Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokA little party never killed nobody

Sonja Sinclair
Yesterday at 4:55 pmIgenis létezik fiú-lány barátság

Alexis Callaway
Yesterday at 1:49 amJennifer Summers

Larissa Blackwell
Yesterday at 12:57 amShawn Blackwell

Larissa Blackwell
Yesterday at 12:16 amVárosi temetõ

Larissa Blackwell
Pént. Okt. 19, 2018 8:32 pmNappali

Cassidy Hemingway
Pént. Okt. 19, 2018 7:25 pmMosdó

Stephanie Stafford
Csüt. Okt. 18, 2018 4:25 pmAneliath

Always and Forever
Csüt. Okt. 18, 2018 12:44 pmJossie & Lizzie szobája

Elisabeth Saltzman
Kedd Okt. 16, 2018 5:42 pmGalatoire's étterem

Stephanie Stafford
Kedd Okt. 16, 2018 3:51 pm
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 7 6
Boszorkányok 9 2
Vérfarkasok 2 4
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 3 2
Emberek 1 2
Összesen 26 19

Share | 
 

 Chelsea Jenson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Chelsea Jenson   Kedd Júl. 24, 2018 11:56 am

Chelsea Jenson
It can't rain all the time


Becenév:
Chels, Sea
Titulus:
A lelkiismereted
Születési hely, dátum:
egy kicsi faluban a mai Pennsylvania területén, 1450. február 12.
Faj:
eretnek
Beállítottság:
hetero
Play by:
Halston Sage

Átváltozás:
Lásd lent
Család:
Rég volt, mostanra teljesen más fogalma van számomra a családnak, de persze nekem is volt anyám, aki megszült és bizony apám is. Ennyit érdemes tudni róluk. Ha viszont arra vagytok kíváncsiak, az én szótáram szerint kit jelöl a család... A válasz Steph.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Az élet egy hosszú hullámvasút. Egyszer fent, aztán lent, néha pedig legszívesebben kiugranál. Ennyi hűhó és mondhatni a semmiért, ugyanis a végén mindenki ugyanúgy végzi. Kivéve, ha nem. Kivéve, ha valami történik, ami megváltoztatja a sorsod és téged is.
Sosem voltam átlagos, a világ sötét oldalára születtem, ahol a mesék a szörnyekről mind igazak. Anyám erős boszorkány volt, rengeteg jót tett, mégis féltek tőle az emberek. Köztük apám is, aki… Nos, világ életében földhözragadt, Istenfélő ember volt, emellett pedig kegyetlen is. Mikor a faluban kitört a boszorkányhisztéria, elzavarta anyamát. Ekkor voltam tizenhét éves. Nálam a mágia leghalványabb jelei sem mutatkoztak, így apámmal kellett maradnom. Telebeszélte a fejem és én magam is elhittem, hogy az ördög megkörnyékezte a családunkat és bekebelezte anyámat. Egy napon véletlenül megtaláltam az egyik szekrény mögött a könyvecskét, amit anyám mindig magánál tartott. Csak kíváncsiságból néztem bele, érdekes rajzok, latin és más nyelven íródott szövegek és néhány száraz virág volt benne. Ahogy a kezembe vettem éreztem valamit, amit soha azelőtt. Beszívódott a bőröm keresztül a testembe és az egészet átjárta. Ekkor varázsoltam életemben először. Eleinte rettegtem, de aztán… Egyre bátrabb lettem. Próbálgattam, mire vagyok képes, de könyv nélkül valamiért sohasem sikerült. Persze, ma már tudom, hogy azért, mert elszívó boszorkányként csak a mágikus tárgyakból és természetfeletti lényekből nyert energiát használhattam. Mint anyám könyve. Apám persze rájött a titkomra és elzavart, de előtte tűzbe vetette a könyvet, ezzel pedig elvágott a varázserőmtől. Nem volt semmim. Napokon át éheztem és lejártam a lábam is, mikor eljutottam a szomszéd városba. Pontosabban… a végére már alig volt bennem élet. Ekkor jelent meg az a rejtélyes idegen, aki megmentett a haláltól. Aki a megnyerő modorával elérte, hogy megnyíljak neki, és mikor ez megtörtént, és megtudta, ki vagyok… teljesen megváltozott. Olyan dolgot követelt, amit ha akartam volna se tudtam volna teljesíteni, ugyanis nem volt meg anyám könyve, arról pedig fogalmam sem volt, hogy belőle is meríthetném az erőmet. Győzködtem, de nem hitt nekem… és valahogy már nem az a vonzó férfi állt előttem, akit korábban láttam, hanem egy vérszomjas, kétségbeesett… lény. Az utolsó emlékem, amire tisztán emlékszem arról a napról, hogy azt gondoltam, apámnak igaza van, és tényleg eljött értem az ördög, akit Niklaus Mikaelsonnak hívnak.
A többi… A többi csak egy-egy felvillanó képként maradt meg, ugyanis Klaus megsebzett. Halálosan. Stephanie, aki a segítségemre sietett próbált megmenteni, de késő volt. Azonban visszatértem. Vámpírként. Pontosabban eretnekként, ami annyit tesz, hogy a boszorkány képességeimet mostmár a saját halhatatlanságomból szívom el. Steph azóta is melletten van.
Ez több, mint ötszáz éve tartó barátság pedig egy olyan hullámvasút, amire nem bántam meg, hogy felültem. Örökké hálás leszek neki. Mindenért.

but tonight you're a stranger or some silhouette

It can't rain all the time

avatar
Eretnek vagyok
Play by :
Halston Sage
Keresem :


Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chelsea Jenson   Csüt. Aug. 16, 2018 11:27 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Chelsea Jenson ~My BFF

Kedves Chelsea!

Úristen, hát ne tudd meg, mennyire, de mennyire boldog vagyok, hogy megérkeztél végre! Nagyon vártalak, hiszen szerves része vagy az életemnek, s úgy tűnik, nem csak az enyémnek leszel az. Hiszen van valaki, aki rád vár, hogy felszárítsd a könnyeit és akit össze kell kaparnod, miután szilánkjaira hullt. De ne szaladjunk ennyire előre.
Kezdjük a rövid kis családi leírásoddal. Ahj, komolyan, annyira édes vagy, hogy engem említesz meg ott. Engem, aki valójában... háttérbe szorított téged hosszú-hosszú ideig. Én csak most, néhány éve vettem észre, mennyire is vagy fontos nekem. Akkor, amikor elveszíthettelek volna örökre. Miattad viszont olyan alkuba bocsátkoztam, amit nem tudom, képes leszek-e végül betartani. Az átváltoztatód, avagy maga Klaus meggyilkolása, aki iránt már én is réges-rég bosszút esküdtem... a te életedért cserébe. Félek, hogy elbukom. Nem akarlak elveszíteni, Chels.
Ha megengedsz egy megjegyzést, édesapád egy kicsit sem volt észnél, mikor elzavarta édesanyádat. Sőt... miért is kell rettegni a boszorkányoktól? Nem mindegyik gonosz. S nem ördögtől való a mágia. Ha fel tudta volna mérni azt, mivel jár a mágia, akkor megértette volna, hogy meg tudta volna vele védeni önmagát, a falut, mindent. Jó dolgokra is lehet használni az erőnket. Sajnálom, hogy ő ezt nem ismerte fel. Azt is, hogy lényegében téged is kitagadott. Hogy volt képes erre?
Az életed nem a legegyszerűbb. Nem könnyű. De melletted vagyok, s leszek is, ígérem, Chelsea. S ígérem, hogy jobb barátod leszek, mint eddig voltam... kérlek, ne hagyj el.

Foglalózz, my bff, s kezdjünk egy kört, mit szólsz hozzá?

I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Kapcsolatban :
●● maybe next year but probably not ●●
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
Léptek száma :
18
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Chelsea Jenson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Eretnekek-
^
ˇ