Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztoklasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyReagan Blair
Szomb. Nov. 09, 2019 5:03 pmJosie & Lizzie szobája

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyCaroline Forbes-Salvatore
Pént. Nov. 08, 2019 6:43 pmNappali

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyNathaniel Storm
Pént. Nov. 08, 2019 5:25 pmBejárat

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyKai Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 3:16 pmSikátor

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyPoppy Parker
Csüt. Nov. 07, 2019 1:22 amOliver & Alesea ♥ The night we met

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyOliver Hemingway
Kedd Nov. 05, 2019 11:10 pmPoppy & Teddy - You called.

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyTheseus Beaumont
Kedd Nov. 05, 2019 1:38 pmRangfoglaló

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyHecate
Kedd Nov. 05, 2019 12:36 pmAvatar- és névfoglaló

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyNauron
Kedd Nov. 05, 2019 1:33 amNauron

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyKai Parker
Kedd Nov. 05, 2019 12:59 am

Share
 

 Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptySzer. Okt. 30, 2019 4:26 pmIzzy & Olivia

Egy fiatal lány nyomában.

Úgy látom meglepődik, hogy hol élek, mintha az valami nagyon titkos társaság lenne, amiről egy magamfajta lány nem tudhat. Csak mert ilyen kis ártatlannak tűnök vagy mi? Mindig is bosszantott az ilyesmi, el is húzom a szám a kérdését hallva.
- Igen képzeld, ott lakom az Öt vezetővel és az egyikhez szorosabb kapcsolat is fűz! Elégedetten elmosolyodom és keresztbe tett kézzel nekidőlök a falnak a vállammal. Na ehhez mit szól a nagy szöszi, még rá is kontrázok és persze senkinek sem az jut eszébe, hogy családi kapcsolatról van szó, hanem valami románc. A következő kérdését hallva meg egyenest csak még jobban elmosolyodom. Hát ezek szerint volt köztük valami, mert úgy fest zavarja a dolog.
- Szerinted miért és hogy kerül oda bárki is, aki ott lakik? Kérdezek vissza, mintha valami nagy dolog lenne köztem meg Castiel között, de hát valójában nincs és nem is akarok tőle semmit, csak hogy vadász lehessek. Ez hogy is jön ide? Nos apa nem szeretné, hogy az legyek, szóval kénytelen leszek a vezetőt meggyőzni valahogyan, hogy döntsön az én javamra. Persze a többieket is majd meg kell győzni, hogy ha szavaznak, mindenki mellettem legyen.
- Ugyan, nem te érdekelnéd őket. Nevetek fel, mert hát nem ezt akartam felé közvetíteni, senki sem olyan fontos, aki természetfeletti, legalábbis nekik. A lényeg, hogy tűnjön el így vagy segítenek neki amúgy, ami többnyire halálos.
- Szerintem igen is lehetne félnivalód a városban, mert sok az új vadász és sokan osztják a dolgot, hogy ha valami természetfelettit látnak itt, akkor azt irtsuk ki, hogy tudtukra adjuk, hogy Denver nem szívesen látja a magadfajtát. Az, hogy mi is ő pontosan nem tudtam, de most lényegtelen is. Nagy a szám persze, mert itt nem bánthat, de amúgy este lehet már félnék tőle, de szerencsére nem járok kint egyedül olyankor, amikor veszélyes lehet.
- Oh, az jó, akkor nem fogsz bezavarni a képbe, milyen jó, hogy a szöszit egy másikkal helyettesíti Castiel. Persze, ha lenne köztetek valami, akkor biztos visszautasítanám a  közeledését. Hazudok, mint a vízfolyás, elvégre az életem nagy részében ezt csináltam és nem szégyenlem a dolgot. Az anyám kényszerített rá és meg is kellett magam védeni a sok osztálytársam előtt a kellemetlen kérdésektől.
 ❀  kredit

Isabelle Ward
Ember
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Szingli (még?)
❖ Apucim
Play by :
❖ Sabrina Carpenter
Keresem :
Léptek száma :
19
Népszerûség :
0

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptySzer. Okt. 30, 2019 1:19 am


Isabelle & Olivia


Az emlékezés a találkozás egyik formája.
A feledni tudás a szabadság egyik formája.

Nem akartam Őt letámadni, főleg nem fényes nappal így inkább a türelmesebb felemre hallgattam és vártam. Mondjuk nem is kellett sokat vacakolni a várakozással, hiszen az előttem álldogálólánynak hamar megeredt a nyelve és elmondta azt amire igazából kíváncsi voltam. Az arcomra egy szempillantás alatt kiült a meglepettség és hirtelenjében azt sem tudtam, hogy most akkor mi van.
- Ácsi! Most akkor Te az Öt vezetővel élsz együtt? – pislogtam, mint hal a szatyorban és azt se tudtam mit is kellene gondolnom igazából.
Nem mondanám, hogy lassú felfogású vagyok. De az, hogy ez a pici és törékenynek látszó lány, egy rakás gyilkossal él egy fedél alatt az annyira nonszensznek tűnik, hogy nem is tudom mit mondhatnék.
- Hogy kerültél Cas szobájába? – villant a szemem a lány irányába.
Nem vagyok féltékeny típus és erre a kislányra aztán végképp nem gondolnám, hogy alapot szolgáltathat számomra holmi féltékenykedésre. Ennek ellenére mégis zavart, hogy Ő ennyire közel lehet ahhoz a férfihoz, aki az életet jelenti, jelentette a számomra.
- Arról nem is beszélve, hogy miből gondolod, hogy érdekel, hogy tudnak e rólam? Azt hiszed, hogy ha félnék attól, hogy rám találnak akkor itt lennék? – csóváltam meg a fejem, miközben összefontam a karjaimat a mellkasom előtt, jól láthatóvá téve az ujjaimat.
Na nem azért tettem ezt a mozdulatsort, hogy láthassa az eljegyzési gyűrűmet, amit azóta, hogy Cas felhúzta az ujjamra szinte egy pillanatra sem vettem le, hanem azért, hogy láthassa annak a gyűrűnek a hiányát, amit szemmel láthatóan keresett a tekintetével. Vicces, hogy ennyire könnyű így megvezetni embereket, hiszen a legtöbben a mi fajtánkból gyűrűként hordják a napfény ékszereiket. De én ugyanúgy ahogy minden más téren, itt is újítónak számítok a saját kis medálommal. Szinte soha senki nem számít rá, hogy a nyakamban hordom a napon járásom kulcsát elrejtve a figyelő, kutató szemek elől.
- Egy szóval sem mondtam, hogy oda akarok menni. Azt pedig végképp nem mondtam, hogy el akarok hozzá juttatni valamit. – néztem rá kíváncsian, miközben azon gondolkoztam, hogy vajon tudja e a kis szöszi, hogy mit csinál.

Zene --   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv 3816853304 -- @

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptySzer. Okt. 23, 2019 6:51 pmIzzy & Olivia

Egy fiatal lány nyomában.

Egy kávézóban ittam a forrócsokoládém, amikor megpillantottam a szőke lányt. Nagyon ismerősnek tűnt és eszembe is jutott honnan. Egyszer sikerült Isaac szobája helyett bemennem Castiel szobájába és hát mivel kutakodni akartam kicsit, amíg bevetésen vannak, találtam egy képet, ahol fiatalabb és ezzel a lánnyal van, aki meg nem öregedett semmit. Mi a fene? Tuti valami természetfeletti! Nos, mivel kíváncsi vagyok, hogy mit keres itt és miért is ennyire bátor ide beállítani, így követni kezdtem, szerintem nem túl feltűnően, de hát egy idő után már nem tudtam letagadni, hogy őt követem. Még nem találkoztam egy természetfeletti lénnyel sem és ő nem tűnt veszélyesnek sem, főleg nem nappal és a városban.
Egy sikátorban félrevonul és én követem, de azért csak egy lépést teszek odafelé, hogy ne legyek útba a járdán lévőknek.
- Szia másik Szöszi! Hihetetlen, hogy képes így szólítani, mikor ő is szőke, bár valaki erre büszke én meg csak elfogadtam, hogy ez van és kész. A kérdése nem lepett meg és persze készségesen válaszoltam is neki, legalább megnyugszik, hogy nem üldözni akarom és megölni, csak hát, mint leendő vadász, szeretnék többet tudni a vezetőről. Tudom, hogy apám nem rajong azért, hogy az akarok lenni, szóval jó lenne valami infó, hogy járjak az ötök vezérének a kedvében.
- Mert jártam Castiel szobájában és láttam véletlen egy közös képet rólatok. Szeretnék többet megtudni róla és cserébe nem szólok senkinek, hogy a városban vagy. Megvonom a vállam, mert hát nem látjuk itt szívesen a természetfelettieket, amivel tisztában kellene lennie. Amúgy meg még nem tudom, hogy vérfarkas-e vagy vámpír, talán sikerül rájönnöm, mert a napfénygyűrű vagy mi elég szembetűnő szokott lenni.
- Persze, ha tudok segíthetek is neked bármit eljuttatni hozzá, mert ott lakom a vadászházban, aminek a közelébe se tudsz jönni, mivel tele van veszéllyel. Nem szokásom gonoszkodni, inkább csak kicsit pimasz vagyok, de nem vagyok elszállva magamtól, kedvesen méregetem a lányt, bennem aztán semmi fenyegető nincs, túl ártatlannak is nézek ki. Persze ember vagyok és nem egy démon, aki át akarja verni, erre rá is jöhet elég hamar a szagomból is.
 ❀  kredit

Isabelle Ward
Ember
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
❖ Szingli (még?)
❖ Apucim
Play by :
❖ Sabrina Carpenter
Keresem :
Léptek száma :
19
Népszerûség :
0

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyPént. Okt. 18, 2019 11:43 pm


Isabelle & Olivia


Az emlékezés a találkozás egyik formája.
A feledni tudás a szabadság egyik formája.

Tudom! Az életemmel játszom amikor Denverben vagyok, de azt is tudom, hogy ha most nem lennék itt akkor azt örök életemre bánnám. A Castiellel való múltkori találkozásom elég mély nyomokat hagyott bennem és fogalmam sincs hogyan kezeljem mindazt ami akkor történt. Mondanom sem kell, hogy Quentin totálisan kiakadt amikor rájött, mit is művelek és azt is mondta, hogy ha egy héten belül nem vagyok európában, mellette akkor Ő fog eljönni értem. Nem szeretném ha ide jönne, mivel féltem, másrészt meg ha kiderülne, hogy Cas mostanában mivel is foglalkozik, hát... azt hiszem az lenne a legkisebb problémám, hogy az érzéseimmel mit kezdjek. De amúgy meg Q-nak is meg kell szoknia, hogy nem mindne alakulhat úgy ahogyan azt Ő elképzeli. Vannak olyan pillanatok amikor engedni kell és hagyni, hogy a másik a saját baklövéseiből tanuljon, még akkor is ha közben megüti magát.
A város ismerős utcáin sétálva, akarva akaratlanul is elmerengem a multon és azon, hogy mennyi minden alakulhatott volna másként az életemben. Viszont túl sokáig nem áll módomban egy-egy gondolatnál, emlékfoszlánynál elmerengni, hiszen mindig jön egy újabb és újabb. De ami ennél is sokkal jobban zavar, az egy a nyomomban koslató alak. A kávézó óta, ahol magamévá tettem egy nagy pohár gőzölgő Latte-t, egy pillanatra sem tévesztett szemelől. Ami az igazat megvallva egy idő után már kezdett frusztrálóvá válni.
- Ohh az isten szerelmére... - motyogtam magamban amikor észrevettem, hogy az imént látott pöttöm szókeség még mindig a nyomomban koslat.
Szerettem volna a végére járni, hogy miről is van szó és reménykedtem benne, hogy végül megtudhatom mi a fene folyik itt, úgyhogy egy ősrégi cselhez folyamodtam és a legközelebbi sikátorba befordulva az árnyékban megállva vártem rá. Gyorsan odaért így nem okozott akkora csalódás, úgyhogy még az is megfordult a fejemben, hogy talán van benne némi vadász habtus is.
- Hahó Szöszi! - szóltam oda a kislánynak, miközben a falnak dőlve mértem végig.
Első ránézésre nem mondanám róla azt, hogy vadász lehet, de ki tudja. Végtére is Cas-ről se gondoltam volna, hogy valaha is ezt a hivatást választja. Úgyhogy a tisztességes távolságot megtartottva az idegen szókeségtől, feltettem az első kérdést ami a fejemben motoszkált.
- Ha nem vagyok túl indiszkrét, elárulnád, hogy mégis miért koslatsz utánam? - vontam fel kérdőn a szemöldököm, miközben a tekintetemmel tanulmányoztam az övét.
Soha nem szerettem ha utánam szimatoltak és ez azzal, hogy vámpírrá változtam csak méginkább a felszinre tört. Tudni akarom a miérteket. Azt hiszem ha minden vámpírral annyi problémája lenne a vadászoknak, mint velem akkor már régen kihaltak volna. Egyrészt megértem amit tesznek, de más részről mégis mit gondolnak, hogy csak úgy önbíráskodhatnak? Ez szinte pont ugyan olyan, mintha egy baromfi, egy disznó vagy éppen egy marha, önbíráskodna azért mert némelyik ember megette valamelyiktársát. Jó, talán nem ez a legjobb hasonlat, de a lényeg ugyan az. Attól pedig, hogy valaki egy bizonyos csoportba, ha úgy tetszik, fajba tartozik még nem feltétlenül kell beskatujázni.
- Csak nem elvitte a cica a nyelved? - szurkálódok játékosan, miközben eltolom magam a faltól és kilépek a sötét árnyékból.

Zene --   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv 3816853304 -- @

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv EmptyPént. Okt. 18, 2019 11:36 pm

***

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
Don’t Call Me Angel
I'm a monster!


Olivia C. Summers
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Bonyolult!?
Play by :
Olivia Holt
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv   Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty

Ajánlott tartalom


Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv Empty
Vissza az elejére Go down
 

Két hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Ahol csak a képzelet szab határt :: A holnap ajándéka-
^
ˇ