Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKinek az oldalán állsz?

Black Pearl Bar EmptyVictor Sutton
Pént. Júl. 19, 2019 2:16 pmVictor Sutton

Black Pearl Bar EmptyDamien Blanchard
Pént. Júl. 19, 2019 9:45 amDamien & Hazel - Let me go

Black Pearl Bar EmptyDamien Blanchard
Csüt. Júl. 18, 2019 5:51 pmCelian Darveaux

Black Pearl Bar EmptyCelian Darveaux
Szer. Júl. 17, 2019 11:38 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Black Pearl Bar EmptyDominic Arback
Szer. Júl. 17, 2019 11:02 pmSikátorok

Black Pearl Bar EmptyPatrick Joseph Reynolds
Szer. Júl. 17, 2019 1:12 amHátsó gyakorlótér

Black Pearl Bar EmptyReagan Blair
Kedd Júl. 16, 2019 11:51 pmAsztalok

Black Pearl Bar EmptyStefan Salvatore
Kedd Júl. 16, 2019 1:06 amAz oldal videói

Black Pearl Bar EmptyLarissa Blackwell
Hétf. Júl. 15, 2019 11:59 pmWickery Híd

Black Pearl Bar EmptyDrezath
Hétf. Júl. 15, 2019 9:50 pm
A tavasz díjazottjai
Isaac & Larissa
őrangyal
Hope Mikaelson
női karakter
Klaus & Theo
férfi karakter
Katherine & Kai
szerelmes pár
Hope & Klaus
játék
Alec Verona
előtörténet

Share
 

 Black Pearl Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyHétf. Júl. 15, 2019 2:20 am☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


Az agyamat már szinte teljesen elködösítette a drog, szóval lassacskán teljesen el is felejtettem, hogy percekkel ezelőtt majdnem kilapított egy autó. Csakis Scarlettre tudtam és akartam koncentrálni, s arra, hogy most… most megint sikerül jól éreznem magam. Úgy, ahogyan régóta nem.
- Hmmm, mondjuk én. – Vigyorogtam rá. Túlságosan magas labda volt ez ahhoz, hogy ne csapjam le. A visszakérdezésre tovább mosolyogtam, az ajkait érezve lehunytam a szemeimet, de nem kaptam csókot, így újból ránéztem.
- Amennyire csak óhajtja a királylány. – Ahogy fölé magasodtam, kissé diadalittas mosollyal bámultam le rá, mint aki úgy érzi, előnyben van. Bár abban is voltam; hiszen én voltam fölötte és a fizikai fölényem sem volt elhanyagolható tényező. Nem mintha ártani akartam volna neki. A csókba merültem bele, nyelvemmel az övét kutatva. Simultam hozzá, mikor még inkább magához ölelt.
- Mi jutott eszedbe? – Az ajkaiba suttogtam. Akartam őt, akár itt és most, azonnal, de… a fenébe is. Ez egy úttest volt, ahol nemrég majdnem elcsaptak, szóval nem volt túl jó szex helyszín. A lány érintésére jólesőn megborzongtam. Kiélveztem a nyakcsókját, amivel még inkább felkeltette a vágyaimat, majd nagyot nyeltem. A fényszórókat érzékelve viszont feltápászkodtam a földről, de húztam a lányt is magammal.
- A parkoló elég izgis hely lehet, hm? Lebukás veszély… kíváncsi tekintetek… - Ahogy lementünk teljesen az úttestről, a derekánál fogva húztam magamhoz. Hozzásimultam teljesen, érzékeltetve, hogy bizonyos testrészem mennyire is vágyik már rá, majd a nyakához hajolva finoman belecsókoltam.
- Vágyom rád, Letty… és te rám? Ne mondd, hogy nem… összetörnéd vele a szívem. – Motyogtam halkan, majd elmosolyodtam. Egy ideig vártam, hogy mit szól a helyszínhez és ha tetszett neki, akkor arrafelé indultam vele, ha nem, akkor viszont arra vártam, hogy valami jobbal álljon elő. Mindenesetre, én már túlságosan is vágytam rá és nem akartam visszahátrálni sem. Akartam őt. Egy pillanatra úgy éreztem magam, mint régen; mintha a féktelen csajozós énem kezdett volna visszatérni, de… azt hiszem, mindez csak a drog egyik-másik hatása volt. Józanul már egészen kerültem az ilyesféle kalandokat, de jelenleg… nem voltam józan. Nem gondolkodtam, csak hagytam, hogy a vágyaim irányítsanak. Azok pedig Lettyhez irányítottak.

344 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyVas. Júl. 07, 2019 4:08 pmTheo & Scarlett

- Az vagyok! Egy kicseszett hős. - nevettem, még mindig hevesen pergő szívvel. Csak most, hogy az adrenalin megmoccant bennem és elkezdtem felfogni, mekkora közel volt a baj, most kezdtem el igazán stresszelni miatta. A nevetéssel oldottam kicsit a hangulatot, de azért megijesztett, hogy majdnem elcsapta Theót az a kocsi. Ismertem vagy sem, nem akartam tanúja lenni más halálának - többet biztosan nem. Kicsit ő is feszültnek tűnt, de talán csak a szer miatt, vagy az esés miatt, ezért is próbáltam ellazítani, évődni vele, húzni az agyát és flörtölni. Józanul annyira nem vágytam rá, de a tablettától kalandvágyóbbnak éreztem magam és százszor jobban vonzott Theo is. Az illata, az érintése, az ajkai... Valahogy felsokszorozódva csábítottak.
- Igazán? Egyet mondj. - Kétkedve pillantottam le rá. Nem mintha akkora tengerbarátnak tartottam volna magam, de elképzelni sem tudtam jelenleg jobbat annál, minthogy ledobjuk a ruháinkat és megmártózzunk a sós nektárban. Ahogy előállt a maga ötletével, a tekintetem dorgálóbbá vált ugyan, de mosolyomban játékosság bujkált.
- Ejnye, el akarsz csábítani? - Közelebb hajoltam hozzá, de nem csókoltam meg, ajkaimmal puhán cirógattam az övét, hogy tovább húzzam az agyát. - Hmm, és Te mennyire vagy bevállalós? - A következő pillanatban elkapta a kezem és visszarántott magára, majd átfordultunk. Halkan sikkantva nevettem fel, ahogy alatta kötöttem ki. Ezúttal ő csókolt meg, mohóbban és érzékibben, mint én korábban. Felhúztam az egyik térdem, végigsimítva lábammal a combján, így jobban magamhoz ölelhettem, miközben az úttest közepén csókolóztunk.
- Nem akarok hazamenni veled. Valami izgisebb helyen akarlak megkapni. - suttogtam a szájába, bele-belecsókolva két szó között. Kalandra vágytam és izgalomra,  nem pedig a lakásán dekkolni, hogy aztán reggel, kijózanodva ott feszengjünk egymás előtt. Ha a tengerhez nem is akart elvinni, elvártam, hogy valami hasonlóan veszélyessel kárpótoljon. Az sem érdekelt, ha megszegünk néhány törvényt közben.
- Persze csak ha van hozzá merszed... Hercegem. - besimítottam az oldalánál a pólója alá, végigkarcoltam körmömmel finoman a derekát, a hátát, felkalandozott a kezem egészen a lapockájáig. A nyakába csókoltam bele legközelebb. Fényszórók világítottak meg minket, jelezve, fel kéne tápászkodni az aszfaltról.


hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyCsüt. Júl. 04, 2019 11:57 pm☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


Csak nevettem a szavaira. Jólesett a válasza, az, hogy velem még egy ilyen képtelen, sőt, lehetetlen dologra is vállalkozna. Nem tudom, be akart-e vágódni nálam, vagy csak a drog mondatta vele azt, amit, de tetszett. Bár magamról sem tudtam igazán megítélni, miért érdeklődöm Letty iránt – a szer hatása kapcsán, vagy amúgy is? Mondjuk tény, hogy a drog előtt álltam vele szóba és úgyis képesek voltunk beszélgetni egymással. Tehát… talán tudatmódosító nélkül is élvezném a társaságát.
Odakint engedtem csak el a kezét és nyugtáztam a szavait, azt, hogy miféle célt talált ki magának, avagy sokkal inkább kettőnknek. Szóval a tenger, mi? Lövésem sem volt, merre van a legközelebbi tenger. Sosem jártam még tengerparton…
Ahogy meghallottam a nevemet, mely sokkal élesebben csengett a kelleténél, meglepve néztem Letty felé, aki ekkor vágódott szinte nekem; majd ezzel a lendülettel zuhantunk az aszfaltra. Ösztönösen karoltam magamhoz, hogy felfogjam az ütéstől, s ezúttal én védjem meg őt.
Mert igen, a pillanatok törtrésze alatt jöttem rá, mi a fene történik körülöttem. Az autó, a dudaszó… s fékcsikorgatást viszont csak én képzeltem oda. Egy pillanatra felrémlett az az este… a fényszórók, a gyerek az úttesten, majd a koordinálatlan mozdulataim, s végül az éles csattanás… aztán az élettelen test a jármű előtt.
Gyengén ráztam meg a fejemet, de ami igazán képes volt visszarántani a valóságba, az Letty nevetése volt. Az emlék egyből köddé vált a fejemben, s helyét újra átvette valami kellemes, valami sokkal jobb. Áttapogatott, én pedig végre megszólaltam.
- Jól vagyok, én hősöm. – Vigyorogtam rá, majd így fürkésztem tovább. Aggódott, de nem értettem, miért. Csak egy idegen voltam a számára… még az sem kellett volna, hogy érdekelje, ha meghalok az iménti autós esemény következtében. Na jó, azt hittem, a negatív gondolatokon már túl vagyok. Vettem egy mély levegőt, s felpillantottam a lányra, ahogy lefogta a kezeimet. Leszorította. Nem tudtam, mit akar, de nem volt kedvem tiltakozni ellene.
- A tengernél ezernyi jobb dolog van a világon… - Suttogtam, s ahogy odahajolt, ösztönösen viszonoztam a csókját. Nem láttam bele semmit, tudtam, hogy ez csak egy sima, mezei csók, érzelmek nélkül, mégis kedvemre való volt.
- Gyere haza velem. – Ajánlottam fel egy pimasz mosollyal, miután kimondta a „meztelenül” szócskát. Sokkal jobb dolgokat is lehet ruha nélkül művelni, mint egy éjszakai fürdőzés valami tengerben. Amúgy is, sokkal megközelíthetőbb, avagy elérhetőbb célt volt az, hogy hazamenjünk hozzám.
Ahogy hozzám simult, elmosolyodtam, s végül a térdeimmel fogtam közre a derekát, szorosan magamhoz húzva ezáltal.
- Mennyire vagy bevállalós, Királylány? – Egy ideig hagytam, hogy azt gondolja, eleresztem ilyen könnyen és egyszerűen. Aztán az utolsó pillanatban elkaptam a kezeit és ezúttal én húztam vissza őt, majd fordítottam a helyzetünkön és fölé másztam. Lefogtam a hideg aszfaltra és ezúttal én hajoltam oda hozzá, hogy mohón, vágyakkal telve csókoljam meg az ajkait.

456 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptySzer. Júl. 03, 2019 8:34 pmTheo & Scarlett

Az volt az érzésem, hogy Theo veszélyesebbnek akart látszani, mint amilyen. Persze volt egyfajta rosszfiús kisugárzása, és amikor elmélyített hangon duruzsolt, egészen el tudtam hinni, hogy tényleg nem jó vele kikezdeni. De aztán ránéztem és valahogy annyira másnak tűnt. Mintha egy kölyökkutya próbálna farkasokat utánozni; talán csak azért nem hittem, hogy tényleg képes lenne ártani nekem, mert láttam már igazi farkasokat, velejéig romlott fickókat. Theo szeme, bármekkora szomorúságot is tükrözött, nem tűnt veszélyesnek. Bárcsak így tudnék bízni mindenkiben... Gyorsan eladnák a belső szerveimet és a húspiacon kötnék ki. Nem kéne tovább vesződnöm sem apa betegségével, sem a farkaslétemmel.
Összefűztük a kezünket és a súlyos, negatív gondolatok valahogy elreppentek a vállamról. Mint egy kismadár, szinte láttam őket repülni a fejünk felett. Elöntött a boldogság, fogalmam sem volt, honnan jött az örömhullám, de átsöpört rajtam és átadtam magam neki. Megszorítottam Theo kezét és úgy éreztem, jöhet ellenünk az egész világ, mi ketten simán legyőzzük.
- A világnak nincs is vége, de... Veled megkeresném. - ismertem be kissé félszeg, gyengédebb mosollyal. Gyermeki butaságnak tűnt, mint mikor kislányként a szivárvány végére vadásztam. Hagytam, hogy kihúzzon a tömegből, a kezébe kapaszkodva követtem. Izgatott voltam az előttünk álló este miatt.
- Induljunk el valamerre és menjünk, míg ki nem lyukadunk a tengernél! - Fogalmam sem volt, hol van a legközelebbi tenger, de Theo jókedve átragadt rám, én is nevettem. Aztán a fényszórók átcsaptak rajta és a szívem rögtön megállt. - Theo! - Nekicsapódtam, tovább löktem az úttesten, egyensúlyomat vesztve vágódtam el vele, rajta kötve ki. Az autó hevesen dudált mögöttünk, a sofőrje szitkozódott, de nem állt meg, én meg, amint lenyeltem az első rémületemet, elkezdtem nevetni. Biztos a drog miatt csapódott le így bennem az adrenalin, de olyan jóízűen nevettem az egész helyzeten, mint még rég nem.
Azért aggódva áttapogattam a karjait, de úgy tűnt, nem sérült meg, így lassan fölé másztam, ha már úgyis alattam feküdt és elhelyezkedtem az ölében. Épp nem jött autó, így nem zavart, hogy az úttest közepén fetrengünk. Élveztem a veszélyt.
- Kedves Theo... - megtámaszkodtam felette, rátámaszkodva finoman mindkét kezére, a feje fölé szorítva őket. - Kérlek, vigyél el a tengerhez! - kértem őt csillogó szemekkel és lehajoltam hozzá. Puhán, incselkedőn csókoltam meg, játékosan, ha nem húzódott el tőlem. Kívántam, de csak mint pasit, mélyebb vonzalom egyelőre nem fűzött hozzá. - Lopjunk el egy kocsit, menjünk a legközelebbi tengerpartra és fürödjünk meg benne meztelenül! - Felsőtestemmel az övéhez simultam még mindig lefogva tartva a kezét, miközben ajkammal az övét cirógatva formáltam a szavakat. Ha hagyta és akarta, még egyszer megcsókoltam egyáltalán nem jókislányhoz illő módon, aztán elkezdtem lekászálódni róla, hogy felsegítsem.


hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptySzer. Júl. 03, 2019 12:11 pm☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


A kérdésén bár nevettem, de magamban azért megvolt egyfajta elméletem arról, mi lenne, ha belőlem kettő lenne. Két ilyen szerencsétlen ember, mint én… aki annyira magányos, hogy belepusztul rövidesen… Fürkésztem pár pillanatig, majd a szavakra megejtettem egy vigyort.
- Pedig már vártam a pofont. – Motyogtam, majd a továbbiakra vállat vontam. – Én ilyen veszélyes vagyok, ezt vagy elfogadod, vagy nem… - Csak ugrattam. Nyilván nem terveztem újra így, ilyen módon drogot adni neki; hiszen ha elsőnek tetszett neki, utána talán ő maga fogja kérni.
- Nézd, még mindig azt mondom, hogy a te döntésed… ki is köphetted volna. – Vontam hanyagul vállat. Nem éreztem magamat hibásnak, bár tudtam, hogy felelőtlen az, amit művelek. Akár rosszul is lehet egy adagtól is, ha a szervezete nem olyan strapabíró, vagy a fene tudja. Én először Jeff buliján drogoztam és nem volt bajom, azt tudom. Sőt, igazán jól éreztem magam tőle; aztán hazamentem és egy életre összevesztem a bátyámmal… tényleg akkor és ott lett vége mindennek. A pont az i-n. Sóhajtottam egy nagyobbat, majd átadtam magamat inkább a zenének, a szernek és persze Lettynek. Belemerültem teljesen. Élveztem, ahogy simulunk egymáshoz. Érezni akartam őt, a lehető legtöbb módon. Talán egy kicsit vágytam is rá, de ezt csak a szernek tudtam be. A szavaira elmosolyodtam, majd ahogy hozzám bújt, a szívem hevesebben kezdett verni.
- Letty… - Suttogtam, lágyan ölelve magamhoz, majd az ajkaihoz hajoltam volna, mikor jött az az őrült ötlete, miszerint lépjünk le innen. Felnevettem, majd összekulcsoltam az ujjaimat az övével, mindkét kezét fogtam, gyengéden megszorítva végül.
- Szökjünk meg, huh? Elmehetnénk a világ végére is, ha benne vagy. – Mosolyogtam rá, s a legbizarabb az egészben az volt, hogy jelen pillanatban tényleg elmentem volna, még a világ végére is. Nem volt, mi itt tartson. Nem érdekelt ebben a városban már semmi. Sőt, jelenleg csak Letty volt az egyetlen jó dolog az életemben és ez a ma este. Néhány másodpercig még figyeltem őt, majd az egyik kezét elengedtem, ám a másikat nem, s így indultam el vele kifelé. Szinte átverekedtem magunkat a tömegen, majd kiérve elengedtem ugyan a lány kezét, de mosolyogva, sőt, nevetve fordultam felé.
- Na, hova szeretnél menni? Mi a legfőbb vágyad, kislány? – Szembefordultam vele, s hátrafelé kezdtem lépkedni, kitárva a karjaimat a kérdések közben. – Mondd, hová menjünk és indulunk máris… - Jólesett kicsit őrültségeket csinálni, vagy olyan terveket szövögetni, amik úgysem valósulhattak meg. Megszökni innen, huh? Bár így, drog hatása alatt ez sem tűnt túlságosan őrült ötletnek. A lányt figyeltem, így nem néztem arra, mi van mögöttem, így lazán kiléptem az úttestre, miközben egy autó jött egyenesen felém. Én észre sem vettem.

429 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptySzomb. Jún. 22, 2019 7:13 pmTheo & Scarlett

Büszke mosollyal bólintottam a szavaira, hiszen tényleg szerettem, hogy apám lánya voltam. Természetesen anyával sem volt soha semmi komolyabb konfliktus köztünk, de ha választhattam, inkább szerettem volna mindig is apára hasonlítani. Érdekelt, neki milyen a kapcsolata az apjával, de nem kérdeztem rá, mert a beszélgetés elterelődött másfelé, annyira meg nem tartottam fontosnak a témát. - Mihez is kezdenénk, ha kettő lenne belőled? - forgattam a szemem játékosan, mikor a különbségünket említette. Nem bántam, hogy nő vagyok és tudtam, hogy ő sem sértésnek szánta, úgyhogy nem vettem magamra.
- Nem foglak megütni. - sóhajtottam. A farkasom nagyon is szerette volna, de mióta előtört, fokozottan figyeltem rá, hogy kerüljek mindenféle erőszakot. Féltem, hogy ha nem vigyázok, megint komolyabban árthatok valakinek. - De azért hanyagold ezt a közveszélyes stílust. - Túlságosan jófejnek tűnt, nem akartam csalódni benne. Persze csak egy idegen a bárból, "Theo", ez minden, amit tudtam róla, de magas elvárásaim voltak a teljesen idegenekkel szemben is, és eddig egész jól megfelelt nekik. Miért pont a végén bukta volna el a próbát?
- Hm, mi lenne, ha inkább senkit és semmilyen módon nem próbálnál meg bedrogozni? - elmosolyodtam, ahogy a tablettát lenyelve ismét közelebb simultam hozzá. Drogokkal játszadozni veszélyes, persze hajtott a kaland és a kíváncsiság, hogy kipróbáljam, de ki tudja, Theo mióta űzheti ezt sportszerűen... Nem volt senki, aki megpróbálja leállítani? Ezen gondolkodtam, de nem kérdeztem rá hangosan, ahogyan arra sem, tudta-e, hogy mindez csak illúzió, és a gondjai nem fognak eltűnni ennyitől, mindössze csak megfeledkezik róluk egy időre. Sok-sok macera néhány kellemes percért.
Lassan elkezdtem érezni a tabletta hatását, úgyhogy Theo vállára hajtottam a fejem. Szédültem kicsit, így behunytam a szemem, szorosan belé kapaszkodva lépkedtem tovább a zene ütemére. A szavai hallatán felnéztem rá, az egész világ ragyogónak és színesnek tűnt.
- Olyan érzés, mintha vattacukron lépkednénk. Vagy felhőkön... - belefúrtam az arcom a nyakához és halkan elnevettem magam. Ó, istenem, apa ki fog nyírni, ha erre rájön! Most valahogy mégis jól esett szembemenni kicsit a szabályokkal. Úgy éreztem, kicsit szabad vagyok, nem feszít állandóan belülről a düh. Ugyanakkor másfajta érzések is kezdtek felébredni bennem. Őrültségre vágytam, csavarogni, mezítláb sétálni és kifeküdni az aszfaltra, macskakövön járni és érezni a tenger illatát. Ki akartam szakadni ebből a lagymatag bárból és az unalmas tömegből. Meg akartam hódítani az éjszakát Theóval. - Lépjünk le innét! Menjünk, ameddig a lábunk bírja. - vetettem fel halkan, hogy csak ő hallhassa. Sétálni akartam, nekivágni a semminek és addig menni, míg ki nem dőlünk valahol a fáradtságtól. Kérlelőn néztem rá, remélve, hajlandó velem jönni.

hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyCsüt. Jún. 06, 2019 1:37 pm☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


Ahogy az apját hozta szóba, elhúztam a számat, hiszen eszembe jutott a sajátom. Az, aki születésem előtt lelépett és magunkra hagyott. Hogyan tehette ezt? Sóhajtottam egy nagyobbat.
- Nos, apád ezek szerint jó munkát végzett – Mosolyogtam. Vajon én miféle ember lennék, ha apám normális ember módjára a családja mellett marad, azaz mellettünk? Ugyanaz lennék, aki most? Kissé a gondolataimba feledkeztem volna, ha nem halad tovább a beszélgetés. Sőt, apámról el is terelődtek a gondolataim, hála az égnek!
- Hm, kezdem úgy érezni, sok a közös bennünk… leszámítva, hogy te nő vagy – Nevettem fel jóízűen. Kezdtem ténylegesen jól érezni magam. Igen, erre vágytam, egy estére, amikor kicsit kiszakadhatok a saját nyomorúságomból.
Nem tudom, mégis mit gondoltam, mikor minden előzetes magyarázat nélkül a szájába adtam a drogot; de egy biztos volt. Minden rajta múlt. Ki is köphette volna, ha úgy gondolja, nem bízik bennem és hát, miért is bízott volna meg egy idegenben, ugye?
- Fel is pofozhatsz, ha gondolod, de minden a Te döntésed, Letty – Vontam vállat lazán, majd én magam lenyeltem a tablettát. – Én jól akarom érezni magam és jelenleg nekem erre van szükségem. Csatlakozhatsz, vagy nem… rajtad áll – Magyaráztam tovább, a szavakra meg felvontam a szemöldököm.
- Jobban örültél volna, ha az italodba rakom? Én nem vagyok az a fajta – Megráztam gyengén a fejemet, majd látva, hogy lenyelte, elmosolyodtam halványan. Közelebb léptem hozzá, visszasimulva a karjaiba lassan.
- Neked meg szerencséd, hogy… velem akadtál ma este össze, nem mással – A szemeit fürkésztem, majd szorosabban kezdtem karolni a szavaira. – Nem lesz baj. Ellazulsz majd tőle, felszabadultnak fogod érezni magad... képzeld el úgy a hatását, mintha már nagyon-nagyon részeg lennél. A kedved pazar, a zene király, a gondjaid semmiségeknek tűnnek… - Nevettem, majd a hátára simítottam. Nem kértem, hogy bízzon bennem, de amit elmondtam, az igaz volt.
Áttáncoltunk még egy dalt, mire érezni kezdtem a hatást. Olyan volt, mintha valami köd telepedne az elmémre. Elkezdtek megszűnni a gondjaim, a kételyeim, ellazultam, a zene dallamai felerősödtek a fülemben, s ez a lány itt… még inkább simultam hozzá tánc közben, magamhoz húzva. Az aggodalom ott bujkált a tekintetemben, hogy vajon ő jól lesz-e, de a kérdést nem tettem fel.
- Letty… - Az arcához bújtam, apró puszit nyomva rá. – Jól érzem magam veled – Suttogtam halk vallomásként.

373 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyKedd Jún. 04, 2019 1:09 amTheo & Scarlett

- Theo. Nagyon szép neved van! - Sejtelmem sem volt róla, hogy névfétisem lenne, de amint kimondta, valahogy belelkesedtem. Talán az elfogyasztott italmennyiség, talán az, hogy végre táncolni megyek egy normálisnak tűnő sráccal, nem tudom. De valahogy jobb kedvem lett a nevétől, és azt hiszem, kezdett kicsit jobban is tetszeni Theo.
- Az apám miatt. - A legtöbb apa büszkén dicsekszik a lányáról, de nálunk ez valahogy fordítva volt. Én szerettem dicsekedni a szüleimről, hiszen a maguk túlságosan oltalmazó módján fantasztikusnak tartottam mindkettőt. - Mármint tőle örököltem. Mindig nyitott szemmel nevelt, arra tanított, hogy ne csak nézzek, hanem lássak is, és mások rejtett céljait, indítékait kutassam. Ne dőljek be a szép szavaknak és a bájos mosolynak. - Talán ennek köszönhető, hogy túléltem azt az éjszakát is - ahogyan az is, hogy vérfarkas lett belőlem. Még mindig nem tudtam, örüljek-e annak, hogy megmenekültem, vagy jobb lett volna, ha... Elhessegettem a gondolatot. - Ebben hasonlítunk. Én is a magam ura vagyok, legalábbis amennyire csak lehet, próbálok a saját lábamon állni. - meglepett, milyen sok közös van bennünk Theóval. Azt hittem, ilyesmi csak lelkitársakkal fordulhat elő, de őt alig ismertem néhány órája és nem is éreztem a csillagrobbanást, sem a szikrákat. Oké, kicsit pillangózott tőle a gyomrom, de hogy szerelem lenne első látásra? Azt erősen kétlem.
- Ehhez nem vagyok elég részeg. Csak próbáltam költői lenni. - nevetve húztam magamhoz közelebb, karjaimat a nyaka köré fonva. Kíváncsian figyeltem, mit akart, és a zacskó láttán rögtön összeszaladt a szemöldököm. Nem hittem, hogy pez cukorka van benne... Figyeltem, hogyan teszi a szájába a cuccot, és ahogy közelebb hajolt, kicsit gyanakodni kezdtem, de hagytam. Érezve, hogy áttolja a számba a tablettát, rögtön elhúztam a fejem és eltoltam magamtól. Nem voltam erős, csak határozott, bár közben elég csúnyán nézhettem rá, mérgesen és kissé zavartan is. - Ha a hónapnak azon a napján lennénk, most lerúgnám ezért a fejed. - Nem féltem, hogy félreérti, hiszen gondoltam, úgy hiszi majd, hogy a menstruációról beszélek. Egy bizonyos nap a hónapban... Mindegy, a lényeg, hogy a nyelvemen forgattam a tablettát és próbáltam nagyon haragudni rá és szívből utálni őt, de valahogy nem ment. Túlságosan elnyerte már a bizalmamat.
- Tudod, általában a hátuk mögött szokták bedrogozni a szórakozóhelyeken a lányokat, nem a szemük láttára... - mormogtam, majd némi habozás után lenyeltem a tablettát. Hagytam, hogy visszasimuljon hozzám és tovább táncoljon velem, de még kérettem magam néhány pillanatig, mielőtt ismét átkaroltam volna a nyakát. - Szerencséd, hogy ilyen szép szemed van... Nem tudok rád haragudni. - Közelebb húzódtam hozzá, arcom a nyakához fúrva simultam hozzá teljesen. Jól esett érezni a teste melegét, a közelségét.
- Ha valami bajom lesz miattad, megöllek... - súgtam oda halkan. Kicsit féltem, mit fogok érezni és mikor kezd el hatni, de Theo is bevette, úgyhogy csak bújtam hozzá és vártam. Bíztam benne, hogy ha ilyesmi van nála, akkor tudja, hogyan is kell kezelni.

hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyPént. Május 31, 2019 2:09 pm☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


Nyugtáztam a nevét, habár volt egy olyan gyanúm, hogy ez csupán egy becenév. De minek lehet a becézése? Leticia? Vagy…? Oké, más név be sem ugrott, de annyira talán nem is számított. A visszakérdezésre elmosolyodtam halványan.
- Hívj csak Theonak. – Biccentettem, s úgy tettem, ahogyan ő; a teljes nevemet nem árultam el, csak egy becenevet. Habár… Theonak csak a legközelebbi barátaim hívtak és a bátyám. Szóval, manapság már senki sem szólított így. Érdekes volt belegondolni, de aztán el is hessegettem a gondolatokat. Röviden felnevettem a válaszára.
- Ejha, te aztán könnyen átlátsz az embereken, Letty – Fürkésztem némileg csillogó szemekkel. – Valóban nem vagyok az a fajta, aki teszem azt, túlontúl szabály követő lenne… a magam ura vagyok. Legalábbis… mindig erre törekedtem. – A végére némileg elhalkultam. Mély levegőt vettem, majd félre is pillantottam pár másodpercre. Azzal, hogy a magam ura akartam lenni, pontosan ezzel löktem el magamtól a bátyámat folyamatosan. Pedig megannyi alkalommal próbált terelgetni engem, tanácsokkal ellátni, vagy pusztán mellettem lenni, hogy átsegítsen egy-egy helyzeten. De nem értékeltem egy kicsit sem. Lázadtam.
- Hmm. Rendben, végül is van benne valami. De hé, én jó táncos vagyok, hm? Vagy nem? Az élet tánca mégsem kedvez nekem. – Sóhajtottam, gyengén megrázva a fejem. Néhány tincs az arcomba omlott, amit félresimítottam és újra magamhoz karoltam a lányt, a pörgetés után. Most már tudtam, hogy mit akarok.
- Nem egészen… nem kell elmennünk valójában sehova innen. – Ingattam a fejemet, ahogyan pedig közelebb hajolt, elmosolyodtam. – Inkább megmutatom, ahelyett, hogy elmondanám. – Egyik kezemmel elengedtem őt, s a zsebembe nyúlva kibontottam a zacskót. Két tablettát vettem ki belőle, majd mielőtt a lány bármit kérdezhetett volna, az egyiket bevettem és rögtön az ajkaira tapadtam. Megcsókoltam, de nem ez volt az elsődleges célom, hanem az, hogy a nyelvemmel áttoljam az ő szájába a drogot.
S most jönne az a rész, hogy rájövök, mit művelek és mennyire rossz, amit teszek, ugye? Csak hogy nem érdekelt. Ismertem ezt a szert és tudtam, hogy a hatása kitart pár órán keresztül és hogy közben… mennyire felszabadultnak fogjuk magunkat érezni. Erre volt szükségem. S neki is.
Elszakadtam lassan az ajkaitól, majd bevettem én magam is a tablettát. Nem volt mellesleg túl nagy, sőt, egészen kicsi, simán le lehetett egybe nyelni.
- Ne aggódj, oké? Jó lesz. – A derekára csúsztattam mindkét kezemet, majd ezután nyeltem csak le a drogot. – Persze remélem, a kettőnk titka marad… - Súgtam bizalmasan neki egy mosoly kíséretében, miközben tovább lépkedtem vele a zene ritmusára.

402 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyCsüt. Május 30, 2019 6:33 pmTheo & Scarlett

Igazából megvolt a magam élete, amivel kézenfogva jártak saját kis gondjai. Sosem tartottam elég szociálisnak magam ahhoz, hogy belemásszak mások életébe és megpróbáljam jobbá tenni azt, hiszen úgy hittem, ez mindenkinek egyéni felelőssége. Most viszont épp nem akadt jobb dolgom, Theo pedig érdekes srácnak tűnt. Olyasvalakinek, aki számára pont egy erősebb hátbalökés kellett csak, abban pedig elég jó voltam. Ha csupán ennyivel jobbá tehetem kicsit az estéjét, miért fukarkodtam volna?
- Letty - Bár nem szerettem, ha így hívtak, de egy idegennek biztonságosabbnak tűnt ezzel a névvel előállnom. Plusz attól még, hogy nem rajongtam érte, mégis mindenki ezt használta már egészen kiskoromtól kezdve. - Na és téged? Hogy szólíthatlak? - Közben átfogtam a nyakát. Nem tűnt rossz táncosnak, úgyhogy hagytam, hogy ő vezessen és érdeklődve fürkésztem közben az arcát. Olyan típusú srácnak tűnt, akivel hosszabb távon is jól kijönnék, de nem valószínű, hogy bele tudtam volna szeretni. Túlságosan is hasonlított rám valamiért.
- Bármit szabad, ez a te életed. Bár valami azt súgja, ezt nem kell mondanom, mert amúgy is ez a mottód. - Nem tűnt túl szabálykövető típusnak, sem olyannak, aki szerette vagy hagyta magát korlátok közé szorítani. Még ebben is magamra ismertem, hiszen én is ilyen voltam, ahogyan a túlzott pátyolgatást és terelgetést sem bírtam elviselni, főleg a szeretteimtől nem.
- Miből gondolod, hogy az élet nem olyan, mint egy tánc? - kipörgetett, úgyhogy csak azután folytattam, hogy újra visszasimultam a karjába. - Egyszerűnek tűnik, de valójában összetett, bonyolult, és sokszor kötsz ki miatta a padlón. Szerintem pont olyan, mint az élet. - Habár lehet, nem ittam eleget ahhoz, hogy ilyen filozófiai eszmefuttatásokban jól helyt tudjak állni. A vállában kapaszkodtam meg, mosolyogva fürkészve a válla felett a vendégeket, míg a kérdésével magára nem vonta a figyelmem.
- Mire gondolsz? Fel kell hozzá mennem a lakásodra? - érdeklődtem, huncut mosollyal a szám sarkában, bár valami azt súgta, nem akarom tudni a választ. A leginkább legális dolog, amit el tudtam képzelni jelen helyzetben, hogy teherbe ejt. Minden más, ami a fejében járt, úgy sejtettem, olyasmi, amiért apa letépné a fejét, ha megsejtené, mibe akar belerángatni... Mégis kíváncsinak tűntem, nyitott voltam rá, bármit is mondjon. - Súgd meg... - évődőn közelebb hajoltam, hogy tényleg meg tudja súgni.

hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptyKedd Május 28, 2019 9:38 pm☾ To: Letty


☾ Have you ever thought that this life we live is just a dream?


Gyengén ráztam meg a fejem, mikor kimondta a szomorú valóságot. Azt, hogy nem tehetem. Nem adhatom fel, avagy nem szállhatok ki ebből az életnek nevezett játszmából. Az egyszerűen nem rám vallana. Lehet, sokszor voltam már padlón és kínoztak érzések, avagy a múltam, az emberek, akiket elvesztettem, a hibák, amiket vétettem, de az, hogy a saját életemnek vessek speciel véget, az… nem én voltam. Nem lehettem. Az túlságosan is gyáva módszer lett volna és… nem akartam gyáva lenni. Ugyanakkor az önmarcangoló életvitelemtől sem tudtam egyelőre szabadulni. Hiszen kilátástalan voltam és… mégis mihez kellett volna kezdenem… egyedül? Senkim sem volt, akire számíthattam. Senki. Pedig mindennél jobban szükségem lett volna a bátyámra vagy a legjobb barátomra. Nélkülük… egy senki voltam.
Túlságosan is köréjük épült az életem. Ezt gondolod, ugye? Netán ez baj? Baj, hogy támaszkodsz valakikre és az életedet, a jövődet képtelen vagy nélkülük elképzelni, akkor is, ha… ha nem mindig volt felhőtlen a viszonyotok?
Tényleg olyan lehetetlen kérés, hogy mindketten… itt legyenek?
Hát nyilván.
Ezért csúsztam szét teljesen és váltam valami drogos kis szerencsétlen idiótává. Olyanná, aki sosem lettem volna, ha mellettem maradnak. Ha az életem részei maradnak…
Nagyot sóhajtottam, mire gyengén megráztam a fejemet. A gondolatok csak emésztettek és egyre lejjebb húztak, bele a sötétségbe, a… magányba.
- Ühüm. Talán. – Reagáltam újfent, egy halovány mosoly kíséretében, a lányt fürkészve. Olyan… életvidámnak és pozitívnak tűnt. Jó lett volna, ha elszívhatok ebből a kicsattanó energiából, pozitivitásból valamit. Csak egy kicsit.
- Ne butáskodj. – Nevettem fel, mikor visszatért az én láthatatlan és természetesen nem létező koronámra. Régen talán volt. Régen talán valamiféle kiskirály voltam a lányok körében, de manapság már nem tartottam magamat annak. S nem is űztem olyan szinten a csajozást, mint anno. Másrészt… amit ez a lány próbált sugallni a koronát illetően, nyilván nem az ilyesfajta értékeim, avagy tetteim alapján szerette volna a részemre.
- Oh, pardon, királynő… megtudhatnám a nevét? – Közelebb húztam magamhoz, amikor megfogta a kezemet. – Én kevésbé vagyok jó, minden bizonnyal, de nem volt még rám panasz. – Jegyeztem meg, majd a táncparkettre sétáltam a lánnyal.
A derekára csúsztattam a kezeimet, így simulva szinte egészen hozzá, miközben a szemeit figyeltem. Régen annyira megszokott volt, hogy szinte minden héten, vagy talán minden nap más lánnyal kavartam, most viszont… már nem okozott akkora örömet, hogy itt ölelgetek egyet, holott gyönyörű volt. De ezt hangosan nem mondtam ki, nem akartam bókolni, avagy flörtölni vele. Ígyis… a tánc maga is egyfajta flörtnek minősült, nem igaz?
- Hm. – Elgondolkodtam a kérdésen, látszólagosan, majd egy mosollyal megvontam alig láthatóan a vállam. – Csak sodródom az árral. Talán gond? Nem szabadna? – Közelebb hajoltam hozzá, majd azzal a lendülettel vissza is hajoltam a magam térfelére. Vezettem a lányt, a zene ritmusára lépkedve vele, olykor körbepillantva, majd lassan vissza rá.
- Az élet is lehetne olyan könnyed, mint egy tánc… - Ejtettem ki töprengve a szavakat, ahogy elszakadtam tőle, a kezét megfogva, hogy a zene pörgősebb részénél megpörgessem őt is, majd a karjaimba vonjam szorosan.
- Mit szólnál hozzá, ha kicsit jobban felpörgetnénk a bulit? – Suttogtam szinte az ajkaiba, de nem, eszem ágában sem volt megcsókolni. A kérdésem nem is erre irányult, hanem valami egészen másra.

516 words ☾ Paralyzed ☾ note: Letty  Black Pearl Bar 450640341❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Celian... until i die
Black Pearl Bar Tumblr_pgi38s8R331xj1t39o8_250
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
87
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar EmptySzer. Május 22, 2019 4:43 pmTheo & Scarlett

Ajkam egyenes vonallá simult a megjegyzése hallatán. Túlságosan komoly volt ahhoz, hogy csak flegmán tovább vonogassam a vállam. Megértettem őt, még ha fogalmam sem volt, miken kellett keresztül mennie; azt az állapotot értettem, ahová eljutott. A gondolatai az enyémek voltak, a szavait már én is kiejtettem a számon. Ahogy ő, ezt én sem akartam megosztani egy idegennel, így csak értőn bólintottam, az ajkaimhoz emelve a poharat. Nem kortyoltam azonban, némi tétovázás után visszaengedtem a pultra. - De nem teheted. - Az nem nekünk való, nem igaz? Feladni és kiszállni ebből az egészből. Én főként a családom miatt nem tehettem, hiszen nem akartam ekkora tragédiát zúdítani a nyakukba; de néha, jobb napjaimon a büszkeség is hajtott. Gyűlöltem feladni dolgokat és gyűlöltem veszíteni, az életem eldobása pedig egyenlő lett volna mindkettővel. Ezt nem tehettem meg.
- Talán? Hű, de jó vagyok! - Halkan felnevettem. Nem volt célom megtéríteni őt a táncolás terén, beletörődtem volna, ha nemet mond, viszont így, hogy hajlott a dologra, valahogy jobban éreztem magam. A vérfarkas lét ezek szerint nem ölte ki a bűverőmet.
- Persze, jól látod, az én koronám nagyon is a helyén. - rámosolyogtam, nem zavart, ha önteltnek hisz. Tisztában voltam az értékeimmel, ahogyan a gyengeségeimmel is. Egyik sem volt olyan szörnyű, hogy ne érdemeljem meg a magam kis koronáját. - De azért gondolkodj a tiéden. Nem szoktam rosszul megítélni másokat. - Elég jó emberismerőnek tartottam magam, és ha én azt mondtam, hogy ott van benne a herceg-potenciál, akkor az úgy is volt. Érdeklődve figyeltem, hogyan kel fel a székéről, és ahogy odalépett hozzám, felderült az arcom. Lehajtottam az utolsó néhány kortyot a poharamból, majd hangos koppanással a pultra tettem.
- Pff, hercegnő? Született királynő! - javítottam ki. - Nem kell ahhoz király, hogy királynővé koronázhassam magam. - büszkélkedtem, megfogva a felém kínált kezét. - Örömmel venné amúgy a táncot! - lecsusszantam a bárszékemről és a kezét fogva indultam vele odébb. Ha nem bánta, pár lépéssel előre tipegtem, húzva magammal.
- Az illem úgy kívánja, hogy figyelmeztesselek: jó táncos vagyok. - Attól még, hogy első körben nem repesett annyira a tánc gondolatától, nem zártam ki a lehetőségét, hogy ő is jó benne. Ha nem, az sem volt baj, hiszen én sem azért táncoltam soha, hogy jó legyek benne, egyszerűen csak élveztem és segített kikapcsolni, felszabadulni.
A zenegép közelébe érve odahúztam magamhoz, karjaimat lazán a nyaka köré kulcsolva. Hagytam, hogy ő vezessen.
- Miért gondoltad meg magad? - érdeklődtem közben, ahogy a zene ütemére ringatóztunk. Most épp valami lassabb, bágyadtabb zene szólt, de reméltem, felpörgetik majd kicsit a hangulatot, hogy jobban belevethessem magam a táncba is és a srácba, szintúgy.


hello brother
●●
Scarlett Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Camila Mendes
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar Empty

Ajánlott tartalom


Black Pearl Bar Empty
Vissza az elejére Go down
 

Black Pearl Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ