Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Ashley Becker, Bonnie Bennett, Ophelia Swan


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUtcák

Guardianok EmptyAlways and Forever
Yesterday at 10:50 pmEbédlõ

Guardianok EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:02 pmFolyosók

Guardianok EmptyVincent Medison
Yesterday at 2:23 pmElkészültem!

Guardianok EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmRebekah Mikaelson: The Life Story

Guardianok EmptyRebekah Mikaelson
Yesterday at 1:55 pmFounding Fathers pub

Guardianok EmptyAlesea R. Hyland
Yesterday at 1:48 pmBiliárdasztal

Guardianok EmptyLysandra Lockhart
Yesterday at 1:14 pmKinek az oldalán állsz?

Guardianok EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 12:01 pmRangfoglaló

Guardianok EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:47 amSzületésnapok

Guardianok EmptyLorenzo St. John
Yesterday at 11:44 am

Share
 

 Guardianok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Guardianok   Guardianok EmptyHétf. Okt. 28, 2019 5:38 pm

Guardianok
Avagy az Angyali kiválasztottak

It's only been a lifetime

Minden egyes alkalommal, mikor egy Kambion megszületik, az angyalok aznap, egy szintén újszülött gyermeket kiemelnek a sok közül. Őrzővé, más néven Guardianná teszik meg, ami egyet jelent azzal, hogy az angyali mágiájukat használva a lehető legmélyebbre temetik a gyermekben a gonoszságot és mindenféle negatív érzelmet. Mondhatnánk úgyis, hogy elzárják, de ez a lakat úgymond feloldható, azonban nem mindenki képes rá - fekete mágiára van hozzá szükség; jobban mondva démon vagy kambion mágiájára. A gonoszság hívhatja csak elő a gonoszságot, avagy a sötétséget - de erről a módszerről, vagy lehetőségről nem sok mese szól. Még csak legenda sem kapott szárnyra... egyelőre. Viszont, amikor az angyalok elvégzik ezt a bűbájt és Guardiant faragnak a gyermekből, létrejön egy kötelék köztük. Ez a kötelék is teljesen eltépődik, mikor a Guardian gonosz énje kitör. Az angyaloktól kapott képességeik megmaradnak, de onnantól mág nem az ő parancsaikat követik.
S valójában miért léteznek Guardianok? Azért, hogy a Kambion párjukkal leszámoljanak így vagy úgy. Nem feltétlen a démoni sarj megölése a cél; hiszen, ha a tiszta, hófehér lelket be lehet mocskolni, akkor a sötétséget is meg lehet tisztítani, nem? De persze, a Kambionokban sokkal erőteljesebb a gonoszság, mintsem szabadna. A Guardianoknak ezért is van nehéz dolga. A legtöbb esetben pont ezért végződik a történetük a démoni sarj halálával.
A Guardianok, a fentebb leírtak okán: már gyerekkorukban is látványosan jók. Képtelenek a rosszra és valóban a jóság az, ami mozgatja őket. Ott lapul bennük állandóan a segítőszándék és a kedvesség, a mosoly, mely bearanyozza mások napjait. Mindenben megtalálják, vagy legalábbis meg akarják találni a jót. Mindig az élet napos oldalát keresik, látványosan optimisták is tudnak lenni. Még akkor sem táplálnak negatív érzéseket, ha rossz családba születtek bele (például olyanba, ahol nem várták a gyermeket és nem szeretik, vagy rosszul bánnak vele). A legtöbb Guardian olyan pályát is választ magának, ahol mások segítségére lehet. Közben pedig... keresi a Kambion párját.
Hisz arra, hogy mik ők valójában, már 12-14 éves korában rájönnek az angyali kiválasztottak. A tudásszomj és a kíváncsiság hajtja őket minduntalan, hogy a természetfeletti világot megismerjék, ezáltal pedig megtudják, mi a sorsuk. Fiatalok akkor is, mikor az erő, amivel az angyalok felruházták, elkezenek megmutatkozni. A négy elemet uralják. Föld, víz, tűz és levegő. Lényegében a természeti energiákat hívhatják segítségül, ám ez közel sem boszorkány mágia. Nincsen szükségük varázsigére sem, egyszerűen a gondolataikkal irányíthatják az elemeket - felerősíthetik a szelet, szikrából tüzet gyújthatnak, vagy akár a vizet megfagyaszthatják. Minél idősebbek, annál jobban tudják kezelni az erejüket.
Az öregedésük egy adott korban egyszerűen megáll - és nem lehet megjósolni, hogy ez mikor következik be. Lehet, hogy angyali behatás van ebben, de az is lehet, hogy tényleg egy váratlan, előre be nem tervezett történés csupán az egész. Azonban, ha bevégzik a küldetésüket a Kambion kapcsán, az idő kereke újra mozgásba lendül. A képességeiket nem veszítik el.

Mi van akkor, ha egy Kambion megöl egy Guardiant? Az angyalok a Guardian lelkét egy új testbe kényszerítik; de nem egy újszülöttébe, hanem egy olyan emberébe, akiről úgy ítélik meg, hogy a célnak megfelel. Ekkor az adott ember, akit nevezzünk Guardian gazdatestnek, elveszíti minden irányítását a teste felett. A Guardian beléköltözik és ő rendelkezik felette, hogy folytathassa a küldetését.
A gazdatest eközben...? Mondhatni, hogy nyugalmi állapotban van. Nem lát, nem hall, nem érzékel semmit. Olyan lehet, mintha egy sötét, üres térben lebegne az adott ember.
Mi van abban az esetben, ha a Guardian, a gazdatestben végzi be a feladatát? Abban a pillanatban, hogy megöli a Kambiont, ő is meghal. A lelke. A gazdatest ekkor ébred fel és kapja vissza az irányítást a teste, élete fölött.A képességei elvesznek, az emlékek pedig mélyre temetődnek, akkor is, ha a Guardian évekig birtokolta a testét. Azonban az emlékek felszínre törhetnek néhány hónap elteltével; eleinte álomszerű képekben.

Erősségek
❖ A természet fő elemeit képesek irányítani: Föld, víz, tűz és levegő. A fantázia szabja meg a határt, hogy mégis miként, hogyan használják ezeket az elemeket.
❖ Idővel képesek az ötödik elemet is uralni, ami nem más, mint maga a lélek; gyógyítás. Képesek lesznek rá érintés útján, persze ők sem mindenhatók. De tudnak enyhíteni a fájdalmon, s kisebb sérüléseket is képesek gyógyítani. Ez a képesség hosszú évek múltán jelenik meg a Guardianoknál.
❖ Megállnak az öregedésben, ahogyan a Kambion párjuk is.
❖ A Guardian lélek addig él, ameddig be nem végezte a feladatát. (Feltéve, ha az eredeti teste meghalt és a lelkének költöznie kellett. Amennyiben nem, úgy a lelke élni fog a Kambion halála után is.)

Gyengeségek
❖ Az elemi erők használata elszívja belőlük az erőt. Ha teljesen lemerülnek, egyszerűen kidőlnek. Több alvásra van szükségük ilyenkor, mint alapjáraton.
❖ Démoni mágiával előhozható belőlük a gonosz énjük - de ezt az igézet nem olyasvalami, ami beégett volna a köztudatba. Amennyiben elvégzik ezt a bűbájt a Guardianon, úgy a köteléke megszakad az angyalokkal. Akár teljesen gonosszá is válhat, de a képességeket, amiket egykor az angyaloktól kapott, nem veszíti el. Őket Bukott Guardianoknak hívjuk.

Megölésük
❖ A lélek gyakorlatilag nem ölhető meg, csak a test, egészen addig, míg a Guardian be nem végezte a feladatát. Ha egy Guardian meghal a Kambion által, akkor új testbe kerül a lelke.


but tonight you're a stranger or some silhouette

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Guardianok Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Guardianok 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
579
Népszerûség :
0

Guardianok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Guardianok   Guardianok EmptyHétf. Okt. 28, 2019 5:39 pm

Guardian
Megkapható rangok

It's only been a lifetime

Guardian
Azok az angyali kiválasztottak, akik jelenleg is vívják a saját csatájukat a kambion párjuk ellen.

Ex-Guardian
Azok birtokolják ezt a rangot, akik már legyőzték a kambion párjukat, avagy a feladatuk végére értek.

Guardian gazdatest
Azok az emberek kapják tulajdonképpen ezt a rangot, akiknek a testét átvette egy Guardian, egészen addig, míg le nem győzte a Kambion párját. Nem rendelkeznek képességekkel, csupán a Guardian emlékeivel.

Bukott Guardian
Azok a Guardianok, akik megszakították egy démon, vagy kambion segítségével az angyali köteléket, ezáltal a felszínre tört a sötétebb énjük. Az angyalok többé nem gyakorolhatnak rajtuk befolyást, s a képességeiket sem vehetik el tőlük. Nagyon ritka a Bukott Guardian.
*Csak előzetes megbeszélés alapján alkotható!

but tonight you're a stranger or some silhouette

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Guardianok Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Guardianok 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
579
Népszerûség :
0

Guardianok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Guardianok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Kedves naplóm... :: Véss mindent az eszedbe :: Bestiárium-
^
ˇ