Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztoklasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Lelkek sétánya EmptyReagan Blair
Szomb. Nov. 09, 2019 5:03 pmJosie & Lizzie szobája

Lelkek sétánya EmptyCaroline Forbes-Salvatore
Pént. Nov. 08, 2019 6:43 pmNappali

Lelkek sétánya EmptyNathaniel Storm
Pént. Nov. 08, 2019 5:25 pmBejárat

Lelkek sétánya EmptyKai Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 3:16 pmSikátor

Lelkek sétánya EmptyPoppy Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 1:22 amOliver & Alesea ♥ The night we met

Lelkek sétánya EmptyOliver Hemingway
Kedd Nov. 05, 2019 11:10 pmPoppy & Teddy - You called.

Lelkek sétánya EmptyTheseus Beaumont
Kedd Nov. 05, 2019 1:38 pmRangfoglaló

Lelkek sétánya EmptyHecate
Kedd Nov. 05, 2019 12:36 pmAvatar- és névfoglaló

Lelkek sétánya EmptyNauron
Kedd Nov. 05, 2019 1:33 amNauron

Lelkek sétánya EmptyKai Parker
Kedd Nov. 05, 2019 12:59 am

Share
 

 Lelkek sétánya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyPént. Nov. 01, 2019 6:49 pmTo: Thersez
Hogy lebecsültem-e ezt a kölyköt? Talán igen. Hiszen a szememben senki sem volt nagy és legyőzhetetlen; úgy gondoltam, hogy bárkit képes vagyok félresöpörni az útból. Lehet, nem azonnal, de idővel igen. Pont ezért nem érdekelt túlságosan az sem, hogy ez a kölyök itt lázadozott. Ha akartam volna, könnyen elintézhettem volna, hogy a pokol tüzén égjen és örökre elvesszen. Ehelyett kissé szórakoztatott, ahogy őt figyeltem. Velem egyszerre motyogta el a kedves kis mondatot, mire megvontam a vállamat. Nem kedvel? Én sem őt.
Láttam rajta, hogy meglepte, amit mondtam. Talán azt hitte, hogy rejtve marad a sztorija a többiek előtt, vagy pont előttem?
- Mi ez a lefagyás, kölyök? – Mosolyra húzódtak az ajkaim, aztán persze hallgathattam a visszavágását. Kissé bosszantott.
- Nem teszek neked szívességeket – A szemeimet forgattam. Talán más körülmények közt a mi kapcsolatunk is lehetett volna más, de ő… anélkül, hogy tudott volna rólam bármit, felírt a fekete listájára. Hát akkor így jártunk. Mindketten. A válaszára meglepődtem, majd végigmértem. Csodásan? Ironizált vajon vagy…? Hmm. Elgondolkodtatott.
- Ez magánügy. Amúgy is, Kath cica tökéletesen elvan nélkülem is Kaliban. Nem kell, hogy ott legyek vele… - Vállat vontam. Azóta kerültem a nőt, mióta elég kényes témákkal hozakodott elő. Egyelőre nem volt kedvem visszamenni hozzá, sem pedig a „szoknyája” mögé bújni, ahogyan a kölyök mondta.
Egyébként meg… A kezem lendült, hogy a levegőbe repítsem a kölyköt, majd onnan egyenesen egy kőoszlopnak.
- Apropó, nem mondták még, ne üsd bele mások dolgába az orrod? – Utána léptem, de nem értem hozzá, csak készenlétben álltam, hogy megint a földre vagy épp az oszlopnak vághassam. – Nem akarsz mesélni nekem? Jobb lenne, ha befejeznéd a kis lázongásodat. Mindenki tudja, kimondatlanul is, hogy szervezkedsz. – Ezúttal, ha nem menekült eddig a közelemből, a torkáért nyúltam és köré fontam az ujjaimat, így nyomva neki az oszlopnak és húzva feljebb, hogy egy szemmagasságban legyünk. – Mondd csak, kik segítenek neked? – Azért én sem tudtam mindent. Sőt, nagyon semmit sem tudtam, csak azt, hogy valamire készül. Talán nem kellett volna ennyire nyíltan felvállalnom a háttéri tudásomat, de már mindegy volt.
Nem volt szokásom gondolkodni. A szemeit fürkésztem, miközben egyre inkább szorítottam őt.

When the lights fade out
all the sinners crawl

348 words ◆ I'll be good ◆ note: - ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Lelkek sétánya Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
68
Népszerûség :
4

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyHétf. Okt. 14, 2019 10:17 amTo: Kai ParkerA kölcsönös utálat


Indra egy olyan hely, ahová az ember nem szívesen megy, de még mindig jobb, mint Siva vagy Kali. Ó, hát hogyne, az utóbbi egy vipera fészek, ahová aztán semmi kedvem csak úgy betévedni. Katherine és a többi fattyú otthona, akiknek jobb lenne meghalniuk. Az vigasztal, hogy nem csak én látom így, hanem néhány démon is osztozik a véleményemben. A gond ott kezdődik, hogy rajtam kívül még mindig nincs elég démon, aki felvenné a kesztyűt és harca szállna. Komolyan, miért ilyen gyáva mindenki? Mitől félnek? Jó, hogyne, ott van a pokol tüze, amivel porig égethet bárkit az a vipera, de mindig vannak áldozatok és semmi sincs kockázat nélkül. Tehát, ha én vagyok olyan vakmerő, hogy harcba szállok, más miért nem? Egyébiránt, idegesítő, ahogy Nauron árgus szemekkel figyeli minden léptem. Nyílt titok a lázadozásom, ő mégis úgy bámul, mintha extra titkokat tudhatna meg rólam. Vagy lehet, azon morfondírozik, hogy csatlakozik hozzám? Nem lenne rossz egy fődémoni szövetséges. De nem vagyok naiv.
Belerúgok egy kavicsba magam előtt, miközben próbálom elnyomni a fejemben a lelkek sikolyait. Baromi frusztráló, ha valaki engem kérdez. Olyan, mintha a fájdalmuk is belém költözne a hangjuk által. A kínok, amiket átélnek és átéltek. Gyengén megrázom a fejemet, felnézve pedig szembesülök egy igazán kellemetlen ténnyel. Kai Parker, itt?
- Már csak te hiányoztál – Mondom ki vele egyszerre a szavakat, ami még vicces is lehetne, de valójában mindkettőnk hangsúlyából érezni az utálatot. Közelebb lépek hozzá, lazán oldalra billentve a fejemet. Hogy az ördögbe lehet ez az alak Katherine mellett? A múltamra tett utalására egy pillanatra lefagyok. Honnan tudja? Bár sosem titkoltam, de nem hiszem, hogy meséltem bárkinek is róla.
- Te aztán nagyon tudod, nekem mi a jó… ha tudnád, már rég belevetetted volna magad a pokol tüzébe – Vonok vállat, cseppet sem titkolva, hogy nem szívlelem őt. Ő sem engem, ami azt illeti.
- Én? Csodásan, Kai – Miért? Mert van egy tervem. Ha már idebentről nem tudom kifúrni a királynőt a trónjáról, akkor kívülről kell próbálkoznom. Van egy vadász társaság, ami a kedvemre való lehet és igen… egy próbát megér. Szövetséget fogok nekik ajánlani, hogy mellettem harcoljanak.
- Ez rólad is elmondható? Mit keresel Indrában? Nem Kaliban kellene lenned, Katherine szoknyája mögé bújva? – Érdeklődve figyelem, majd vállat vonok és ellépek mellette, mint akit nem is érdekel a válasz.

377 ❖ demonskredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖where is the real me? i’m lost and it
kills me inside. i'm paralyzed.


Thersez
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Poppy Parker (majd egyszer)
Play by :
❖ Alexander Calvert
Keresem :
❖ A szövetségeseimet, akikkel legyőzhetjük Katherine Piercet és Kai Parkert
Léptek száma :
2
Népszerûség :
0

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptySzomb. Okt. 12, 2019 3:20 amTo: Thersez
Ideje volt magam mögött hagyni Indrát. Szinte már a hideg kirázott az egész helytől és ami azt illeti, kezdtem úgy érezni magam, mint aki eltévedt. Mármint, az ördögbe… bizarr területre tévedtem. Mintha körülöttem minden mozgott volna. Mintha élt volna. Árnyak suhantak el mellettem, hangokat, sikolyokat hallatva. Suttogást hallottam, mintha tényleg a fülemnél lenne valaki: „Ments meg!” „Vigyél el innen…” „Segíts, Kai…!” Egyre több segélykérés jutott el hozzám, egyre hangosabban, majd mélyen magamba szívtam a levegőt. Tudtam, hogy ezek az akármik, „szellemek” semmit sem tehetnek, vagy lelkek, vagy bármik is legyenek.
- Nem segítek nektek, senkinek sem segítek… - A szemeimet forgattam. Ezek a lelkek már elvesztek. Talán úgy lehetett volna definiálni a létezésüket, hogy se nem élők nem voltak, se nem holtak. Valahol a kettő között ragadtak. Talán volt valami befejezetlen ügyük, vagy a franc tudja. Nem értettem hozzá. Annyi biztos volt, hogy valami még itt tartotta őket. Vagy ugyebár a másik véglet, hogy örök szenvedésre voltak ítélve. Nyilvánvalóan ezért is kérték annyiszor a segítségemet. De nem voltam hős, pláne nem az övék.
Egyre sietősebbre vettem a lépteimet. Sötét volt, szinte az orromig is alig láttam. Aztán tüzet gyújtottam a képességemmel, ezzel mutatva önmagamnak utat. Azon tanakodtam, merre járhatok vajon, mikor hangokra lettem figyelmes. Ezúttal nem a lelkek hangja volt, ebben biztos voltam. Elgondolkodtam egy pillanatra, majd megtorpantam és figyeltem, miként rajzolódik ki a másik démon látképe előttem. Végigmértem a kölyök önelégült képét.
- Oh… már csak te hiányoztál – Jegyeztem meg egyből. A szavak ösztönösen jöttek ki a számon, még csak gondolkoznom sem kellett. Thersez. A kis neveletlen, figyelemre éhes kölyök. – Bár nem is tudom, miért nem Sivában rendezkedtél be. Ott több a víz… a te történetedhez pedig az jobban passzol, nem igaz? – Nem tudtam mindent a démonról, de az információim ahhoz pont elegek voltak, hogy tudjam, fulladással ért véget az élete és került ide, a pokolba. – Apropó, hogy vagy? – Felvontam a szemöldökömet. Nem mintha túlságosan érdekelt volna, hogy érzi magát, sokkal inkább az érdekelt, mennyit haladhatott a gyerekes lázongásával. Nyilvánvaló volt, hogy nincs ínyére mindaz, ami jelenleg a pokolban létezett. A méhkirálynő vagy szerény személyem; szúrta a szemét. De azt egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy miféle fajzat. Tudjátok, az a kutya, amelyik ugat, de nem harap, vagy az, amelyik végül kíméletlenül odakap az őt fenyegető kéznek?

When the lights fade out
all the sinners crawl

377 words ◆ I'll be good ◆ note: remélem, kezdésnek megteszi Lelkek sétánya 2566525366  ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Lelkek sétánya Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
68
Népszerûség :
4

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyKedd Okt. 02, 2018 8:52 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Lelkek sétánya Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro3_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Lelkek sétánya Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro4_250
Keresem :
Léptek száma :
568
Népszerûség :
0

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya Empty

Ajánlott tartalom


Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
 

Lelkek sétánya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Más dimenziók :: Pokol :: Indra-
^
ˇ