Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 vodka juice ~ Alesea & Larissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyPént. Nov. 16, 2018 9:51 pm
Lessa & Lara
A kérdése megmosolyogtatott, és már készültem elmagyarázni neki, hogy egy nagyon hasznos és praktikus tevékenységhez szükséges, amit kapcsolattartásnak nevezünk, de a mutatóujja az ajkamon meggátolt. Elfojtottam egy kuncogást és kíváncsian figyeltem. A lágy görbület egészen kiszélesedett az arcomon a szavai hallatán, és ahogy a hajamba túrt, egy hosszabb pillanatra behunytam a szemem. Megnyugtathattam volna, hogy én sem komoly kapcsolatot keresek benne, mivel elég szabad elvek szerint élek, és bár Lessa nagyon is vonzott és tetszett, nem éreztem, hogy bele tudnék szeretni. Mégsem szóltam semmit, inkább csak kiélveztem a közelségét néhány utolsó szívdobbanásig, míg úgy nem döntött, hogy elhúzódik.
- Pontosan ezért van szükségem a telefonszámodra - jegyeztem meg végül, picit fekve maradva. Az alkaromra támaszkodva figyeltem, hogyan öltözködik, csodáltam a látványt, majd feltápászkodtam és nekiláttam én is összerendezni magam. Épp a ráncokat simogattam ki a felsőmből, amikor különös észrevétellel élt. Odasandítottam rá, a nevetése belőlem is halk kacajt váltott ki.
- Azért ne sajnáld annyira a férfiakat. Mondhatnánk, hogy nem igen válogatok. - kacsintottam rá Lessára. Bár a női nem csodálójának vallom magam, voltam már együtt férfival is, és vannak dolgok, melyek bennük jobban vonzanak. Sosem próbáltam meg bekategorizálni magam, de talán olyan 70-30 lehet a helyzet nálam, a nők javára. Vagy talán csak nem akarom megfosztani magam semmilyen élvezettől, érkezzen bárhonnét.
Telefonszámot cseréltünk, gondosan elmentettem a nevét az enyémben, aztán kikísértem a zene és a tompa fények világába. Egész végig a csípőjén nyugtattam a kezem, majd ahogy belemosódtunk a tömegbe, közelebb hajoltam hozzá, ajkammal súrolva a fülét.
- Örülök, hogy találkoztunk, Lessa! Köszönöm a szép estét. - Gyengéden megcirógattam a derekát, ahogy visszahúztam a kezem. Belemosolyogtam az éjsötét fürtökbe, aztán lassan elsodort az emberhullám Lessa mellől. Belevesztem a tömegbe, mintha ott sem lettem volna. Pedig ott voltam, és nagyon is valódi volt...köszönöm, köszönlek!  vodka juice ~ Alesea & Larissa 3119678052  

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptySzer. Nov. 14, 2018 4:54 pmTo: Lara
Pihentem. Szükségem volt néhány szusszanásnyi időre, annyi energiát kivett belőlem ez a gyors együttlét, amit nagyon is élveztem. Lara karjaiban pihentem, élvezve a simogatását, ujjainak cirógató mozdulatait, s képes lettem volna talán elaludni is, de nem szabadott. Nyeltem egy nagyot, ahogy megszólalt. Telefonszám, huh? Felemeltem a fejemet és egy mosolyfélével néztem rá.
- Miért óhajtod a telefonszámomat, szépségem? – Mosolyogva fürkésztem a szemeit, majd az ajkaira csúsztattam a mutatóujjamat, ezzel csendre intve, ha netán válaszolni akart volna a kérdésemre. Odahajolva lágy csókot leheltem édes ajkaira, majd újból megszólaltam.
- Ha tartós kapcsolatra vágysz, azt nem nálam találod, mivel a szívem foglalt, de… az ágyam nem. – Tettem hozzá, miközben a nő hajába futtattam az ujjaimat lágyan. – Néha talán összefuthatunk, ha te is szeretnéd. – Nem akartam ráerőltetni magam, viszont megérdemelte, hogy nyílt lapokkal játsszunk. Nem akartam hitegetni, hogy talán több is lehet köztünk, bár nem tudtam, ő maga mit is szeretne igazából. Lemásztam lassacskán róla, majd öltözni kezdtem, de tekintetemmel folyton őt lestem, kerestem, s lopva olykor végignéztem rajta. Vonzó nő volt, nem lepődtem meg, hogy egyből beadtam a derekamat neki.
- Azért, egy észrevétel… - Fordultam felé, miközben a hajamba túrva megigazítottam a kósza tincseket. - …sok férfi sajnálhatja, hogy a női oldalt pártolod. – Nevettem fel halkan, majd elővettem a telefonomat és ha benne volt, akkor lediktáltam neki a számomat.
Akárhogyan is lesz, találkozunk-e még valaha, nem bántam meg, hogy egy kicsit elfeledkeztem a saját nyűgömről, avagy Cassidyről és az elutasításról. Jobb volt kiszakadni az önsajnálatból és egy szelet boldogságba belekóstolni, amit Larának hála kaphattam. Hálás voltam neki és ennek az estének.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

260 words ◆ It Ain't Me ◆   vodka juice ~ Alesea & Larissa 1036049602    ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptySzomb. Okt. 06, 2018 6:21 pm

18+


Lessa & Lara
Lessa magabiztossága mosolyt csalt az arcomra. A füle mögé igazgattam néhány fekete tincset, miközben beszélt, és lecsókoltam a szavakat azokról az édes ajkairól. Lehet, hogy igaza volt a női testet illetően, de attól még nem minden nő gondolkodott így. Nem mintha olyan sok kalandom lett volna a saját nememmel...
- Mindenki más... De nekem nagyon is jó - loptam még egy mosolygós csókot a szájáról, aztán hagytam, hogy rendesen is szóhoz juthasson és feleljen a kérdésemre. Kiszélesedett a vigyor az arcomon, hallván, hogy nem unja még a dolgot, és máris helyezkedni kezdtem, hogy kényelmesebb pózba igazítsam kettőnket. Jól esett a cirógatása, halkan dorombolva élvezkedtem alatta, simultam az érintésébe.
- Nem? Tényleg? Szegénykém... - Én is lebiggyesztettem az ajkam, öt ujjammal belefésülve a hajába, gyengéden, vigasztalón, mégis játékosan. Közelebb vontam magamhoz röpke, engesztelő csókot váltani, miközben eligazítottam a combomon. Hamar rájött, mit akarok, és magától is elkezdett hullámzani rajtam. Hátradőltem és csak néztem őt, a csípőjén pihentetve a kezem gyönyörködtem benne - nem mindennapi látvány volt, az igaz. Hol a combját, hol a derekát simogattam, de a tűz ismét ott lobogott bennem, Lessát akarta. Így hát némán kértem, hogy csússzon feljebb és ossza meg velem a gyönyört.
Kiszaladt egy nyögés a számon, ahogy összeértünk és mozogni kezdett. Finoman ráharaptam a lány alsó ajkára, mielőtt engedtem volna feltörni a csókot, és a fenekébe markoltam; nem akartam korlátozni a tempóban, csak kapaszkodtam belé és hagytam, hogy ő diktálja az ütemet. Egyre hevesebb hullámokban öntött el a forróság, egyre koordinálatlanabbul nyögtem alatta, a teste minden egyes pontját bejárva két kezemmel. A combját, hátát, karjait, melleit simogattam, és szinte majdnem vele egyszerre értem el a gyönyört. Kissé lemaradva feszültem ívbe alatta, jobban magamra szorítva a csípőjét, feszesen magamon tartva, míg átremegett rajtunk a gyönyör.
Magamhoz öleltem, ahogy rám borult, és a haját, hátát cirógatva pihegtem alatta. Kellett egy kis idő, míg a légzésem csitult és a testem kellemesen elpilledt alatta; addig szüntelenül becézgettem, élveztem a teste melegét, bele-belepusziltam a hajába.
- Talán telefonszámot cserélhetnénk... - Lehet, hogy nem ezzel kellene előhozakodnom, de nem tudom, mit szokás mondani futó kalandok után. Az első, ami az eszembe jutott, hogy lehetne belőle rendszeresebb futó kaland is, ha neki is van hozzám kedve, ideje a közeljövőben...vodka juice ~ Alesea & Larissa 2443435180

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptySzer. Szept. 19, 2018 12:40 amTo: Lara 18+
Éreztem, hogy megremeg, eléri a gyönyört, s mindezt nekem köszönhetően. Élvezetének bizonyítéka, az a forró nedv szinte édes volt – vagy csak beképzeltem. Elszakadtam tőle, hogy megtöröljem a számat, majd halványan elmosolyodtam. Gyönyörködtem a nőben, abban, hogy mennyire kikészítettem ez alatt a jó néhány perc alatt. Még mindig forró volt a teste, égett a vágytól, mintha csak azt kiáltozná, hogy még többet akar. Engedelmesen másztam fel hozzá, mikor magához édesgetett, s mint egy kiscica, úgy bújtam hozzá és csókoltam vissza. Élveztem a bókját, a csókját.
- Egy nő ismerje a testét, huh? Tudom, mi a jó nekem. S sejtésem szerint ez mindenkinek… jó. – Suttogtam halk válaszként, ám a másik kérdésére azonnal halvány mosoly kúszott az ajkaimra. A karját kezdtem cirógatni, majd a nyakát.
- Szerinted? Én még nem kaptam belőled eleget… - Jegyeztem meg szomorkás éllel a hangomban, sőt, még az ajkaimat is lebiggyesztettem. Engedelmesen csúsztam a combjára, azaz hozzásimultam, miközben egyik kezemmel a karját fogtam lazán, másikkal a fotelen támaszkodtam meg. Már szóra nyitottam a számat, de hamar rájöttem, mit akar. Lassú tempóban kezdtem mozogni a combján, nőiességem minden mozdulatnál hozzádörgölőzött. Élveztem. Halk sóhajokat csalt ki belőlem. Élveztem a csókjait, s úgy éreztem, nem tudok betelni vele. Csak egy bólintásra telt tőlem válaszként, majd egyre inkább fokozni kezdtem a tempót. Le-lehunytam a szemeimet, ajkaim el-elnyíltak, s olykor egy halk nyögés is elhagyta a számat. Látszott rajtam, hogy minden porcikám élvezi azt, ami történik. Larát. Ezt az egészet. Ahogy átfogta a derekamat, meglepve néztem rá, s egy pillanatra teljesen kizökkentem, de testem még kiáltozott a folytatásért. Szerencsére Lara sem leállítani akart, sőt… közelebb csúsztam hozzá, hogy teljességgel összesimulhassunk, avagy… mondjuk úgy, teljesen eggyé tudjunk válni. Elmosolyodtam, s kisimítottam egy tincset a nő arcából. Loptam egy csókot az ajkairól, mielőtt újból megmozdítottam volna a csípőm; ezúttal pedig mindkettőnket a gyönyör felé repítve. Testem szinte hullámzott, s az érzések is hullámokban csaptak meg. A hangomat sem fogtam már vissza, nem érdekelt, ki az, aki meghallja kintről – bár gyanítottam, hogy senki. Elég nagy volt a zaj, a zene, s még ide is beszűrődött belőle valamennyi. Percekig gyötörtem magunkat, hol lassabb, kínzóbb tempót diktálva, hol gyorsabbat, vadabbat. Én magam viszont éreztem, hogy pillanatok kérdése és elélvezek; ahogy ez megtörtént, gerincem ívben feszült meg, s testem jólesőn megremegett, ajkaimat nyögés hagyta el. Meg kellett kapaszkodnom a fotel karfáján, különben lehet, lecsúsztam volna Laráról. Levegőért kezdtem kapkodni, s végül a nőre dőltem, hogy ki tudjam fújni magam.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

400 words ◆ It Ain't Me ◆  vodka juice ~ Alesea & Larissa 2443435180   ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptySzomb. Szept. 01, 2018 3:10 pm

18+


Lessa & Lara
Rég nem éltem át akkora gyönyört, mint amit Lessa okozott nekem. A nyelve, az ujjai együttes tánca ölemen felhevítették a vérem, egyre közelebb pettyezve lehunyt pilláim alá a csillagokat, a szivárvány minden színében. Őrülten kívántam őt, és ez a vágy egyre feljebb és feljebb repített, míg végül már nem volt elég Lessa éjsötét tincseit túrnom, markolnom, hanem kénytelen voltam mind a tíz körmömet a fotel karfájába vájni. Csípőm mohón hullámzott alatta, megszaporodtak kéjes tónusú nyögéseim, sóhajaim, majd a beteljesülés aranyszínbe mosta előttem az egész világot. Testem ívbe rántotta a gyönyör.
Kellett pár perc, hogy helyreálljon a légzésem, addig pihegve elnyúltam a kanapén, élvezve az orgazmus utóhullámait. A nyári meleg ellenére libabőrös lettem, ahogy megcsapott a raktár dohos levegője, így Lessáért nyújtózkodtam. Szerettem volna, ha felmászik hozzám és összebújhatunk egy kicsit, míg a testem teljesen megnyugszik alatta. Lusta csókokkal háláltam meg neki a fantasztikus élményt, közben a hátát cirógattam, fel-le járt rajta a kezem.
- Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó vagy - Apró puszikat hintettem a nyakára, el-elmosolyodva. Abszolút bóknak szántam a megjegyzésem, és reméltem, ő is annak veszi. - Ugye bírod még? - tettem hozzá huncut mosollyal, jelezve, hogy én egyáltalán nem értem be ennyivel. Szerettem volna tovább játszani vele, még többet adni és kapni belőle.
A fenekére simítottam, belemarkoltam a félgömbjeibe, és ha hagyta, hogy irányítsam, a combomra ültettem, lovagló pózban. Így a lábam a nőiességéhez nyomódott, és ahogy a fenekénél fogva ringatni kezdtem magamon, egyúttal dörzsöltem is. Közben mohón csókokat haraptam a nyakáról, a válláról, vagy épp telt ajkairól. Ha elkapta rajtam a ritmust, akkor lassan átengedtem neki a terepet.
- Mozgasd a csípőd... - kértem tőle suttogva, finoman megharapva a fülcimpáját, majd hátradőltem a fotelben, a fejem fölé emelve a karjaimat, és csak gyönyörködtem a rajtam lovagló lány látványában. Persze az, ahogy egy-egy mozdulatával a még érzékeny ölemhez ért, kicsalt belőlem egy-egy apró mosolyt, halk sóhajt, és szép lassan éreztem, ahogy a gerincem mentén újra elkezd felfelé kúszni a forróság. Ismét kívántam őt, és szerettem volna osztozni a gyönyörön vele, rajta, ezúttal együtt... Úgyhogy átfogtam a derekát és feljebb húztam, ha segített, akkor úgy helyezkedtem vele, hogy a combom helyett ezúttal az ölünket dörzsölhessük egymásnak. Elfeküdtem a fotelben, amennyire tudtam, és rábíztam a mozgást, azt, hogy a csúcsra repítsen ezúttal mindkettőnket.vodka juice ~ Alesea & Larissa 2443435180

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyVas. Aug. 26, 2018 3:31 pmTo: Lara 18+
Ostoba lettem volna, ha nem megyek utána. Tálcán kínálta magát fel nekem, s én akartam ezt. Úgy értem, őt magát, minden egyes részét… a testét, talán egy kicsit a lelkét is. De tudtam, hogy ez nem lesz hosszú életű. Csupán egy aprócska fejezet leszünk egymás életében. Mégis, talán olyan emlékeket hagyunk majd a másikban, amik maradandóak. Tetszett ez a gondolat. Odamásztam hozzá, hogy újabb csókokkal halmozhassam el a testét. Bár már kellőképpen fel volt hevülve, éreztem, hogy vágyik rám, de csak lassan akartam rátérni a lényegre. Azt akartam, még jobban akarjon engem, mint most. Aztán megadtam neki, amire vágyott. Ujjaimmal fedeztem fel magamnak az ölét, s kezdtem kényeztetni őt lassú, kimért mozdulatokkal. Nem voltam kezdő ebben. Tudtam, mi a jó neki, hiszen a saját testemet már eléggé ismertem. Egyre gyorsabb, mégis szenvedélyes tempóban izgattam. Hallottam a sóhajait, éreztem a vágyát… ez engem is újra beindított. Élveztem. Azonban megállított az apró csók után, így kérdőn néztem rá. Először arra gondoltam, valamit mégis sikerült rosszul csinálnom, de ahogy elkezdte leszedni magáról az alsóneműt, már kezdtem sejteni, mit akar. Segítettem neki, majd végigmértem őt. Nyeltem egy nagyobbat, majd inkább a tekintetébe fúrtam a sajátomat. Engedelmesen hajoltam közelebb, s vadabbul csókoltam meg, mint ő engem. Kezem újra a lábai közé vándorolt, s rásimítottam. Aztán picit elszakadva az ajkaitól ránéztem. A szavakat hallva halványan elmosolyodtam, majd nyomtam egy puszit az ajkaira és ezután rögtön lejjebb csúsztam, a lábai közé. Nem kellett kétszer kérnie, örömmel teljesítettem azt, amit ő szeretett volna. Először csak egy lágy csókot leheltem a felületre, majd visszahajolva a nyelvemmel láttam neki az izgatásának. Lassan csináltam, ízlelgetve Larát, hiszen ez ő maga volt. Mondhatni. Lágyan, szenvedélyesen kényeztettem, időközben pedig az ujjaimmal is újra hozzáláttam. Először egy, majd még egy ujjammal hatoltam belé, s kezdtem el mozgatni ki, majd újra be. A nyelvemmel közben nem álltam le. Lassacskán határozottabb, gyors tempót vettem fel. A csúcsra akartam juttatni.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

313 words ◆ It Ain't Me ◆  vodka juice ~ Alesea & Larissa 2443435180   ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyPént. Júl. 27, 2018 6:44 pm

18+


Lessa & Lara
Első látásra Lessa komoly típusnak tűnt, akinek nem lételeme a viccelődés, de mostanra már kiderült, hogy tévedtem; nagyon is jó humorérzékkel rendelkezett. Persze az elfogyasztott vodkanarancs is sokat dobott a jókedvemen, de főként az ő érdeme volt, hogy jól éreztem magam és jókat kuncogtam egy-egy megjegyzésén.
Kerestem valami ülőhelyet, hogy kényelmesebb pózban folytathassuk. Egy pillanatra megijedtem, hogy Lessa lefagy és ott marad, de aztán macskás léptekkel odamászott hozzám, amin ismét kuncognom kellett. Viszonoztam a csókját, majd fejem oldalra billentve több helyet kínáltam csókjainak, érintésének a nyakamon, kidomborítva  mellkasomat a cirógató keze alatt.
Ahogy megéreztem az ujjait, színek robbantak lehunyt pilláim alatt. Kéjes sóhajjal hátravetettem a fejem, a fotel karfájába markolva kapaszkodóként. Testem egyre inkább felhevült az izgatásától, légzésem is kapkodóvá, szaggatottá vált.
- Így most jó... - suttogtam, csípőm lágyan hullámzott forró ujjai alatt. Minden egyes érintésével egyre magasabbra sodort, egyre közelebb a gyönyörhöz. Végigsimítottam a karján, fel a vállára, és a tarkóját cirógattam éjsötét fürtjein keresztül. Magam felé fordítottam a fejét, apró csókot lehelve a szájára.
- Várj... - megemeltem a csípőmet annyira, hogy lehúzhassam a nadrágomat és az alsóneműmet. Lerángattam a feszes bőrt a lábamról, ha segített, talán még könnyebben és gyorsabban is ment, mintha egyedül bénáztam volna, kockáztatva, hogy esetleg állba rúgom.
Egy pillanatra zavarba jöttem, mégis csak premier plán látványt nyújtottam, de igyekeztem hamar lenyelni. Bátortalan mosollyal húztam vissza magamhoz egy újabb csókra. Ha már azt mondta, irányíthatom, illetve teljesíti a vágyaimat, akkor gondoltam, talán nem butaság, ha megemlítek egyet.
- Szeretném, ha te is engem... A száddal... - megcirógattam hüvelykujjammal az arcélét, félretűrve néhány tincset, ami a szemébe lógott. Igazából több ötletem is volt még, hogyha ez annyira nem jött volna be neki, elő tudtam rukkolni mással is. Semmi sem erőszak... Ez az este nem arról szólt.imádlak  vodka juice ~ Alesea & Larissa 2443435180

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyHétf. Júl. 23, 2018 2:32 amTo: Lara 18+
A tudat, hogy az egész éjjel még előttünk állt, azt hittem, nyugtatni fog, de nem, sokkal inkább úgy éreztem, hogy minden egyes percet, pillanatot ki kell élveznünk. Aztán már nem igazán tudtam gondolkodni, csak élvezni a nyelvének a játékát, s végül a csúcsra juttatott. Zihálva néztem rá, majd nevettem el magam a válaszán.
- Hidd el, hogy én mindent komolyan veszek. Nem csak a bókokat… - Tettem hozzá, egy fél pillanatra talán elkalandozva a meghitt jelenből valahova egészen máshova, majd vissza is térítettem magam ide, Larához. Csókoltam az ajkait, azonban válaszolni is akartam neki.
- Még szép… hogy kipróbálom… - Újabb csókot leheltem az ajkaira, ahogy magamhoz vontam, végigsimítva a hátán, derekán, majd a fenekén. A kérdésre körbenéztem, komolyságot erőltetve magamra.
- Az előbb, mintha álltak volna itt páran… - Utaltam a sorban állásra, majd egy rövid nevetéssel fordultam vissza hozzá. Jólestek az apró csókjai, a nyelve, ahogy végigszántott a fülcimpám körül. Aztán a kérdésére egyből elmosolyodtam. Úgy éreztem, kezd kiismerni, pedig alig beszélgetünk, khm, alig vagyunk együtt egy fél órája.
- Igazad van, én sosem várok engedélyre. – Érintettem őt, simogattam. Fel akartam fedezni minden egyes porcikáját, s a magaménak tudni. Csak ma, csak most, csak ebben a pillanatban. Térdemmel törtem utat magamnak, hogy ezzel is közelebb kerülhessek hozzá, s nem csalódtam, hiszen tetszett neki. Mosolyogva nyugtáztam, miközben az arcát kezdtem figyelni. Egyszerűen csak látni akartam, ahogyan élvezi, ahogyan a vágyai egyre jobban előtérbe kerülnek. Nem kellett sokat várnom, hogy „követelni” kezdjen valami többet.
- Az enyém. – Motyogtam halkan, majd figyeltem, ahogy elhátrál tőlem. Nyeltem egy nagyot, ahogy leült és úgymond tálcán kínálta fel magát. Beharaptam az alsó ajkam, néhány másodpercig csak dermedten állva, majd utána indultam. Először odamásztam hozzá, a combjára simítva, majd támaszkodva, hogy egy hosszú csókot lopjak ajkairól. Ezután a nyakához fúrtam az arcom és végigcsókoltam, kezemmel eközben a mellkasán, mellein simítottam végig, ám nem álltam meg, egyre lejjebb haladva végül az alsóneműjébe csúsztattam a kezem lassan, hogy megérintsem végre. Nem vártam sokat, lágy mozdulatokkal láttam neki a kényeztetésének.
- Csak mondd, hogyan jó… hogy mit tegyek… és megteszem neked, Lara… - Suttogtam a fülébe, majd nyomtam az állára egy puszit. Ujjaimmal egyre gyorsabb tempót diktáltam. Hallani szerettem volna a hangját.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

364 words ◆ It Ain't Me ◆ Lara vodka juice ~ Alesea & Larissa 3575419701  ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptySzer. Júl. 04, 2018 7:21 pm

18+


Lessa & Lara
Nem, nem igazán szoktak túl jó kislánynak nevezni, már csak a munkámból adódóan sem, habár az egész életemet a jó célokra tettem fel, lényegében mégis csak gyilkolásból éltem. Ellentmondásos ez az egész, de ma este ebbe biztosan nem fogok belemenni. Ahhoz túl jól érzem magam Lessával, és túlságosan tele a fejem rózsaszín felhővel és csillámporral.
Minden egyes percet élveztem, amit vele tölthettem el. Lessa hangja imponált, és abból a szögből különösen gyönyörűen festett a vállára omló, éjszín hajzuhataggal, kipirultan, a gyönyörtől zihálva... Úgyhogy addig kényeztettem, míg a testén végig nem futott a kéj, és nagyon is elégedetten tápászkodtam fel. Ha több nem is történik köztünk ma este, ezért már megérte... Ám Lessa nem úgy tűnt, mint aki ezzel már rá is unt volna a dologra, úgyhogy elkönyveltem, hogy tényleg jó kis estének nézünk elébe, ami még csak most indul...
- Nem szoktam hízelegni, úgyhogy jobb, ha minden bókomat komolyan veszed. - rámosolyogtam, huncut visszakérdezésén pedig elnevettem magam. Szenvedélyes, izzó csókban forrtunk össze, szerencsére Lessát nem tántorította el, mit műveltem vele az imént, és ettől csak jobban tetszett. - Ki tudja... Jobb, ha kipróbálod - suttogtam az ajkaira két csók közt, és a szívem egyből felpörgött, ahogy arra gondoltam, hogy nemsokára talán ő is megízlel majd... Nagyon régen nem volt részem effajta kalandban, és igenis hiányzott már a testemnek némi gyengéd törődés.
- Ki mondta, hogy sorszámot kell húzni? - Vele együtt nevettem, mielőtt arcomat a nyakába temettem volna, apró csókokkal szántva fel a bőrét, egészen a füle tövéig. Nyelvemmel körberajzoltam a fülcimpáját, mielőtt bekaptam és szopogatni kezdtem volna. - Különben is, mióta vagy az a fajta lány, aki engedélyre vár? - suttogtam bele a fülébe pimaszul, és reméltem, nem veszi túl komolyan a heccelődésem. A fenekemen, combomon kalandozó kezeitől lágy, reszketeg sóhaj szakadt fel belőlem, és gyorsabb tempóra váltottam az alsóneműjében, ujjaimmal hevesebben izgattam.
A térdét érezve végigszaladt a gerincem mentén a jóleső borzongás. Szabad kezemmel végigsimítottam Lessa karján, miközben lehunyt szemmel oldalra billentettem a fejem, hogy jobban a nyakamhoz férjen. Beengedtem a térdét a lábaim közé, és kissé rá is helyeztem a súlyom, apró csípőmozgásokkal dörgölve magam a combjához. Egy idő után azonban ez már kevésnek tűnt, szóval megfogtam Lessa kezét és az ölemhez húztam.
- Ha kell, vedd el... Bár már a tiéd - A szemébe néztem, halványan rámosolyogva, aztán elszakadtam tőle, kihúztam a kezem az alsójából és hátrálni kezdtem. Kibújtam menet közben a felsőmből és feldobtam az egyik polcra. Találtam ott valami fotelt a sarokban, arra ültem rá, belesüppedtem, kidomborítva a mellkasomat és széttárva a lábamat. A mutatóujjammal csalogatni kezdtem Lessát, bár abban bíztam, nem kér meghívót és magától is jön.a végén még elpirulok...  vodka juice ~ Alesea & Larissa 2036196826

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKedd Júl. 03, 2018 11:10 pmTo: Lara 18+
Mosolyogtam a szavaira, s nyugtáztam azokat. Az enyém. Nekem adta magát estére és ezt szavakkal támasztotta alá. Tetszett, sőt, imponált a nő maga. Végigcirógattam az arcélén, majd hagytam, hogy lefelé kalandozzon a testemet. S jött a kérdés, melyre kissé talán értetlenül reagáltam, visszadobta a felém passzolt labdát. A válaszára azonban nevettem, ahogyan ő.
- Igen, a lehető legrosszabb. Ejnye, túl jó kislány vagy, nem mondták még? – Incselkedtem vele, miközben megböktem játékosan az arcát. S ami ezután jött, nos, mondhatni, hogy egyfajta mennyországba repített. A nyelvének játéka, érintései, a mohósága, mely a testemet egyszerűen felforrósította… igyekeztem nem túl vadul a hajába kapni olykor, de nehéz volt visszafognom magam. Minden pillanatot kiélveztem, fejemet néha jobban a falnak döntve, szinte odapréselve hozzá. Jólesőn megremegtem, majd lepillantottam rá, s segítettem a pozíció változtatásban. Egyik lábam ezúttal a vállán pihent. Elsőnek talán kényelmetlen volt, hiszen a térdeim így is remegtek, s nem tudtam, képes leszek e konkrétan egy lábon egyensúlyozni, na meg élvezni az egészet egyszerre. De sikerült. Mindig is tudtam, hogy bármit megoldok. Kapaszkodtam belé, miközben tovább kényeztetett. Nem tűnt olyannak, mint aki először csinálja. Volt benne tapasztalata és a szó legkevésbé sem rossz értelmében állítom ezt. A hangommal adtam a tudtára, hogy mennyire jól csinálja, majd szavakkal is. Ekkor pedig, bókot kaptam. Lepillantottam rá ködfátyolos tekintettel, s halvány mosollyal.
- Ugyan… csak hízelegsz, szépség… - Mosolyogtam rá már teljes egészében, s túrtam lágyan a hajába, avagy tincsei közé lassan. Hagytam, hogy újra kényeztetni kezdjen, s kiélveztem az utolsó pillanatokat, mígnem remegve jutottam a csúcsra, erősen megkapaszkodva a hajában, vállában. Levegőért kapkodtam, beharapva alsó ajkamat. A félig viccnek szánt megjegyzésére felpillantottam, majd ravasz mosoly jelent meg ajkaimon.
- Na és te? Te is az vagy vajon? – Kérdeztem, mielőtt újra megcsókolt volna. Nem érdekelt, mit csinált az ajkaival ezelőtt, egyáltalán nem találtam undorítónak vagy ehhez hasonlók. Szorosan vontam magamhoz, derekát átkarolva, s már kalandoztam volna kezeimmel a testén, mikor megéreztem az övét. Hirtelen szakadtam el az ajkaitól, miközben újra megéreztem kényeztető mozdulatait. Halk sóhajt szakadt fel a tüdőmből.
- Ejha… hát nem akarja átadni a terepet a kisasszony? – Néztem rá egy mosollyal, s közben halkan fel is nevettem. Igyekeztem azonban visszafogni a hangom, s nem akartam tétlen maradni. A derekát, fenekét érintettem, simogattam, majd térdemmel az ő lábai közé furakodtam. Lábamat dörgöltem olykor érzékeny pontjának, próbálva felkorbácsolni a vágyait. Azt akartam, hogy vágyjon rám, az én érintésemre, az én ajkaimra. Miközben élveztem ujjainak mozgását, a nyakához bújtam, fészkelődtem, s lassan nyaltam végig rajta, mielőtt lágyan belecsókoltam volna.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

412 words ◆ It Ain't Me ◆ te meg kívánatos  vodka juice ~ Alesea & Larissa 241513313    ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKedd Júl. 03, 2018 12:58 pm

18+


Lessa & Lara
Lessa annyira csodálatos volt, nem csak a viselkedése, a jelleme, a mosolya, a hangja, az illata vagy a külseje, hanem az egész kisugárzása is, hogy egy kicsit beleszerettem. Sokat dobott a hangulaton, hogy tudtam, ez az egész csak egy éjszakára szól, így aztán beleadtam mindenemet, odaadtam neki a testem és a lelkem is erre az estére, hadd kezdjen vele, ami csak jól esik. Nem hittem volna, hogy ő is hasonlóan gondolkodik és érez irántam, és ennyire jól és könnyen egymásra találunk majd. Örültem neki, hogy így alakult, és ahogy végre kettesben maradtunk isten tudja, melyik részén a bárnak, akkor éreztem csak meg igazán, mennyire kívánom őt. Nem tudtam tovább türtőztetni magam, és azt akartam, hogy ő se tegye.
A nevetése belőlem is kicsalt egy kisebb kacajt. Jól esett látni, hogy már nem szomorkodik a kikosarazás és az összetört szíve miatt, de azért még mindig szerettem volna segíteni. Felejteni... Igen, el akartam vele felejtetni mindent, hogy az este végére a saját nevét se tudja, és ne maradjon benne semmi más, csak a gyönyör.
- Nos, én a tiéd vagyok ma estére... - feleltem végül, mielőtt még átvettem volna az irányítást egy kicsit. Megérdemelte, hogy valaki királynőként kezelje és kényeztesse, és ez a valaki jelenleg én voltam. Úgy láttam, jól esnek neki a csókjaim, úgyhogy kissé felbátorodva jártam körbe a testét, nyelvemmel erogén zónákat keresve ízlelgettem finom bőrét. Nem lehet emberi, ami ennyire gyönyörű!
- Tudod, a jólneveltség... Rossz berögződés - nevettem, és ha már engedélyt adott, akkor sietve lehúztam a nadrágját, hogy végre közelebbről is felfedezhessem a nőiességét. Apró puszikkal, csókokkal kényeztettem, meg-megsimítva, mielőtt a nyelvemmel elmerültem volna benne. Nem zavartattam magam, nem igazán érdekelt, hogy a keresztnevén kívül semmit nem tudok róla. Szemérmetlenül bevetettem minden tudásomat, nyaltam, szopogattam és izgattam, intenzíven, amikor jobban szorította a hajam, és gyengédebben, amikor ellazultak az ujjai. Hogy jobban hozzáférjek, az egyik lábát a vállamra emeltem, egészen belefúrva arcomat a combjai közé.
Sóhajai, nyögései izgattak, látni akartam, vajon hogyan festhet közben, úgyhogy kíváncsian felpillantottam rá, a látványtól pedig elakadt a lélegzetem.
- Lessa... Annyira gyönyörű vagy... - suttogtam, fenekét és nyakam köré font combja külső ívét simogatva, míg a belsőt apró, hízelgő csókokkal halmoztam el. - A legjobbat érdemled mindenből! - Azzal vissza is temetkeztem az ölébe, legérzékenyebb pontját támadva be. A nyelvemmel köröztem rajta, szívtam, szopogattam, egészen addig játszottam vele, míg a csúcsra nem sikerült juttatnom vele a nőt. Csak akkor emelkedtem fel, ha megéreztem a nyelvemen a nedvét.
- Finom vagy... - Félig viccnek szántam csak a megjegyzésem, el is nevettem magam, ahogy újra egy magasságba kerültünk, és ha nem ódzkodott az ízemtől, akkor mohón megcsókoltam. Nem hihette azonban, hogy ennyivel le is rendeztem a dolgot, bal kezem ugyanis bekalandozott az alsóneműje alá, és két ujjamat legérzékenyebb pontjára szorítva lágyan újra izgatni kezdtem. Hosszú volt az este, és még nagyon sokáig akartam hallgatni a nyögéseit...a végén még elpirulok...  vodka juice ~ Alesea & Larissa 2036196826

@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
50
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa EmptyKedd Júl. 03, 2018 12:29 pmTo: Lara 16+
Nyugtáztam egy kiszélesedő mosollyal a reakcióját, azt, hogy ő is akar engem. Amióta szerelmes lettem Cassidybe, senkivel sem voltam, senkit sem akartam. De most, ez a nő besétált a bárba, s akartam, vágytam rá, valahogy felébresztette bennem a kiéhezett nőt. Tetszett, ugyanakkor el is gondolkodtatott a dolog. De csak néhány rövid pillanatra, hisz az agyamra köd borult, hála az italnak és Neki. Lara. Sosem akarom elfelejteni ezt a nevet, vagy az arcát… az esténket. Egy emlékké válik majd, egy olyan dologgá, melyre jó lesz visszaemlékezni.
A félreeső helyen nem vártam egy pillanatot sem, még csak körbe sem néztem, egyből letámadtam. Nem tudtam, örülni fog-e ennek vagy sem, de nem kérdeztem, csak cselekedtem. Önmagamat is megleptem azzal, mennyire határozott viselkedést produkálok egy vadidegen nővel szemben. Csók közben végigsimítottam az arcán, majd a tarkójára csúsztattam a kezem. Hosszú volt a csók, melyet alig akartam megtörni, de végül elszakadtam tőle. Szavaira mosolyra húzódtak az ajkaim.
- Mindig megkapom, amit akarok… - Persze, ahogyan ezt kimondtam, elnevettem magam. – Na jó, igazából nem. De ez annyira jól hangzott, hogy ki kellett mondanom. – Magyaráztam, majd viszonoztam a csókját, melybe még inkább belemerültem, mint az előzőbe. Annyira elfeledtette velem az elmúlt nap történéseit, hogy azt kívántam, bár örökké tartana ez az este. Az éjjel, mely ködbe fog veszni. Élveztem az érintését, szinte megborzongtam tőle jólesőn. Rápillantottam egy halvány mosollyal és a falnak dőlve bólintottam neki, miszerint kezdheti ő, ha akarja. Közben végigcirógattam az arcát, vállát, s kiélvezve minden egyes csókját, nos, lehunyt szemekkel döntöttem a fejem a falnak, miközben egy-egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat. Irányított, legalábbis a kezemet magához húzta, így belemarkoltam finoman a hajába. A kérdésre tekintettem csak le rá.
- Szabad. Miért is kell ilyet kérdezned, ha már eljöttünk ide? – Nevettem fel játékosan, csilingelő hangon, ahogy megsimítottam az arcát. Akartam őt, vágytam rá és semmifélemódon nem hátráltam volna vissza. Nem akartam sem belőle, sem önmagamból hülyét csinálni. Azért jöttünk ide, hogy kiélvezzük egymást, nem igaz? Segítettem neki a nadrágomat lejjebb tolni, majd újra a falhoz préseltem magam. Ujjaim a tincseikbe túrtak, s közelebb vontam magamhoz. Nem akartam bevallani, s hangosan nem is tettem, de ő volt az első nő, akivel idáig jutottunk. Talán ettől is volt annyira izgató, már maga a tény, hogy ő és én… s maga az érzés, amit azzal okozott, hogy megérintett, avagy kényeztetni kezdett. Testem egésze felforrósodott alig röpke néhány pillanat alatt. Halk nyögés hagyta el az ajkaimat, miközben erősebben markoltam a hajába. Igyekeztem nem durva lenni, de nem tudtam túlzottan odafigyelni rá. A levegőt kezdtem kapkodni, olykor jobban magamba szívni, s elnyomni a hangom.
- Nagyon jó... Lara… - Suttogtam erőtlen hangon, remegő térdekkel, miközben másik kezemmel a vállára simítottam, végül pedig megkapaszkodtam benne.

Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone?

446 words ◆ It Ain't Me ◆ te meg kívánatos  vodka juice ~ Alesea & Larissa 241513313    ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I write lines down, then rip them up...
Impossible describing love.


Alesea R. Hyland
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✾ With the darkness
Play by :
✾ Eiza González
Léptek száma :
41
Népszerûség :
0

vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: vodka juice ~ Alesea & Larissa   vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty

Ajánlott tartalom


vodka juice ~ Alesea & Larissa Empty
Vissza az elejére Go down
 

vodka juice ~ Alesea & Larissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Alternatív képzelet :: Alternatív szálak :: Lezárt játékok-
^
ˇ