - kértem tőle suttogva, finoman megharapva a fülcimpáját, majd hátradőltem a fotelben, a fejem fölé emelve a karjaimat, és csak gyönyörködtem a rajtam lovagló lány látványában. Persze az, ahogy egy-egy mozdulatával a még érzékeny ölemhez ért, kicsalt belőlem egy-egy apró mosolyt, halk sóhajt, és szép lassan éreztem, ahogy a gerincem mentén újra elkezd felfelé kúszni a forróság. Ismét kívántam őt, és szerettem volna osztozni a gyönyörön vele, rajta, ezúttal együtt... Úgyhogy átfogtam a derekát és feljebb húztam, ha segített, akkor úgy helyezkedtem vele, hogy a combom helyett ezúttal az ölünket dörzsölhessük egymásnak. Elfeküdtem a fotelben, amennyire tudtam, és rábíztam a mozgást, azt, hogy a csúcsra repítsen ezúttal mindkettőnket.

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Vas. Aug. 26, 2018 3:31 pmTo: Lara 18+
Ostoba lettem volna, ha nem megyek utána. Tálcán kínálta magát fel nekem, s én akartam ezt. Úgy értem, őt magát, minden egyes részét… a testét, talán egy kicsit a lelkét is. De tudtam, hogy ez nem lesz hosszú életű. Csupán egy aprócska fejezet leszünk egymás életében. Mégis, talán olyan emlékeket hagyunk majd a másikban, amik maradandóak. Tetszett ez a gondolat. Odamásztam hozzá, hogy újabb csókokkal halmozhassam el a testét. Bár már kellőképpen fel volt hevülve, éreztem, hogy vágyik rám, de csak lassan akartam rátérni a lényegre. Azt akartam, még jobban akarjon engem, mint most. Aztán megadtam neki, amire vágyott. Ujjaimmal fedeztem fel magamnak az ölét, s kezdtem kényeztetni őt lassú, kimért mozdulatokkal. Nem voltam kezdő ebben. Tudtam, mi a jó neki, hiszen a saját testemet már eléggé ismertem. Egyre gyorsabb, mégis szenvedélyes tempóban izgattam. Hallottam a sóhajait, éreztem a vágyát… ez engem is újra beindított. Élveztem. Azonban megállított az apró csók után, így kérdőn néztem rá. Először arra gondoltam, valamit mégis sikerült rosszul csinálnom, de ahogy elkezdte leszedni magáról az alsóneműt, már kezdtem sejteni, mit akar. Segítettem neki, majd végigmértem őt. Nyeltem egy nagyobbat, majd inkább a tekintetébe fúrtam a sajátomat. Engedelmesen hajoltam közelebb, s vadabbul csókoltam meg, mint ő engem. Kezem újra a lábai közé vándorolt, s rásimítottam. Aztán picit elszakadva az ajkaitól ránéztem. A szavakat hallva halványan elmosolyodtam, majd nyomtam egy puszit az ajkaira és ezután rögtön lejjebb csúsztam, a lábai közé. Nem kellett kétszer kérnie, örömmel teljesítettem azt, amit ő szeretett volna. Először csak egy lágy csókot leheltem a felületre, majd visszahajolva a nyelvemmel láttam neki az izgatásának. Lassan csináltam, ízlelgetve Larát, hiszen ez ő maga volt. Mondhatni. Lágyan, szenvedélyesen kényeztettem, időközben pedig az ujjaimmal is újra hozzáláttam. Először egy, majd még egy ujjammal hatoltam belé, s kezdtem el mozgatni ki, majd újra be. A nyelvemmel közben nem álltam le. Lassacskán határozottabb, gyors tempót vettem fel. A csúcsra akartam juttatni.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

313 words ◆ It Ain't Me ◆     ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Pént. Júl. 27, 2018 6:44 pm

18+


Lessa & Lara
Első látásra Lessa komoly típusnak tűnt, akinek nem lételeme a viccelődés, de mostanra már kiderült, hogy tévedtem; nagyon is jó humorérzékkel rendelkezett. Persze az elfogyasztott vodkanarancs is sokat dobott a jókedvemen, de főként az ő érdeme volt, hogy jól éreztem magam és jókat kuncogtam egy-egy megjegyzésén.
Kerestem valami ülőhelyet, hogy kényelmesebb pózban folytathassuk. Egy pillanatra megijedtem, hogy Lessa lefagy és ott marad, de aztán macskás léptekkel odamászott hozzám, amin ismét kuncognom kellett. Viszonoztam a csókját, majd fejem oldalra billentve több helyet kínáltam csókjainak, érintésének a nyakamon, kidomborítva  mellkasomat a cirógató keze alatt.
Ahogy megéreztem az ujjait, színek robbantak lehunyt pilláim alatt. Kéjes sóhajjal hátravetettem a fejem, a fotel karfájába markolva kapaszkodóként. Testem egyre inkább felhevült az izgatásától, légzésem is kapkodóvá, szaggatottá vált.
- Így most jó... - suttogtam, csípőm lágyan hullámzott forró ujjai alatt. Minden egyes érintésével egyre magasabbra sodort, egyre közelebb a gyönyörhöz. Végigsimítottam a karján, fel a vállára, és a tarkóját cirógattam éjsötét fürtjein keresztül. Magam felé fordítottam a fejét, apró csókot lehelve a szájára.
- Várj... - megemeltem a csípőmet annyira, hogy lehúzhassam a nadrágomat és az alsóneműmet. Lerángattam a feszes bőrt a lábamról, ha segített, talán még könnyebben és gyorsabban is ment, mintha egyedül bénáztam volna, kockáztatva, hogy esetleg állba rúgom.
Egy pillanatra zavarba jöttem, mégis csak premier plán látványt nyújtottam, de igyekeztem hamar lenyelni. Bátortalan mosollyal húztam vissza magamhoz egy újabb csókra. Ha már azt mondta, irányíthatom, illetve teljesíti a vágyaimat, akkor gondoltam, talán nem butaság, ha megemlítek egyet.
- Szeretném, ha te is engem... A száddal... - megcirógattam hüvelykujjammal az arcélét, félretűrve néhány tincset, ami a szemébe lógott. Igazából több ötletem is volt még, hogyha ez annyira nem jött volna be neki, elő tudtam rukkolni mással is. Semmi sem erőszak... Ez az este nem arról szólt.imádlak  

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Hétf. Júl. 23, 2018 2:32 amTo: Lara 18+
A tudat, hogy az egész éjjel még előttünk állt, azt hittem, nyugtatni fog, de nem, sokkal inkább úgy éreztem, hogy minden egyes percet, pillanatot ki kell élveznünk. Aztán már nem igazán tudtam gondolkodni, csak élvezni a nyelvének a játékát, s végül a csúcsra juttatott. Zihálva néztem rá, majd nevettem el magam a válaszán.
- Hidd el, hogy én mindent komolyan veszek. Nem csak a bókokat… - Tettem hozzá, egy fél pillanatra talán elkalandozva a meghitt jelenből valahova egészen máshova, majd vissza is térítettem magam ide, Larához. Csókoltam az ajkait, azonban válaszolni is akartam neki.
- Még szép… hogy kipróbálom… - Újabb csókot leheltem az ajkaira, ahogy magamhoz vontam, végigsimítva a hátán, derekán, majd a fenekén. A kérdésre körbenéztem, komolyságot erőltetve magamra.
- Az előbb, mintha álltak volna itt páran… - Utaltam a sorban állásra, majd egy rövid nevetéssel fordultam vissza hozzá. Jólestek az apró csókjai, a nyelve, ahogy végigszántott a fülcimpám körül. Aztán a kérdésére egyből elmosolyodtam. Úgy éreztem, kezd kiismerni, pedig alig beszélgetünk, khm, alig vagyunk együtt egy fél órája.
- Igazad van, én sosem várok engedélyre. – Érintettem őt, simogattam. Fel akartam fedezni minden egyes porcikáját, s a magaménak tudni. Csak ma, csak most, csak ebben a pillanatban. Térdemmel törtem utat magamnak, hogy ezzel is közelebb kerülhessek hozzá, s nem csalódtam, hiszen tetszett neki. Mosolyogva nyugtáztam, miközben az arcát kezdtem figyelni. Egyszerűen csak látni akartam, ahogyan élvezi, ahogyan a vágyai egyre jobban előtérbe kerülnek. Nem kellett sokat várnom, hogy „követelni” kezdjen valami többet.
- Az enyém. – Motyogtam halkan, majd figyeltem, ahogy elhátrál tőlem. Nyeltem egy nagyot, ahogy leült és úgymond tálcán kínálta fel magát. Beharaptam az alsó ajkam, néhány másodpercig csak dermedten állva, majd utána indultam. Először odamásztam hozzá, a combjára simítva, majd támaszkodva, hogy egy hosszú csókot lopjak ajkairól. Ezután a nyakához fúrtam az arcom és végigcsókoltam, kezemmel eközben a mellkasán, mellein simítottam végig, ám nem álltam meg, egyre lejjebb haladva végül az alsóneműjébe csúsztattam a kezem lassan, hogy megérintsem végre. Nem vártam sokat, lágy mozdulatokkal láttam neki a kényeztetésének.
- Csak mondd, hogyan jó… hogy mit tegyek… és megteszem neked, Lara… - Suttogtam a fülébe, majd nyomtam az állára egy puszit. Ujjaimmal egyre gyorsabb tempót diktáltam. Hallani szerettem volna a hangját.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

364 words ◆ It Ain't Me ◆ Lara  ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Szer. Júl. 04, 2018 7:21 pm

18+


Lessa & Lara
Nem, nem igazán szoktak túl jó kislánynak nevezni, már csak a munkámból adódóan sem, habár az egész életemet a jó célokra tettem fel, lényegében mégis csak gyilkolásból éltem. Ellentmondásos ez az egész, de ma este ebbe biztosan nem fogok belemenni. Ahhoz túl jól érzem magam Lessával, és túlságosan tele a fejem rózsaszín felhővel és csillámporral.
Minden egyes percet élveztem, amit vele tölthettem el. Lessa hangja imponált, és abból a szögből különösen gyönyörűen festett a vállára omló, éjszín hajzuhataggal, kipirultan, a gyönyörtől zihálva... Úgyhogy addig kényeztettem, míg a testén végig nem futott a kéj, és nagyon is elégedetten tápászkodtam fel. Ha több nem is történik köztünk ma este, ezért már megérte... Ám Lessa nem úgy tűnt, mint aki ezzel már rá is unt volna a dologra, úgyhogy elkönyveltem, hogy tényleg jó kis estének nézünk elébe, ami még csak most indul...
- Nem szoktam hízelegni, úgyhogy jobb, ha minden bókomat komolyan veszed. - rámosolyogtam, huncut visszakérdezésén pedig elnevettem magam. Szenvedélyes, izzó csókban forrtunk össze, szerencsére Lessát nem tántorította el, mit műveltem vele az imént, és ettől csak jobban tetszett. - Ki tudja... Jobb, ha kipróbálod - suttogtam az ajkaira két csók közt, és a szívem egyből felpörgött, ahogy arra gondoltam, hogy nemsokára talán ő is megízlel majd... Nagyon régen nem volt részem effajta kalandban, és igenis hiányzott már a testemnek némi gyengéd törődés.
- Ki mondta, hogy sorszámot kell húzni? - Vele együtt nevettem, mielőtt arcomat a nyakába temettem volna, apró csókokkal szántva fel a bőrét, egészen a füle tövéig. Nyelvemmel körberajzoltam a fülcimpáját, mielőtt bekaptam és szopogatni kezdtem volna. - Különben is, mióta vagy az a fajta lány, aki engedélyre vár? - suttogtam bele a fülébe pimaszul, és reméltem, nem veszi túl komolyan a heccelődésem. A fenekemen, combomon kalandozó kezeitől lágy, reszketeg sóhaj szakadt fel belőlem, és gyorsabb tempóra váltottam az alsóneműjében, ujjaimmal hevesebben izgattam.
A térdét érezve végigszaladt a gerincem mentén a jóleső borzongás. Szabad kezemmel végigsimítottam Lessa karján, miközben lehunyt szemmel oldalra billentettem a fejem, hogy jobban a nyakamhoz férjen. Beengedtem a térdét a lábaim közé, és kissé rá is helyeztem a súlyom, apró csípőmozgásokkal dörgölve magam a combjához. Egy idő után azonban ez már kevésnek tűnt, szóval megfogtam Lessa kezét és az ölemhez húztam.
- Ha kell, vedd el... Bár már a tiéd - A szemébe néztem, halványan rámosolyogva, aztán elszakadtam tőle, kihúztam a kezem az alsójából és hátrálni kezdtem. Kibújtam menet közben a felsőmből és feldobtam az egyik polcra. Találtam ott valami fotelt a sarokban, arra ültem rá, belesüppedtem, kidomborítva a mellkasomat és széttárva a lábamat. A mutatóujjammal csalogatni kezdtem Lessát, bár abban bíztam, nem kér meghívót és magától is jön.a végén még elpirulok...  

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 11:10 pmTo: Lara 18+
Mosolyogtam a szavaira, s nyugtáztam azokat. Az enyém. Nekem adta magát estére és ezt szavakkal támasztotta alá. Tetszett, sőt, imponált a nő maga. Végigcirógattam az arcélén, majd hagytam, hogy lefelé kalandozzon a testemet. S jött a kérdés, melyre kissé talán értetlenül reagáltam, visszadobta a felém passzolt labdát. A válaszára azonban nevettem, ahogyan ő.
- Igen, a lehető legrosszabb. Ejnye, túl jó kislány vagy, nem mondták még? – Incselkedtem vele, miközben megböktem játékosan az arcát. S ami ezután jött, nos, mondhatni, hogy egyfajta mennyországba repített. A nyelvének játéka, érintései, a mohósága, mely a testemet egyszerűen felforrósította… igyekeztem nem túl vadul a hajába kapni olykor, de nehéz volt visszafognom magam. Minden pillanatot kiélveztem, fejemet néha jobban a falnak döntve, szinte odapréselve hozzá. Jólesőn megremegtem, majd lepillantottam rá, s segítettem a pozíció változtatásban. Egyik lábam ezúttal a vállán pihent. Elsőnek talán kényelmetlen volt, hiszen a térdeim így is remegtek, s nem tudtam, képes leszek e konkrétan egy lábon egyensúlyozni, na meg élvezni az egészet egyszerre. De sikerült. Mindig is tudtam, hogy bármit megoldok. Kapaszkodtam belé, miközben tovább kényeztetett. Nem tűnt olyannak, mint aki először csinálja. Volt benne tapasztalata és a szó legkevésbé sem rossz értelmében állítom ezt. A hangommal adtam a tudtára, hogy mennyire jól csinálja, majd szavakkal is. Ekkor pedig, bókot kaptam. Lepillantottam rá ködfátyolos tekintettel, s halvány mosollyal.
- Ugyan… csak hízelegsz, szépség… - Mosolyogtam rá már teljes egészében, s túrtam lágyan a hajába, avagy tincsei közé lassan. Hagytam, hogy újra kényeztetni kezdjen, s kiélveztem az utolsó pillanatokat, mígnem remegve jutottam a csúcsra, erősen megkapaszkodva a hajában, vállában. Levegőért kapkodtam, beharapva alsó ajkamat. A félig viccnek szánt megjegyzésére felpillantottam, majd ravasz mosoly jelent meg ajkaimon.
- Na és te? Te is az vagy vajon? – Kérdeztem, mielőtt újra megcsókolt volna. Nem érdekelt, mit csinált az ajkaival ezelőtt, egyáltalán nem találtam undorítónak vagy ehhez hasonlók. Szorosan vontam magamhoz, derekát átkarolva, s már kalandoztam volna kezeimmel a testén, mikor megéreztem az övét. Hirtelen szakadtam el az ajkaitól, miközben újra megéreztem kényeztető mozdulatait. Halk sóhajt szakadt fel a tüdőmből.
- Ejha… hát nem akarja átadni a terepet a kisasszony? – Néztem rá egy mosollyal, s közben halkan fel is nevettem. Igyekeztem azonban visszafogni a hangom, s nem akartam tétlen maradni. A derekát, fenekét érintettem, simogattam, majd térdemmel az ő lábai közé furakodtam. Lábamat dörgöltem olykor érzékeny pontjának, próbálva felkorbácsolni a vágyait. Azt akartam, hogy vágyjon rám, az én érintésemre, az én ajkaimra. Miközben élveztem ujjainak mozgását, a nyakához bújtam, fészkelődtem, s lassan nyaltam végig rajta, mielőtt lágyan belecsókoltam volna.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

412 words ◆ It Ain't Me ◆ te meg kívánatos      ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 12:58 pm

18+


Lessa & Lara
Lessa annyira csodálatos volt, nem csak a viselkedése, a jelleme, a mosolya, a hangja, az illata vagy a külseje, hanem az egész kisugárzása is, hogy egy kicsit beleszerettem. Sokat dobott a hangulaton, hogy tudtam, ez az egész csak egy éjszakára szól, így aztán beleadtam mindenemet, odaadtam neki a testem és a lelkem is erre az estére, hadd kezdjen vele, ami csak jól esik. Nem hittem volna, hogy ő is hasonlóan gondolkodik és érez irántam, és ennyire jól és könnyen egymásra találunk majd. Örültem neki, hogy így alakult, és ahogy végre kettesben maradtunk isten tudja, melyik részén a bárnak, akkor éreztem csak meg igazán, mennyire kívánom őt. Nem tudtam tovább türtőztetni magam, és azt akartam, hogy ő se tegye.
A nevetése belőlem is kicsalt egy kisebb kacajt. Jól esett látni, hogy már nem szomorkodik a kikosarazás és az összetört szíve miatt, de azért még mindig szerettem volna segíteni. Felejteni... Igen, el akartam vele felejtetni mindent, hogy az este végére a saját nevét se tudja, és ne maradjon benne semmi más, csak a gyönyör.
- Nos, én a tiéd vagyok ma estére... - feleltem végül, mielőtt még átvettem volna az irányítást egy kicsit. Megérdemelte, hogy valaki királynőként kezelje és kényeztesse, és ez a valaki jelenleg én voltam. Úgy láttam, jól esnek neki a csókjaim, úgyhogy kissé felbátorodva jártam körbe a testét, nyelvemmel erogén zónákat keresve ízlelgettem finom bőrét. Nem lehet emberi, ami ennyire gyönyörű!
- Tudod, a jólneveltség... Rossz berögződés - nevettem, és ha már engedélyt adott, akkor sietve lehúztam a nadrágját, hogy végre közelebbről is felfedezhessem a nőiességét. Apró puszikkal, csókokkal kényeztettem, meg-megsimítva, mielőtt a nyelvemmel elmerültem volna benne. Nem zavartattam magam, nem igazán érdekelt, hogy a keresztnevén kívül semmit nem tudok róla. Szemérmetlenül bevetettem minden tudásomat, nyaltam, szopogattam és izgattam, intenzíven, amikor jobban szorította a hajam, és gyengédebben, amikor ellazultak az ujjai. Hogy jobban hozzáférjek, az egyik lábát a vállamra emeltem, egészen belefúrva arcomat a combjai közé.
Sóhajai, nyögései izgattak, látni akartam, vajon hogyan festhet közben, úgyhogy kíváncsian felpillantottam rá, a látványtól pedig elakadt a lélegzetem.
- Lessa... Annyira gyönyörű vagy... - suttogtam, fenekét és nyakam köré font combja külső ívét simogatva, míg a belsőt apró, hízelgő csókokkal halmoztam el. - A legjobbat érdemled mindenből! - Azzal vissza is temetkeztem az ölébe, legérzékenyebb pontját támadva be. A nyelvemmel köröztem rajta, szívtam, szopogattam, egészen addig játszottam vele, míg a csúcsra nem sikerült juttatnom vele a nőt. Csak akkor emelkedtem fel, ha megéreztem a nyelvemen a nedvét.
- Finom vagy... - Félig viccnek szántam csak a megjegyzésem, el is nevettem magam, ahogy újra egy magasságba kerültünk, és ha nem ódzkodott az ízemtől, akkor mohón megcsókoltam. Nem hihette azonban, hogy ennyivel le is rendeztem a dolgot, bal kezem ugyanis bekalandozott az alsóneműje alá, és két ujjamat legérzékenyebb pontjára szorítva lágyan újra izgatni kezdtem. Hosszú volt az este, és még nagyon sokáig akartam hallgatni a nyögéseit...a végén még elpirulok...  

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 12:29 pmTo: Lara 16+
Nyugtáztam egy kiszélesedő mosollyal a reakcióját, azt, hogy ő is akar engem. Amióta szerelmes lettem Cassidybe, senkivel sem voltam, senkit sem akartam. De most, ez a nő besétált a bárba, s akartam, vágytam rá, valahogy felébresztette bennem a kiéhezett nőt. Tetszett, ugyanakkor el is gondolkodtatott a dolog. De csak néhány rövid pillanatra, hisz az agyamra köd borult, hála az italnak és Neki. Lara. Sosem akarom elfelejteni ezt a nevet, vagy az arcát… az esténket. Egy emlékké válik majd, egy olyan dologgá, melyre jó lesz visszaemlékezni.
A félreeső helyen nem vártam egy pillanatot sem, még csak körbe sem néztem, egyből letámadtam. Nem tudtam, örülni fog-e ennek vagy sem, de nem kérdeztem, csak cselekedtem. Önmagamat is megleptem azzal, mennyire határozott viselkedést produkálok egy vadidegen nővel szemben. Csók közben végigsimítottam az arcán, majd a tarkójára csúsztattam a kezem. Hosszú volt a csók, melyet alig akartam megtörni, de végül elszakadtam tőle. Szavaira mosolyra húzódtak az ajkaim.
- Mindig megkapom, amit akarok… - Persze, ahogyan ezt kimondtam, elnevettem magam. – Na jó, igazából nem. De ez annyira jól hangzott, hogy ki kellett mondanom. – Magyaráztam, majd viszonoztam a csókját, melybe még inkább belemerültem, mint az előzőbe. Annyira elfeledtette velem az elmúlt nap történéseit, hogy azt kívántam, bár örökké tartana ez az este. Az éjjel, mely ködbe fog veszni. Élveztem az érintését, szinte megborzongtam tőle jólesőn. Rápillantottam egy halvány mosollyal és a falnak dőlve bólintottam neki, miszerint kezdheti ő, ha akarja. Közben végigcirógattam az arcát, vállát, s kiélvezve minden egyes csókját, nos, lehunyt szemekkel döntöttem a fejem a falnak, miközben egy-egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat. Irányított, legalábbis a kezemet magához húzta, így belemarkoltam finoman a hajába. A kérdésre tekintettem csak le rá.
- Szabad. Miért is kell ilyet kérdezned, ha már eljöttünk ide? – Nevettem fel játékosan, csilingelő hangon, ahogy megsimítottam az arcát. Akartam őt, vágytam rá és semmifélemódon nem hátráltam volna vissza. Nem akartam sem belőle, sem önmagamból hülyét csinálni. Azért jöttünk ide, hogy kiélvezzük egymást, nem igaz? Segítettem neki a nadrágomat lejjebb tolni, majd újra a falhoz préseltem magam. Ujjaim a tincseikbe túrtak, s közelebb vontam magamhoz. Nem akartam bevallani, s hangosan nem is tettem, de ő volt az első nő, akivel idáig jutottunk. Talán ettől is volt annyira izgató, már maga a tény, hogy ő és én… s maga az érzés, amit azzal okozott, hogy megérintett, avagy kényeztetni kezdett. Testem egésze felforrósodott alig röpke néhány pillanat alatt. Halk nyögés hagyta el az ajkaimat, miközben erősebben markoltam a hajába. Igyekeztem nem durva lenni, de nem tudtam túlzottan odafigyelni rá. A levegőt kezdtem kapkodni, olykor jobban magamba szívni, s elnyomni a hangom.
- Nagyon jó... Lara… - Suttogtam erőtlen hangon, remegő térdekkel, miközben másik kezemmel a vállára simítottam, végül pedig megkapaszkodtam benne.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

446 words ◆ It Ain't Me ◆ te meg kívánatos      ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 11:51 amLessa & Lara

A Lessában rejlő határozottság meglepett, nem gondoltam volna, hogy ennyire szeret dominálni. Nem mintha annyira ártatlannak vagy naivnak tűnt volna, ahogy ott üldögélt egymaga az asztalnál, mégis azt hittem, nekem kell majd irányítanom, terelgetnem. Viszont a csókja alapján, és amilyen szorosan ölelt, kezdtem úgy érezni, félreismertem - már ha lehet ismertségnek nevezni, hogy váltottunk körülbelül tíz szót, mielőtt egymásnak estünk.
Ahogy elváltak az ajkaink, visszahúztam a kezem, de épp csak annyira, hogy a csípőjén megpihentessem. Másik kezem, melybe belefűzte az ujjait, nem eresztette őt, és ahogy befejezte a megkezdett mondatot, a mosoly egyből kiszélesedett az arcomon.
- Akkor jó, mert én is akarlak... - utat törtem magunknak a táncolók tömegén keresztül. Egy félreeső helyre vittem, egy külön kis terembe, ami egyfajta ital- és snack raktárként szolgált, meg akadt ott minden más is. Nem igazán néztem körbe, de elég félreeső volt, és bár a zene basszusa még elért, tompa háttérzajt biztosítva, ahogy beléptünk az ajtón és elhúztam a reteszt magunk után, már nem érdekelt semmi, csak ő.
Mielőtt azonban kezdeményezhettem volna, hátam máris a falnak koccant, nyelvét ismét az ajkaimon éreztem. Magamnak sem akartam bevallani, de tetszett, hogy nem olyan gyengéd, és hogy ennyire nem hagyja, hogy bárki is irányítsa... Alávetettem magam neki, pedig nem szokásom, de most valahogy élveztem, úgyhogy hagytam, hogy úgy tegyen, ahogy akar, és a derekánál fogva jobban magamhoz öleltem, miközben egymást faltuk. Bele-belemosolyogtam a  csókba.
- ...és úgy látom, meg is fogsz kapni... - tértem vissza korábbi gondolatmenetemhez, a hevességére célozva. A hajába simítva megcsókoltam, ha nem húzódott el; képtelen voltam betelni az ajkaival. Szabad kezem a vállán pihent, majd elindult lefelé, követve teste gyönyörű vonalát, végig az oldalán, a csípőjén, le a combjára, végül nem bírtam ellenállni és finoman belemarkoltam a fenekébe.
- Hadd kezdjem én... - kértem halkan, a csóktól kábultan, és ha engedte, gyengéd noszogatással fordítottam magunkon egyet, hogy ő legyen a falnál. Magukra hagytam puha, vérvörös ajkait és belecsókoltam a nyakába, puszikkal haladtam végig a vállán, a kulcscsontján, a dekoltázsán, lapos hasfalán, egyre lejjebb ereszkedve közben, míg végül már előtte térdeltem. A kezét a fejemre húztam, jelezve, hogy kedve szerint irányíthat-jutalmazhat, ha úgy érzi. S hogy ne tűnjek túl nagy ribancnak, azért még megkérdeztem a bőrnadrágja derekába kapaszkodva: - Szabad? - mielőtt elkezdtem volna lehúzni róla, hogy a felszabaduló bőrfelületekre tapaszthassam ajkaim, bejárva minden egyes pontját.
Nyelvemmel köröket rajzoltam a köldökébe, apró csókokat haraptam a bőréről, lassan egyre lejjebb célozva csókjaimat, míg el nem értem az alsóneműjét. Ismerkedő, kedveskedő puszikkal jártam körbe attól függően, hajamban nyugvó keze hogyan irányított, és ha úgy éreztem, ellazult, akkor finoman félretűrtem az anyagot és a combjai közé fúrva a fejem mohón kényeztetni kezdtem.a végén még elpirulok...  

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 1:47 amTo: Lara
A zene, a tánc, az illatok, a tekintete, a mozgása… az ő illata… nos, teljességgel elkábított. Nem tudom, hogy ez az ő hatása volt-e tényleg, vagy csak az ital az, ami rásegített ennyire a helyzetre magára, de élveztem, roppant mód az egészet. Mintha az agyam kikapcsolt volna és csak a jelen pillanat számított. Nem volt múlt, nem volt jövő, nem volt Cassidy, nem volt semmi. Csak mi ketten. Ez az ismeretlen nő, akinek a nevét tudtam, s azt, hogy mennyire kívánatos. Figyeltem a mozdulatait, kiélveztem a közelségét, s nem bírtam ki, hogy meg ne csókoljam. Persze, ismerkedős csók volt ez a részemről, nem több. Időt akartam neki hagyni arra, hogy eldöntse, akar-e bármiféle folytatást, avagy engem… ha pedig nem, nos, maradhatunk a táncnál és az italoknál is. Hiszen hosszú volt még az éjszaka. Viszont úgy éreztem, hogy nem lesz elutasító velem szemben.
Nem néztem fel. Egészen addig lehunyt szemekkel táncoltam, csakis neki, míg oda nem húzódott hozzám. Ajkaim egyből halvány mosolyra húzódtak, s tovább táncoltam, összesimulva vele. Lepillantottam rá, a hajára, a vállára. A közelségétől hevesen vert a szívem, szinte ki akart szakadni a helyéről. Hagytam, hogy a kezemet vezesse, aztán szinte birtoklóan karoltam magamhoz, sőt, vontam jobban magamhoz a nőt. Az enyém volt. Ha csak egy estére is, de az enyém volt és más nem számított. Csak mi ketten. Lepillantottam rá, suttogását hallva, majd elmosolyodtam halványan.
- Ami azt illeti, Larissa… - Kezdtem bele a válaszomba, ám nem folytattam. Hagytam, hogy ujjai a tincseim közt kalandozzanak, majd közelebb hajoltam hozzá, s a csókot, melyet kaptam, hevesebben viszonoztam a kelleténél. Talán ez volt az, ami elegendő válaszként szolgálhatott neki. Nyelvem az övét kereste, táncra hívva, miközben egyik kezemmel az övét kerestem meg, hogy összefűzhessem vele az ujjaimat. Feltéve, ha hagyta. De miért ne hagyta volna? Tetszett a csók, az ajkainak az íze, s többet akartam belőle. Lassan szakadtam csak el tőle, hogy rátekintve befejezhessem a mondandómat.
- …igen. Akarlak, hogy egészen pontos legyek. – A tekintetébe fúrtam a sajátomat, mely vágyaktól csillogott. Aztán hagytam, hogy vezessen. Mélyen szívtam magamba a levegőt, azon gondolkozva, mekkora őrültség egy idegen nővel elmenni bárhova is. De bíztam benne valamiért. Elhittem, hogy nem akar ártani, pusztán csak annyit akar, amennyit én. Őt. Egy kis játékra, szórakozásra, kalandra… Amint egy eldugottabb helyre jutottunk, magamhoz rántottam. Ellentmondást nem tűrően tapadtam az ajkaira, miközben a falnak döntöttem, s szinte nekinyomtam, önmagamat is meglepve. Úgy éreztem magam, mint egy kiéhezett kis ribanc. Holott nem voltam az. Még akkor sem, ha néha úgy nézek ki, mint azok a bizonyosok.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

418 words ◆ It Ain't Me ◆ te meg kívánatos      ◆ credit
I write lines down, then rip them up... Impossible describing love.

avatar
Szirén vagyok
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
26
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   Kedd Júl. 03, 2018 1:18 amLessa & Lara

Az érintésétől szikrák pattogtak a bőrömön. Igen, ez nagyon is jó este lesz... Még ha csak egy estére is szól az ismertségünk, éreztem kettőnk közt a kémiát és tudtam, hogy Alesea is érzi. A pillantásából, a mozdulataiból egyértelművé vált számomra, ezért is kértem fel táncolni. Reméltem, nem utasít el.
Együtt léptünk a táncparkettre, és hamarosan csak ő maradt számomra. Nem láttam, nem érzékeltem senki mást, csak őt. A fények táncát a bőrén, a dallamra ringó csípőjét, kacér pillantását, telt, csókolni való ajkait... Észrevettem, hogy ő is figyel, és ez hízelgett, úgyhogy rájátszottam picit. Csak neki, csak érte táncoltam, úgy vonaglottam a zene ütemére, kihangsúlyozva egy-egy testrészem, hogy neki tetsszen. Ahogy összeakadt a pillantásunk, visszamosolyogtam rá, és hagytam, hogy közelebb húzzon. Karjaimat a nyaka köré fontam, törzsünk összesimult, teste jóleső melege átjárta az enyémet is. A szemeit fürkésztem, aztán a száját, aztán megint a szemét, és mire feleszméltem, az ajkai már az enyémen táncoltak. Behunytam a szemem és viszonoztam a csókot, puhán, finoman, ismerkedőn, elhúzódva, amikor ő is.
Néhány pillanatig csak magamban mosolyogva figyeltem, hogyan táncol, aztán közelebb húzódtam hozzá. Háttal simultam hozzá a mellkasához, fenekem az öléhez dörgölve, lapockáim melleihez préselve. A csípőjénél fogva húztam magamhoz közelebb, a zenére ringatva testünket egymáson, majd megkerestem a kezét és ha hagyta, körbefontam magam a karjaival, ölelésébe vonva magam. Hátrahajtottam a fejem a vállára, arcom az övéhez simult, és így maradtam, lehunyt szemmel táncolva egy vad idegen nővel, fenekemmel szemérmetlenül körözve ölén, míg karjaiba takaróztam.
- Alesea... - Oldalra billentettem a fejem annyira, hogy a fülébe beszélhessek. - Szeretnél...? - Nem folytattam, reméltem, tudja, mire gondolok. Kívántam őt, és nem akartam elpazarolni az estét... Szakmai ártalom, de amikor beültem ide inni, felmértem a helyet, és felfedeztem pár olyan zugát, ahol eltölthetnénk néhány kellemes percet, ha ő is szeretné... Mert azt nem vártam el, hogy hazavigyen, én pedig nem is tudtam volna. Amúgy is van abban valami izgalmas, ha nem ágyban tekereg az ember...
A választól függetlenül a tarkójára simítottam, beletúrva éjszín fürtjeibe, és magamhoz húztam, csókkal tapadva a szájára. Ezúttal nem értem be ismerkedős puszikkal, nyelvem máris az övét kereste, közben gyengéden masszíroztam a tarkóját, szoros rabságomban tartva. Jól esett vele a csók, úgyhogy addig becéztem, míg el nem húzódott, vagy míg ki nem fogytunk a levegőből, és ha rábólintott az ajánlatomra, akkor megfogtam a kezét, összefűzve az ujjainkat, hogy levezessem a parkettről... Ha pedig elutasított, akkor táncoltam vele tovább.csodálatos vagy!  

@


avatar
Az Öt vezetõ egyike vagyok
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
12
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

vodka juice ~ Alesea & Larissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Alternatív képzelet :: Alternatív szálak-
^
ˇ