Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Ophelia Swan


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokNappali

Jelenleg futó szálak EmptyNathaniel Storm
Today at 1:49 amLafayette Kripta

Jelenleg futó szálak EmptyNathaniel Storm
Today at 1:29 amFolyosók

Jelenleg futó szálak EmptyCornelia Tyler
Today at 1:05 amAz Ötök tanácsterme

Jelenleg futó szálak EmptyLarissa Blackwell
Today at 12:51 amKeyron Jeremiah Sanders

Jelenleg futó szálak EmptyKeyron J. Sanders
Yesterday at 11:25 pmKözépiskola

Jelenleg futó szálak EmptyAvarina Doven
Yesterday at 9:59 pmHiányzásnapló

Jelenleg futó szálak EmptyElora Lacey White
Yesterday at 7:08 pmDomb, ahonnan belátni Mystic Fallst

Jelenleg futó szálak EmptyVilan Redfick
Yesterday at 5:51 pmBonnie Bennett

Jelenleg futó szálak EmptyElena Gilbert
Pént. Jan. 24, 2020 11:00 pmPartnerkeresõ

Jelenleg futó szálak EmptyVilan Redfick
Pént. Jan. 24, 2020 8:27 pm

Share
 

 Jelenleg futó szálak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Jelenleg futó szálak   Jelenleg futó szálak EmptyVas. Júl. 07, 2019 9:25 pm

Féld a Pokol erejét
Nem tudhatod, mi vár rád

A tűz ereje téged is elérhet


❖ The myth, the legend, the baddest bitch of all ❖

Senki sem gondolta volna, miszerint a Pokol egyszer egy olyan nő kezébe kerül, aki szó szerint felégetne mindent, ami csak létezik. Katherine Pierce, avagy ahogy Kai Parker hivatkozott rá: "A legenda, a mítosz, a szukák legrosszabbika" rátette a kezét a pokolra. Olyan hatalmat kapott a kezébe, melynek kapcsán minden haragosa retteghet. Hiszen elpusztíthatatlanná vált - minden az ő kezére játszik. De talán a hatalom már az ő elméjét is elködösítette.
Megkezdte az Elena Gilbert iránti hadjáratot, s nem tett le arról, hogy Mystic Falls lakosait egyenlővé tegye a földdel. Minden szálat megmozgatott, hogy Elena az ő bábjává váljon. Hogy mi a legfőbb célja? Az, hogy a lány az összes szerettét megölje - vagy legalábbis olyannyira megkínozza őket, hogy többé ne szeressék az ártatlan kis Gilbert lányt. Kiforgatta magából, s készen áll arra, hogy felégesse a hidat maga mögött. Vagy talán mégsem? Sierra hiába játssza jól a szerepét, a Gilbert lány már kételkedik abban, hogy mi a valóság, s mi a káprázat. Azonban egyelőre még halad a Katherine Pierce által kikövezett úton, melyet a királynő örömmel kísér végig, az első sorból figyelve.

S mindeközben Katherine észre sem veszi, hogy nem egy riválisa akadt a Pokol bugyraiban. Az első és legfontosabb talán maga Kai Parker, akinek szöget ütött a fejében, miszerint remekül elkormányozná az egész poklot. Ezt pedig nem is fél hangoztatni a méhkirálynő felé - ám eddig komolyabb lépéseket aligha tett ezügyben. Talán nem is gondolja komolyan?!

Viszont Thersez, a kissé fiatal démon megtette a szükséges lépéseket, miszerint szövetségeseket toborozzon maga mellé. Fel akar lázadni a királynő ellen, s leváltani, bár az még kérdéses, hogy ő akar-e a pokol élére állni, avagy sem. Mindenesetre, ez a fiatal srác még arra is képes, hogy egy Ötök testvérisége vadásszal kössön szövetséget, hiszen ki más lenne képes elpusztítani Katherine-t, ha nem egy vadász, aki alapból arra termett, miszerint démonokat öljön?
Bár az tény, hogy ezzel Thersez a saját bőrét is kockáztatja, de talán ez a kockázat megéri a nemes célt...

Silhouette in the Darkness

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Jelenleg futó szálak Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Jelenleg futó szálak 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
578
Népszerûség :
0

Jelenleg futó szálak Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jelenleg futó szálak   Jelenleg futó szálak EmptyVas. Júl. 07, 2019 9:25 pm

Az Ötök Testvérisége
Az életüket adják egy jobb jövőért

Egységben az erõ


❖ A vadászok szervezete ❖

A Wallace kardok egy mérhetetlen erőforrás kivetülései, melyek az Öt kiválasztott álmában jelennek meg, így vezetve el őket a kard lelőhelyéhez. Használatuk felruházza az egyszerű halandót mágiával és erővel, mely esélyt kínál és védelmet nyújt a természetfelettiekkel szembeni harcban. Ez az öt kiválasztott vadász és szövetségeseik alkotják az Ötök Testvériségét, azt a denveri csoportosulást, melynek célja, hogy kiírtsák a városból az ártó erőket. Hatáskörük egyelőre csak Denverre korlátozódik, ám ha ott végeznek, hamarosan a környező városokban, majd az egész világon is elkezdhetik a tisztogatást.
Jelenleg ők a rendfenntartó erő Denverben. Természetesen csak titokban működnek, a beavatatlan civilek háta mögött, ám a vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok nagyon is tisztában vannak a létezésükkel és igyekeznek úgy viselkedni, hogy véletlenül se kerüljenek rá a vadászok listájára. Egy részük behódol, vannak azonban, akik egyáltalán nem örülnek annak, hogy rettegésben, állandó felügyelet alatt kell élniük.
Gyakran a vadászok szövetséget kötnek egy-egy természetfelettivel, ha úgy ítélik, segítségükre lehet a harcban, ám a könyörületükre hagyatkozni végzetes lehet. Az Ötök erősek és könyörtelenek, az ártatlanokat és az igazságot szolgálják, őket pedig különleges mágia védi - épp ezért számtalan ellenséget szereztek már maguknak az idők során.

Silhouette in the Darkness


Az Ellenállás
Akik mindent megtesznek az Ötök elpusztításáért

Amikor a fajok egyesülnek


❖ Egy menedék, mely otthont nyújt ❖

Ahol egy erős, központi hatalom felüti a fejét, ott előbb vagy utóbb megjelennek az első lázadozók. Eleinte nem volt ezzel probléma, hisz az Ötök könnyedén lenyomták a hangosabb rendbontókat, hosszú éveken át sikerült megőrizniük egyeduralmukat a városban. Hiszen mindegy, intézkedéseikkel milyen ellenérzéseket váltottak ki, a természetfeletti szövetségeseiknek, beavatott vadászaiknak és mágikus erejüknek köszönhetően hamar véget vetettek a kisebb lázongásoknak - egészen addig, míg fel nem bukkant Astrid Fray. A boszorkány szinte a semmiből emelkedett ki, elkezdvén összefogni egy csoportba mindazon természetfelettieket, akik nem értettek egyet az Ötök önkényuralmával. Szép lassan erős csapatot gyűjtött maga köré, mely azóta is folyamatosan bővül és erősödik. Működésüket sikerült titokban tartania, míg összeszedték kellő erejüket és felkészültek az első támadásra.
Beépítették egy emberüket az Ötök közé, így sikerült sebezhetővé tenniük őket Astrid mágiájával szemben. Elkészült az első iránytű, mely képes pontosan belokalizálni az egyik vadász, Larissa Blackwell helyzetét, így aztán bármikor kitehető célzott támadásoknak - Skyler Hastings, Astrid húgának segítségével pedig készül a többi vadász iránytűje is. Ez csak a kezdet, hiszen Astrid sokkal összetettebb támadásra készül. Előbb le akarja gyengíteni az Ötöket, hogy aztán egyszerre végezhessen mindannyiukkal, egyszer és mindenkorra - ahhoz azonban ki kell iktatnia az Ötöket védő összes varázslatot.
Szövetségeseit folyamatosan gyűjti, ereje pedig egyre csak nő.

Silhouette in the Darkness

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Jelenleg futó szálak Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Jelenleg futó szálak 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
578
Népszerûség :
0

Jelenleg futó szálak Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jelenleg futó szálak   Jelenleg futó szálak EmptyVas. Júl. 07, 2019 9:25 pm

A "New Orleans Elpusztítása" projekt
A Mikaelson család ellen mesterkedők

A túl nagy hatalom túl nagy ellenállást vonz


❖ New Orleans, a város, mely sosem alszik ❖

Nem minden tervhez kell jól kidolgozott háttér, személyes sérelem vagy tiszta, átgondolt érvrendszer. Néha csak átkattan valami az emberben és arra jut: ha van hozzá erőm, miért ne tehetném meg? Valahogy ez történt Seraphim Scamanderrel, az ősi boszorkánnyal is, aki ezer évnyi bolyongás után New Orleansban köt ki. Látván, a vámpírok és a vérfarkasok mennyire átvették az uralmat a város felett, elnyomva ezzel a boszorkányokat, úgy dönt, céltalan napjainak új értelmet ad és az erejét hosszú idő után valami jóra használja végül: kiirt a városból minden egyes vámpírt és átadja az uralmat a boszorkányoknak, élén saját magával. Ahhoz azonban, hogy királlyá koronázhassa magát, nem csak a vámpírokat, de a Mikaelson famíliát is ki kell iktatnia egyszer s mindenkorra - tervét még csodásabbá teszi, hogy az ősi vámpírok elpusztításával a világ összes, általuk teremtett vámpírját is megölheti. Ügye akkor válik személyessé, mikor megtudja, Klaus mit tett a húgával, Stephanie-val. Innentől teljesen eltántoríthatatlan a tervét illetően.
Azt hinnénk, az elképzelése őrült, pedig a módszer nagyon is kézenfekvő. Az ihletet nem mástól szerezte, mint Kai Parkertől: hamarosan nagyerejű napkitörésnek lehetünk szemtanúi. A megfelelő varázsigék begyűjtésével és a megfelelő varázskörök felrajzolásával felhasználhatja egy nagy erejű boszorkány, mint például egy ősi boszorkány, a Nap erejét és felerősítheti annyira, hogy ne legyen olyan napfénygyűrű, mely képes ellenállni a sugárzásnak. Így aztán a körön belül lévő összes vámpír semmivé porlad majd. Elképzelését nem csak sok New Orleans-i boszorkány támogatja, hanem más városokból és dimenziókból is sikerült szövetségeseket szereznie maga mellé.
Tervével csak két bökkenő van: egy, az ősi vámpírok ellen nem hat az égetés és kettő, egy ilyen erejű napkitörés nem csak a vámpírokat, hanem New Orleans egész lakosságát a földdel tenné egyenlővé. El fogja-e ez tántorítani Seraphimet a céljától? Nem valószínű. Na és a szövetségeseket, kiknek családjuk, szeretteik élnek New Orleans falain belül? Ki az, aki képes mellé állni és kitartani mellette a mészárlásban? És ki lesz az, aki végül megállítja?

Silhouette in the Darkness

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Jelenleg futó szálak Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Jelenleg futó szálak 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
578
Népszerûség :
0

Jelenleg futó szálak Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jelenleg futó szálak   Jelenleg futó szálak EmptyVas. Júl. 07, 2019 7:37 pm

Mystic Fallsban nem áll meg az idõ
Mindig menni kell tovább, s
segíteni azokat, akik rászorulnak

Egy varázs iskola falain innen, s túl


❖ Salvatore Boarding School ❖

Az élet nem állt meg, mikor Elena Gilbert eltűnt. S nem állt meg akkor sem, mikor Damon Salvatore kikapcsolt érzelmekkel kezdte járni a világot, s végül akkor sem, mikor Bonnie Bennett úgy döntött, szintén utazgatni fog, hátha megleli azt a módot, amivel visszahozhatja az életbe a szerelmét, Enzot.
Alaric, Caroline és Stefan ugyanis nem tétlenkedtek. Mindannyian úgy gondolták, hogy muszáj a figyelmüket lekötni valamivel; s a legjobb ötlet erre az volt, hogy alapítsanak egy olyan iskolát, mely menedéket nyújt a természetfelettieknek. Ez az egész Alaric fejéből pattant ki, mivel rájött, hogy a lányai, Josie és Lizzie mennyire szenvednek attól, akik. Rájött, mennyire nehéz az olyanoknak, akik számára nincs segítség. Hogyan kezelje valaki a mágiáját, ha nem tudja, miként használja? Hogyan ne bántson senkit az a vámpír, akinek a vérszomja túl nagy? Hogyan ne tépjen szét egy vérfarkas bárkit, ha fogalma sincs, mit tegyen teliholdkor? S ezernyi kérdés akadhat még ezeken kívül is...
Ez az iskola azért jött létre, hogy mindent megtanítson a fiataloknak arról, kik ők valójában. Természetesen ezeken túlmenően az általános iskolai anyagok is terítékre kerülnek, nem marad ki senki semmiből, de bizony a hangsúly itt máson van. Azon, hogy olyan gyermekek kerüljenek ki az iskolából, akik képesek arra, miszerint teljesen beilleszkedjenek a társadalomba és senkinek se ártsanak.
Ebbe az iskolába kerül Hope Mikaelson is, miután a családja szétszéled a világban.

Ugyanakkor... a suli körül régóta veszély leselkedik. Kai Parkernek ugyanis feltett szándéka, hogy a drága unokahúgai, Josie és Lizzie életére törjön, ezáltal pedig mindenki életét megkeserítse, akinek bármi köze van a lányokhoz. S nem fél az eszközöktől sem; mindent bevet, amit nem szégyell. Így hát talán már az iskola falain belül sem veszélytelen lenni, hát még akkor, ha a diákok átlépik a kaput...

Silhouette in the Darkness

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Jelenleg futó szálak Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Jelenleg futó szálak 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
578
Népszerûség :
0

Jelenleg futó szálak Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jelenleg futó szálak   Jelenleg futó szálak Empty

Ajánlott tartalom


Jelenleg futó szálak Empty
Vissza az elejére Go down
 

Jelenleg futó szálak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Kedves naplóm... :: Véss mindent az eszedbe-
^
ˇ