Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Padok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart
Léptek száma :
41

TémanyitásTárgy: Re: Padok   Szomb. Ápr. 15, 2017 7:54 pm
Caroline & Stefan

"I realized that I may not be able to explain what I feel for her,
but it is something. And yeah, maybe all love isn’t true love,
but I think this could turn into something even better."

Elena a látogatásával elérte amit akart, bár nem vele hagytam el Georgiát. Kellett egy kis idő egyedül, mire ráébredtem, hogy tényleg Mystic Fallsban van a helyem, nem pedig egy ismeretlen helyen, ahol titkolóznom kell, a családomtól távol. Mert talán a bátyámat elveszítettem, de Elena és a többiek épp úgy a családomhoz tartoztak, mint Damon. Még mindig pokolian éreztem magam, de legalább már éreztem, nem csak az üresség árasztott el. A fájdalom jobb volt, mint az üresség, de hónapokkal ezelőtt mikor érzéketlenné váltam, nem így gondoltam. Kész csoda volt, hogy nem kapcsoltam ki az érzéseim és gyilkoltam le a fél világot a gyásztól megzuhanva.
Amikor felültem a motorra és magam mögött hagytam mindent, igyekeztem nem gondolni arra hogyan fogadnak majd a többiek, különösen egy valaki, de ahogy közeledtem a városhatárhoz, egyre inkább elöntött az idegesség. A Salvatore panzióban lepakoltam a holmim és elhagytam a házat, az eredeti tervem az volt, hogy Caroline-hoz megyek, de túlságosan szégyelltem magam ahhoz, hogy felbukkanjak a küszöbén. Helyette a főtéren lévő egyik padon ücsörögtem és újra meg újra lehallgattam azt a sok üzenetet, amit nekem hagyott amíg távol voltam. Gombóc gyűlt a torkomban amikor ötödjére is a végére értem, a fülemre szorított telefontól pedig már égett a fülem. A kezem remegett, ahogy elemeltem a készüléket az arcomtól és amíg bátorságot gyűjtöttem, hogy felkeljek és megtegyem amiért a városba jöttem, addig megpróbáltam fejben összeállítani egy beszédet, amit majd elmondok a lánynak. Nem tudom mennyi ideig ülhettem ott, teljesen elveszítettem az időérzékem, de a nap fényesebben ragyogott már, s egyre több ember lett az utcán, ebből tudtam csak hogy a hajnali óráknak már vége, kora délelőtt lehetett talán. Fogalmam sem volt hogy folytassam a régi életem, újra kezdeni sokkal egyszerűbb volt, halandó életet folytatni, egy helyen ahol senki sem ismert, visszatérni nehezebb volt. S nekem ötletem sem volt mihez kezdjek a hazatérésem után.


remélem így megfelel, honey
©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Padok   Pént. Ápr. 07, 2017 12:16 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Padok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Fõtér-
^
ˇ