Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Mystic Grill
silhouette frpg


#001. Activity Check: június 18. - június 30.


SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Szabályzat a keresett karakterekhez

írta:Admin
Today at 12:33 am


Hiányzások

Today at 12:13 am


Bárpult

Yesterday at 10:00 pm


#001. - 2017.06.18. - 2017.06.30.

Yesterday at 6:10 pm


Figyelmeztetésben részesült felhasználók

írta:Admin
Yesterday at 5:25 pm


Recepció

Yesterday at 4:49 pm


Delena Online
silhouette frpg

Rose: Tudom, hogy meg akarod őket állítani. Megvédeni Elenát. De fiatal vagy... te nem látod, amit én látok. Nem csak arról van szó, hogy Elena jobb emberré teszi Damont. Ez is de... Damon is megváltoztatja őt. Damon kihívások elé állítja. Meglepi őt. Arra készteti, hogy elgondolkodjon az életén. Hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta. És ő mindig jó lesz neki. Damon vagy a legjobb választás számára... vagy a legrosszabb.

Steroline Hungary
silhouette frpg

Alaric: (...) Attól még, hogy nem látunk semmit, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
Damon: Nem úgy, mint Caroline érzései Stefan iránt.
Stefan: Vicces. Folytasd csak.
Damon: Ó, ne. Stefant érzékenyen érinti, hogy lerombolja a barátságát Caroline-nal? Caroline igazán kedvelte őt, de Stefan összetörte a szívét.
Alaric: Látod, Stefan? Még a maci is tudja.
Damon: Már láttam egy ideje, pedig pamutból van az agyam.
Stefan: Add ide.

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd. Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall & Stefan Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Virágoskert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTéma: Re: Virágoskert   Hétf. Jún. 19, 2017 10:26 pm

Tatia & Tom

Kora reggel van, s most ébredezik a forgalom, itt a Virágoskertben. Miért vagyok itt? Azért, mert mint kertészt megbíztak a feladattal, hogy a következő 1-2 hónapban gondozzam őket, hogy minél pompásabban nézzenek ki. Aki arra jár, az megcsodálhassa, s gyönyörködjön benne. Ezért  keltem fel hamar, hogy még az első erősebb napsugarak előtt megöntözzem a virágokat, hogy legyen elég víz nekik erre a napra. Hogy idő előtt el ne hervadjanak. Nem olyan egyszerű feladat végigöntözni a kertet, miközben szem előtt kell tartani pár fontos szabályt!  Ne tiporjam össze őket,, s a többi. Ettől körülményesen cselekszek, jól megfontolva, még mielőtt növény pusztítóvá nem válok. Fogom a slag végét, s szépen irányítom a vízsugarat erre és arra, ide vagy oda. Közben azon töprengek magamban, hogy hol lenne az a hely, ahol többet megtudhatnék a fajtámról, a boszorkányokról. A képességemet nem én irányítom, s ez a tudat megrémiszt. Félek tőle, hogy ez a hatalmas erő egyszer fel fog emészteni. Nem birtokolhat személy olyasmit, amit én, a jövendőmondást. Meg akarom tanulni használni az erőm, s minden egyebet, amit csak lehet. De vajon mikor fog eljönni az a nap? Esetleg lesz valaki, aki figyelmeztet? Vagy esetleg magához vesz és tanítani kezd? Létezik ilyen? Vagy nekem kell együl boldogulnom és legyűrnöm. A mély elmélkedésem közepette a sétáló járda felé irányítom a vízsugarat, s ez fel sem tűnik, hogy már a növényeket locsolom. Mikor pár pillanatra visszatérek a valóság talajára, akkor jut eszembe, hogy megnézzem a munkásságom eredményét. A lelocsolt járda még semmi, de mikor megpillantom az idegen nőt vizesen, akkor bűntudatom támad. Azon nyomban elzárom a slagot, aztán odasietek az áldozathoz.
- Napsütéses napot! Bocsásson meg a figyelmetlenségemért, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam. - próbálok szoba elegyedni vele, bár szerintem nem fog repesni az örömtől, hogy le lett locsolva.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jun. 15.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
15

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Virágoskert   Pént. Ápr. 07, 2017 12:16 pm


avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
292

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Virágoskert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Yamanaka birtok
» Szabad Játék (1)
» [Küldetés] A virágmező

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Silhouette PRESENT :: Mystic Falls :: Belváros :: Főtér-
^
ˇ