Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKét hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Nothing else matters - Drezera EmptyOlivia C. Summers
Yesterday at 11:43 pmElhagyatott raktárépületek

Nothing else matters - Drezera EmptyTatiana Shelley
Yesterday at 5:08 pmLili Reinhart

Nothing else matters - Drezera EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:24 pmUtcák

Nothing else matters - Drezera EmptyElectra Fanning
Yesterday at 12:26 amAvatar- és névfoglaló

Nothing else matters - Drezera EmptyEmmett Keener
Csüt. Okt. 17, 2019 6:26 pmEmmett Keener

Nothing else matters - Drezera EmptyElectra Fanning
Csüt. Okt. 17, 2019 12:26 amBejárat

Nothing else matters - Drezera EmptyCelian Darveaux
Szer. Okt. 16, 2019 6:57 pmElkelt a keresettem!

Nothing else matters - Drezera EmptyTatiana Shelley
Szer. Okt. 16, 2019 11:45 amUdvar

Nothing else matters - Drezera EmptyKlaus Mikaelson
Szer. Okt. 16, 2019 12:37 amNothing else matters - Drezera

Nothing else matters - Drezera EmptyDrezath
Kedd Okt. 15, 2019 10:02 pm

Share
 

 Nothing else matters - Drezera

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Nothing else matters - Drezera   Nothing else matters - Drezera EmptyKedd Okt. 15, 2019 10:02 pm
Sierra & Drezath

{ take what i want when I wanna and i want you
i'm the powder, you're the fuse, just add some friction }

A pecsét, amellyel most már jó ideje együtt kellett élnem, és ami bezárt egy halandó húsába, ezzel személyes börtönt hozva létre számomra, rendkívül bosszantó volt. Korábban sem voltam kifejezetten higgadt természet, ám most kifejezetten ingerlékennyé tett a tehetetlenség átka. És bármennyire is más járt a fejemben, miközben a szirén ajkait vettem birtokba, az ütés, amit kaptam tőle nem igazán kedvezett az idegeimnek. Pedig biztosan láthatta a gondolataim között, hogy ennél sokkal kellemesebb módját is tudtam volna találni annak, hogy szórakoztassam őt, s talán még azt is hagytam volna, hogy Sierra irányítson, megadva neki magamat. Mert bár én nem tudtam az érintés útján a gondolatai között olvasni, tudtam, hogy a hatalom és az erő vágya hajtja. Biztosan élvezte volna, még ha rövid időre is, de leigázhatna.
Ám a pofon sok mindent megváltoztatott. Előhozott megannyi feszültséget, amelyet eddig elnyomtam magamban: az életemhez tartozó minden kellemetlenséget, a vágyat, hogy végre valakit darabjaira szedhessek, minden dühömet és haragomat, a sikolyok és a rettegés hangjai után való sóvárgásomat… S mindez most a szegény kicsit szirénen csattant, elfeledtetve velem minden vele kapcsolatos korábbi gondolatomat. Azt hiszem, ezért kerültem pokolra és váltam démonná, mert ha nem törődtem semmi mással, akkor a csillapíthatatlan gyűlölet és harag éltetett, az vitt előre. Ezt talán a vadász is megértette, akinek a testében ragadtam.
Megragadtam Sierrát a torkánál fogva, s felemeltem a földről, úgy hogy a cipője épp csak súrolta a aszfaltot. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy elroppantom a torkát, vagy inkább… Ekkor szólalt meg. Annak ellenére, hogy alig kapott levegőt, jól láthatóan küszködött, nem sajnáltam meg, talán még szorítottam is a fogásomon. Egy részem élvezte a szenvedését, még ha nem is mutatott félelmet.
– És ha nem érdekelne a királynő? – kérdeztem vissza, de nem vártam választ. – A csinos kis nyakad és az életed szó szerint a kezemben van – mondtam arcomon szétterülő gonosz vigyorral. – És nagyon is tetszik ez a helyzet.
Azonban sajnos igazat kellett adnom a szirénnek, mert valóban Katherine volt az egyetlen, akitől valódi segítséget kaphattam a pecsét feltörésének ügyében. Ez pedig kellemetlen helyzet volt, és csak rontott a helyzeten, hogy ezért az alattvalójává kellett válnom, és többek között ezért koslattam a levegőért kapkodó hölgy után is.
Akartam volna még mondani valamit, amivel beletiporhattam újra Sierra nem létező lelkébe, ám ekkor olyan fájdalom hasított a testbe, amelyben léteznem kellett most, hogy kénytelen voltam elengedni a nőt. A fejemhez kaptam, úgy éreztem menten szétpattan a koponyám, azonban az előző akciói után nem volt kétségem afelől, hogy ez ismét csak egy kis elmetrükk, amivel megpróbál legyőzni. Egy újabb pont neki, de a meccsnek még korán sem volt vége. Végül én is a földön kötöttem ki, a fájdalom elviselhetetlen volt, majd aztán, ahogy jött, úgy el is tűnt. Cserébe a nő ujjait éreztem a fejbőrömön, ahogy belekapaszkodott a hajamba, hogy annál fogva emelje fel a fejemet.
Gúnyos mosollyal válaszoltam csak a megvető méltatására, azután pedig kihúztam a lába alól a talajt, és a kezeit leszorítva felé kerekedtem. Farkasszemet néztem vele egy pillanatig, mielőtt szólásra nyitottam volna a számat.
– Te pedig csak egy szerencsétlen szirén vagy, aki mindennél jobban vágyik rá, hogy olyan erős legyen, mint amilyennek mutatja magát – a szavaimból csak a düh sütött. – Pedig ha olyan okos lennél, mint hiszed, látnád, hogy a királynő cseppet sem bízik benned – jegyeztem meg gúnyosan, odaszúrva neki. Aztán újra megragadtam a torkát, és egyáltalán nem finomkodva megemeltem, hogy végül beleverjem a fejét a langyos aszfaltba, pont úgy, hogy megérezze, de még ne törjön be feje. Aztán elengedtem és felkeltem mellőle.


{ négyszázharmincnyolc szó,  remélem nem fájt Nothing else matters - Drezera 1250325136  }

kredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
you are my


strange addiction

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Nothing else matters - Drezera Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Léptek száma :
12
Népszerûség :
2

Nothing else matters - Drezera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nothing else matters - Drezera   Nothing else matters - Drezera EmptySzer. Okt. 02, 2019 10:00 pm

To: Drezath


Utáltam a nevetését, a gúnyos mosolyát. De a legjobban azt gyűlöltem, hogy el tudta érni, hogy akarjam őt.

Ki akarom zárni magamból az ő gondolatait. Az előbbi kis akcióm során sikeresen a fejébe láttam, de nem azt pillantottam meg, amire tulajdonképpen szükségem lett volna. Válaszokat akartam, de hoppon maradtam. Ehhez képest olyan képekkel szembesültem, amit álmaimban sem gondoltam volna. A drága kis démon rólam álmodozik, nem is akármilyen helyzetben. Persze, tisztában vagyok az adottságaimmal, hiszen sokszor így szereztem szolgákat vagy áldozatokat magamnak. A cél szentesíti az eszközt, vagy mi a fene. De ez annál sokkal többről szól, mintha annál több lenne a háttérben, aminek jelenleg még csak a felszínét kapirgálom. A csókja felemelő volt, ha bevallom magamnak, ha nem. Hiszen érezhette rajtam miként reagáltam a tettére. Meg kell hagyni érti a dolgát, de ez sem jogosítja fel arra, hogy az engedélyem nélkül ilyet tegyen. Nem az a gyenge kislány vagyok, akivel bármit megtehet egy hím nemű egyed. Fejlődtem és erősebbé váltam. Mindezek ellenére egy olcsó trükkhöz folyamodtam, amit még az emberségem során sajátítottam el. A pofonomat követően egy pillanatra megállt a lélegzete. Elég nagyot üthettem a kis méretem ellenére, ami apró boldogsággal töltött el. Persze ezt is el kell vennie tőlem a nevetésével, ugyanakkor az arcának masszírozása kicsit csillapított a maró kacaján. Szemeimben továbbra is égett a harag tüze, amivel helyben el tudtam volna égetni, de sajnos nem rendelkeztem ekkora erővel. Még nem!  Egyetlen másodperc alatt elkapta a torkomat, hogy annál fogva a magasba emeljen, hogy topánkám orra súrolta a földet. Végre sikerült kihoznom a sodrából, aminek hála megmutatta az igazi valóját, azt a velejéig romlott démont, aki odabenn rejtőzött egészen eddig. Nem tehetek róla, mosolyognom kellett rajta, ahogy a fölényét próbálja mutogatni, közben mindketten tisztában vagyunk vele, hogy a halandó teste jócskán gátolja a képességeit. Végül elnevettem magam, már amennyire képes voltam rá a nyakamra szoruló ujjaitól.
- Ugyan! Mindketten tudjuk, hogy nem fogsz megölni - szűröm ki a szavakat a fogaim közül két krákogás között, majd gyilkos pillantások közepette folytatom - A királynőnk nem örülne ennek a lépésednek és ha nem tévedek jelenleg ő az egyetlen, aki segíthet a kis problémádon - éppen farkasszemet nézek egy vérengző fenevaddal, mégsem félek. Kiöltem magamból ezt az érzést, mikor alkut kötöttem az ördöggel. Mindezek ellenére nem voltam rest, lehunyva szemeimet fájdalmat generáltam benne. Olyan őrjítőt, amit még sosem érzett ezelőtt, ezt követően rögtön a férfiak legféltettebb testrészét céloztam meg. Reménykedtem benne, hogy elengedett. Ha ez megtörtént a hídra rogyva köhögök levegő után kapkodva, majd felkelek.
- Ne hidd magad olyan okosnak - a hajánál fogva felemelem a fejét, hogy rám nézzen - Te csak egy szerencsétlen démon vagy, akinek annyi esze sincs, hogy időben elmeneküljön a béklyók elől - vágom neki az igazságot. Nem vagyok hajlandó egyenesen játszani.


words の Love me like you do の note:  hát, szia Nothing else matters - Drezera 3993946357   の  kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I hate you, I love you
I hate the way you talk to me. I hate it when you stare and the way you read my mind. I hate you so much that it makes me sick it even makes me rhyme. I hate the way you're always right. I hate the way you're not around but mostly I hate the way I don't hate you not even close, not even a little bit, not even at all.

Sierra
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
handsome demon の in future
Play by :
の Emilia Clarke
Keresem :
He's found me
Nothing else matters - Drezera Tumblr_n3qbqosdQ91qccm4fo1_250
Léptek száma :
25
Népszerûség :
1

Nothing else matters - Drezera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nothing else matters - Drezera   Nothing else matters - Drezera EmptySzer. Szept. 18, 2019 6:31 pm
Sierra & Drezath

{ take what i want when I wanna and i want you
i'm the powder, you're the fuse, just add some friction }

Amikor először láttam a Pokolban a szirént, rögtön felkeltette a kíváncsiságomat, de a régi király ideje alatt sosem volt lehetőségem találkozni is vele. Aztán jött Katherine és szabadon engedett mindannyiunkat, én pedig a hűségemnek köszönhetően csapdába estem egy gyenge és sebezhető halandó testében, amelyet képtelen voltam eddig levetkőzni magamról. Az egyetlen pozitívuma a balszerencsémnek, hogy a királynő éppen e szirénnek a nyomába küldött. Fogalmam sem volt, miféle üzletet köthettek, de nem is igazán érdekelt, nem tartozott rám, és mivel Sierrát Mystic Falls koszos kis utcáihoz kötötte, gyanítottam, nekem nem eshet bántódásom miatta. Hacsak nem számítjuk bele, a sziréntől imént kapott kis meglepetéseket, amiktől majd szétment a fejem… Dühített, hogy szinte meg sem éreztem volna a trükkjeinek hatását, ha a saját megjelenésemben lehettem volna. Hagytam, hadd élvezze ki a pillanatnyi győzelmét felettem, láttam a szemében, hogy nem csak annak örül, hogy térdre kényszeríthetett, hanem annak is, amit mondtam neki. És azon kivételes alkalmak közé tartozott a kijelentésem, amely nem hazugság volt: tényleg tetszett, hogy próbált legyőzni. Ettől volt igazán izgalmas ez az egész. Ha hagyta volna az első pillanattól fogva, hogy elcsábítsam, nem érdekelt volna annyira Sierra. Így viszont kifejezetten nagy kihívás volt a számomra.
Végül azonban a csatát szemmel láthatólag megnyertem, amint elkaptam és magamhoz húzva türelmetlenül megcsókoltam. Ösztönösen cselekedtem, nem gondolva végig semmit sem. Éreztem, ahogyan a nő ellenkezése eltűnt, elernyedt a karjaim között, így még szorosabban tartottam. Hazudhattam volna, hogy nem élveztem a közelségét, a csókjának ízét, ahogyan átadta magát nekem, de felesleges lett volna. A fejemben úgy is látta a gondolataimat, mindent… mindent, ami csak körülötte forgott. Végül elengedtem és elléptem tőle, s felkészültem a legrosszabbra is, hiszen biztos voltam benne, hogy ezután újra a földre fog küldeni. De hiába vártam az elmémre lesújtó fájdalmat, az nem jött, csak a gyilkos pillantás a vízszín szempárból, a gyűlölettől égő hangja és egy kemény ütés az arcomra. Bennszakadt a lélegzetem, olyan hirtelen meglepetésként ért az ütés, amely hangosan csattant.
– Ah – felnevettem, ami csak elfedte, hogy mennyire eldurrant az agyam, hogy felpofozott. Zsibbadt arcélemet masszírozva néztem újra a szirén szemeibe, és csak arra tudtam gondolni, hogy itt helyben kitépem a szívét. Egy bökkenő volt csak, hogy az emberi testemben messze nem voltam olyan erős, mint amennyire ehhez a manőverhez kellett volna lennem. A dühtől eltorzult az arcom, és jobbommal elkaptam a nő nyakát.
– Okosabb is lehetnél – morogtam, s izzó tekintetemet az övébe mélyesztettem. – Az egyetlen szerencséd, hogy nem a saját testemben vagyok – miközben beszéltem megemeltem, a cipője orra súrolta a híd aszfaltját. Bár gyengébb voltam a pecséttől, de nem tehetetlen. Mertem remélni, hogy legalább egyetlen pillanatra félelmet fogok látni a szemében, addig nem is akartam elengedni a torkát.


{ négyszázharmincnyolc szó,  Nothing else matters - Drezera 1250325136  }

kredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
you are my


strange addiction

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Nothing else matters - Drezera Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Léptek száma :
12
Népszerûség :
2

Nothing else matters - Drezera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Nothing else matters - Drezera   Nothing else matters - Drezera EmptySzer. Szept. 18, 2019 12:37 pm

To: Drezath


Utáltam a nevetését, a gúnyos mosolyát. De a legjobban azt gyűlöltem, hogy el tudta érni, hogy akarjam őt.

Tisztában vagyok vele, hogy egy démonnal sosem lehet egyenesen játszani, ők a csalás és hazugság megtestesülései. De jobban belegondolva én sem vagyok jobb nála, hiszen a véremben van a füllentés, a legtöbb szolgámat ilyen módon állítottam magam mellé.  A kis trükkjeimmel együtt természetesen. Bármennyire is hangoztatja, hogy egyenesen játszunk ez a ma este legmocskosabb mondata, amiből hiányzik a tisztesség. Inkább csak szemeimet forgatom, nem fogom hagyni, hogy felhúzzon, bármennyire is tetszene neki ez a felállás. Minden erőmmel azzal voltam, hogy a lehető legtávolabb kerüljek tőle. Gondolkodnom kell. Friss levegőre van szükségem, amit nem árnyékol be az ő jelenléte, ezzel elterelve a figyelmem. Nem lehetek gyenge, főleg nem egy hozzá hasonló démon miatt. Mégis elméjébe pillantva olyan képeknek lettem szemtanúja, ami  mérhetetlen vágyat keltett bennem. Büszkeségem mégsem engedi, hogy közelebb kerüljek hozzá, inkább móresre tanítom. Mosollyal az arcomon szemléltem a fájdalmát, amit egy apró sikernek könyveltem el egészen addig, míg meg nem hallottam kíntól tompa hangját. Leráztam magamról a mondandóját, legalábbis ő ezt láthatta rajtam, miközben belül felpezsdített és simogatta az önérzetem. Elléptem mellette és folytattam az utam a város felé anélkül, hogy visszanéztem volna rá. Sietnem kell, ha megakarok lógni előle. Bármennyire is unom a macska-egér játékot, most éppen olyan sebesen menekülök előle, akár egy mérgezett rágcsáló. Egy részem régen feladta volna a küzdelmet hagyva, hogy megtegye velem azokat a dolgokat, míg az erősebb felem eliszkol és mindennél jobban tolja el magától ezt az érzést, ami hozzá tartozik. Vajon meddig bírok ellenállni neki? Gondolataimba révedve nem vettem észre, ahogy közeledik felém. Míg ő tanulva a leckéből nem állja utam, inkább elkapja a karom, hogy annál fogva magához húzzon. Megszólalni sem tudtam, ajkait mohón az enyémhez tapassza mindenféle gyengédség nélkül. Elernyedtem karjai között, engedve az erős befolyásnak, hadd játszadozzon velem kedve szerint. Érintése nyomán marionett babává váltam, hagyva hadd irányítson, a rabjává váltam, aki szabadulni képtelen, inkább még többet és többet akar belőle. Percek múltán véget ért az egész és az üresség ölelt körül újfent, ami most hűvösebbnek tűnt mint valaha. Szemeimet kinyitva csak távolodó alakját láthattam, amint vissza fordul felém. Gondolatban átkoztam magam, amiért engedtem a csábításának, biztos jót kacag rajtam magában, tudva, hogy ezt a csatát fölényesen megnyerte. Az elkeseredettség mérhetetlen dühbe csapott át egyetlen szempillantás alatt. Gyorsan átszelve a kettőnk között létre jött távolságot elé lépkedtem, majd szikrákat szóró szemekkel rá meredtem.
- Mégis hogy merészelted? - vetem a szemére egyből, de meg sem várva a válaszát felképeltem az arcátlanságáért - Ne merészelj még egyszer hozzám érni! Hiába fenyegetőztem, leginkább magamra voltam mérges, amiért hagytam, hogy befolyásoljon és a közelembe férkőzhessen.


words の Love me like you do の note:  hát, szia Nothing else matters - Drezera 3993946357   の  kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I hate you, I love you
I hate the way you talk to me. I hate it when you stare and the way you read my mind. I hate you so much that it makes me sick it even makes me rhyme. I hate the way you're always right. I hate the way you're not around but mostly I hate the way I don't hate you not even close, not even a little bit, not even at all.

Sierra
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
handsome demon の in future
Play by :
の Emilia Clarke
Keresem :
He's found me
Nothing else matters - Drezera Tumblr_n3qbqosdQ91qccm4fo1_250
Léptek száma :
25
Népszerûség :
1

Nothing else matters - Drezera Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nothing else matters - Drezera   Nothing else matters - Drezera Empty

Ajánlott tartalom


Nothing else matters - Drezera Empty
Vissza az elejére Go down
 

Nothing else matters - Drezera

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Alternatív képzelet :: Alternatív szálak-
^
ˇ