Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mit hallottál?
suttogások a szélben
denver chronicles
Az Ötök testvérisége vezetőinek létszáma megfogyatkozott. Egy jól irányzott csapda, valamint egy démon, aki Zack Reednek fogadott hűséget, felbomlasztotta a tökéletes egységet. Hazel Rhian Wallace életét veszítette. A Testvériség síri csendbe borult. A veszteség felfoghatatlan. Azonban a természetfelettiek számára ez az idő a legalkalmasabb, hogy akkor és ott csapjanak le az áldozataikra, ahol csak akarnak. Hisz' kevesebb figyelem jut rájuk.
the mystic falls daily
A Mystic Falls-i életet ezúttal nem Katherine Pierce, hanem Elena Gilbert borítja fel. Bosszút esküdött az összes szerette ellen, s hogy miért? Azt egyelőre senki sem érti, avagy tudja.
Ezen felül baljós felhők gyülekeznek a Salvatore Boarding School fölött... valami készül.
stories of new orleans
New Orleans vérszívóira veszély leselkedik. Seraphim Scamander arra tette fel életét, hogy kiírta a Mikaelsonokat, avagy megölje az összes vámpírt a világon. A húga miatt. Nemes cél, s őrült kivitelezés. Vajon ki áll mellé? S sikerül-e vajon a terve?
The myths and the legends
Mi zajlik a pokolban? Katherine Pierce és Kai Parker belső kis viszálya, sőt, ki nem mondott háborúja a koronáért. "Oszd meg és uralkodj", vagy netán... "söpörj félre mindenkit az utadból"? Vajon melyik elv fog életbe lépni?
S miközben ők macska-egér játékot űznek, semmit sem sejtenek arról, hogy a háttérben néhány démon igazán leváltaná az újdonsült királynőt. Thersez pedig máris szövetségre készül lépni az Ötök megmaradt vezetőjével... Te kinek az oldalára állsz?
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Bonnie Bennett, Vilan Redfick


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokAvatar- és névfoglaló

Folyosók - Page 2 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:24 amRangfoglaló

Folyosók - Page 2 EmptyBonnie Bennett
Today at 12:19 amBonnie Bennett

Folyosók - Page 2 EmptyElena Gilbert
Yesterday at 11:00 pmPartnerkeresõ

Folyosók - Page 2 EmptyVilan Redfick
Yesterday at 8:27 pmKastélykert

Folyosók - Page 2 EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 1:46 amsafe and sound

Folyosók - Page 2 EmptyAlexis Callaway
Csüt. Jan. 23, 2020 6:35 pmMotel

Folyosók - Page 2 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 5:21 pmLarimer tér

Folyosók - Page 2 EmptyAstrid Fray
Csüt. Jan. 23, 2020 4:52 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Folyosók - Page 2 EmptyDominic Arback
Csüt. Jan. 23, 2020 3:17 pmPincék és cellák

Folyosók - Page 2 EmptyLandon Kirby
Csüt. Jan. 23, 2020 12:10 pm

Share
 

 Folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 9:16 pm


Vin & Corni


Elmosolyodtam Vincent válaszán. Jól esett, hogy a szárnyai alá venné az öcsémet, melengette a szívem, mennyivel másabban állt hozzá, mint a legtöbb barátom. Igaz, hogy Jus viselkedése nem igazán érdemelt túl nagy rokonszenvet senkitől, de azért így is hozzá lehetett állni, ahogy Vin tette.
- Mágia? De hogy...? - Nem értettem. Carmen is boszorkány volt, így tudtam a létezésükről, Vincent mégis mikor, hogyan? Mintha kezdett volna összeállni a fejemben a kirakós, mégis féltem kinyitni a szemem és megnézni a képet. Inkább elhessegettem, ürügyként használva a közeledő Carmenéket. A kérdésre azért sejtelmesen elmosolyodtam.
- Nem, nem vagyok. - tetszett, hogy kicsit húzhattam az agyát. Nem akartam, hogy azt érezze, csak ő változott a távol töltött évek alatt; viszont erről mindenképp beszélni szerettem volna vele. A guardian-szerepemről, és az ő mágiájáról is.
- Sziasztok! Uhh. - fogadtam a nyakamba boruló szőkeséget és viszonoztam az ölelését, aztán érdeklődve a másik fiúra néztem. Látásból ismertem őt, meg aztán a pletyka is utolért vele kapcsolatban. Szinte az összes szaktársam oda és vissza volt tőle. Mégis mit akart pont Carmennel? A közös munkájuk hallatán a gyanakvásom egyből enyhült, elmosolyodtam. Egyikőjükről a másikra néztem, ahogy vázolták az ötletüket. Ártatlan fotósorozatnak hangzott, szóval miért is ne?
- Nem tudom, mennyire vagyok fotogén, de szívesen segítek, persze. Mikor lenne a dolog és mennyi időről lenne szó? - Elég sűrű volt a menetrendem, de Carmenre bármikor szakítottam időt. Sokat segített nekem, az volt a minimum, hogy én is segítek neki, főleg azok után, milyen tragédia érte néhány hónapja. Örültem, hogy végre újra szocializálódik. Kérdőn Vincentre néztem, ő is benne van-e, és ha esetleg győzködésre szorult volna, akkor kérlelni kezdtem a pillantásommal.


zene ■ szőkém~
■■


Cornelia Tyler
Guardian
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
Jane Levy
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 7:55 pmTo: Carmen, Corni & Vincent

Jogos volt, amit mondott. Senki sem kérdez tőle. Viszont nem bírtam ki, hogy ne szólaljak meg.
- Nem is hagysz rá igazán lehetőséget, nem? Mármint bocsánat, de elég zárkózottnak tűnsz. Nem hiszem, hogy túl sokan meg mernek téged közelíteni – Hanyagul vállat vontam.
Ami Corneliát és Vincentet illette, nem voltam benne biztos, hogy rá tudjuk venni őket, de egy próbát megért. Ha ők nem, akkor… nos, nekem volt egy tippem, kit kérhetnénk fel női modellnek. Akaratlanul is Scarlett jutott eszembe. Ő talán még pikánsabb fotókba is belement volna. Khm.
- Meglátjuk. A remény hal meg utoljára – Felnevettem, majd sóhajtottam. – Meggyőzük őket. Talán. De ha mégsem, van jelöltem női modellre, nyugi – Tettem hozzá, miközben rákacsintottam. Így haladtam tovább, s így válaszoltam a kérdésére.
- A magány szar dolog. Szerintem az ember becsavarodik tőle egy idő után. Mindenkinek szüksége van valakire. Néha pedig a felszínes kapcsolatok is elegendőek… amíg rá nem találunk az igazira – Sóhajtottam, lazán a vörös tincseimbe túrva, majd megráztam a fejemet.
- Nem azt mondtam, hogy idegen tőlünk. Hanem inkább úgy mondom, nem néztem ki belőled, hogy összemaszatolod magad a sprayvel. – Vigyorogtam. Elképzeltem, hogyan fúj tele egy egész falat színes sprayvel és ebből mennyi ragad rá. Meg rám. Ez ezzel járt.
Ahogy elszaladt mellőlem a lány, picit meglepődtem. Azt hittem, nincsenek közeli barátai, de… ahogy Cornelia nyakába ugrott, kezdtem kételkedni a dologban. Elgondolkodtam, majd beérve megálltam mellettük. Carmen nem köntörfalazott túl sokáig és kissé kellemetlenül éreztem magamat. Talán amiatt, hogy hülyének néznek minket, de… végül egy sóhaj után megszólaltam.
- Közösen kell elkészítenünk a portfóliónkat és úgy gondoltuk, hogy az egyik művünk rólatok készülne. Egy sima, mezei fotózásról lenne szó. – Néztem felváltva hol Vincentre, hol Corneliára. Nem tudtam, belemennek-e. – Persze, megértjük, ha nem vállaljátok, deeee… rajtatok kívül nehéz lenne jó alanyokat találni. Komolyan. Fizetünk egy vacsit nektek, vagy amit akartok – Lekenyerezés? Mondjuk. Bár nem hittem, hogy beválik, de hangulat oldásnak talán jó volt.

313 words ● -
●●
❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
You ever wonder
what we could have been?


Lucas Lawrence
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
✎ K.J. Apa
Léptek száma :
15
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 6:42 pmLucas & Carmen


- Senki nem kérdez. - Úgy nehéz valakiről többet megtudni, ha mindenki csak pletykálkodik, de az igazságra senki sem kíváncsi. Örültem, hogy tovább lendítjük a témát, nem akartam reagálni a megjegyzésére.
- Tényleg? De jó, akkor biztos belemennek, ha már ketten is megkérjük őket. - Corni az én kedvemért, Vincent meg miatta. Ellenállhatatlan ajánlat, mondjuk egy kicsit aggasztott, hogy a lány talán akadékoskodni fog a téma miatt, de majd megoldjuk valahogy. Végül is nem kellett semmi durvára gondolni, csak egy egyszerű fotózás...
Meg akartam kérdezni, magányos-e, de végül nem tettem. Úgy tűnt, hárítaná magáról a témát, én meg nem akartam tolakodni.
- Ez az egyik véglet, de van, aki inkább elzárkózik, ha magányos, mert túl sokszor megsérült már ahhoz, hogy ki merje újra adni magát. - megértettem, ha Lucas ezt csajozással vezette le, de nekem nem ment volna. Én minél magányosabbnak éreztem magam, annál mélyebbre bújtam a takaróm alá. Tudtam, hogy önsajnálattal nem fogok változtatni semmin, mégsem érdekelt, mert nem maradt sem erőm, sem bátorságom nyitni mások felé.
- Csak egy ötlet, de ha szerinted túl idegen tőlünk... - Szívesen kipróbáltam volna a graffitit Lucasszal, viszont nem ellenkeztem, ha szerinte hülyeség. A szavaira lassan elmosolyodtam, aztán ahogy befordultunk a folyosóra, ismerős vörösséget szúrtam ki. Felderült az arcom és egyből integetni kezdtem.
- Corniii! Sziasztok! - Előre siettem néhány lépéssel, hogy a lány nyakába tudjak ugrani. Röviden megölelgettem, aztán visszahúzódtam Lucas mellé. - Pont titeket keresünk. Lucasszal együtt fogunk dolgozni egy közös órai projekten és óriási szükségünk lenne a segítségetekre. - A lehető legkérlelőbb, legédesebb pillantásomat vetettem be hol Cornira, hol Vincentre nézve, aztán Lucasra sandítottam, hogy folytassa a meggyőzést.


dallam ■ szupcsiii
■■


Carmen Callaway
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
Lili Reinhart
Léptek száma :
10
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:55 pm


Don’t get too close It’s dark inside

Though this is all for you Don't wanna hide the truth
Felvontam a szemöldökömet a szavakra és a fejcsóválásra. Szusszantam.
- Ezt úgy mondod, mintha esélyem se lenne. Pedig van. Az öcséd klassz srác, biztos megérti majd a dolgot – Bólintottam is, majd a kérdésre ártatlanul vállat vontam. Nem voltam az, aminek titulált. Inkább más voltam, de nem akartam ezt szavakkal kifejezni. Használtam a képességemet és láttam, hogy megleptem vele. De nem annyira, mint azt elsőre gondoltam volna.
- Trükk? Ez nem trükk, hanem mágia – Jegyeztem meg sejtelmes hangon, majd hátrébb léptem és kortyoltam az energiaitalomból. Jólesett.
Kissé meglepődtem, ahogy az egész gép rázkódni kezdett. Kissé felszegtem az állam, kérdő pillantással mértem végig a lányt. Aggasztott, amit csinált. Ő csinálta, nem? De.
- Boszorkány vagy? – Suttogtam a kérdést, de csak azért, mert már a közelünkben voltak Lucasék. Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni Cornit, sem pedig magamat. – Mondjuk, te nem tűntél meglepettnek annyira – Tettem hozzá halkan, majd megköszörültem a torkomat és a padhoz lépve felkaptam a szabad kezembe a táskámat. A vállamra kaptam, így fordultam vissza Cornihoz, még mindig kíváncsian vizslatva, miközben úgy éreztem, a félelem egy picit nő bennem. Nem értettem. Megráztam gyengén a fejemet. Mély levegőt vettem, így fordultam az érkezők irányába.
- Sziasztok – Lucasra rávillantottam egy barátságosnak tűnő mosolyt, míg a szőkére kíváncsian pillantottam rá. Azt tudtam, hogy Corni barátnője, de ennél többet nem igazán.

215 words ❖ demons ❖ note: bocsi, ez mini  Folyosók - Page 2 3739568389   


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


So they dug your grave and the masquerade


Will come calling out at the mess you made
Vincent Medison
Kambion
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
♚ Francisco Lachowski ♚
Keresem :
Léptek száma :
12
Népszerûség :
1

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:38 pm


Vin & Corni


Ahogy felajánlotta, hogy beszél az öcsémmel, felszusszantam. Fogalma sem volt, mibe vágja a fejszéjét. Az a kis démon még Christ is kiidegelte, bár őt nem volt nehéz, amilyen türelmetlen típus volt. Nem is igazán szerette a gyerekeket. Vin és Justin régebben viszont jól kijöttek, igaz, akkor az öcsém még alig két éves volt és nem tudott visszafeleselni neki.
- Sok sikert hozzá. - csóváltam meg a fejem, de nem álltam kettejük közé. Bíztam Vincentben annyira, hogy bármikor rá merjem bízni az öcsémet. Furcsa volt, hiszen csak néhány hónapja jött vissza. Teljesen új ember is lehetett volna, én mégis a legjobb barátomat láttam benne.
- Hímsoviniszta vagy, ugye tudod? - A szememet forgatva hagytam, hogy félretoljon, és a gép oldalának támaszkodva, kíváncsian figyeltem, mit próbál. Elkerekedett a szemem, ahogy megbűvölte az energiaitalt. Nem tudtam, hogy... Eddig nem adta jelét. Vagy csak...? Összezavarodtam kicsit, a gyomrom különösen bizsergett. Elnyílt ajkakkal figyeltem, hogyan veszi ki az italt az automatából és lassan felemeltem a kezem, megérintettem a gép oldalát. Elfogott a kísértés, hogy megmutassam az erőmet és már majdnem meg is tettem, amikor észrevettem az ismerős alakokat a folyosó végéről. Mosolyogva odaintettem, majd leengedtem a kezem, a farmerom zsebébe dugtam.
- Ügyes trükk. - jegyeztem meg Vince-nek, de csak nem ment ki a fejemből a dolog, sem pedig az a különös érzés, ami mindig elfogott mellette. Carmen megpróbálta telebeszélni a fejem, hogy ez romantikus jellegű, pedig... Nem is tudom. Valami más volt. Más jellegű. Sokkal ősibb és mélyebb annál. Különben meg a legjobb barátom volt és végre visszakaptam. Nem kockáztattam volna holmi rózsaszín maszlagért a barátságunkat.
Egy hirtelen mozdulattal megérintettem az automata oldalát, mire az egész gép hevesen rázkódni kezdett. Néhány pillanatig tartott csupán az egész, mégis az egyik csokoládé szelet lepottyant a polcról. Vincentre mosolyogtam, ártatlanság mögé rejtett kihívással, majd lehajoltam és kivettem a csokit, elégedetten bontogatni kezdtem.


zene ■ szőkém~
■■


Cornelia Tyler
Guardian
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
Jane Levy
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:25 pm


Don’t get too close It’s dark inside

Though this is all for you Don't wanna hide the truth
Az automata zavart a legkevésbé, mégis azon töltöttem ki a mérgemet. Néhányszor az oldalára csaptam, hátha beadja végre a derekát a gépezet, de tévednem kellett. S mint mondtam, a legkevésbé sem érdekelt, kiadja-e az energiaitalomat, vagy sem. Ami valójában zavart, az Cornelia volt. Örültem, tényleg örültem, hogy újra láthatom, de amióta a közelében voltam, elfogott időről-időre valami fullasztó érzés. Még azt is megkockáztatom, hogy féltem tőle, de nem tudtam rájönni, miért. A másik oldalról pedig vonzott. Még Lucas is rávilágított arra, hogy Corni meg én… de valójában jó ötlet lett volna ez? Azt sem tudtam, mit akarok vele kapcsolatban. Az érzéseim vegyesek voltak és örvényként kavarogtak bennem. Grimaszoltam némileg a gépet bámulva, majd arra gondoltam, hogy a mágiámmal segítek rá, de Corni kizökkentett az agyalásomból. Oh, igen, Justin. Az öccséről beszéltünk. Érdeklődve pillantottam rá, majd vettem egy mély levegőt.
- Engedd, hogy találkozzak vele. Talán én meg tudom győzni, hogy jó helyen van itt, melletted – Elmerengtem némileg. Annak idején én voltam az, aki mellettük akart maradni bármi áron, hogy megvédhessem őket. Mégis el kellett mennem. Akkoriban vált minden túlságosan mássá. Köztük én is.
Ahogy megjelent köztem és az automata közt, felvontam a szemöldökömet.
- Dehogy hívsz meg. Ez nem a lányok dolga, és ismersz, nem? – Rávillantottam egy mosolyt. – Várj még, megpróbálok valamit – Félretoltam a gép elől, ha magától nem ment és ezúttal a telekinézis képességemmel próbálkoztam. Nem akartam titkolni az erőmet, de tény, hogy Corni előtt most használtam először mágiát. Az energiaital lehuppant a helyére, az „adagoló” kis rekeszbe, s onnan végül könnyedén ki tudtam szedni.
- Voilá – A lányra mosolyogtam, miközben diadalittasan felbontottam. Észre sem vettem, hogy közben a folyosó másik felén ismerős arcok bukkantak fel. Bár én csak Lucast ismertem.

282 words ❖ demons ❖ note: végre itt  Folyosók - Page 2 564837130  


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


So they dug your grave and the masquerade


Will come calling out at the mess you made
Vincent Medison
Kambion
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
♚ Francisco Lachowski ♚
Keresem :
Léptek száma :
12
Népszerûség :
1

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:05 pm


Vin & Corni


Nem volt szívem félbeszakítani Vincent küzdelmét az italautomatával. Úgy tűnt, a gép fellázadt a kapitalizmus beszűkült rendszere ellen és nem volt hajlandó kiadni azt a valamit, amiért ex- és legújabb legjobb barátom annyi pénzt bedobált. Pontosabban elkezdte, csak aztán elakadt félúton. Egy darabig elég szórakoztatónak találtam, ahogy a géppel szenved, olyannyira, hogy még az éppen olvasott könyvemből is felnéztem, de aztán kezdett unalmassá válni az eredménytelennek látszó harc, így visszamerültem a sorok közé.
-  Nem tudom, attól még aggaszt. Talán rosszul tettem, hogy elhoztam őt otthonról. Nem kellett volna kivennem az ottani iskolából. - tértem vissza az imént félbehagyott témánkhoz, mert attól még, hogy könyv volt a kezemben, nem azt jelentette, hogy ne tudtam volna tökéletesen megosztani a figyelmem köztük. Nőből voltam, ez a minimum.
- Talán ezért lázadozik annyit ellenem és jobban tenném, ha visszaküldeném anyuhoz. - Nem említettem még Vincentnek, mi minden történt a családunkkal, miután elment. Azt tudja, hogy anyuék elváltak, de az okokba még nem volt szívem beavatni őt, így abba sem, miért akartam minél messzebb tudni az öcsémet attól a környéktől.
Meguntam a szenvedését és becsuktam a könyvet, miután megkönyvjelzőztem, majd a padról felkelve odaszökkentem mellé. Az automatának dőltem, eltakarva előle a kilátást. Annyit változott az elmúlt években! Persze, én is, mégis csak tizenhárom év telt el, de Vincent valahogy... Nem is tudom. Az a jókedv és kedvesség, amit gyerekként sugárzott magából, mintha kikopott volna a szeméből. Pimasz mosollyal közé és az automata közé húzódtam, hogy megvédjem a gépet a fiú haragja elől.
- Gyere, menjünk át a büfébe! Meghívlak rá, bármit is próbáltál kipofozni szegény automatából. - ajánlottam, mielőtt még kihajította volna az egész gépet az épületből. Valami azt súgta, jelenlegi formájában képes lett volna rá.


zene ■ szőkém~
■■


Cornelia Tyler
Guardian
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Play by :
Jane Levy
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Folyosók   Folyosók - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 08, 2017 5:15 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Folyosók - Page 2 Ac5c2b731d8b800b5eff78e13fd2b161
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Folyosók - Page 2 51762bbbd9bc5172d2f3387f8bcf819b
Play by :
℘ A body without a soul
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
578
Népszerûség :
0

Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosók   Folyosók - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Folyosók - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Határon túl :: McKinley :: Campus-
^
ˇ