Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztoklasciate ogni speranza, voi ch'entrate

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyReagan Blair
Szomb. Nov. 09, 2019 5:03 pmJosie & Lizzie szobája

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyCaroline Forbes-Salvatore
Pént. Nov. 08, 2019 6:43 pmNappali

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyNathaniel Storm
Pént. Nov. 08, 2019 5:25 pmBejárat

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyKai Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 3:16 pmSikátor

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyPoppy Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 1:22 amOliver & Alesea ♥ The night we met

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyOliver Hemingway
Kedd Nov. 05, 2019 11:10 pmPoppy & Teddy - You called.

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyTheseus Beaumont
Kedd Nov. 05, 2019 1:38 pmRangfoglaló

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyHecate
Kedd Nov. 05, 2019 12:36 pmAvatar- és névfoglaló

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyNauron
Kedd Nov. 05, 2019 1:33 amNauron

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyKai Parker
Kedd Nov. 05, 2019 12:59 am

Share
 

 lasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Okt. 13, 2019 11:48 pmEgységben az erõ

Vagy mégsem?

Gúnyos tekintettel méregette Isaacet, akitől nem remélhetett választ. Vagyis talán szólt volna, ha van rá lehetősége, de jött a felmentő sereg: Blair személyében. A szemeit forgatva, gúnyos mosollyal az arcán nézett a társára, majd megvonta a vállát.
- Én már semmin sem lepődnék meg, ami azt illeti. Túl sok dolgot láttam már az életemben és nem lenne furcsa, ha Reed besétálna és az arcunkba röhögne, miszerint nagyon is él – Jegyezte meg komolyan és elpillantott Isaacre. Igazából volt egy olyan sejtése, hogy a férfi tényleg tart attól, miszerint visszaveheti vagy bárki elveheti tőle a helyét. Nem volt túl sok önbizalma és ez rá volt írva. Ő meg ezt használta ki. Ennyi kijárt azok után, hogy a férfi azzal fenyegette: megöli Damient. Larissára pillantott maga mellett, kissé felvont szemöldökkel.
- A lényeg, hogy nem feleslegesen jöttünk ide. Ezzel gondolom, mindenki egyetért – Sóhajtott. Miközben végignézett a csapaton, nagyjából összerakta, hogy még egy hangyányit mindenki vacilál, így önként jelentkezett elsőnek.
- Majd én megyek, lent várok rátok – Azzal pedig már el is tűnt a többiek szeme elől. Minden egyes lefelé megtett méter után egyre inkább beleveszett a ködbe. Meg kellett volna ijednie, de nem zavarta túlzottan. Volt már szorultabb helyzetben is, miért rémült volna meg? A víz mondjuk kellemetlenül érintette, de határozott léptekkel, mégis kecses óvatossággal haladt tovább, miközben a kardja markolatára fogott. Aztán, mikor már tényleg semmit sem látott, megtorpant.
Tompán hallotta Isaac hangját, s arrafelé fordult, amerre őt tippelte.
- Csak nem félsz, Lestrange?! Én itt vagyok – Habár megemelte a hangját, valószínűleg a társa már nem hallhatta. Larát is csak halkan érzékelte…
Egy picit talán kezdett aggódni. Hova a fenébe kerültek?

From: Hazel
Rhian Wallace

269 words


The Travelers
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro4_r11_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro6_r4_250
Keresem :
Léptek száma :
11
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Okt. 13, 2019 11:37 pm


Veszélyes terepen


345 words ✩ hall of fame ✩ note: hova lett mindenki...?  You could walk straight through hell with a smile

Talán még a hideg is kirázott attól, ahogyan Hazel rám nézett. S mintha tudta volna, mivel vághat belém egy tőrt… meg is tette. Ledermedtem a kérdését hallva és szóra nyitottam a számat, de Blair megelőzött. Megvédett… engem. Értetlenül néztem el felé, nagyot nyelve, majd félre. Nem tagadom, jólesett, hogy kiállt mellettem, de valójában Hazelnek igaza volt. Egy részem talán attól tartott, hogyha Zack valóban él, akkor… szóval… rohadtul nem kéne itt lennem, nem? Persze, semmi garancia nem volt rá, hogy a vadász tényleg él és nem az életet akartam elvenni tőle, vagy épp az esélyét annak, hogy… hogy él. Csak én mindig is kívülállónak éreztem magamat és ha visszatérne, nem hiszem, hogy lenne bármi maradásom. Fognám Isabellet és eltűnnék, talán… talán Larának is jobb lenne így. Sőt, Blairnek. Kissé talán túlságosan is belemerültem a gondolataimba, de az nem kerülte el a figyelmemet, hogy Blairrel valami nem stimmelt. Igen, mindannyian össze voltunk zavarodva a helyzet kapcsán, de ő… benne valami más volt. Miután rögzítettem a kötelet az autóhoz, odaléptem hozzá.
- Hé… köszönöm az előbbit – Miközben hozzá intéztem a szavakat, elpillantottam Lara és Hazel felé is. Mintha ő is védeni akart volna. Kedves volt tőle. Néhány pillanattal később újra Blairre néztem. – Amúgy jól vagy? Kissé sápadtnak tűnsz – Illetve nem egészen, de ezzel talán kifejeztem mindent, amit akartam. Az aggodalmamat iránta. Egy ideig fürkésztem őt és amennyiben megnyugtató választ adott, a kötélhez léptem. Elsőként nem szándékoztam lemászni, de talán nem is kellett. Miután rám került a sor, mély levegőt véve vettem rá magamat a feladatra és ereszkedtem le az igencsak nyugtalanító terepre… a köd ijesztő volt és érthetetlen a számomra. Mikor talajt, avagy vizet értem, a hideg is kirázott. Elengedtem a kötelet és zseblámpával próbáltam világítani magam előtt.
- Hé, együtt kéne maradnunk, nem?! – Tettem fel a költői kérdést, s ahogy szárazabb talajra értem, inkább megálltam. Hova lett mindenki? – Hahó? Blair? Blackwell…? Valaki…? – A hangom talán meg is remegett. Mondtam már, hogy rossz ötlet ide lejönni? Ha nem: akkor most mondom. Rossz ötlet volt! A zseblámpát végül elraktam és tüzet próbáltam gyújtani a mágiámmal… már ha sikerült.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
80
Népszerûség :
3

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Okt. 13, 2019 10:34 pm


az Ötök bevetésen

Még ki sem szállt szinte mindenki a kocsiból, máris elkezdtek vitatkozni. Elhúztam a szám Hazel megjegyzésére, azon töprengtem, hogyan védhetném meg Isaacet úgy, hogy ne szítsam tovább a tüzet köztük, de Reg végre megtörte némasági fogadalmát. Meglepett mondjuk, hogy a védelmébe vette Isaacet, de büszkén elkönyveltem magamban, hogy a hármas iszogatásunk megtette a hatását.
- Ne már, Haze... - húzódtam a lány mellé, bevetve némi csajos szolidaritást. - Tudod, hogy nem így értette. - Nem hittem, hogy ezzel sikerül lezárni a kezdetek óta bimbódzó konfliktust köztük, de egy próbát megért. Míg a többiek megbeszélték a sorrendet, Castiel mellé léptem, aki szintén elég csendesnek tűnt.
- Cassy, fent maradnál velem utolsónak? A többiek teljesen meggárgyultak, kell valaki, aki tartja bennem a lelket. - Ha engedte, belekaroltam és rácsimpaszkodtam kicsit, de ha hamarabb le akart menni, akkor nem tartottam fel. Viszont ha beleegyezett, hogy marad velem, akkor a karját szorongattam, míg a többiek leereszkedtek, aztán leengedtem magam elé, mondván, hogy valamit még a kocsiban felejtettem. Inkább csak nem akartam, hogy szegény utolsónak maradjon.
Amikor földet értem - vagy inkább vizet, ugh, éreztem, ahogy belefolyik a csizmámba! -, arra számítottam, a többiek egy kupacba gyűlve várnak majd, de ettől az átkozott ködtől nem láttam semmit. Elengedtem a kötelet és körbevilágítottam a zseblámpával.
- Hé, Lara, megvártunk, hogy ne érezd magad annyira egyedül. Jó kis pocsolya, ugye, Lara? Kell segítség kitámolyogni belőle, Lara? Ó, srácok, olyan édesek vagytok, igazán nem kellett volna... - Az orrom alatt zsörtölődve vonszoltam magam, nehezen tudtam lépni a víz miatt, de elindultam befelé, míg végül a talaj emelkedni nem kezdett. Néhány lépésen belül szárazföldet értem, a többieket azonban még mindig nem láttam.
- Cas! Reg! Iz! - Emelt hangon ismételgettem a nevüket, aztán elővettem a zsebemből az iránytűt. Majdnem homlokon csaptam magam vele, amikor rájöttem, hogy ez igazából a saját helyzetemet mutatja csak, de aztán össze is húztam a szemem, látván, hogy az iránytű még engem sem talál. Össze-vissza pörgött a mutatója. -  Ez érdekes... - Ezzel a lendülettel el is tettem és helyette előhúztam a kardomat.
a remény hal meg utoljára || kredit
❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖Do you know what I dream about?


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
80
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Okt. 13, 2019 10:14 pm

into the deep blue
we can fight the dark, this is who we are


Végül - hellyel-közzel közösen - sikerül megállapodni abban, hogy kötéllel ereszkednek le. Mivel csak egy kötelük van és biztonságosabbnak is tűnik egyesével haladni, a vadászok megbeszélik maguk közt a sorrendet és elkezdenek leereszkedni a mélyedésbe. Fentről egy darabig még követhető az éppen ereszkedő, de aztán sötétségbe vész.
Leérkezvén két dolog tűnhet fel mindenkinek: az egyik, hogy kiszáradása ellenére maradt még egy kis víz a falak mentén, nagyjából térdig érő pocsolyába érkeznek bele. A másik, hogy odalent sűrű, furcsa köd terpeszkedik, amin alig-alig tör csak át a zseblámpák fénye.
Ha a vadászok elindulnak valamerre, néhány méterre a kötél aljától emelkedni kezd a talaj, mintha kis dombra érkeznének, a vízszint nullára csökken és újra szárazat érezhetnek maguk alatt, a ködtől azonban semmit, még egymást sem látni. A műszereik, ha vittek le, teljesen ellentétes jelzéseket adnak az itteni mágia irányát illetően. Hallani kezdetben hallhatják egymást, de látni nem látják, végül pedig mindenki teljesen egyedül, síri csendben találja magát. Csak a köd vesz körül mindenkit, más nem, azt az érzést keltve, mintha ők lennének az utolsó lelkek ezen az átkozott világon.


❖ nincs reagsorrend ❖ another one gone

The Travelers
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro4_r11_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro6_r4_250
Keresem :
Léptek száma :
11
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Okt. 13, 2019 6:39 pmWe all have stories we'll never tell
To: The Team


Nem tetszett ez nekem. Ugyan nem tudtam pontosan, mi történt Zackkel azon a napon, ám abban majdnem teljesen biztos voltam, hogy nem élhette túl. Nem, hiszen nem véletlenül nem szóltam a többieknek, tudtam, egyikünk sem élné túl, vagy valaki mást is elveszítenénk Reed mellett. Ráadásul miért választott volna ki egy új vezetőt a kard, ha ő még élne? Egyáltalán nem volt jó terv, de Larissa hajthatatlan volt, s a többiek sem tiltakoztak túlzottan. Nekem ott volt a hatalmas titkom, ami miatt nem visszakozhattam, pedig szívem szerint nem indultam volna el erre a küldetésre. Viszont mi mást tehettem? Lebukni nem akartam, mert az egész csapat összeomlana, ha kiderülne a titkom, pedig így sem voltunk éppen a legjobb csapat.
Nem sok kedvvel ültem be a kocsiba, csupán annyit mormoltam a járműhöz érve, "Előre ülök", s már szálltam is be kérdezés nélkül a sofőr, azaz Doyle mellé. Nem szándékoztam hátul nyomorogni a többiekkel, főleg azért, mert Blackwell is hátul kapott helyet, s ha valaki, hát ő biztosan kiszagolta volna, hogy valami baj van. Arcomon egyébként semmiféle érzelem nem tükröződött, a már megszokott, rezzenéstelen arccal ültem végig az egész utat, egyetlen szó nélkül. Nem figyeltem, mennyi idő alatt értünk a helyszínre, egy örökkévalóságnak tűnt, összezárva egy teli kocsi vadásszal, valamint a gondolataimmal, amik szinte égették belülről a koponyámat.
Miután mindannyian kiszálltunk a kocsiból, hagytam, hadd döntsék el a többiek, mit akarnak, merre, hogyan jussunk le a mélyedés aljára, egy szót sem szóltam. Az ajtónak támaszkodva várakoztam, s kíváncsian fordultam Lestrange felé, ahogy megszólalt. Valaki legalább gyanakodott, hangot is adva ennek.
- Reed már nem vezető. A kard nem tévedhet ekkorát. - álltam ki Lestrange mellett, odasétálva a többiekhez, miközben ők tovább tárgyalták a lehetőségeket, s adogatták a fegyvereket.


words: 284 ❖ kredit❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

Loving her was redReagan Blair
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Play by :
Brett Dalton
Léptek száma :
17
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzer. Okt. 02, 2019 12:41 pm

Öngyilkos küldetés
Csak pozitívan

Mint mindig, most is a háttérbe húzódtam inkább, habár kivételesen nem muszájból voltam jelen. Zack… nem mondom, hogy a legjobb barátok voltunk, de talán az egész csapatból ő volt az egyetlen, aki nem úgy nézett rám, mint aki nem tudja, hogy mi a francot keresek még mindig itt. Rettegtem, hogy egyszer valaki felteszi majd a kérdést, mert nem tudnék rá válaszolni. Ők ennek szentelték az életüket, én meg… én sosem fogom.
Vállaltam, hogy vezetek, hogy addig is lefoglaljam magam valamivel, de túl gyorsan értünk a bányákhoz. Nem hittem, hogy valami egyszerre lehet ijesztő és a maga módján szép, de ez a hely az volt, habár még így sem szerettem volna itt meghalni. Lara ezzel nyilván másképp volt, mert az az eszement ötlete támadt, hogy ereszkedjünk le kötelekkel, ám még mielőtt megkérdezhettem volna, hogy ugyan miért nem használjuk az ösvényt – ami amúgy nem tűnt sokkal biztonságosabbnak – Hazel hozta a szokásos formáját és nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda Isaac-nek. Nem hittem, hogy simán fog menni, de azért reméltem, hogy legalább a közös cél érdekében mamegpróbálják elviselni egymást. Talán meg kellett volna próbálnom valami békítőt mondani, de túlzottan is tartottam attól, hogy ezzel magamra terelem a figyelmet és a következő megjegyzést majd én kapom, így inkább a fegyverekkel babráltam. Gyávaság volt, de hülye lettem volna azt képzelni, hogy majd pont én leszek, aki lecsillapítja a kedélyeket.

226 words ❖ youtube

Castiel Doyle
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
I invite you to a world where
there is no such thing as time
Play by :
Richard Madden
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Szept. 29, 2019 1:54 amEgységben az erõ

Vagy mégsem?

Mindig is egyedül dolgozott. Hiába lett az Ötök testvériségének egyik tagja ebben az új, felemelkedett rendszerben, ő mindvégig magányos farkasként küzdött a természetfeletti mocsadékok ellen. A szíve szinte már teljesen befeketedett, csak a harc, a vér, a küzdelem éltette és ebből a sötétségből csak Damien fénye kezdte el kirángatni. De azt is elszúrta. Talán, ha megmondja neki, hogy nem csak fellángolás volt, akkor a fiú itt lenne. Denverben. Nem a világ ki tudja mely pontján. Azonban nem gondolhatott a saját érzelmeire, nem hagyhatta, hogy a gondolatait befolyásolják ezek a dolgok, hiszen komolyabb feladata is akadt.
Habár nem ápolt túlságosan közeli kapcsolatot senkivel a vezetők, vagy a beavatottak közül, mégsem hagyhatta szó nélkül azt, hogy „nyomot” találtak Zack kapcsán. Bár szkeptikusan állt a helyzethez, miszerint „él” a férfi, de sok mindent látott már az életben, így úgy döntött, egy esélyt megérdemel a dolog. Ha nem találnak semmit, hazamennek, nem igaz?
Hátulra szorult Larissa és Isaac mellé, de valahogy nem bánta. Kifelé bámult az ablakon, végigpörgetve a fejében ezernyi dolgot, végkimenetelt, módszereket, mindent, csak hogy ne az a vámpír járjon a fejében. Ahogy az autó megállt és Larissa kiszállt, elpillantott a férfi felé. A tekintetük találkozott egy rövid pillanatra, de sejtette, hogy ugyanarra gondolnak. A bizalom nem volt meg, főként kettejük közt, hisz a férfi elég durván meggyanúsította árulással. Egy apró sóhajjal szállt ki végül az autóból, majd kimért léptekkel mert a tölcsér szájához, hogy felmérje a terepet.
- Lestrange, el se kezdd. Eljöttünk, nem hiába. Lemegyünk – Jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon, mert úgy érezte, a többiek nevében is szólhat. – Vagy talán azon aggódsz, hogy Reed visszafoglalja a helyed? – Nem bírta ki, hogy ne tegyen gúnyos megjegyzést. Még egy mosolyt is megejtett felé.

From: Hazel
Rhian Wallace

282 words


The Travelers
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro4_r11_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro6_r4_250
Keresem :
Léptek száma :
11
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Szept. 29, 2019 1:35 am


Veszélyes terepen


229 words ✩ hall of fame ✩ note: biztos, hogy le akarunk oda menni? Very Happy  You could walk straight through hell with a smile

Vegyes érzésekkel a szívemben indultam útnak a csapattal. Zack életben van? Lehetséges ez vajon? De ha igen, hogyan kaphattam meg az ő helyét? Ha viszont életben van és nem ötök tag többé, akkor mi az ördög folyik itt? Egyszerűen nem állt össze a kép és bosszantott, aggasztott. Idegessé tett. Egy részem azon gondolkozott, hogy valami csapda van itt, és nem volt nehéz kitalálnom, hogy valójában ezernyi ellenségünk lehet, akik valóban tőrbe akarhatnak minket csalni. Sóhajtottam egy nagyot és ha rám szóltak, ha nem, az autóban álltam neki dohányozni, lehúzott ablaknál.
- Nekem ez akkor sem tetszik… - Jegyeztem meg morgósabban a kelleténél, majd ahogy megéreztem Blackwell tekintetét magamon, rápillantottam. Nagyot nyeltem. Mondani akartam valami megnyugtatót, de nem sikerült. Kiszálltam a nő után, majd visszapillantottam a másikra. Remek ötlet egy küldetésen lenni úgy, hogy amúgy nem bízunk egymásban száz százalékig. Ezt nem csak Hazel kapcsán éreztem, hanem a többiek felé is. Becsaptam az ajtót, majd Lara után indultam és segítettem kiszedni a csomagtartóból a holmikat.
- Rögzítsük a kocsihoz, bár… biztosak vagytok benne? Nem tudjuk, mi vár ránk odalent – Néztem először Blackwellre, majd lassan a többiekre, a legvégén pedig Blairen állapodott meg a tekintetem. Valahol tudtam, hogy ennyivel nem állítom meg a dolgokat, de a zsigereimben éreztem, hogy vissza kéne fordulnunk. Zack nem él. Ez… képtelenség. Visszafordultam az autóhoz és a kötelet szedtem ki a csomagtartóból, azt kezdtem lassacskán rögzíteni.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
80
Népszerûség :
3

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Szept. 29, 2019 12:55 am


az Ötök bevetésen

Azt mondják, ha nagyon szeretnénk hinni valamiben, az előbb-utóbb valósággá válik a számunkra. Annyira szerettem volna hinni abban, hogy igaz lehet a Zackkel kapcsolatos hírmorzsa, hónapok óta az első, amit sikerült kideríteni róla, hogy nem igazán foglalkoztam a kockázatokkal vagy a következményekkel. Akár igaz, hogy Zack túlélte, akár nem, eldöntöttem, hogy utána járok. Képtelen lennék tovább élni úgy, hogy nem jártam a végére egy ilyen horderejű hírnek. Ami meglepett, hogy kivételesen mindannyian ugyanarra gondoltunk. Idejét sem tudom, mikor mentünk utoljára együtt küldetésre. A nosztalgikus, melengető érzést, ami a kocsiban ülve, társaimat figyelve elkapott, hamarosan az idegesség mosta el. Feszülten tördeltem az ujjaimat és alig bírtam nyugton ülni, míg az egykori bányatavakhoz nem értünk.
Aggodalmam kiterjedt az egész csapatra, nyugtalanságom valahogy róluk is tükröződött. Castiel vezetett, a visszapillantóból néha elcsíptem a tekintetét, ellenben Reggel, aki valamiért előre ült és nem nagyon hallottam egy ideje már megszólalni. Nem mintha hátul annyira beszédesek lettünk volna Hazellel és Isaac-kel, mégis aggasztott, mi baja. Talán csak az, mint mindannyiunknak: a gyötrő "mi van, ha", illetve "mi van, ha nem". Isaacet néztem, rajta kerestem megnyugvást, és amint az autó megállt, kiszálltam és felnyitottam a csomagtartót, szétosztogatva annak tartalmát (főként fegyvereket) a többieknek.
Kezdett sötétedni, így zseblámpával a kezemben merészkedtem a tölcsér szélére, felmérve a lehetséges lejutási módokat. Láttam, hogy vezet körbe a sziklafal mentén egy út, de az túl lassúnak tűnt.
- Megpróbálhatnánk kötéllel leereszkedni. - vetettem fel a többieknek, csizmám talpával a salakos földet csiszolva magam alatt. - A talaj keménynek tűnik, szerintem megtart. - De akár a kocsihoz is rögzíthetjük, ha nem akarunk cölöpveréssel fáradozni. Ezt a többiekre bíztam, addig a zseblámpámmal megpróbáltam levilágítani a tölcsér aljára, hátha látok valamit, bármit, ami Zack jelenlétére utalhat.a remény hal meg utoljára || kredit
❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖Do you know what I dream about?


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Léptek száma :
80
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyVas. Szept. 29, 2019 12:08 am

into the deep blue
we can fight the dark, this is who we are


"Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába,
én rajtam át oda, hol nincs vigasság,
rajtam a kárhozott nép városába."

Az üzenet tiszta volt és egyértelmű: Zack Reed életben van. Az Ötök ereje elhagyta őt ugyan, amikor testét összezúzta a rá lesújtó erő, de a lelke megragadt a valós és a Szellemvilág határán. Fénye egyre inkább haldoklott arra várva, hogy egykori társai meghallják segélykiáltását és megmentsék. Legalábbis ez volt az az üzenet, amit Skyler nem csupán megkapott Astridtól, hanem át is élhette egy szeletét: a boszorkány illúziójának köszönhetően hallhatta Zack hangját, felismerhette az egykori vadász auráját. Minden kétséget kizáróan hihetett az elé tárt bizonyítékoknak, melyeket aztán az Ötök elé is tárt.
A készülődés a mentőakcióra rögvest megindult. Az egyetlen, aki sejthette, hogy valami nem áll össze, az Reagan, hiszen mindannyiuk közül ő rendelkezett a legtöbb információval egykori társuk halálát illetően; ám mivel aggályait alapos indok hiányában nem tárhatta a többiek elé úgy, hogy fel ne fedje vele a titkát, végül engedett a főként Larissa általi "most és azonnal menjünk"-nek. Így az Ötök még aznap felkerekedtek Auraria elhagyatott bányái felé.
Sötétedés előtt érkeznek meg a tölcsér alakú, földbe vájt mélyedéshez, mely legalább 20 méteres mélységével a gladiátorok arénájára emlékeztethet. Baljóslatú, keskeny, csigavonalú ösvény vezet le a mélyére az egykori bányató által kimosott, csúszós ösvényen a sziklafal mentén, vagy választhatnak gyorsabb megoldást is, ha hoztak köteleket, melyekkel leereszkedhetnek. Bár a környék teljesen kihaltnak tűnik, minden lehetséges műszerük erős mágikus jelenlétet jelez, ami akár igazat is adhat a Skylertől kapott információknak. Valami van itt.
Valami erős.


Általános infók:
• Nincs minimum vagy maximum szószámi megkötés, de a gyorsabb haladás érdekében 300 szó körül bőven elég írnotok.
• Nincs határidő megszabva, de ha heti egy reagot tudna mindenki írni, akkor hétvégente jöhetne az új mesélői.
• Nincs reagsorrend, de próbáljunk reagálni egymásra.
• Ha nem tudsz/akarsz írni, nem gond, szólj és kihagyunk abból a körből, írsz majd a következőben. Nem erőszak, ha épp nincs ihlet, idő, kedv, akkor ne erőltesd!  lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 3887785939
• Nyugodtan hozakodj elő saját ötletekkel, fordulatokkal, a mesélői reag majd alkalmazkodik hozzá. Egyedül a kaland végkimenetele biztos, azon belül bármi formálható, alakítható.
• Kisebb-nagyobb sérülések useri egyeztetés alapján várhatóak.


❖ nincs reagsorrend ❖ another one gone

The Travelers
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro4_r11_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_otd2vqx5oC1r9xerro6_r4_250
Keresem :
Léptek száma :
11
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzomb. Szept. 28, 2019 11:16 pm

Denvertől néhány kilométerre elhagyatott bányák sokasága található. A tölcsér alakú mélyedéseket vaskos sziklák fogják körbe; helyükön annak idején sekély vizű tó állt, ám az elhúzódó, száraz nyarak következtében a legtöbb mára kiszáradt. Nehéz megközelítése miatt nem igazán látogatható terület, aktív bányászat jelenleg nem is folyik itt. illusztráció


"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel."

Doppelgängers
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro3_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro4_250
Keresem :
Léptek száma :
4
Népszerûség :
0

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: lasciate ogni speranza, voi ch'entrate   lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Határon túl :: Bárhol a világban-
^
ˇ