Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Larissa Blackwell
Yesterday at 10:14 pmvodka juice ~ Alesea & Larissa

Larissa Blackwell
Yesterday at 9:51 pmFounding Fathers pub

Cedric Sutton
Yesterday at 3:08 pmMosdó

Christian E. Gray
Yesterday at 2:49 pmCafe du Monde

Christian E. Gray
Yesterday at 2:19 pmAz Ötök tanácsterme

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 1:38 pmJosette Saltzman

Kai Parker
Yesterday at 1:23 pmHazel & Damien - You saved me....

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 9:25 amKonyha

Damon Salvatore
Yesterday at 5:16 amA psychic && a vampire

Damon Salvatore
Yesterday at 5:09 am
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 6
Boszorkányok 8 3
Vérfarkasok 2 4
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 4 3
Emberek 1 2
Összesen 27 20

Share | 
 

 ☾ Before I Fall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: ☾ Before I Fall   Csüt. Szept. 27, 2018 1:39 am


To: Arielle Scott
Egyszerűen nem éreztem magamat teljesnek, egésznek… nem éreztem magamat embernek sem talán. Bár, az igazat megvallva, sosem voltam az. A vérfarkas gén már születésemkor bennem volt, s mivel is váltottam ki? Oh, hát persze, egy gyilkossággal, amit élveztem. Egy gyilkosság, majd még egy… igen, pontosan most. Igazság szerint, mindig is tudtam, hogy az élet maga egy törékeny dolog. Nem is dolog. Egyszerűen múlandó és illékony. Ahogyan voltaképpen minden ebben az átkozott életben, s azt hiszem, sosem éreztem magamat még ennyire… ennyire egyedül és elhagyatottnak, és… istenem, van még számomra valami jó?
Ahogy a halott nőtől alig néhány méterre álltam, s megjelent a srác, valahogy a saját kérdésemet hamar meg tudtam válaszolni: semmi jó.
Az agyam folyton visszajátszotta az éjszakát, legalábbis azt, amire emlékeztem belőle. A sok vérre, a sikolyra… igen, már ezt is hallottam a fülemben. S felvillant a nő arca is előttem. Nyeltem egy nagyot, ahogy tettem hátrébb egy, majd még egy lépést. Tudtam, hogy ez a srác… nem hagy elmenni. Legalábbis élve nem. De egyszerűen a lábaim remegtek, rosszul voltam, össze akartam esni. Nem bírtam el egy gyilkosság terhét. Úgy értem, még egy gyilkosságért… nem tehettem, nem változhattam át egy vadállattá, nem fordulhattam ki önmagamból ennyire! De mégis… a bizonyíték ott hevert tőlem néhány méterre. A szemeim csillogtak. Hiába bántam a tettemet, mégsem volt rá mentség. Mivel lökött rajtam a tag egyet, így újabbat hátráltam, majd mély levegőt vettem.
- Nézd, tudom, hogy… erre semmi mentségem, én… - Kezdtem bele, de nem volt értelme beszélni. A tekintete szikrázott, s készen állt arra, hogy akár puszta kézzel tépjen darabokra.
- Fogd be a szádat! – Azzal felém lépett és állon vágott, minden erejét beleadva. Hallottam a reccsenést is, ami arra utalt, hogy lehetségesen eltört az állkapcsom. Fájt is, máris éreztem a fémes ízt a számban. Az öklömet húztam a szám elé és emeltem a tekintetemet a srácra. Ekkor ért oda egy ismeretlen lány. Nem, nem kell, hogy még valaki belekeveredjen! Körülbelül ez volt az első, ami megfordult a fejemben. Kétségbe voltam esve…
- Hagyd… - Suttogtam szinte, magam elé, remegő ajkakkal. Aztán intettem a lánynak, jelezve, hogy menjen. Tűnjön el innen. Ne akarja megállítani ezt az egészet, hiszen jogos a dühe ennek a srácnak… hogyne lenne jogos, nem? Hisz megöltem a barátnőjét. A srác tekintete is a lányra villant, főleg, mikor látta a kézmozdulatomat.
- Ismered ezt a korcsot? – Kérdezte egyből, figyelmen kívül hagyva a lány szavait. Vagy mégsem. – Jobban teszed, ha nem avatkozol bele, vagy a végén te is halottként végzed… vele együtt. – Bökött a fejével felém, majd előrántott a zsebéből egy kést. Én magam tettem egy lépést újra hátra.
- Nézd, őt hagyd ki ebből… neki semmi köze ehhez az egészhez. – Nem futhattam el gyáván. Vagyis, megtehettem volna, de akkor életem végéig gyűlölném magam, amiért magam mögött hagytam mindezt. A tetteinknek következménye van. Mindig. Még akkor is, ha nem vagy ura a tettednek… ára van.
- Amennyiben most elkotródik, talán elgondolkozom rajta, hogy szemet hunyok fölötte, ám… te… nem úszod meg. – Tett felém néhány lépést, majd ahogy a közelembe ért, a késsel támadt felém. Próbáltam kitérni előle, de a nyakamat ígyis eltalálta. Vékony csíkot húzott a pengével rajta, s a vérem azonnal kiserkent. Végigfolyt a nyakamon, egészen a ruhámra… Aztán nem hagyta, hogy túl messzire menjek. A karomnál fogva rántott közelebb magához, s a kést ezúttal a gyomrom felé lendítette.


552 words || before i fall || note: hajjajj... nagy a baj Very Happy || kredit || inspirate by
I'm not a hero... I don't do good. it's not in me.


avatar
Vérfarkas vagyok
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Keresem :
Léptek száma :
55
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ☾ Before I Fall   Vas. Szept. 16, 2018 10:01 am


To: Theodore Storm
Nate mostanában jobban kerül engem a szokásosnál. Pedig már hozzá kellett volna szoknom a távolságtartásához, hiszen az átváltozásom óta tartózkodóan viselkedik velem. Kérdés, ezt meddig tudom még elviselni. Talán mindkettőnknek jobb lenne, ha fognám magam és lelépnék. Ha külön utakon járnánk. Aha, csakhogy az ő pasis logikája másképp működik. Szerinte az normális, ha látótávolságon belül vagyok, így engem is meg tud óvni, na meg másokat is tőlem, ha esetleg rájuk akarnék támadni. Azonban hiába tesz rám képzeletbeli pórázt, ettől még azt is vallja, hogy az a jó, ha néma csendben bámuljuk a falat, ha egy helyiségben tartózkodunk. Igen, tök logikus. Értem, hogy szerencsétlen önmagát okolja az átváltozásom miatt, ami amúgy az én hülyeségem volt, de azért mindennek van határa. Ma megint vadászni ment, én meg egy kis felfedezőútra, különben odabent elmegy a maradék józan eszem is. Egyébként is unom, hogy a gondolataim 99%-át Nate teszi ki és az idióta viselkedése. Elég ebből. Várjunk csak, mi ez a szag? A fenébe, kezdem elveszíteni az önuralmam. Nyugi, Arielle, nem kell, hogy elfajuljanak a dolgok. Még a gondolatmenetem végére sem érek, de máris a helyszínen termek, ahonnan megcsapott a vér csábító szaga, ugyanakkor mást is éreztem. Igen, most már fix, hogy nem tévedtem: egy hulla. Nos, legalább megölni már nem tudom. Ez valahol jó hír. Jön valaki. Gyorsan elrejtőzöm egy fedett helyre, és onnan szemlélem az eseményeket. Egy férfi. A jelek szerint jól ismerte az áldozatot. Ez azért szomorú. Fontos lehetett neki a nő. Léptek zaját hallom, úgy néz ki, még valaki érkezik a "buliba". Valami azt súgja, el fognak szabadulni az indulatok. Hol van, Nathan, amikor szükség lenne rá? Korcs? Nahát, ilyen jelzőt sem sűrűn aggatnak az emberek egymásra. Vagy...jaj, mintha Nate említett volna nekem valamit a... vérfarkasokról? Igen, azt hiszem, így hívják őket. Szóval ez a fiatal férfi az lenne? Minden jel arra utal. Úristen, ez a fickó mindjárt nekiesik és végez vele. Valamit tennem kéne, és szeretnék is segíteni, de félek, ha beleavatkozom és vér folyik, nem tudok majd megálljt parancsolni magamnak, és akkor én okozok tragédiát. Azzal pedig nem tudnék együtt élni. Naná, hogy a mobilomat is a motelben hagytam, ergo ide sem tudom hívni a nagy, velem szemben néma vadászbarátomat. Kénytelen leszek csinálni valamit. A lábaim önkéntelenül a földbe gyökereztek, hiába próbálom megmozdítani őket. Veszek pár mély levegőt, aztán végül csak ráveszem magam, hogy csigatempóban, de meginduljak a kialakuló balhé irányába.
- Hé, srácok! Feltétlenül szükséges egymás torkának esni? Mármint... biztos el lehet ezt másképp is rendezni. Mondjuk terápiával? - Oké, ez talán nem a legmegfelelőbb alkalom viccelődni. - Ő sem akarná, hogy a holtteste mellé még egy kerüljön. - Mutatok a mozdulatlanul fekvő nőre. Basszus, azért nem mondanám, hogy az ilyen kijelentéseimmel túl sokat segítek a helyzeten. Maximum annyit érek el vele, hogy a nagydarab fazon engem is ki akar nyírni. Máris csúnyán néz rám. Ma is jobban tettem volna, ha a négy fal között maradok inkább. Valahogy folyton sikerül ilyen balhékba keverednem. Szerintem ez valamiféle különleges képesség lehet. Vonzom a veszélyt. Remek.

¤¤¤ ❖ kis zene ❖ note: bocsi, hogy csak mosti feel a lot of things


avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
✧ nope
Play by :
✧ sophia bush
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ☾ Before I Fall   Szomb. Aug. 04, 2018 7:52 pm


To: Arielle Scott
Az elmúlt időszakban teljesen szétestem. Nem taglalom. Jefferson eltűnt, miután elmondta, hogy szeret engem, majd pár hét után felhívtak a suliból azzal a hírrel, hogy Nathanielnek szívrohama volt és meghalt. Innentől nem kérdés, hogy miért is csúsztam szét, ugye? Nem érdekelt semmi és senki, csak a szórakozás, a piák, a drogok… igen, még Tomot is hajlandó voltam felkeresni és ő nagyon is készséges volt ez ügyben. Talán örült, hogy végre azt látja, mennyire szétestem. Tom mindig is utált. Talán amiatt, mert ő mindig is tudta, Jeff hogyan érez és látta, mit tesz vele a közelségem, avagy a jelenlétem maga. Talán igaza volt akkor és ott azon a bulin, amin megjelentem… amiket hozzám vágott. Hogy Jeffel csak rosszat teszek és nem kellene ott lennem, vele. Ha távolságot tartok tőle, mennyivel jártunk volna jobban? Jeff vajon még mindig itt lenne velem? Önző mód azt kívánom, bár velem lenne. Egy másik részem viszont azt súgja, jobb neki így, távol valahol tőlem.
Elegem volt mindenből. Idegesen vertem le az üveget a pultról, mire az szilánkokra tört, ahogy a földdel érintkezett. Én idegesen túrtam a hajamba, remegő ujjakkal, s borultam félig-meddig a pultra. A szívem meg akart szakadni a sok fájdalomtól, ami az elmúlt időszakban ért. Jeff és Nate… hogyan élhetnék nélkülük? Mindkettejüknek csak ártottam. Mindig. Sosem bocsátom meg magamnak. Még egyszer, utoljára látni akarom őket…
Nyeltem egy nagyot, majd felemeltem a fejem. Hagytam némi pénzt a pulton, majd lepillantottam az összetört üvegre. A fejem tele volt az itallal, szédültem, nem volt kedvem takarítani, másrészt… az egyik pultos lány már jött is ki. Ahogy elhaladt mellettem, megérintette a karom.
- Hagyd csak, majd megoldom. Te menj haza és aludd ki magad, nagyon rosszul festesz. – Mosolygott rám, mire én értetlenül megráztam a fejem. Victoria… mostanában ide jártam és ő nézte végig minden este, hogyan iszom le magam. Talán még panaszkodtam is neki, de őszintén szólva nem emlékszem rá. Késő volt már, 11 is elmúlt, mikor ránéztem az órámra.
Hazafelé indultam, köszönés nélkül. Egy valamit viszont nagyon is elfelejtettem. Aznap éjjel telihold volt és mivel kiment a fejemből ez a tény, így nem tettem meg a szükséges előkészületeket… sőt, semmit sem. Azt hiszem, ez okozta a vesztem.
Mikor az átváltozásom megkezdődött, a városban voltam. Kétségbeestem, de nem tudtam megállítani a bennem élő farkast…

Mikor magamhoz tértem, körülöttem mindenhol vér volt. Hirtelen ültem fel, s szakadt ruháim után nyúltam. Aztán ahogy körülnéztem, kiszúrtam egy nőt a földön. Nem mozdult és a vér… úgy látszott, hogy a legtöbb tőle származik.
- Nem… - A fejemet ráztam, miközben közelebb másztam hozzá. A hátára fordítottam, de ezután el is húzódtam tőle. Nem kellett megnéznem a pulzusát ahhoz, hogy lássam, halott. Harapás nyomok voltak rajta mindenhol… mintha egy vadállat próbálta volna széttépni. Aztán leesett. Én tettem. Nem véletlenül van itt, velem. Megrémültem, miközben elhátráltam a nőtől.
- Ez… ez csak valami rémálom… - Újra a fejemet ráztam, kétségbeesve. Nem ölhettem. Nem tehettem! El akartam felejteni ezt az egészet. Nem ölhettem. Nem vagyok szörnyeteg! Eltűntem a helyszínről, mintha ott sem lettem volna. De a vér szinte végigkövette az utamat, hiszen én is tiszta vér voltam.
Hazamentem – Jeff lakására. Igyekeztem lemosni magamról mindent, a történteket, a vért… de az agyam megpróbálta lejátszani előttem az éjszakát. Az átváltozásom utáni pillanatokat, eseményeket. Magát a gyilkosságot. Miért támadtam rá arra a nőre? Mi okom volt rá? Valószínűleg semmi. Semmi az ég világon, mégis megtettem. Ideges voltam, remegtem, és rettegtem is.
Visszaindultam a helyszínre. Tudni akartam, pontosan ki halt meg miattam… tenni akartam érte valamit. Kötelességem lenne szólni a hozzátartozóinak, vagy bárkinek, hiszen megérdemli. Ám ahogy a holttest közelébe értem, a nő már nem volt egyedül. Egy ideges, dühös szempárral találtam szembe magam.
- Te…?! Te korcs! – Megrezzentem. Mégis honnan tudja? Látta… biztosan látta. Nyeltem egy nagyot, ahogy hátrébb léptem.
- Nem akartam bántani. – Suttogtam elhaló hangon, mire a férfi közelebb lépett hozzám.
- Mégis megtetted. Láttam. Próbáltalak megállítani, de egy vadállattal igencsak nehéz bánni. – Morogta, majd lökött rajtam egy erőteljesen, mire én hátrálni kezdtem. – Ezért bűnhődni fogsz… megöllek, ahogy te őt!


664 words || before i fall || note: végre megírtam || kredit || inspirate by
I'm not a hero... I don't do good. it's not in me.


avatar
Vérfarkas vagyok
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Keresem :
Léptek száma :
55
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: ☾ Before I Fall   Hétf. Júl. 30, 2018 11:50 pm

☾ ☾ ☾ ☾ ☾

avatar
Vérfarkas vagyok
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Keresem :
Léptek száma :
55
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: ☾ Before I Fall   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

☾ Before I Fall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Alternatív képzelet :: Alternatív szálak-
^
ˇ