Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 216. szoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: 216. szoba   Szomb. Jún. 03, 2017 12:30 am

Szabad játéktér!

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 216. szoba   Kedd Ápr. 18, 2017 2:24 pm
Elena & Katherine

Egyáltalán nem örültem a gonosz hasonmásom felbukkanásának. Főleg nem itt, a Whitmore kollégiumban, ami… mondhatni, az én „területem”. Nem akartam, hogy Mystic Falls után itt is elkezdte a gyerekes játékait. Óvni akartam ezt a helyet tőle, de nem tudtam, hogyan tehetném meg. Másrészt azt sem tudtam, meddig tudom fenntartani a „minden a legnagyobb rendben van”féle álcámat. Komolyan, mit keres itt?
A szavai azért eléggé mellbe vágtak. Igen, se Damon, se Stefan. Tudom magamtól is, anélkül, hogy az arcomba vágná.
- Csak ezért jöttél? – Álltam fel az ágyról és végigmértem. Kicsit bánom, hogy annak idején Damon megállított és nem tudtam ledugni a torkán azt a nyavalyás gyógyírt. Most nem fájna a fejem ettől a vámpírtól. Örülnie kellene, hogy él és virul, és valahol ezer km-rel odébb lennie, ahol se én, se más nem találhatja meg. Bárcsak most is a menekülős korszakát élné, mint mikor Klaus elől futott. Sóhajtottam, majd karbatettem a kezeimet.
- Nincs most hangulatom a kedves kis bájcsevejhez, Katherine. Biztos van jobb dolgod, mint itt lenni. Ugye? – Néztem rá jelentőségteljesen, majd odaléptem hozzá és megfogtam a vállát, hogy kitoljam a szobából. Nem akartam a küszöbnél beljebb látni.
Vicces, hogy az embernek már a kollégiumi szobájában sem lehet nyugta.
- Egyáltalán honnan tudtad, hogy ez az én szobám? – Néztem rá kissé érdeklődve, bár a válasz bizonyára a megigézés egyszerűségében rejlett. Vagy… egyszerűen csak eljátszott engem, meg azt, hogy elfelejtette, melyik az én szobám?
Egy valami azonban megfordult a fejemben. Lehet, hogy ő Katherine Pierce, de Stefant valóban szerette és lehet, most is szereti. Talán ő is aggódik érte valahol és ezért van itt? Tudni akarja, mi van vele? Ezen gondolkodtam, de végül nem kérdeztem rá. Talán el sem mondaná.

Dear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
146

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 216. szoba   Vas. Ápr. 16, 2017 11:30 pm

to Elena

Egy ideje nem jártam Mystic Fallsban és annak a környékén, de kapcsolataim természetesen mindenhol vannak így elég hamar sikerült tudomást szereznem arról, hogy Damonék végezni akartak a Vándorokkal és ezt úgy csinálták, hogy Damon és a drágalátos hasonmásom egy öngyilkos-akcióba kezdtek bele. Nah, nem mintha bármikor is bánnám Elena halálát, de Damonért azért kár lenne.
Az említett, néven nem nevezett forrásomtól tudok minden részletes információt is. Azt, hogy Tyler vérfarkas lett és nem hibrid, azt, hogy Stefan vissza tért, azt is, hogy a végén még Lexi, Stefan legjobb és a jó úton tartó barátja is vissza tért. Ez így minden happy end egy külsős szemlélőnek, de akkor vajon hol van a kis történetükben a bökkenő, a rossz kifejlet? Nos, az, hogy Damon nem tért vissza, ahogyan Bonnie is meghalt. Elenáék vissza kapták a barátaikat, de elvesztettek számukra két fontos személyt. Bon-Bon sem volt sosem a szívem csücske, szóval innen, ha sajnálnom kéne a kis bagázsukból bárkit is az Damon. Nah meg természetesen Stefan. Ő mindig is fontos volt számomra, nem véletlenül örültem meg annak, hogy kb 3 hónappal ezelőtt Georgia-ban, azon belül is Savannah városában. Össze tört volt, nem tud mit kezdeni magával a testvére nélkül és szerintem, ha akkor éppen nem lépek közbe és nem találok rá akkor az a vérfarkas széttépte volna őt, de legjobb esetben is megharapta volna, azt pedig nem élte volna túl, mert nem hiszem, hogy Klaus lett volna olyan nagylelkű ismételten vele, velük, hogy adjon Stefannak a véréből csak azért, hogy ne haljon meg.
Stefan és én mindig is jó kis csapat voltunk, nem egyszer segítettem már neki akkor amikor szorult a húrok a nyaka körül, szóval abban a rövidke kis pár napban jól éreztem magamat vele és elő jöttek a régi emlékek.
De ennyi, vége van, én pedig ismételten itt vagyok Mystic Fallsban. Hogy miért? Részben azért, mert premierplánban akarom nézni a drága hasonmásom szenvedését, hogy mindkét Salvatore-fiút elveszítette, másrészről pedig van pár lerendezetlen ügyem a lányommal, Nadiaval. Itt hagytam amikor elmenekültem, de itt vagyok, hátha sikerül rendbe hoznom a vele való kapcsolatomat. Nem tagadom, nem vagyok minta anya és sok mindent csinálhatnék másként, de egy valami biztos: nagyon szeretem őt, még akkor is, ha ezt nehéz volt még magamnak is bevallanom. Ő lett számomra a gyenge pont.
A Whitmore fősulira megyek és egyből elindulok Elena szobája felé.
- Oh, drága hasonmásom. Elég ramatyul nézel ki. – mondom gunyoros hangnemben miközben megejtek egy gúnyos vigyort is. - Mond csak. Milyen érzés elveszíteni mindenkit akit valaha szerettél? – neki dőlök az ajtófélfának és a fejemet oldalra biccentve figyelem őt.

■ ■ béna lett, még bele kell rázódnom ■ ■     ■ ■credit

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 216. szoba   Szomb. Ápr. 15, 2017 10:42 pm
Elena & Katherine

Nem is tudom, mit gondoltam. Varázsütésre úgy dönt, hazajön velem? Ezt még én sem gondolhattam komolyan. Lehet, hogy régen együtt voltunk és ma is közel állunk egymáshoz, de már nincs az, hogy ugrik minden szavamra. És ez így is van jól, de… mégis. Miért van az, hogy se Damon, se Stefan nincs? Damon halálát sosem leszek képes elviselni. Különösen akkor fojtogatja a torkomat sírás, mikor egyedül vagyok és elmerülhetek a gondolataimban. Ahogyan most is. Hogy tereljem kissé a figyelmem, pakolászni kezdek. De ez sem valami jó ötlet, ugyanis a kezem ügyébe akad egy doboz. Ahogy pedig kinyitom, szembesülök egy csomó képpel, amin… Damonnel vagyunk. Rengeteg közös élményünk van. Annyira hiányzik. Annyira fáj… hogy nincs itt. Pedig megígérte, hogy visszajön. Hogy ez csak egy „fél-öngyilkos küldetés, mert sokan visszatérnek a másik oldalról és ő is köztük lesz”. Hazudott. Tudom, hogy nem az ő hibája. Visszaért időben, csak épp… csak épp… arra nem volt már idő, hogy Bonniet megérintse és átkeljen rajta.
Majdnem lecsordult az első könnycsepp az arcomon, amikor lépteket hallottam. Nem tudtam, ki a léptek tulajdonosa, de azt tudtam, hogy nem akarom, hogy bárki sírni lásson. Fenn akarom tartani annak a látszatát, hogy már minden rendben van velem. Eddig egész jól megy. Talán még Caroline sem gyanakszik, ennek pedig örülök.
Gyorsan elraktam az egyik fiókba a dobozt, a fotókkal együtt, majd egy könyvet kaptam a kezembe és azzal ültem vissza az ágyra. Kinyitottam és úgy tettem, mintha épp tanulnék. Játsszuk a minta tanulót, Elena. A legjobb álca. De ahogy kinyílt az ajtó és megpillantottam másodmagam… sóhajtottam egy nagyot.
- Katherine… már csak te hiányoztál. – Egyáltalán nem örültem, hogy idejött. Egyáltalán miért van itt? Másrészt honnan tudta, hogy itt vagyok? – Mit akarsz itt?
Tettem fel a kérdést, miközben összecsaptam a könyvet és félreraktam.


csak összehoztamDear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
146

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: 216. szoba   Szomb. Ápr. 08, 2017 5:13 pm


avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 216. szoba   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

216. szoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: McKinley :: Belváros :: Whitmore Kollégium-
^
ˇ