Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Caroline Forbes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Caroline Forbes   Pént. Ápr. 14, 2017 11:20 am


Caroline Forbes

I think that someday, you'll meet someone new and you'll fall madly in love and you'll have moved on without even realizing it.


Becenév

egyértelmű

Titulus

Vampire Barbie

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1992. október 10.

Faj

vámpír

Átváltozás

2010. február 26-án a kórházban feküdtem egy csúnya balesetet követően. Élet-halál közt lebegtem, aztán hirtelen jobban lettem. Mint utólag megtudtam, Damon vére gyógyított meg. Katherine, akit én Elenának hittem, megfojtott egy párnával. Így kezdődött el az új életem...

Család

Az édesanyám a seriff Mystic Fallsban. Ha két évvel ezelőtt kérdezi tőlem valaki, hogy mit gondolok Liz Forbesról, biztos közlöm vele, hogy ő bizony nem az év anyukája, és esélytelen, hogy valaha még egyszer szoros legyen a kapcsolatunk. Hogy én mekkorát tévedtem. Emlékszem, kislánykoromban mennyire közel álltunk egymáshoz. Aztán apa elhagyott minket egy másik...nos, hát...nem nőért. Anya a munkába temetkezett, én pedig őt okoltam mindenért. Hiba volt. A vámpírrá válásom hozott változást az életünkbe, bármilyen furcsa is. Most már elmondhatom, hogy talán jobban szeretjük egymást, mint valaha. Nem csupán egy csodás édesanya, de az egyik legjobb barátom is, akivel bármit megbeszélhetek. Apa pedig...nehéz róla mesélnem, hiszen éppen hogy visszakaptam az apukámat, már el is veszítettem. Miután vámpír lettem, nehezen fogadta el. Sosem felejtem el, milyen érzés volt, mikor az imádott apukám okozott nekem fájdalmat. Szó szerint. De aztán hazajött, hogy jóvátegyen mindent. Ismét igazi apaként viselkedett. Azt hittem, minden rendben lesz, de...vámpírvérrel a szervezetében meghalt, aztán pedig elutasította, hogy táplálkozzon. Megszakadt a szívem, mert tudtam, hogy el kell őt engednem. De azt mondta, hogy büszke rám, én pedig még életemben nem voltam olyan boldog, mint akkor. Mindig velem marad. A szívemben.

Play by

Candice Accola King

Ez az én történetem...

Folyton hívogatom, de sosem veszi fel. Mindig bizakodó vagyok, miközben hallom, ahogy kicseng, de aztán hamar rá kell jönnöm, hogy ismét kénytelen vagyok a rögzítőjére beszélni. Hát persze...most is ez a helyzet, miért lenne másképp?
- Szia, én vagyok. Megint. Egész nyáron próbáltalak elérni, ha nem tűnt volna fel. Bocsi, kicsit ideges vagyok. Mind azok vagyunk. És értem, hogy nehezen tudod feldolgozni a történteket, de...gyere haza. Ne legyél most egyedül. Itt vannak a barátaid, és mindannyian azt szeretnénk, ha közösen dolgoznánk fel a történteket. Ehhez pedig te is kellesz...csak...hívj fel. Kérlek. - Pár másodperc múlva nyomom csak ki a telefont. Mintha abban reménykednék, hogy hirtelen megszólal. Nem áltathatom tovább magam. Továbblépett. Nem tudom, hogyan, de képes volt rá. Pedig ő a testvérét vesztette el. Akkor én mégis miért nem vagyok elég erős, hogy elengedjem? Hozott egy döntést, amit el kell fogadnom. Persze, mintha arról lennék híres, hogy olyan könnyedén lemondok másokról. Nem adom fel. Ha törik, ha szakad, visszahozom Stefant az életünkbe. Szükségem van rá. Meg persze a többieknek is. Főleg Elenának. Valami nagyon nem stimmel vele, de nem tudom kiszedni belőle, mi a baja. Olyan...könnyedén veszi, hogy Damon meghalt. Ha nem ismerném, azt mondanám, bekattant. De mivel az egyik legjobb barátnőm, sokkal inkább abban vagyok egészen biztos, hogy történik vele valami. Valami, amit akár erőszakkal, de kiszedek belőle. Utálom, hogy nem tudok segíteni. Mostanában egy barátomnak sem tudok segíteni. Ez pedig szörnyű érzés. Sőt megállás nélkül anya nyakán lógok, amivel még ha nem is mondja, de tutira az őrületbe kergetem. Egyúttal pedig valljuk be, elég szánalmas az anyáddal tölteni a nyarat. Persze annál semmi sem mutathat szerencsétlenebb képet rólad, ha olyasvalaki miatt siránkozol, aki még a telefont sem tudja felemelni. Tessék, már megint úgy viselkedem, mint egy idióta, akinek nincs jobb dolga ennél. Elég volt! Én nem ilyen vagyok. Ideje kicsit összekapnom magam, és másra koncentrálni. Mondjuk a...bulizásra. Igen, muszáj lazítanom. Legalább néhány napig. Aztán még bőven ráérek Stefan Salvatorét visszarángatni az életünkbe.
Már épp elhatároztam, hogy keresek valami zsúfolt bárt vagy hasonlót, ami alapvetően nem felel meg az ízlésemnek (de hát muszáj kilépnem a komfortzónámból), amikor megcsörrent a telefonom. Összevont szemöldökkel meredek a kijelzőn szereplő névre, hiszen fogalmam sincs, miért keres. Nem szokott felhívni. Általában én csörgök rá állandóan valamilyen ócska ürüggyel, hogy legalább információkkal lásson el Stefanról. Épp ezért félek felvenni. Végre eldöntöttem, hogy az elkövetkező pár napban amennyire lehet, olyan átlagosan próbálok viselkedni, erre... Jó, mindegy, a kíváncsiságom erősebbnek bizonyul.
- Ric...szia. Valami...öhm...valami gond van? Csak mert épp azon vagyok, hogy élvezzem a...
- Hidd el, nem keresnélek, ha nem lenne fontos, de...beszélnünk kell valamiről. - A hangja olyan komolyan cseng, hogy érzem, ahogy összeszorul a gyomrom.
- Miről van szó? Megrémítesz. Anyával van baj? Elena jól van? Stefannal történt valami? - Életemben nem tartottam még ilyen sokáig vissza a lélegzetem. Ha most nem mond semmit, a telefonon keresztül ölöm meg.
- Ne aggódj, jól vannak. De ezt nem közölhetem telefonon keresztül. Gyere az egyetemhez egy óra múlva. - Letette. Ezt nem hiszem el. Még tiltakozni sem volt időm. Jó, most kicsit nyugodtabb vagyok, mivel állítólag minden szerettem él és virul, de ezer örömmel olvasok be Alaricnak, amint odaértem. Addig fejben készülök is egy hatásos beszéddel.


avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 05.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Szomb. Ápr. 15, 2017 6:25 pm


Elfogadva

Caroline Forbes

Már nagyon vártam, hogy olvashassam a lapod, ami nem meglepő, főleg hogy userem nagy Steroline fan. A karaktert egyszerűen tökéletesen hoztad,
minden egyes sor hű volt Care-hez, kellemes élmény volt olvasni, ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe. Külön tetszett, hogy engem is megemlítettél az előtörténet részben, s már nagyon-nagyon várom hogy belekezdjünk az első játékunkba!  avatar
Vámpír vagyok
✦ Keresem ✦ :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 08.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
89

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Caroline Forbes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Love Bites

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ