Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKlaus & Camille - It's good to see you again{Franciaország}

Theseus Beaumont EmptyKlaus Mikaelson
Today at 2:52 pmVirágoskert

Theseus Beaumont EmptyRuby Jacqueline Hale
Today at 2:25 pmNéhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

Theseus Beaumont EmptyRaleigh Blair
Today at 12:44 amSétálóutcák

Theseus Beaumont EmptyCelian Darveaux
Yesterday at 10:15 pmCedric Sutton

Theseus Beaumont EmptyRuby Jacqueline Hale
Yesterday at 9:55 pmElkészültem!

Theseus Beaumont EmptyCedric Sutton
Yesterday at 8:40 pmWickery Híd

Theseus Beaumont EmptyAlways and Forever
Yesterday at 8:06 pmNothing else matters - Drezera

Theseus Beaumont EmptyDrezath
Yesterday at 6:31 pmJátéktér felszabadítása

Theseus Beaumont EmptyDrezath
Yesterday at 5:53 pmI am your nightmare

Theseus Beaumont EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 3:38 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 5 6
Boszorkányok 8 4
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 0 2
Tribridek 1 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 2 0
Szirének 2 0
Démonok 2 3
Vadászok 2 2
Emberek 4 4
Összesen 30 27

Share
 

 Theseus Beaumont

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Theseus Beaumont   Theseus Beaumont EmptyHétf. Szept. 09, 2019 10:33 pm

Theseus Beaumont
Annyi kedvesség szorult beléd, mint egy széttaposott meztelen csigába.


Becenév:
Teddy (óvatosan becézgess, a végén még eltöröm az orrod)
Titulus:
Teddy Bear Wolf
Születési hely, dátum:
Boston, 1997. április 14.
Faj:
Vérfarkas
Beállítottság:
Chelsexuális
Play by:
Benjamin Wadsworth

Átváltozás:
Pofon egyszerű. Nagy volt a szám, az öklöm meg erős, aztán a következő pillanatban a húgom holtan feküdt a földön. Pedig csak egy istenverte buliba kellett volna elvinnem. De nem akartam.
Család:
A vérszerinti szüleim úgy gondolták, nincs szükségük egy olyan dögre, mint én vagyok, így árvaházba dugtak. Egy kedves pár vett magukhoz, de amint megszületett az igazi, vérszerinti gyerekük, nem éreztem többé otthon magam köztük.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Az érdektelenség mintaképe, a magányos farkasok királya – valami ilyesmi lehettem én mások szemében. Kivétel a húgom szemében, akihez a vér nem is kötött. Mégis úgy nézett rám néha, mintha több lennék neki, mint egy betolakodó. Hiába volt ő a kisebb, évekkel, mégis én voltam az, aki nem illett a családi idillbe. Egyszerűen kilógtam a sorból: ők életvidámak voltak, a hajuk szőke, a szemük kék, a bőrük szinte hófehér… és ehhez társultam én hozzá. Még csak ki sem kell fejtenem, hogy már ránézésre sem illettem közéjük. Vagy csupán bemagyaráztam magamnak és így kezeltem ezt a családot. Nem érdekelt. Nem számított semmi sem. A húgom sem. Corrie.
Bárcsak ne érdekeltem volna egy kicsit sem. Bárcsak ne akart volna a közelembe férkőzni. Szimplán csak békén kellett volna hagynia, mint mindenki másnak, de hiába magyaráztam neki, ugye?
- Teddy! Kérlek, engedd, hogy veled menjek! Ígérem, nem hozod rád szégyent, még csak azt sem fogják tudni, hogy közünk van egymáshoz. – Háttal álltam neki és valahogy úgy éreztem, a feszültség egyre csak nő bennem, bármit mond. Szinte már nem is hallottam, miket mond, csak az egyre dübörgő szívemre tudtam figyelni. Mindenféle külső hang elhalt, a látásom is egy pillanatra mintha elhomályosodott volna. A düh, az agresszió duzzadt meg bennem végül akkorára, hogy mikor megfordultam, erőteljesen löktem rajta egyet.
- Fogd már be végre, Corrie! – Ordítottam rá. A hangom már nem jutott el hozzá. Elesett a földön heverő zsákban, majd az asztal sarkának vágódott, csapódott a feje. Abban a pillanatban realizáltam magamban, mi történt.
- A kurva életbe! – Odarohantam hozzá, két ujjamat a nyakára szorítottam, de már nem lélegzett. Meghalt. – A rohadt… - Felegyenesedtem. Falfehérré változtam. A bőrszínt illetően már beillettem a családba, de ez mit sem számított. Hátráltam, egyre csak hátráltam, míg neki nem mentem a polcnak. Instabil volt, így minden, ami rajta volt, egyszerűen rám zuhant. A szekrénnyel együtt. Percek múltán tudtam csak kiszabadulni alóla.
Ezután behánytam egy táskába az összes értékelhető cuccomat, gatyát, pólót, telefont, némi pénzt és élelmet, aztán leléptem. Egy percig sem voltam képes tovább ott maradni. Megöltem a húgomat. Gyilkos lettem.

A következő teliholdkor pedig szörnyeteg. A fene se gondolta volna, hogy a bennem lakozó agresszió mind egy bolhás dögnek a műve, mi? Az igazi szüleim fantasztikus ajándéka. Végül is, értelmet nyert a „magányos farkasok királya” titulus.
Amióta megöltem a húgomat, folyamatosan mozgásban vagyok. Néha szembejön velem egy-egy hír arról, hogy keresnek engem, de Corrie halálával nem hoztak kapcsolatba. Látszólagosan nem. Az ember viszont sosem lehet biztos abban, a hírek mögött mi a valóság.
Nem megyek vissza. Sosem kapnak el. Megöltem, megtettem, de nem fogok egy kibaszott börtönben megrohadni. Azt úgy szépen elfelejthetik.
Nem ölök meg még több embert a kedvükért. Milyen is lenne a börtön falain belül átváltozni vérfarkassá, hmm? Szép kis vérengzés lenne. Másnap meg pisloghatna minden vadbarom, hogy hűha, mi a pokol történt.
Mindenkinek jobb, ha szökésben élem le az életem. Vagy találok valami gyógymódot erre a kibaszott átokra. Amióta kiváltottam az átkot, csak még rosszabbá váltam. Dühkezelési problémák és hasonlók. Pazar így élni. De nem érdekel. Sem ez, sem pedig más.

but tonight you're a stranger or some silhouette

Theseus Beaumont
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Chelsea Jenson (alakulóban)
Play by :
❖ Benjamin Wadsworth
Léptek száma :
1
Népszerûség :
0

Theseus Beaumont Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Theseus Beaumont   Theseus Beaumont EmptyKedd Szept. 10, 2019 9:21 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Theseus Beaumont

Kedves Teddy! Theseus Beaumont 3119678052

Bár félek így hívni téged, hiszen ahogy jelezted már az adatlapodon, orrbetöréssel büntetsz érte. Very Happy Ettől még tetszik és tudom, hogy van, aki csakazértis így fog hívni. Igen, Chelsea. Theseus Beaumont 3808243726 Apropó. Nagyon örülök, hogy gazdára talált ez a karakter! Theseus Beaumont 3816853304 Én magam mindig ezernyi lehetőséget látok az ilyesféle plotokban és őszintén szólva, titeket igencsak figyelni foglak... mármint, érdekel, mi lesz veled és Chelseával, meg úgy az egész múltaddal. A húgod gyilkosa vagy. Valójában... nem mondanám, hogy szándékosan tetted, ugyanakkor a szökésed kapcsán más nem fogja elhinni, hogy nem akartad megölni őt. Nyilván, ahogyan a történetedben is említed, keresnek téged, esélyesen nem ok nélkül, mégha látszólag nem is hoznak kapcsolatba Corrie halálával.
Apropó... egyáltalán érzed egy csepp bűntudatot? Erre nem láttam semmi utalást sem a soraid közt, de lehet, tévedek. Very Happy Egyébként, ha megengedsz egy apró észrevételt... ez a "nemtörődöm" stílus hosszútávon nem fog működni. Bár megértelek, én magam is inkább eltaszítottam ezidáig mindenkit magamtól, de közel sem olyan módon, mint te teszed.
S a végére... engedd meg, hogy megjegyezzem, mennyire tetszik a szexuális beállítottságod. wink Nyilván imponálni akarsz a hölgynek, aki már ígyis rettenetesen vár... Theseus Beaumont 3993946357


Ezért sem tartalak fel tovább. Hess, foglalózz és kapd el Chelseát. Oh, és persze majd én is elkaplak egy körre, ahogyan azt már beszéltük. Theseus Beaumont 2566525366
Érezd jól magad nálunk, Teddy! Theseus Beaumont 3634486886


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
64
Népszerûség :
3

Theseus Beaumont Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Theseus Beaumont

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vérfarkasok-
^
ˇ