Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
➴ mr. colin o'donoghue
Keresem :
➴ my victims
Léptek száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Vas. Dec. 03, 2017 12:18 am
To: Anie'


Éreztem azt, miszerint boszorkány, s ez mindennél jobban felkeltette bennem a gyilkos ösztönöm. Persze, akadtak kivételek, akikkel úgymond együtt tudtam dolgozni, de mindenki más felkerült a „megöllek” listámra. Ritkaságnak számított ugyanis, ha szövetkezésbe kerültem velük, főként, miután egy teljes koven sikeresen félreállított, így persze, nem volt csoda a bizalmatlanságom az irányukba. Meg amúgy is... természetfeletti lények, én pedig valamilyen módozatban vadásznak minősültem, tehát reálisan igen, nos a fejüket szerettem volna trófeának a szekrényem tetejére. Így voltam a mostani lánnyal is, aki ki tudja mióta él, de nem lehetett kezdő, tekintve, hogy kivédte a nyilacskámat.
- Ha jobban hangzik a számodra, akkor lehetsz a halottam is. - Incselkedtem vele, miként jól esett a szórakozás okozta öröm. Volt benne valami igazán egyedi, ami miatt nem állhattam meg azt, hogy erre ne válaszoljak neki vissza valamit. Tehát megtettem, s most örömmel fürkészhettem a reakcióját, miszerint mit is reagál minderre.
- Miből gondolod, hogy nem? - Érdeklődöm, felvont szemöldökkel. Naiv, ha azt hiszi legyőzhet. Nem egy mai vámpír vagyok, hanem lassacskán ezer éves, ami igazán soknak számító. A kor pedig tagadhatatlanul előnyökkel jár. Megtanulod elsajátítani a magad részére a fájdalmat, s megismerkedhetsz mindenféle szituációval, főként, ha egy szánalmas kis boszival sodor össze a sors. Milyen ironikus is, miként nekem mostanában csak velük van dolgom.. mi ez nálam? Valami átok?
- Nem is akarom, hogy egyből meghalj... - Jegyzem meg halkan, ahogy figyelem őt. Kitépi magából a nyilat, azért kár, hogy nem nyöszörög... - Csalódott lennék, ha hamar távoznál. - Teszem hozzá még vigyorogva, ahogy végül ellépek tőle a megjegyzett mondatom után. Szépen végig csúszik a földön, míg én magán a válaszon töprengek. Vajon mi lenne erre a megfelelő reakció, vagy netán lépés? Nem akarom leleplezni magam, de azt sem akarom, hogy... ne tudja.
- Túl öreg vagyok ahhoz, hogy egy magadfajta árthasson nekem.. - Fürkészem a vonásait, s ezzel minden egyes rezdülését. Valahogy fura volt, hogy minderre nem lép, nem támad, s meg sem rezdül. Miért nem teszi? Miért csak egyirányú a dolog? Valamit tudna, amit én nem? De azt... hogyan? Pislogva nézem egy darabig, mire megszólal, s ekkor döbbenten meredek felé. Ezt most komolyan megkérdezte? Istenem, gyere le.. Felsóhajtok, a szemeimet forgatva, és visszalépek hozzá, magamhoz fogva egy nyilat.
- Ah, kérlek, kedvesem... - Szabad kezemmel lerántom magamról a csuklyát, felesleges kis kellék, míg a fekete fürtjeimet összeborzolja a szél. - ...boszorkány vagy. - Hajolok le mellé, térdelő helyzetbe kerülve. - Én meg vadász. - Döntöm oldalra a fejem. - Rakd össze a kettőt. Személyesebb indokom nincs hozzád... - Emelem meg a kezem, hogy egy újabb nyilat szúrjak belé, ha csak meg nem állít. Ugyanis, ha megteszi, akkor nem ölöm meg, hisz' lám-lám a mellkasa felé lendítem a kezem. Mily' véletlen?! Oh, dehogy!


445 || Friction || - ||  kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found him ●●
●● i found my brother ●●


Léptek száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Csüt. Okt. 19, 2017 3:21 pm


To: Victor

rég láttalak, kedves

Összehúztam a szemeimet. Túl hamar, túl gyorsan szedte össze magát és mintha nem hatott volna rá a varázslatom. Egy átlagos vámpír már rég a földön fetrengett volna, miközben azért könyörög, hogy fejezzem be, de ő… ő nem így tett. A gyilkos ösztön csillanását is láttam a tekintetében, így egy fél pillanatra magam is megijedtem. De ez hamar eltűnt és érdeklődve fürkésztem őt.
- A végzetem? – Kérdeztem vissza, miközben halványan elmosolyodtam. Magam sem tudtam, miért, de olyan furcsa érzés kerített a hatalmába, hogy mosolyognom kellett. Figyeltem, ahogyan feláll és egyet hátrébb léptem.
- Ígérted, persze. De nem hinném, hogy ez össze fog jönni… - Újabb lépést tettem hátra. A magabiztosságom nem illant el. Nem engedhettem, hogy azt lássa: félek. Mert ez nem is félelem volt. Inkább… hm. Az adrenalin szintem az egekbe szökött tőle és izgatottá is tett a helyzet. Láttam, hogy mit akar, de ellenkezni már nem tudtam. Felnyögtem, ahogy a fának csapódtam, majd a nyilat éreztem magamba fúródni. A gyomromhoz nyúltam, a vér szivárgott belőlem. Elvigyorodtam a fájdalom ellenére és így emeltem fel a fejem, hogy rápillanthassak. Egyenesen a szemébe.
- Ennyitől én még nem fogok meghalni. – Morogtam, majd az arcomról fokozatosan olvadt le az a vigyor. Helyére meglepettség került és értetlenség. Tényleg ő lenne az? Az, akire gondoltam? Képtelenség. A nyilat egy határozott mozdulattal téptem ki magamból, amikor a fülemhez hajolt és beszélni kezdett. A hanga, a szavak ellenére simogató volt… talán csak a régi, közös múlt miatt éreztem annak. Olyan rég nem találkoztunk… azt hittem, meghalt. Mi a franc folyik itt?
- Az éveinek a számát…? Mondd csak, milyen idős vagy, vámpír? – Rávillantottam a tekintetemet. Aztán ellépett tőlem, így a földre csúsztam, kezemben a nyíllal, amit aztán eldobtam magam mellé. A gyomromra szorítottam a kezemet. Felpillantottam a férfira. A szél kissé felerősödött, így a hajamat folyton az arcomba fújta.
- …van okod rá, hogy megölj engem? – Kérdeztem egy fokkal halkabban. Arra próbáltam rájönni, hogy ismer-e engem valahonnan, vagy tudja-e, ki vagyok pontosan. Mert hát… ő utoljára nem így látott. Akkoriban egészen másképp néztem ki. Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy nem a régi hibám miatt hajt a halálomra, hanem valami egészen más áll a háttérben… válaszokat akartam. Eközben viszont teljesen leengedtem a védelmemet, így ha akart, volt lehetősége ismét rám támadni.

374 szó || imádtam a reagod, kedves  I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
➴ mr. colin o'donoghue
Keresem :
➴ my victims
Léptek száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Szomb. Okt. 14, 2017 12:42 am
To: Anie'


Az éjszaka a végtelen fekete mélységbe ránt, s szinte árnyként olvadok be e palástba. A zord hangulat, a frusztrált légkör, a rideg képek.. -, mind egy-egy megélt helyzet, amely magát a temetőt tükrözi. Lassú, fürge, s kifinomult mozdulatok. Egyszerű, de mégis könnyed játék az, amelyet először az eldobott penge, s majdan másodjára a kilőtt nyíl képez. Újabb párosítás következik, ahogy a nőt figyelem, miközben a zsigereimben érzem, miszerint helyben képes lennék darabokra szaggatni. Azóta a bizonyos visszajövetel óta, nos minden másabbá vált. Intenzívebben reagálok a természetfeletti jelenlétre, százszorta kegyetlenebbül gyilkolom őket, ezáltal nem tűrve meg a létezésüket. Ösztönösen lépek egyet előrébb, s az elhangzott szavak értelmetlenül csengenek a fülemben. Nem válaszolok rá, ahogy meg sem mozdítom az eszközt, így támadásnak semmi nyoma a részemről. Mélyen töprengek, magamba burkolózva. Ügyesen tért ki a penge iránya elől, s egyetlen kézmozdulatával szelte ketté a gyönyörűen elkészített nyilat. Gyors reakcióval rendelkezett, ami egyébként nem lenne meglepő, ha éppenséggel vadásszal állnék szemközt, de egy mezei boszorkány...

A fák sűrűn eltakarták a tópartot, melynek vizén játszi könnyedséggel felcsillant az éjszakai égbolt. A gyönyörűen ezüstös Hold szinte még ki is rajzolódott, míg az ezernyi csillag egy-egy megjelölt, olykor a széltől megrezzent víz hullámaitól függő pontokban ragyogott. A hideg nyirkossá változtatta az időt, és a kései órák szinte jelzésértékűvé tették, hogy jobb lenne nem kint tartózkodni jelenleg. Lassú, megfontolt lépéssel kerültem előrébb, ahogy megfeszítettem a fegyvert.
- Mond csak, készen állsz? - Kérdeztem lágy suttogású, de mégis eltökélt hangon, ahogy a tőlem pár méterre álló nőre pillantottam - Stephanie-ra. - Ha esetleg szeretnél meghátrálni... még megtehetted. - Hangom a végére kissé megremegett, ahogy a felettem lévő peremre tekintettem. Szinte éreztem, hogy megfeszülnek az idegszálaim. Féltem attól, hogy a nyíl eltalálja, s ezzel megsebzem, azaz fájdalmat okozok neki. Sosem akartam volna ártani... számára nem. Túl értékes volt, attól eltekintve, hogy minden körülöttem lévő másik egyed, szinte ellenezte volna e titkos románcot. Az apám, a bátyám...
Jobb kezem ujjai megremegtek a nyílvesszőn, feljebb emelve ekkor a célzási pontot. S amint nem mutatott ellenkezést, nos elengedtem. Hagytam, hagyj süvítsen tova a levegőben, s vágtázzon át egyenesen Steph homloka felé. Tökéletes lövés volt, mint mindig, míg ő... ő kezdőnek bizonyult e téren. Mégis gyakoroltunk. Ő és én... én és ő... az éjszakába olvadva.

A szavak, az ezt követő varázslat, s majdan a fájdalom..
Reflexszerűen rogytam térdre, s az átmeneti gyötrelem egy pillanat múlva köddé veszett. Kizártam, odébb dobva, s a mélységbe lökve. A porba esett ezzel egyaránt az íj, és vele együtt landolt természetesen a nyíl. Gyilkos ösztön csillant fel ekkor az íriszeimben, s mély dühvel telt morgás szökött ki belőlem. Gyűlöltem...
- A végzeted vagyok, kedvesem. - A szavak szinte csengtek a ridegségtől, és a hűvös gyilkolási vágytól. - S mint ígértem... - Álltam fel, meg se rezzenve a fejfájástól. - ...megöllek. - Suttogtam elhalón, s mégis mérhetetlen hévvel. Előrébb léptem egyet, ahogy a tegezből előhúztam a pillanatok tört része alatt egy nyilat, majd a nőt a fának szegeztem. Nem volt több ez az idő, mintsem pár másodperc. S míg a fának csapódást érezhette hátulról, nos addig előröl a gyomrába került egy szépen faragott kis nyíl. Régen is magam készítettem, s most sem volt ez másként. Szinte minden egyes darab árulkodott a gazdájáról -, rólam.
- Szóval... - Hajoltam egészen közel hozzá, ahogy a leheletem szinte a fülét cirógatta. - ...mielőtt lebecsülsz valakit, nos mérd fel az adottságait, az éveinek a számait, és a tapasztalatának a mértékét. Túl elhamarkodottan ne ítélj, boszi. - A csuklyám a lány arcához ért, s amint ez megtörtént, nos rögtönzötten mozdultam hátrébb, míg ő maga lecsúszhatott a talajra, és megküzdhetett a hőn szeretett nyilának fájdalmi érzetével.
Szenvedő alany - futott át az elmémen egy röpke pillanatra, míg senyvedő alakját bámultam az éjjeli sötétségben.


609 || Unbreakable || - ||  kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found him ●●
●● i found my brother ●●


Léptek száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Szomb. Szept. 30, 2017 6:55 pm


To: Victor

rég láttalak, kedves

Érzem, hogy hamarosan eljön az én időm. Az, amikor is bosszút állhatok a bátyám miatt… Dahlia halott lesz. Annyiszor elképzeltem már a könyörgő tekintetét, az arckifejezését, szinte hallottam a szavait is a fülemben csengeni. Láttam a vért, amiben fetreng. Igen, számtalanszor felrémlett lelki szemeim előtt, hogyan is fogja végezni az az átkozott, ribanc Dahlia. Ellopta tőle a bátyámat és többé vissza sem adta. Vagyis amikor Will hazaszökött, már nem volt önmaga és ezt mind ő tette vele. Sosem fogom megbocsátani neki, épp ezért kell mindenáron bosszút állnom rajta. Willért. És magamért is. Néha elgondolkodtam azon, mi lesz, ha beteljesítem a bosszúmat. Nincs senkim. Szó szerint egymagam vagyok a világon, nincs, mi éltessen. Ha Dahlia végre halott lesz, a lelkem felszabadul és… utána mi jön? Céltalanul sínylődök majd életem hátralevő részében? Sóhajtottam egy aprót. A lábaim valamiért a temetőbe hoztak. Talán pont azért, mert megint csak a bátyámon járt az eszem… nem itt volt ugyan eltemetve, hanem kicsit messzebb, de a hely azért úgymond passzolt a hangulathoz.
Azonban a figyelmemet hamar el kellett szakítanom arról, ami igazán foglalkoztatott, ugyanis érzékeltem, hogy valaki van a közelemben. A támadása elől egy ügyes mozdulattal tértem ki, majd egyből arrafelé fordultam, amerről a dobópenge érkezett. Mégis ki lenne az, aki az életemre akar törni? Ez futott végig át az agyamon, ugyanis a városban nem igazán voltak ismerőseim, sem pedig haragosaim. De valakinek mégsem tetszett a pofim, ha máris meg akart ölni. A férfit látva összehúztam a szemem, végül pedig ajkaim hamiskás mosolyra húzódtak, ahogy az alak tovatűnt. Félsz? Jól teszed. Fordultam utána, aztán ahogy megpillantottam őt, felemeltem a kezem. Ahogy a nyíl elkezdett repülni felém, egy laza mozdulattal, a levegőben tört ketté, ahogy a kezemmel lendítettem.
- Ennél több kell, ha meg akarsz ölni, idegen. – Szólaltam meg végül és igyekeztem továbbra is kivédeni a támadásait a varázslatokkal. Közben azon kezdtem gondolkozni, honnan annyira ismerős ez a férfi… a hangja. A kisugárzása nem, de a hangja túlságosan is az volt. Ám a gyilkos szándékot is éreztem benne, így nem gondolkodtam túl sokat.
- Nem tudom, miért akarsz megölni, de előre szólok, nem fog sikerülni. Nem a béna boszorkányok közül való vagyok… sajnálom. – Ejtettem meg felé egy mosolyt, majd a fájdító bűbájt kezdtem mormolni magam elé. A gyorsaságából ítélve vámpír volt, így hát hatnia kellett a varázslatnak, ami sokkalta erősebb volt, mint egy átlagos boszorkányé lett volna.
- Ha van energiád a fájdalom mellett… válaszolhatnál. Ki vagy te? – Kérdeztem, de közelebb nem mentem hozzá. Na meg fel voltam készülve arra is, hogy netalántán a fájdalommal nem törődve támad rám ismét.

423 szó || örülök nekedI can promise you one thing for sure

I will never ever betray you

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
➴ mr. colin o'donoghue
Keresem :
➴ my victims
Léptek száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Csüt. Szept. 28, 2017 11:52 pm
To: Anie'


Évek teltek el a visszatérésem óta, s mégis annyira szokatlan még most is e világ. Maga a létezés gondolata, ahogy szinte végig húzhatom az ujjaimat egy-egy tárgyon, ahogy méterekkel távolabbról is tökéletesen hallok mindent, míg persze, az éjszakai látványkép sem bánthatja az íriszeimet. Érzek felfokozottabban, lélegzem feleslegesen, és újra ösztönlényként tengődhettek. A fajtársaim mellett sétálok el nap, mint nap, s voltaképpen nem kellene őket bántanom, de mindenben a fegyvert látom. Azelőtt másabb volt, hiszen csak emberekre vadásztam, nem felidézve a múltam zálogsorát, de most... e pillanat hevében, nos elfeledtem mindazt, ki voltam. A halotti lét megváltoztató, elgondolkoztató, s eltipró. A túloldalon állni őrjítő érzés, hiszen nem támaszkodhatsz másokra, mintsem magadra. Az egykori szeretteid nincsenek jelen, az életed pedig egy örökké tartó börtönnek tűnik. Elzár a magány, megöl az üresség, és kitép belőled mindent a fájdalmas emlék. Olyan ez az egész, mintha láncra vertek volna, és fogolyként lennél nyilvántartva. Vergődhetsz, ordíthatsz, és küzdhetsz ellene, de... el nem törölhetted. Vele kell élned, bele kell törődnöd, és meg kell szoknod. Tudod milyen az, amikor a halálod után nem kaphatsz megnyugvást? Éreztél már végtelennyi űrt a mellkasodban, melyet semmi sem tölthet be? S mond csak, túlélted volna ép ésszel, ha mindezt megélve visszakerülhettél volna az élők közé? S gondoltál már arra, hogy milyen meghalni?
Álmatlan éjszakák gyötörnek, rémisztő képek üldöznek, s megannyi emlék... emlék villan be az elmémbe, amelyre nem szívesen emlékszem. A kollégium szinte kihaltnak tűnt, ahogy elhagytam, s utamat vettem egy ismeretlen város felé. Újabb vadászatnak néztem elébe, s ezzel egy éjszakának, amellyel megpecsételtem a sorsom. Régen annyival könnyebb volt, ahogy az apám utasításait követve fejlődtem, ahogy a testvéremmel együtt gyakorolhattam, s ahogy esténként titokban találkozhattam azzal, akit igazán szerettem. Könnyedén olvadtam bele a sötétségbe, s rejtőztem el az árnyékok végtelenségében. Lépteket tettem, melyekkel ismeretlen övezetre léptem, s mindaddig meg sem álltam, míg egy üdvözlő tábla, nos arra nem késztetett. „New Orleans” - állt rajta a felirat, s egy ravasz félmosollyal már tovább is indultam.
Utcáról utcára haladtam, ám egyetlen kóbor lélekre sem akadtam. Az áldozatok nem jöttek könnyedén velem szembe, mintsem általában. Vészjósló volt ez a hatalmas csend, amelyet megszokott módon, vihar előtt tapasztalunk. Mégis türelmetlenül mentem tova, átszelve a házak sorait, elhagyva a főteret, és belemászva valami egészen sötétbe. Nem sokkal később, egy temető környékén kötöttem ki.
Áthaladtam a „Lafayette cemetery” felirat alatt, és a közvetlenül nyitott kapuk között. Egy ideig csak a sírok átfogó sorai közt bóklásztam, a neveket bámulván, mintsem egyféle rejtélyt. Figyeltem a néhol megcsillanó ezüstös Holdat a sírkövek felületén, míg máskor az üresség hangját hallgattam. Csupán percek múltak el, s mégis óráknak tűnt az idő. Egészen mélyen szívtam magamba a levegőt, és vettem az irányt egy nem messze álló kriptához. A vámpírgyorsaságomat használva ugrottam fel a tetejére, és szinte hangtalanul landoltam. Megbújtam, lehúzódtam, és guggoló helyzetből hallgatóztam. Semmi... színtiszta hangtalanság, s tökéletes csendesség. Körül pillantottam, míg íriszeim szinte gyilkosan csillogtak a holdfényben. Lassan kúsztam odébb, és egyetlen ugrási kísérlettel, nos megkapaszkodtam az egyik erősebbik faágban. Felhúztam magamat, aztán ugrándozva, s fürgén a tetején voltam. Csendben elrejtőztem a lombok mögött, de a hallásom minden apró kis neszt észrevett, míg nem valós emberi léptek ütötték meg a fülem. Ilyenkor... mégis ki van itt? A szívverését, egészen messziről hallani lehetett, sőt nem beszélve a lélegzéséről, míg a hab a tortán a származása volt.
A sötétkék szövetkabátom belső zsebéből, máris előkerült egy gyönyörű csillag alakú dobópenge, amelyet se szó, se beszéd nélkül képes voltam elhajítani, amint közelebb ért hozzám. A célzás tökéletes volt, de a reflexszerű mozdulat már csak rajta múlott. Egyetlen szökkenés, és máris a talajon kötöttem ki. Térdre érkezvén, pillantottam rá a jéghideg íriszeimmel, és egy rideg mosolyra húztam az ajkam. A következő pillanatban pedig fürgén eltűntem a szeme elől, a kripta háta mögött voltam, aztán pedig a tetején. Leszedtem a hátamról az íjat, amihez társítottam egy nyilat. A kettő összegzésével pedig készen álltam az újabb támadásra. Célba vettem a nőt, és megfeszítettem az eszközt. A zsigereimben éreztem, miszerint boszorkány... de nem mostani származású, hiszen erősebb volt a kisugárzása, és annyira ismerős. De nem tudtam mire vélni az érzést..
- Ne aggódj, ígérem, miszerint gyors halálod lesz. - Hirtelen szerűen állok fel a kripta tetején, és engedem el a nyilat, amely tökéletesen célba veszi őt. - Szóval értékeld, kérlek, ugyanis általában nem vagyok ennyire kegyes. - Ugrom le, ahogy egy újabb nyilat feszítek ki. Lássuk csak mennyire erős..


715 || Revolution || - ||  kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Kedd Jún. 13, 2017 5:49 pm


Klaus & Tatia


Miután leraktam a gyönyörű, illatos rózsákból álló csokrot a lányom sírja elé, felállok és elképzelem, mi minden történhetett volna másképpen. Lehet,  hogy ha nem szöktem volna meg a saját tulajdon családomtól, hogy ha továbbra is engedtem volna, hogy rabszolgakánt tekintsenek rám és marionett bábként rángassanak, talán.. talán szebb életem lett volna. Elkellett volna játszanom, hogy szeretem a férjemet, hogy minden tökéletes. A lányom elől titkoltam volna az egész dolog iránti véleményemet, és így boldogan nőhettet volna fel. Népszerű lett volna, sok barátnővel és talán egy fiúba is szerelembe esett volna. Lettek volna unokáim. Minden tökéletes lett volna. De csak volna.
Ezek a gondolatok járnak a fejemben, mikor meghallom a világ talán egyik legszebb és egyben legfélelmetesebb hangját. A hang irányába fordíttom a fejemet, abban a reménykedve, hogy csak hallucinálok, de nem. Amikor megfordulok szembe találom magam az egyik legősibb hibriddel, a hírhedt.. Niklaus Mikaelsonnal.
Klaussal.. régóta ismerjük egymást. Miután visszatértem a szülőfalumba, már első napomon kialakult '"valami" köztünk. Egy volt a probléma. Nem csak hozzá kötött mélyebb érzés, hanem a fivéréhez, Elijahoz is. Egymásnak ugrasztottam őket, a kegyeimért harcoltak, amit persze én hagytam. Ez a szüleiknek nem tetszett, és mint kiderült, Petrova hasonmás vagyok és a véremmel vámpírokat lehet "készíteni". Esther, az édesanyjuk boszorkány volt, az ő ajánlatába egyeztem bele, hogy a véremért cserébe gondoskodik az örökké való létemről.
Sok minden kavarog a fejemben, mikor meglátom régebbi szerelmemet. Lehetetlen, hogy pont.. pont Ö. Miért nem küldött mást a fentlévő? A sors fintora az, hogy pont itt és most találkozunk. Máshogyan terveztem a visszatértem utáni találkozásomat a Mikaelson családdal, amit nem éppen így eszeltem ki.
Kérdésére már épp válaszoltam volna, mikor szembesül a felismeréssel. Tekintetén látszik, hogy küzd az alkohollal és sokkal, de a sokk győzedelmeskedik. Megrázza a fejét és egy fának támaszkodik.
Miután vége összeszedtem a gondolataimat, válaszolok.

- Klaus.. Tatia vagyok. Tatiana Petrova. Emlékszel még rám?


Fate does not dictate my heart

307 szóban ● zene ●  remélem tetszik!
●●
Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
△ joseph 'bloody king' morgan
Léptek száma :
22

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Vas. Jún. 11, 2017 6:57 pmDear Tatia


Néhanapján szerettem volna elmenekülni a világ elől, csak egymagam lenni, egy üveg bourbon társaságában. Ez is egy ilyen nap volt, de túl messzire nem mehettem, mindenképp a városban kellett maradnom. Egy gyerek megváltoztatja az életed, még azelőtt, hogy kibújna a biztonságot nyújtó anyaméhből, én pedig még nem voltam kész erre a változásra. Felemésztett a sötétség, a lényemből fakadó kegyetlenség és vérszomj. Mindezek mellett egy gyermek, ártatlan és tiszta lélekkel... a kettő nem fért össze a fejemben. Én, mint apuka. Még a gondolattól is a hideg futkosott rajtam, sötétséggel átitatott lelkem ordítva tiltakozott a gondolat ellen, de hang nem jött ki a torkomon, csak egy lemondó, kétségbeesett sóhaj tört utat magának.
A temetőnél kötöttem ki, de vagy egy óra hosszat nem léptem át a kapuját, csak előtte támaszkodtam a falnál, egy üveggel a kezemben. Nem szándékoztam bemenni, csak egyik korty követte a másikat, az üveg lassan kiürülni látszott, a problémáim pedig nem oldódtak meg, sőt. Az alkoholtól még reménytelenebbül láttam a világot, s a benne lakókat, a rejtett félelmeim a felszínre törtek és úgy éreztem ennél rosszabb már nem következhet be. Aztán mégiscsak beléptem a kapun, s rögtön megéreztem az ismerős illatot. Ezt az illatot akkor sem felejthetném el ha akarnám, egy hatalmas kudarcra emlékeztetett csak. A hibrideknek annyi volt, nem volt emberi hasonmás többé, de ez volt a legkevésbé fontos most. A hasonmások egyáltalán nem kötötték le jelenleg a figyelmem, megannyi dolog volt mai miatt aggódhattam, aminek köszönhetően búcsút mondhatok a hatalmamnak, elég volt egyetlen óvatlan lépés hozzá. Az illatot követve megindultam a poros úton, semmi jóra nem számítva, ugyanakkor kíváncsian. Elena vagy Katherine, ez volt a legfőbb kérdés és borzasztóan reméltem hogy egyikük sem hozzám érkezett. Néhány perc séta után megpillantottam a kivilágítatlan területen a barna fürtöket, de talán a drága barátom, a bourbon hibájából fakadóan a gazdájukat nem ismertem fel. Csak felsóhajtottam és meg sem próbáltam beazonosítani, vagy rájönni hogy mégis mit kereshet itt éjnek évadján az egyik Petrova ivadék, a temető kellős közepén. - Szóval melyikük vagy? - pislogtam rá elhomályosult tekintettel és erősebben szorítottam magamhoz az üveget, mintha abból nyerném az erőmet. Ez csak egy pótcselekvés volt, ha nem szorítom úgy ujjaim közé az üveget, valószínűleg az egyik sírkőhöz vágom feszültségemben, a pazarlás pedig nem az én asztalom volt. Mielőtt választ kaphattam volna a kérdésre, hirtelen lemerevedtem, mert volt egy nagyon rossz érzésem. Ahogy ott állt, a tartása, a pillantása... Megráztam a fejem és megtámaszkodtam egy fejfán. A whisky mégsem volt a legjobb barátom.  

zene: zombie ■ welcome here, love
■■Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Vas. Jún. 11, 2017 11:16 am


Klaus & Tatia


Már lassan egy hónapja, hogy újra emberként tértem vissza a Földre. Különös érzés. Szokatlan, hogy tudatában vagyok, hogy halandó vagyok, hogy bármelyik pillanatban véget érhet kínkeserves életem. Egy évezred után.. Megváltás lenne a halál, még akkor is, ha megannyi évszázadon keresztül halott voltam. Voltam.
Mindvégig próbáltam megtartani folytonosan pusztuló jellememet, viszont senki se igyekezett és igyekszik a megmentésemre. Most, hogy a meztelen talpaim alatt már érzem a nedves vagy éppen száraz talaj ropogását, hogy kellemes és hűvös levegőt szívok érzem, hogy élek. És nem kell senkinek se a segítsége. Soha többé.
Szabadidőm nagy részét azzal töltöm, hogy az emberi élet adta lehetőségeket használom ki, például hajnalban futok néhány kört, cukrászdába járok, hogy minden édességet megkóstolhassak, de ezeket mind titokban. Két hasonmásom, Elena és Katherine is Mystic Fallsban tartózkodnak, és Kath mindig is híres volt az agressziójáról, főleg úgy, hogy vámpír, ebből kifolyólag jobb, ha óvatosabb vagyok, mint máskor.
Viszont.. nem csak szórakozok, hanem próbálom felderíteni a múltamat, meglátogatni néhány embert. A mai napon is ez a programom, méghozzá a kislányom sírjának meglátogatása, ami New Orleansban, a Lafayette temetőben.
A mai napig is bűntudatom van, hogy magára hagytam a lányomat. Nem érdemelte meg, sokkal inkább magammal vihettem volna. Féltem. Féltem, hogy ha magammal viszem, és bajba kerülök, őt is megbüntetik. Ezért hagytam a családomnál, jó kezekben.
Nyomon követtem az életét a lányomnak és le se tagadhatom, ugyanis rám ütött. Kedves és gyalázatos volt, talán már naiv. Imádta a falut, imádott mindent és mindenkit, de gyötörte, hogy nem ismeri az édesanyját. Ezért miután már hivatalosan is felnőtt lett, megszökött, azzal a céllal, hogy felkutat.. Engem.
A régebbi New Orleansban kötött ki, ott telepedett le - ahol anno én is pár évre - és ott kutakodott. Maga alatt vágta a fát, mert közben nem csak az én titkaimra, hanem mások titkaira is fényt derített. Boszorkánynak hitték, ezért máglya halálra ítélték. Egyértelműen nem élte túl, ezért a boszorkányok temetőjébe temették el.
Ezekkel a gondolatokkal guggolok le és rakok egy csokor rózsát egy sír lábához, melyen ékes betűkkel Charlotte Petrova neve szerepel.


Fate does not dictate my heart

337 szóban ● zene ●  lesz majd jobb is!
●●
Vissza az elejére Go down

TémanyitásTárgy: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   Pént. Ápr. 14, 2017 6:14 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..   

Vissza az elejére Go down
 

Victor & Stephanie || The end is not as fun as the start..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller
» Stephanie Lyesmith / Tűzvirág
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Ahol csak a képzelet szab határt :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ