Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Ashley Becker, Bonnie Bennett, Ophelia Swan


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUtcák

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyAlways and Forever
Yesterday at 10:50 pmEbédlõ

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:02 pmFolyosók

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyVincent Medison
Yesterday at 2:23 pmElkészültem!

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmRebekah Mikaelson: The Life Story

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmFounding Fathers pub

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyAlesea R. Hyland
Yesterday at 1:48 pmBiliárdasztal

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLysandra Lockhart
Yesterday at 1:14 pmKinek az oldalán állsz?

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 12:01 pmRangfoglaló

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:47 amSzületésnapok

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:44 am

Share
 

 Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptySzomb. Jan. 11, 2020 8:47 pmTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Nem bírtam levenni róla a tekintetemet, de úgy tűnt, ez nem zavarja. Legalábbis láttam, hogy felfedezte, mennyire vizslatom őt, mégsem szólt egy árva szót sem érte. A szavakra felnevettem röviden, majd bólintottam egy aprót.
- Akkor már megérte eljönnöm ide – Azért vetettem egy pillantást arra a társaságra, de tényleg nem tűntek valami „értelmesnek”. Sőt, szerintem már le is itták magukat és a cigaretta füst is tapintható volt körülöttük. Elgondolkodtam, majd a lányra pillantottam újra.
- Ritka, de nem pont olyan értelemben, mint azt elsőre bárki is gondolná – Számtalan dolgot fel tudtam volna sorolni, miért vagyok úgymond egyedi és különleges; példának okáért a szülő gyilkosság, vagy a fajom… bár, a mai világban talán nem is számított ez furcsának, vagy különc dolognak.
- Jajj már, az Olivia sem annyira vészes, mint gondolod! – Nevettem, de csak magán az elképzelésen… hogy nagymama. Azért attól a kortól még messze volt, nem igaz? – Amúgy is… még a közelében sem vagy a nagymama kornak. Ráérsz még ilyeneken gondolkodni, de hidd el, szép neved van – Motyogtam, majd vállat vontam. Nem akartam túlgondolni a helyzetet.
Kicsit meglepődtem a szavaira. Felvontam a szemöldökömet is, majd megköszörültem a torkomat.
- Inkább „Kupidó szalon”t kéne nyitnunk, hogy összehozzunk embereket… - Nevettem fel halkan, majd meg is ráztam a fejemet. – Csak viccelek. De amúgy… nem szívesen lennék összezárva sok depis egyénnel, akik a tönkrement kapcsolatuk miatt sírnak. Elég a magunk baja, nem? – Kérdőn fürkésztem a lányt, majd sóhajtottam. Másrészt úgy gondoltam, egy magamfajta nem érdemel megértést, vagy támaszt másoktól. Arra nincs bocsánat, nincs mentség, amit tettem a párommal. Vele akartam leélni az életemet, de… de minden ellenünk játszott és végül én… megöltem őt.
El kellett gondolkodnom ezen a sorsszerű dolgon; és végül megráztam a fejemet.
- Nem tudom. Nem pont sorsszerűnek hívnám, hanem… szimplán csak úgy gondolom, minden okkal történik. Még akkor is, ha csak utólag rakja össze az ember a miérteket… akkor is van értelme mindennek. Bár már nagyon szeretnék ott tartani, hogy én magam lássam az összefüggéseket az életemben – Sóhajtottam egy grimasz kíséretében. – Egyszóval: bonyolult. – Fürkésztem Liv arcát, miközben a derekára csúsztattam a kezemet, így simítva végig rajta. A szemeit figyeltem, s le sem tudtam venni róla a szemem. Gyönyörű volt és szinte megbabonázott.

363 words ❖ Rise up ❖ note: Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCsüt. Nov. 28, 2019 11:52 pmTo Raleigh Blair


Nem mondanám, hogy könnyen zavarba lehet hozni, hiszen aki már élt egyszer is nagyvárosban az pontosan tudja, hogy ott mi minden megtörténhet. Viszont ahogy Raleigh fürkészte mindne mozdulatomat az igazán bizsergető érzéssel töltött el. Amolyan borzongatóan kellemes előjele volt ez a mai estének, ami csak méginkább arra ösztönzött, hogy izgatottan várjam a folytatást.
- Ugyan, azoknál ott a sarokban már két perc elteltével is tudtam, hogy értelmesebb vagy. - böktem a sarokban megbújva bulizó kisebb társaság felé.
Garantálom, hogy bármelyikük véréből egy csepp is elég lenne ahhoz, hogy totálisan beálljak tóle. Ez persze nem akkora vétség, hisze fiatalok és szórakozzanak, de a stílusuk és az amit megengednek maguknak az már sok. 
- Ritka egy alak vagy te, mint a fehér holló. - mutattam rá a lényegre, hiszen kevés olyan srác van aki egy szórakozóhelyen mindenféle ellenszolgáltatás nélkül tesz valamit egy lányért akit még csak nem is ismer.
- Hát, mindenesetre legalább nem hangzik úgy, mintha valaki nagymamája lennék. - kuncogtam ismételten.
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva jóleső érzéssel tölt el az, hogy ennyire rövid idő alatt ennyire egy hullámhosszra tudtam kerülni vele. Talán így sokkal könnyebb lesz kikapcsolni az agyam egy pillanatnyinak tűnő időre. Már csak azért is, hogy megfeledkezzem a múltamról, a szerelmemről és mindenről ami nem engedi, hogy az legyek aki valójában lehetnék és akinek lennem is kellene. Egy felszabadult, vidám és kiegyensújozott, vagány vámpírcsajszinak aki bármire képes, ha igazán akarja.
- Ohh hát persze... - nevettem el magam jókedvűen.
Viszont amikor előhozakodott a múltjával akkor rá kellett döbbenenm, hogy sokkal több bennünk a közös mint ami így első pillantásra látszódott.Vajon mi lehet az Ő története? Biztos nem olyasmi, hogy "Azt hazudtam mindenkinek, hogy meghaltam, miközben valójában vámpírrá változtam és így nem mehetek a volt vőlegényem közelébe." Ettől azért kevés rosszabb forgatókönyvet tudok elképzelni, ami mondjuk nem azt jelenti, hogy nem is létezhet rosszabb. Mert igenis létezhet.
- Ezt sajnálom. Viszont ezek után nyithatnánk egy saját klubbot "csúnya véget ért viszonyok" jelszóval. - próbáltam meg elviccvelni egy kicsit a dolgok komolyságát, hiszen nem azért vagyunk itt, hogy szomorkodjunk a múlton, hanem azért, hogy kiélvezzük a jelenünk minden pillanatát.
- Legalább annyira, mint abban, hogy a föld kerek és hold kering a föld körül, nem pedig fordítva. - néztem rá komolyan, majd egy kedves mosoly kíséretében visszadobtam neki a labdát.
- Miért, te nem? - vontam fel kérdőn a szépen ívelt szemöldököm, miközben átkaroltam mind a két karommal a nyakát, majd ezt a pózt fenttartva mélyedtem el a tekintetében.


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3808243726  ■ zene ■  Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 165619248
■■


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
10
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyPént. Nov. 01, 2019 7:23 pmTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Aranyosnak találtam őt, azt is, ahogyan a saját szavain kuncogott. Fürkésztem néhány pillanatig, majd belemerültem egy kicsit a mosolyába is.
- Értelmes? Ezt majd akkor mondd, ha több időt töltöttél velem, mint 5 perc – Nevettem fel ezúttal én. Minden voltam, szerintem, csak épp nem „értelmes”, vagyis az talán voltam, de normális semmiképpen sem. A „lény” megnevezés viszont határozottan passzolt rám, hisz nem voltam ember. Vajon ő micsoda?
- Nem tartom magamat úriembernek, de szerintem ez a minimum – Meghívni kárpótlásul a lányt. Mi ebben olyan különleges?
- Oh, értem. Nos, a Liv nagyon aranyos becenév, ha érdekel a véleményem – Mosolyogtam. Komolyan gondoltam, az Olivia túl komoly volt a lányhoz képest.
Kíváncsi voltam, mennyire avat be a dolgokba, de nem kellett sokat várnom, hogy megkapjam a választ. A végére viszont felnevettem.
- Ugyan már. Jó, nem titkolom, hogy nem zavar, ha sikerül összeszednem valami jó csajt vagy… khm… – Köhintettem egy aprót, zavartan, majd folytattam sietősen. - …de… inkább csak szórakozni jöttem. – Ez volt az igazság. – Abban amúgy egyetértünk, hogy a komoly kapcsolatok elkerülhetnek. A legutóbbi viszonyom csúnya véget ért, és nem vagyok még túl rajta. – Tettem hozzá gondolkodva, majd ezt követően húztam le az italomat.
Liv szavaira kérdő tekintetet küldtem felé, majd felvontam az egyik szemöldökömet. Közelebb hajoltam hozzá, megtörve az így sem olyan nagy távolságot kettőnk közt.
- Hiszel a sorsszerű találkozásokban, kedves? – Ezután apró puszit nyomtam az arcára, aztán elhúzódtam tőle, így nézve rá. Talán tényleg nem volt véletlen a találkozásunk, de arra még nem tudtam rájönni, a sorsnak mi a terve velünk. Vagy minek. A felsőbb hatalomnak, aki írja a sztorijainkat…
Amúgy nem, sosem voltam hívő és most sem vagyok az. Ha nem lennék vámpír, akkor sem hinnék Istenben meg az ilyesféle baromságokban.

284 words ❖ Rise up ❖ note: Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptySzomb. Okt. 05, 2019 11:04 pmTo Raleigh Blair


Igazából nem zavartattam magam a történtek miatt, hiszen az itala nem hagyott foltot a ruhámon, és egyébkéntis, ha azt vesszük egy penimbe sem került ez a kis csinos darab. Persze nem kellemes nedves ruhában ácsorogni egy szórakozóhely kellős közepén, így amikor felajánlotta a szalvétákat, örömmel fogadtam el őket és itattam fel a nedvességet.
- Az italod elvesztése nagyobb csapás, hidd el. - kuncogtam a saját kis kijelentésemen, mikor végre már elég száraznak éreztem a ruhámat ahhoz, hogy abbahagyhassam a törölgetését.
- Én is örülök. Legalább úgy fest más értelmes lény is megfordul itt ma. - mosolyogtam rá még mindig, miközben azt próbáltam kitalálni, hogy vajon van e már partnere az este hátralévő részére.
Persze nem mintha bármilyen hátsó szándékom lenne, csupán az örökös kíváncsiság hajtott most is. Pedig ezzel a kíváncsisággal már ráfizettem egy párszor, de úgy tűnik én is az a fajta vagyok aki sosem tanul.
- Nem hittem, hogy manapság adnak az ilyen illemre a férfiak. - jelentettem ki, miközben odaléptem a pulthoz.
- Egy Manhattan-t kérek. - adtam le a rendelésem és miután Ő is kikérte az italát, válaszoltam a kérdésére.
- Igen, de mindenki csak Liv-nek hív, szóval csak hivatalos helyeken szoktam Olivia lenni. - kezdtem bele a mesélésbe.
Pontosan emlékszem amikor Cas és én először kezdtünk el intézni valami hivatalos ügyet az esküvővel kapcsolatban akkor is majdnem azt írtam a papírra, hogy Liv Summers, mert ott is mindenki azt szajkózta, hogy Liv így, Liv úgy. Nekem meg már annyira természetes, hogy nem Oliviának hívnak, hogy elsőre fel sem tűnt, viszont az már egy másik történet. Azóta sok minden történt már és jelenleg a legkevésbé vágyom arra, hogy Ő is belekeveredjen az első szabad New Orleans-i estémbe. Úgyhogy inkább az új ismeretségemre irányítottam minden figyelmem és megpróbáltam önfeledten és nyíltan társalogni.
- Ezt én is kérdezhetném tőled. De hogy eleget tegyek a kíváncsiságodnak, jelenleg szingli vagyok. De jelenleg többre nem is vágyom, mint egy-egy futó kapcsolat. Viszont Te, úgy festesz, mint aki vadászni jött ma ide. - jegyeztem meg kacéran, habár fogalmam sem volt arról, hogy mi is a valódi ok, de ilyesmiben általában nem szoktam tévedni. Kitudja, lehet ma ez is megesik.
Miután megérkeztek az italaink, közelebb léptem Raleigh-hez és csupán a szórakozás kedvéért bevettem a számba a koktélcseresznyét és úgy húztam ki a koktél dísztűt, amire feltűzték, hogy végig húztam a nyelvemen.
Cinkos mosoly jelent mag az ajkaimon amikor Raleigh olyan sebesen húzta le az italát, de én sem szégyenlősködtem, fogtam a poharat és miután én is elmondtam a rövid kis tósztomat, belekortyoltam egyet az italomba. Jóleső meleg bizsergéssel haladt végig az alkohol a torkomon, enyhe perzselő utóérzetet hagyva maga után.
- Azon gondolkodom, hogy talán nem is véletlen, hogy egymásba botlottunk. Lehet, hogy ennek így kellett lennie. - súgtam a füleibe, miután teljesen ott álltam mellette és már csak egy aprócska hajszál választott el minket egymástól.


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3808243726  ■ zene ■  Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 165619248
■■


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
10
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyHétf. Szept. 30, 2019 10:16 pmTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Lehet, hogy azt mondta, ne törődjek vele, de azért volt némi bűntudatom. A számat húzva adtam ezt a tudtára és egy gyenge fejrázással, miközben kértem néhány szalvétát a pincértől és azt nyújtottam végül a lánynak. Nem akartam én magam elkezdeni törölgetni, mert félő volt, félreérti a helyzetet; nem akartam megfogdosni vagy ilyesmi.
- Lehet, nem az én hibám volt, de ettől még összekentem a ruhádat és a piám is odalett – Vontam vállat egy apró mosollyal, majd a bemutatkozásra bólintottam.
- Én Raleigh. Örülök a találkozásnak – Fürkésztem, majd elszakítottam róla a tekintetem és kissé körülnéztem, azt latolgatva, mennyi az esélye annak, hogy egy ilyen szemrevaló lány egyedül tölti az estéjét. Azonban az ötletre egyből eldőlt a fejemben a válasz; száz százalékosan egyedül van. Legalábbis gyanítottam, hogy nem hív oda a fiújához, miszerint hármasban szórakozzunk. Visszapillantottam rá.
- Nem inkább nekem kéne téged meghívni? Úgy illik. Szóval hagyd, én állom – Léptem utána és a pultig meg sem álltam vele. – Mit kérsz? – Mosolyogtam Livre. – Amúgy… a Liv, az Olivia becézése? – Érdeklődtem még mindig mosolyogva, majd amint megmondta, mit szeretne, leadtam a rendelést a pincérnek. Magamnak vodkát kértem, de egyből duplát, mert tudtam, hogy annyi bőven lecsúszik a torkomon az este folyamán, ha nem több. Livet kezdtem figyelni, majd leültem az egyik bárszékre.
- Hogyhogy egyedül jöttél? Csak nem összevesztél a fiúddal? – Érdeklődtem, bár inkább humornak szántam a dolgot, mintsem komoly kérdésnek. Inkább csak utalni akartam arra, hogy gyönyörű és érdekes, hogy egymaga van itt.
Ezer meg egy éve nem volt kapcsolatom nőkkel, így akaratlanul is beindította a fantáziámat, szóval amint megkaptuk a kért italokat, már nyúltam is a poharamhoz. Az ital majd eltereli a figyelmem; naivan ebbe kapaszkodtam.
- Egészségünkre, Liv! – Azzal a lendülettel pedig lehúztam az egyik pohár vodkát, az ital pedig végigmarta jólesőn a torkomat. Egyébként sem volt rossz ötlet az alkohol, így felmelegítette valamelyest a jéghideg testem; hiszen már rég nem éltem. A testem halott volt. Meg én is, belül. Egy részem.

322 words ❖ Rise up ❖ note: Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 9:46 pmTo Raleigh Blair


Az életem kudarcok folyamatos sorozatából áll már évek óta és talán már soha nem is lesz ennek vége. De mindezektől eltekintve nem mondom azt, hogy nem örülök annak, hogy mégiscsak élek. Q és én az évek alatt rengeteg helyen megfordultunk már és egy tucatnyi hozzánk hasonlóval is összefutottunk, de valamiért New Orleans mégis sokkal jobban a szívemhez nőtt, mint bármelyik nagyváros ahol eddig jártam. Imádom a folyamatos nyüzsgést, a felvillanyozó Jazz zenét ami úgy lüktet minden bárban, mint egy vérrel teli ütőér. Azokról az emberekről akik itt élik a mindennapjaikat, pedig már nem is beszélek, hiszen Ők azok akik csak még vonzzóbbá teszik a várost. A folyamatos fesztiválok, valamilyen ünnepek, a Jazz temetések és akkor még ott van a hírhedt Mardi Gra is amire szinte a világ minden tájáról érkeznek túristák. Utoljára mi is egy ilyen alkalommal jártunk itt és azóta is bánom, hogy akkor elmentem innen. De muszáj volt, mert nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogyan az Quentin eltervezte. Most viszont, hogy egy kis időre úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, így semmi és senki nem állta az utamat, hogy végre vissza térhessek és belevethessem magam az itteni nyüzsgő életbe. Erre pedig a francia negyed szívében található Maison Bourbon Jazz Club tökéletes alapot biztosított.  Mindenki önfeledten iszogatott, táncolt és szórakozott. Ahogy az ajtón beléptem máris lehetett érezni az emberek testéből áradó fülledt melegséget és az éltető energiát. Nem feltétlenül azzal a szándékkal érkeztem, hogy valakiből falatozzam úhogy ezt elkerülendő úgy döntöttemszert teszek az este első alkohol tartalmú italára. A bárpulthoz lépve az egész helységre kitünő rálátásom nyílt így azt sem volt nehéz kiszúrni ha egy-egy vámpír titokban levadázta az áldozatát és alkohol helyett éppen egy-egy ízletes vér adaggal csillapítja a szomját. Rövid időn belül megérkezett a kiszolgáló pultos akinek a lelkesedését egy kedves mosoyllyal jutalmaztam, miközben leadtam a rendelésem.
- Egy Manhattan-t kérek. Köszi! - kértem ki az egyik kedvenc koktélomat. 
Pár pillanattal később már a koktélospohárral a kezemben táncikáltam a körülöttem tomboló emberek gyűrűjében. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy az estém milyen fordulatotvog venni amikor egy ügyetlen és már határozottan "nem" szomjas srác kishíján felborít és így kishíján egy másik karjaiban kötök ki. A plusz ráadás pedig a felsőmre került vodkája volt.
- Ugyan, ne is törődj vele. Nem  a te hibád volt. - mosolyogtam rá kedvesen, miközben próbáltam kedvesnek tűnni és nem kiakadniazon, hogy úgy méregetett, mint ha egy szép darab stek volnék.
Tény ami tény a velem szemben álló srác is igazán megnyerő külsővel rendelkezett. Sötét haj, karakteres arcvonások és azok a sötét szemek, egyszerűen nem lehetett nem felfigyelni rájuk és ha igaza amit a szemekről mondanak akkor meglepő dolgokra lehet képes. Ez pedig csak méginkább felkorbácsolta iránta az érdeklődésemet.
- Egyébként Liv vagyok. - mosolyogtam mint a vadalma, majd miután Ő is bemutatkozott megittam a koktélom utolsó csepjét is és felmerült bennem egy kósza ötlet.
- Ha már ennyire pórul jártál miattam, akkor az a minimum, hogy meghívlak egy italra. Mit szólsz? - ajánlottam fel segítőkészen, miközben elindultam a bárpult felé.


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3808243726  ■ zene ■  Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 165619248
■■


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
10
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptyCsüt. Szept. 19, 2019 12:44 amTo: Liv SummersWalking down the street meeting strangers


Néha igyekeztem kikapcsolni. Noha nem a szó legszorosabb értelmében, de úgy éreztem, nekem is kijár a szórakozás. Talán még a nők is olykor, habár a szerelmet nem igazán hajkurásztam, mióta Oriont a saját kezemmel öltem meg. Nem szívesen emlékeztem vissza azokra az időkre, egyszerűen minden összejátszott ellenünk, s mire feleszméltem, már… már halott volt. Az, amikor elhagyják az embert, az mély nyomot tud hagyni a szíven és a lelken egyaránt. S én utólag döbbentem rá, hogy engem akart óvni, ezért mondta ki a szakítást. Én viszont… én viszont kikapcsoltam az érzéseimet, tombolni kezdtem, majd megöltem őt. Később tudtam meg az igazságot, egy levélből, amit ő maga írt nekem. Mindig is átkoztam magam a történtekért és pont ezért tartottam távolságot is bizonyos téren másoktól. A szerelem tabu. De a testi élvezetek más tészta.
New Orleans varázslatos hely volt a maga módján és bár úgy tudtam, sokkal csendesebb, mióta néhányan eltűntek a környékről, még ennek ellenére is megleltem benne a szépséget. Egy este anélkül indultam útnak, hogy önkényes igazságszolgáltató szerepébe akartam volna bújni. Hisz általában ezt tettem: ha gonosz vámpírral találkoztam, akkor végeztem vele, annak ellenére, hogy ugyanazt a fajt képviseltem én is. A vadász ösztöneim sosem csitultak el igazán és nem is bántam. Bár ez csak kapaszkodás volt a múltba, azt hiszem, de… nem tudtam elengedni.
Addig-addig sétáltam a zsúfolt utcákon, míg rá nem bukkantam a Maison Bourbon Jazz Clubra. Tetszetősnek bizonyult, hangosan szólt bentről a zene és úgy tűnt, mindenki bőszen szórakozik, táncol, bulizik. Körbenéztem még az utcán, mielőtt betértem volna abba a clubba. A zene tényleg fülsüketítő volt, főleg egy vámpír számára, de nem volt ellenemre. A pulthoz lépve rácsúsztattam a kezemet és intettem a csinos pultos lánynak.
- Szia, egy vodkát kérnék – Adtam le a rendelésemet, majd ahogy a lány távozott, egyből körbefuttattam a tekintetem a helyen. Pillanatokkal később kaptam meg a kért italomat, majd azt a kezembe véve indultam el, hogy helyet kereshessek magamnak.
Arra azonban nem számítottam, hogy néhány lépés után belefutok valakibe és a vodkám az illető blúzán landol. Oh, egy szőke szépség.
- Jézusom, ne haragudj – Kezdtem bele, habár nem is tudtam volna megállapítani, ki jött kinek valójában. Végigmértem akaratlanul is, amitől talán bunkónak tűnhettem, így félrekaptam a tekintetemet. Kínos az első este New Orleansban, huh?

372 words ❖ Rise up ❖ note: szia Liv Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh 3816853304  ❖ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

If a man doesn't remember
his past, he has no future.Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh EmptySzer. Szept. 18, 2019 11:22 pm

***

Raleigh Blair
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh QQRt85u
Rapunzel
in future
Play by :
↭ Mr. Perfect and Sexy Jack Falahee
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh   Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty

Ajánlott tartalom


Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh Empty
Vissza az elejére Go down
 

Néhány hete; New Orleansban ~ Liv & Raleigh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ