Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Ashley Becker, Bonnie Bennett, Ophelia Swan


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUtcák

Sötét rengeteg EmptyAlways and Forever
Yesterday at 10:50 pmEbédlõ

Sötét rengeteg EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:02 pmFolyosók

Sötét rengeteg EmptyVincent Medison
Yesterday at 2:23 pmElkészültem!

Sötét rengeteg EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmRebekah Mikaelson: The Life Story

Sötét rengeteg EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmFounding Fathers pub

Sötét rengeteg EmptyAlesea R. Hyland
Yesterday at 1:48 pmBiliárdasztal

Sötét rengeteg EmptyLysandra Lockhart
Yesterday at 1:14 pmKinek az oldalán állsz?

Sötét rengeteg EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 12:01 pmRangfoglaló

Sötét rengeteg EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:47 amSzületésnapok

Sötét rengeteg EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:44 am

Share
 

 Sötét rengeteg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyHétf. Jan. 13, 2020 5:50 pmDrezath & Katherine

What's up, little hooman?


Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy az én felügyeletem alatt, az én ügyeimet intézve nem történt volna ilyen egyetlen démonnal sem. Vagy ha mégis, meg lett volna torolva, nem hagyom csak úgy annyiban, hogy egy lojális démon emberi testbe kerül. Valaki, aki értékes a számomra, akire szükségem van. Cade sok mindent elmondhatott magáról, de a kapcsolatait rosszul intézte. Senkiben sem bízott, saját maga akart mindent elintézni, ez lett végül a veszte. Én sem voltam sokkal jobb a bizalomban, viszont tudtam, ki az, akit magam mellé kell állítanom, ha kell, manipulálással.
- Előbb vagy utóbb te és a többi démon is be fogja látni, hogy jobb az új rendszer. Cade például sosem foglalkozott a szirénekkel. Rengeteg előnytől és lehetőségtől esett el. - vontam vállat, mert ez már nem volt fontos. Így lett az enyém ez a hely, ha a férfi másképp cselekszik, csak egy démon lennék a sok közül, nem csücsülnék a trónon. áadásul az előttem álló démont sem érdekelte ez a része túlzottan, nos, egyelőre nem.
- Azért egy kicsit az is érdekel. Én magam is szeretek bosszantani másokat. Gondolom ezt nem kell bemutatnom, már az is bosszantó lehet, ha valakinek állandóan a sarkában van egy nő. - nevettem, s rögtön Kai bosszús arca ugrott be. Nagyon nem szerette, ha húzom az agyát, én annál inkább, emiatt keltették fel némileg az érdeklődésemet a démon szavai. Kíváncsi voltam, miféle kapcsolat alakult ki közte és a szóban forgó szirén között, de ezt nem foglaltam szavakba, a küldetése nem az volt, miszerint közel kerüljön hozzá. Ehhez a részéhez tulajdonképpen nem volt közöm.
- Helyes. Nem tudhat róla, bár okos nő. Idővel talán rájön, reméljük, addigra már világos lesz számomra, hogy rendben van-e vagy sem. - Nem hittem, hogy probléma lenne a nővel, sőt, tényleg megbízhatónak tűnt, talán még kedveltem is egy kicsit, vagy afelé tartottunk. Mindenesetre biztosra kellett mennem, nem támaszkodhattam csak a megérzéseimre. Azt már megtanultam, hogy a bizonyítékszerzés fontos.
Gondolkodtam a szavain, nem is válaszoltam emiatt azonnal. Nem igazán tudtam kit küldhetnék erősítésként, számtalan démon arca és a hozzá társuló név ugrott be. Elsőnek Kaira gondoltam, hiszen ő volt az egyetlen, akiben ha minimálisan is, de ténylegesen bíztam. Ugyanakkor nem voltam benne biztos, rá tudnám-e venni erre. Ráadásul azt sem tudtam, Drez kiben bízik.
- Megoldjuk. Van valaki, akit magad mellett szeretnél tudni? Valaki, akiben esetleg bízol, vagy akit alkalmasnak találsz erre a feladatra? Ha nincs ilyen, találunk valakit, de... ez elsősorban a te ügyed. - Ami tulajdonképpen engem is nagyon érdekelt, hisz' egy fontos démonról volt szó, aki talán idővel az egyik bizalmasommá válik. Határozott, elszánt férfinek tűnt, láttam benne azt a szikrát, amire szükségem volt, ami a saját tekintetemben is ott szunnyadt.
- Rendben. Van még valami, amiről feltétlenül beszélnünk kell? - kérdeztem, pár dolgot még el akartam intézni, de szakítottam elég időt a démonra, hogy maradni tudjak, ha úgy kívánja. Végül is érdekesebb hely volt a fenti világ, mint a lenti, főleg annak, aki hosszú éveket, esetleg évezredeket töltött idelent, mint sok démon, hála Cade-nek.

497 szó ♛ note: bocsi a késésért, remélem elfogadható lett Sötét rengeteg 3739568389  

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖I'm a survivor. Staying alive is my specialty.Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
with sinners and demons
~ Kai Parker in the future
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Sötét rengeteg Tumblr_njwn34R1uN1tvca3qo1_500
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyHétf. Szept. 16, 2019 4:20 pm
to my Queen

{ would you rescue me? would you get my back?
would you rescue me when i'm by myself? }

Minden vágyam volt megszabadulni ettől a testtől, és visszakapni a saját alakomat, hogy újra azt tehessem, amit csak akartam, és hogy szabadon járhassak-kelhessek a Pokol és a halandók világa között. Oly’ régóta voltunk bezárva ezen a síkon, és most a szabad garázdálkodás nagyon vonzó volt, és ezt Katherine-nek köszönhettük. Mindannyian. Még akkor is, ha valakinek nem tetszett, hogy ez a nő ült Arcadius helyett a trónon. Fogalmam sem volt, mire is készült valójában, de úgy véltem, ha az egykori király elfogadta maga mellett, azt okkal tette. Biztosan volt a királynőben elég spiritusz hozzá. Ezt már meg is tapasztaltam azóta.
– Gondolom… – válaszoltam, bár nem igazán érdekelt kit szervezett még be a megfigyelési hálójába. Felőlem figyeltethetett volna engem is, különösebben ez a része nem érdekelt. Azért paktáltam le a Pokol királynőjével, hogy segítsen megszabadulnom eme emberi testtől.
A szirénre vonatkozó kérdése meglepett kissé, bár nem mutattam különösebb jelét mindennek. Nem akartam elárulni neki, hogy Sierra nem csak és kizárólag egy munka volt, amit parancsra teljesítettem. A fehérhajú szépség izgalmasabb volt számomra, mint bárki más, de úgy véltem, ez nem tartozik a jelenteni való információk közé.
– Mivel szabad kezet adtál a megfigyelés módszereiben, ezért rendszeresen nyomás alá helyezem, amiben jól teljesít, még ha idegesíti és dühíti is a jelenlétem. Ennek fényében szórakoztató… De téged nyilván nem az érdekel, hogy mennyire élvezem felbosszantani – jegyeztem meg egy kaján mosollyal a képemen, mert tényleg rendkívül szórakoztató volt, hogy bosszanthattam a szirént. – Egyébiránt nem kell aggódnod, fogalma sincs, hogy megfigyelés alatt állna. Azt hiszi, pusztán a magam szórakozására követem Mystic Fallsban mindenhová – tettem hozzá tisztázva a helyzetet. Nem kívántam Katherine-ben gyanút kelteni, még a végén azt hihette, nem veszem elég komolyan a rám bízott feladatot és talán meggondolná magát. Ezt nem kockáztathattam.
Bólintottam a bizalmi körével kapcsolatban csak, mert elsőre is rájöttem, hogy cseppet sem naiv nővel van dolgom, aki majd két szép szóért mindent eldob, hogy segíthessen rajtam. Biztos voltam benne, nagyon is megválogatja, kivel és mit oszt meg. Sőt mérget vettem volna rá, hogy Sierrának és nekem is hosszú időbe telik majd, mire eljutunk erre a szintre, hacsak nem veszítjük el valami miatt a kegyeit Katherine-nek.
– Ha kapok erősítésként valakit, biztosan el tudok hozni egy vadászt. Az arcom most különösen meggyőző – mondtam egy félmosollyal az arcomon, figyelve, ahogyan egy lépést elhátrált tőlem a királynő. Nála is magasabb voltam, micsoda meglepetés. Ebben a testben szinte mindenkinél.
– Nem fog tudni továbbra sem róla, a diszkréció prioritást élvez a szirén ügyében – bólintottam, míg Katherine-t néztem. Jó fogás lehetett egykor, amikor még élt. Mindenesetre a mondókájából kiderült, hogy nagy valószínűséggel rajtam is rajta tartotta a szemét, de ez továbbra sem indokolta, hogy elmondjam neki a személyes hozzáállásomat a szirénhez.


{ négyszáznegyven }

kredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
you are my


strange addiction

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Sötét rengeteg Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Keresem :
Sötét rengeteg Tumblr_inline_o1hoccc4oQ1qlt39u_250

{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate
and it burns like a gin and i like it put your lips on my skin and you might ignite it, hurts, but i know how to hide it, kinda like it }


Léptek száma :
25
Népszerûség :
2

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyPént. Szept. 06, 2019 1:08 am


To my little "hooman", Drezath

Come out, come out, wherever you are...
El akartam érni, hogy Drezath teljesen hű legyen hozzám, ehhez pedig segítenem kellett neki. Hisz' ha megszabadítom a béklyóktól, elnyerem a bizalmát, ráadásul hálás is lesz. Ezt kellett elérnem, de ez kicsit sem volt egyszerű feladat. Hiába voltam én a királynő idelent, a vadászok varázslata, avagy átka ellen nem sokat tehettem. A pecsét miatt nem lehetett csak úgy elpusztítani a gazdatestet, legalábbis úgy nem, hogy közben maga Drez ne pusztuljon el véglegesen. Rengeteg könyvet átnyálaztam már a könyvtárban emiatt, mégsem jutottam semmire, talán egy vadász nélkül nem is jutunk semmire. Mindeközben pedig ő neki is el kellett nyernie az én bizalmam, ez egyfajta kimondatlan egyezség volt kettőnk között. Ráadásul Sierrával is épp ez volt a célom, így mondhatni két legyet ütöttem egy csapásra. Vagyis... eddig úgy tűnt.
- Igen, én is. Nagyon remélem, ez így is marad, drága Drezath. Milyen csodálatos volna egy démont, és egy szirént is magam mellett tudni, szinte egyszerre! Nem gondolod? - oldalra billentett fejjel mértem végig, majd kezemet leemeltem róla. - Mondd csak, milyen Sierra közelében lenni? - Fontos kérdés volt, hiszen ki tudhatna többet a fehér hajú szépségről, mint a démon, aki róla ad jelentést.
- Kevés emberben bízom, kevés ember tartozik a belső körhöz. Úgyhogy ennek nagyon örülnék. - csípőre tettem a kezem, s tettem hátra egy lépést, hogy kényelmesen rá tudjak nézni. Így is nyújtogatnom kellett a nyakamat, de egy fokkal egyszerűbb volt. - Tudod, már utána néztem kicsit a pecsétnek. Egyelőre nem találtam megoldást a problémára, ámbár... megtudtam pár dolgot. A leginkább az segítene, ha ki tudnék faggatni egy vadászt azok közül, akik ezt tették veled. Mit gondolsz, erre van bármi esély is? - Hunyorítva néztem rá, úgy tettem fel a kérdést. Nagyon reméltem, van erre valamilyen mód. Sokkal egyszerűbb lenne a dolog, ha egy szakértőt faggathatnék ki.
Sierra felügyelete egyelőre elég. Ugyanakkor remélem nem tud erről az egészről. Talán megérted, mi a célom ezzel. Senki sem szereti, ha kémkednek utána, de hogyan bízhatnék benne máskülönben? - Nem akartam én meggyőzni őt az igazamról, ahogy saját magamat sem kellett győzködnöm. Ezek pusztán tények voltak, nem magyarázkodás. Ha nem értett egyet velem minden egyes dologban, az nem számított, amíg hű hozzám.

words: 360 ❖ note: Sötét rengeteg 1250325136  ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖I'm a survivor. Staying alive is my specialty.Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
with sinners and demons
~ Kai Parker in the future
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Sötét rengeteg Tumblr_njwn34R1uN1tvca3qo1_500
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyVas. Aug. 11, 2019 9:48 pm
to my Queen

{ would you rescue me? would you get my back?
would you rescue me when i'm by myself? }

Igazából a legnehezebb azt volt elviselni, hogy nem voltam a magam ura. Ez idegesített a röghöz kötöttségemben a leginkább. Korábban nem voltak korlátaim, legalábbis azóta nem, hogy a lelkem örökre elveszett a Pokolban és démonná lettem. Azt tettem és akkor amikor jól esett, főként mióta Katherine kieresztett minket a halandók közé újra. Most azonban egy szűkös emberi testben tengődtem, és egyetlen célja az lett a létemnek, hogy ha kiszabadultam egyesével és élve megnyúzzam majd azokat a rühes vadászokat, akik ezt tették velem. A jelenlegi testem halandó tulaja pedig mindezt végig fogja nézni.
A királynő megjegyzésére nem feleltem. Nem igazán voltam benne biztos, hogy igazat mondott-e vagy sem, bár értékeltem, hogy legalább átérezte a kényelmetlenségeit a helyzetemnek. Az igazság az volt, hogy az alkunk ellenére is kedveltem ezt a nőt annyira, hogy a szolgálatába álljak, de ezt nem hangoztattam sem idelent, sem odafent, aminek az volt az egyszerű oka, hogy jelen helyzetemben sebezhető voltam, és túl könnyű célpont a halandó testben.
A mosoly az arcán arról árulkodott, hogy az elképzelésem valóban helyes volt, ami a köszöntésemet illette. A nőket könnyű volt levenni a lábukról, akármilyen pozícióban is voltak. Erre mondhatná valaki, hogy milyen szexista voltam, de a tapasztalataim eddig igazolták az elméletet. Katherine sem volt kivétel, ettől függetlenül persze elismertem, mint királynőt. Könnyebb volt így, nem kellett megjátszanom magamat, bármennyire is jól ment egyébként. Ebben az esetben, nem volt rá szükségem.
Néhány lépéssel közelebb jött, míg nyugtázta, hogy a szirénnel semmi gond nem volt. Nagyon is úgy festett, hogy Sierrának esze ágában sem volt szembe szegülni a paranccsal, bármi is volt az. Ez a része már nem annyira érdekelt a dolognak. Egyszerűen nem az én problémám volt. És jobban le is kötött maga a szirén, minthogy azt lessem, mit bízott rá a királynőnk.
– Örülök, hogy meg vagy elégedve – bólintottam és egy percre sem vettem le róla a tekintetem. Újabb lépést tett felém, az ujjait a karomon pihentetve, és emlékeztetett a kis üzletünkre. A feltétlen hűségem cserébe a szabadságomért. Továbbra is jó alkunak tűnt.
– Tartom a szavamat – feleltem egyszerűen. – Meg akarok szabadulni attól a pecséttől, amivel bezártak, és ha segítesz megtalálni a megoldást, örökké szolgálni foglak. Nincs okom elárulni téged – néztem rá, illetve pontosabban le, ebben a testben magasabb voltam nála is. Az egyetlen pozitívuma a helyzetnek az volt, hogy legalább egy tisztességesen kinéző férfi testében tengettem az időmet. – Bármit megteszek, hogy bizonyítsak neked – tettem még hozzá. Szerettem volna, ha végre valódi, használható információkat kaphattam volna, de úgy éreztem a végtelenségig húzná ez a nő, ha tehetné. Persze, érthető volt. Biztos alapot adott neki, hogy a régi király egyik hűséges alattvalóját sakkban tartsa, hiszen tudta, milyen feladat közben zártak be ebbe az élő börtönbe.


{ négyszáznegyvenkettő }

kredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
you are my


strange addiction

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Sötét rengeteg Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Keresem :
Sötét rengeteg Tumblr_inline_o1hoccc4oQ1qlt39u_250

{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate
and it burns like a gin and i like it put your lips on my skin and you might ignite it, hurts, but i know how to hide it, kinda like it }


Léptek száma :
25
Népszerûség :
2

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyCsüt. Aug. 08, 2019 3:31 pm


To my little "hooman", Drezath

Come out, come out, wherever you are...
Nem tudom, miként éltem volna meg, ha újra egy halandó testbe zárnak. Valószínűleg nem viseltem volna túl jól, épp úgy, ahogyan Drezath sem volt lelkes. Megértettem, még mindig bennem élt az érzés, a tehetetlen, kétségbeesett, szánalmas érzés, amit halandóként tapasztaltam meg. Egy természetfelettinek sem kívánok hasonlót, talán csak az ellenségeimnek, hiszen még az öngyilkosság is jobb volt annál az életnek aligha nevezhető valaminél.
- Hidd el, tudom milyen ez. - húztam enyhén oldalra a számat, egyfajta grimaszt formálva ezzel. Ennél több sajnálatot azonban nem mutattam a férfi irányába, így is több együttérzést fejezett ki ez a néhány szó, mint ami megszokott volt tőlem, vagy épp elvárt. Az az egyetlen szó, amit ő tisztelettel ejtett ki a száján, másokkal ellentétben, egy apró, de annál derűsebb mosolyt váltott ki belőlem, miközben tettem felé néhány lépést.
- Ó, csodálatos! Reméltem, hogy jó hírekkel szolgálsz. Kezdek bízni a szirénben, csalódtam volna, ha mást mondasz. - jegyeztem meg kissé közömbösen, mert ha Sierra ellenem fordult volna, csak egy sokadik lázadó lett volna, ugyanakkor érdekelt is a nő. Ezt nem túlzottan érzékeltettem a férfivel, de valóban nagyot csalódtam volna a fehér hajú szépségben.
- Benned is bízhatok, ha továbbra sem adsz az ellenkezőjére okot, ugye tudod? - vontam fel mindkét szemöldököm, miközben újabb lépést tettem felé, s megérintettem a hozzám közelebbi felkarját. - S akkor talán segíthetek majd rajtad. - Nem hitegetni akartam, valóban felajánlottam neki a segítségemet, amennyiben ő is segít nekem. Ez másképp nem működhetett. Ha én nem kötelezem el magam az úgynevezett alattvalóim iránt, én sem várhatok el hasonlót tőlük. Ráadásul, ha segítettem neki visszatérni az eredeti testébe, hasznomra lehetett idelent is, mint hű követő. avagy szövetséges. Ahogy azt Kainak is kifejtettem, nem elég, ha valakik követ, az még édes kevés, bízni akarok a hozzám közelállókban, amennyire csak tőlem telik. Teljes bizalomra ugyanis nem biztos, hogy valaha is épes leszek újra.

words: 308 ❖ note: Sötét rengeteg 1250325136  ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖I'm a survivor. Staying alive is my specialty.Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
with sinners and demons
~ Kai Parker in the future
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Sötét rengeteg Tumblr_njwn34R1uN1tvca3qo1_500
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyKedd Júl. 09, 2019 9:56 pm
to my Queen

{ would you rescue me? would you get my back?
would you rescue me when i'm by myself? }

A távolban láttam libbenni az ezüst színű loknikat. A látszat kedvéért dohányozni és kávézni kezdtem az elmúlt időszakban. A kis emberkém örülhetett, hogy nem kívántam megölni a testét, vagy komoly károkat tenni benne. Emberek haladtak el előttem, minden irányba, nem állt szándékomban éppen háborgatni a kedvenc szirénemet, ráértem azzal még néhány órát. A kisváros, ahol folyton járt-kelt, nem volt túl izgalmas, de lehetett volna rosszabb is. Néha, szintén a látszat kedvéért, leléptem erről a helyről. Higgye csak azt, hogy folyton kizárólag őmiatta tértem vissza ide.
Sötét napszemüveggel takartam el a tekintetemet, átlagos ruhákba bújtattam az idegen testet. Igyekeztem minél kevésbé feltűnő lenni. Egy padnál megálltam, letettem a kávémat, és összefogtam a jelenlegi testhez tartozó félhosszú hajamat. Nem értettem, hogy bírta ez a fickó elviselni magát így.
Éppen indultam volna tovább, amikor meghallottam egy ismerős hangot. A fejemben. A halandók biztos azt hinnék, őrült vagyok, de ennek semmi köze nem volt ilyesmihez. Katherine szólított, „haza” várt. Hátraarcot vágtam, és elindultam az átjáró keresésére.
Nem volt túl nehéz dolgom. Beléptem a különös jelenségbe, amelyet én magam jó ideje nem voltam képes megnyitni, és újra a rengetegben találtam magamat. Azt hiszem, ezt az érzést hívják a halandók hazatérésnek. Valami ilyesmit éreztem. Nevetséges.
– Sosem fogom igazán megszokni… – jegyeztem meg kissé utálkozva a nő kérdésére válaszolva. – Felség – apró meghajlással ejtettem ki a szót a számon. Ebben már nem volt negatív érzelem, és tudtam, imponálni neki, ha elismerem a hatalmát. Lehet hogy rafinált volt, de nő is volt.
– A kis sziréneddel minden a legnagyobb rendben. Semmi jelét nem adta, hogy árulásra készül – mondtam kertelés nélkül. Nem mintha nem élveztem volna a „hazatérésemet”, gyűlöltem, hogy képtelen voltam eljönni a halandók világából, hogy aztán visszatérhessek oda. A pecsét miatt szó szerint bebörtönöztek a hús, a vér és a csontok közé.


{ kétszázkilencvennégy }

kredit

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Sötét rengeteg Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Keresem :
Sötét rengeteg Tumblr_inline_o1hoccc4oQ1qlt39u_250

{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate
and it burns like a gin and i like it put your lips on my skin and you might ignite it, hurts, but i know how to hide it, kinda like it }


Léptek száma :
25
Népszerûség :
2

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyKedd Júl. 09, 2019 6:25 pm


To my little "hooman", Drezath

Come out, come out, wherever you are...
Kai Parker megőrjített. Szó szerint. Olyannyira az agyamra ment, hogy kifordultam önmagamból. A legutóbbi találkozásunk óta csak arra tudtam gondolni, mégis mi bajom nekem. Mert nem tagadhattam le, hogy szeretek a közelében lenni, szeretem a csipkelődéseinket, őt magát pedig kezdem megkedvelni. Talán még a bizalmam is belé vetettem egy kicsit... még ha nem is teljesen. Nem éreztem iránta semmit, ez biztos, Stefan óta nem engedtem meg magamnak, hogy bárkire is úgy nézzek, még ha a flörtölés a lételememmé is vált. Valószínűleg csak megbolondultam. Hiszen attól, mert fiatalnak nézek ki, az elmém már több, mint ötszáz éves, talán a vámpíroknál ez az a kor, amikor elveszítik az eszüket, s jön a demencia, meg a többi öregséggel járó nyűg. Vagy a sok magány, az uralkodás miatti stressz hatása. Felsóhajtottam, s menet közben félrehajtottam egy vékony faágat, az avar zörgött a csizmám talpa alatt. Drezathra összepontosítottam, a küldetésére, Sierrára, arra, ki az, akiben megbízhatok. Talán meg kellene kérnem rá, hogy ne kövesse tovább, ne legyen a sarkában állandóan, ugyanakkor... nem. Nem bíztam még Sierrában ahhoz eléggé, miképp "elengedjem". Ráadásul, Drezathnak is kell valami cél odafönt, azt nem akarhatom, hogy unatkozzanak a szövetségeseim. Saját magamból indultam ki, s én gyűlöltem, ha nincs célom, feladatom, az unatkozás az egyik legnagyobb ellenségem volt.
Megálltam az erdő közepén, egy kisebb tisztáson, ami elég messze volt mindentől, nem akartam, bárki is beleüsse az orrát a dolgomba. Nyitottam egy átjárót, s a tudatommal Drezath tudatát kerestem, remélve, hogy minél előbb felbukkan. Nem túlzottan szerettem innen átjáót nyitni, aggódtam ugyanis, mert ki tudja, mikor jön át valaki, akinek nem kellene. Drezath viszont pórult jár, s egyedül jelenleg képtelen volt maga lejönni. Türelmetlenül dőltem az egyik fának, amíg várakoztam, néhány másodperc múlva viszont az átjáró bezárult, közvetlenül azután, hogy Drezath átlépett rajta. - Na, megszoktad már az új tested, Drez? - kérdeztem kissé csipkelődve, karjaimat összefontam melleim alatt. Nem felejtettem el, mennyire hű volt ahhoz a szerencsétlen Cade-hez. Emiatt, meg úgy természetemből adódóan szerettem piszkálódni vele.

words: 325 ❖ note: Sötét rengeteg 1160212257❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖I'm a survivor. Staying alive is my specialty.Katherine Pierce
A pokol királynõje
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
with sinners and demons
~ Kai Parker in the future
Play by :
Nina Dobrev
Keresem :
i found this naughty little demon
Sötét rengeteg Tumblr_njwn34R1uN1tvca3qo1_500
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptySzer. Júl. 03, 2019 3:15 pm

Szabad játéktér.

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Sötét rengeteg Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Sötét rengeteg 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
579
Népszerûség :
0

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyKedd Márc. 26, 2019 7:13 pm


To: Thersez

Every saint has a past just like every sinner has a future
Egy morgással vontam fel a szemöldököm a visszaszólására. Idegesített, már csak attól a ténytől is, hogy merészelte kinyitni a kicsi száját, holott: senki, ismétlem: senki sem kérte rá. Egyáltalán miért van itt? Miért lélegzi be ezt a kellemes pokolbéli levegőt? Fulladna meg. Komolyan. Nem, valójában nem a kölyök lénye zavart, hanem az a tény, hogy elvesztettem azt a nyomorult fogadást. Elestem egy vissza nem térő lehetőségtől és ez… a fenébe is. Iszonyúan zavaró! Pedig én mindig mindent megkapok. Mindig. Vagy így, vagy úgy, de megszerzem és ez most sem lesz másképp, de nem ám. Mindenesetre, semmi válaszra nem méltattam. Érdekesen figyeltem, ahogy átölelte magát, majd megráztam gyengén a fejem.
- Előbb-utóbb nem kívánság, hanem valóság lesz, ha így haladsz. Tudod, elég rossz pillanatomban csíptél el, de ha óhajtod, játszhatunk valamit életre-halálra… persze, ha van merszed hozzá. – Nem mintha meg tudnánk halni, de olyan jó kimondani ezt, mintha valami óriási tétje lenne a dolognak, közben meg nem is. Nevetséges, szórakoztató, egyben mégis király dolog. Nevetett, mint egy őrült, de ettől még nem lopta be magát a szívembe. Mert hát, attól, hogy valaki „hasonló” (nem, ez a kölyök semmiben sem hasonlít rám), még nem lesz a kedvencünk, nem igaz?
- Netán félsz, hogy megmarad a nyoma? - Milyen szép lenne, ha a tűz martalékává válna… de ez a tűz, mármint az, amelyiket én magam irányítani tudom, nos, nem okoz maradandó sérülést. Az csak a pokol igazi tüze képes elérni és az nem az én irányításom alatt van. Sajnos. Ó, pedig ha megkaparinthatnám az irányítást…! Semmi és senki sem maradna ezen a földön. Jobban mondva mindenki itt lenne, ahol folyamatosan kínozhatnám, ameddig meg nem unom és nem, nem unnám meg egyhamar.
A szemeimet forgattam, majd a tekintetébe véstem a magamét, nem félve tőle egyáltalán. Hiszen ki ő itt? Senki. Katherine egy pillanat alatt porrá zúzná és nem lenne nehéz elérnem ezt… legalábbis, azt hiszem.
- Te megőrültél? Undorító vagy. – Engedtem el és még löktem is rajta egyet, azon feltételezés kapcsán, hogy smárolunk-e. Jézusom, ez még viccnek is rossz! Bár az ütése még ígyis elérte a csuklómat, így morrantam egy aprót. A további szavaira összepréseltem az ajkaimat. Úgy beszélt, mintha annyira ismerne engem, vagy tudna bármit is rólam.
- Fogd be a szádat, ha jót akarsz magadnak! – Nem vagyok senki. Nem vagyok, nem, nem és nem… A produkciója a fatörzzsel nem igazán érdekelt, nem is figyeltem, mit csinál, csakis őt bámultam idegesen. Világéletemben azt kaptam, hogy senki vagyok, egy fekete bárány, aki egy csalódás, aki egy… nem, ezt nem tűröm el egy ilyen semmirekellő démonkától! Egy határozott mozdulattal löktem félre a kezét, amíg a csuklómra simított.
- Nem tudom, mégis kinek képzeled magad, de kérlek… jobb lenne, ha kicsit átgondolnád, mit ejtesz ki a szádon, ha velem beszélsz. Csak egy jó tanács. De tényleg. – A kezemmel egy kisebb faág felé nyúltam, majd magamhoz húztam a mágiám segítségével, s végül ezzel döftem Thersez mellkasa felé. Lehet, képtelenség megölni bárkit is itt, hisz mindenki halott, de fájdalmat azért bőven lehet generálni, nem igaz?

497 words ❖ in my blood ❖ note: bocsánat, gyenge lett :(❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Sötét rengeteg Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
80
Népszerûség :
4

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptySzomb. Feb. 23, 2019 11:55 pm

To: Kai
this is the beginning of a beautiful friendship?

És én még azt hittem, idelent minden csupa unalom és egyhangúság. Én naiv bolond, megvallom, a drámára és mások szenvedésére démoni téren sosem számoltam, valahogy eltörpül a sok lélek kínlódása mellett, vagy a sok, fel-felbukkanó gondolat közben aztán elsiklottam a dolgok felett. Mert ugye nem csak én vagyok ez tény, még ha azt is szeretném, hogy sok ne legyen, ne is létezzen akár a múltban sem. De mégiscsak gyerekes vágyak ezek, sivár lenne a többi nélkül a világ, így hát, minden apróságot meg kell ragadni, akár egy ilyet, mint egy ripacs és a látható hisztije. Mert mi más lehetne, ahol fát pörzsöl, mintha az idekint valakinek számítana is. A tűzvész itt nem pusztít, nem akkorát, mint odafent, itt csak kienged valamit és semmi sem változik. Vagy mégis? Arcomon a gúnyos mosoly nyúlik, semmi együttérzés vagy sajnálat, vagy épp félelem. Ó nem, hisz félni a lángoktól, már nem olyan, ami elönt bármivel, inkább csak a vágyakozás és a kíváncsiság kellemes bizsergetésével. Mi volt hát annak a törzsnek vajon a hibája, vagy épp a lángokat előhívó kínja? Meg akartam érinteni és megszorongatni, de csak állok, nézem, és fecsegek. Majd észrevesz, idefordul, és lát. Ó, hát biztos nem engem vágytál, ugyeugye?
- Bárhol lehetnél, de te mégis itt. Így értettem, csak nyilván a dübörgő haragtól nem hallottad meg benne – nem mintha érdekelne, mit hall meg belőle és mit nem. Ezek nem kedves, érdeklődő szavak voltak, hanem még inkább olyan gúnyos élc és piszkálódás, amelybe belekötni sem lehet, mert vagy érti vagy nem. Csak szavak. Üres, mint a héj, amit megtölt a lélek, már ha van. Üres, mint a pokol kedvességének zsebe. Tekintete szinte éget, látványosan, persze színészkedve borzongok bele, ölelem át saját vállam, mintha tényleg fagyos lenne minden és bántana, kínozna. Ajkaim nedvesítem be nyelvemmel végül, mintha csak kihívás lenne ez, és máris arra menne ki minden, hogy felfalhassam. De nem, csak néz, néz, és sóhajtok. Ó, nézzél még így, kérlek!
- Ha tudnád, mennyien kívánták már ezt – újabb sóhaj, reszketeg fajtából, ahogy tudatja kívánságát, amelyet nem tud megszerezni, amit nem kap meg. Annyira sajnálom! Majd nevetésben török ki, a lángok közelében kötök ki, és nevetek, mint az őrültek. Az a hő! Nem kívánok máglyaáldozat lenni, te tenyeremet a forró, parázsló törzsnek nyomom, ezzel is ellökve magam a hőtől, ami megnyaldosott, megcsókolt, bőrömet perzselte fel. Magam elé emelem tenyerem, mintha nem szándékosan tettem volna, és felszisszenek. - Ejnye, nem szabad a tűzzel játszani – de a sérülés begyógyul, a fájdalom elmúlik, addig pedig szórakoztat. Mi sem jobban. Ujjaimat összezárom, kezem ökölbe szorul, és fejem oldalra billentve pillantok felé, ismét vigyorogva. Játszok, játszok vele, és nem szégyellem.
- Féltékeny, rád? Komolyan ezt kérdezted? Bolondok napja van tán? - újból nevetek, ismét megindulok. Nem ellenkezem, ahogy az előbb sem. Ott vagyok előtte és ujjai nyakam bőrén pihennek. Figyelem, és ujjaimat a kezére simítom, majd csuklójára simítom, de nem fejtem le ujjait. Tekintetem az övébe fúrom, ujjaimat pedig, főképp azokat, amelyek tán még forróak, bőrébe mélyesztem. Ha lennének karmaim, még vér is buggyanhatna. Mocskos, romlott vér. De csak figyelem és a helyzet ellenére sem fordul arcom kínba.
- Most viszel, vagy smárolunk? Nem tudom eldönteni, amíg így szorongatsz – paskolom meg a csuklót, majd megunva azt, egy határozott ütéssel lököm félre a végtagot, ha elenged, ha nem. Ettől már igencsak lazulnak az ujjai, nekem pedig elég, hogy közelebb lépjek, megkerüljem, majd visszatérjek. Mintha táncolnék.
- Elárulok egy titkot. Én az vagyok, aki akarok lenni, de te mellette... mellette épp az a senki, akit ő akar látni. Most mondd meg nekem, ki is a féltékeny? Vagy biztos örömből tombolsz idekint, ugye? - azzal, most én emelem meg a kezem, hogy a törzs, amelyet eddig égetett, egy reccsenéssel váljon ketté, és a lángok pedig tovább mardossanak, életre keljenek, káoszt okozzanak. Talán eddig tartana eltörni őt is, de ismét csak a csuklóra simítva ujjaim, emelem meg kezét, amely eddig torkom fogta. - Meghagyom neked a nőt, én viszem a többit.  - érezheti az apró, égető érzést ujjam nyomán. Nem kínzó, de roppant kellemetlen, egyelőre. Meglátjuk, mit táplál.

670 ❖ nyomorékocska kezdő Very Happy
Vendég

avatar
Vendég

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyVas. Dec. 30, 2018 8:50 pm


To: Thersez

Every saint has a past just like every sinner has a future
Azt hittem, tovább bírja az a kis mocskos vámpír. De persze, hogy Miss Queen nem játszott tisztán… gondolhattam volna. Bevethettem volna én is mindent, hogy visszakapcsoltassam a kis Elenácskát, ezzel megalapozva a győzelmemet, de… a fenébe is. Ezt piszkosul elszúrtam! Átkozott Damon. Esküszöm, hogy felnyársalom, amiért miatta buktam el a pokol feletti uralkodás lehetőségét. S abból a halálból nem lesz visszatáncolás, te kis…
Idegesen lépkedtem az erdőben, talpam alatt ropogtak a faágak, falevelek és minden, ami elém került. Tomboltam. Felégettem volna mindent magam körül… sőt. Az egyik fát lángokba borítottam néhány pillanattal később. Figyeltem a lángokat, miközben azt képzeltem, a vámpírocska is ott ég benne. Milyen szép is lenne. Oh, vagy még szebb, ha Elenával kettecsként égnének porrá. Egy faágat fogtam a kezembe, majd ahogy meghallottam, hogy közeledik valaki, összeroppantottam a kezemben. Hagytam a földre esni, majd a kölyök felé fordultam. Jah, nem volt annyira kölyök, sőt, hozzám képest… mindegy, nem is érdekel.
- Mégis hol lennék? Nem vagy vak, látod, hogy itt vagyok ezen a szentnek nem mondható helyen. – Sziszegtem ideges éllel a hangomban, majd újabb fát borítottam lángokba. Az sem érdekelt volna, ha lepusztítom ezt az erdőt… hisz végtére is mit számít? A pokolban vagyunk, ahol minden egyenlő a pusztítással, a véggel, a halállal magával. Nyilván nem néhány fa fog hiányozni a drágalátos királynőnknek. Amúgy is addig örüljön, amíg nem őt akarom karóba húzni. Bár, ha másképp nem megy a trón elfoglalása, felőlem…
Elgondolkodva pillantottam félre, de a démon megzavart. Az istenit már. Miért nem lehet az embernek egy perc nyugta? Újra ránéztem, ha lehetséges, még idegesebben. Tekintetem szikrákat szórt. Nos, ha képes lettem volna a tekintetemmel ölni, Thersez holtan csuklott volna össze előttem. Nem igazán volt ínyemre a vele való szócséplés. Végighallgattam az ostoba szövegelését, majd a szemeimet forgattam.
- Tudod, jobb lenne, ha megszűnnél mondjuk létezni. – Jegyeztem meg őt figyelve, majd lendítettem a kezemen és a lángoló fák felé löktem ezzel a fiút. Már ha nem volt elég ügyes ahhoz, hogy kitérjen eme támadásom elől. Idegesen néztem utána, amennyiben sikerült, majd utána indultam.
- Netán féltékeny vagy, hogy én Katherine mellett vagyok a kastélyban, te pedig… nos… egy senki vagy ebben az egész történetben? – Tettem fel a kérdést, mely megfogalmazódott bennem. – Ha akarod, elviszlek neki és meglátjuk, mennyire akar a társaságodban lenni. – Folytattam, majd újból lendítettem a kezemmel, de ezúttal magam felé húztam a fiút, hogy végül a torka köré fonjam az ujjaimat. Idegesített és amúgy is… eleve ideges voltam, mérges, dühös, majd’ szétrobbantam az idegtől, hisz minden odalett. Bár, egy új fogadással még… nem, mit gondolok? Katherine nyert, ami egyet jelentett azzal, hogy egy talpnyalóvá kellett volna válnom. De ezt… ezt soha nem kapja meg sem ő, sem pedig más. Mondjuk, ő sem gondolhatta, hogy majd betartom a fogadás rám eső részét, nem igaz? Én, mint a pokol királynőjének kutyája? Kész vicc. Soha.

468 words ❖ in my blood ❖ note: imádtam a reagod Sötét rengeteg 3909542699❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Sötét rengeteg Tumblr_ninn3agF161tvuy1po4_500
Queen of Hell
in future
Play by :
⇝ Chris Wood
Léptek száma :
80
Népszerûség :
4

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg EmptyKedd Dec. 11, 2018 9:19 pm

To: Kai
this is the beginning of a beautiful friendship?

Otthon édes otthon. Persze, dőlhetnék én kényelmes ágyba is, sőt, talán egyszer nekem is lesz egy kövér, kényelmes kastélyom, mint ezeknek a pöffetegeknek idelent, bár lehet, inkább a felszínen lesz és akkor majd mindenki látja. Úgyis mindent akarok, amit csak lehet, ez már ahhoz semmiség lesz majd, ha odaérek. De ugye, mindennek ideje van, van aminek több, van aminek kevesebb, mint a türelmemnek, már ha létezik. Ami amúgy egyre igazabb, kezdem megtanulni, hogyan kell teljes csendben tenni a dolgokat, megfigyelni és nem fejjel rohanni a falnak, pattogva, harácsolva. Még talán büszkék is lennének rám, meg minden. Ki tudja, itt mindig az van nézve, kinek mennyi idő áll a háta mögött és milyen erővel bír, akik pedig még csak nem olyan rég kezdték el ezt az utat, le van ejtve. Valahol áldás az, ha nem vagy annyira szem előtt, akarva, akaratlan nem vonod magadra a figyelmet teljes mértékben, mert ami figyelem van, az talán épp tökéletesen elég ahhoz, hogy tedd a dolgod. Amit nem szégyellsz.
Most azonban tényleg nincs mit szégyellni, ahogy rejtegetni sem, miközben kényelmes léptekkel járkálok alanti birodalmunkban. Azért ez a környezet mégiscsak kényelmesebb, bár, nekem még mindig jobban kedvesebb az örök sikoly tája, persze, nem huzamosan, egy idő után még a démon feje is bele-belesajdul, hát még azoknak, akik ott kárhoznak. Valahol örülök, hogy ezen már túllépve más fejezetben élve tündökölhetek. Vagy épp valami ganyéságon törjem a fejem, ahogy egykor mondták. Egyelőre viszont? Csak lődörgök, semmit és még annyit sem teszek hozzá a történelemhez. De vajon ez valaha igaz volt-e?
Halkan settenkedem a remélt alak felé, és bár a meglepetés erejében sosem hittem, abban igen, hogy van, amikor akár kellemetlennek vagy épp áldásnak számít, ha a figyelmem a sajátos kis dolgaim helyett másra irányítom. Nem mondom, hogy szénfekete szívemnek talán legkedvesebb alakja fejé tartok, sőt, mégis, az biztos, hogy vannak még nála is lejjebb, akikre aztán még gondolni sem szoktam. Ő viszont? Van egy szint, amit én sosem lépnék meg, ő viszont igen. Eléggé... hát nem épp a legjobb, de valakinek ilyennek is kell lennie, és láthatóan nagyon élvezi, addig tuti, ameddig valaki majd le nem csapja egyszer, ha olyan jön rá, egy kisebb agybaj. Én majd jót fogok rajta nevetni, addig is viszont, jöhet az a rész, amit olyasminek lehet nevezni, hogy az élet megszépítése. Vagy épp megkeserítése.
- Nahát, nahát, te itt? - kezeimet karba téve dőlök neki egy törzsnek és onnan szemlélem őt, isten tudja, miben zavartam meg, de nem is számít. Errefelé nincs sok lehetőség, lehet csak kicsit kirándulni kívánt, hiszen, neki talán ezek a tájak még újnak is bizonyulhatnak.
- Hogyhogy nem szeretett asszonyunk szoknyáját markolászod? Végre elengedte a kezed és igazi kisfiúként megengedte, hogy az erdőben játssz? - lehet lemaradtam valamiről, míg fent kirándultam, megesik az ilyen. Nagy cucc, ha fontos, úgyis elér hozzám.
- Errefelé sajnos nincs semmi érdekes, rajtam kívül, el kell keserítselek – pillantok körbe, de hát, ez a hely nem lett jobb. Sőt. Nem úgy, mint odafent, ahol az erdő több rémséget rejt. Na oda kellene az ilyen túrákat szervezni.

502 words ❖ nyomorékocska kezdő Very Happy
Vendég

avatar
Vendég

Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Sötét rengeteg   Sötét rengeteg Empty

Ajánlott tartalom


Sötét rengeteg Empty
Vissza az elejére Go down
 

Sötét rengeteg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Más dimenziók :: Pokol :: Kali-
^
ˇ