Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Bonnie Bennett, Vilan Redfick


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokAvatar- és névfoglaló

safe and sound - Page 4 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:24 amRangfoglaló

safe and sound - Page 4 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:19 amBonnie Bennett

safe and sound - Page 4 EmptyElena Gilbert
Yesterday at 11:00 pmPartnerkeresõ

safe and sound - Page 4 EmptyVilan Redfick
Yesterday at 8:27 pmKastélykert

safe and sound - Page 4 EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 1:46 amsafe and sound

safe and sound - Page 4 EmptyAlexis Callaway
Csüt. Jan. 23, 2020 6:35 pmMotel

safe and sound - Page 4 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 5:21 pmLarimer tér

safe and sound - Page 4 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 4:52 pmLet's go Party || Theodore & Domino

safe and sound - Page 4 EmptyDominic Arback
Csüt. Jan. 23, 2020 3:17 pmPincék és cellák

safe and sound - Page 4 EmptyLandon Kirby
Csüt. Jan. 23, 2020 12:10 pm

Share
 

 safe and sound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptyVas. Jún. 16, 2019 8:31 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Érdeklődve figyeltem a párbeszédet a két srác között, majd ahogy a suhanc odalépett hozzám az ingjével, kissé gyanakvón felvontam a szemöldököm. Még csak rám sem mert nézni, amiből azt vettem le, hogy vagy megigézte a vámpír, vagy olyan dolgokat mutatott neki, amik láttán én is hajlandó lennék szót fogadni.
- Köszönöm. - kikaptam a srác kezéből az inget és elfordultam, hogy felvegyem. Természetesen a hálám nem neki, hanem a vámpírnak szólt. Épp kihúztam szőke fürtjeimet a gallér alól, mikor észleltem, hogy a fiú máris menni készült. Kissé riadtan fordultam utána, tétovázva azon, mit is mondhatnék azok után, hogy... Hát... Nem fogadtam valami barátságosan a segítségét.
- Várj! - összefontam magam előtt a karomat, az ing is olyan kevésnek tűnt magamon. Lassan felkelt a nap és nem igazán akartam megint szembesülni a ruhakeresés nehézségeivel. Ebben a városban még Theo sem volt, akihez bekopoghattam volna. - Öhm... Nem vagyok idevalósi. Nincs hova mennem... - Nem akartam konkrétan a segítségét kérni, reméltem, érti a célzást anélkül is, hogy könyörögnöm kéne.

 neked is kéne valami becenév, hmmm


Alexis Callaway
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Play by :
Ashley Benson
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
1

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptyVas. Jún. 16, 2019 7:34 pm


To: Little Wolf
Nem reagáltam a lány felcsattanására; nekem kislány volt, hozzám képest legalábbis biztosan. Kérlek, 46 éves vagyok, nem 15! Mondhatnám, hogy a lányom lehetett volna Ms. Aranyhaj, de… nekem már sosem lehetett sem lányom, sem senkim. Figyelmen kívül hagytam hát és csak arra a srácra koncentráltam, aki előttem volt. Meg akartam ölni. Inni akartam a véréből is, mert napok óta nem jutottam friss vérhez, de… nem most kellett ezt lerendeznem. Sóhajtottam egy aprót, közelebb vonva magamhoz szorosan, határozottan. Ekkor szólalt meg a lány.
- Ezt bízd rám – Vettem oda foghegyről, majd a srác tekintetébe véstem a magamét. – Amit téged illet… most fogod magad és bocsánatot kérsz a saját és a társaid nevében a lánytól; valamint leszel olyan lovagias, hogy ezt – Két ujjam közé csippentettem az ingjének egy részét, amit meg is húzogattam. – szépen odaadod a lánynak, cserébe az ízléstelen viselkedésed miatt – Nos, igen, csaltam… használtam az igézés remek képességét, s ezáltal a srác nem igazán akart nekem ellentmondani. Elengedtem hát, hogy a lányhoz tipegjen megszeppenve, hogy elmormogja a bocsánatkérését és levegye az ingjét…
Csak figyeltem őket, nem szólva bele többször a dologba. Közben végigmértem néhányszor Aranyhajat. Hát, mi tagadás, szemrevaló volt, de… nem bámultam sokáig. Sőt, elfordultam és menni akartam, de valami visszatartott. Elgondolkodtam.


203 words || human || note: Aranyhaj safe and sound - Page 4 3993946357  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptyVas. Jún. 16, 2019 1:02 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

Csak csendben kellett volna maradnom és hagynom, hogy segítsen rajtam, de nem szerettem a hős-figurákat. Valahogy zavart, hogy ennyire törékenynek és védtelennek hitt, holott nagyon is reálisan festette le a képet. A becenévtől pedig egyenesen frászt kaptam... Viszont ahogy megvillantotta a fogsorát, egyből elhűlt bennem a vér. Vámpír. Így már érthető, hogy ennyire közbe akart lépni; valószínűleg nem csak értem csinálta.
- Nem vagyok kislány! - csattantam fel, és ezzel együtt fel is pattantam a helyemről, hogy bizonyítsam. Nem érdekelt, hogy premier plán látványt nyújtok, ha valamire, hát arra extra érzékeny voltam, ha gyerekként kezeltek. A srácokat persze már nem igazán érdekelte a látvány, lefoglalta őket az, hogy a vámpír láttán halálra rémüljenek és a gatyájukba csináljanak. Beletörődő sóhajjal ledobtam a földre a vasrudat, mire az nagyot csattant a sikátor csendjében, összerándulásra késztetve a srácokat.
- Húzzatok el. - böktem fejemmel a sikátor szája felé, nem is kellett nekik kétszer mondani, majd arra a szerencsétlenre néztem, akit "hős megmentőm" épp szorongatott. Összefontam magam előtt a karomat. - Engedd el, nem ér ennyit. - Nem tudtam, ennyi elég-e, hogy hallgasson rám, de ha nem akart, többet úgysem tehettem ellene. Mégis csak erősebb volt nálam.

 pontosan! :P


Alexis Callaway
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Play by :
Ashley Benson
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
1

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 15, 2019 10:45 pm


To: Little Wolf
Kissé meglepődtem a lány reakciójára. Fel is vontam a szemöldökömet, őt fürkészve, majd egy sóhaj után reagáltam.
- Egy „köszönöm” is elég lenne, de… ezt majd megbeszéljük utána – Legyintettem, majd a srácokra emeltem a tekintetemet.
- Ouch – Csúszott ki a számon a „barom” szó hallatán. – Ezt nem biztos, hogy kellett volna… - Tettem hozzá halkan, szinte sziszegve, mint egy kígyó, mikor lassan körbeöleli az áldozatát, aztán…
A lányra a fejemet csóváltam, majd pillanatokkal később megvillantottam a szemfogaimat és az elváltozott szemeimet; megmutatva ezáltal a valódi lényemet. A vámpírt.
- Te csak maradj nyugton, Aranyhaj… ezeket a majmokat meg bízd csak rám – Elindultam az egyik srác felé, hogy felnyársaljam. Oké, azt hiszem az elfojtott agressziómat akartam kiélni ezeken a huligánokon, akik… akik élők voltak, s emberiek, olyasfélék, ami én már soha sem lehetek. S ez volt az, ami bosszantott. Az egyik sráchoz lépve elkaptam a torkát és a falnak szorítottam erősen.
- Miért hiszed, hogy jogod van ahhoz, miszerint molesztálj egy kislányt? – Számomra az volt. Egy kislány. Idegesen, dühösen, mégis mosolyogva meredtem a már-már reszkető szempárba.


175 words || human || note: nem vagyok hős, csak egy "barom" xD || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptySzomb. Jún. 15, 2019 12:40 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

A testem még sajgott az átváltozástól, belső farkasom nyugtalanul morgolódott bennem, képtelen voltam azonban kiereszteni. A hold lement, teljesen tehetetlen voltam. Ekkor, szinte a semmiből megszólalt egy idegen eredetű hang. Arrafelé kaptam a fejem, bár kissé még gyanakvón, hiszen fogalmam sem volt, melyik oldalon is áll pontosan. Annyit azonban még én is észrevettem, hogy teljesen egyedül van. Még ha hozzáadjuk őpucérságomat, akkor sem festett túl jól az arányunk a suhancokhoz képest. - A "hölgy" egyedül is meg tudja védeni magát. - morrantam rá a jövevényre, bár az egyből feltűnt, mennyire hülyén festhet a dacolásom a földön kuporogva, ruhátlanul. A helyében én biztosan hülyének néztem volna magam.
- Kopj le, barom! Vagy húzz sorszámot. Mi voltunk itt előbb. - veti oda az egyik srác a csapatból a sikátor végén ácsorgónak.
- Hallgass rájuk. Ez csúnya lesz. - Valójában csak őt féltettem. Nem akartam, hogy megsérüljön azért, mert hősködni próbál egy random lányért. Kitapintottam magam mellett a földön egy vasrudat, valami cső-félét, arra fontam rá az ujjaimat, felkészülve, hogy tényleg erőszakhoz kell folyamodnom.

 szuper lett, igazán lovagias safe and sound - Page 4 3909542699


Alexis Callaway
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Play by :
Ashley Benson
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
1

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptyCsüt. Jún. 06, 2019 3:44 am


To: Little Wolf
Hetek óta Denverben éltem, s kutattam, de egyelőre nem úgy tűnt, mintha olyan könnyedén ráakadhatnék a híres-neves Ötök testvérisége társaságra. Nagyon is látni akartam az én drága kisöcsémet, Reagant. Kíváncsi voltam, mi lett belőle és hogyan él most. Megérdemli-e egyáltalán azt, hogy az legyen, ami; vadász. Méltó-e a nevünkre, a Blair névre, ami ugyebár egy híres vadász családot takart egykor, csak… csak egy baleset mindent tönkretett, aztán én és… oké, felesleges is most ebbe belemenni. De nehéz legyűrnöm azt, ami bennem van: düh, fájdalom, féltékenység, s egy cseppnyi remény… vagy nem is tudom, hogyan kellene megfogalmaznom.
Szinte korgott a gyomrom, ahogyan a város utcáit róttam így a kora reggeli órákban. Sőt, inkább hajnalban. Enni óhajtottam, de egyelőre nem találtam megfelelő alanyt magamnak. Sosem szerettem feltűnést kelteni, avagy mondjuk inkább úgy: igyekeztem olyan áldozatok után nézni, akiket könnyű eltüntetni, ha már nincs rájuk szükség. Azaz, öhm…
Egy éles női hang csapta meg a fülemet. Kb. besaccoltam, hogy a mellettem belő utcából jön a hang, így megtorpanva hallgattam, hogy mi is a kialakult helyzet; belőttem, hogy a lány nincs egyedül, sőt…
…egy pillanat alatt rájöttem, hogy ki lesz a reggelim. Mi sem jobb, mint hőst játszani, majd jóllakni.
Mikor váltam ilyen érzéketlenné?
Hamar megjelentem abban az utcában, ahol a lányka volt és megköszörültem a torkomat.
- A hölgy arra kért, hogy tűnjetek innen, nem igaz? – Megvillantottam a dühös tekintetemet és kész lettem volna arra is, hogy leöljek néhányat közülük.
Nem tudom, mikor lettem ez… sosem bántottam ártatlanokat.


245 words || human || note: remélem, reagálható Very Happy || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
safe and sound - Page 4 QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: safe and sound   safe and sound - Page 4 EmptyHétf. Jún. 03, 2019 10:41 pmRaleigh & Alexis
you have to get lost to be found

A csontjaim ezer darabra törtek, hogy új formájukban forrhassanak össze. Izmaim, inaim ropogtak, testem fájdalmasan elnyúlt, vékony, torz vonításom emberi zöngévé simult. Kiestem a bundámból és a sikátor nyirkos, hűvös mocskába csattantam. Zihálva, kimerülten kapkodtam levegő után, de csak arra voltam képes, hogy az oldalamra forduljak. Minden porcikám sajgott, a fejem pedig zsongott, annyira erősen próbálta szétválasztani farkas és emberi énem összemosódó gondolatait. Most kezdett csak körvonalazódni bennem, hol is vagyok és milyen messzire sodródtam korábbi állomásomtól.
Hangok ütötték meg a fülem, úgyhogy ülésbe toltam magam. A legközelebbi stabil falfelülethez másztam, ott leheveredtem, felhúztam a térdeimet és magamhoz öleltem őket. Az volt a tervem, hogy megvárom, míg a környék elcsendesedik, utána szerzek magamnak ruhát és egy mobiltelefont... A hangok azonban egyre közelebb értek. Amint megpillantottam azt a csapatnyi fiatalt tőlem néhány lépésre és láttam, hogy ők is észrevettek, már tudtam, hogy ez is egy nehezebb este lesz. - Én nem jönnék közelebb a helyetekben. - Fenyegetésem nem sokat ért, először meglepetten összenéztek, aztán kitört belőlük a nevetés. Nem hibáztattam őket, alacsony termetem nem sokat segített a ruháim bárminemű hiányán. Igyekeztem a lehető legcsúnyábban nézni rájuk, ahogy elindultak felém, de nem mozdultam, nem akartam felfedni, hogy tényleg csupasz vagyok. - Utoljára szólok... - morogtam, hangom a friss átváltozástól még karcosnak hatott, de a félelem már kezdte elszorítani a torkom. A karmaim nélkül tehetetlen voltam.

 szia-szia, vérszívó!


Alexis Callaway
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
shh, I have a secret crush on someone
Play by :
Ashley Benson
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
1

safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: safe and sound   safe and sound - Page 4 Empty

Ajánlott tartalom


safe and sound - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 

safe and sound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Örvénylõ szavak-
^
ˇ