Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Thersez


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Electra Fanning
Yesterday at 7:29 pmSötét rengeteg

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 9:19 pmPark

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 8:06 pmMy brother - again

Stephanie Stafford
Hétf. Dec. 10, 2018 4:59 pmGalatoire's étterem

Always and Forever
Hétf. Dec. 10, 2018 4:48 pmRonan Scadding - Se veled, se nélküled

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 11:21 pmSzükségem van egy új helyszínre

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmAmarilla szobája

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmCharlotte "Charlie" Gray

Charlotte Gray
Vas. Dec. 09, 2018 10:24 pmIpswich, USA, Danvers kúria - Caleb & Amarilla

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 10:08 pm
Nyerteseink
avagy az ősz díjazottjai
Az ősz őrangyala
Reagan Blair

Az ősz női karaktere
Elisabeth Saltzman

A ősz férfi karaktere
Isaac Lestrange

Az ősz párosa
Damon & Elena

Az ősz játéka

Az ősz előtörténete
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 4
Boszorkányok 10 5
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 0 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 1
Szirének 2 0
Démonok 1 3
Vadászok 3 3
Emberek 1 1
Összesen 29 21

Share | 
 

 Theresa Martin-Barrow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Theresa Martin-Barrow   Vas. Szept. 30, 2018 12:04 am

Theresa Martin-Barrow
"Ha valamit elrontottunk, nem fordulhatunk vissza, hogy újra próbálkozzunk vele. Az idő nem ismeri a második esély fogalmát."


Becenév:
Thess, T.
Titulus:
-
Születési hely, dátum:
1985. 05. 18.
Faj:
boszorkány
Beállítottság:
hetero
Play by:
Janet Montgomery

Átváltozás:

Család:
Thessa két boszorkánycsalád keresztezéséből született, második, mégis elsőnek hazudott gyermekként. Az ír gyökerekkel rendelkező anyai nagyanyja, Anna kifejezetten szorgalmazta lánya, Isabelle házasságát, hiszen a Martin koven legalább olyan régi múlttal rendelkezett, mint a szülőföldjén elismert McGowan boszorkánycsalád. Isabelle és Jeremiah pedig összesen két örökösnek adta tovább a mágiát; Cillian kereken négy évvel hamarabb született, mint Theresa.

Soha senkinek nem beszéltek róla. 18 éves koráig nem tudott a bátyja létezéséről.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime


Senki nem törheti meg egy generáció átkát, Szerelmem. Sokan elbuktak, hogy az ellenkezőjét bizonyítsák, sokan szenvedtek, mégsem tudtak kibújni alóla. Képtelenség. Lehetetlen. Három éve, három keservhosszú éve én magam is megtapasztaltam, hogy a családi átok elől nincs menekvés. Tudatában voltam, hogy be fog következni, mégsem tudtam felkészülni rá. Annyira fájt...
Most is fáj.

Mindig. Örökké.

Tizennégy év. Emlékszel, mennyire tiltakoztam az elején, és te mennyire akartad, hogy működjön? Ha visszafordíthatnám az időt, vastag falat húznék magam köré, vastagabbat, mint amit áttörtél. Már ott, az elején tudatában voltam annak, hogy egyszer el kell hagynom téged, mégsem voltam olyan erős, hogy megvonjam magamtól a boldogságot, pedig mindkettőnknek könnyebb lenne... De túlságosan is megszerettelek, és ez mindent megnehezített.
Nem mondhattam el, hiszen pontosan tudtam, milyen reakciót váltott volna ki belőled. Így volt a legjobb.
Így kellett történnie. Azt kellett hinned, hogy meghaltam, hiszen nem volt más módja, hogy elengedj. Nos, lényegében egy részem, egy nagy részem az elszakadásunk napján valóban odaveszett.

Hiányzol.
Elmondhatatlanul fáj, hogy nem érzem az érintésed, a tested melegét. Három év után sem szűnik az érzés, hogy nem hallhatom a hangod, nem érezhetem az illatod, és nem láthatom a mosolyod. Minden nap belepusztulok, mert nem létezhetek melletted. Mellettetek... Mit tettél? Hogy voltál képes magára hagyni Őt? A lányod, a lányunk... Elliot, hogy voltál képes lemondani róla?


Megremeg a keze és nyelnie kell egyet, hogy visszatartsa három év kínját. A levél óta képtelen koncentrálni, évek nyomora tőrként újabb és újabb sebeket hasít a szívébe. Fogalma sincs, hogyan szánta rá magát a válaszra, pedig a lelke mélyén ott patakzik az igazság: nem fogja elküldeni egyetlen egy sorát sem. Nincs hozzá mersze.

- Akarod, hogy elintézzem?
Meg sem lepődik a valószínűleg percek óta őt figyelő alak jelenlétén, ahogy azon sem, hogy tolakvó módon a férfi szék helyett az asztala sarkát választja arra, hogy helyet foglaljon.

- Eszedbe se jusson a közelébe menni.
Theresa egészen szenvtelenül válaszol, mintha számított volna erre. A tekintetét a másik arcélének egyenes vonalába süllyeszti, miközben hagyja, hogy beleolvassanak nehezen papírra vetett terhébe. Elfordítja a fejét. Nem akar beszélni róla.

- Fájdalmat okoz neked.
Az alak tekintete a sorok végén bóklászik már, amikor hangosan megállapít, de nem érez együtt. Thess tudja, hogy a férfi csak próbálja elképzelni az érzést.

Sokáig egyikőjük sem néz a másikra.  

Theresa 18 éves volt, amikor  először hallotta a jelenlévő hangját.  Félelmetes volt és rideg, kristálytisztán lecsengett, hogy a férfi gyűlölte. Nem csak őt. Gyűlölt mindenkit, akihez a vére kötötte. Attól a naptól fogva nem létezett többé koven. Nem volt többé család, csak az évekre felhúzott hazugság darabkái és egy ígéret, amit Theresa a bátyjának tett, bár valahol mindig is abban reménykedett, hogy az soha be nem teljesített marad.
Pár hónappal később ismerkedett meg Elliottal. Nem lett volna szabad közel engednie magához, nem így tervezte, de a szíve...  nem parancsolhatott neki. Végre boldog volt, olyan szép volt az élete... Elfelejtette a bátyját, elfelejtette az alkut, a rabságot. És jött Alice... Ó drága kicsi Alice...  

Elsírta már a könnyeit. Szárazon pislog csupán. Üresnek érzi magát, végtelenül fáradtnak.

- Mire gondolsz most?
- Hogy utállak. És ne vigyorogj, mert nem bóknak szántam.
- Ne tereld a témát. Meg fogjuk keresni?
- Fogjuk? Mi...? Úgy érted, te meg én? És mit mondok majd neki? Helló, bocs, de mégsem haltam meg, csak kölcsön adtam az erőm a bátyámnak, aki kicsit antiszociális ugyan, mert vámpírok nevelték, de semmi para... visszajönnék és megkapod őt is bónuszként, kérlek örülj nekem!
- Kihagytad Annát.  
- Nem hinném, hogy segítene, ha megemlíteném, hogy megölted.
- Pedig könnyfakasztó sztori. 
- Cillian, megkínoztad és elégetted.
-Jó, ezt az apróságot leszámítva.

Elhúzza a levelet és összetépi. Neki már nincs senkije a testvérén kívül. Ironikus, hogy Cillian végre szabad, mégsem hagyhatja magára... És amint erre gondol, szinte érzi, hogy egyetlen pillanat alatt éveket öregszik.
Néha valóban utálja.   


but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Boszorkány vagyok
Kapcsolatban :
☲ It's so complicated...
Play by :
☲ Janet Montgomery
Keresem :
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Theresa Martin-Barrow   Hétf. Okt. 01, 2018 1:17 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Theresa Martin-Barrow

Kedves Tess!

Egy részem már akkor reménykedett abban, hogy életben leszel, mikor olvastam a kiírt hirdetést. Sőt, sok dolog, ötlet megfogalmazódott bennem, de te egy még újabbal álltál elő, aminek örülök! Tehát a bátyád miatt volt minden. Heh, ismerős az érzés, a bátyámért én is mindenre képes voltam.... az életem 90%-a az ő halálának megbosszulásáról szólt. Semmi másról.
Bár ahogy olvastam a sorokat, a ti kapcsolatotok egészen más. Egy alku, nem több. Sajnálom, hogy el kellett szakadnod a szeretteidtől. Sajnálom, hiszen nem egyszerű, főként úgy, hogy te mindent tudsz róluk... lényegében nyomon követed az életüket, miközben ők azt hiszik, a te időd megállt; avagy meghaltál.
Ám ez egy olyan teher, amit nem tudsz a végtelenségig cipelni... egyszer le kell ráznod magadról, vagy mondjam inkább azt, hogy ideje lenne visszatérned Elliothoz? Joga van tudni, hogy élsz. Joga van hozzá, hiszen a világon téged szeret a legjobban... és a hiányod felemészti.


Szóval menj! Foglald le az arcod (oh, tényleg, nem Gal Gadot! De ez a pofi is tökéletes ehhez a karakterhez!) és irány a játéktér. Sok kaland vár rád és Elliotra, s remélem, a happy end felé fogtok menetelni szépen... még akkor is, ha az út rögös lesz olykor.

I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Kapcsolatban :
●● maybe next year but probably not ●●
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
Léptek száma :
20
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Theresa Martin-Barrow   Pént. Okt. 05, 2018 9:32 am

Köszöntelek itt!
It's only been a lifetime

Theresa Martin-Barrow

Hölgyem!

Igen, megígértem, hogy írok Önnek, de jobb lesz ha hozzá tetszik szokni, mindig késésben vagyok. Mégis, köszönöm, hogy jött!

Az Ön története, az illata, az arca,a fekete hajkorona, amibe apró bogárként repülök bele... az enyém is. Az Ön szenvedéstörténete, az én passióm is egyben és vajon, melyikünknek fáj jobban? És, melyikünknek fog jobban fájni, ha kiderül az igazság?

Kiderül ugye? Ön szerelmes szívem választottja, nem lehet olyan kegyetlen, hogy hagyjon szenvedni. Jöjjön vissza hozzám, elegem van a szellemekből. Elegem van a hűvös lepedő érzésétől,a gondolatától is végigszalad rajtam a hidegség.

Hölgyem! Köszönöm, hogy megjött. Remélem egy nap újra látom majd, ragyogni és nevetni, a karjaim közé bújni és ugyanolyan bizalommal a szívében tud majd rám nézni, mint előtte... Hölgyem! Remélem maradni fog. Néha egy kicsit elveszett vagyok, de hisz ismer már! Csak öleljen  és adjon nekem abból a Szerelem nevű boldogság-melegségből, gyűrje össze a lepedőt, nevessen rám lekvárfoltos arccal. És ne ítéljen el, a döntések miatt, amit hoztam.
Nekem is nehéz volt, nehéz volt minden reggel és elalvás.  Nézzen hát a szemembe, és mondja el, hogy kellett volna csinálnom!

Thess,mindig melletted leszek., remélem te is mellettem.
tökéletes vagy, de mindig is tudtam, hogy tökéletes leszel


but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
TH
Léptek száma :
3
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Theresa Martin-Barrow   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Theresa Martin-Barrow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ