Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Larissa Blackwell
Yesterday at 10:14 pmvodka juice ~ Alesea & Larissa

Larissa Blackwell
Yesterday at 9:51 pmFounding Fathers pub

Cedric Sutton
Yesterday at 3:08 pmMosdó

Christian E. Gray
Yesterday at 2:49 pmCafe du Monde

Christian E. Gray
Yesterday at 2:19 pmAz Ötök tanácsterme

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 1:38 pmJosette Saltzman

Kai Parker
Yesterday at 1:23 pmHazel & Damien - You saved me....

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 9:25 amKonyha

Damon Salvatore
Yesterday at 5:16 amA psychic && a vampire

Damon Salvatore
Yesterday at 5:09 am
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 6
Boszorkányok 9 3
Vérfarkasok 2 4
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 4 3
Emberek 1 2
Összesen 28 20

Share | 
 

 A sötét erdõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: A sötét erdõ   Csüt. Okt. 11, 2018 3:13 pmTo: Mr. Darts'


Zack & Kai
Miért is nekem kell elvégezni a piszkos munkát, mikor ott van millió másik démonka, akit elküldhetne Mystic Fallsba, hogy megnézze az őrült démon kaszabolót? Bár, ami azt illeti, talán mégis jobb, hogy engem küldött, nem valamelyik másik vadbarmot, aki képes volt megölni a kis szövetségesemet is. Nem, igazából lövésem sincs, melyik démonfattya volt az, aki elintézte Zacket, de egyáltalán nem díjaztam a dolgot. Az egyetlen kézzel fogható szövetségesem a homályba veszett... bár, jobban belegondolva, el sem kezdődött igazán ez a szövetség. Nos, de már utána vagyunk. Jó hír, hogy a pokolban nem láttam… oh várjunk, ez valójában rossz hír. Ezek szerint máshova jutott a lelke? Netán odafentre? Egy pillanatra felpillantottam az égre, miközben tovább haladtam a megadott hely felé. A Mystic Falls-i erdő. Milyen eredeti. Legjobb hely a démonok elűzésére, mi? Hm, engem nem fog egykönnyen elintézni. Láttam, ahogy egy démon elég, majd eltűnik, visszatérve a pokolba, Kath nénihez. Aztán közelebb léptem, hogy szemügyre vehessem a kis boszinkat. Felvontam a szemöldököm a kérdésére, de egyelőre vártam és nem szólaltam meg; egészen addig, míg felém nem fordult. Mikor ez megtörtént, egy tőrt repítettem felé, mely egyenesen a feje mellett suhant el, majd szúródott egy fának a törzsébe.
- Nem mondták még, hogy mindig jól nézz a hátad mögé? Ki tudja, ki támad rád legközelebb… - Léptem volna felé, de ekkor, ebben a pillanatban szúrtam ki a kiásott hullát. Zack Reed. A szövetségesem. Ez az átkozott kis boszorkány… mégis mit akar tőle?
- Mit akarsz egy halottól? – Néztem rá némileg összehúzott szemekkel, aztán közelebb lépve elkaptam a torkát, majd végül az egyik fához vágtam, s hozzászorítottam.
- Nos, mindegy, igazság szerint követheted őt és társaloghatsz vele odaát. Bár még nem találkoztam vele a pokolban, de ki tudja… talán csak rejtőzködik. – Egyre jobban szorítottam a torkát, azon agyalva, miért… miért ide jött? Mire kell neki a vadász teste? Vagy csak egy ostoba kis sírrabló lenne? Nem mintha annyi értéket hordott volna magánál Mr. Darts’. Maximum az öngyújtója, ami… na jó, elég ebből. Elengedtem a fiút, hagyva a földre esni. Még mielőtt a halálát óhajtottam volna előrehozni, volt néhány kérdésem hozzá.
- Nem unalmas folyton visszavarázsolni a démonokat a pokolba? Nem félsz, hogy egy szép napon… – Körbemutattam. - …tömegesével jönnek bosszút állni rajtad? Mondjuk úgy, Mr. akárkicsoda, hogy a Pokol királynőjének haragját szépen kivívtad. Szóval, talán mindegy is, mi az ok, amiért ezt műveled… személyesen majd úgyis kifaggat és megkínoz, amint a pokolra küldelek. – Vontam vállat egy mosollyal.

404 words┃I'm Only Human┃Mr. Darts'     ┃
We paint white roses red,

Each shade from a different person's head

avatar
Démon vagyok
Kapcsolatban :
❖ Myself (Queen of Hell in future)
Play by :
❖ Chris Wood
Keresem :
Léptek száma :
25
Népszerûség :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A sötét erdõ   Szomb. Okt. 06, 2018 8:40 pm


To: Malachai Parker
Emlékeztek még a régi szép időkre, amikor is egy csapat természetfeletti lény és én harcot folytatunk? Oh, nem, én sem... mert a sztorim kezdetén máris meghaltam. Tekintve, hogy egy idiótákból álló Ötök szekció, és néhány vadbarom démon, hm, eltett láb alól.. Az épület falait szinte tisztán visszaidézem, miként a romok egymás hegyén-hátán nyilvánították ki letűntségüket. Eleinte nem egyedül voltam a terepen, hiszen többen küzdöttünk egy horda erősebb, sőt jóval idősebb démonokból álló tábor ellen. Látom az íriszeimet behunyva magam előtt a képüket, s mindig... minden egyes alkalommal, amikor pusztán álomra hajtom a fejem; csak velük álmodom. Józanul is az emlékezetembe égtek, s nem, hogy... most.... most az őrületem ingoványos talajának szélénél. Mintha rezegne alattam egy léc, és alulról azt kiáltaná fel nekem; „hiába mész, lépsz, vagy hadakozol, ha egyszer úgy is lezuhansz..” Így volna? Tényleg ez lenne az egyetlen lehetőségem? Nagyot nyelek, ahogy a hátamat a kemény fának vetem, miközben előkapom a dzsekim belső zsebéből a már jól ismert párosítást. Cigaretta, gyújtó, s lám tűz... Könnyedséggel szívok bele, letüdőzve a nikotint, miként a tőlem nem messze álló démont figyelem. Kicsit szenved, talán túlságosan is.. Az ásó segítségével dobálja fel oldalra a földet, minél többet és többet.. és...
- Siethetnél is, kérlek, tudod nem érek rá egész nap... - Lököm el magamat lazán, ahogy megállok vele szemközt, avagy mondhatni felette, mert ő lejjebb áll... néhány fokkal, sőt szinttel.. nekem ugyan egyre megy. - ...és ha már nincs sok, szólj. Én is látni szeretném a hullámat, amit olyan remekül elintéztettek. - Erre felnevet, ahogy egy pillanatra megáll, kiélvezve az élményhatást. - Ha tovább nevetsz, akkor ásóvá varázsollak, és úgy fogod kiszedni a maradék földet a gödörből.. - Jegyzem meg merő gúnnyal a hangszínemben, de mégis komolyan, miként ténylegesen is nyomatékosítsam azt, miszerint hol a helye. - Tehát siess... aztán csatlakozhatsz a pokolban a többiekhez. - Szívtam hetykén a cigarettába. -  S persze, az már csak részletkérdés, hogy... hogyan és mikor térsz ismét vissza.. de ne aggódj, megtalállak, aztán újra kezdjük a kört. - Mosolyodtam el pimaszul, és teljességgel ridegen, miközben végül megállt, s nem folytatta a munkát. Kidobta oldalra a segédeszközt, és kiemelte a hullát.. vagyis jobban mondva: a hullákat...
- Váó... - Lépek oda, hogy segítsek kiszedni onnan mindenkit. - Érdekes, hogy egyetlen helyre raktak össze minket... egy névtelen sírba, egy nyomorult erdő közepén. - Miután végzek a hajamba túrok feszülten. Mégis mi a fészkes fene ez? Ki tette? S mi céllal? Rögtön kirángatom a démont, egy ördögűző csapda közepére. - Beszélj! - Ordítottam rá, ahogy majdnem elvesztettem az eszem. - Ki csinálta, te átkozott dög...? - Estem volna neki, amikor is meggondoltam magam. Megfeszültek a vonásaim az idegtől, de én csak hátrébb léptem. - Azt gondolod szórakozhattok velem, avagy, hogy ez ilyen nevetséges? - Sziszegtem a fogaim között. - Ha azt hiszed, miszerint meghatsz, akkor tévedsz. - Léptem közelebb hozzá, ahogy egy apró varázslattal bezártam a körbe, és a földre kényszerítettem. - Érezd a fájdalmat, te szemét... amiért elvetted... elvettétek tőlem az életet. - Megremegett a hangszínem, miközben elejtettem az ujjaim közt tartott szálat, ekként taposva rá. - Érezd... érezd minden cseppjét.. - S mint egy őrült, csak fokoztam, s fokoztam benne eme érzést. Nem tudtam leállni, hisz' egyszerűen élveztem..
- Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica. - Suttogtam halkan, s gyötrőn, minden másodpercet megnyújtva. Azt akartam, miként szenvedjen, s ahogy láttam bevált. A földön vonaglott, ellenkezve, szabadulni óhajtva... - Ergo, omnis legio diabolica, adiuramus te... cessa decipere humanas creaturas, eisque æternæ perditionìs venenum propinare... Vade, satana, inventor et magister omnis fallaciæ, hostis humanæ salutis... - Folytattam a szöveget, s ekként elűzni kívántam őt innen. Bár bevallva az igazat, szerintem ez sokkal jobb módszer náluk, mintsem a Wallace-kard lesz valaha. - Humiliare sub potenti manu Dei; contremisce et effuge, invocato a nobis sancto et terribili nomine... quem inferi tremunt... Ab insidiis diaboli, libera nos, Domine. Ut Ecclesiam tuam secura tibi facias libertate servire, te rogamus, audi nos. - Fejeztem be nevetve, ahogy elégett... szó szerint visszatérve a kis helyére. S csak ekkor kapcsoltam... vagyis most esett le; nem vagyok egyedül.
- Esetleg segíthetek valamiben, vagy netán követnéd a társadat? - Fordultam felé, ahogy nyomatékosítottam a kérdést, ám, amikor megláttam, hogy kivel is van dolgom... a vér is megfagyott az ereimben. Az ajkaimra nem jött szó, s mozdulni sem tudtam, viszont... igen, pontosan a holttestem mellett díszelegtem. Ez egy frankó viszontlátás, nem igaz?Outfit || 735 || Constantine Theme Song || Hi, again, my dear friend  || kredit


avatar
Boszorkány vagyok
Kapcsolatban :
with my Siccors ₪
Play by :
Mr. Sebastian Stan ₪
Keresem :
I can't look at myself in the mirror ₪
Léptek száma :
1
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: A sötét erdõ   Szer. Márc. 29, 2017 1:07 am

Azt beszélik, veszélyes lények lakják; a helyiek még nappal sem szívesen bóklásznak erre. Ha leszáll az éj, biztos, hogy jó okod van nem hátat fordítani?

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
421
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A sötét erdõ   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

A sötét erdõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Fenyőerdők

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ