Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Bonnie Bennett, Vilan Redfick


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokAvatar- és névfoglaló

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:24 amRangfoglaló

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:19 amBonnie Bennett

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyElena Gilbert
Yesterday at 11:00 pmPartnerkeresõ

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyVilan Redfick
Yesterday at 8:27 pmKastélykert

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 1:46 amsafe and sound

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyAlexis Callaway
Csüt. Jan. 23, 2020 6:35 pmMotel

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 5:21 pmLarimer tér

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 4:52 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyDominic Arback
Csüt. Jan. 23, 2020 3:17 pmPincék és cellák

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyLandon Kirby
Csüt. Jan. 23, 2020 12:10 pm

Share
 

 Isaac & Lizzie | teach me master

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyVas. Jún. 30, 2019 3:30 am


To: Elisabeth Saltzman


280 words ✩ erős légy ✩ note: hmhm Very Happy  Nem csak íj kell hozzá, hogy a hunt legyőzd! Éles ész és hűség, teszi ám a hőst! Nem lesz tétlenség, se lazítás! Jegyezd meg, itt a tiszt az úr!

Kedves lánynak tűnt, azt hiszem, első pillanatban megnyerte magának a szimpátiámat. Fürkésztem őt, miközben újból nevetett, majd oldalra döntöttem néhány pillanatra a fejemet.
- Maximum azzal keltesz feltűnést, hogy boszorkány vagy… mármint, ezekben a körökben – Mutattam némileg körbe, de közben végig őt figyeltem.
A szavait hallgatva rögtön gondolkozni kezdtem, miképp is lehetne ennek az egésznek nekiállni, de mikor Kai Parker került szóba, a gondolataim el is terelődtek a démon irányába. Feszültten szívtam magamba némi oxigént, majd fújtam ki lassan. Azonban arra a mondatra összeráncoltam a homlokomat, miszerint egyszer már megtámadta.
- Kai… minél előbb meg kell találnunk a módját, miképp ölhetjük meg véglegesen – Morogtam feszülten, majd megráztam gyengén a fejemet. Szóval ez a démon egyszerre szórakozik mindannyiukkal, ha jól rakom össze a dolgokat. Élvezi, hogy megfélemlíthet másokat… azt hiszi, rettegésben tarthat bárkit. De ezt nem hagyhatjuk.
Újabb sóhaj hagyta el a számat, majd a lányra emeltem a tekintetemet.
- Figyelj csak, Liz… - Kezdtem bele, de megtorpantam. Rá akartam kérdezni, tud-e ő és a családja Poppy létezéséről, avagy sem, de végül nem tettem. Egyelőre jobb volt nem belekavarni a dolgokba, ígyis pont elég baja volt mindenkinek. Bár… Poppy jelen pillanatban csakis rám számíthatott, hiszen én tudtam a létezéséről, s arról, hogy ki is ő valójában. Ahogyan azt is, mekkora veszélyben van. Egyelőre nem tudtam kitalálni, mihez kezdjek vele, de semmiképpen nem akartam belerántani a veszélybe. Bár ennek talán már késő volt.
- Kezdjük egy kis erősítéssel, én azt javaslom – Tértem vissza az eredeti témára, lógva hagyva a Kai Parker témakört, s minden mást is. Egyébként is… jó lett volna Blairrel is megbeszélni, mi is a pontos terve. Mondjuk, ha eddig nem avatott be, talán egymaga akart szervezkedni a démon ellen.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
94
Népszerûség :
3

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptySzomb. Jún. 29, 2019 7:18 pm


Isaac and Lizzie
teach me, master.

Egy pillanatnyi habozással bólintok a fickó válaszára. Érdekesnek találom, hogy még a kollégái sem tudják, merre jár Blair, de lehet, hogy valami forró nyomot követ valami szörnyeteg után, és amiatt kellett csapot-papot hátrahagyva lelépnie. Néha apa is csinál ilyet. Ezeket a vadászos dolgokat általában csak Doriannel tárgyalja meg – meg néha Hope-pal, de ebbe a részbe inkább ne is menjünk bele – aztán fogja magát, és eltűnik. De szerintem anyában is van ilyen hajlam a csavargásra néha. „Ügyeket intéz”, meg „új, lehetséges diákokat kutat fel” címszavak alatt utazgat. Ezeket igazából annyira nem is bánom, jó érzés, hogy megbíznak bennünk annyira, hogy merjenek bennünket magunkra hagyni, ha a helyzet úgy hozza. Végül is még egy kicsi, és felnőttek leszünk.
- Rendben, Isaac – kicsit elnevetem magam, tényleg nem néz ki hatvannak. - Tudod, csak idegen még nekem ez az egész. A hely, az emberek, konkrétan az egész város, meg hát fura egy egész csapatnyi vadász között mászkálni itt egész nap, aztán senkit nem akarok már elsőre felhúzni azzal, hogy tiszteletlen vagyok – vigyorodom el szélesen. Mert amúgy a tiszteletlenség, általánosságban véve, nem áll azért annyira messze tőlem.
- Valójában még nem tisztáztuk le teljesen ezeket a részleteket, de mindkettő szóba került. Én mindenesetre szeretnék fizikailag is erősödni, ha a mágia cserben hagyna... Mivel elszívó boszorkány vagyok, nem garantált, hogy mindig képes lehetek mágiához nyúlni. De a varázslás részéből is biztosan lenne mit tanulni. Szeretnék felkészült lenni, amennyire csak lehetséges, ha Kai újra támadna. Egyszer már rám támadt, és szerencsésen megúsztam, de a következő körben – mert biztos lesz olyan – már nem szeretnék mindent a szerencsére bízni – tárom szét a karomat.

I'm Not Afraid

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


DON'T UNDERESTIMATE THE ALLURE OF DARKNESS.
Even the purest hearts are drawn to it.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Léptek száma :
49
Népszerûség :
1

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyKedd Jún. 25, 2019 5:48 pm


To: Elisabeth Saltzman


302 words ✩ erős légy ✩ note:   Lizzie drága, hát kezdjük el Very Happy  Nem csak íj kell hozzá, hogy a hunt legyőzd! Éles ész és hűség, teszi ám a hőst! Nem lesz tétlenség, se lazítás! Jegyezd meg, itt a tiszt az úr!

Gyengén megráztam a fejemet és mondtam volna valamit, azaz magyarázkodni akartam Blair helyett, mikor elkezdett nevetni. Pislogtam néhányat, majd töprengve figyeltem. Örültem, hogy nem kellettett rákérdeznem arra, hogy mégis mi az ördög lelte – magától beszélni kezdett.
- Semmi gond, érthető. Én sem értem, mitől olyan elfoglalt mostanában… lehet, csak kerüli a társaságot – Néztem félre egy sóhajjal, de ahogy folytatta, s kiejtette Kai Parker nevét, kissé lefagytam. Az egy dolog volt, hogy én magam is listára vettem Kait, de… Blair? Nem tudom, valamiért váratlanul ért ez a tény. De egy részem megkönnyebbült, mert ez azt jelentette, hogy nem egyedül kell megküzdenem azzal a démonnal. Meg kellett védenem ugyanis Poppyt… hiszen a halálát akarta. Nyeltem egy aprót, majd felemeltem a mutatóujjamat kezdésként, a kézfogásunk után. Reméltem, hogy ezzel magamra vonom a teljes figyelmét.
- Először is… ha megkérhetlek, tegezz! Vagy annyira öregnek nézek ki? Nem vagyok még 60 éves – Ejtettem meg egy szelíd mosolyt felé, majd vettem egy mély levegőt. Komolyra váltottam lassan, magam mellé engedve a kezemet. Beljebb léptem az edzőteremben, de továbbra is őt figyeltem.
- Másodszor. Fogalmam sem volt arról, hogy Blair miben mesterkedik. Szóval Kai Parker ellen akar téged felkészíteni, ha jól értettem, igaz? Ez elég nehéz ügy. Bár… nyilvánvalóan nem kell bemutatnom Kait, hisz a rokonod – Ingattam némileg a fejemet. – Miben állapodtatok meg Blairrel? Hogyan akar edzeni téged? A mágiádat óhajtja felturbózni vagy fizikailag akar szintre hozni először? – Érdeklődtem, majd végigmértem a törékenynek tűnő lányt. Kai mi az ördögért nem hagyja békén ezeket a lányokat? Mégis mit ártottak neki? Mert a véleményem szerint semmit.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
94
Népszerûség :
3

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyKedd Jún. 25, 2019 5:19 pm


Isaac and Lizzie
teach me, master.

- Igen, én vagyok – felelem meglepődve, amiért tudja a nevemet. Nem számítottam rá, hogy a jelenlétemnek híre ment a vadászközpontban. Figyelembe véve, hogy milyen fogadtatásba részesültem, hogy egy vadász majdnem átvágta a torkomat, és Blarinek épp hogy csak sikerült időben megérkeznie, nem tudom biztosan, jó-e az nekem, ha tudnak mások is az érkezésemről. Bár Blair figyelmeztette a társait, hogy a tanítványa vagyok, és ilyen többet ne történhessen.
- Ma nem ér rá? - kérdezek vissza elképedve, majd rövid, frusztrált, feszült nevetést hallatok. Ez szépen alakul. Csupán egy-két napra tudtam most elszabadulni, és abból az első napon már rögtön cserben hagyott. Nem erre számítottam. Persze az szép és jó, hogy legalább gondoskodott a helyettesítéséről, de mégis... én idegen vagyok itt, egy ellenséges helyen, egy idegen városban... egyedül... Mindegy, legalább ez az edzés összejön ma, még ha a tanár személye változott is.
- Elnézést, csak nem erre számítottam – magyarázom meg az ideges nevetgélésem okát, mielőtt még neveletlennek nézne. - Nem tudom, mennyire volnék különleges eset. Azt ígérte, segíteni fog a nagybátyám ellen, de most egy kicsit összezavarodtam. A nagybátyám Kai Parker, talán már hallott róla. Én Lizzie Saltzman vagyok – fogok kezet a férfival.


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


DON'T UNDERESTIMATE THE ALLURE OF DARKNESS.
Even the purest hearts are drawn to it.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Léptek száma :
49
Népszerûség :
1

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyKedd Jún. 25, 2019 2:00 am


To: Elisabeth Saltzman


216 words ✩ erős légy ✩ note:   Lizzie drága, hát kezdjük el Very Happy  Nem csak íj kell hozzá, hogy a hunt legyőzd! Éles ész és hűség, teszi ám a hőst! Nem lesz tétlenség, se lazítás! Jegyezd meg, itt a tiszt az úr!

Nem igazán értettem Blairt. Mostanság mintha több dolga akadt volna, mint eddig – vagy mintha elkezdett volna kerülni. Talán túlságosan is sokat gondoltam bele abba, ami elindult köztünk… már nem igazán beszéltünk, vagy ha mégis, akkor is csak a sablonos dolgokról. Ez pedig engem is arra készetett, hogy visszahátráljak.
Aztán megkért, hogy vegyem át tőle a mai napra az egyik kis tanítványát – fogalmam sem volt róla, hogy tanítványai is vannak. De nem faggattam, hanem amint megtudtam, hol beszélték le a találkozót, már oda is mentem. Az edzőterem. Végignéztem a gépeken, a súlyokon, meg mindenféle szerkezeten, majd rágyújtottam. Senki sem volt ott rajtam kívül, de reméltem, hamar társaságom akad. Egyáltalán ki az a tanítvány? Várjunk, mintha a nevét is említette volna. A cigivel a számban fordultam végül a hang irányába, pislogva. Meglepve tapasztaltam, hogy egy elég fiatalka lányról van szó. Hm. Kivettem sietősen a számból a dohányt.
- Oh, akkor te lennél Lizzie, igaz? – Nyugtáztam a dolgot, majd elnyomtam a cigarettát. Nem akartam a füstöt szegény lányra fújkodni.
- Blair most nem ér rá. Arra kért, hogy mára vegyelek át tőle. Nem is tudtam, hogy egy ideje tanítványokkal is foglalkozik. De lehet, te különleges eset vagy – Léptem oda hozzá, miután kidobtam a cigarettát és a kezemet nyújtottam.
- Isaac Lestrange. Az egyik… másik vezetője a szervezetnek – Pillantottam körbe.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
94
Népszerûség :
3

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 EmptyKedd Jún. 25, 2019 1:51 am


Isaac and Lizzie
teach me, master.

Már legalább negyed órája rovom a folyosókat, mert folyton eltévesztem, hogy merre is kellene befordulnom, hogy rátaláljak az edzőteremre, ahová a következő programot lebeszéltük. Valójában már lassan több mint egy fél napja itt vagyok Denverben, de Blair folyamatosan elfoglalt, épp csak fogadott az érkezésem után, egy vadászatról visszatérve, aztán már tovább is állt. Nem is értettem, mi dolga akadt hirtelen, csak azt reméltem, hogy hamar visszatér, és belevághatunk a dologba, hiszen égek a vágytól, hogy tanuljak valamit. Így viszont már kezdek attól tartani, hogy a kamu tanulmányi kirándulásom egy időpazarlás lesz, feleslegesen tömtem az otthoniak fejét hazugságokkal, hogy megszökhessek, és talán tíz percnyi edzés után megint le leszek koppintva. Bár valószínűleg csak türelmetlen vagyok, mint az velem gyakran megesik. De a belső feszültségemnek jó oka van, meg akad neve is: Kai Parker. Ezt a nevet pedig elég csak magamban felidézni ahhoz, hogy lerázzam magam, újra türelmet erőltessek magamra, és elszántan folytassam az utamat. Végül már muszáj egy srácot megkérnem, hogy útbaigazítson, mert nekem ez a hely még mindig egy labirintus. Ám amikor megérkezem a megfelelő helyre, meg kell állapítanom, hogy a késésem ellenére sem várakozik rám az egykori elrablóm. Helyette egy másik vadász bitorolja épp a helyet.
- Bocsánat! Lehet, hogy megint rossz helyen járok. Én Blairt keresem, mert, azt hiszem, itt lenne egy edzésünk – vonogatom a vállam tanácstalanul.


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


DON'T UNDERESTIMATE THE ALLURE OF DARKNESS.
Even the purest hearts are drawn to it.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Play by :
✩ Shelley Hennig
Léptek száma :
49
Népszerûség :
1

Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Isaac & Lizzie | teach me master   Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Isaac & Lizzie | teach me master - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Isaac & Lizzie | teach me master

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Örvénylõ szavak-
^
ˇ