Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokErdõ

Black Pearl Bar - Page 3 EmptySeraphim Scamander
Today at 2:25 pmNappali

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyNathaniel Storm
Today at 1:50 pmTheo & Evy - Ghost hunting?!

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyNathaniel Storm
Today at 12:45 pmPark

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyAstrid Fray
Today at 12:23 pmZaltarish menedéke

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyLiliana DeFleur
Today at 12:20 amOltár

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyElisabeth Saltzman
Yesterday at 11:36 pmChristian Caine

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyStephanie Stafford
Yesterday at 10:18 pmmegmentésre váró megmentőm

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyChelsea Jenson
Yesterday at 9:34 pmLiliana Defleur

Black Pearl Bar - Page 3 EmptyKai Parker
Yesterday at 8:44 pmLafayette Temetõ

Black Pearl Bar - Page 3 EmptySeraphim Scamander
Yesterday at 5:55 pm

Share
 

 Black Pearl Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar - Page 3 EmptyVas. Márc. 03, 2019 11:19 am

Cukormáz, felhő és tökéletesség. Ezen szavak jutnak eszembe, ahogy New Orleansra gondolok, az ottani életem legapróbb darabkájára is. Egy szerető család, kissé elnéző szülők, s ezen felül még megannyi szépség. Nincs ezzel gond, leginkább velem van a probléma, itt a fejemben, ahol kipattannak azok a „világmegváltó” gondolatok. Még most is fáj a barátnőm elvesztése, mert miattam halt meg, az által váltam ezzé a szörnyeteggé. Apu segíteni akart rajtam, azonban próbálkozása ellenére különösebben nem érzem magamban a változást. Attól, hogy egy picit jobban tudok uralkodni az agressziómon nem jelenti azt, hogy nem fog újból bekövetkezni. Kell keresnem valakit, akivel ezen gondokat kiiktathatnám. Jó lenne örökre kitörölni az emlékeimből, de számomra nem megy. Túl jó kislánynak neveltek? Hát lehetséges. Ezen apró eset mérhetetlen fekete pacát okozott a patyolattiszta lelkemen. Friss seb, s tudja a franc, hogy az idő segít-e rajtam.
Nem volt kérdés tehát, hogy változásra van szükségem, ráadásul felnőtt nő vagyok. Nem maradhatok örökre szüleim nyakán, ráadásul a burokéletnek leginkább hátrányai vannak. Hogy mi az? Hogy szépen lassan halsz meg ott belül. Szóval késztetés jött, hogy elinduljak a nagy világban. Meglepetésemre szüleim megértették a döntésem, ám annyi kitétellel, hogy olykor csörögjek rájuk, vagy látogassam meg őket néha napján. Egy haldokló apát és egy aggódó anyát? Magammal kell foglalkozni, szóval ha nagyon nagy gond lesz, akkor majd felhívom őket. Így van ez! Valójában rettegek, hogy esetleg a szüleim halálát szintén így éljem át, vagy sokkal fájdalmasabban. Teljesen megtörnék, s jelen helyzetben nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Távol tartom magamtól a fájó dolgokat, elég kézenfekvőnek tűnik. Hogy hová jöttem egyedül élni? Mystic Fallsba, egy teljesen más helyre, mint a habcsókos New Orleans. Éjfélre értem ide, s most ahogy haladok az utcákon, akkor a képembe üvölt a másság. Kezdjük ott, hogy már maguk az utcák elrendezése másképpen van, s ehhez hozzájön, hogy a levegőben érezhető a feszültség. Önkénytelenül feszülök meg, minden idegem, pedig valójában én lazulni szeretnék. Mi ez a vészjósló marhaság? Nem lehetne kikapcsolni?! Önkénytelenül nyugtalanná válok, s gyakran tekintek a körbe. Idegen vagyok! Még sosem jártam itt, így minden érdeklődő tekintete rajtam pihen meg, ahogy elhaladok mellettük. Egy ilyen alkalommal befütyül egy félmeztelen férfi, megannyi tetkóval a felsőtestén.
~ Anyádat fütyülgess! ~ nézek rá nem túl szépen, aki erre csupán pimasz mosolyával válaszol. Elhaladok mellette, s szerencsére nem csinál semmi hülyeséget. Megmenekültem. Kifújom a tüdőmbe szorult levegőt, majd a távolban egy igazán vakító jelenségre leszek figyelmes. „ Black Pearl Bar”, villog mint egy stroboszkóp egy nagyobb buliban. Egy darabig nézem, míg meg nem állok a bejárat előtt. Ellenőrzöm, hogy megvannak-e a cuccaim, amit magammal hoztam a szállásfoglalás után. Mobiltelefon és pénztárca, s egyéb fontos iratok. Minden rendben van. Belső zsebben tartom őket, mert a külsőkből a piti tolvajok kihalászhatják. Úgy vélem, hogy inni kell a nagy ijedtségre, lazítani az állapotomon. Romokban vagyok, s mivel nincsenek itt szüleim, így valójában le sem tudnak beszélni. Szabadság, egy fokkal könnyebbé teszi a mostani közérzetem, s megveregetem a saját vállam, hogy jó döntést hoztam azzal, hogy leléptem a szülői házból. Régen éreztem ilyen izgalmat, s most igazából megragadhatom az alkalmat. Minek halasztanám el? Nem eldöntendő kérdés, hogy bemegyek-e, hanem egyszerűen bemegyek! Pár pillanat az egész, s én az orromon, szememen és fülemen keresztül szívom magamba a benti hangulatot. Agyama az ingerek hatására felgyorsul, hogy felfogja a benti légkör édeskés mivoltát.
~ Nem rossz! ~ megengedek magamnak egy kisebb mosolyt, miközben az agyam máris kilöki magából a káros gondolatokat, ami egyenes út lenne az öngyilkosság felé. A pult irányába indulok, s mivel elég sok ember gyűlt össze, így a hideg sem bánt annyira. Kellemes a benti hőmérséklet. Rögtön leveszem a női fekete bőrdzsekim, hogy azáltal a kissé merész, de stílusos fekete ruhám láthatóvá váljon. Nő vagyok, minek hordjak farmert és pólót? Számomra azok túl fiúsak. A zene tombol, az emberek beszélgetnek, vagy táncolnak, esetleg valami rejtettebb helyen smárolják és tapizzák egymást. Kár tagadnom, valahogy igényelném én is az ilyesmit. A pulthoz érkezve megpillantom az előttem terpeszkedő, whiskyjét iszogató pasira. A szemem gyorsan felméri a hely lehetőséget, s arra a döntésre jutok, hogy elférek mellette. Nem tudom miért, de kinyúlok a vállához, finoman megérintve azt.
- Bocsáss meg, egy kicsit helyet szorítanál nekem is? – kérdezem tőle, s ha nekilát a műveletnek, akkor szembe fordulva vele, de odaszorítom magamat. Mondhatni néha a felsőtesteink érintkeznek egymással, de végül helyet foglalok ott, ahol elképzeltem magam. A pultos rögtön észleli az érkezésem, így közelebb vonul hozzám.
- Egy 3dl narancs vodkát, igazi naranccsal. – adom le a rendelésem, miközben a tekintetem elidőzik a velem szembe levő férfin. Helyesnek vélem a velem szemben lévő férfit, azonban még nem érzek belső indíttatást arra, hogy megismerkedjek vele. Mikor körbenézek, egy picit alaposabban, akkor magamban arra a döntésre jutok, hogy messze ő a legjobb lehetséges társaság. Női énem beindul, s míg nem kapom meg az italom, addig én „mondhatni” a hely hiánya miatt nekinyomom lágyan a felsőtestem, az övéhez.
Vendég

avatar
Vendég

Black Pearl Bar - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar - Page 3 EmptyVas. Márc. 03, 2019 3:27 am


To: Letty

Have you ever thought that this life we live is just a dream?
Bárcsak azt mondhatnám, hogy milyen kellemes és örömteli volt a kiruccanásom amott – igen, ott, New Orleansban. Azt hittem, hogy új esélyeket találhatok ott, vagy csak annyira kikapcsolhatom az agyam, hogy többé ne gondoljak a múltra, de van egy rossz hírem! A múlttól, az emlékektől nem lehet szabadulni. Tehát, drága Mystic Falls, újra itt vagyunk – illetve vagyok. Miért beszélek többes számban? Talán kezdek megőrülni. Vagy… passz.
Nos, a híres „Black Pearl Bar”. Olvastam el magamban, mikor megpillantottam a villogó feliratot az épület tetején. Ennél nagyobb betűkkel és látványosabban talán ki sem írhatták volna, esküszöm, talán még Kínában is látják. Mindenesetre, felhívta a figyelmemet épp annyira, hogy az autóval végül parkolóhelyet keressek. Mondtam már, hogy nem rég érkeztem vissza? Igen, pont ezekben a percekben tértem vissza újra ebbe a kicseszett városba. S nem volt kedvem még hazamenni… haza. Ha tudnám, mit nevezhetek az otthonomnak, könnyebb lenne. Azt a lakást, ahol a bátyámmal éltünk évekig, vagy azt a házat, ahol Jeffel éltem az utolsó időszakban? Mindkettő túlságosan magányosnak hatott és nem, nem volt kedvem még egyik helyre se „hazamenni”. A magány ígyis mardosott, hát még akkor, ha bármelyik lakás küszöbét átlépem…
Leállítottam hát az autót, majd az anyósülésen levő telefonomért és pénztárcámért nyúltam. Aztám kiszálltam volna, a tárgyakkal a kezemben, mikor pittyent egyet a telefonom, új üzenetet jelezve a számomra. Egyből megnéztem. Nos, eléggé meglepődtem, mikor átfutottam azt a pár szót, amit Tom írt, ugyanis már most üdvözölt a városban, holott… komolyan, ez az ember valami megszállott lehet, vagy minimum minden sarkon lehet szeme, vagy épp besúgója, ha már most tudja, hogy itt vagyok. Mindenesetre, visszaírtam neki, hogy jó volna, ha szolgáltatna némi cuccot, ha már volt oly’ kedves és üdvözölt. Leírtam neki azt is, hol vagyok pontosan, aztán kiszálltam az autóból végre. A telefont és a pénztárcát is elraktam, majd összehúztam magamon a barna bőrdzsekit fázósan, ahogy megcsapott a hideg szél. Hűvös volt már és későre járt. Sőt, lassan hajnal egyet ütött az óra, de nem különösebben zavart. Nyeltem egy nagyot, majd lezártam az autót és a kulcsot is a zsebembe csúsztattam. Ezután indultam el befelé a szórakozóhelyre, azonban ahogy beléptem, a telefonom újra hangot adott ki. Tom. Nyilván. Egyelőre viszont nem néztem meg a válaszát, hanem bementem, hogy a pultnál keressek magamnak helyet. Bent már javában zajlott az éjszakai élet – karaoke est. Szebbnél-szebb, vagy inkább rosszabbnál-rosszabb produkciók kerültek bemutatásra, de legalább mindenki élvezte. Legalábbis úgy tűnt. Na meg, igazából én nem élveztem. Fülsüketítő volt némelyik dalocska és őszintén szólva, csak azért voltam itt, mert nem tudtam, hova menjek „haza”. Jó ötletnek tűnt egy szórakozóhelyre betévedni és iszogatni, mielőtt meghoznám a nagy döntést.
- Whiskyt kérnék. Vagy… legyen inkább dupla. – Biccentettem oda a pult mögött sertepertélő lány felé, miközben körbefuttattam a tekintetem a helyen. Elidőztem a színpadnál és az épp éneklő párocskán, majd egy sóhajjal előszedtem a mobilomat és rálestem végre arra az üzenetre. Tom azt írta, hogy fél órán belül hozza is a kért anyagot. Ezen elmosolyodtam egy fél pillanatra, majd válasz nélkül raktam el a tárgyat és húztam magamhoz végül a kikért whiskyt, amibe bele is kortyoltam. Mellesleg, Tomot továbbra sem szívleltem… sosem fogadtam a kedvenc „haverjaim” közé, nem jelentett számomra semmit, sőt, utáltam őt, de voltak dolgok, amiket csak ő tudott nekem elintézni.

534 words ❖ Paralyzed ❖ note: Itt a kezdőm Black Pearl Bar - Page 3 3909542699❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Waiting for you, Celian
until i die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
113
Népszerûség :
3

Black Pearl Bar - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar - Page 3 EmptySzer. Feb. 27, 2019 6:21 pm

Egy kisebb szórakozóhely a városból kifelé vezető főút mellett. A bár tulajdonosa egy igen fiatal srác, Daniel Roth, aki minden követ megmozgat, hogy a hely teljességgel kiszolgálja a fiatalok igényeit. Hétvégente fellépéseket vagy épp karaoke esteket tart, ritkább esetekkor pedig még ingyen ital is akad.

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Black Pearl Bar - Page 3 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro3_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Black Pearl Bar - Page 3 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro4_250
Keresem :
Léptek száma :
484
Népszerûség :
0

Black Pearl Bar - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Black Pearl Bar   Black Pearl Bar - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom


Black Pearl Bar - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Black Pearl Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ