Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Electra Fanning
Yesterday at 7:29 pmSötét rengeteg

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 9:19 pmPark

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 8:06 pmMy brother - again

Stephanie Stafford
Hétf. Dec. 10, 2018 4:59 pmGalatoire's étterem

Always and Forever
Hétf. Dec. 10, 2018 4:48 pmRonan Scadding - Se veled, se nélküled

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 11:21 pmSzükségem van egy új helyszínre

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmAmarilla szobája

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmCharlotte "Charlie" Gray

Charlotte Gray
Vas. Dec. 09, 2018 10:24 pmIpswich, USA, Danvers kúria - Caleb & Amarilla

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 10:08 pm
Nyerteseink
avagy az ősz díjazottjai
Az ősz őrangyala
Reagan Blair

Az ősz női karaktere
Elisabeth Saltzman

A ősz férfi karaktere
Isaac Lestrange

Az ősz párosa
Damon & Elena

Az ősz játéka

Az ősz előtörténete
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 4
Boszorkányok 10 5
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 0 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 1
Szirének 2 0
Démonok 1 3
Vadászok 3 3
Emberek 1 1
Összesen 29 21

Share | 
 

 Elliot Barrow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Elliot Barrow   Szer. Szept. 05, 2018 3:20 pm

Elliot Barrow

the deeper you go the darker it gets


Becenév:
Barrow, Eli
Titulus:
-
Születési hely, dátum:
1984. február 2.
Faj:
boszorkány//varázsló
Beállítottság:
heteroszexuál
Play by:
Tom Hardy

Átváltozás:
Elliotot a szülei, a boszorkányság rendje és módja szerint nevelték. A házi tízparancsolat pontjaihoz Elliot azóta is tartja magát, bár a nézetei azóta felhősebbé váltak.

Család:
[múlt1]
Barrowék nem tűntek ki a tömegből, ha tetszik átlagosnak is hívhatnánk őket. Azon kívül, hogy ha egy rossz szót szóltál hozzájuk valószínűleg a Pokol hét bugyrának egyikébe lettél száműzve, nagyon jó szomszédok voltak. John Elliot Barrow a közeli ügyvédi irodában dolgozott, amióta a városiak az eszüket tudták. Lassan küzdőtte fel magát a ranglétrán,a vezetőhelyettes pozícióig jutott. Többnyire pitiáner ügyekkel foglalkozott, mindenre és mindenkire odafigyelt, aztán megoldott.
Norah Barrow, lánykori nevén Norah Coles, egy zöldség-gyümölcsös stand gazdája volt. Híres volt a tökéletes sütőtökös-citromos pitéjéről, illetve a gyönyörű almáiról és ínycsiklandó lekvárjairól. AZonban, miután megszülettek a gyerekek a boltot bezárta, és csak az ismerősöknek kedveskedett finomságokkal. Néha pedig a látogatókat lepte meg ínyecségekkel.
Ami a gyerekeket illeti, Elliot és Henriett majdnem egyidősek, Heni csak két évvel idősebb az öccsénél, amit szeretett is hangoztatni, de ettől eltekintve tökéletes volt az összhang a két testvér között.
[múlt2]
Theresa Martin pontosan az a lány volt, akit Elliot mindig is keresett... ezt az első pillantástól az utolsóig tudta. Annak ellenére, hogy a Barrow család teljes mértékben átlagos volt, Theresa és Elliot szerelme minden volt, csak nem átlagos. Irigyelték, felnéztek rájuk és csodálták őket. Aztán, amikor sutyorogni kezdtek a temetésen, már nem irigykedtek és csodálkoztak. Sajnálkoztak és arról beszéltek, hogy valami nem volt rendben. Hogy Theresa magában hordozta a déli ragyogást, olyan fényt, aminek nem szabadott volna ilyen hamar kialudnia.
[jelen]
Bob Barrow. Elliot egyetlen (najó, majdnem egyetlen) fűszála, ami a földhöz köti.
Alice Barrow pedig  egy másik fűszál. Egy apró  gögicsélő, nevetgélő fűszál.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

[2004. 06.05.] Megismerni
Scott a hátamat támasztva tolt előre és fenhangon kajabált, mintha a normális, beszédhangerőt nem hallottam volna. (Az mellékes, hogy így Scotton kívül semmi és senki mást nem hallottam, még a saját gondolataimmat is nehéz volt megérteni.) - Muszáj jönnöd Bratyó! Hidd el, ez az ééééééééééévezred bulija. Ha nem az évszázadé. - szemforgatva morogtam, miközben milimétereket haladtunk előre a tömegben. Nem akartam felvilágosítani arról, hogy az évezred magábafoglalja az évszázadot is. Valószínűleg a fejemhez vágná, hogy 'Ne okoskodj Barrow. Kapd össze magad, a pancsereknek nem jár punci!' és talán még azt is hozzáfűzné, hogy 'És neked puncira van szükséged Barrow!', bár az is lehet, hogy ezt csak bemesélem magamnak. Hosszan fújtam ki a levegőt.
Őszintén? Nem volt sok kedvem egy évzáróbulihoz, ahol mindenki gáz napszemcsikben, trikóból kivillanó pillangó és koponyatetoválásokkal díszítve vinnyog valamit Miss Spearstől.
Scott átnyúlt a karom alatt. - Igyál! Gyerünk! - azzal egy piros műanyagpohár landolt a kezemben és tovább taszigált, az Úr sem tudja hova. - Igazán nézhetnék az NFL-t. Túl sok pénzem múlik a mai meccsen. -Nem azért járok egyetemre, hogy bőrszerkós csajokra csorgassam a nyálam Scott. Ez gyerekes. - sóhajtotva odébb léptem, mert már megelégeltem a toporgást. Nagyot kortyoltam a sörömbe és Scottra meredtem,mint akinek sürgősen magyarázatra van szüksége... Kezdve azzal,hogy mit keresek itt és ez miért jó nekem.
-Ne legyél már ilyen savanyúpofájú Barrow. És a bőrszerkó igenis szexi. Főleg azon a Riannon nőn... tudod abban az esernyős klippben. - igen. Emberek. Ő a legjobb barátom, és most... legszívesebben nyakon önteném a sörömmel, de pazarlás lenne a sörömre nézve. A könyökével megszúrta a vállamat és az állával egy irányba mutatott. - Lilian biztos benne lenne egy partiban ma este.
A szőkeség azonban sikertelnül próbálta magára vonni a figyelmet. A többséggel szemben lehet, hogy sikerrel járt. Mert, ahogy Scott, a legtöbben nem láttak tovább a dekoltázsnál, annál, hogy melltartót elfelejtett felvenni és égbekiáltóan szűk és rövid szoknyát viselt.
Aminek undorító színe volt.
És ha nem lennék ennyire hisztis kedvemben és kettővel több sört ittam volna, valószínűleg én is Lilian melleivel és a felsőjén átűtő piercinggel lennék elfoglalva, de még túl józan vagyok és a mellette álló lány, jobban leköti a figyelmem. - Ki a másik lány? - fordultam Scott felé, aki már-már eltátott szájjal figyelte, ahogy Lilian ajkaival bűvölt egy hülye szívószálat.  - A barna. - csettintgettem az emberem füle mellett.
- Mi? Nem tudom. Most jött... -azzal elindult Lil irányába.

[2007.10.28] Megszeretni
- Hidd el, hogy jót fog neked tenni! Gyerünk nagyfiú. - Tessa mosolya volt az egyetlen oka annak, hogy most, mint valami idióta, cicanadrágba passzíroztam a lábaim. És a férfiak azt hitték, hogy a szmoking a legrosszabb... csak azért hitték ezt, mert még sosem jártak jógaórán.
- Eeeeh - fintorogtam Tessára. - Miért is? - vontam fel a szemöldököm hitetlenkedve. Tessa a mellkasomra helyezte a kezét és finom körökkel simogatott. - Mert helyre ráz lelkileg, megtalálod a belső békéd, kitisztítja az agyad és nem mellékesen iszonyatosan imádnivaló a feneked ebben a nadrágban. - kacagott fel kedvesen és megpuszilta az arcom.
-Persze! Értem már! Te saját magad szórakozásodra akarsz használni engem, igazam van? - az apró biccentés túlságosan angyali volt ahhoz, hogy megharagudjak rá, vagy nemet mondjak neki. - Egy idióta vagyok Tessa.
A jógázás természetesen nem segített semmilyen belső béke megtalálásában, de esküszöm életem végéig ezt fogom hallgatni Teresától. - De ha el mered mesélni...a gyerekeinknek, azt... megbánod. - néztem a lány gesztenyeszínű szemei közé ellentmondást nem tűrő hangon.  Hogy a fenyegetés erejét növeljem, még nagybácsisan meglengettem a mutatóujjamat is. - Most pedig hadd vigyem el vacsorázni hölgyem. -azzal karonragadtam, olyan gyengéden, amennyire egy 190 centis,  nyolcvanakárhánykilós melák tud gyengéd lenni.
Amíg Tessa elfoglalta magát a fürdőszobában én a konyhában ügyeskedtem. Sajnos nem engedhettem meg magamnak egy asztalfoglalást és cehhet valamelyik menő étteremben, amiről Teresa barátnői áradoztak,de a spagettim díjnyertes. És mi lehetne romantikusabb egy gyertyfényes spagettizésnél, amiben a díszítés fő részét képzi a gyűrű, amivel meg fogom kérni Tessa kezét.
A borosüveggel szemeztem és a tükörképemet látva kissé beletúrtam a hajamba, megpofozgattam az arcom.
-Ugye spagetti illatot érzek? - duruzsolta Tessa a fürdőajtóból.
-Igen - emeltem a tekintetem a borosüveg-képmásomról Tessára, aki később hasonló választ adott a kérdésemre.

[2015.04.20]Elengedni  
Alice kicsi ujjai a mutatóujjam köré csavarodtak, miközben halkan cuppogott. - Hidd el  Anyu, nem tudok egyedül gyereket nevelni - a tekintetem Alice arcán csüngött, miközben a mobilt a vállam és a fülé közé szorítva telefonáltam édesanyámmal. - Már négy hónapja, hogy eltemettük Tessát, nem mondhatod azt, hogy nem próbáltam meg. - dehogynem. Megpróbáltam, és ez a kicsi arc, az aprócska ajkak  és annál nagyobb szürkés-barnás szemek, visszahozta nekem Tessát. A kacagása, ahogy gügyögött. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy magam elé képzeljem a hálóingben táncikáló feleségemet, ahogy próbálja elaltatni a gyermekünket.
-Nem erre iratkoztam fel Anyu. -ha látta volna a homlokomon mélyülő ráncokat, valószínűleg jobban bízott volna abban, amit mondtam. -Lehet, hogy ha nagyobb lesz, sikerülni fog, de most egyedül kell lennem, hogy ne örüljek meg az engem kísértő szellemektől. - egyre halkabban beszéltem a telefonba, ahogy éreztem Alice testét elnehezülni a karjaim között. -Nem adom fel az álmainkat...Igen,Anyu, elutazom egy kis időre.
Miután kinyomtam a telefont, Alicet lefektettem a kiságyába és leültem a laptopom elé.
Az elutazás nem jelentette azt, hogy elfelejtem a múltamat és újrakezdek mindent. Számomra mindig Alice lesz az első, a fontossági sorrendben. De jelenleg, a pokol tűzét járom, hogy visszahozzam a boszorkányom, és Alice ebben csak hátráltat.

but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
TH
Léptek száma :
3
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elliot Barrow   Csüt. Szept. 06, 2018 11:59 am

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Elliot Barrow

Kedves, Elliot!
Az ET-d végére érve csak pislogtam magam elé, rengeteg gondolat kavargott a fejemben. Elképesztően jól fogalmazol, imádtam minden sorát. A PB különösen jó választás volt, az úriember tökéletesen illik erre a szerepre.
Ami a történeted illeti, nos… A sors olykor kegyetlen játékot űz velünk, akkor csap le, amikor a legboldogabbak vagyunk. Veled is ez történt. Kaptál egy édes csöppséget, de a szerelmed elvesztetted. Őszintén sajnálom. Ugyanakkor boszorkányként tisztában kell lenned a természet törvényeivel, amiket nem ajánlatos megbolygatni, hiszen csak még nagyobb bajt hozhatsz vele a fejedre, sőt talán a kislányodéra is. Félre ne érts, az égvilágon semmiről sem akarlak lebeszélni! Te már elhatároztad magad, ez teljesen világos. Sok szerencsét kívánok neked az úton, melyen most elindulsz! Figyelemmel foglak kísérni, hisz’ nagyon kíváncsi vagyok, mi vár még rád a jövőben.
Úgy látom, hogy foglalóztál már, szóval nincs más dolgod. Nem is húzom tovább az időd, érezd jól magad!
The myth, the legend
avatar
A pokol királynõje vagyok
Kapcsolatban :
Kai Parker (ha méltó lesz rá)
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :

Léptek száma :
6
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elliot Barrow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ