Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Lafayette temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Lafayette temető   Kedd Jún. 13, 2017 5:49 pm


Klaus & Tatia


Miután leraktam a gyönyörű, illatos rózsákból álló csokrot a lányom sírja elé, felállok és elképzelem, mi minden történhetett volna másképpen. Lehet,  hogy ha nem szöktem volna meg a saját tulajdon családomtól, hogy ha továbbra is engedtem volna, hogy rabszolgakánt tekintsenek rám és marionett bábként rángassanak, talán.. talán szebb életem lett volna. Elkellett volna játszanom, hogy szeretem a férjemet, hogy minden tökéletes. A lányom elől titkoltam volna az egész dolog iránti véleményemet, és így boldogan nőhettet volna fel. Népszerű lett volna, sok barátnővel és talán egy fiúba is szerelembe esett volna. Lettek volna unokáim. Minden tökéletes lett volna. De csak volna.
Ezek a gondolatok járnak a fejemben, mikor meghallom a világ talán egyik legszebb és egyben legfélelmetesebb hangját. A hang irányába fordíttom a fejemet, abban a reménykedve, hogy csak hallucinálok, de nem. Amikor megfordulok szembe találom magam az egyik legősibb hibriddel, a hírhedt.. Niklaus Mikaelsonnal.
Klaussal.. régóta ismerjük egymást. Miután visszatértem a szülőfalumba, már első napomon kialakult '"valami" köztünk. Egy volt a probléma. Nem csak hozzá kötött mélyebb érzés, hanem a fivéréhez, Elijahoz is. Egymásnak ugrasztottam őket, a kegyeimért harcoltak, amit persze én hagytam. Ez a szüleiknek nem tetszett, és mint kiderült, Petrova hasonmás vagyok és a véremmel vámpírokat lehet "készíteni". Esther, az édesanyjuk boszorkány volt, az ő ajánlatába egyeztem bele, hogy a véremért cserébe gondoskodik az örökké való létemről.
Sok minden kavarog a fejemben, mikor meglátom régebbi szerelmemet. Lehetetlen, hogy pont.. pont Ö. Miért nem küldött mást a fentlévő? A sors fintora az, hogy pont itt és most találkozunk. Máshogyan terveztem a visszatértem utáni találkozásomat a Mikaelson családdal, amit nem éppen így eszeltem ki.
Kérdésére már épp válaszoltam volna, mikor szembesül a felismeréssel. Tekintetén látszik, hogy küzd az alkohollal és sokkal, de a sokk győzedelmeskedik. Megrázza a fejét és egy fának támaszkodik.
Miután vége összeszedtem a gondolataimat, válaszolok.

- Klaus.. Tatia vagyok. Tatiana Petrova. Emlékszel még rám?


Fate does not dictate my heart

307 szóban ● zene ●  remélem tetszik!
●●
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lafayette temető   Vas. Jún. 11, 2017 6:57 pmDear Tatia


Néhanapján szerettem volna elmenekülni a világ elől, csak egymagam lenni, egy üveg bourbon társaságában. Ez is egy ilyen nap volt, de túl messzire nem mehettem, mindenképp a városban kellett maradnom. Egy gyerek megváltoztatja az életed, még azelőtt, hogy kibújna a biztonságot nyújtó anyaméhből, én pedig még nem voltam kész erre a változásra. Felemésztett a sötétség, a lényemből fakadó kegyetlenség és vérszomj. Mindezek mellett egy gyermek, ártatlan és tiszta lélekkel... a kettő nem fért össze a fejemben. Én, mint apuka. Még a gondolattól is a hideg futkosott rajtam, sötétséggel átitatott lelkem ordítva tiltakozott a gondolat ellen, de hang nem jött ki a torkomon, csak egy lemondó, kétségbeesett sóhaj tört utat magának.
A temetőnél kötöttem ki, de vagy egy óra hosszat nem léptem át a kapuját, csak előtte támaszkodtam a falnál, egy üveggel a kezemben. Nem szándékoztam bemenni, csak egyik korty követte a másikat, az üveg lassan kiürülni látszott, a problémáim pedig nem oldódtak meg, sőt. Az alkoholtól még reménytelenebbül láttam a világot, s a benne lakókat, a rejtett félelmeim a felszínre törtek és úgy éreztem ennél rosszabb már nem következhet be. Aztán mégiscsak beléptem a kapun, s rögtön megéreztem az ismerős illatot. Ezt az illatot akkor sem felejthetném el ha akarnám, egy hatalmas kudarcra emlékeztetett csak. A hibrideknek annyi volt, nem volt emberi hasonmás többé, de ez volt a legkevésbé fontos most. A hasonmások egyáltalán nem kötötték le jelenleg a figyelmem, megannyi dolog volt mai miatt aggódhattam, aminek köszönhetően búcsút mondhatok a hatalmamnak, elég volt egyetlen óvatlan lépés hozzá. Az illatot követve megindultam a poros úton, semmi jóra nem számítva, ugyanakkor kíváncsian. Elena vagy Katherine, ez volt a legfőbb kérdés és borzasztóan reméltem hogy egyikük sem hozzám érkezett. Néhány perc séta után megpillantottam a kivilágítatlan területen a barna fürtöket, de talán a drága barátom, a bourbon hibájából fakadóan a gazdájukat nem ismertem fel. Csak felsóhajtottam és meg sem próbáltam beazonosítani, vagy rájönni hogy mégis mit kereshet itt éjnek évadján az egyik Petrova ivadék, a temető kellős közepén. - Szóval melyikük vagy? - pislogtam rá elhomályosult tekintettel és erősebben szorítottam magamhoz az üveget, mintha abból nyerném az erőmet. Ez csak egy pótcselekvés volt, ha nem szorítom úgy ujjaim közé az üveget, valószínűleg az egyik sírkőhöz vágom feszültségemben, a pazarlás pedig nem az én asztalom volt. Mielőtt választ kaphattam volna a kérdésre, hirtelen lemerevedtem, mert volt egy nagyon rossz érzésem. Ahogy ott állt, a tartása, a pillantása... Megráztam a fejem és megtámaszkodtam egy fejfán. A whisky mégsem volt a legjobb barátom.  

zene: zombie ■ welcome here, love
■■

Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.

avatar
Hibrid vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 07.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lafayette temető   Vas. Jún. 11, 2017 11:16 am


Klaus & Tatia


Már lassan egy hónapja, hogy újra emberként tértem vissza a Földre. Különös érzés. Szokatlan, hogy tudatában vagyok, hogy halandó vagyok, hogy bármelyik pillanatban véget érhet kínkeserves életem. Egy évezred után.. Megváltás lenne a halál, még akkor is, ha megannyi évszázadon keresztül halott voltam. Voltam.
Mindvégig próbáltam megtartani folytonosan pusztuló jellememet, viszont senki se igyekezett és igyekszik a megmentésemre. Most, hogy a meztelen talpaim alatt már érzem a nedves vagy éppen száraz talaj ropogását, hogy kellemes és hűvös levegőt szívok érzem, hogy élek. És nem kell senkinek se a segítsége. Soha többé.
Szabadidőm nagy részét azzal töltöm, hogy az emberi élet adta lehetőségeket használom ki, például hajnalban futok néhány kört, cukrászdába járok, hogy minden édességet megkóstolhassak, de ezeket mind titokban. Két hasonmásom, Elena és Katherine is Mystic Fallsban tartózkodnak, és Kath mindig is híres volt az agressziójáról, főleg úgy, hogy vámpír, ebből kifolyólag jobb, ha óvatosabb vagyok, mint máskor.
Viszont.. nem csak szórakozok, hanem próbálom felderíteni a múltamat, meglátogatni néhány embert. A mai napon is ez a programom, méghozzá a kislányom sírjának meglátogatása, ami New Orleansban, a Lafayette temetőben.
A mai napig is bűntudatom van, hogy magára hagytam a lányomat. Nem érdemelte meg, sokkal inkább magammal vihettem volna. Féltem. Féltem, hogy ha magammal viszem, és bajba kerülök, őt is megbüntetik. Ezért hagytam a családomnál, jó kezekben.
Nyomon követtem az életét a lányomnak és le se tagadhatom, ugyanis rám ütött. Kedves és gyalázatos volt, talán már naiv. Imádta a falut, imádott mindent és mindenkit, de gyötörte, hogy nem ismeri az édesanyját. Ezért miután már hivatalosan is felnőtt lett, megszökött, azzal a céllal, hogy felkutat.. Engem.
A régebbi New Orleansban kötött ki, ott telepedett le - ahol anno én is pár évre - és ott kutakodott. Maga alatt vágta a fát, mert közben nem csak az én titkaimra, hanem mások titkaira is fényt derített. Boszorkánynak hitték, ezért máglya halálra ítélték. Egyértelműen nem élte túl, ezért a boszorkányok temetőjébe temették el.
Ezekkel a gondolatokkal guggolok le és rakok egy csokor rózsát egy sír lábához, melyen ékes betűkkel Charlotte Petrova neve szerepel.


Fate does not dictate my heart

337 szóban ● zene ●  lesz majd jobb is!
●●
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Lafayette temető   Pént. Ápr. 14, 2017 6:14 pm


avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
345

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lafayette temető   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Lafayette temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Honebochi – Csont temető
» Falu temetője
» A falu temetője
» Város temetőjétől és a rét közti dombos rész
» Angyal Temető (Brooklyn)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: New Orleans :: Külváros-
^
ˇ