Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Karácsonyi álom

Today at 1:24 pm

Hangstúdió

Today at 2:24 am

Mûterem

Yesterday at 6:13 pm

Alagsor

Yesterday at 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Dominik Parker

Hétf. Dec. 11, 2017 12:00 am

Félvér Tábor - Frpg

írta: Vendég
Vas. Dec. 10, 2017 10:59 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Theodore Storm


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Szer. Dec. 06, 2017 1:38 amChris & Steph
+16 (Esetenként durva jeleneteket és nyers megfogalmazásmódot tartalmazhat)

Az érzékeim kiélesedtek, az adrenalin sebesen száguldott az ereimben, az idő körülöttünk azonban mintha lelassult volna, amíg én leugrottam a fáról, és a csaj tarkója felé nyúltam, hogy egy erőteljes ütés kíséretében a földre küldhessem őt. Az elterelésről azt hittem, hogy bejött, elvégre egyből odakapta a fejét, ugyanakkor hamar rájött, hogy az ellenség hátulról közeledik, így mielőtt én bármit reagálhattam volna, már fordult is felém, és egyetlen kézmozdulatával erősen hátrataszított, aminek hatására a hátam és fejem hangosan koppant a fatörzsén.
Nem értettem kicsit sem, hogy mi történt, hogyan volt egyáltalán lehetséges ez, s minden olyan gyors volt, hogy igazán feleszmélni sem volt időm, már csak akkor, amikor éles fájdalom hasított a fejembe és végtagjaimba a gerincemből kiindulva, és vér nem gyülemlett a számba. Csillagokat láttam ugyan magam előtt, de még így is volt annyi lélekjelenlét bennem, hogy érzékeljem a felém áradó eszméletlen mennyiségű gyilkolási vágyat. A helyzet ironikus volt, elvégre eddig mindig én voltam az, aki a vadász szerepét töltötte, most azonban mégis úgy éreztem, hogy hirtelen prédába csaptam át. Mert a csaj erősebb volt nálam. Nem tudtam, hogy mi volt, ki volt, hogy honnan a fenéből szalajtották, egyedül egy dologban voltam biztos: hogy rohadtul nem fogok meghalni. Nem most és nem itt. Hajtott az élni akarás, és a túlélésért bármit képes lettem volna megtenni. Mert nem azért menekültem hét éve, hogy majd most egy semmiből feltűnt kis csaj keze által patkoljak el. Nem, nincs az az isten, hogy hagyjam magam.
A kérdésében valójában nem volt semmi szórakoztató, én azonban hangos nevetésben törtem ki, miközben még mindig ott ültem a fa tövében, ő pedig indulatosan megindult felém. A hangom némi őrületről árulkodott, valójában abban a pillanatban tényleg ezt éreztem, még ha kifejezetten bomlott elméjűnek nem is tartottam magam, de ez az újonnan kialakult szituáció nagyon szórakoztató volt a számomra, meg az is, hogy a kis csajjal ellentétben én kicsit sem voltam mérges. Rajta látszott, annyira látszott, hogy rossz pillanatában kaptam el, s majd felrobbant dühében, de én… még ha én is voltam kiszolgáltatott helyzetben, kicsit sem éreztem veszélyben magam. Mert ez volt az, ami engem éltetett. Az adrenalin, a fájdalom, a vér… Ezekben a dolgokban éreztem magam otthon.
Ahogy tovább magyarázott arról, hogy elárulhatnám, mi a fene bajom van vele, meg hogy megöl és mi az utolsó kívánságom… Mindezeket hallva csak még hangosabban nevettem, még amikor a csontjaimat még jobban összeroppantotta, akkor sem volt fájdalom kiérezhető a hangomból. A csontjaim minden telihold alkalmával eltörtek és összeforrtak, ehhez a fájdalomhoz már olyannyira hozzászoktam, hogy meg sem kottyant a mostani, szinte az csak egy kis bolhacsípés volt.
- Szivi – kezdtem bele végre egy szórakozott mosollyal az arcomon, amint sikerült befejeznem a nevetést. –, az utolsó kívánság azt jelentené, hogy meg fogok halni. Ami való igaz, egyszer be fog következni nagy valószínűséggel, de te azt nem fogod megélni, mert itt és most végzek veled – jelentettem ki határozottan, félelmet nem ismerve. Majd mielőtt bármit reagálni tudott volna, gyorsan felmarkoltam földet, és azt az arca felé szórtam, azzal a céllal, hogy a szemébe menjen, és a látása elhomályosuljon.
Ha sikerrel jártam, ha nem, ezzel szereztem magamnak némi időt, amit kihasználva talpra szökkentem, azonban nem álltam fel, hanem guggoló állást vettem fel, majd a talajtól elrugaszkodva nekiugrottam a csajnak, ledöntve őt a lábairól. A torkánál ragadtam meg, majd teljes erőmből megszorítottam azt, már amennyire a sajgó csontjaim és izmaim engedték, de igazából az adrenalin annyira fűtött, hogy minden fájdalmat kizárt, így nem is éreztem kifejezetten azokat.
- Csak a jófiúk azok, akik megadják az utolsó kívánság esélyét, én pedig minden, csak az nem vagyok. Úgyhogy csak dögölj meg – szűrtem ki a szavakat ingerülten a fogaim közül, miközben még jobban szorítani kezdtem a torkát, majd felemeltem a fejét, és teljes erőből a földhöz csaptam azt. Újra és újra ezt tettem, addig, amíg szét nem loccsant az egész koponyája, vérrel és a kifolyt agyával belepve a talajt, feltéve persze, hogy ő ezt hagyta.

Ready to dance

645◆ Sok-sok szeretettel Mercycredit

I've always thought power is enough…

until I’ve found you


avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
Will Tufor
Léptek száma :
2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Vas. Nov. 26, 2017 9:51 pm


To: Christian

A múlt árnyékában élni, annak terhét viselni egy életen át… tényleg nem egyszerű. Főleg, ha az ember már túlélt ezer évet is. Mégis meddig kell elviselnünk a múltunk súlyát? Amikor a régen elkövetett hibáink végül bekopogtatnak az ajtón, megtorlást követelve. Mégis mi lehetne ekkor a teendő? Mit kellene tennem, ha egy olyan személy tért vissza az életembe, aki… akiről azt hittem, meghalt? Ráadásul az én hibámból. És akit ráadásul szerettem. De az már a múlt és a kötelék végleg el lett tépve azáltal, hogy „árulóvá” váltam. Nem akartam senkinek sem ártani, sőt, a segítő szándék volt bennem, de érdekelni fog ez bárkit is? Nem hinném. És ez a súly most nehéz. A vállamat nyomja és a föld felé taszít. Talán még a saját bosszúmat is enyhíti az, hogy Ő visszatért az életembe. Gondolnom kellene arra, hogy nem csak Dahlia érdemel halált… nem, nem csak ő. Hanem Klaus is, aki miatt Arno családja az életét veszítette. Ez lenne a helyes, hogy ezért is küzdök. De mégis… a múlt hibáját ez elmosná vajon? Ha egy másik bosszút helyeznék a sajátomé elé most? … Bár, belegondolva képmutatás lenne a részemről. Eddig nem érdekelt annyira, hogy Klaus él-e vagy hal. Csak most… most, hogy Arnoról tudom, miszerint él…
Az erdő most megnyugtatónak hatott a számomra, ahogy a fák között sétáltam. Magányra vágytam, arra, hogy még inkább elmerülhessek a gondolataimban, a múltamban. A karjaimat összefontam magam előtt, ahogy a földet pásztáztam. Néha egy faágra léptem, aminek a reccsenése a csendben túl jól hallatszott. Nem akartam feltűnést kelteni, reméltem, hogy rajtam kívül senki sincs a közelben. Idegesen a hajamba túrtam, ahogy mély levegőt vettem.
- Miért… vagy most itt? – Suttogtam magam elé, avagy inkább tátogtam, így nem hallhatott senki. Arnora gondoltam, természetesen. Miért kellett visszatérnie az életembe? Könnyebb volt addig az életem, amíg azt hittem, halott. „Könnyebb”. Nem, nem úgy könnyebb. Szerettem, de az ő halálával megszűnt minden, ami a normális életemhez csatolt és onnantól tényleg… a bosszúmra koncentráltam. Abba temetkeztem. De most a gondolataimba folyton beleférkőzik Ő. Utáltam ezt az érzést, meg akartam szabadulni tőle, hisz a kapcsolatunk a régitől már távol állt. És nem is lehetett már semmi sem úgy, mint egykor volt.
Túlságosan belemélyedtem a gondolataimba, amiből kényszerítettem magam, hogy kiszakadjak. Ekkor néztem végre fel, elhúzva a kezem a hajamtól.
Éreztem, hogy valaki figyel, de azt nem tudtam, honnan. Bár a szituáció roppant mód túlzottan is ismerős volt, hisz Arnoval is hasonló módon találkoztunk, de… hé, lehet ő az? A hirtelen zajra egyből odafordultam, a kezemet felemelve, de végül nem varázsoltam. Nem, nem ott van… a bokor felé néztem el, aztán már ugrott is felém, mire én hátráltam és a kezemmel ezúttal felé suhintottam, így a levegőben löktem hátra, anélkül, hogy hozzáértem volna. A varázslatom erős volt, így a fának csapódhatott. Dühös tekintettel meredtem az ismeretlen támadómra, majd felszegtem az állam.
- Ki a pokol vagy?! – Indultam meg felé, de ha menekülni akart volna, akkor az erőmmel újból a fának csaptam. Nem voltam túl jó lelkiállapotomban vagy épp jó kedvemben, így hát… nos, ez a férfi most megteszi egy játékszernek, nem? Dühlevezetés. Végigmértem a szőkeséget, ahogy tettem felé még pár lépést, mielőtt tisztes távolságba kerültem volna tőle.
- Elárulhatod, mi a fene bajod van velem, vagy… vagy meg is halhatsz, akár most azonnal, ugyanis semmi, ismétlem, semmi kedvem hozzád jelenleg. Igen, szerintem… jobb lesz, ha meghalsz. – Vetettem oda idegesen, majd a tenyeremet az ég felé fordítottam, ezután összébb húztam az ujjaimat, mire a férfi csontjai megroppanhattak.
- Utolsó kívánság? – Szikrázó, dühös tekintettel meredtem rá, mint aki gyilkolni készül. Bár, ez valójában így is volt.591 words || Counting Stars || note: kill you   || kreditI can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found him ●●
●● i found my brother ●●


Léptek száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Kedd Nov. 07, 2017 9:15 pmChris & Steph
A számításaim valóban nem csaltak. Nagyjából egy fél órába telt, hogy még több rendőrautó megérkezzen, és a rendőrök a kutyáikkal együtt elözönljék az egész erdőt, persze az én nyomomat keresve. Valaki mást valószínűleg ez kétségbe ejtett volna, elvégre a kutyák könnyedén megmutathatták volna az irányt, amerre menekültem, de én nem tartoztam az emberek ezen csoportjához. Ennek oka pedig az volt, hogy nem véletlenül nem sikerült még senkinek sem az utóbbi hét évben elkapnia. Értettem ahhoz, hogy hogyan tüntessem el a nyomaimat, és hogyan tűnjek el a szemek elől, így nem, egy cseppet sem féltem. Most persze lehetne azt is mondani, hogy ez a túlzott önbizalom lesz az, ami a vesztemet okozza, de én ettől végképp nem féltem. Magabiztos voltam, tény, de óvatlan nem, és ez azért nem volt mindegy.
Pár óra alatt sikerült már annyi távolságot megtennem, hogy tényleg lehetetlen legyen az, hogy a rendőrök elkapjanak, de ettől nem éreztem magam nagyobb biztonságban, csak még inkább arra ösztönzött, hogy minél távolabb kerüljek ettől a helytől, és hogy minél kisebb legyen a rizikófaktor. Megfordult a fejemben az is, hogy most, hogy úgymond elmúlt a vészhelyzet, felszállok egy buszra és úgy megyek el New Orleansig, de aztán rájöttem, hogy ez nem lenne túl jó ötlet. Nemcsak azért, mert ismerhetik az arcomat az emberek, olyan sokat voltam már a TV-ben, hanem azért is, mert fennállt a lehetősége annak, hogy a zsaruk az erre elhaladó járműveket is megállíttatják, hogy átvizsgálják az utasokat és csomagokat, és ha én eközben pont az egyik buszon tartózkodtam volna, akkor a szabad mozgásterem jelentősen le lett volna csökkentve. Épp ezért biztonságosabb volt gyalog mennem, és állandóan mozgásban lennem, még ha emiatt lassabban is haladtam.
Végül aztán sikeresen megérkeztem New Orleansbe, még ha több napba is telt, de nem számított, mert az üldözőimet ismét sikeresen leráztam, így a kezdeti sietős tempót is felváltotta egy sokkal kényelmesebb. Azonban még így is kimerült voltam, elvégre nem kis távolságot kellett megtennem, de a fáradtság ellenére is sikerült megőriznem az óvatosságomat, és a városba nem merészkedtem be. Ehelyett az itteni erdőben kezdtem el valami menedék után nézni, ahol meghúzhattam magamat. Nem volt épp a legkényelmesebb a kemény földön aludni, de már hozzászoktam, illetve azért is választottam mindig ezt, mert így legalább biztosan nem merültem olyan mély álomba, amiből képtelenség lett volna baj esetén felébredni. Az utóbbi hét évben pedig már teljesen elsajátítottam annak a módját, hogy hogyan aludjak minél éberebben. Részben ezeknek a módszereknek köszönhetően sikerült életben maradnom eddig, illetve azért, mert soha semmitől nem riadtam vissza, ha a túlélésről volt szó. Szemrebbenés nélkül öltem meg bárkit azért, hogy elfedjem a nyomaimat, és ehhez semmi köze nem volt annak, hogy közben vérfarkas is voltam – ez csak még több erőt, gyorsaságot és kifinomultabb érzékeket adott, és még a minden teliholdkor való átváltozás borzalmai is elviselhetők voltak a többi előnyért cserébe, amikre szert tettem.
Az erdőkben már olyan sok időt töltöttem, hogy könnyedén kiismertem magamat bennük, így most is, mondhatni, céltudatosan haladtam és kerestem a megfelelő helyet, ahol az éjszakát tölthettem. Mielőtt azonban ilyet találtam volna, bokrok zörgésének hangja csapta meg a fülemet, amiből egyből tudtam, hogy valami közeledik. Lehetséges volt, hogy nem ember volt, hanem mondjuk állat (bár ezt nem hittem volna), de a reflexeim annyira kiéleződtek már, hogy rögtön kapcsoltam, és a legközelebbi fa felé vettem az irányt, ahová könnyedén felmásztam, hogy aztán a lombjai mögött bújjak meg az érkező személy elől.
Igyekeztem a lélegzetemet is minél jobban visszafogni, miközben mozdulatlanul vártam arra, hogy az illető megjelenjen. Amint ez megtörtént, és megpillantottam egy barna hajú lány alakját, nem volt célom rátámadni vagy elvenni az életét. Tagadhatatlanul szörnyeteg voltam, de odáig még nem süllyedtem, hogy pusztán kedvtelésből gyilkoljak. Ezért hát igazából most is arra vártam, hogy a csaj minél messzebb kerüljön innen, és ha már biztonságos a terep, akkor én is lemerészkedhessek, és sietősen megkeressem a megfelelő búvóhelyet. Valami azonban nem stimmelt.
Biztos voltam abban, hogy nem hallhatott meg a csaj, és mivel nem nézett fel a fák lombjaihoz, nem is láthatott, de valamiért mégis megállt, majd nyugtalanul körülnézett, mintha érezte volna, hogy nincs egyedül. Ez még nem volt elég ok arra, hogy rátámadjak, amikor azonban másodpercek múltán sem indult tovább, hanem a környezetet méregette, cselekvésre szántam el magam. Potenciális veszélyforrásnak éreztem őt, ezért hasznosabb volt, ha kihasználom a meglepetés erejét, és úgy sújtok le rá, mielőtt ő segítséget hívhatna.
Nesztelenül elővettem a hátizsákomból egy apróbb tárgyat, amit eldobtam valamelyik bozótba, mintha ott bujkáltam volna, és véletlenül valami zajt csaptam. Figyelemelterelésnek szántam ezt, ha bejött, akkor addig, amíg a csaj a bokor felé nézett, én leugrottam a fáról, és hátulról támadtam neki, azzal a céllal, hogy a tarkójára mért erős ütés következtében elveszítse az eszméletét, én pedig könnyedén végezhessek vele. Ha azonban a figyelemelterelés nem jött be, én akkor is leugrottam a fáról, mert nem volt vesztegetni való időm, s ha így történt, akkor a csaj felkészülhetett a támadásomra.

Ready to dance

804 ◆ Megkésett és gyenge kezdő Mercycredit

I've always thought power is enough…

until I’ve found you


avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
Will Tufor
Léptek száma :
2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Erdő   Pént. Ápr. 14, 2017 6:12 pm


avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Itt élünk, ez az otthonunk :: New Orleans-
^
ˇ