Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKét hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyOlivia C. Summers
Yesterday at 11:43 pmElhagyatott raktárépületek

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyTatiana Shelley
Yesterday at 5:08 pmLili Reinhart

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:24 pmUtcák

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyElectra Fanning
Yesterday at 12:26 amAvatar- és névfoglaló

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyEmmett Keener
Csüt. Okt. 17, 2019 6:26 pmEmmett Keener

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyElectra Fanning
Csüt. Okt. 17, 2019 12:26 amBejárat

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCelian Darveaux
Szer. Okt. 16, 2019 6:57 pmElkelt a keresettem!

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyTatiana Shelley
Szer. Okt. 16, 2019 11:45 amUdvar

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyKlaus Mikaelson
Szer. Okt. 16, 2019 12:37 amNothing else matters - Drezera

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyDrezath
Kedd Okt. 15, 2019 10:02 pm

Share
 

 Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptySzomb. Okt. 05, 2019 11:04 pmTo Raleigh Blair


Igazából nem zavartattam magam a történtek miatt, hiszen az itala nem hagyott foltot a ruhámon, és egyébkéntis, ha azt vesszük egy penimbe sem került ez a kis csinos darab. Persze nem kellemes nedves ruhában ácsorogni egy szórakozóhely kellős közepén, így amikor felajánlotta a szalvétákat, örömmel fogadtam el őket és itattam fel a nedvességet.
- Az italod elvesztése nagyobb csapás, hidd el. - kuncogtam a saját kis kijelentésemen, mikor végre már elég száraznak éreztem a ruhámat ahhoz, hogy abbahagyhassam a törölgetését.
- Én is örülök. Legalább úgy fest más értelmes lény is megfordul itt ma. - mosolyogtam rá még mindig, miközben azt próbáltam kitalálni, hogy vajon van e már partnere az este hátralévő részére.
Persze nem mintha bármilyen hátsó szándékom lenne, csupán az örökös kíváncsiság hajtott most is. Pedig ezzel a kíváncsisággal már ráfizettem egy párszor, de úgy tűnik én is az a fajta vagyok aki sosem tanul.
- Nem hittem, hogy manapság adnak az ilyen illemre a férfiak. - jelentettem ki, miközben odaléptem a pulthoz.
- Egy Manhattan-t kérek. - adtam le a rendelésem és miután Ő is kikérte az italát, válaszoltam a kérdésére.
- Igen, de mindenki csak Liv-nek hív, szóval csak hivatalos helyeken szoktam Olivia lenni. - kezdtem bele a mesélésbe.
Pontosan emlékszem amikor Cas és én először kezdtünk el intézni valami hivatalos ügyet az esküvővel kapcsolatban akkor is majdnem azt írtam a papírra, hogy Liv Summers, mert ott is mindenki azt szajkózta, hogy Liv így, Liv úgy. Nekem meg már annyira természetes, hogy nem Oliviának hívnak, hogy elsőre fel sem tűnt, viszont az már egy másik történet. Azóta sok minden történt már és jelenleg a legkevésbé vágyom arra, hogy Ő is belekeveredjen az első szabad New Orleans-i estémbe. Úgyhogy inkább az új ismeretségemre irányítottam minden figyelmem és megpróbáltam önfeledten és nyíltan társalogni.
- Ezt én is kérdezhetném tőled. De hogy eleget tegyek a kíváncsiságodnak, jelenleg szingli vagyok. De jelenleg többre nem is vágyom, mint egy-egy futó kapcsolat. Viszont Te, úgy festesz, mint aki vadászni jött ma ide. - jegyeztem meg kacéran, habár fogalmam sem volt arról, hogy mi is a valódi ok, de ilyesmiben általában nem szoktam tévedni. Kitudja, lehet ma ez is megesik.
Miután megérkeztek az italaink, közelebb léptem Raleigh-hez és csupán a szórakozás kedvéért bevettem a számba a koktélcseresznyét és úgy húztam ki a koktél dísztűt, amire feltűzték, hogy végig húztam a nyelvemen.
Cinkos mosoly jelent mag az ajkaimon amikor Raleigh olyan sebesen húzta le az italát, de én sem szégyenlősködtem, fogtam a poharat és miután én is elmondtam a rövid kis tósztomat, belekortyoltam egyet az italomba. Jóleső meleg bizsergéssel haladt végig az alkohol a torkomon, enyhe perzselő utóérzetet hagyva maga után.
- Azon gondolkodom, hogy talán nem is véletlen, hogy egymásba botlottunk. Lehet, hogy ennek így kellett lennie. - súgtam a füleibe, miután teljesen ott álltam mellette és már csak egy aprócska hajszál választott el minket egymástól.


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3808243726  ■ zene ■  Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 165619248
■■


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
4
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyHétf. Szept. 30, 2019 10:16 pmTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Lehet, hogy azt mondta, ne törődjek vele, de azért volt némi bűntudatom. A számat húzva adtam ezt a tudtára és egy gyenge fejrázással, miközben kértem néhány szalvétát a pincértől és azt nyújtottam végül a lánynak. Nem akartam én magam elkezdeni törölgetni, mert félő volt, félreérti a helyzetet; nem akartam megfogdosni vagy ilyesmi.
- Lehet, nem az én hibám volt, de ettől még összekentem a ruhádat és a piám is odalett – Vontam vállat egy apró mosollyal, majd a bemutatkozásra bólintottam.
- Én Raleigh. Örülök a találkozásnak – Fürkésztem, majd elszakítottam róla a tekintetem és kissé körülnéztem, azt latolgatva, mennyi az esélye annak, hogy egy ilyen szemrevaló lány egyedül tölti az estéjét. Azonban az ötletre egyből eldőlt a fejemben a válasz; száz százalékosan egyedül van. Legalábbis gyanítottam, hogy nem hív oda a fiújához, miszerint hármasban szórakozzunk. Visszapillantottam rá.
- Nem inkább nekem kéne téged meghívni? Úgy illik. Szóval hagyd, én állom – Léptem utána és a pultig meg sem álltam vele. – Mit kérsz? – Mosolyogtam Livre. – Amúgy… a Liv, az Olivia becézése? – Érdeklődtem még mindig mosolyogva, majd amint megmondta, mit szeretne, leadtam a rendelést a pincérnek. Magamnak vodkát kértem, de egyből duplát, mert tudtam, hogy annyi bőven lecsúszik a torkomon az este folyamán, ha nem több. Livet kezdtem figyelni, majd leültem az egyik bárszékre.
- Hogyhogy egyedül jöttél? Csak nem összevesztél a fiúddal? – Érdeklődtem, bár inkább humornak szántam a dolgot, mintsem komoly kérdésnek. Inkább csak utalni akartam arra, hogy gyönyörű és érdekes, hogy egymaga van itt.
Ezer meg egy éve nem volt kapcsolatom nőkkel, így akaratlanul is beindította a fantáziámat, szóval amint megkaptuk a kért italokat, már nyúltam is a poharamhoz. Az ital majd eltereli a figyelmem; naivan ebbe kapaszkodtam.
- Egészségünkre, Liv! – Azzal a lendülettel pedig lehúztam az egyik pohár vodkát, az ital pedig végigmarta jólesőn a torkomat. Egyébként sem volt rossz ötlet az alkohol, így felmelegítette valamelyest a jéghideg testem; hiszen már rég nem éltem. A testem halott volt. Meg én is, belül. Egy részem.

322 words ❖ Rise up ❖ note: Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Are you kidding me?
Play by :
Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
6
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 9:46 pmTo Raleigh Blair


Az életem kudarcok folyamatos sorozatából áll már évek óta és talán már soha nem is lesz ennek vége. De mindezektől eltekintve nem mondom azt, hogy nem örülök annak, hogy mégiscsak élek. Q és én az évek alatt rengeteg helyen megfordultunk már és egy tucatnyi hozzánk hasonlóval is összefutottunk, de valamiért New Orleans mégis sokkal jobban a szívemhez nőtt, mint bármelyik nagyváros ahol eddig jártam. Imádom a folyamatos nyüzsgést, a felvillanyozó Jazz zenét ami úgy lüktet minden bárban, mint egy vérrel teli ütőér. Azokról az emberekről akik itt élik a mindennapjaikat, pedig már nem is beszélek, hiszen Ők azok akik csak még vonzzóbbá teszik a várost. A folyamatos fesztiválok, valamilyen ünnepek, a Jazz temetések és akkor még ott van a hírhedt Mardi Gra is amire szinte a világ minden tájáról érkeznek túristák. Utoljára mi is egy ilyen alkalommal jártunk itt és azóta is bánom, hogy akkor elmentem innen. De muszáj volt, mert nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogyan az Quentin eltervezte. Most viszont, hogy egy kis időre úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, így semmi és senki nem állta az utamat, hogy végre vissza térhessek és belevethessem magam az itteni nyüzsgő életbe. Erre pedig a francia negyed szívében található Maison Bourbon Jazz Club tökéletes alapot biztosított.  Mindenki önfeledten iszogatott, táncolt és szórakozott. Ahogy az ajtón beléptem máris lehetett érezni az emberek testéből áradó fülledt melegséget és az éltető energiát. Nem feltétlenül azzal a szándékkal érkeztem, hogy valakiből falatozzam úhogy ezt elkerülendő úgy döntöttemszert teszek az este első alkohol tartalmú italára. A bárpulthoz lépve az egész helységre kitünő rálátásom nyílt így azt sem volt nehéz kiszúrni ha egy-egy vámpír titokban levadázta az áldozatát és alkohol helyett éppen egy-egy ízletes vér adaggal csillapítja a szomját. Rövid időn belül megérkezett a kiszolgáló pultos akinek a lelkesedését egy kedves mosoyllyal jutalmaztam, miközben leadtam a rendelésem.
- Egy Manhattan-t kérek. Köszi! - kértem ki az egyik kedvenc koktélomat. 
Pár pillanattal később már a koktélospohárral a kezemben táncikáltam a körülöttem tomboló emberek gyűrűjében. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy az estém milyen fordulatotvog venni amikor egy ügyetlen és már határozottan "nem" szomjas srác kishíján felborít és így kishíján egy másik karjaiban kötök ki. A plusz ráadás pedig a felsőmre került vodkája volt.
- Ugyan, ne is törődj vele. Nem  a te hibád volt. - mosolyogtam rá kedvesen, miközben próbáltam kedvesnek tűnni és nem kiakadniazon, hogy úgy méregetett, mint ha egy szép darab stek volnék.
Tény ami tény a velem szemben álló srác is igazán megnyerő külsővel rendelkezett. Sötét haj, karakteres arcvonások és azok a sötét szemek, egyszerűen nem lehetett nem felfigyelni rájuk és ha igaza amit a szemekről mondanak akkor meglepő dolgokra lehet képes. Ez pedig csak méginkább felkorbácsolta iránta az érdeklődésemet.
- Egyébként Liv vagyok. - mosolyogtam mint a vadalma, majd miután Ő is bemutatkozott megittam a koktélom utolsó csepjét is és felmerült bennem egy kósza ötlet.
- Ha már ennyire pórul jártál miattam, akkor az a minimum, hogy meghívlak egy italra. Mit szólsz? - ajánlottam fel segítőkészen, miközben elindultam a bárpult felé.


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3808243726  ■ zene ■  Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 165619248
■■


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
4
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 12:44 amTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Néha igyekeztem kikapcsolni. Noha nem a szó legszorosabb értelmében, de úgy éreztem, nekem is kijár a szórakozás. Talán még a nők is olykor, habár a szerelmet nem igazán hajkurásztam, mióta Oriont a saját kezemmel öltem meg. Nem szívesen emlékeztem vissza azokra az időkre, egyszerűen minden összejátszott ellenünk, s mire feleszméltem, már… már halott volt. Az, amikor elhagyják az embert, az mély nyomot tud hagyni a szíven és a lelken egyaránt. S én utólag döbbentem rá, hogy engem akart óvni, ezért mondta ki a szakítást. Én viszont… én viszont kikapcsoltam az érzéseimet, tombolni kezdtem, majd megöltem őt. Később tudtam meg az igazságot, egy levélből, amit ő maga írt nekem. Mindig is átkoztam magam a történtekért és pont ezért tartottam távolságot is bizonyos téren másoktól. A szerelem tabu. De a testi élvezetek más tészta.
New Orleans varázslatos hely volt a maga módján és bár úgy tudtam, sokkal csendesebb, mióta néhányan eltűntek a környékről, még ennek ellenére is megleltem benne a szépséget. Egy este anélkül indultam útnak, hogy önkényes igazságszolgáltató szerepébe akartam volna bújni. Hisz általában ezt tettem: ha gonosz vámpírral találkoztam, akkor végeztem vele, annak ellenére, hogy ugyanazt a fajt képviseltem én is. A vadász ösztöneim sosem csitultak el igazán és nem is bántam. Bár ez csak kapaszkodás volt a múltba, azt hiszem, de… nem tudtam elengedni.
Addig-addig sétáltam a zsúfolt utcákon, míg rá nem bukkantam a Maison Bourbon Jazz Clubra. Tetszetősnek bizonyult, hangosan szólt bentről a zene és úgy tűnt, mindenki bőszen szórakozik, táncol, bulizik. Körbenéztem még az utcán, mielőtt betértem volna abba a clubba. A zene tényleg fülsüketítő volt, főleg egy vámpír számára, de nem volt ellenemre. A pulthoz lépve rácsúsztattam a kezemet és intettem a csinos pultos lánynak.
- Szia, egy vodkát kérnék – Adtam le a rendelésemet, majd ahogy a lány távozott, egyből körbefuttattam a tekintetem a helyen. Pillanatokkal később kaptam meg a kért italomat, majd azt a kezembe véve indultam el, hogy helyet kereshessek magamnak.
Arra azonban nem számítottam, hogy néhány lépés után belefutok valakibe és a vodkám az illető blúzán landol. Oh, egy szőke szépség.
- Jézusom, ne haragudj – Kezdtem bele, habár nem is tudtam volna megállapítani, ki jött kinek valójában. Végigmértem akaratlanul is, amitől talán bunkónak tűnhettem, így félrekaptam a tekintetemet. Kínos az első este New Orleansban, huh?

372 words ❖ Rise up ❖ note: szia Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Are you kidding me?
Play by :
Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
6
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptySzer. Szept. 18, 2019 11:22 pm

***

Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Are you kidding me?
Play by :
Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
6
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty

Ajánlott tartalom


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
 

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ