Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKét hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Alexander Verona EmptyOlivia C. Summers
Yesterday at 11:43 pmElhagyatott raktárépületek

Alexander Verona EmptyTatiana Shelley
Yesterday at 5:08 pmLili Reinhart

Alexander Verona EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:24 pmUtcák

Alexander Verona EmptyElectra Fanning
Yesterday at 12:26 amAvatar- és névfoglaló

Alexander Verona EmptyEmmett Keener
Csüt. Okt. 17, 2019 6:26 pmEmmett Keener

Alexander Verona EmptyElectra Fanning
Csüt. Okt. 17, 2019 12:26 amBejárat

Alexander Verona EmptyCelian Darveaux
Szer. Okt. 16, 2019 6:57 pmElkelt a keresettem!

Alexander Verona EmptyTatiana Shelley
Szer. Okt. 16, 2019 11:45 amUdvar

Alexander Verona EmptyKlaus Mikaelson
Szer. Okt. 16, 2019 12:37 amNothing else matters - Drezera

Alexander Verona EmptyDrezath
Kedd Okt. 15, 2019 10:02 pm

Share
 

 Alexander Verona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Alexander Verona   Alexander Verona EmptySzomb. Május 25, 2019 7:45 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Mr. Verona

Kedves Alec!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy hivatalosan is az elsők közt üdvözölhetlek az oldalon. Nagyon örülök, hogy így alakult, mert nagy öröm volt olvasni a lapod Alexander Verona 846202165 Kezdem rögtön ott, milyen csodálatos PB-t választottál. Ki ne szeretné Aident? De komolyan, nem csak színészként, hanem emberként is csodálatos, és ezt sikerült átültetned a karakter megformálásába is. Jó kezekbe került az úriember, jellemileg is jó választás volt, ráadásul mélységesen egyet kell értenem Eddie-vel: illik rá a Borzaskutya jelző!
A legtöbb karakternek az oldalon már gyerekkorában elindul a drámai sorsa. Te olyan szempontból megkímélted Alecet, hogy egészen hétköznapi életet adtál neki, a valódi sorscsapást pedig a jelenbe időzítetted. Ó, de még mekkora csapás! Szörnyű volt olvasni a balesetet, talán csak az érzékeny lelkem miatt, talán azért, mert már az első bekezdésben megkedveltem a fiatalembert, mindenesetre belehasadt a szívem... Főleg abba, hogy tudom, mi lesz vele ezek után. Szirénnek lenni cudar egy életmód, nem olyan, amit Alec érdemelne.
De hát a lényeg, hogy kap egy második esélyt, már ha a Pokol csodálatos királynője is úgy akarja. Láttalak titeket szövetkezni, úgyhogy nem is tartanálak fel nagyon sokáig, nehogy magamra vonjam a haragját. Annyit még hadd jegyezzek meg, hogy nagyon tetszik a stílusod, olyan jó humorvilágot szőttél bele az egyébként eléggé letargikus történetedbe, hogy nem győztem mosolyogni. "Szobanövény"... Very Happy
A lapod végig olvastatta magát, nem éreztem azt, hogy oké, most félre akarom tenni, hanem kíváncsi voltam, mivel rukkolsz még elő. A szomorú sztori ellenére is jó volt olvasni.
Ha valaha szükséged lenne egy vadászra, vagy csak Denverben jársz, ne felejts el beugrani! Szívesen megismernélek közelebbről wink Addig pedig csak annyit kívánok, ne bánd meg soha a döntést, amit hamarosan meg kell hoznod...
Foglald le ezt a szívdöglesztő arcot (meg minden egyebet is), aztán irány a játéktér! Nos, a Pokol, elsősorban, ha jól sejtem.
Jó játékokat kívánok! Alexander Verona 846202165


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖Do you know what I dream about?


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
75
Népszerûség :
0

Alexander Verona Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Alexander Verona   Alexander Verona EmptyPént. Május 24, 2019 10:17 pm

Alexander Verona
A szörnynek a szörnyek között a helye, még ha ez nem tetszik is neki.


Becenév:
Alec
Titulus:
King Triton
Születési hely, dátum:
1989.05.24.
Faj:
ember/szirén
Szimbólum / Képesség:
-
Beállítottság:
Heteroszexuális
Play by:
Aiden Turner

Átváltozás:
A jövőben Egy autóbaleset során, melyben kómába estem, le akartak kapcsolni a gépekről, én pedig az életemért könyörögtem a pokol Úrnőjének, akinek megesett rajtam a szíve.
Család:
A szüleim nem voltak gazdagok. Nem éltünk fényűző életet, de meg volt mindenünk. Nekem, és a húgomnak. Anya egy irodában dolgozott titkárnőként, apa pedig egy ingatlankereskedésben dolgozott, mint ingatlanügynök. A testvérem a középiskola után Angliába utazott egyetemre, én pedig letettem az érettségit, és egy viedótékában kezdtem dolgozni. Itt tart, a mi történetünk.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

A pultnak dőlve bámulok ki a koszos üvegen az utcára. Három csaj vágtat el az üzlet előtt, mindannyian szőkék, hosszúlábúk és igencsak kívánatosak. Utánuk sandítok a szemem sarkából, de ők nem hogy engem, még a tk-t sem veszik figyelembe. Mintha az egész kóceráj, és benne minden - velem, és Nagypofájú Eddie-vel együtt - láthatatlan lenne. Nagyot sóhajtok, majd kiveszek az automatából egy kólát, felbontom és beleszürcsölök. Nagypofájú Eddie bevágja maga mögött a wc ajtaját, és beletúr zsíros hajába. Az eredeti neve Edward Spitzbauer, a szülei németországi zsidók, ő maga pedig mélyen megveti a saját népét. A viselkedése, és a stílusa miatt ragadt rá a Nagypofájú Eddie név.
- Te má’ megin’ a macákat hesszeled, Borzaskutya? - kérdezi tettetett akcentussal. Eleinte idegesítő volt, de egész hamar hozzá lehet szokni.
- Eddie, már megmondtam, hogy ne hívj így.
- De há’ ha eccer úgy nézel ki, min’ egy borzaskutya, ecsém! - megvonja a vállát, megigazítja kantáros farmernadrágját, és beveszi magát a pult mögé - ha néha dógoznál is komám, nem csak a tyúkokat kergetnéd, lehet, hogy több lenne a vendégünk - mondja nagy komolyan, mire felé fordulok. Szemem megállapodik az első két foga közötti helyen. Egy busz meg tudna ott fordulni.
- Már mondtam Desire-nek, hogy ez az üzlet már gagyi. Az emberek már nem vesznek ki videókazettát, hiszen mindent le tudnak tölteni a netről. Hülyék lennének ezért fizetni… amúgy is, mi rossz van abban, hogy ha szétnézek a piacon?
- Ugyanmá’ , Borzaskutya, te nem az az ember vagy, aki csak úgy nézeget. Te inkább belemászol mindegyikének a bugyingójába - elröhögöm magam. Mit is tudhatna Nagypofájú Eddie a szerelemről. Meg egyébként is, mi köze van ahhoz, hogy én kinek a bugyijában turkálok.
- Na, jól van Randiguru, zárjunk be… ide már úgysem jön senki.
Beszállok a piros Dodge-ba, amit még apáéktól kaptam érettségi ajándékként, és becsukom az ajtót. Mellém az anyósra Eddie foglal helyet. Két sarokkal arrébb lakik nálam, és mivel neki nincs jogsija mindig én szoktam furikázni. Elindulunk.
- Nehogy aszidd, hogy lezártuk a témát - mondja nekem.
- Milyen témát?
- Még sose’ vótá’ szerelmes Borzaskutya?
- Nem! - nevetek fel - pillanatnyi szerelmet éreztem már, de még sosem jött olyan nő, aki felszántotta volna a szívemet.
- Ha az én Jennie-m hallaná eztet… mi má’ tizenegy éve házasok vagyunk, és én a mai napig úgy szeretem őtet, mint ahogy ő szereti a csokis fánkot - mindketten nevetünk, majd befordulok a sarkon. Eddie felém fordítja a fejét, mondani akar valamit, de csak azt látom, ahogyan vizenyős kék szeme kikerekedik.
- Alec! - ordít, de a már csak azt érzem, hogy valami hatalmas erővel nekicsapódik a kocsi oldalának, a lökéstől pedig a halántékom Eddie homlokának csapódik. Fémes íz kerül a számba, és a vér kesernyés szaga megcsapja az orromat. Sötétség telepszik a szememre, és eltűnik minden, amit eddig ismertem.

Nem tudok mozogni. Még a szemem sem tudom kinyitni. Gépek zúgása, emberi hangok töltik be körülöttem a teret. Ismerős hang üti meg a fülem, Eddie a Nagypofájú.
- Egy… egy kocsi…
- Igen Uram, azt tudjuk. A másik sofőrt már intézi két kollégám.
- Belénk hajtott… én nekem nincs bajom, csak egy pukli a homlokon, de… én próbáltam kihúzni, de Borzasku… Alec… nem reagál. Segítsenek kérem… ő a legjobb barátom - Eddie sírni kezd, én pedig ki akarok szállni a kocsiból, megnyugtatni, hogy kurvára nincsen semmi bajom. De nem tudok. A lábam egyszerűen nem mozdul. Tehetetlen vagyok.

2 héttel később…
A kórház falai között heverek, még mindig mozdulatlanul. Az orvosok szerint kómában, amely kilátástalan. Nem tudják, hogy valaha fel fogok-e ébredni belőle. Ismerős hang üti meg a fülem, egy olyan hang, amelyet már régen nem hallottam.
- Jó napot, Dr. Arden. - a húgom az. Megismerem a hangját, ezer közül is megismerem.
- Jó napot, Ms. Verona. Sajnálom, hogy ennyit kellett utaznia, de a szüleiket sajnos nem sikerült elérnünk.
- Tanzániában vannak, mi a helyzet?
- Nos, mint tudja a bátyja Alexander, négy nappal ezelőtt balesetet szenvedett. A gépek életben tartják a szerveit, de kómában van, és nincs változás. Nem reagál semmire, még a szívritmusa sem változik… Pár napja belső vérzést diagnosztizáltak nála, sajnos kilyukadt az egyik veséje… rendbe hoztuk a problémát, de az agya is károsult. Ha valaha fel is ébredne, újra kéne tanulnia járni, beszélni, írni, gyakorlatilag mindent, amit gyerekkorában megtanult.
Hát ez van. Ez lett belőlem. Egy szobanövény. És lehet, hogy ha felébredek, akkor is ez maradok. Egy pépes agyú burok, egy test, ami ott ragadt, félúton élet és halál között. De én nem akarok meghalni. Nem akarok meghalni. Túl fiatal és jóképű vagyok a halálhoz! Bármit megteszek, csak hadd maradjak életben. Könyörgöm.
- Kapcsolják le… - a húgom hangja megremeg. Érzem magamon a pillantását, és érzem, ahogy megsimítja a kézfejem - ég veled Bátyó, odafönn találkozunk.


but tonight you're a stranger or some silhouette
Vendég

avatar
Vendég

Alexander Verona Empty
Vissza az elejére Go down
 

Alexander Verona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Karakterlapok :: Leadott karakterek-
^
ˇ