Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Kedd Ápr. 04, 2017 2:51 am


A boszorkányokról

Történet

A boszorkányság eredete ismeretlen, de köztudott tény, hogy a boszorkányok évszázadokkal ezelőtt már léteztek és tudásukat, valamint készségeiken generációkon keresztül tovább adták a családban. A közhiedelemmel ellentétben a boszorkányok nem a démonoktól kapják az erejüket és nem szeretik az ördögöket. A természet szolgáinak tartják magukat, akiknek kötelességük, hogy fenntartsák az egyensúlyt a világban.

Mágia

A mágia az a hatalom, ami befolyásolja a világ változásait természetfeletti eszközökkel. Felosztható ez fehér és fekete mágiára, de helyzettől függően lehet semleges is.

Ősi mágia: Ezt a mágiát leggyakrabban a New Orleans-i boszorkányoknál láthatjuk. Halott ősökből merítenek energiát egy bizonyos helyen és a szellemek (vagyis a régen meghalt boszorkányok) belátása szerint lehet felhasználni. Elijahtól megtudva, ezt a hatalmat csak azon a helyen lehet hasznosítani, ahol a boszorkány meghalt. Ez azt jelenti, hogy amennyiben ezt a területet elhagyja a boszorkány, az erő megszűnik létezni, azaz nem tud varázsolni.

Fekete mágia: Egyfajta varázslat, mely a gonosz erőket hívja segítségül és negatív célokra is fel lehet használni (dolgok megsemmisítése, szerencsétlenség okozása, halálos sérülések, pénz teremtése magunknak, és így tovább).

Kinyilvánítás: Ez egy rendkívül sötét formája a mágiának, felhívja a sötétséget, károsítja a természeti síkot. A részletei és a története ismeretlen, de Nandi szerint a kinyilvánítás erőit annyira erősnek tartják, hogy sok boszorkány száműzetésbe kerülhet a mágia világából, mert terjeszti a hagyományos és kortárs formáit a boszorkányságnak.

Áldozati mágia: Sötét varázslat, mely élő vagy élőhalott áldozati lények erejére támaszkodik. Minél több az áldozat, annál erősebb a boszorkány is.

„Szellem” mágia: A halott boszorkányok erejét hívja segítségül és jó vagy rossz célokra lehet felhasználni, ám eltérően más mágiától, csak és kizárólag a „szellemek” belátása szerint cselekedhetsz. Ha egy boszorkány visszaél az ajándékkal, amit kapott, a Lelkek (vagyis a halott őseik) megtörhetik a kapcsolatot, megakadályozva, hogy a boszorkány tovább használhassa az erejüket.
Bonnie ezzel az erővel próbálta megölni Klaust. Azonban, miután Jeremy feltámasztására használta, az ősök elutasítják a lányt, mert megsértette a természetet a feltámasztó varázslattal.

Hagyományos mágia: Ez a leggyakoribb formája a modern boszorkányok között. A természet erejéből merítenek energiát, s a boszorkány úgy használja fel, ahogy jónak látja. Bár a hagyományos mágia népszerű, de igencsak fárasztó is. Tekintettel arra, hogy a boszorkány a saját energiáját gyakorolja, tapasztalhatnak néhány tünetet: szédülés, fáradtság, orrvérzés.

Utazó mágia: Az Utazók alkalmazzák, hogy átkozzanak. Nem képesek a hagyományos mágiára és más nyelvű is, mint a többi. Ez a mágia nagymértékben függ a veleszületett mágiától és a kapcsolattal a többi Utazóval. Csak összekapcsolódva, együtt képesek elvégezni egy erőteljes varázslatot. Gyakorlatilag egyedül tehetetlenek.

Erő és képességek

• Jövendölés
• Tisztánlátás
• Megérzés
• Médium
• Előérzet
• Pszichometria

Speciális fizikai ajándékok: Davina érzékelni tudja, ha valaki mágiát használ, valamit meg tudja mondani a boszorkány helyét. Monique tudja, ha valaki hazudik, míg Sophie megérzi, ha valaki terhes.

• Elemek irányítása
• Varázslat
• Telekinézis: Tárgyak mozgatása és személyek mentális befolyásolása
• Kotyvasztás

Eszközök

• Gyertyák
• Gyógynövények
• Kövek
• Talizmánok
• Rituálék
• Varázslatok
• Receptek könyve

Gyengeségek

• Hitetlenség
• Félelem
• Halandóság

Túlzásba vitt mágia: Zavartságot, eszméletvesztést, orrvérzést, de halált is okozhat.

Kapcsolataik

Föld: Mély, lelki kapcsolat. Sok boszorkány, ahogy Bonnie is, képesek érezni a Földet. A legtöbb boszorkány tiszteli a Földet, éppúgy, mint néhány vallás a templomokat, mecsteket. A boszorkányok úgy vélik, hogy minden élőlény a természet része.

Halott ősök: Gyakran részt vesznek a varázslatok és rituálék során a boszorkányokkal. Ők hozták létre a boszorkányság törvényeit és osztották ki a büntetéseket, ha valaki megszegte azokat.

Vámpírok: Bonyolult kapcsolat, de inkább negatív, mint pozitív értelemben. Ennek oka, hogy mióta a vámpírok létrejöttek a fekete mágiának hála, semmibe veszik a természetet, ezért az összes élő teremtménynek meg kell halnia, mert miattuk sérült a természet rendje.

Vérfarkas: Leginkább semleges. De van átmenet a negatív oldal felé.

Boszorkányok: Általában pozitív kapcsolat. Segítik és védik egymást, gyakran egy nagy család tagjaiként kezelik egymást. Vannak azonban olyanok, akik ezt az egymást segítő hitet figyelmen kívül hagyják és a népeik ellen fordulnak.
Egy híres példa Quetsiyah történe. Megteremtette a halhatatlanság varázslatát és ez két csoportra osztotta a népet. A hagyományos boszorkányok erkölcstelennek, a természet törvényének megsértéseként tekintettek a varázslatra. Igyekeztek korlátokat szabni, melyeket minden boszorkánynak be kell tartania. A másik csoport az isteni potenciál kinyilatkoztatásának látta ezt a varázslatot és a semmibe vették társaik rendeleteit, törvényeit. Ez a nézetkülönbség az oka annak, hogy a boszorkányok két részre szakadtak.Varázslatok, bűbájok

a teljesség igénye nélkül

Hibrid átok: Egy rendkívül nagy varázslat, amit Klausra mondtak ki annak érdekében, hogy megadakályozzák, hogy vérfarkas énje a felszínre törjön.

Áldozati rituálé: „Phasmatos Tribum, Salve Sorce Das. Phasmatos Eliximo Nominum, Etrinox Sorce Sotero Callux Oxtara.” A varázslat, mely képes eltávolítani a hibrid átkot, miután a szükséges áldozatok befejeződtek.

Napmedál: A varázslat, amely képes arra, hogy megadja a vámpírnak azt a képességet, hogy szabadon járhasson a napfényben anélkül, hogy elégne.

Gilbert gyűrű: A varázslat, mely képes megakadályozni egy természetfeletti lény vagy esemény általi halált. Minden halálból való visszatérés közelebb viszi a használóját a sötétebb énjéhez (lásd: Alaricnak volt egy vámpírgyűlölő énje, akinél még egy ősi vámpírt ölő karó is volt és csak ő tudta, hol van… Alaric igazi énje pedig nem).

Gilbert eszköz: A varázslat, mely képes ártalmatlanná tenni a vámpírokat és vérfarkasokat, ha aktiválják.

Sír varázslat: Megakadályozza, hogy a Fell's Church templom alatti kriptából kilépjen a vámpír (Damon évekig azt hitte, hogy Katherine is a sírban van).

Sír varázslat-visszafordító: „Phasmatos Salves Nas Ex Malon, Terra Mora Vantis Quo Incandis, Et Vasa Quo Ero Signos.” Képes visszafordítani a sír varázslat hatását.

Pentagram varázslat: „Incendia!” A varázslat, mely képes létrehozni a területen tüzet, pentagram alakban. Ezt használták a Bennett talizmán elpusztításakor.

Tűz varázslat: „Ex Spiritum In Taculum, En Terrum Incendium, Phasmatos Salves A Distum!” A varázslat, mely csökkenti/növeli a tűz intenzitását.

Gyógyító varázslat: Képes meggyógyítani egy személy sérülését.

Összekapcsoló varázslat: Képes összekapcsolni két vagy több embert.

Elkülönítő varázslat: Képes megakadályozni, hogy a bizonyos személy ki tudjon lépni a szobából.

Fájdalomcsökkentő varázslat: „Asinta Mulaf Hinto.” A varázslat, mely képes csökkenteni egy másik személy fájdalmát.

Helymeghatározó varázslat: „Phasmatos Tribum, Nas Ex Viras Sequita Saguines Ementas Asten Mihan Ega Petous.” Varázslat, mely képes megtalálni egy tárgyat és/vagy személyt.

Üzenetküldő varázslat: Képes üzenetet küldeni egy bizonyos személynek, maga az üzenet, valamint a címzett hajszálának elégetésével.

Instabilitás varázslat: „Terra Mora Vantis, Quo Incandis!” A varázslat, mely képes ártalmatlanná tenni valakit egy személyes tárgya által.

Hipnózis: Varázslat, mely képes hipnotizálni valakit, hogy felfedjék a belső titkait.

Jogfosztó varázslat: „Phasmatos Tribum, Exum Sue, Redem Su Pas Quo.” Varázslat, mely képes megfosztani egy boszorkányt a mágiájától.

Asztrális kivetítési varázslat: „Phasmatos Tribum, Nas Ex Veras, Es Tas Sue Sasta Nanse, Transum Viso. Mas Tenas Quisa, Nas Metam!” A varázslat, mely képes elszállítani a szellemi testet a Föld egy másik pontjára.

Birtokló varázslat: „Somno Ritum Per Dax Ritum.” Varázslat, mely képes lehetővé tenni, hogy egy személy rendelkezzen a másik lelkéről.

Birtokló varázslat-visszafordító: „Phasmatos Tribum, Nas Ex Veras, Uenes Phasmatos Et Somnos. Ex Totum Ex Um Maleo Matos.” Képes visszafordítani a birtokló varázslat hatását.

Feltámasztó varázslat: „Vitas Phasmatis, Ex Salito, Revertas Phasmatis. Ut Vectas, Vitas Phasmatos, Ex Salito.” Varázslat, mely képes feltámasztani a holtat.

Védővarázslat: Képes megvédeni a személyt, bármilyen természetfeletti által okozott sérüléstől.

Tűzgyűrű: Varázslat, mely képes megakadályozni a személyt, hogy elhagyja a tűz-kör közepét.

Átváltozó varázslat: Képes csökkenteni vagy növelni a sebességét a vérfarkas átalakulásnak.

Ősi-ölő varázslat: „Infero Eseri Gratas, Disasustos Vom, Mas Pro Je Ta Sue Te! Victamas Veras! Phasmatos Tribum, Niha Sue Exilum, Disasustos Vom, Mas Pro Je Ta Sue Te! Levam, Mina Sue Te, Disasustos Vom, Mas Pro Je Ta Sue Te! Phasmatos Veras! Fes Matos Tribum, Mas Pro Tes Unum! Victas Ex Melam, Phasmatos Vanem! Mas Pro Je Ta Sue Te!” Egy erőteljes varázslat, mely képes megölni egy Eredetit.

Tűzoltó varázslat: „Sutas Incenda!” Képes eloltani a tűz lángjait.

Száműző varázslat: „Phasmatos Redux Redismo Sus Terra.” Varázslat, mely képes eltávolítani a nem kívánt személyt vagy szellemet.

Tárgy elpusztító varázslat: „Universa Ruina In Tenebras Ra Damis Infinitum! De Lon Dem Ex Nahal da Six!” Varázslat, ami képes elpusztítani az adott tárgyat vagy talizmánt.

Kinyitó varázslat: „Phasmatos Siprum, Emnis Abortum, Fasila Quisa Exilum San!” Varázslat, ami képes kinyitni vagy bezárni egy ajtót vagy tárgyat.

Újranyitó varázslat: „Phasmatos Tribum, Melan Veras, Et Vasa Quisa, Exu Quisa!” Szintén egy kinyitó/bezáró varázslat.

Lezáró varázslat: „Sigalis Intransium, Exalis Exalis, Omnas Quisa Operum, Sigalis Intransium, Exalis Exalis! Omnaben Libras, Sigalis Intransium, Exalis Exalis! Omnas Quisa Operum, Exalis Exalis!” Szintén egy kinyitó/bezáró varázslat.

Testtartósító varázslat: Varázslat, mely képes tartósítani a holttestet, így az nem fog bomlani.

Vér-kapcsoló rituálé: „Phasmatos Inta Grum Vin Callus Amalon Callagius Accodum. Cosom Naben Dox Callagius Amalon Gaeda Callagius. Ceremum Descendium Vinum. Phasmatos Inta Grum Callus. Cosom Naben Dox.” Varázslat, mely képes összekapcsolni két vagy több embert (a vérükkel).

Biztosító varázslat: Ha a zsályát elégetik, így a varázslat képes hangszigetelni a szobát, annak érdekében, hogy vámpír ne tudjon hallgatózni.

Természet varázslat: „Phasmatos Tribum, Melan Veras. Phasmatos Tribum, Melan Veras.” Képes növelni a növény vagy virág növekedését.

Vér-kapcsoló varázslat: „Phasmatos Ex Solves, Exis Pa Unas Animotos. Phasmatos Di Conjunctos, Sol Facto Dos Male! Phasmatos Ex Solves, Exis Pa Unas Animotos, Di Conjuncto Sol Facto! Phasmatos, De Vos Male!” Varázslat, mely képes minden Ősit összekapcsolni eggyé.

Fegyver-varázslat: „Vescaram Anta Intacurum, Vescalis Dissendis Divinitum! Ex Tutum Tatum, Dimentum Talos! Dox Toxem, Dox Malum! Dox Divinitum!” Varázslat, mely képes létrehozni egy elpusztíthatatlan fegyvert.

Határvarázslat: Arra használják, hogy megakadályozzák, hogy valaki(k) elhagyhassák az adott területet.

Határvarázslat-visszafordító: „Merabas Hic Libatal, Confremun Signas. Omus Quisa Tentum Exalis, Merabas Hic Libatal Confremun Signas. Omus Quisa Tentum Exalis.” Képes ellensúlyozni a határvarázslat hatását.

Helymeghatározó varázslat: „Phasmatos Tribum, Nas Ex Viras Sequita Saguines Ementas Asten Mihan Ega Petous!” Ezzel képesek a boszorkányok meghatározni valaki helyzetét, akinek a vére a térképen van.

Kiszárítás: „Ocoros Mecante, Aleora Subsitos! Ocoros Mecante, Aleora Subsitos! Olo Santire, Dis Et Brav! Ocoros Mecante, Aleora Subsitos!” Megállítja az emberi szívet, leáll a keringés, így gyakorlatilag az Ősi-vámpír ki van száradva.

Szív-újjáélesztő varázslat: „An Duca Tuas, Animos!” Újraindítja a szívet.

Lélekáttevő varázslat: „Phasmatos Tribum, Nas Ex Veras, Radamis Phasmatos Ex Sonos! Resustamen Ex Veram Vatas! Radamis Phasmatos Ex Sonos!” Varázslat, mellyel a boszorkány a tudatot egy másik testbe helyezi.

Vadász-létrehozó varázslat: „Phasmatos Sintu Corpora, E It A Rero, Quest Ero Immortalis. Phasmatos, Victoris, E Insipio Exu Ne Moris. Sintasia Sintu Corpora, Quest Ero Immortalis!” Ezt a varázsigét egy boszorkány végezte a 12. században, létrehozva ezáltal az Ötöket, kötve őket a tűzhöz.

Kinyivánítás-tisztitó varázslat: „Phasmatos Tribum Nas Ex Viras, Purgal Animum Sous Obscarus. Phasmatos Repallus Tantian, Maltuscanum Anium Par Vas!” A varázslat, melyet Aja és kovenje végzett, hogy megtisztítsák Bonniet ettől a féle mágiától.

Feltámasztó varázslat: „Phasmatos Raverus On Animun! Phasmatos Raverus On Animum! Phasmatos Raverus On Animum!” Ezt a varázsigét használta Bonnie, kombinálva a Lelki mágiával, fekete mágiával és a Kinyilvánítással, hogy véglegesen feltámassza Jeremyt.

Terhességazonosító varázslat: Ezzel azonosítani lehet, ha valaki terhes.

Elme-összekapcsoló varázslat: „Jaryakat en zem Daryeet acza.” Képes két ember elméjét összekapcsolni.

Agy-összekapcsoló varázslat: „Adatu Khan Leala Ghan Breatvis Shemil!” Egy erős varázslat. Qetsiyah használta, amikor összekapcsolta Silast és Stefant, használva Stefan energiáját, hogy kisüsse Silas agyát, ezzel mentális képességeit haszontalanná téve.

Elmezavaró átok: „Torsion.” Agnes használta, hogy megátkozza Cami ikertestvérét. Az átok hatására elvesztette józan eszét, megölte a tizenhárom társát, majd végzett magával. Ugyanezzel átkozták meg Keirant is.

Aratás: Ezt az erős rituálét New Orleansi boszorkányok használták. Ez előírja, hogy áldozzanak fel négy lányt, kiknek ereje a Földbe száll és az Aratásig ott marad. (Később visszatérnek az élők sorába.) Ha nem áldozták fel mind a négy lányt ennek az idején, elvesztik erejüket.

Horgony-áttevő rituálé: „Im A Pran Khos Suptia Jhem Ai Pada Khe Rassatam! Im A Pran Khos Suptia Jhem Ai Pada Khe Rassatam! Im A Pran Khos Suptia Jhem Ai Pada Khe Rassatam! Ai Pada Se Rassatam! Ai Pada Se Rassatam! Ai Pada Se Rassatam! Ai Pada Se Rassatam!” Egy nagy szertartás melyet Qetsiyah végzett Amarán, majd amivel később Bonnie-ból szellemből Horgony lett.

Naphoz kötő varázslat: Ezt használta Silas, mikor bezárta Qetsiyaht a házába, hogy ő találhassa meg először a Horgonyt. A varázslat a Naphoz volt kötve, ami azt jelentette, hogy csak napnyugtakor juthatott ki a lány a házból. Eredetileg Qetsiyah hozta létre, ő tanította meg Silasnek.

Utazó-varázslat: „Jaryakat a zem. Daryeet acza.” Katherine ezt használta, mikor áttette magát Elena testébe.

Szárító mágia: „Symbole du masque et de l'ombre, embrase-toi. Embrase-toi.” Erőteljes varázslat, melyet Papa Tunde használt, kiszárítva rendszeresen nagyszámban a vámpírokat.

Elmezavaró átok: „Torré so fou, mort te de l'esprit.” Erőteljes átok, melynek hatására az áldozat lassan elveszti az elméjét, fájdalmat éreznek, megölnek másokat, majd magukat.

Feltámasztó varázslat: „Otto Istre Hasvasaht Este (név) Istarre.” Erőteljes mágia, melyet az Utazók végeztek, hogy feltámasszák régi vezetőjüket, Markost.

Látomás eltávolító varázslat: „Uvon Nispoceh Vi Cristine Kuzlo Chelos Bih(te).” Az a varázslat mellyel eltávolították az utolsó két hasonmás, Stefan és Elena látomását egymásról. Az eredeti varázslat célja, hogy a Hasonmások mindig egymásra találjanak, de ezt Markos eltávolítatta annak érdekében, hogy bizonyítsa Damonnek, ők nem ellenségek.

Hasonmás prófécia: Ezt az ősi varázslatot több, mint 1500 évvel ezelőtt végezték el, Markos parancsára, annak érdekében, hogy a Hasonmások együtt legyenek. Emiatt vonzottak egymáshoz a Petrovák és Salvatorék több évszázadon át. A varázslat célja az volt, hogy az Utazók mindig könnyen megtalálják őket.

Virág-felélesztő varázslat: „Belle la vie a cette fleur, maintentant!” Monique, Abigal és Davina használta, hogy újjáébresszék a virágokat.

Utazókés elpusztítása: „Evit ni et tempozo.” Markos használta, hogy elpusztítsa az utolsó Utazókést, a tűz és a varázslat segítségével.

Helymeghatározó varázslat: „Ole Heldhat Eina Odvozniti.” Az Utazók, valamint Markos használta annak érdekében, hogy meghatározzák a hasonmások helyét.

Fullasztó varázslat: „Lihednat Dolchitni.” Az Utazók, valamint Maria használta, hogy megállítsák egy ember légvételét, ezzel megfullasztva őt.

Utasellenőrző varázslat: „Dumi Porvo Vesthat Domo Etha Ani Oio Thomo.” Folyamatos ellenőrzés alatt tartható az Utazó a másik szervezetben.

Helymeghatározó varázslat: „Sa Laca Tha Tarq...Permisso Laca Tha Tar.” Luke használta a varázslatot, hogy megtalálja Enzot Damon kérésére. A fiú azt állította, hogy a varázslat elég erős ahhoz, hogy bárkit megtaláljon a világon, de mivel Enzo meghalt, így a varázslat is sikertelen volt.

Holdfény gyűrű: „Materi Lunare Tua Virtuse.” Ezt a nagy varázslatot az Eredeti Boszorkány hozta létre, mely lehetővé tette a vérfarkasoknak, hogy szabályozzák az átalakulásukat, hogy ne csak teliholdkor tudjanak átváltozni, hanem bármikor.

Tisztító varázslat: „Zah Pet Par Veet Eezol Ehmit Pro Kleh Et Tee.” Egy rendkívül erős, Utazók által végzett varázslat, melynek célja az volt, hogy megtisztítsák a Földet minden varázslattól, ami nem tiszta; azaz a Lelki mágiától. A varázslat a két hasonmás összekevert vérével működik, ám ha az egyik, vagy mindkettő meghal, érvényét veszti.

Dermesztő varázslat: Ezt használta Bonnie a kinyilvánításon keresztül, hogy átmenetileg semlegesítse Silast. Megalvasztotta a vérét, és az összes csontját, ízületét, izmát kővé változtatta. Mikor Bonnie meghalt, Silas újraéledt.

'Függönyleejtő' varázslat: Talán az egyik legerősebb varázslat. Bonnie használta, hogy kapcsolatba lépjen régi ősével, Qetsiyahval.

Silas leállító varázslata: Silas ezt használta, hogy megakadályozza Qetsiyaht a Horgony átviteli rituáléban. Megállította az erejét, ezzel egy időben szelet okozott a házban, ami pedig áramszünetet.

Luke leállító varázslata: „Phesmatos Fumos Extas.” Luke használta, hogy leállítsa Liv varázslatát. Emiatt nem tudott visszajönni Damon a Másik oldalról.

Horgony-elsöprő varázslat: „Ohto Eestanay As Vazat Esvet Ohnaz Eespalit.” Erőteljes varázslat, melyet gyakran az Utazók használnak. Több tucat Utazó öngyilkosságával működik. Halottként egyszerre, illetve egymás után haladnak át a Horgonyon - rendkívüli fájdalmat okozva ezzel neki -, számos kiskaput nyitva a halottnak ahol visszatérhet az élők közé. Rossz oldala, hogy a varázslat gyengíti a Horgonyt, ami így gyengíti a Túlvilág létezését is.

Liv lehalkító varázslata: Akkor használta, mikor a Grillben Jeremyvel beszélgetett, annak érdekében, hogy egy vámpír vagy hibrid se hallgathassa ki őket. Mikor Tyler megpróbálta, csak sercegő hangot hallott.

A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 04, 2017 6:25 pm-kor.

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Minden, ami a világunk ismeréséhez kell :: Szabályzat és leírások :: Fajok részletes leírása-
^
ˇ