Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKlaus & Camille - It's good to see you again{Franciaország}

sofia lachryme EmptyKlaus Mikaelson
Today at 2:52 pmVirágoskert

sofia lachryme EmptyRuby Jacqueline Hale
Today at 2:25 pmNéhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

sofia lachryme EmptyRaleigh Blair
Today at 12:44 amSétálóutcák

sofia lachryme EmptyCelian Darveaux
Yesterday at 10:15 pmCedric Sutton

sofia lachryme EmptyRuby Jacqueline Hale
Yesterday at 9:55 pmElkészültem!

sofia lachryme EmptyCedric Sutton
Yesterday at 8:40 pmWickery Híd

sofia lachryme EmptyAlways and Forever
Yesterday at 8:06 pmNothing else matters - Drezera

sofia lachryme EmptyDrezath
Yesterday at 6:31 pmJátéktér felszabadítása

sofia lachryme EmptyDrezath
Yesterday at 5:53 pmI am your nightmare

sofia lachryme EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 3:38 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 5 6
Boszorkányok 8 4
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 0 2
Tribridek 1 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 2 0
Szirének 2 0
Démonok 2 3
Vadászok 2 2
Emberek 4 4
Összesen 30 27

Share
 

 sofia lachryme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: sofia lachryme   sofia lachryme EmptyKedd Júl. 30, 2019 6:57 pm

Sofia Lachryme
i'm a princess cut from marble, smoother than a storm and the scars that mark my body, they're silver and gold


Becenév:
Sof
Titulus:
miss fallen sunshine.
Születési hely, dátum:
Baton Rouge, 1992. március 29.
Faj:
ember
Beállítottság:
Hetero... bár sosem próbáltam mást.
Play by:
Stefania Ferrario

Átváltozás:
A részeges nagyapám folyton arról beszélt kiskoromban, hogy eljön majd a nap, amikor először kell majd átváltoznom farkassá, és hogy készüljek fel minderre. Nem tudom, hogy képzelte mindezt, vagy csak az alkohol beszélt belőle ilyenkor, mindenesetre szórakoztatónak tartom ezt az egészet.
Család:
Agnes. Az édesanyám, akit túl korán elvesztettünk, és akinek hiányát képtelen bárki is pótolni.
Gordon. Édesapám, akire felnézek, amiért anya halála után is képes volt talpon maradni és felnevelni engem és az öcsémet. (És aki a vérfarkas géneket is hordozza a családban, bár erről fogalma sincs Sofie-nak.)
Everett. Az öcsém, aki alig másfél évvel fiatalabb csak nálam, és borzasztóan idegesítő volt mindig is. Abszolút ellentétei vagyunk egymásnak.
Gabrielle. Apám barátnője, akivel néhány éve együtt is élnek. Kedvelni nem kifejezetten kedvelem, de nem is utálom tiszta szívből, mert úgy tűnik nem akar kicseszni apámmal.
Ruth. A nagyanyám, aki gondját viseli a részeges nagyapámnak.
Caleb. A részeges nagyapám, aki folyton arról beszélt, hogy Everettel fel kell készülnünk, amikor a vérfarkas átok aktiválódik.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Csak egy egyszerű bulinak indult az az este is Baton Rouge-ban. Négy barátnőmmel kicsíptük magunkat, hogy kitáncoljuk magunkból a munkahelyi stresszt, legalábbis szerettem volna egy normális estét eltölteni, ahelyett amit akkor láttam. Azon az estén, alig másfél évvel ezelőtt teljesen kifordult a világ a talpam alól, gyakorlatilag ledobott a hátáról, és úgy éreztem fejre estem. A barátnőim sem tudtam mit kezdeni velem azóta, ezért is költöztem el New Orleansba többek között. Legalábbis ők és a családom, úgy tudja, hogy levegőváltozásra volt szükségem.
Tudom, hogy most nem érted, miről beszélek, de nehéz elmagyaráznom mindazt, amit láttam, mert biztosan azt hinnéd te is, hogy őrült vagyok. Először én is ezt hittem, de rá kellett jönnöm a valósággal állok szemben.
Azon a bizonyos estén a bárban, ahol a barátnőimmel voltam, rájöttem, hogy léteznek olyan lények, amelyeket eddig csak az elbagatellizált filmekben láttam. A nagyapám által mesélt farkas-legenda továbbra sem túl hihető számomra, viszont már nem gondolom annyira elrugaszkodottnak, mint eddig tettem.

Elmentem mosdóba a bárban, majd visszafelé menet megláttam valamit, ami felkeltette az érdeklődésemet. Pontosabban nem valamit, hanem valakit. Utána mentem, ki a teraszra és annak is egy eldugott sarkához, ahová nem jutott el túl sok fény és emberek sem. Egy lány állt ott, a falhoz szorítva, szemmel láthatóan fájdalom tükröződött az arcán, de nem sikított, nem próbálta eltaszítani a támadóját. Csak állt és hagyta, hogy a férfi, akit idáig követtem, a nyakába hajolva… belé harapjon és a vérét igya. Álltam, megdermedve és nem hittem a szememnek. Aztán ahogy a férfi elhajolt a nőtől, láttam, hogy el van torzulva az arca és valóban véres a szája. El akartam futni, menekülni akartam, de megmozdulni sem bírtam. Ezután a férfi megtörölte a száját és beszélni kezdett a lányhoz: - Most pedig drágám, engem elfelejtesz, soha nem fogsz emlékezni rám. Itt ez a sál, amit a nyakadba kötsz, miután elmentem, és ha bárki megkérdezi honnan van, azt feleled, hogy mindig is a tiéd volt.
Azzal eltűnt szem elől a terasz azon irányába, amerre normális ember nem lett volna képes, főként nem egy szempillantás alatt. A lány feltette a sálat és elindult felém, még rám is mosolygott, ahogy elhaladt mellettem. Szemmel láthatólag fogalma sem volt róla mi történt vele.

Már akkor is tudtam, hogy mit láttam, de nem voltam képes elfogadni a lehetőségét annak, hogy létezhetnek vámpírok. Mostanra azonban már nem ámítom magamat. New Orleansig követtem azt a férfit, aki akkor éjjel táplálkozott. Nem tudtam még eldönteni, hogy csak a fajtájáról akartam megtudni mindent, vagy őt magát akartam megismerni. Utóbbihoz talán túlságosan is gyáva lettem volna.

but tonight you're a stranger or some silhouette

Sofia Lachryme
Ember
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Play by :
stefania ferrario.
Léptek száma :
3
Népszerûség :
0

sofia lachryme Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: sofia lachryme   sofia lachryme EmptyKedd Aug. 06, 2019 11:51 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Miss Lachryme

Kedves Sofia!
Engem ért az a megtiszteltetés, hogy elsőként üdvözölhetlek hivatalos keretek közt az oldalon! sofia lachryme 846202165 Nagyon örülök, hogy én fogadhatlak el, mert már a regisztrációd óta kíváncsian lesem, miféle karakterrel tervezed színesíteni az oldalunkat. Egyáltalán nem csalódtam, sőt, kellemes meglepetés volt látni, milyen ritka PB-t választottál alanyodul (legalábbis én még sosem találkoztam vele szerepes berkekben), viszont tökéletesen illik az általad lefestett jellemhez. A lapod is jó élmény volt olvasni, mielőtt azonban ennyivel tovább engednélek, engedd meg, hogy kicsit részletekbe menjek sofia lachryme 846202165
A vérfarkas átok elég gonosz egy dolog, hiszen teljesértékű emberként születsz, és ha a szüleid nem figyelmeztetnek a meglétére, leélheted úgy az egész életed, hogy sosem jössz rá, mi a furcsa benned, mik okoznak hirtelen dühkitöréseket, miért veszíted el néha indokolatlanul a fejed. Márpedig egy élet elvétele a farkaséned kiteljesedéséhez egy kicsit talán túl nagy ár, nem? Így viszont, hogy fogalmad sincs a benned szunnyadó erő létezéséről, elég bátor dolog egy vámpír nyomába eredni. A saját szemeddel láttad, mire képes, azt azonban még csak nem is sejted, benned miféle potenciál rejlik.
Nagyon kíváncsi vagyok, mire jutsz New Orleansban, sikerül-e megtalálnod a vámpírt, közel kerülnöd hozzá és megtudnod mindent, amit szeretnél úgy, hogy közben bajod sem esik. Arra is kíváncsi vagyok, az átok kiléte mikor derül ki számodra és lesz-e végül olyan fordulópont az életedben, mely arra kényszerít, hogy aktiváld. Rengeteg lehetőség rejlik előtted, alig várom, hogy a játéktéren olvashassam, ahogy felfedezed őket! sofia lachryme 846202165
Picit sajnálom, hogy nem fedtél fel többet a karaktered múltjából, szívesen olvastalak volna még, de így is sikerült egy izgalmas lapot összehoznod, úgyhogy nem is tartalak fel tovább. Ne felejtsd el lefoglalni az arcot, mert bármilyen egyedi is, azért jobb biztosra menni wink Aztán irány a játéktér! New Orleans és remélhetőleg a kiszemelted is csak rád vár már.
Jó játékokat kívánok!


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖Do you know what I dream about?


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
68
Népszerûség :
0

sofia lachryme Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

sofia lachryme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Emberek-
^
ˇ