Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Larissa Blackwell
Yesterday at 10:14 pmvodka juice ~ Alesea & Larissa

Larissa Blackwell
Yesterday at 9:51 pmFounding Fathers pub

Cedric Sutton
Yesterday at 3:08 pmMosdó

Christian E. Gray
Yesterday at 2:49 pmCafe du Monde

Christian E. Gray
Yesterday at 2:19 pmAz Ötök tanácsterme

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 1:38 pmJosette Saltzman

Kai Parker
Yesterday at 1:23 pmHazel & Damien - You saved me....

Hazel Rhian Wallace
Yesterday at 9:25 amKonyha

Damon Salvatore
Yesterday at 5:16 amA psychic && a vampire

Damon Salvatore
Yesterday at 5:09 am
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 6
Boszorkányok 9 3
Vérfarkasok 2 4
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 4 3
Emberek 1 2
Összesen 28 20

Share | 
 

 Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ruby Jacqueline Hale   Pént. Ápr. 14, 2017 10:27 pm

Ruby Jacqueline Hale
If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see?


Becenév:
sociopath
Titulus:
half sinner ● half saint
Születési hely, dátum:
Atlanta, 1990. 04. 20.
Faj:
Vámpír
Beállítottság:
heteró
Play by:
Katherine McNamara

Átváltozás:
2012. október, 22 éves koromban - Egy hűvös, őszi napon botlottam bele a vámpírba, miután betörtem a pszichiáteremhez. Hozzá hasonlóvá tett, minek következtében az állapotom (skizofrénia) romlott, s (legnagyobb örömömre) kialakult egy második személyiségem. Bővebb információ lentebb található
Család:
Öt évvel ezelőtt megszöktem tőlük, s "a gonosz Ruby" kialakulása végett nem mertem felkeresni őket. Nem említenék neveket, mert azzal régi sebeket tépnék fel, s ahhoz nincs idegzetem. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg csak a megmaradt józan eszemre és a pszichopata énemre számíthatok.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

A tünetek egyénenként nagyon változóak, de vannak olyan jellemző vonások, amelyeket mégis érdemes megemlíteni. A beteg bizonyos rohamszerűen adódó időszakokban úgy érzi, mintha minden megváltozna körülötte, nem létező dolgoknak tulajdonít jelentőséget, hangokat hall.
Csak bámultam a képernyőre, meredten néztem a fehér háttéren álló fekete betűkre és próbáltam egyenletesen lélegezni. A félelem és a kétségbeesés lassan az őrületbe kergetett. A hajamba túrtam és tovább olvastam.
Egyeseknél balesetet követően jelennek meg a tünetek. A betegséget gyógyszerek és drogok használata, környezeti és pszichés hatások hozhatják felszínre, majd erősíthetik.
A fejem hasogatott, a fájdalom újra és újra belenyilallt, de nem tettem ellene semmit. Nem mertem gyógyszert bevenni, annak ellenére sem, hogy orvosi utasításban kiadták, napi egyet vegyek be. A doki szerint nem árt meg, de a tömérdek weblap átböngészése után nem mertem kockáztatni. Utáltam az egészet, a rettegést, hogy mikor borul el az elmém, az átkozott autóbalesetet, aminek következtében az agyam egy része károsodott... az egészet.

Soha nem hittem volna hogy a legendák, a rémtörténetek valódiak, tényleg léteznek, mi pedig csak tudatlan emberek vagyunk, akik mit sem sejtenek. És most itt állt előttem egy hús-vér vámpír, bár száz százalékig nem lehettem biztos benne, hogy tényleg itt van. Az elborult, torz elmém szüleménye is lehetett volna, de annyira el akartam hinni, hogy valóságos... nem kételkedtem, kiélveztem a pillanatot. Borzasztóan szerettem volna ha valaki végre megérti mi zajlik a fejemben és úgy tűnt, a férfi érti. Már legalább húsz perce a benne lakozó sötétségről mesélt nekem, de kétlem hogy egyáltalán felfogta, hogy értem is miről beszél, hogy hiszek neki és nem tartom őrültnek. Minden egyes szavát elhittem, pislogás nélkül hallgattam a szavait, sőt, ittam magamba. - Megértelek. Nem tudod elhinni mennyire örülök, hogy találkoztam egy hozzám hasonlóval! - jelentettem ki vigyorogva és tettem egy lépést a vámpír felé. - Egy hozzád hasonlóval? Te egy tudatlan, gyenge kis halandó vagy! Mit tudhatsz te a vámpírokról? - szinte köpte a szavakat, undorodva nézett rám és láttam, hogy nem tudja eldönteni, végezzen velem most rögtön, vagy várjon a válaszomra. Végül az utóbbi nyert, várakozóan nézett rám és én hezitálás nélkül meg is adtam neki a válaszom. Nem feleltem semmit, csak egy dossziét nyújtottam át neki. - A pszichiáteremtől loptam. Elmebeteg vagyok. Úgy értem... szó szerint. Semmi sincs velem rendben és lehet, hogy tudatlan vagyok ami a fajodat és az egész világodat illeti, de a benned lakozó szörnyeteget igenis megértem. Bennem is lakik egy. - A férfi eleinte nem hitt nekem, s közel álltam ahhoz hogy letépje a fejem, ezt ő maga is elhintette egy párszor. De mire felkelt a nap, én már halott voltam. Egy átváltozófélben lévő halott.

A kezeimet vér borította, vörös, nedves, gyönyörű folyadék. Egyáltalán nem zavart, ahogy az sem, hogy a pólómat is vér borította, a lábaim előtt pedig egy kitépett szív hevert. A teremtőm szíve. - Látod, drágám, én megmondtam hogy ez lesz a vége, ha parancsolni próbálsz nekem! - vetettem oda gúnyosan a holtestnek, és magam mögött hagytam az elszürkült, immár lángoló vámpírtestet. Teremtő ide vagy oda, nem jelentett számomra semmit a férfi, sőt, valójában ezen a világon senki nem érdekelt, csak a Parker fiú.

A kezemben tartott papír rongyos és itt-ott szakadt volt a sok össze- és kihajtogatástól, a betűk néhol kopottak, halványak voltak. Egy régi újságcikk volt a papíron, amit én magam nyomtattam ki néhány hónappal ezelőtt. Azóta számtalanszor átfutottam, olvasgattam és már-már a megszállottjává váltam a fickónak és a tetteinek. Meg akartam tudni, ki is Malachai Parker valójában. Meg akartam ismerni őt és ettől semmi sem tántoríthatott el.

but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
cedric ~ in the future
Play by :
katherine mcnamara
Keresem :
my sanity

Léptek száma :
23
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ruby Jacqueline Hale   Hétf. Ápr. 17, 2017 12:42 am

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Kai, női verziója

Tyűha, hát őszintén, kicsit tartok tőled, Ruby. Előzetesen már mesélted, miféle hölgyemény leszel és már akkor úgy voltam vele, hogyha téged és Kait összeeresztünk, ott kő-kövön nem marad.
Az ET-d tetszett. Örültem,hogy kaptunk némi leírást a betegségedről. Az átváltozásod után pedig, őszintén, gyanítottam, hogy a vámpír nem éli túl. Very Happy Hát így jár az, aki egy olyannal kezd, mint Te vagy.
Kai kereséséhez sok sikert kívánok és kérlek, ne forgassátok fel túlzottan Mystic Falls életét! (Na jó, mégis... hisz szeretjük a zűrt.) Menj foglalózni, vagy írd be magad, drága és kezdjetek Kaival, én pedig megyek majd szorgosan olvasni!  Remember the dayCause this is what dreams should always be

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
74
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Karakter kereső
» Ariadne Hale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vámpírok-
^
ˇ