Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

Victor Sutton EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

Victor Sutton EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

Victor Sutton EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

Victor Sutton EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

Victor Sutton EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

Victor Sutton EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

Victor Sutton EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

Victor Sutton EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

Victor Sutton EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

Victor Sutton EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Victor Sutton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victor Sutton   Victor Sutton EmptyKedd Aug. 07, 2018 8:09 pm

Victor Sutton
Szabad /  Stoppolva / Foglalt


Play by:
Dominic Sherwood
Kor:
29 év (Denver, 1989. július 21.)
Faj:
Boszorkány
Beállítottság:
Biszexuális
Szerepkör:
Összetett
Kapcsolatok:
Cedric Sutton (ikertestvér), Damien Blanchard (barát és annál több - régen), Stephanie Stafford (átvert vagy kihasznált valamiért - na nem ő, hanem a lány, akinek a testét birtokolja)
Történetünk:
Először is leszögezném, hogy a karaktert többen is várják és olyan alkossa meg, aki valóban játszani akar. Olyan, aki nem tűnik el az ET megírása, vagy néhány reag után. Nagyon várunk! Victor Sutton 3779015013

Cedric Sutton: Ő volna a te ikertestvéred - a ti történetetek konkrétan az édesanyátok pocakjában kezdődött, ugyanis elszívtad a testvéred összes boszorkányerejét. Magadba. Ezáltal te boszorkányként, míg ő emberként jött a világra. Az apátok mindig is kemény volt, nos, nem épp veled. Cedric volt az, aki neki nem kellett így, mágia nélkül. Ha volt oka rá, ha nem, bántotta. A szüleitek végül elváltak és te apáddal maradtál, Cedric pedig az anyátokkal. Nem tudni, hogy apád kihasználta-e a te mágiádat, vagy sem, de lehet, hogy oka volt annak, hogy magával vitt.
Cedriccel nincs túl jó viszonyotok, talán lenézed amiatt, hogy ő ember, vagy csak szimplán többre tartod magad, hisz te boszorkány vagy.

Damien Blanchard: Tudni kell Damienről, hogy ismeri Cedricet. Sőt, gyerekkoruk óta haverok, avagy barátok. S volt időszak, mikor Damien kicsit többet érzett a testvéred iránt, de hát, Cedric a legheteróbb srác a világon - ahogy Damien fogalmazna. Így hát sosem mondta el neki az érzéseit, sőt, azok egy idő után teljesen lecsendesedtek benne.
Aztán felbukkantál Te az életében. Még a barátnője, Clarissa előtti időszakban, akivel alig néhány hónapig volt együtt. Ám nem ez a lényeg. Tehát felbukkantál. Először azt hitte, hogy te vagy Cedric. Simán elkezdett veled beszélgetni, mintha ezer éves ismerősök lettetek volna - aztán közölted vele, hogy te Victor vagy és Cedricet inkább ne is említse előtted. Damien tudni akarta, mi is a bajod vele (na meg, hogy Cedric miért nem említette soha az ikertestvére meglétét). A barátságotok lassan kialakult, de mindig is volt valami plusz köztetek, talán már az első pillanattól fogva. A szikra. Azonban Damien mindig visszafogta magát, hiszen nem akarta, hogy tönkremenjen a kettőtök közti viszony. Mármint, a barátság. De egy este mégis csak összemelegedtetek.
Hogy hogyan és miért, az igazából kettőtökre van bízva - ha megérkezel, dobd meg Damient egy üzenettel! Victor Sutton 3575419701 Az, hogy a kapcsolatotoknak mi vetett véget, vagy hogy csak kaland volt-e az egész, az is megbeszélésre vár.
De egy biztos, hogy Damiennek Victorra ilyen téren a múltban van szüksége, a jelenben pedig... nos, jól jönne egy segítő kéz - hiszen Damiennek senkije sincs, amióta vámpírrá vált (egy ősi vámpír, azaz Rebekah Mikaelson által). Elzárkózott mindentől és mindenkitől, hogy megóvja a szeretteit. Valószínűleg téged is azért nem keresett fel, mert nem akar bántani.
(Oh, Damien küldi: https://www.youtube.com/watch?v=g8yqinSrphk )

Stephanie Stafford: Avagy jómagam. Ismersz. Én nem ismerlek. Ez bonyolult így elsőre, ugye? A lényeg, hogy én magam egy 1000+ éves boszorkány vagyok, aki testekbe ugrál, hogy így túlélje a saját halálait. Megvan rá az okom, hogy ezt tegyem. Néhány éve vettem át a jelenlegi test felett az uralmat, majd vettem fel újra a saját nevemet. A lány eredeti nevéről már fogalmam sincs, de Te viszont tudod. Ismerted. Sőt, egy ideig jártatok is, de a lány végül csak kihasznált téged, átvert valami okból kifolyólag, majd eltűnt az életedből. Ám te felesküdtél rá, hogy megtaláld és behajtsd rajta az adósságot - legyen szó bármiről. Lehet, kirabolt téged, ellopta a pénzed, vagy csak az érzéseidbe gázolt bele.
A lényeg, hogy úgy vélem, érdekes játékok kerekedhetnek ebből az alaphelyzetből. Nekem fogalmam sincs, hogy az uralmam alatt levő test, avagy lány miket tett a múltban. Nem tudom, miféle sötét titkok lappanganak a múltjában, miféle utat követett addig, míg én el nem loptam az életét. Vagyis azt épp nem.
Az, hogy mit hozunk ki ebből, csakis rajtunk áll! Várlak!

Sőt, mindannyian várunk, kérlek, érkezz meg hamar! Ha itt vagy, árassz el üzenetekkel minket! Victor Sutton 3808243726  Victor Sutton 165619248  Victor Sutton 3887785939  Victor Sutton 3634486886

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


Stephanie Stafford
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
●● maybe next year but probably not ●●
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found them: victor sutton and christian e. gray ●●
Léptek száma :
24
Népszerûség :
0

Victor Sutton Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Victor Sutton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Tagok által keresettek :: Nem aktív hirdetések-
^
ˇ