Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

Maverick Stone EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

Maverick Stone EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

Maverick Stone EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

Maverick Stone EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

Maverick Stone EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

Maverick Stone EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

Maverick Stone EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

Maverick Stone EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

Maverick Stone EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

Maverick Stone EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Maverick Stone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Maverick Stone   Maverick Stone EmptyKedd Dec. 04, 2018 12:09 pm

Maverick Stone
F.E.A.R. has two meanings. Forget Everything And Run or Face Everything And Rise. The choice is yours.


Becenév:
Mave
Titulus:
The sexy prison guard
Születési hely, dátum:
1990. november 19.
Faj:
Boszorkány
Beállítottság:
Heteroszexuális
Play by:
Richard Madden

Átváltozás:
-
Család:
A családom és a kovenem egy nagy rakás szar. Anyám nem sokkal a születésem után meghalt, apámat pedig ez eléggé megviselte. Azóta teljesen rögeszméjévé vált a koven, és hogy biztosítsa annak fennmaradását, sőt, még erősebbé akarta tenni. Mivel én voltam az egyik legerősebb boszorkány magunk között, apám úgy döntött, hogy a házasságom révén fogja egy magasabb szintre emelni a kovent. Az első feleségem gyerekkori barátom, Grace Moore lett volna, ám mikor kiderült, hogy neki nincsen boszorkány ereje, hanem elszívni képes azt, hatalmas botrány tört ki, és természetesen a házasság is meghiúsult. Azt követően keresni kezdte a megfelelő jelöltet a számomra, de engem már nem tudott többet irányítani. Kiléptem a családból, kiléptem a kovenből, nem mintha veszítettem volna bármit is ezzel. Szóval igen, a kapcsolatom az apámmal soha nem volt jó, mindig úgy kezelt, mintha csak egy sakkbábu lettem volna a tábláján. Nyilván nem tetszett neki, amikor ellenszegültem, és leléptem, és én is tudom, hogy ebből még baj fog származni - apám nem az a fajta ember volt, aki szó nélkül tűrt volna egy ilyen sérelmet. Utánam fog jönni, ebben biztos vagyok, csakhogy én felkészülve fogom várni, és ha kell, felveszem ellene a harcot.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

- Gyere be, fiam– szólított az apám, mire én kinyitottam az ajtót, és beléptem a szobába, melyben a koven legfontosabb tagjai tartózkodtak.
Egy asztalt ültek körbe, apám foglalta el a fő helyet, engem pedig magával szemben ültetett le. Nem fűlött túl sok kedvem ehhez a beszélgetéshez, főleg, hogy tudtam, miről lesz szó. Nem tetszett, kicsit sem tetszett, hogy úgy kezeltek, mintha én is csak egy bábu lettem volna a sakktáblájukon, nem pedig mint egy embert. De Grace ennél sokkalta rosszabb sorsra jutott – őt szörnyszülöttnek gondolták azért, amiért más volt. Amiért neki nem hétköznapi boszorkány erő jutott. Úgy gondolták, hogy ő egy szemét, amitől meg kellett szabadulniuk, és ő pontosan ezért menekült el. Én pedig képtelen voltam felfogni és elfogadni ezt a döntést. Ez a koven romlott volt úgy, ahogy volt, és én nem kértem belőle. Nem akartam tovább a tagja lenni, mégis úgy gondolták, hogy az én házasságom a kulcs a túléléshez. Szánalmas és undorító. Hánynom kellett tőlük.
Arcomról mindettől függetlenül sem lehetett semmilyen érzelmet leolvasni, minden gondolatomat megtartottam magamnak, és kifejezéstelenül néztem apámra, arra várva, hogy mikor kezd végre bele ebbe az idióta beszélgetésbe. Minél előbb le szerettem volna tudni.
- Most, hogy mindannyian összegyűltünk itt, rá is térnék a tárgyra – kezdett végre bele apám, mire többen egyetértően bólogatni kezdtek. Mindenki sejtette, hogy miről lesz szó, ezért sem láttam értelmét annak, hogy megint végighallgassam az egészet. És persze én nem tehettem meg, hogy kihagyom ezt az ülést, pedig tényleg bepróbálkoztam vele. De, mint láthatjátok, nem jött össze, mivel itt voltam. – Mint mindannyian tudjátok, a koven fenntartása érdekében, egy erős házasságra van szükségünk. A fiamnak, Mavericknek megfelelő párra van szüksége – fejezte be a mondatot, mire én szemet forgatva dőltem hátra a székben.
Úgy ültem ott, mintha valami moziban lettem volna. Azt hallgattam órákon keresztül, ahogy potenciális jelölteket beszéltek meg. Felhoztak érveket és ellenérveket, de végül mindegyik nőt elvetették mondván, hogy nem megfelelőek a számomra. A legjobb az egészben pedig az volt, hogy az én véleményemet egyszer sem kérték ki. Nem számított, hogy én mit gondoltam, vagy mit akartam, nekem nem volt itt egyetlen szavam sem, hiába épp az én jövőmet tervezgették mindannyian olyan serényen.
Eleinte unott képet vágtam, és nem is igazán figyeltem arra, hogy a többiek mit beszélgettek. De miután már vagy a harmadik óra is eltelt, kezdett igazán elegem lenni, és ezt nem voltam rest a többiek tudtára is adni. Elég látványosan szenvedtem, egy tollat forgattam a kezemben, vagy épp ki-bekapcsolgattam azt, miközben arcomon szórakozott mosoly játszott. De senkinek sem tűnt fel, senki sem szólt rám, hogy maradjak végre nyugton, annyira bele voltak merülve abban, hogy a leendő feleségemet keressék.
Az óra mutatója ismét elhaladt a 12-es felett, ezáltal adva tudtunkra, hogy négy órája annak, hogy apám megnyitotta ezt a gyűlést. És ők még mindig nem találták meg a megfelelő jelöltet… Egyszerűen annyira röhejes volt az egész szituáció, hogy röhögni támadt kedvem. Már épp tényleg azon voltam, hogy szarok az egészre, és csak itt hagyom ezt a bolondok társaságát, amikor apám diadalittas hangon kiáltott fel.
- Ő tökéletes lesz! – Az arca elégedettségről árulkodott, és szemei örömtelien csillogtak, amit látva még jobban elkapott a rosszullét. – Fiam – fordult végre felém, én pedig unottan tekintettem az öregemre -, bemutatom neked a leendő feleségedet Anastasia Morrist. A képességei messze az átlagon felül vannak, a családja tisztességes...
- Nem fogom elvenni – közöltem ellenkezést nem tűrően, félbe szakítva ezzel az apám hosszú-hosszú monológját, amiben azt ecsetelte volna, miért volt ez a csaj a tökéletes. De engem egy kicsit sem érdekelt, és nem voltam hajlandó tovább tűrni azt, hogy ők mondják meg nekem, mit csináljak. Dugják fel maguknak a csajt a kovenjukkel együtt.
- Micsoda?! – Az egész társaság felháborodottan hördült fel a szavaim hallatán, még apám szája is tátva maradt, annyira meglepődött azon, hogy ilyet merészeltem tenni. Figyelmeztető pillantást kaptam a felmenőmtől, azt hitte, hogy képes lesz megtörni azzal, ha így néz rám, de én már rég nem az a kisfiú voltam, akinek hitt.
- Jól hallottátok. Leszarom ezt az egészet – feleltem továbbra is unott hangon. Az érdeklődésnek még csak a jelét se mutattam, amiből ők is láthatták, hogy marhára hidegen hagy, hogy mi lesz a kovennek a sorsa. Én már rég nem tartottam magam a tagjának, így ne is várják el tőlem, hogy én mentsem meg a seggüket.
- Új feleséget kell neked találnunk ahhoz, hogy a Koven továbbra is erős maradhasson! – csapott idegesen az apám asztalra, mire mindenki ijedten rezzent össze. Erőteljes, parancsoló hangját biztosan még a folyosó másik végén is lehetett hallani, de én ugyanolyan rezzenéstelenül ültem, mint azelőtt, hogy felszólalt.
Emlékszem, gyerekkoromban mennyire meg tudott félemlíteni pusztán a tekintetével, de ez már a múlté volt. Már nem volt képes befolyásolni engem, már nem hajlottam meg az akarata előtt. Tudtam, hogy mit akarok, azt meg még inkább, hogy mit nem. És amit ők akartak tőlem, az határozottan a nem kategóriába tartozott.
Percekig néztem farkasszemet apámmal, s végül én voltam az, aki megtört, és elpillantott. De nem azért, mert ő nyert volna, hanem azért, hogy felálljak, és végre kisétálhassak innen. Nem foglalkoztam azzal, hogy mit kiabált utánam, hogy úgy szidott, mintha nem is a saját fia lettem volna. Nem reagáltam rájuk semmit, csak hátat fordítottam, ám mielőtt véglegesen kiléptem volna az ajtón, még egyszer utoljára apámra néztem.
- Kapjátok be mindannyian – mutattam be nekik, majd meg sem várva a felháborodást a szavaim hallatán, elhagytam végre a helyiséget.
Úgy éreztem, mintha minden béklyómtól megszabadultam volna ezzel. Szabad voltam, végre úgy igazán, és nem érdekelt, hogy mit veszítettem azzal, hogy ezt tettem, az meg még annyira sem, hogy ezentúl apám addig lesz a nyomomban, amíg le nem vadászott engem. Azt sem bántam, ha örökre bujkálnom kellett – ezek a problémák mind annyira apróságnak tűntek csupán jelenleg a szememben, hogy még egy futó gondolatot sem érte meg rájuk pazarolni. Mert most egyetlen egy cél lebegett előttem, egy olyan cél, ami mindennél fontosabb volt: megtalálni Gracet, és tenni arról, hogy ne essen bántódása.
A koven ugyanis be akarta zárni őt, amiért már nem egy boszorkányt megölt, vagyis szívta el az erejüket. Veszélyesnek gondolták, pedig ő csak önmagát védte. De én is tudtam, hogy ha hagyom tovább szabad lábon garázdálkodni, akkor nemcsak hogy elkapják, de még magában is kárt a tesz a végén. Meg akartam őt védeni ettől, és ezért képes voltam bármit megtenni, még akár a végletekig is elmenni. Gyűlölhet érte, ahogy csak akar, nem számított, amíg életben volt.
Egyet se félj, Grace, megtalállak, és teszek arról, hogy ne essen bántódásod! A koven egy ujjal sem fog tudni hozzád érni, ezt megígérem.

but tonight you're a stranger or some silhouette

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

--

Maverick Stone
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
Bonyolult
Play by :
Richard Madden
Léptek száma :
1
Népszerûség :
0

Maverick Stone Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Maverick Stone   Maverick Stone EmptyKedd Dec. 04, 2018 2:46 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Maverick Stone

Kedves Maverick!

Örömömre szolgál, hogy üdvözölhetlek itt - és ezt a csodás pofit (oké, ez az én számból röhejesen hangzik, sőt... de nem, nem vagyok meleg, oké?) látni is boldogság. De ami a múltadat illeti, nos, hagy némi kívánnivalót maga után... kezdve az édesanyád halálával, ami számomra roppant érzékeny pont.  Maverick Stone 3739568389 De most nem rólam van szó, így menjünk tovább. Az apád... oké, remek. Ő sem egy minta apuka, nem igaz? Maverick Stone 1193837176  Manapság már nem is hiszem, hogy van tökéletes apa, vagy épp makulátlan család. Apád és az ő önös, sajátos érdekei, céljai, míg téged eltipor és elnyom... de tudod, mit? Maverick Stone 450640341  Jól tetted, hogy leráztad magadról a láncokat és a saját utadra léptél. Még akkor is, ha szembementél az egész kovennel. Az apád nem érdemelt ennél többet, s kívánom, hogy Grace és te... nos, egymásra találjatok újra. Azt nem tudom, a történetetek hová vezet majd, de egyet azért véss az eszedbe: nem csak a kovenedtől és apádtól kell tartanod, hanem a hozzám hasonló vadászoktól is. Ám, mindent összevetve, te nem vagy rossz. Kívánom neked a legjobbakat, Mave! Maverick Stone 1036049602
Foglalózz és keresd fel Grace-t, hiszen már nagyon régóta vár rád! Maverick Stone 897538487


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✠ Oh, what about love?
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
46
Népszerûség :
3

Maverick Stone Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Maverick Stone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ