Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Isaac Lestrange


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Fell Templomának romjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptySzer. Szept. 13, 2017 1:33 am
Daphne & Theo


Kezdtem magam kellemetlenül érezni amiatt, hogy ennyire megnémult. Valószínűleg azt fontolgatta, megöljön-e vagy sem. Legalábbis abból következtetve, ahogyan fogadott az imént. De végre megszólalt és én pezsgőt is bonthattam volna emiatt.
- Ó, nem ez volt a legrosszabb fogadtatás az életemben… szóval nyugi, megbocsátok. – Ejtettem meg felé egy vigyorfélét. – Másrészt… nem te vagy az egyetlen, akinek nem volt egyszerű az élete. – Vállat vontam hanyagul. A lista nem ért volna véget, ha elkezdtük volna összeszedni a sanyarú sorsú embereket. Legalábbis, én kapásból minden ismerősömet odasoroltam volna.
Ezután kaptam fel a földről a felsőjét és adtam át neki, hogy vegye fel. Nem tehettem róla, kissé kellemetlenül éreztem magam a hiányos öltözete miatt. Talán mert…
- Nem, nem vagyok zavarban, csupán… - Szusszantam egyet, a hajamba futtattam az ujjaimat egy félmosollyal. - …vicces, ugyanis te vagy a második szőke lány a napokban, aki hiányos öltözetben állít elém. És az előző találkozó, nos… mindegy. – Legyintettem, nem akartam közölni vele, hogy annak a találkának mi is lett a vége, pedig… először találkoztam Lexyvel. Bár ő nem úgy indított, hogy a falnak vágott valami varázslattal.
A telefonomra pillantottam, hogy megnézzem az időt, majd a szavakra vissza a szőkére. Érdeklődve hallgattam és oldalra döntöttem kissé a fejem.
- Szabadnap? Dolgozol valamerre? – Kíváncsiságomat nem igazán lepleztem. Aztán figyeltem, hogy a földön levő holmijaihoz megy.
- Lokátor bűbáj? – Felvontam a szemöldököm. Jeff bár boszorkány volt, sosem varázsolt. Vagy ha mégis, akkor azt nem előttem tette, így semmi fogalmam nem volt arról, hogyan működnek ezek a dolgok meg mi mire való egyáltalán. Néha elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha én kaptam volna boszorkány erőt… vajon mire használtam volna? – Na és várj… hova akarsz menni innen? – Tettem hozzá még egy kérdést, aztán szusszantam. Nem aggódtam a lányért, hisz nem is ismertem, de kétség sem férhetett hozzá: menekült valaki elől. Vagy csak keresett valakit… a lényeg, hogy valami baj volt és ezért kellett igyekeznie. A vérére pillantottam, majd megejtettem egy apró fintort.
- Mégis hogyan tudnék neked segíteni? – A szemeimet forgattam, majd odaléptem hozzá és leguggoltam vele szemben. A térképre néztem, majd a lány arcára, végül a kezére, amit lassan megfogtam.
- Én Theodore Storm. – El is engedtem, majd megtámaszkodtam a földön az egyik kezemmel és a térképre néztem. – Szóval, hogyan működik ez a bűbáj? Én nem értek hozzá, csak azért kérdezem. – Vontam vállat, majd leültem a földre, mert hát, úgy sokkal kényelmesebb volt. A telefonomat közben a zsebembe csúsztattam. – Azért remélem, több vér nem kell hozzá… - Tettem hozzá egy fokkal halkabban. – Bár… ahogy nézem, a sérülésed már be is gyógyult. – Kíváncsian néztem fel a lányra, valamiféle magyarázatot adva a dologra.


429 szó ❀  Fell Templomának romjai - Page 2 3575419701   ❀ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Zack... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
75
Népszerûség :
3

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptySzer. Szept. 13, 2017 1:00 am
Daphne & Theo

I know I'm alive, but I feel like I've died

A srác nem ijedt vagy lepődött meg különösebben, amikor csak úgy, egy láthatatlan erő a falnak taszította őt, amiből arra következtettem, hogy ő is egy természetfeletti lény volt. De hogy vámpír, vérfarkas vagy boszorkány volt-e… Azt nem tudtam volna megmondani, és őszintén szólva, nem is érdekelt kifejezetten jelen pillanatban. Még akár az is lehetséges volt, hogy ember volt, és pusztán tisztában volt a természetfeletti világ létezésével, de nekem ez sem volt túlságosan bizalomgerjesztő. Igazából, azt hiszem, a paranoia és bizalmatlanság olyan mélyen belém ivódott már, hogy senkiben és semmiben nem tudtam már megbízni, főleg nem első találkozásra. Már rég nem az a naiv kislány voltam, aki minden idegen első szavát vakon elhitte, ehhez már túl sok mindent éltem át, túl sok csalódásban és fájdalomban volt részem. Egyedül Kirk volt az, akiről tudtam, hogy gondolkodás nélkül rábízhatnám akár az életemet is, mert ő biztosan nem árulna el. Épp ezért volt muszáj kiderítenem sürgősen, hogy életben volt-e még, és ha igen, akkor hol volt.
Amikor azt mondta a srác, hogy nem akar bántani, nem hittem neki. Oké, hogy eddig tényleg nem mutatta ennek a jelét, de botor lettem volna, ha egyből bedőlök neki. Elvégre, mi volt akkor, ha pontosan ezzel akart átejteni? Ha azt akarta, hogy leengedjem a védelmem, hogy elnyerhesse a bizalmam egy kis részét, és beavassam a tervembe? Vagy ha ő is Augustine társaság egyik embere volt, akit azért küldtek, hogy kövessen és minden tettemről beszámoljon Wesnek? Nem lepődtem volna meg ezen sem, belőlük már bármit kinéztem.
Összeszűkített szemekkel, bizalmatlanul méregettem a srácot, miközben azon agyaltam, hogy vajon tényleg az igazat mondja-e vagy sem, amikor azonban hirtelen a telefonját kérte, az kirántott a koncentrációmból. Nem számítottam erre a nyugodt viselkedésre, meg azt sem tudtam, mégis mi a fenéről beszélt, úgyhogy ösztönösen vetettem egy pillantást a földön heverő világító kütyüre, ami minden bizonnyal a telefon lehetett. Persze tudtam, hogy mi az a telefon, éppen csak én másféléhez voltam még szokva, az én időmben egészen máshogy néztek ki. Mindenesetre ha a srác figyelem elterelésnek szánta, akkor az sikerült neki, így könnyedén elkaphatta a kezeimet, és lökhetett most ő engem a falnak. Persze egy pillanatra sem ijedtem meg, egyetlen apró mozdulatomba került volna eltörni a nyakát, de úgy döntöttem, hogy egyelőre még nem cselekszek így, hanem inkább megvárom, hogy ő mutassa ki a foga fehérjét.
A következő kis monológját csendben hallgattam, de nem válaszoltam neki semmit, csak kemény pillantással néztem az arcát. Azon gondolkodtam, hogy megbízzak-e benne, elvégre tényleg nem úgy tűnt, mint aki az életemre kívánt volna törni, ugyanakkor bennem volt a félsz is, a „mi van, ha” féle kételyek, és nem igazán könnyítették meg a dolgomat. Az lett volna a legegyszerűbb, ha csak szimplán megigézem őt, elfeledtetem vele, hogy látott, meg az igazi szándékait is kiszedhettem volna belőle, de mivel valószínűleg természetfeletti volt, ez nem jött volna össze. Vagy ha ember volt, akkor meg tuti verbénát szedett. Jobbnak láttam, ha inkább nem fedem fel azt, hogy vámpír is vagyok, nemcsak boszorkány.
Hiába engedett el, én nem mozdultam a faltól, továbbra is azon agyaltam, mi tévő legyek, de aztán egy lemondó sóhaj hagyta el ajkaimat, ahogy döntésre jutottam. Nem szerettem alapjáraton kockáztatni, de most hajlandó voltam. Ha pedig később kiderül, hogy nem kellett volna megbíznom benne, akkor még mindig megölhettem. Tudtam magamra vigyázni, úgyhogy nem féltem attól, hogy sikerülne neki végeznie velem.
- Nos, ezzel nem vagy egyedül – feleltem, arra utalva, hogy én is az eső miatt tértem csak be ide. Ő eközben magához vette a telefonját, de nem igazán foglalkoztatott ez. – Mindenesetre, ne haragudj, a… durva fogadtatásért, nem volt egyszerű az életem – tettem még hozzá keserédes mosollyal az arcomon, ahogy eszembe jutott, milyen volt a tulajdon unokahúgaim elől menekülni, mert mind az életemre akart törni, vagy az Augustine börtönében a sok kínzás… Szerintem az lett volna a meglepő, ha nem lettem volna paranoiás.
Eddig nem tűnt fel igazán, hogy továbbra is csak egy melltartó volt rajtam, így meglepődtem kissé azon, amikor végigmért, de zavarba nem jöttem tőle. Az elmúlt száz évben nagyon sok mindent tanultam, nagyon sok mindent kiölt belőlem az élet, és a szemérmesség is ezek közé tartozott. Amikor felém nyújtotta a felsőmet, elvettem azt, bár azt már nem bírtam neki, hogy ne viszonozzam a pimasz mosolyt, amit felém küldött ő is.
- Csaknem zavarba jössz egy melltartót viselő lány jelenlétében? – kérdeztem tőle, de azért magamra vettem a pólómat, még ha nem is volt kellemes érzés, ahogy a nedves anyag a bőrömhöz tapadt, és igazából, majdhogynem mindegy volt, hogy rajtam volt-e vagy sem.
- Ne aggódj, megtarthatod menedékként ezt a helyet, én azt sem tudom, hol vagyok, meg egyébként is csak három szabad napot kaptam, amiből a maival letelt az első – magyaráztam neki, majd ellöktem magam a faltól, és kikerülve őt a földön heverő cuccaimhoz vettem az irányt. Nem zavartattam magam a társasága miatt, csak fogtam, és kiterítettem a térképet a padlóra. – El kell végeznem egy lokátor bűbájt, aztán ha elállt az eső, már itt sem vagyok, és valószínűleg többet nem is találkozunk – beszéltem tovább, miközben letérdeltem a földre, majd beleharaptam a csuklómba. A vér egyből folyni kezdett, én pedig a térképre csöpögtettem azt. – Ha gondolod, akár segíthetsz is nekem, vagy állhatsz is, és nézheted, hogy mit csinálok… Vagy bármi is volt a terved – feleltem, miközben elhúztam a karomat a térkép felől, és a srácra néztem. – Daphne vagyok egyébként – mutatkoztam be neki, miközben az arcát fürkésztem arra várva, hogy ő is ugyanígy tegyen, vagy hogy egyáltalán válaszoljon valamit.

 Fell Templomának romjai - Page 2 3575419701  ◆ credit


Vendég

avatar
Vendég

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyKedd Szept. 12, 2017 2:51 am
Daphne & Theo


Nem mondanám, hogy a lehető legbarátságosabb fogadtatásban volt részem, sőt. A falnak repültem és eléggé fájt, ahogy nekivágódtam, majd a földre csúsztam. De azt egyből levágtam, hogy egy boszival van dolgom. Bár Jeff nem igazán varázsolt, miatta tisztában voltam a boszorkányok létezésével, na meg, ha vérfarkasok vannak, akkor igazából… már bármi lehetséges. Kisgyerekként sosem gondoltam, hogy a mesék, a legendák a farkasokról, vámpírokról és egyéb csoda lényekről… egy szép napon majd igaznak bizonyul. De így lett. A hátamat fájlaltam kissé, de aztán sietve felemeltem védekezőn a kezeimet.
- Nyugi van, oké? Nem akarlak bántani, szóval igazán leállhatnál a hókusz-pókusszal! – Mégis honnan jött ez a csaj, hogy ennyire fél? Paranoiás lenne? – És add vissza a telefonomat! – Nyúltam az említett tárgyért, de az arckifejezését látva vissza is húztam lassan a kezemet. Oké, nyerjük el szépen a bizalmát és akkor… a fenéket! Nem reagáltam a szavaira, hanem felálltam és egy hirtelen mozdulattal elkaptam a csuklóját, majd a másikat is és magamhoz rántottam, majd a falnak szorítottam. Az arcára pillantottam, végül a szemébe, bár elég sötét volt ahhoz, hogy rendesen lássam.
- Álljunk meg egy szóra, oké? Te támadtál meg engem, nem én téged. Ne fenyegess. Sosem láttalak még itt, tehát ideje lenne elregélned, ki vagy és mit akarsz. Pláne ezen a kihalt helyen. – Nos, ha visszadobta volna a labdát, teljesen jogos lehetett volna, de ugye, nekem ez egy amolyan gyerekkori „játszótér” volt. Neki viszont azt gyanítottam, semmiféle ilyen története nem volt. Azonban nem akartam az erőszakos rosszfiút játszani, lazítottam a fogáson, majd elengedtem.
- Nézd, nem akarok balhézni veled. Csak megvárni, míg az eső eláll, hogy elindulhassak haza. – Vontam vállat, majd visszavettem a telefonomat vagy tőle, vagy esetleg a földről, ha leesett. Tovább világítottam vele, majd elnéztem a barlang bejárata felé, végül vissza a szőkére. Akaratlanul is végigmértem, majd inkább felszedtem a földről a felsőjét, ami bár vizes volt, jobban örültem volna, ha rajta van. Odanyújtottam neki.
- Vedd fel, ha nem akarod, hogy folyton bámuljalak. – Vetettem oda a szavaimat, mellékelve egy nagyobb, pimaszabb mosolyt is felé. Reméltem, hogy megbékél és nem akar újra rám támadni, de ha így tett… akkor kénytelen voltam erőszakhoz folyamodni, pedig nem terveztem lányokat bántani.
- Amúgy meg, hogy mit keresek itt… csak vágytam egy kis magányra és ez a hely volt eddig a legtökéletesebb erre. Nos, amíg fel nem fedezted. – Húztam el a számat, majd aprón megvontam a vállamat, amolyan „ez van”ként.


395 szó ❀ remélem, elfogadható Fell Templomának romjai - Page 2 3739568389   ❀ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Zack... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
75
Népszerûség :
3

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptyVas. Szept. 03, 2017 12:23 am
Daphne & Theo

I know I'm alive, but I feel like I've died

Teljesen a gondolataimba voltam merülve, miközben kibújtam a pólómból. Azon agyaltam, hogy pontosan hogyan is üzenjek Kirknek, vagy mit tegyek. Egyértelműen egy lokátor bűbájt akartam először használni, hogy egyáltalán tudjam, életben volt-e még, hogy Isabel eleget tett-e az alku rá eső részének, vagy végül csak szimplán átvágott. Igazán az utóbbin se lepődtem volna meg, de bíztam, reménykedtem abban, hogy ha a bátyám meghalt volna, azt én is megéreztem volna. Elvégre, ikrek voltunk, és az ikrek között mindig erősebb kapocs állt fent, mint két egyszerű testvér között. És mivel én nem tapasztaltam semmi olyat, amiből arra következtethettem volna, hogy Kirk halott, nem féltem reménykedni. Ráadásul ez volt az egyetlen gondolat, amibe kapaszkodhattam az Augustine társaság börtönében, a kínzások közepette. Ha rá gondoltam, képes voltam pár lépést távolodni a teljes mentális összeomlástól, és ha ettől is megfosztottak volna… akkor nekem végem lett volna, efelől kétségem sem volt. Kikapcsoltam volna, gondolkodás nélkül megtettem volna, hogy megszabaduljak az összes érzelmemtől, a kínoktól, vagy csak egyszerűen kitéptem volna a saját szívem. Kirk nélkül nem ért semmit a létezésem, és még egy családtagom elvesztését nem voltam hajlandó átélni. Nem kívántam semmi mást, csak hogy velük lehessek, és ezért bármit képes lettem volna megtenni. A halál sem riasztott el.
De inkább eltereltem a gondolataimat, mert nem akartam az ördögöt a falra festeni, és féltem attól, hogy ha túlságosan rástresszelek arra, hogy történt vele valami rossz, akkor az valóra is fog válni. Jobbnak láttam hát, ha inkább megpróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, hátha akkor ilyen híreket is fogok találni. Illetve, az előttem álló feladatokra kellett még koncentrálnom. Például arra, hogy hogyan fognak a ruháim megszáradni itt. Tüzet tudtam ugyan csinálni varázslattal, de mivel nem volt mit meggyújtsak, így nem igazán tehettem semmit. Ráadásul látni se láttam annál többet, mint amit a kis ablakokon beszűrődő fény lehetővé tett, mert persze, zseblámpára nem gondoltam, holott annak a beszerzése nem lett volna már túlságosan is megterhelő.
Egy lemondó sóhaj hagyta el az ajkaimat, ahogy leterítettem a padlóra a pólómat, majd már épp a nadrágomon húztam volna le a cipzárt, amikor hirtelen hangokat hallottam, és ahhoz társult valami vakító fény is. Nem gondolkodtam, csak ösztönösen cselekedtem, ami lehet ugyan nem a legjobb volt a mostani helyzetben, de a reflexeim kiéleződtek a több, mint száz évnyi folyamatos menekülés után, így szerintem teljesen érthető volt a reakcióm.
- Motus! – kiáltottam fel, miközben a kezemmel löktem egy aprót előre, aminek köszönhetően az idegen srác hátrarepült. Hogy pontosan minek ment neki, vagy minek sem, azzal nem törődtem, mint ahogy azzal sem, hogy felül csak egy melltartó takart. Ha az ember életéről volt szó, akkor az ilyen apróságok soha nem számítottak.
Mielőtt az idegen bármit tenni tudott volna, én már ott is álltam mellette, az ismeretlen készülékből kiáradó fény pedig nagyjából megvilágította az arcát, valamennyire az enyémet is, így látható volt a fenyegető kifejezés, ami rajta ült.
- Ki vagy és mit keresel itt?! – támadtam le őt ugyanazokkal a kérdésekkel, figyelmen kívül hagyva azt, hogy lényegében nekem kellett volna először válaszolnom, és nem neki. – Figyelmeztetlek, egyetlen óvatlan mozdulat, és eltöröm a nyakadat – szűrtem ki a szavakat fenyegetően a fogaim közül, majd hogy készen álljak bármilyen váratlan fordulatra, készenlétben tartottam az izmaimat és a varázserőmet is. Ha valamihez, akkor ehhez értettem.

533 words ◆ hellóka Fell Templomának romjai - Page 2 3575419701 Ne hari a durva fogadásért <3 ◆ credit


Vendég

avatar
Vendég

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptySzomb. Szept. 02, 2017 11:16 pm
Daphne & Theo


Amióta elköltöztem a bátyámtól és megkezdtem a félig-meddig önálló életemet, sokkal jobban éreztem magam. Habár az, hogy találkoztam Lexyvel és elmondta, miszerint a bátyám beteg… az nem igazán volt ínyemre. Azóta sem találkoztam Nathaniellel, de nem is kerestem. Azt hiszem, valahol féltem szembenézni vele. Hisz ha odaállok elé, mindenképp szóba kell hoznom, nem szabad elhallgatnom, hogy tudok róla. Nem kérdőre vonni akarom, csupán… nem is tudom. Lehet, hogy utálom és a kapcsolatunk már minden szögből úgy néz ki, elromlott, de az, hogy szívrohama volt… tényleg elhallgatta? Annyira hülye. Átkoztam érte és nem akartam erről az egészről senkinek sem beszélni. Még Jeffnek sem mondtam bár, neki terveztem. Ki akartam kérni a véleményét és a tanácsára volt szükségem. Ő mit tenne? Bár… azt hiszem, ő mindig is azt akarta, hogy kibéküljek a bátyámmal. Holott tudta, végig tudta, hogy mennyire szenvedtem miatta. Bár az ő története (legalábbis, amit tudok belőle) sokkal rosszabb ennél. Talán igaza van abban, hogy mi még helyre tudnánk ezt hozni. De nem tudom, akarom-e.
Egyedül akartam lenni és ahogy a városban sétálgattam, valahogy a lábam a temető felé vette az irányt. Aztán nem sokkal később a romos templomkertnél kötöttem ki. Régen, főleg amikor fiatalabb voltam, 14-15 éves, tehát mielőtt Jeffet ismertem volna, akkor sokat jártam ide. Elhagyatott hely volt és egyedül lehettem a gondolataimmal meg a… nos, depressziómmal. Vagy mivel. Fiatalon mindenki szenved, és nem lát belőle kiutat. Én is ilyen voltam. Ez a hely túl sok emléket idézett bennem, de ettől függetlenül, vagy pont emiatt, nem mentem el. Sőt, bementem a romos templomba. Ahogy így elgondolkodtam, eszembe jutott, hogy bentebb az egyik falra rárajzoltam valamit még kölyök fejjel. Nem volt semmi értelme, de akkor poénosnak tűnt. Akkoriban még nem tudtam, hogy ez a romos templom miféle dolgokat rejt. Legalábbis, elég sok mindent tanultunk róla a suliban. Beljebb haladtam hát, aztán hallottam, hogy odakint elkezd esni az eső.
- …megvárom idebent, míg eláll. – Motyogtam magamnak, aztán még beljebb léptem, a telefonommal kezdtem világítani. A rajzot nem találtam meg, de nem is volt alkalmam tovább keresgélni, ugyanis hangokat hallottam a bejárat felől. Összehúztam a szemeimet. Azon kezdtem gondolkozni, ki az a hülye, aki rajtam kívül egy romos templomban keres menedéket…? Visszafelé indultam. Reménykedtem benne, hogy nem valami hajléktalan, vagy egy kötekedő idióta. Esetleg valami vadállat, amivel nem tudnék elbánni… bár, de. Lehet el tudnék, hisz vérfarkas lévén sokkal erősebb voltam. Nem mintha kihasználtam volna, nem igazán verekedtem vagy efféle dolgok. Maximum egy embert lett volna kedvem megütni, de őt Jeff miatt „kímélnem” kellett… Egy nagyobb sóhajjal megcsóváltam a fejem. Lépkedtem visszafelé, aztán megtorpantam. Egy lány vetkőzött épp. Megrezzent egy arcizmom, majd megköszörültem a torkom.
- Ne haragudj, de… - Inkább eltakartam a szemem, nehogy fel akarjon pofozni. - …mit keresel itt? – Tettem hozzá. Azon gondolkodtam mellesleg, hogy miért mindig meztelen vagy épp vetkőzős lányokba botlok? Ez a karma lenne? Az univerzum ezzel üzen nekem, hogy szedjek össze egy csajt? Nem akarok, szóval univerzum: fogd vissza magad!


486 szó ❀ szia, Daphne  Fell Templomának romjai - Page 2 3575419701  ❀ kredit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

The Lonely Wolf
Theodore Storm
Vérfarkas
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
☾ Waiting for you, Zack... until I die
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Léptek száma :
75
Népszerûség :
3

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptySzomb. Szept. 02, 2017 6:40 pm
Daphne & Theo

I know I'm alive, but I feel like I've died

A mai nap is pontosan úgy indult, mint az összes többi már jó pár éve. Megszámolni se tudtam volna, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy Isabel tőrbe csalt, és elfogatott ezekkel az emberekkel. Az idő érzékem teljesen cserbenhagyott a sötét cellámban ücsörögve, gyengén a verbénától, gyengén az alultápláltságtól és gyengén a sok kínzástól. Tíz éve már? Vagy húsz? Esetleg több? Megmondani sem tudtam volna. Az őrület határán lebegtem, sokszor hangokat hallottam, mintha Kirk beszélt volna hozzám, olykor Isabel gúnyos kacagását is hallottam visszhangzani a falak között, mire az én szemeim vadul cikáztak a kis helyiségben, hogy megleljem a hangforrásokat, de persze soha nem jártam sikerrel. Ilyenkor teljesen kétségbeejtett az állapotom, a helyzetem, és keserves zokogásba kezdtem – eleinte. Egy idő után már ehhez sem volt erőm, csak feküdtem a kőpadlón, bámultam a plafont, miközben az engem kísértő árnyakat hallgattam.
A mai nap is pontosan ezekre számítottam. Itt minden egyes nap ugyanaz a séma alapján telt, szinte percre pontosan meg tudtam volna mondani, hogy most minek kell következnie – vagyis, csak majdnem, hisz az időt nem tudtam. Azt mindenesetre tudtam, hogy hamarosan nyílik az ajtó, hogy kikísérjenek a cellámból, be a kínzókamrába, és ismét kezdetét vehesse a szenvedés. De a fájdalmat már szinte meg sem éreztem, az elmém teljesen tompa volt, az ellenállás gondolata pedig már jó ideje meg sem fordult a fejemben. Úgyis felesleges lett volna. A halál előbb vagy utóbb úgyis eljön értem, én pedig nem akartam siettetni. Na persze nem azért, mert élveztem a kínzásokat, hanem azért, mert mélyen eltemetve bennem élt még a remény, hogy egy szép napon kiszabadulok innen, és amíg nem tört meg teljesen az itt eltöltött idő, addig küzdöttem.
Ahogy kiértünk a cellarészlegből, egyből vakító fényesség vett körbe, de nem volt szükségem a látásra ahhoz, hogy tudjam, hol van az asztal a szíjakkal, épp ezért már meg is indultam volna arra készségesen, mielőtt azonban odaérhettem volna, az őröm megragadta a karomat, és visszatartott. Összevont szemöldökkel, szinte már ingerülten pillantottam rá, amiért megakadályozott, de szólni nem szóltam semmit, mert tudtam, hogy annak semmi jó következménye nem lett volna.
Végül megszólalt Wes, és elmagyarázta nekem, hogy most nem fog kísérleteket végrehajtani rajtam, mert más feladatom lesz – méghozzá, hogy változtassak át embereket vámpírokká, és hozzam el őket ide hozzá, mivel kifogytak az alanyokból. Vagyis, kifogyóban voltak. Először nem akartam ebbe belemenni. Nem kívántam ártatlanokat erre a sorsra kárhoztatni, de aztán eszembe jutott az, hogy ahhoz, hogy teljesíthessem a feladatomat, ki kell engedniük. A szökésen törtem a fejemet természetesen, de aztán kaptam egy injekciót, ami Wes állítása szerint halált okoz három napon belül – ennyi időt kaptam arra, hogy vámpírokat toborozzak neki -, ha nem kapom meg az ellenszert, az pedig csak neki volt meg. Vagyis vissza kellett térnem hozzájuk. Amint ezt megtudtam, már nem tetszett annyira az ötlet, de eszembe jutott Kirk is, akinek megpróbálhattam ez idő alatt üzenetet küldeni, vagy kideríteni, hogy egyáltalán életben volt-e még. Így már rögtön nem ellenkeztem annyira, és hajlandó lettem volna bármennyi embert vámpírrá tenni, csak azért, hogy azt tudhassam, a bátyám életben volt-e még.
Annyira kegyes azonban nem volt Wes, hogy vért is adjon nekem – biztos féltette az életét -, ezért ebben a gyenge állapotomban dobtak ki. Teljesen össze voltam zavarodva, mivel a kinti világ egyáltalán nem olyan volt, mint ahogy az emlékeim között élt, és az éhség is csak még egy lapáttal rátett erre. Egészen addig nem is nyertem vissza a józan gondolkodásomat, amíg egy emberből ki nem szívtam az összes vérét, és meg nem öltem ezzel. Az éhség még így is mardosta a torkomat, képes lettem volna még vagy egy tucat embert lemészárolni csak azért, hogy szomjúságomat olthassam, de szerencsére az önkontrollt sikerült visszaszereznem, így meg tudtam állni, hogy még többet gyilkoljak.
Mivel nem ismertem ennek a modern világnak a közlekedését, sőt, nagyjából semmit sem tudtam róla, arról nem is beszélve, hogy nem volt semmim, jobbnak láttam, ha inkább meghúzom magam, amíg el nem döntöm, hogy mitévő legyek. Azt tudtam, hogy vámpírokat az utolsó napomon is tudok toborozni Wesnek korlátlan mennyiségben, úgyhogy ettől nem féltem, csak azt kellett kitalálnom, hogyan üzenjek Kirknek. Először mindenesetre szereztem ruhát magamnak, hogy a külsőmet rendbe tegyem, és ne úgy nézzek ki, mint egy börtöntöltelék, illetve egy gyűrűt is, amire aztán bűbájt mondtam, hogy a napon is képes legyek járni. Ezen kívül szükségem volt még egy kis pénzre is, valamint egy térképre. Mindezt persze igézéssel egyszerűen megoldottam, majd mikor megvoltam az előkészületekkel, felültem egy buszra. Nem akartam ebben a városban maradni, nehogy Wes vagy valamelyik embere meglásson, és azt tapasztalják, hogy nem vámpírokat csinálok nekik, hanem valami másban sántikálok.
Amint elhagytuk McKinleyt, én leszálltam az első megállónál, ami valami Mystic Falls nevezetű városkában volt. Soha nem jártam még itt, de nem is számított, mert a célomnak megfelelt. El akartam kerülni a feltűnést, ezért a külváros felé vettem az irányt, csak hát, idők közben elkapott az eső. Nem igazán örültem ennek, hiszen nem volt táskám, és ha a térkép elázott, akkor már nem használhattam volna többet. Megszaporáztam a lépteimet, és betértem az első üresnek tűnő helyre, ami valami templomnak nézett ki, de a célnak megfelelt.
Szerencsére a térképet a ruhám alá dugva többé-kevésbé meg tudtam menteni, de én bőrig áztam. Szitkozódtam magamban emiatt, de örültem annak, hogy a legfontosabbat meg tudtam kímélni az esőtől, én pedig megfázni nem tudtam, úgyhogy csak idegesítettek a rám tapadó, nedves ruhadarabok. Elkezdtem hát kibújni belőlük, anélkül, hogy leellenőriztem volna, hogy van-e itt bárki rajtam kívül. De hát, egy romos templomról ki feltételezné, hogy közkedvelt turista látványosság? Én mindenesetre biztosan nem, ezért sem tartottam attól, hogy társaságom lesz.

917 words ◆ Remélem tudsz mit írni rá <3 ◆ credit


Vendég

avatar
Vendég

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 08, 2017 5:23 pm

Fell Templomának romjai - Page 2 Vo106l10

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Fell Templomának romjai   Fell Templomának romjai - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Fell Templomának romjai - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Fell Templomának romjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ