Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Theodore Storm


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKinek az oldalán állsz?

Josie & Lizzie | twins in action EmptyVictor Sutton
Yesterday at 2:16 pmVictor Sutton

Josie & Lizzie | twins in action EmptyDamien Blanchard
Yesterday at 9:45 amDamien & Hazel - Let me go

Josie & Lizzie | twins in action EmptyDamien Blanchard
Csüt. Júl. 18, 2019 5:51 pmCelian Darveaux

Josie & Lizzie | twins in action EmptyCelian Darveaux
Szer. Júl. 17, 2019 11:38 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Josie & Lizzie | twins in action EmptyDominic Arback
Szer. Júl. 17, 2019 11:02 pmSikátorok

Josie & Lizzie | twins in action EmptyPatrick Joseph Reynolds
Szer. Júl. 17, 2019 1:12 amHátsó gyakorlótér

Josie & Lizzie | twins in action EmptyReagan Blair
Kedd Júl. 16, 2019 11:51 pmAsztalok

Josie & Lizzie | twins in action EmptyStefan Salvatore
Kedd Júl. 16, 2019 1:06 amAz oldal videói

Josie & Lizzie | twins in action EmptyLarissa Blackwell
Hétf. Júl. 15, 2019 11:59 pmWickery Híd

Josie & Lizzie | twins in action EmptyDrezath
Hétf. Júl. 15, 2019 9:50 pm
A tavasz díjazottjai
Isaac & Larissa
őrangyal
Hope Mikaelson
női karakter
Klaus & Theo
férfi karakter
Katherine & Kai
szerelmes pár
Hope & Klaus
játék
Alec Verona
előtörténet

Share
 

 Josie & Lizzie | twins in action

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyCsüt. Júl. 11, 2019 3:11 pm

To: Lizzie
The twins in action

- Nincs több titok – bólintottam rá teljes meggyőződéssel, még a kisujjamat is felmutattam, hogy ezzel az esküvel is megpecsételjük azt, ami eddig mindig magától értetődő volt kettőnk között, az utóbbi időben azonban mégis kissé eltávolodtunk egymástól. Örültem, hogy újból egymásra találtunk úgymond, mert bármennyire is tudtunk egymásra agyára menni, mégis csak Lizzie az ikrem volt, a másik felem, nélküle magányosnak éreztem magamat, egy bizonyos mértékig.
Ettől az újult eskütől megindítottan, már nyitottam is volna a számat, hogy beszámoljak neki arról, én miért voltam ennyire eltűnve az utóbbi időben, mielőtt azonban bármit is szólhattam volna, ő ismét beelőzött azzal, hogy a nyári szünetre New Orleansbe szeretne menni, és hogy örülne, ha vele tartanék. Az első gondolatom egyből a tiltakozás volt, hiszen nekem ott volt Ő, akiről még túlságosan is sok mindent kellett volna kiderítenem, de aztán egy másodperc habozás nélkül úgy döntöttem, hogy Lizzienek talán mégis csak igaza van. És egyébként sem akartam tőle elszakadni, főleg most nem, hogy visszatért Kai nagybácsi.
- Nagyon jól hangzik, Liz. Bár gyanítom, hogy Kai ott is ránk találna, de Freyától nagyon szívesen tanulnék dolgokat, meg hát, soha nem árt egy kicsit világot látni, és távol lenni innen – válaszoltam izgatottan, amit jól ki is lehetett olvasni a mosolyomból. Ez képes volt egy nagyon rövid időre elterelni a figyelmemet a jelenlegi helyzetünkről, reméltem, hogy ha tényleg a nyári szünetre kerül a sor, akkor eszembe se fog jutni Kai nagybácsi, és bármi egyéb probléma.
Figyelmesen hallgattam a további szavait, amit a Gemini-kovenről mondott, és hát, nem éppen villanyozott fel a tudat.
- És mégis hogyan tudnánk összemérni az erőnket, ha alapjáraton nincs is? – vontam össze a szemöldökömet, mert ebben az egészben véleményem szerint ez volt a legnagyobb bukkanó. Persze, ha mindaz igaz volt, amit Liz mondott, ez nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy mindketten meghaljunk, illetve azét sem, hogy egyikünk feláldozza az életét a másikért. Egyelőre erre azonban gondolni se akartam. – Nos, ez aggasztó, nem mondom, de szerintem felesleges ezen aggodalmaskodnunk. Meg fogjuk találni a megoldást rá, ha elérkezett az ideje, de egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy megérjük-e azt, hogy betöltsük a 22. életévünket. Biztos vagyok benne, hogy Kai nagybácsi ezzel is csak a kapcsolatunkat akarja rontani, vagy valami. Máskülönben elképzelni nem tudom, miért hozta volna fel ezt hirtelen – tört fel egy nagy sóhaj a torkomból, ahogy tekintetemet elemeltem az ikrem arcáról, és helyette az eget kezdtem el kémlelni, miközben hátradőltem a fűben.

Power ❖  Josie & Lizzie | twins in action 3816853304

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyPént. Júl. 05, 2019 2:05 am


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

Némi megnyugvással és elégedettséggel figyelem, ahogy Josie felteszi a gyűrűt, amit neki bűvöltem. Így, amíg én élek, és én is viselem az ékszert, neki nem eshet baja. Végzetes baja legalábbis nem. De számomra már kiderült sajnos, hogy Kai sok egyéb módon is árthat nekünk, fájdalmat okozhat, fizikait, kínzással, de lelkit is, mert az is a módszerei közé tartozik, hogy bogarat ültessen a füledbe.
Halványan elmosolyodom, amikor az ikrem megdicsér, jól esnek a szavai, az elismerése, a folytatására azonban elkomolyodva, és egyetértve bólogatok.
- Igazad van. Sajnálom, hogy mindeddig kihagytalak a dolgokból. Vagyis... tényleg úgy gondoltam, hogy így lesz a legjobb, de tényleg hiányoztál, és ígérem, hogy nincs több titok – mosolyodok el, majd ahogy megfogja, és kissé megszorítja a kezem, közelebb húzom, és megölelem.
- Pont ezért legjobb, ha már most elmondom, hogy a nyarat New Orleansban szeretném tölteni. Én nem tudom, hogy neked milyen terveid vannak, meg fogom érteni, ha mást terveztél, és nem akarsz csatlakozni, de én menni fogok, és örülnék, ha te is jönnél. Apával már beszéltem is erről. Hope nagynénje, Freya, talán meg is tanít majd pár varázslatot, meg... csak jó lesz innen elhúzni egy kicsit, és remélhetőleg lekerülni Kai radarjáról – vonogatom a vállam. Nem vagyunk összenőve, nem kell azt tennie, amit én, de nem bánnám, ha ő is jönne. Ha nem is egész nyárra, akkor legalább egy időre.
Viszont az előző nap megtudtak megosztását sem odázhatom el tovább. Megértem, miért fogadja Josie máris kétkedéssel, amit mondani készülök, holott még nem is hallott semmit, de csak a fejemet rázom a próbálkozásaira.
- Én sem bízom benne, elhiheted, de utánaolvastam kicsit már a dolognak, és sajnos, úgy tűnik, hogy nem kitaláció. Létezik egy bizonyos Gemini-átok, ami miatt a család ikertagjainak 22 évesen össze kell mérnie az erejét. Az erősebb életben marad, a gyengébb... elvész, pontosabban az erősebbel egyé válik. Összeolvad a lelkük. Mondhatjuk úgy is, hogy meg... meg kell próbálnunk... öhm... megölni egymást – csóválom a fejem közben, mert ez kimondva akkora baromság, hogy még mindig alig tudom elhinni. - Ha nem tesszük meg, egyikünk sem éli túl. Anyáékkal még nem beszéltem erről. Először veled akartam. Igazából még nagyon fel sem fogtam... De találni fogunk valami megoldást. Muszáj. Addig még van pár évünk, megoldjuk – szorítom meg ezúttal én az ő kezét.

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyCsüt. Júl. 04, 2019 2:36 pm

To: Lizzie
The twins in action

Nem fogok hazudni. Már maga a tény megrémített, hogy a nagybátyánk visszatért, ki tudja, milyen ördögi terveken törve a fejét. Ahogy itt most ültem az iskola udvarában, testvérem oldalán, nemhogy nyugodtnak nem éreztem magamat, de még biztonságban sem. A pszichopata nagybátyánk elől nem volt menekvés, erre most rájöttem. Vagy nekünk, vagy neki meg kellett halnia, mert mind a hárman nem maradhattunk életben, ő erről egészen biztosan gondoskodni fog. Nekünk csak arról kellett tennünk, hogy ne mi legyünk azok, akik a rövidebbet húzzák. Lizziért pedig bármit megtettem volna. Hogy életben tartsam őt.
Ahogy erre a csendes elhatározásra jutottam, már nem is tűnt olyan ijesztőnek a gyűrűnek a képessége. Hiszen erre szükségünk volt. Habár végső megoldásnak semmiképp nem mondtam volna, de kezdetnek megfelelt. Aprót bólintva felhúztam az ujjamra azt.
- Ezt jól kitaláltad, Lizzie. Büszke vagyok rád, de azért legközelebb, kérlek, szólj előbb ezekről a dolgokról, hogy együtt tudjunk kitalálni valamit. Nem kell egyedül mindent megoldanod, tudod jól, hogy rám mindig számíthatsz. És ebben a kalamajkában is, mint mindig, mindketten benne vagyunk – próbáltam biztatóan a testvéremre mosolyogni, még a kezét is gyengéden megszorítottam, hogy tudja, én itt vagyok, és nem tervezek menni sehova az oldaláról.
S amikor már azt hittem már, hogy a legrosszabb híreknek az átadásán túl vagyunk, nos, akkor a sors szépen szembe köp, mert úgy tűnt, még nem végzett azzal, hogy minket szívasson.
- A Gemini boszorkányokról? Lizzie én a helyedben Kai nagybácsi egy szavát se hinném. Tudod jól, hogy bármit megtenne azért, hogy egymásnak ugrasszon minket. Ő is tisztában van azzal, hogy mi akkor vagyunk igazán erősek, ha együtt vagyunk. Ha a Gemini kovenről van szó megkérdezted apát vagy anyát? Ők is biztosan tudnának mesélni róluk, bebizonyítani, hogy Kai nagybácsi csupa hazugságokkal próbálja tömni a fejed – magyaráztam Lizzienek, de akármennyire is szerettem volna azt hinni, hogy igaz, amit bizonyítani próbáltam éppen a testvéremnek, magam is tudtam, hogy valószínűleg nem így van.

Power ❖  Josie & Lizzie | twins in action 3816853304

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptySzomb. Jún. 29, 2019 7:20 pm


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

Josie szavai kissé ismét elgondolkodtatnak, vajon mi lehet az, ami ennyire lefoglalta őt, hogy folyton megfeledkezzen anyáékról, a velük tervezett beszélgetésről, vagy bármi másról. Érzem – talán a testvéri kötelékünkön át – határozottan érzem, hogy valami komoly dologról van szó, valamiről, amire még muszáj lesz visszatérnünk, mert fontos lehet. De előbb muszáj őt beavatnom a történtekbe, ha már végre rá tudtam szánni magam, hogy belekezdjek. A többinek várnia kell.
- Nem számít, most már tudod. És fel fogunk készülni ellene, amennyire csak lehetséges. Lehet, hogy démon, és halhatatlan, de az nem jelenti azt, hogy teljesen védtelenek lennénk ellene. Sokat foglalkoztam ezzel a témával az utóbbi hetekben, hogy hogyan tudnánk esélyeket szerezni magunknak. Ez a gyűrű – bökök a tenyerén levőre – és az enyém kapcsolatban állnak. A vérünk által ruháztam fel őket erővel. – Arra most nem térek ki, hogyan szereztem meg az övét, pedig nem nagy ördöngösség. Csak fogtam a kést, amivel véletlenül megvágta magát a múltkor a konyhában, és begyűjtöttem róla. Úgy tűnt, jobb így, ha még nem tud az egészről. - Amíg ez rajtunk van, ha meghalnánk, a másikunk pedig még életben van, a kötelék által visszahoz bennünket az életbe. Magyarán csak akkor maradunk halottak, ha egyszerre ölnek meg bennünket – foglalom össze a lényeget. Elismerem, elég brutális ilyesmiről társalogni, életről és halálról, arról, hogy meghalhatunk, de ez legalább esélyt adhat nekünk. Kai-jal szemben legalábbis. Mert a saját átkunk ellen nem hiszem, hogy megoldás lenne. És ezzel el is érkeztünk a következő kérdéskörhöz.
- Van még valami, amit tudnod kell. A minap másodszor is összeakadtam a drága nagybátyánkkal, de ez most másféle találkozás volt. Elmondott nekem valamit a Gemini boszorkányokról. Nem fog tetszeni... - vezetem fel a dolgot egy újabb sajnálkozó pillantással.

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptySzer. Jún. 26, 2019 1:49 am

To: Lizzie
The twins in action

- Nem, semmi baj, nem haragszom, csak megijedtem - válaszoltam Lizzienek lassan szótagolva, mert közben ezerrel pörögtek a gondolataim. Annyira el voltam foglalva, hogy fényt derítsek annak a srácnak a titkaira, hogy teljesen figyelmen kívül hagytam mindent ezen kívül. – Igazából anyáék szerettek volna beszélni velem, de valahogy mindig megfeledkeztem erről, és nem került sor rá végül. Lehet, hogy erről szerettek volna....
Ahogy végiggondoltam az egészet, egyből elkapott a bűntudat. Szégyelltem magam amiatt, hogy egy férfinak sikerült annyira lefoglalnia, hogy teljesen megfeledkeztem az igazán fontos dolgokról, és Lizzienek egyedül kellett ezzel az egésszel megbirkóznia. Mintha elbűvölt volna...
Figyelmesen hallgattam az ikrem további szavait, de őszintén szólva, nem nyugtatott meg kicsit sem. A történetek alapján Kai nagybácsi már épp elég veszélyes volt elszívó boszorkányként is, és most démon lett. Elpusztíthatatlan...
Összevontam a szemöldököm, ahogy Lizzie a tenyerembe helyezte a gyűrűt.
- Pontosan hogyan? - kérdeztem tőle kíváncsian.

Power ❖  Josie & Lizzie | twins in action 3816853304

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyKedd Jún. 11, 2019 4:03 pm


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

- Sajnálom, Josie, tudom, hogy már rég el kellett volna mondanom neked. Igazából abban reménykedtem, hogy anyáék majd beavatnak helyettem. Ők pedig talán azt hitték, hogy első dolgom lesz ezt elmesélni neked. De... erről egyáltalán nem könnyű beszélni. Megijedtem. Féltem. És nem akartam, hogy te is így érezz – ingatom a fejemet bocsánatkérő tekintettel. Tudom, hogy nem teljesen fair, de igazából továbbra is úgy vélem, jól tettem, hogy nem avattam be őt előbb. Persze ha Kai őt is megtámadtam volna, ami felkészületlenül éri, azért felelősnek éreztem volna magam, és nagyon mart volna a bűntudat, de szerencsére nem történt ilyesmi, és néha jobb és kíméletesebb tudatlanságban élni.
- Jól vagyok, ne aggódj. Anyáék persze azt mondják, hogy együtt megoldjuk, nem lesz baj, de szerintem csak nyugtatni akarnak, és igazából ők sem tudják még, mitévők legyenek. Kai démon. Már nem eretnek és nem boszorkány, hanem démon. Elpusztíthatatlan. És bosszút akar állni rajtunk. Pontosan ezért nem beszéltem erről hamarabb. Mert fel akartam készülni ellene, hogy meg tudjalak védeni, mielőtt a nyakadba zúdítanám ezt az egészet. Kérem a tenyered – nyújtom felé a kezem, és ha eleget tesz a kérésemnek, odahelyezem a gyűrűt, amit készítettem. - Ez meg fog védeni. Csináltam egyet mindkettőnknek – mutatom neki a sajátomat is, ami már az ujjamon van.

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyKedd Jún. 04, 2019 9:53 am

To: Lizzie
The twins in action

Sejthettem volna, hogy ha a nagybátyánkról van szó, akkor semmi jót nem fogok hallani. Elvégre, ő volt az, aki megölte a vér szerinti anyánkat, amikor már terhes volt velünk, arról nem is beszélve, hogy minket is ugyanerre a sorsra akart juttatni.
- Persze, hogy emlékszem, de azt hittem, azzal örökre elintéztük... - vontam össze a szemöldököm azon agyalva, hogy mégis hogy lehet lehetséges az, hogy kijutott a börtönvilágból, amit Bonnie néni kifejezetten neki tervezett. - Micsoda?! - akadtam ki rögtön, ahogy Lizzie tömören elmondta, hogy mi történt. - Miért nem szóltál erről korábban?! - szidtam meg az ikremet, de igazából csak azért, mert rettenetesen megijesztett. - De ugye már jól vagy? - Jól szemügyre vettem Lizzie minden vonását, mintha egy láthatatlan sérülés után kutattam volna. - Anyáék mit mondtak? És egyáltalán miért jött? Továbbra is azért, hogy megöljön minket? - faggattam tovább Lizziet, miközben ezerrel pörögtek a gondolatok a fejemben, hogy most mégis mihez kezdünk majd.

Power ❖  Josie & Lizzie | twins in action 3816853304

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyVas. Jún. 02, 2019 11:40 pm


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

Tagadhatatlanul eltűnődöm egy-két röpke pillanatra, hogy vajon mi lehet az, ami Josiet elfoglalttá tette az utóbbi időben, ahogy ő fogalmaz, mert tényleg kíváncsi vagyok rá, mivel is teltek a napjai, mi jár a fejében, mi foglalkoztatja. Elég csak rápillantanom, hogy tudjam, nem valami apró-cseprő butaság lehet, de akármiről is van szó, várnia kell. Hiszen sajnos nem lehet fontosabb a téma, mint az életünkre törő nagybátyánk.
- Történt – felelem első körben csak ilyen tömören. Aztán mély levegőt veszek, meg azzal együtt némi bátorságot, és belekezdek. - Kai visszatért. A Pokolból, vagy fene tudja, honnan is került most ide. Talán még emlékszel rá, három évesek voltunk, amikor Bonnie nénivel segítettünk őt csapdába csalni, és bezárni egy másik világba. Azt hittük örökre, de most újra itt van, és bosszút akar állni. Találkoztam vele. Pár hete. Megfenyegetett, rám akart ijeszteni, talán meg is ölt volna, de végül el tudtam menekülni. Viszont ha anya nem segített volna időben a vérével, én már nem... - Inkább nem fejezem be a mondatot. Ez így már amúgy is sok egyszerre, nem akarom Josiera hozni a szívbajt. Emésztgesse csak szépen a hallottakat, mert még nem értem a végére sajnos.

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyVas. Jún. 02, 2019 3:55 pm

To: Lizzie
The twins in action

Lizzie soha nem volt túl jó a hazudásban, vagy csak előttem volt nyitott könyv, ebben nem voltam biztos. De azt tudtam, hogy nem dőltem be annak, amit mondott. Hogy azért jött, hogy varázslásban segítsek neki, ezt pedig az ő tudtára is adtam egy amolyan "Tényleg?" arckifejezéssel.  Végül persze aztán elkezdett a lényegre térni. Éreztem, hogy valami komolyabb dologról lehet szó, mert nem volt jellemző az ikremre, hogy ne találja a szavakat, vagy hogy kerüljön. Ezért félretettem a füzetemet az ölemből, és Lizzie felé fordultam, hogy ezzel is jelezzem, minden figyelmem az övé.
- Tudod, az elején - biccentettem egy aprót, bár tisztában voltam azzal, hogy ez nem mindig olyan egyszerű. Amikor felhozta Kai Parker nevét, csak összevontam a szemöldököm. - Nem, fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Őszintén szólva, az utóbbi időben én is eléggé el voltam foglalva, kissé olyan volt, mintha álomvilágban jártam volna, szóval nem tudok semmiről. Történt valami? - kérdeztem aggódva, mert Lizzie arcát elnézve valami nem volt rendben.

Power ❖  Josie & Lizzie | twins in action 3816853304

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyVas. Jún. 02, 2019 3:41 pm


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

Várható volt, hogy előbb-utóbb Josienak is feltűnik, mennyire igyekszem nem az útjába kerülni egy ideje, és arra is számítani lehetett, hogy zokon veszi majd, hogy hanyagolom őt. Hiszen a születésünktől fogva szinte mindent együtt csinálunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Persze ezt a változást lehetne annak a számlájára is írni, hogy lassan felnövünk, de hát mindketten tudjuk, hogy az nyilvánvalóan nem egyik napról a másikra történik. A neheztelő kérdésére viszont nincs gyors és egyszerű, sem helyes válaszom, hacsak nem vágok bele a közepébe, és adok magyarázatot rögtön, de szerintem ez nem jó ötlet. Szóval inkább elengedem a fülem mellett.
- Öhh, igen, én is. Vagyis én is tanulni akartam, van itt egy-két varázslat, amit gyakorolnom kéne, és esetleg segíthetnél is... - Lapozom fel a füzetemet, és keresgélek a jegyzeteim között, de azt hiszem, kicsit átlátszó ez az egész. - Jó, szóval tényleg beszélnünk kellene. Csak azt sem tudom, hogy fogjak hozzá – dörzsölöm meg a tenyeremmel a homlokomat gondterhelten. - Anyáék említettek neked valamit arról, ami nemrég történt? Beszéltek neked... Kai nagybátyánkról? - próbálom kideríteni, honnan is kellene kezdenem a mondókámat.

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyVas. Jún. 02, 2019 1:56 pm

To: Lizzie
The twins in action

Egy természetfeletti lény élete soha nem unalmas, ezt el kell ismernem. Igaz, elszívó bosziként sokkal inkább éreztem magam olykor embernek, mintsem valódi, teljes hatalmú boszorkánynak, de ezt Lizzievel kompenzáltuk mással. Például a bajkeveréssel. Apropó, Lizzie. Újabban nagyon furcsán viselkedett. Olyan érzés volt, mintha szándékosan került volna, és mindig kitalált valami ürügyet arra, hogy elkerülje a beszélgetést velem. Pedig nagyon meg kellett beszélnem vele egy-két dolgot. Az utóbbi időben ugyanis a tanulás mellett volt egy srác is, akivel találkozgatni kezdtem. A fekete íriszei annyira magával ragadók voltak, a modora is mézes-mázas. Nem mondom, hogy nem remegtek meg a térdeim, amikor vele voltam, de a természetfeletti veszélyjelzőim mindig hangosan figyelmeztettek valamire, én azonban hiába határoztam el, hogy mindenképpen kiderítem, miért, eddig nem jártam túl sok sikerrel. Jó lenne kikérni Lizzie tanácsát is – sóhajtottam fel.
Megráztam a fejem, hogy elkergessem a nem megfelelő gondolatokat a fejemből, és újból a tanulásra koncentráljak, amikor megjelent hirtelen Lizzie. Jól látható meglepettséggel pillantottam fel rá.
- Már nem is kerülsz? – kérdeztem tőle felvont szemöldökkel. Képtelen voltam kihagyni ezt a szúrós megjegyzést, de aztán csak egy sóhaj kíséretében elengedtem a haragomat, hiszen Lizziere soha nem tudtam sokáig haragudni. – Semmi különös, éppen tanulok – mutattam rá az ölemben lévő füzetre, bár az részletkérdés, hogy már egy fél órája ugyanazt az oldalt bámultam. – Na és feléd? Eléggé elfoglaltnak tűntél újabban…

219 words ❖ PowerJosie & Lizzie | twins in action 3816853304 /div>

Josette Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Lily Collins
Léptek száma :
0
Népszerûség :
0

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action EmptyVas. Jún. 02, 2019 1:30 pm


Josie and Lizzie
Saltzman Twins in action

Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy az elmúlt heteim jóval tartalmasabban és mozgalmasabban teltek, mint az egész év, ami mögöttem van. Pedig egyébként sincs unalmas életem. Hiszen egy varázssuliban élek. Itt semmi sem hétköznapi. De valljuk be, a legtöbb iskolatársam életét vagy családját nem fenyegeti a halálból többszörösen visszatért, démonná vált nagybátyja. Kai első felbukkanása óta sok minden megváltozott az életemben, de elsősorban az, hogy minden létező szabad percemet arra áldozom, hogy a lehető legjobban felkészüljek ellene, hogy meg tudjam védeni magamat, és a testvéremet is. Leginkább emiatt kerülöm Josiet már hetek óta. Mármint teljesen elkerülni nem tudom őt, nem is akarom, de nem igazán hagytam lehetőséget hosszabb, komolyabb beszélgetésekre. Tanulás vagy kutatás címszó alatt leléptem, amikor csak tehettem, ami részben igaz is volt, bár mindketten tudjuk, hogy sosem voltam épp egy stréber jó tanuló. És most sem a tananyag az, amit állandóan bújok. Kai visszatéréséről sem tőlem hallott... ha egyáltalán hallott, de feltételezem, hogy anya, apa, vagy Stefan futólag már említettek neki erről valamit. Tudom, hogy nem halogathatom örökké ezt a beszélgetést, főleg azután nem, hogy másodszor is összeakadtam a nagybátyánkkal, aki egy súlyos titkot osztott meg velem. De részben felelősnek éreztem magam a történtek miatt, és azt akartam, hogy legyen a kezemben valami, ami megvédhet bennünket a legrosszabbtól, és ezáltal valami nyugtatót és biztatót is mondhatok majd az ikremnek, és ne csak a rossz híreket, mikor végre leülök vele beszélni. És most végre készen állok. Megcsináltam a gyűrűket, befejeztem a varázslatot, ami visszahozhat bennünket a halálból, ha szembe kellene néznünk vele. Tehát nem menekülök tovább. Bár azt még nem tudom, hogy fogok belekezdeni ebbe az egészbe. Azt hiszem, valami ürügy kezdetnek jól jönne, ezért felmarkolom a varázsfüzetemet, amiben a gyakorolni kívánt igéket gyűjtöm, majd Josie keresésére indulok, és végül a suli udvarának egy eldugott pontján akadok rá.
- Szia húgi! - Huppanok le mellé a fűbe. - Mi újság?

7 Years

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Though she be
but little, she is fierce.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father, the headmaster
Léptek száma :
36
Népszerûség :
1

Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Josie & Lizzie | twins in action   Josie & Lizzie | twins in action Empty

Ajánlott tartalom


Josie & Lizzie | twins in action Empty
Vissza az elejére Go down
 

Josie & Lizzie | twins in action

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Örvénylõ szavak-
^
ˇ