Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokAvatar- és névfoglaló

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyGwendolyn Rosendhal
Yesterday at 6:51 pmAz erdõ mélyén

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptySierra
Yesterday at 6:50 pmHard Luck kocsma

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 6:21 pmgwendolyn rosendhal

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 6:17 pmElkészültem!

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyGwendolyn Rosendhal
Yesterday at 3:06 pmHátsó boxok

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyTheodore Storm
Yesterday at 12:14 amKépzeletek tere

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyZack Reed
Hétf. Május 20, 2019 6:33 pmNappali

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyAlesea R. Hyland
Hétf. Május 20, 2019 6:11 pmHiányzásnapló

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHope Mikaelson
Hétf. Május 20, 2019 9:59 amTörlések, figyelmeztetések

Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyAlways and Forever
Vas. Május 19, 2019 8:31 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Elena & Katherine - What the Hell?!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHétf. Május 06, 2019 6:05 pm


To: Queen of Hell
Kissé megszeppentem a szavaira és gyanakvóan kezdtem méregetni. Beszéljen akkor, nem tiltakozok, meg sem szólalok. Ez járt a fejemben, mikor újra és újra végigmértem őt, egy szó nélkül. De nem árult el többet, sőt. Semmit nem mondott.
Igyekeztem hatni rá, de a szavaim nem értek célt. Talán sosem értem el nála semmit, még akkor sem, amikor megbocsátottam neki, sőt… hisz utána vette át a testem. Mindig minden hiábavaló volt, amit vele kapcsolatban tettem. Minden. S most…? Az ő karmaiban voltam és bármennyire is tiltakoztam, tudtam, hogy ez az ő birodalma. Nála van mindenféle előny, amit csak el tudok képzelni. Megrémisztett. Többek közt azért is, mert most teljesen egyedül voltam; csakis ő volt itt, meg Kai, meg még ki tudja kik… mind-mind ellenem. Nagyot nyeltem.
- Lehet, nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy hamarosan mindent elmondasz. – Vagy inkább megtapasztalom. Nagyot sóhajtottam, összefonva magam előtt a karjaimat. Sarokba voltam szorítva, mindenféle értelemben.
Ahogy két ujja közé csippentette a hajamat, elhúzódtam tőle. Nem akartam, hogy hozzám érjen; egyszerűen… utáltam őt. Annyi esélyt adtam már a hasonmásomnak, hogy már… már nem tudtam egy picit sem bízni benne.
- Nem, nem szeretnék. – Közöltem egyből, gondolkozás nélkül. Inkább fel-alá kezdtem járkálni, nézelődni, kiutat keresve, de mindhiába.
- Azt hiszed, Katherine, hogy átállok a te oldaladra? – Álltam meg vele szemben, hitetlenkedve. Miért tenném azt, amit ő mond, vagy bárki más? – Nem leszek a bábod. Nem leszek olyan, mint Kai Parker. Hiszen őt is a markodban tartod, nem igaz? Őt mivel tartod sakkban, Katherine? Mit műveltél vele? – Összehúzott szemekkel figyeltem, válaszokat várva. Kételkedtem abban, hogy Kai önként segítene Katherine-nek bármiben is, bár… ha jobban belegondolok, engem is gond nélkül félreállított az útból. S akkor nem befolyásolta senki, vagy igen?
- A végén úgyis az veszít, akinek kell, Katherine. – Utalgattam itt rá. Bármekkora hatalma is volt jelenleg, én hinni akartam abban, amiben mindig is: abban, hogy a jó győz, minden nehézség ellenére is.
A végére nem igazán reagáltam semmit. Csak nagyot nyeltem. Démonok… úristen. Annak idején azt is nehéz volt elképzelnem, sőt, megemésztenem, hogy vámpírok és boszorkányok léteznek, s szép lassan… túl sok természetfeletti hálózta be az életem. Mire feleszméltem, már én is egy voltam közülük. De a démonok után mégis mire számítsak? Angyalokra?
Nem, ez… ez az egész képtelenség. De ekkor raktam lassan össze azt, hogy Ő micsoda. Elképedve néztem a hasonmásomra.
- Démon vagy… igaz? – Elkerekedtek a szemeim is, ahogyan figyeltem őt. – De hogyan? S miért…? Meg kellett volna halnod. – Ejtettem ki halkabban a szavakat végül.


411 words || One last time || note: Elena & Katherine - What the Hell?! 3909542699  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyVas. Ápr. 28, 2019 12:22 am


To sleeping beauty

Welcome back cupcake!
Oldalra billentett fejjel mértem végig a lányt, aki külsőre teljes úgy nézett ki, mint én. Eltekintve attól, hogy az ő szemében ott csillogott valami, amit egyesek jóságként írtak volna le, míg az enyémben... Nos, nem véletlenül én voltam a pokol úrnője. - Mi lenne, ha most az egyszer használnád az agyad, Elena? - förmedtem rá, mert kezdett kicsit a hányinger kerülgetni ettől az ártatlannak tűnő kislánytól. Rémületében még gondolkodni is elfelejtett látszólag, s nem a lényegre figyelt. - Koncentrálj egy kicsit, ha kérhetem... A tiltakozás a fontos most, és hogy ellentmondj nekem, vagy a kérdés, miszerint mégis hogyan kívánom elérni mindezt? - utaltam itt a tervemre, sokkal nyugodtabb hangnemben, mint az előbb. Ámbár igencsak fogyni kezdett a türelmem, nehezebben is türtőztettem magam. Szerettem volna már most belepiszkáni a fejébe, vagy inkább megmutatni neki mindazt, mi vár azokra, akik a pokolra jutnak. A kínzás... oh, igen. Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem, hogy amíg mások sikolyaitól volt hangos a birodalmam, addig én a trónomon csücsültem, teljes biztonságban. Ez Elenáról már nem volt elmondható, bár őt valami másban akartam részesíteni, valamivel, ami még a kínzásnál is sokkal rosszabb, avagy a kínzás egy másik formáját kínáltam neki. - Á-á! - jeleztem mutató ujjammal, majd elvigyorodtam. - Legfelejbb tudtad, milyen vagyok. Bár én ebben sem vagyok biztos. A lényeg, hogy nem tudsz rólam semmit. Nem tudod, mire vagyok képes, vagy hogy mennyit változtam halálom óta. - sóhajtottam kissé dühösen. - Elképzelésed sincs róla, min mentem keresztül. - tettem még hozzá lassabban, nyomatékosítva minden egyes szót, miközben közelebb sétáltam hozzá, és ha nem húzódott el, vagy nem használta a vámpírsebességét, két ujjam közé csippentettem egy hajtincsét. Élveztem, hogy bizonytalan, fél, és aggódik, szinte magamba szívtam a negatív energiákat belőle, és pokolian jól esett! Ha! Ezt a szóvicces nem tudtam megunni, újra és újra tudtam volna ismételgetni, akár magamban, akár hangosan kimondva. Szórakoztató volt, bár az sem volt kizárva, hogy az itt töltött idő alatt megőrültem, és sokkal inkább hasonlítottam mentálisan Kaira, mint régi önmagamra.
Egy újabb sóhajjal konstatáltam, hogy nem fog nyugton maradni, amíg nem kap választ, úgyhogy miért is ne... Egy kis információmorzsát kaphat. - Talán szeretnél helyet foglalni. Vagy nem. Nekem úgy is jó. - intettem a sarokban lévő szék felé, majd vállat vontam, gondoltam úgysem fog élni a helyzettel, de ha mégis, nyugodtan megtehette. - Ahogy mondtam, mindegy lesz. - néztem rá éhes tekintettel, mint egy vadállat a zsákmányra. - Mert nem lesz választásod. Azt fogod tenni, amit mondanak neked, nem lesz több tiltakozás, könyörgés, vagy szentbeszéd. Egy báb leszel, s én fogom mozgatni a zsinórokat! - nevettem fel huncutul, mint egy bájos, ártatlan kislány, aki a kedvenc  játékáról mesél. Csakhogy én nem tartoztam egyik kategóriába sem, viszont izgatott voltam, s alig vártam azt a bizonyos nagy csattanót, amiben Elenának része lesz. - Szóval a kérésedre visszatérve...Nem. Nem lehetsz szabad, és nem fogok semmit megígérni neked. Sajnálom. Illetve... nem, mégsem. - pillantottam félre grimaszolva, egyáltalán nem érdekelt, miért könyörög, vagy mit szeretne. Ez most az én időm volt, Elena pedig kikerült a reflektorfényből, ahol ezidáig tartózkodott. A kérdésre újra felnevettem, és legyintettem. - Te azzal ne foglalkozz. Elég sok emberrel jóban vagyok még, akik szintén veszélyesek. Talán nem annyira, mint én, vagy Kai  - vontam vállat hanyagul, aztán csípőre tett kézzel fordultam újra felé - de Elena... idelent több ezer éves démonok élnek. - néztem rá vesébelátó pillantással. Volt miért aggódnia, s én szerettem is, ha az emberek félnek tőlem, vagy mindattól, ami idelent várhat rájuk. Elenára persze nem uszítottam egyik démont sem, de könnyűszerrel megtehettem volna. Vele azonban más terveim voltak.

words: 590❖ youtube ❖ note: Elena & Katherine - What the Hell?! 1160212257Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
with sinners and demons
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Elena & Katherine - What the Hell?! 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f2d5a764c7831537a2d6f2d3639513d3d2d3337333534333434322e313461343130636233643436303832383433303734303633303234322e676966?s=fit&w=720&h=720
Léptek száma :
8
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyCsüt. Ápr. 18, 2019 12:48 am


To: Queen of Hell
Csupán tiltakozni tudtam volna, de látszólag magabiztos volt. Túlságosan is. Én pedig? Nem, nem bizonytalanodtam el abban, hogy sosem ártanék nekik, viszont aggasztott, hogy mégis mire készül. Ezúttal pedig… semmi, de semmi ötletem nem volt rá. Ha ez valóban a pokol és ő él… akkor nagyobb hatalma van, mintsem korábban bármikor.
- Nem fogom akarni. – Jelentettem ki mégis határozottan, ellentmondást nem tűrően, némileg dacosan pillantva rá.
- Nem arról van szó, hogy alábecsüllek, Katherine. Hanem arról, hogy tudom, Én milyen vagyok és hogy Te milyen vagy. Nem vagyunk egyformák. – Magyaráztam, folyamatosan őt vizslatva, értetlenül, képzeletbeli kérdőjelekkel a fejem fölött. Mégis mit tervez?
Néha nem tudtam hova tenni a nevetését. Azaz mégis: pontosan értettem, miért nevet. Elbízta magát, azt hitte, hogy minden úgy történik majd, ahogyan azt kigondolta. Előnyben érezte magát, ami ígyis volt, de… de ez nem maradhatott így sokáig. Próbáltam hatni rá; egy részem naivan hitt is benne, hogy sikerül. Katherine sem volt mindig gonosz, nem? Valaki ilyenné tette. Sőt. Valakik. Senki sem születik gonosznak és pont ezért… ezért adtam neki annyiszor esélyt. De vajon most is megérdemelné? Talán nem.
- Hogy érted, hogy teljesen mindegy lesz? – Húztam össze a szemeimet, továbbra is értetlenül bámulva őt. Aztán újra kipillantottam az ablakon, kissé remegve. Féltem, de ezt nem voltam rest bevallani sem. Nem tudtam, mi vár itt rám… fogalmam sem volt róla. A kérdésére nem feleltem. Mit kellett volna? Hogy csodálatos ez a vörösen izzó kilátás? Utáltam a vöröset! Egy sóhajjal elnéztem felé, majd körbe, míg végül elléptem az ablaktól.
- Mikor avatsz be a dolgokba, Katherine? Annyira magabiztos vagy… miért nem meséled el máris, hogy mit akarsz? Vagy kössünk alkut! Kérj bármit, de ígérd meg, hogy nem esik bántódása Damonéknek… és szabadon engedsz. – Szinte kérleltem. De miért is hallgatott volna rám? Mély levegőt vettem, összefonva magam előtt a karjaimat.
- Kai… mióta vagy jóban Kai Parkerrel? – Tettem fel egy olyan kérdést, ami még egészen foglalkoztatott. Nem hittem volna, hogy ezek ketten valaha összeállnak, de akárhogyan is, baromira aggasztó volt. Egy pszichopata, és egy gonosz hasonmás összefogása… Nem sülhet ki ebből semmi jó.


343 words || One last time || note: Elena & Katherine - What the Hell?! 3909542699  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptySzer. Ápr. 10, 2019 12:43 am


To sleeping beauty

Welcome back cupcake!
Évekig próbáltam tönkretenni a hasonmásom, eltörölni a Föld színéről, most pedig végre a markomban tartottam. Innen már nem tudott menekülni, el sem hagyhatta a Poklot, hacsak én nem engedélyezem neki, illetve nyitok, vagy nyittatok átjárót. Nem tudott hova bújni, menekülni, segítséget sem kérhetett senkitől. Most nem sietett a megmentésére senki, s ez olyan élvezettel töltött el, hogy még egy nevetés is kibuggyant belőlem, ahogy ő tiltakozni kezdett. A fogaskerekek pörögtek azagyában, ez kiült az arcára, le sem tagadhatta, mi jár a fejében, vagy mit érez éppen. Tiltakozott, hogy nem ártana a szeretteinek, de közben azon gondolkodott, mi a tervem. Mindig ezen törte a fejét, ahogy a kis bajtársai is, mert sosem lehetett egyértelmű, nem, ha rólam volt szó. - Ugyan, Elena! Tudom, hogy te is akarod. - gúnyolódtam, amit ő nem érthetett, de én pontosan tudtam, hogy egy idő után nem lesz választása. Akarni fogja, nem kényszerből teszi meg mindazt, amire kérem. - Legalábbis... nemsokára akarni fogod, ne aggódj! - bíztattam, mintha szüksége lenne rá, mintha csak azt várná, hogy én megnyugtatom. A legnagyobb természetességgel beszéltem minderről, mintha neki is tudnia kéne, hogy mi vár rá. Azt tudnia kellett, hogy valami komoly tervem van vele, különben nem lenne itt, s nem lenn ébren. Tulajdonképpen köszöntet is mondhatott volna nekem, amiért ébren van. - Már megint ugyanabba a hibába esel. Mondd csak, miért becsültök le újra, és újra? Mintha nem bizonyítottam volna már ezerszer, hogy amit a fejembe veszek, azt meg is valósítom. - csípőre tettem a kezem, és vágtam egy elégedetlen grimaszt, mint egy elkényeztetett kislány, aki nem kapta meg, amit akart. - De. Sikerülni fog. - bizonygattam, még bólintottam is hozzá, mert kétségem sem volt afelől, hogy sikerrel járok. Az egész alvilág az enyém volt, már miért is ne sikerülne módosítanom a drága Elena tudatát? Az én oldalamra állítani, végre megmutatni neki, hogy nekem volt igazam, s lesz mindig is.  Ellépett az ablaktól, végre elengedte a függönyt is, amit addig szorongatott. Felvontam a szemöldököm, ahogy belekezdett a mondandójába, kíváncsi voltam, mivel áll elő. Azt sejtettem, hogy megpróbál jó kislány módjára beszélni velem, no, de erre... Újabb nevetésemtől zengett a szoba, ezúttal tényleg betöltötte az egész helyiséget vidám kacajom.  Majd komolyan néztem rá, s rájöttem, hogy tényleg komolyan gondolja. Nem álca volt, hogy hatni tudjon rám, nem csapdát állított nekem, hátha bedőlök neki. Minden egyes szava színtiszta igazságtól bűzlött, s őszintén szólva elgondolkodtam rajta, van-e egy csöpp esze is a hasonmásomnak. - Ja, hogy ezt komolyan gondoltad? Bocsáss meg! - pillantottam rá dühösen, heves mozdulattal kaptam oda a fejem, mint egy támadásra kész kobra. - Én meghaltam, ha feltűnt, Elena. Te még életben vagy, bár nemsokára ez teljesen mindegy lesz. - sziszegtem felé a szavakat, a számban összegyűlt nyál olyan volt, mint a méreg. A mögöttem lévő ablakhoz fordultam, amit szintén függöny takart, de nem kellett látnom, hogy tudjam, milyen a kinti világ. Teljesen nyugodtan, kedves mosollyal arcomon fordultam vissza újra a lány felé, mintha az előbbi dühös kirohanásom meg sem történt volna. Kicsit őrültnek tűnhettem, de ugye, a halál mindenkit megváltoztat egy kicsit. - Mit szólsz a kilátáshoz? - tettem fel a kérdést olyan hangnemben, mintha egy közeli barátomhoz beszélnék. Igazán kíváncsi voltam a véleményére, bár amilyen finnyás, és álomvilágban élő volt a hasonmásom, neki bizonyára nem tetszett, amit látott.

words: 541 ❖ youtube ❖ note: Elena & Katherine - What the Hell?! 1160212257Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
with sinners and demons
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Elena & Katherine - What the Hell?! 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f2d5a764c7831537a2d6f2d3639513d3d2d3337333534333434322e313461343130636233643436303832383433303734303633303234322e676966?s=fit&w=720&h=720
Léptek száma :
8
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyPént. Ápr. 05, 2019 10:29 pm


To: Queen of Hell
A pokol? De az lehetetlen. Igaz, hogy abban sem hittem soha, miszerint vámpírok, vérfarkasok, vagy csupán boszorkányok léteznek, de… ezt nem akarta bevenni a gyomrom. Pokol? Ahol az emberek a kínok-kínját élik át? A legendák, mesék, igazak lennének erről a helyről? Nem. Kizárt. Ez csak valami félreértés, egy vicc, egy trükk, egy… igen, az agyam csupán szórakozik velem. Kai álom átka az oka az egésznek, ehhez nem fér semmi kétség. Nyeltem egy nagyot, amíg próbáltam elhitetni magammal valami ócska kis hazugságot, csak azért, hogy ne kelljen szembesülnöm a valósággal, avagy magával Katherine Pierce személyével. Komolyan túljárt mindenki eszén? Még a halálban is megtalálta a kiskaput és azt, hogy „éljen”? Idegesen figyeltem hol őt, hol a helyet, majd kérdéseket intéztem felé.
A szavai egyszerre voltak megnyugtatóak és ijesztőek, s mikor kiejtette a száján, hogy én magam fogok ártani a szeretteimnek, értetlenül húztam össze a szemöldökömet.
- Én soha nem ártanék nekik, Katherine. Én nem Te vagyok. Nem bántom azt, akit szeretek… - Fürkésztem a hasonmásomat, próbálva kitalálni, mi járhat a fejében, s próbálva kitalálni, mégis hogyan gondolta azt, hogy én ártanék Damonnek vagy a többieknek. Még a feltételezés is nevetséges volt, rám nézve.
- Katherine, bármit is forgatsz a fejedben, nem fog sikerülni. – Ejtettem ki halkan a szavakat, aztán mély levegőt vettem. A gond ott kezdődött, hogy alapvetően mindenkiben megpróbáltam meglátni a jót és meg is láttam, de benne… benne már nem tudtam. Egyszerűen annyiszor átvágott minket, annyi esélyt adtunk neki, s mindannyiszor el is játszotta, hogy nem tudtam bízni, avagy hinni abban, hogy meggondolja magát és jóra fordulnak a dolgok. Tudtam, hogy bármi is jár a fejében, bármit talált ki, nem szabad engednem, hogy valósággá váljon. Nem adhatom meg neki azt az örömöt, hogy legyőzzön… hogy azt tegyem, amit ő mond és gondol. Nem.
A szavakra meglepve pislogtam néhányat, majd arra pillantottam, amerre Kai eltűnt. Ő is… neki is halottnak kellett volna lennie. Miért? Miért van életben ő is? Mi a fene ez az egész? Mármint, ha el is hiszem, hogy ez maga a pokol… nem, még nem tudom felfogni. Képtelenség.
Mindent félretéve viszont… adnom kellett egy esélyt a békés megoldásnak. Annak, hogy félreteszünk mindenféle ellenszenvet és megbeszélhetjük a dolgokat, s mindenki boldogan távozhat. Naivság, nem igaz? De én mindig is ilyen voltam. Hosszasan bámultam ki az ablakon, s ekként szólaltam végül meg.
- Nézd, Katherine… nem kellene már elásnunk az értelmetlen csatabárdot? A múlton már sem te, sem én, sem pedig más nem változtathat. Mindannyian követtünk el hibákat… ne halmozzuk tovább őket. – Ekkor pillantottam rá, teljesen felé fordulva, elengedve a függönyt is. A szemeit kezdtem figyelni, s bár próbáltam nyugodtságot és határozottságot erőltetni magamra, látszott rajtam, hogy igenis félek. De ki ne félt volna a pokolban, azzal a személlyel farkasszemet nézve, akivel kölcsönösen ártottak egymásnak, nem is kevésszer?


459 words || One last time || note: Elena & Katherine - What the Hell?! 3909542699  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptySzer. Ápr. 03, 2019 6:51 pm


To sleeping beauty

Welcome back cupcake!
Élvezet volt nézni, ahogy Elena szép lassan felfogja, hol is van, és kivel áll szemben - szó szerint, és átvitt értelemben is.  Az arcára kiülő érzelmek, a szavai, mind-mind árulkodóak voltak. Azt hihette, megőrült, vagy álmodik, esetleg még mindig az álomátokban van, ahol szórakoznak az elméjével. Az igazság ennél sokkal rosszabb volt, legalábbis számára, annál, amit terveztem vele, még az őrület is sokkal jobb opció lett volna. Én élveztem, hogy ennyire törékeny, zavarodott, és tehetetlen. Kezdett rájönni, hogy tényleg itt vagyok, ahogyan ő is, vagy legalábbis sejtette, hogy ez a valóság, és nem hazudok neki. - Már rájöhettetek volna, hogy engem nem lehet csak úgy legyőzni. - mosolyodtam el, igazán büszke voltam magamra, amiért a halált is sikerült átvernem, ráadásul ez nem az első alkalom volt. Csupán az első olyan alkalom, amikor ténylegesen meg is haltam, avagy mégsem. A halál egészen más volt, mint amilyennek képzeltem, démonként ez egy fantasztikus érzés volt, erőteljesebbnek éreztem magam, mint vámpírként valaha is. - Nincs akkora szerencséd. Még vámpír vagy, ha ez érdekel. A szeretteidnek pedig egyelőre nem esett bántódása, de ami késik, nem múlik. Te fogsz ártani nekik. - csípőre tett kézzel meredtem rá, enyhén oldalra billentett fejjel,miközben próbáltam felmérni, mit érezhet, és mi járhat a fejében. Az idegessége szinte kézzel tapintható volt, sőt, az egész szobát megtöltötte egyfajta elektromosság, feszültség, kétségbeesettség. Tehetetlenség. Nem tehetett semmit ellenem, vagy az ellen, amit terveztem vele. Ugyanakkor az orrára sem akartam kötni, mi a pontos tervem, akkor oda a meglepetés! - Elég legyen annyi, hogy jól fogunk szórakozni. Te, én, és Kai. - A szavaim emlékeztettek a múltra, amikor Stefannak is hasonló tervvel álltam elő. Amikor még azt terveztem, ő és Damon is a bűvkörömben marad, és vámpírként majd elmulatjuk az időt hárman. Minden másképp alakult, mint terveztem, de ha akkor másként történik valami, most nem lennék itt, s nem uralkodnék egy másik világ felett. Kainak persze nem volt akkora szerepe ebben az egészben, mint nekem, sőt, őt sokkal inkább az unokahúgai kötötték le, rajtuk akart bosszút állni. Elenára viszont kicsit ráhozhattam a frászt, hogy nem csak engem, de Kai Parkert is el kell viselnie, akiről szintén azt hitték, hogy legyőzték. Olyan kis naivak!

words: 358 ❖ youtube ❖ note: Elena & Katherine - What the Hell?! 1160212257Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
with sinners and demons
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Elena & Katherine - What the Hell?! 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f2d5a764c7831537a2d6f2d3639513d3d2d3337333534333434322e313461343130636233643436303832383433303734303633303234322e676966?s=fit&w=720&h=720
Léptek száma :
8
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyVas. Márc. 10, 2019 10:57 pm


To: Queen of Hell
Semmi jót sem sejtettem. Ha pusztán illúzió lett volna, amit látok, ha csupán csak a megfáradt agyam kreálmánya lett volna ez az egész, bizonyára hamar köddé foszlik minden. Katherine Pierce, Kai Parker, vagy épp maga a helyszín, ami… ami dermesztő volt a számomra. Nem tudtam, hol vagyok és az egyetlen biztonságot nyújtó tárgy – maga a koporsó volt, ami ágyamul szolgált ki tudja mennyi ideje. Értetlenül bámultam a hasonmásomra, majd Kai Parker után, aki egy szó nélkül távozott a teremből. Ezután másztam ki én magam is a koporsóból, majd néztem újfent értetlenül Katherinere. Ő meghalt… miért van itt? Vagy én hol a fenében vagyok? Amikor végre megszólalt, nyeltem egy nagyot. Tettem hátrébb egy lépést, aztán kimondta az utolsó szavakat, amik megfagyasztották bennem a vért.
- A pokolban? Csak szórakozol, Katherine, sőt… te… te nem is vagy itt. Nem. Megöltünk. Legyőztünk téged, Katherine! – Vetettem oda idegesen, már-már hisztérikusan, hiszen nem akartam elhinni, amit mondott. Halott és a pokolban vagyunk? Várjunk…? A kezeimre pillantottam magam előtt.
- Meghaltam? – Véglegesen? Ezért kerültem ide? Nem, nem, nem… kizárt. Egyből felkaptam a fejemet, hogy farkasszemet nézhessek a nővel. – Mi történt? Mi van a többiekkel? Ugye nem ártottál nekik?! – Tettem fel némileg hangosabban és nyeltem egy nagyot. Illúzió… bárcsak az volna ez az egész. De egyre inkább kezdtem elhinni azt, miszerint ez maga a valóság. Elléptem a nő mellett, sőt, egyenesen az ablakhoz suhantam, hogy a függönyt elhúzva kitekinthessek a kinti világra. Minden vörös színben úszott… s egészen más formája volt magának a városnak, mint Mystic Fallsnak. Ez volna a pokol? Tényleg? Idegesen néztem el Katherine felé.
- Mi a terved, Katherine? Miért hoztál ide? Megkínozni és megölni? – Kérdeztem, bár gyanítottam, hogy nem állok messze a valóságtól. Sokat ártottunk ennek a nőnek, s egy részem talán meg is értette, ha bosszút akart állni rajtam, rajtunk, ugyanakkor… mielőtt meghalt, ott, a halálos ágyán megbocsátottam neki mindent. Azt hittem, vége lesz az egész rémálomnak és tovább léphetünk, s ő maga békére lelhet, de semmi sem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Semmi.


332 words || Fight song || note: megkésve, de itt van a reag Very Happy  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHétf. Feb. 25, 2019 10:31 pm


To sleeping beauty

Welcome back cupcake!
Ahogy Kai levette az átkot Elenáról, mosoly költözött az arcomra. Az a megszokott, Katherine-es mosoly, amit már akkor ördöginek lehetett nevezni, hogy ténylegesen én lettem a pokol úrnője. Élvezet volt figyelni, ahogy Damon, s a többiek szenvednek hasonmásom hiánya miatt, de még élvezetesebb lesz addig kínozni Elenát, mígnem gyűlölni fogja a szeretteit. Ilyen jó tervet még sosem eszeltem ki, pedig megannyi csodás ötletnek köszönhetem a tulajdon bőröm épségét!
Miközben vártuk, hogy Csipkerózsika magához térjen, nem szóltunk egymáshoz, engem tulságosan lekötött, miként fogom megkínozni a koporsóban fekvő lányt, Kai pedig nem szakította meg a gondolatmenetemet. Csak áltl mellettem kaján vigyorral a képén, de ezt is csupán periférikus látásomnak köszönhetően vettem észre. Végre eljött a pillanat, mikor mindenért bosszút állhatok, amit valaha is elkövetett ellenem Elena Gilbert, ráadásul el a kis barátai számára is remek büntetés. Ahogy kinyitotta a szemét, intettem Kainak, hogy távozhat, arcomon ezúttal hálás mosoly ült. - Köszönöm, innen boldogulok! - Azzal a lány felé fordultam, aki már ült a csinos kis koporsójában, s kezdett úgy igazán magához térni, felfogni a dolgokat körülötte. A kérdésére nem feleltem, hadd gondoljon, amit csak akar, az arcát nézve nem tudta eldönteni, hogy valóban minket lát, avagy képzelődik. Ettől csak még izgalmasabbá vált a játék, egy halk nevetés is kiszaladt belőlem, ahogy értetlen tekintetét vizslattam. Végignéztem, ahogy kimászik a fekhelyéről, nem akadályoztam meg, fölösleges lett volna. Innen nem juthatott ki, ha pedig a szobából ki is szabadul, akkor sem juthat el a szeretteihez. Szándékosan nem a trónterembe, hanem az egyik kínzókamrába hozattam, bár különféle eszközök helyett az én fegyverem az elmekontroll volt. Fölösleges lett volna bepiszkítanom a kezem, mikor elérhetem, hogy azt érezzenek és lássanak az áldozatok, amit csak akarok. - Tulajdonképpen igen. - feleltem elgondolkodva, és mozdulatlanul meredtem rá, vidám arckifejezéssel. - Ha szó szerint vesszük, halottak vagyunk. Üdv a pokolban, Elena! - Az, hogy szó szerint veszi a kifejezést, vagy sem, teljesen őrá bíztam. Nem néztem ki belőle, hogy rögtön leesik neki, tényleg a pokolban van, hiszen mégis ki gondolna erre? Én magam sem tudtam, hogy ez a hely létezik, amíg ide nem kerültem, majd meg nem hódítottam.

words: 348 ❖ youtube ❖ note: rövidke, és lesz ez jobb is Elena & Katherine - What the Hell?! 1160212257Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
with sinners and demons
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Elena & Katherine - What the Hell?! 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f2d5a764c7831537a2d6f2d3639513d3d2d3337333534333434322e313461343130636233643436303832383433303734303633303234322e676966?s=fit&w=720&h=720
Léptek száma :
8
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHétf. Aug. 20, 2018 1:38 am


To: Queen of Hell
Fogalmam sem volt róla, mennyi idő telt el. Mikor legutoljára találkoztam Damonnel, arról volt szó, hogy majd olyan 50-60 év múlva találkozunk, mikor Bonnie leélte az életét… azt akartam, hogy Damon élete ne álljon meg miattam. Azt akartam, hogy éljen és legyen boldog, ha kell, nélkülem. Fájt belegondolni abba, hogy majd tényleg így tesz, hogy majd megtanul nélkülem élni, de muszáj volt. Nem láncolhattam magamhoz úgy, hogy nem voltam mellette. Aggódtam érte. Nem akartam elengedni, a könnyeim folytak, miközben táncoltunk egy utolsót ott, ahol tulajdonképpen megismertük egymást. A legelső találkozás, azon a furcsa estén, mikor még Matt miatt fájt a kis buksim. Nem tudtam, mit akarok. Azaz tudtam, csak nem ismertem be magamnak. Aztán jött Damon, aki megmondta a maga igazát, s mindezt végül elfeledtette velem. Később, vámpírrá válásom után tért vissza minden emlékem róla. A rejtélyes idegenről az éjszakában. Akit el kellett engednem ezúttal, hiszen Kai csúnyán kijátszott minket. Azaz, átkot szórt rám. De hogy miért…? Talán nem volt lényeges.
Lassan kezdtem el magamhoz térni. Először fel sem fogtam igazán a helyzetet. Olyan volt, mintha egy hosszú, átaludt éjszaka után ébredtem volna fel – azt leszámítva, hogy most évek teltek el. Azt reméltem, hogy mikor kinyitom a szemem, majd Damon lesz az, akit elsőként megpillantok, ám hatalmasat kellett csalódnom, hiszen akit láttam, az nem Damon volt, hanem Kai. Kai Parker. Ijedten ültem fel és húzódtam hátrébb tőle, de ő csak mosolygott, sőt, nevetett, majd hátrébb lépett, mígnem távozott egy szó nélkül.
- Kai…? – Úgy tudtam, hogy Damon megölte. Azzal nem voltam teljesen tisztában, hogyan, de a lényeg, hogy halottnak kellett volna lennie. Nem értettem semmit. Azt főként nem, hogy miért ő az, aki itt van az ébredésem pillanatában. Össze voltam zavarodva. Aztán… ismerős hang csendült fel tőlem balra. Idegesen kaptam oda a tekintetem és mintha tükörbe néztem volna: nos, Katherine-t pillantottam meg. Újabb kérdőjel jelent meg a fejem fölött.
- Te halott vagy… és Kai is… - Értetlenül vizslattam a hasonmásomat. Aztán arra gondoltam, hogy talán még mindig álmodok, még mindig alszok és az, hogy magamhoz tértem, azaz felébredtem, csupán illúzió. A koporsó… még mindig abban voltam, így inkább kimásztam belőle, mielőtt Katherine, az agyam által megformált illúzió netán visszazárt volna oda.
Tekintetem újból a hasonmásomra tévedt, s bármennyire is akartam elhinni azt, hogy csupán hallucinálom az egészet, belsőm egy része tudta, hogy ez bizony a valóság és rettegett attól, hogy miről is van igazából szó. Mert ha Kai és Katherine is él, s a többieket nem látom sehol, akkor a dolgok a lehető legrosszabbra fordultak, míg én békésen aludtam…


420 words || Fight song || note: szia Kath Elena & Katherine - What the Hell?! 1382426647  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! EmptyHétf. Aug. 20, 2018 1:07 am

***

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine - What the Hell?!   Elena & Katherine - What the Hell?! Empty

Ajánlott tartalom


Elena & Katherine - What the Hell?! Empty
Vissza az elejére Go down
 

Elena & Katherine - What the Hell?!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ