Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Elora Lacey White


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokSikátor

Lelkek sétánya EmptySierra
Yesterday at 6:49 pmHiányzásnapló

Lelkek sétánya EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 2:44 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Lelkek sétánya EmptyDominic Arback
Yesterday at 12:35 pmEmily Swallow

Lelkek sétánya EmptySierra
Yesterday at 12:24 pmEmilia Clarke

Lelkek sétánya EmptySierra
Yesterday at 12:16 pmAvatar- és névfoglaló

Lelkek sétánya EmptyDerick Vernon
Yesterday at 2:09 am* the chaos itself *

Lelkek sétánya EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 1:28 amKözépiskola

Lelkek sétánya EmptyAvarina Doven
Pént. Jan. 17, 2020 3:14 pmlorenzo st. john

Lelkek sétánya EmptyLorenzo St. John
Pént. Jan. 17, 2020 1:05 pmElkészültem!

Lelkek sétánya EmptyDerick Vernon
Pént. Jan. 17, 2020 12:35 am

Share
 

 Lelkek sétánya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptySzomb. Nov. 30, 2019 12:28 amTo: Thersez
Idegesített a kölyök, pedig még csak most futottunk egymásba. Ha lenne hozzá elég hatalmam, lehetséges, hogy ő lenne az első, aki elégetek a pokol tüzével. Nem is értem, Katherine vajon miért nem tette még meg. Bár gondolom, nem volt rá még lehetősége. Vagy csak kivárja, mit szervezkedik ez a gyerek, vagy… vagy nem is tud róla?
Lassan megráztam a fejemet, főleg a szavaira, miszerint úgy nézek ki, mint aki épp menekül.
- A legkevésbé sem… - Szinte sziszegtem a szavakat. Tulajdonképpen eltalálta; a királynőcske olyan dolgokba ütötte az orrát és olyan témákat feszegetett, ami miatt jobbnak láttam, ha eltűnök mellőle. Persze, a kis fogadásunk jó hangulat oldó volt, mégsem tudtam tovább mellette maradni. Egyszerűen furcsa volt és… és idegesítő. Mégis mi köze neki ahhoz, hogy én kivel és mikor és… egyáltalán megtörtént-e… mindegy is. Nem érdekel.
Mindezek után igyekeztem a kölyökre koncentrálni és arra, hogy még csírájában el tudjam fojtani a ténykedését. Bár egy picit, mintha magamat láttam volna benne: a törekvését, legalábbis. De ő nem olyan volt, mint én.
Szavai egyre inkább felhúztak, összeszűkült tekintettel figyeltem, ahogy mozog a szája és értelmetlen baromságokat nyög ki.
- Egyrészt… sajnos nem én uralkodok, hanem Miss Pierce. Másrészt… - Nem értem el, így ez kizökkentett a monológomból, amit át sem gondoltam. Valójában nem is tudtam, mit vághatnék a fejéhez. Volt-e jogom vagy sem? Mihez? Nem volt hatalmam. Csak akartam, hogy legyen. Az meg, hogy Katherine szövetségese voltam, az magánügy volt. S az a szövetség sem volt valódi. Életben hagyott, ennyi volt nekem a fontos. Mindig is ez volt a célom; túlélni és előrébb jutni. Mint neki. Ahogy lökött rajtam egyet, tettem néhány lépést előre, de megtartottam az egyensúlyomat, mielőtt az oszlopnak estem volna. Jobban mondva megtámaszkodtam a kezemmel rajta. Morogva fordultam meg, felé.
- Nem számít, ha nem mondod el magadtól… majd megoldjuk másképp – A nevetésére csak megráztam a fejemet, majd ott termettem előtte. Kezemmel a fejéhez nyúltam, hogy a démoni mágiát használva az emlékeibe pillanthassak. Hátha látok bármit, bárkit, akivel szövetkezik, vagy bármit, ami információ jelleggel bír. Ha el akart volna lökni magától, vagy támadni, akkor szabad kezemmel kaptam el a torkát, hogy ezúttal fogva tartsam, ameddig tudom… ameddig az emlékei közt kutattam.

When the lights fade out
all the sinners crawl

362 words ◆ I'll be good ◆ note: - ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Lelkek sétánya Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
74
Népszerûség :
4

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyHétf. Nov. 18, 2019 1:27 pmTo: Kai ParkerA kölcsönös utálat


Összepréselem az ajkaimat a kérdésre. Nem felelek. Nem fagytam le, pusztán meglepődtem. Hallgatom a szavait és arra gondolok, hogy milyen szép is lenne, ha valaki letörné végre a szarvait ennek az ostobának. Kis királyt játszik, de a hatalma… az semmi. Nem jobb nálam, nincs több ereje nálam, mégis úgy viselkedik, mintha ő lenne a világ közepe. Nem akarom megérteni, mit miért tesz, csupán a létezését akarom eltörölni, Katherine Pierce létezésével egyetemben.
Nem felel a kérdésemre, de ez egy kicsit sem lep meg. Mégis felvonom az egyik szemöldökömet, így mérve őt végig.
- Úgy nézel ki, mint aki menekül előle éppen. – Mosolyra húzódnak az ajkaim, de ez nem tart sokáig, hisz a keze lendül, és vele együtt én is a levegőbe repülök. Neki egy kőoszlopnak. Fájdalmasan nyögök, ahogy végigcsúszok az oszlop mentén, a földre. Nem mondom, hogy meglep a stílusa vagy épp a szavai, de nem gondoltam, hogy ennyire pletykásak a beavatott démonjaim a terveimet illetően. Vagy csak túlságosan szemfüles ez az alak és átlát rajtam?
- Ne mondd, hogy meglep, Kai! Sokan holtan akarnak látni titeket. Gondolkozz, Kai. Már ha képes vagy rá azzal a csökött agyaddal… Idejöttetek és átvettétek a hatalmat a királynővel. Ti, akik nem is olyan régóta vagytok démonok. Mégis mi jogon? – Mérgesen vágom hozzá a szavakat. Látom, hogy felém közeledik és a torkomért nyúl, de kitérek előle, mögötte jelenve meg. Lökök rajta egyet, hogy ezúttal ő essen neki az oszlopnak. – Az legyen az én titkom. – Tiszta hülye, ha azt hiszi, beavatom a terveimbe. Elvégre ellene lázadok, miért osztanék meg vele bármit is? – De hidd el, hogy én nyerek. Tartsd nyitva a szemed és nézz mindig jól a hátad mögé. – Javasolom, majd röviden felnevetek. Félnem kéne tőle, nagy eséllyel. De nem megy. Már nincs bennem félelem, már nem érdekel az sem, ha elbukok. Meg kell próbálnom eltüntetni őket, hogy egy más világ jöhessen el. Olyan, amiben nem két bosszúálló a bábmester. Valaki olyan kellene a pokol élére, aki valóban ezt a fajta hatalmat és világot akarja. Aki örömét leli a pokol nyújtotta lehetőségekben és kihasználja azokat. Olyan kellene, aki irányítja a démonokat. Katherine nem ilyen. Lazított a szabályokon, ez igaz, de ennél többet mit nyújtott? A kedvére rángatja a hozzá hűeket, az ő történetében. Még Kait is rángatja, de ez a mamlasz észre sem veszi.

378 ❖ demonskredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖where is the real me? i’m lost and it
kills me inside. i'm paralyzed.


Thersez
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Poppy Parker (majd egyszer)
Play by :
❖ Alexander Calvert
Keresem :
❖ A szövetségeseimet, akikkel legyőzhetjük Katherine Piercet és Kai Parkert
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyPént. Nov. 01, 2019 6:49 pmTo: Thersez
Hogy lebecsültem-e ezt a kölyköt? Talán igen. Hiszen a szememben senki sem volt nagy és legyőzhetetlen; úgy gondoltam, hogy bárkit képes vagyok félresöpörni az útból. Lehet, nem azonnal, de idővel igen. Pont ezért nem érdekelt túlságosan az sem, hogy ez a kölyök itt lázadozott. Ha akartam volna, könnyen elintézhettem volna, hogy a pokol tüzén égjen és örökre elvesszen. Ehelyett kissé szórakoztatott, ahogy őt figyeltem. Velem egyszerre motyogta el a kedves kis mondatot, mire megvontam a vállamat. Nem kedvel? Én sem őt.
Láttam rajta, hogy meglepte, amit mondtam. Talán azt hitte, hogy rejtve marad a sztorija a többiek előtt, vagy pont előttem?
- Mi ez a lefagyás, kölyök? – Mosolyra húzódtak az ajkaim, aztán persze hallgathattam a visszavágását. Kissé bosszantott.
- Nem teszek neked szívességeket – A szemeimet forgattam. Talán más körülmények közt a mi kapcsolatunk is lehetett volna más, de ő… anélkül, hogy tudott volna rólam bármit, felírt a fekete listájára. Hát akkor így jártunk. Mindketten. A válaszára meglepődtem, majd végigmértem. Csodásan? Ironizált vajon vagy…? Hmm. Elgondolkodtatott.
- Ez magánügy. Amúgy is, Kath cica tökéletesen elvan nélkülem is Kaliban. Nem kell, hogy ott legyek vele… - Vállat vontam. Azóta kerültem a nőt, mióta elég kényes témákkal hozakodott elő. Egyelőre nem volt kedvem visszamenni hozzá, sem pedig a „szoknyája” mögé bújni, ahogyan a kölyök mondta.
Egyébként meg… A kezem lendült, hogy a levegőbe repítsem a kölyköt, majd onnan egyenesen egy kőoszlopnak.
- Apropó, nem mondták még, ne üsd bele mások dolgába az orrod? – Utána léptem, de nem értem hozzá, csak készenlétben álltam, hogy megint a földre vagy épp az oszlopnak vághassam. – Nem akarsz mesélni nekem? Jobb lenne, ha befejeznéd a kis lázongásodat. Mindenki tudja, kimondatlanul is, hogy szervezkedsz. – Ezúttal, ha nem menekült eddig a közelemből, a torkáért nyúltam és köré fontam az ujjaimat, így nyomva neki az oszlopnak és húzva feljebb, hogy egy szemmagasságban legyünk. – Mondd csak, kik segítenek neked? – Azért én sem tudtam mindent. Sőt, nagyon semmit sem tudtam, csak azt, hogy valamire készül. Talán nem kellett volna ennyire nyíltan felvállalnom a háttéri tudásomat, de már mindegy volt.
Nem volt szokásom gondolkodni. A szemeit fürkésztem, miközben egyre inkább szorítottam őt.

When the lights fade out
all the sinners crawl

348 words ◆ I'll be good ◆ note: - ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Lelkek sétánya Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
74
Népszerûség :
4

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyHétf. Okt. 14, 2019 10:17 amTo: Kai ParkerA kölcsönös utálat


Indra egy olyan hely, ahová az ember nem szívesen megy, de még mindig jobb, mint Siva vagy Kali. Ó, hát hogyne, az utóbbi egy vipera fészek, ahová aztán semmi kedvem csak úgy betévedni. Katherine és a többi fattyú otthona, akiknek jobb lenne meghalniuk. Az vigasztal, hogy nem csak én látom így, hanem néhány démon is osztozik a véleményemben. A gond ott kezdődik, hogy rajtam kívül még mindig nincs elég démon, aki felvenné a kesztyűt és harca szállna. Komolyan, miért ilyen gyáva mindenki? Mitől félnek? Jó, hogyne, ott van a pokol tüze, amivel porig égethet bárkit az a vipera, de mindig vannak áldozatok és semmi sincs kockázat nélkül. Tehát, ha én vagyok olyan vakmerő, hogy harcba szállok, más miért nem? Egyébiránt, idegesítő, ahogy Nauron árgus szemekkel figyeli minden léptem. Nyílt titok a lázadozásom, ő mégis úgy bámul, mintha extra titkokat tudhatna meg rólam. Vagy lehet, azon morfondírozik, hogy csatlakozik hozzám? Nem lenne rossz egy fődémoni szövetséges. De nem vagyok naiv.
Belerúgok egy kavicsba magam előtt, miközben próbálom elnyomni a fejemben a lelkek sikolyait. Baromi frusztráló, ha valaki engem kérdez. Olyan, mintha a fájdalmuk is belém költözne a hangjuk által. A kínok, amiket átélnek és átéltek. Gyengén megrázom a fejemet, felnézve pedig szembesülök egy igazán kellemetlen ténnyel. Kai Parker, itt?
- Már csak te hiányoztál – Mondom ki vele egyszerre a szavakat, ami még vicces is lehetne, de valójában mindkettőnk hangsúlyából érezni az utálatot. Közelebb lépek hozzá, lazán oldalra billentve a fejemet. Hogy az ördögbe lehet ez az alak Katherine mellett? A múltamra tett utalására egy pillanatra lefagyok. Honnan tudja? Bár sosem titkoltam, de nem hiszem, hogy meséltem bárkinek is róla.
- Te aztán nagyon tudod, nekem mi a jó… ha tudnád, már rég belevetetted volna magad a pokol tüzébe – Vonok vállat, cseppet sem titkolva, hogy nem szívlelem őt. Ő sem engem, ami azt illeti.
- Én? Csodásan, Kai – Miért? Mert van egy tervem. Ha már idebentről nem tudom kifúrni a királynőt a trónjáról, akkor kívülről kell próbálkoznom. Van egy vadász társaság, ami a kedvemre való lehet és igen… egy próbát megér. Szövetséget fogok nekik ajánlani, hogy mellettem harcoljanak.
- Ez rólad is elmondható? Mit keresel Indrában? Nem Kaliban kellene lenned, Katherine szoknyája mögé bújva? – Érdeklődve figyelem, majd vállat vonok és ellépek mellette, mint akit nem is érdekel a válasz.

377 ❖ demonskredit// A kihúzás a reagból a plot módosulása kapcsán történt.

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖where is the real me? i’m lost and it
kills me inside. i'm paralyzed.


Thersez
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Poppy Parker (majd egyszer)
Play by :
❖ Alexander Calvert
Keresem :
❖ A szövetségeseimet, akikkel legyőzhetjük Katherine Piercet és Kai Parkert
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptySzomb. Okt. 12, 2019 3:20 amTo: Thersez
Ideje volt magam mögött hagyni Indrát. Szinte már a hideg kirázott az egész helytől és ami azt illeti, kezdtem úgy érezni magam, mint aki eltévedt. Mármint, az ördögbe… bizarr területre tévedtem. Mintha körülöttem minden mozgott volna. Mintha élt volna. Árnyak suhantak el mellettem, hangokat, sikolyokat hallatva. Suttogást hallottam, mintha tényleg a fülemnél lenne valaki: „Ments meg!” „Vigyél el innen…” „Segíts, Kai…!” Egyre több segélykérés jutott el hozzám, egyre hangosabban, majd mélyen magamba szívtam a levegőt. Tudtam, hogy ezek az akármik, „szellemek” semmit sem tehetnek, vagy lelkek, vagy bármik is legyenek.
- Nem segítek nektek, senkinek sem segítek… - A szemeimet forgattam. Ezek a lelkek már elvesztek. Talán úgy lehetett volna definiálni a létezésüket, hogy se nem élők nem voltak, se nem holtak. Valahol a kettő között ragadtak. Talán volt valami befejezetlen ügyük, vagy a franc tudja. Nem értettem hozzá. Annyi biztos volt, hogy valami még itt tartotta őket. Vagy ugyebár a másik véglet, hogy örök szenvedésre voltak ítélve. Nyilvánvalóan ezért is kérték annyiszor a segítségemet. De nem voltam hős, pláne nem az övék.
Egyre sietősebbre vettem a lépteimet. Sötét volt, szinte az orromig is alig láttam. Aztán tüzet gyújtottam a képességemmel, ezzel mutatva önmagamnak utat. Azon tanakodtam, merre járhatok vajon, mikor hangokra lettem figyelmes. Ezúttal nem a lelkek hangja volt, ebben biztos voltam. Elgondolkodtam egy pillanatra, majd megtorpantam és figyeltem, miként rajzolódik ki a másik démon látképe előttem. Végigmértem a kölyök önelégült képét.
- Oh… már csak te hiányoztál – Jegyeztem meg egyből. A szavak ösztönösen jöttek ki a számon, még csak gondolkoznom sem kellett. Thersez. A kis neveletlen, figyelemre éhes kölyök. – Bár nem is tudom, miért nem Sivában rendezkedtél be. Ott több a víz… a te történetedhez pedig az jobban passzol, nem igaz? – Nem tudtam mindent a démonról, de az információim ahhoz pont elegek voltak, hogy tudjam, fulladással ért véget az élete és került ide, a pokolba. – Apropó, hogy vagy? – Felvontam a szemöldökömet. Nem mintha túlságosan érdekelt volna, hogy érzi magát, sokkal inkább az érdekelt, mennyit haladhatott a gyerekes lázongásával. Nyilvánvaló volt, hogy nincs ínyére mindaz, ami jelenleg a pokolban létezett. A méhkirálynő vagy szerény személyem; szúrta a szemét. De azt egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy miféle fajzat. Tudjátok, az a kutya, amelyik ugat, de nem harap, vagy az, amelyik végül kíméletlenül odakap az őt fenyegető kéznek?

When the lights fade out
all the sinners crawl

377 words ◆ I'll be good ◆ note: remélem, kezdésnek megteszi Lelkek sétánya 2566525366  ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Lelkek sétánya Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
74
Népszerûség :
4

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya EmptyKedd Okt. 02, 2018 8:52 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Lelkek sétánya Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Lelkek sétánya 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
577
Népszerûség :
0

Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lelkek sétánya   Lelkek sétánya Empty

Ajánlott tartalom


Lelkek sétánya Empty
Vissza az elejére Go down
 

Lelkek sétánya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Más dimenziók :: Pokol :: Indra-
^
ˇ