Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Zack Reed


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Ruby Jacqueline Hale EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Ruby Jacqueline Hale EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Ruby Jacqueline Hale EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Ruby Jacqueline Hale EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Ruby Jacqueline Hale EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Ruby Jacqueline Hale EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Ruby Jacqueline Hale EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Ruby Jacqueline Hale EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Ruby Jacqueline Hale EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Ruby Jacqueline Hale EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ruby Jacqueline Hale   Ruby Jacqueline Hale EmptyPént. Ápr. 14, 2017 10:27 pm

Ruby Jacqueline Hale
If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see?


Becenév:
sociopath
Titulus:
half sinner ● half saint
Születési hely, dátum:
Atlanta, 1990. 04. 20.
Faj:
Vámpír
Beállítottság:
heteró
Play by:
Katherine McNamara

Átváltozás:
2012. október, 22 éves koromban - Egy hűvös, őszi napon botlottam bele a vámpírba, miután betörtem a pszichiáteremhez. Hozzá hasonlóvá tett, minek következtében az állapotom (skizofrénia) romlott, s (legnagyobb örömömre) kialakult egy második személyiségem. Bővebb információ lentebb található
Család:
Öt évvel ezelőtt megszöktem tőlük, s "a gonosz Ruby" kialakulása végett nem mertem felkeresni őket. Nem említenék neveket, mert azzal régi sebeket tépnék fel, s ahhoz nincs idegzetem. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg csak a megmaradt józan eszemre és a pszichopata énemre számíthatok.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

A tünetek egyénenként nagyon változóak, de vannak olyan jellemző vonások, amelyeket mégis érdemes megemlíteni. A beteg bizonyos rohamszerűen adódó időszakokban úgy érzi, mintha minden megváltozna körülötte, nem létező dolgoknak tulajdonít jelentőséget, hangokat hall.
Csak bámultam a képernyőre, meredten néztem a fehér háttéren álló fekete betűkre és próbáltam egyenletesen lélegezni. A félelem és a kétségbeesés lassan az őrületbe kergetett. A hajamba túrtam és tovább olvastam.
Egyeseknél balesetet követően jelennek meg a tünetek. A betegséget gyógyszerek és drogok használata, környezeti és pszichés hatások hozhatják felszínre, majd erősíthetik.
A fejem hasogatott, a fájdalom újra és újra belenyilallt, de nem tettem ellene semmit. Nem mertem gyógyszert bevenni, annak ellenére sem, hogy orvosi utasításban kiadták, napi egyet vegyek be. A doki szerint nem árt meg, de a tömérdek weblap átböngészése után nem mertem kockáztatni. Utáltam az egészet, a rettegést, hogy mikor borul el az elmém, az átkozott autóbalesetet, aminek következtében az agyam egy része károsodott... az egészet.

Soha nem hittem volna hogy a legendák, a rémtörténetek valódiak, tényleg léteznek, mi pedig csak tudatlan emberek vagyunk, akik mit sem sejtenek. És most itt állt előttem egy hús-vér vámpír, bár száz százalékig nem lehettem biztos benne, hogy tényleg itt van. Az elborult, torz elmém szüleménye is lehetett volna, de annyira el akartam hinni, hogy valóságos... nem kételkedtem, kiélveztem a pillanatot. Borzasztóan szerettem volna ha valaki végre megérti mi zajlik a fejemben és úgy tűnt, a férfi érti. Már legalább húsz perce a benne lakozó sötétségről mesélt nekem, de kétlem hogy egyáltalán felfogta, hogy értem is miről beszél, hogy hiszek neki és nem tartom őrültnek. Minden egyes szavát elhittem, pislogás nélkül hallgattam a szavait, sőt, ittam magamba. - Megértelek. Nem tudod elhinni mennyire örülök, hogy találkoztam egy hozzám hasonlóval! - jelentettem ki vigyorogva és tettem egy lépést a vámpír felé. - Egy hozzád hasonlóval? Te egy tudatlan, gyenge kis halandó vagy! Mit tudhatsz te a vámpírokról? - szinte köpte a szavakat, undorodva nézett rám és láttam, hogy nem tudja eldönteni, végezzen velem most rögtön, vagy várjon a válaszomra. Végül az utóbbi nyert, várakozóan nézett rám és én hezitálás nélkül meg is adtam neki a válaszom. Nem feleltem semmit, csak egy dossziét nyújtottam át neki. - A pszichiáteremtől loptam. Elmebeteg vagyok. Úgy értem... szó szerint. Semmi sincs velem rendben és lehet, hogy tudatlan vagyok ami a fajodat és az egész világodat illeti, de a benned lakozó szörnyeteget igenis megértem. Bennem is lakik egy. - A férfi eleinte nem hitt nekem, s közel álltam ahhoz hogy letépje a fejem, ezt ő maga is elhintette egy párszor. De mire felkelt a nap, én már halott voltam. Egy átváltozófélben lévő halott.

A kezeimet vér borította, vörös, nedves, gyönyörű folyadék. Egyáltalán nem zavart, ahogy az sem, hogy a pólómat is vér borította, a lábaim előtt pedig egy kitépett szív hevert. A teremtőm szíve. - Látod, drágám, én megmondtam hogy ez lesz a vége, ha parancsolni próbálsz nekem! - vetettem oda gúnyosan a holtestnek, és magam mögött hagytam az elszürkült, immár lángoló vámpírtestet. Teremtő ide vagy oda, nem jelentett számomra semmit a férfi, sőt, valójában ezen a világon senki nem érdekelt, csak a Parker fiú.

A kezemben tartott papír rongyos és itt-ott szakadt volt a sok össze- és kihajtogatástól, a betűk néhol kopottak, halványak voltak. Egy régi újságcikk volt a papíron, amit én magam nyomtattam ki néhány hónappal ezelőtt. Azóta számtalanszor átfutottam, olvasgattam és már-már a megszállottjává váltam a fickónak és a tetteinek. Meg akartam tudni, ki is Malachai Parker valójában. Meg akartam ismerni őt és ettől semmi sem tántoríthatott el.

but tonight you're a stranger or some silhouette

Ruby Jacqueline Hale
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
cedric ~ in the future
Play by :
katherine mcnamara
Keresem :
my sanity
Ruby Jacqueline Hale Tumblr_inline_o2wdcegu7R1rifr4k_500
Léptek száma :
29
Népszerûség :
2

Ruby Jacqueline Hale Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ruby Jacqueline Hale   Ruby Jacqueline Hale EmptyHétf. Ápr. 17, 2017 12:42 am

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Kai, női verziója

Tyűha, hát őszintén, kicsit tartok tőled, Ruby. Előzetesen már mesélted, miféle hölgyemény leszel és már akkor úgy voltam vele, hogyha téged és Kait összeeresztünk, ott kő-kövön nem marad.
Az ET-d tetszett. Örültem,hogy kaptunk némi leírást a betegségedről. Az átváltozásod után pedig, őszintén, gyanítottam, hogy a vámpír nem éli túl. Very Happy Hát így jár az, aki egy olyannal kezd, mint Te vagy.
Kai kereséséhez sok sikert kívánok és kérlek, ne forgassátok fel túlzottan Mystic Falls életét! (Na jó, mégis... hisz szeretjük a zűrt.) Menj foglalózni, vagy írd be magad, drága és kezdjetek Kaival, én pedig megyek majd szorgosan olvasni!  Ruby Jacqueline Hale 3808243726


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖We've become echoes, but echoes that fade away
We fall into the dark as we dive under the way

Elena Gilbert
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
89
Népszerûség :
0

Ruby Jacqueline Hale Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vámpírok-
^
ˇ