Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Alesea R. Hyland, Connie Walker, Stephanie Stafford


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokTheodore & Theophile szobája

Theodore Storm
Today at 7:52 pmUtcák

Elisabeth Saltzman
Today at 6:31 pmTrónterem

Katherine Pierce
Today at 5:09 pmSikátor

Always and Forever
Yesterday at 9:06 pmTörlések, figyelmeztetések

Always and Forever
Yesterday at 9:01 pmPartnerkeresõ

Connie Walker
Vas. Aug. 12, 2018 9:22 pmConstance Walker

Larissa Blackwell
Vas. Aug. 12, 2018 1:50 pmNappali

Cassidy Hemingway
Szomb. Aug. 11, 2018 4:51 pmSarah Skyfesh

Sarah Skyfesh
Szomb. Aug. 11, 2018 12:57 amUdvar

Elisabeth Saltzman
Pént. Aug. 10, 2018 7:23 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 5 5
Boszorkányok 8 0
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 23 14

Share | 
 

 Victor Sutton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victor Sutton   Kedd Aug. 07, 2018 8:09 pm

Victor Sutton
Szabad /  Stoppolva / Foglalt


Play by:
Dominic Sherwood
Kor:
29 év (Denver, 1989. július 21.)
Faj:
Boszorkány
Beállítottság:
Biszexuális
Szerepkör:
Összetett
Kapcsolatok:
Cedric Sutton (ikertestvér), Damien Blanchard (barát és annál több - régen), Stephanie Stafford (átvert vagy kihasznált valamiért - na nem ő, hanem a lány, akinek a testét birtokolja)
Történetünk:
Először is leszögezném, hogy a karaktert többen is várják és olyan alkossa meg, aki valóban játszani akar. Olyan, aki nem tűnik el az ET megírása, vagy néhány reag után. Nagyon várunk!

Cedric Sutton: Ő volna a te ikertestvéred - a ti történetetek konkrétan az édesanyátok pocakjában kezdődött, ugyanis elszívtad a testvéred összes boszorkányerejét. Magadba. Ezáltal te boszorkányként, míg ő emberként jött a világra. Az apátok mindig is kemény volt, nos, nem épp veled. Cedric volt az, aki neki nem kellett így, mágia nélkül. Ha volt oka rá, ha nem, bántotta. A szüleitek végül elváltak és te apáddal maradtál, Cedric pedig az anyátokkal. Nem tudni, hogy apád kihasználta-e a te mágiádat, vagy sem, de lehet, hogy oka volt annak, hogy magával vitt.
Cedriccel nincs túl jó viszonyotok, talán lenézed amiatt, hogy ő ember, vagy csak szimplán többre tartod magad, hisz te boszorkány vagy.

Damien Blanchard: Tudni kell Damienről, hogy ismeri Cedricet. Sőt, gyerekkoruk óta haverok, avagy barátok. S volt időszak, mikor Damien kicsit többet érzett a testvéred iránt, de hát, Cedric a legheteróbb srác a világon - ahogy Damien fogalmazna. Így hát sosem mondta el neki az érzéseit, sőt, azok egy idő után teljesen lecsendesedtek benne.
Aztán felbukkantál Te az életében. Még a barátnője, Clarissa előtti időszakban, akivel alig néhány hónapig volt együtt. Ám nem ez a lényeg. Tehát felbukkantál. Először azt hitte, hogy te vagy Cedric. Simán elkezdett veled beszélgetni, mintha ezer éves ismerősök lettetek volna - aztán közölted vele, hogy te Victor vagy és Cedricet inkább ne is említse előtted. Damien tudni akarta, mi is a bajod vele (na meg, hogy Cedric miért nem említette soha az ikertestvére meglétét). A barátságotok lassan kialakult, de mindig is volt valami plusz köztetek, talán már az első pillanattól fogva. A szikra. Azonban Damien mindig visszafogta magát, hiszen nem akarta, hogy tönkremenjen a kettőtök közti viszony. Mármint, a barátság. De egy este mégis csak összemelegedtetek.
Hogy hogyan és miért, az igazából kettőtökre van bízva - ha megérkezel, dobd meg Damient egy üzenettel! Az, hogy a kapcsolatotoknak mi vetett véget, vagy hogy csak kaland volt-e az egész, az is megbeszélésre vár.
De egy biztos, hogy Damiennek Victorra ilyen téren a múltban van szüksége, a jelenben pedig... nos, jól jönne egy segítő kéz - hiszen Damiennek senkije sincs, amióta vámpírrá vált (egy ősi vámpír, azaz Rebekah Mikaelson által). Elzárkózott mindentől és mindenkitől, hogy megóvja a szeretteit. Valószínűleg téged is azért nem keresett fel, mert nem akar bántani.
(Oh, Damien küldi: https://www.youtube.com/watch?v=g8yqinSrphk )

Stephanie Stafford: Avagy jómagam. Ismersz. Én nem ismerlek. Ez bonyolult így elsőre, ugye? A lényeg, hogy én magam egy 1000+ éves boszorkány vagyok, aki testekbe ugrál, hogy így túlélje a saját halálait. Megvan rá az okom, hogy ezt tegyem. Néhány éve vettem át a jelenlegi test felett az uralmat, majd vettem fel újra a saját nevemet. A lány eredeti nevéről már fogalmam sincs, de Te viszont tudod. Ismerted. Sőt, egy ideig jártatok is, de a lány végül csak kihasznált téged, átvert valami okból kifolyólag, majd eltűnt az életedből. Ám te felesküdtél rá, hogy megtaláld és behajtsd rajta az adósságot - legyen szó bármiről. Lehet, kirabolt téged, ellopta a pénzed, vagy csak az érzéseidbe gázolt bele.
A lényeg, hogy úgy vélem, érdekes játékok kerekedhetnek ebből az alaphelyzetből. Nekem fogalmam sincs, hogy az uralmam alatt levő test, avagy lány miket tett a múltban. Nem tudom, miféle sötét titkok lappanganak a múltjában, miféle utat követett addig, míg én el nem loptam az életét. Vagyis azt épp nem.
Az, hogy mit hozunk ki ebből, csakis rajtunk áll! Várlak!

Sőt, mindannyian várunk, kérlek, érkezz meg hamar! Ha itt vagy, árassz el üzenetekkel minket!      
I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :

●● my brother and victor sutton ●●

Léptek száma :
12

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Victor Sutton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....
» Daisy E. Sutton otthona

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Tagok által keresettek-
^
ˇ