Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Elena Gilbert

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ruby Jacqueline Hale   Pént. Ápr. 14, 2017 10:27 pm


Ruby Jacqueline Hale

“If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see?”


Becenév

sociopath

Titulus

megálmodás alatt

Születési hely, dátum

Atlanta, 1990. 04. 20.

Faj

vámpír

Átváltozás

2012. október, 22 éves koromban - Egy hűvös, őszi napon botlottam bele a vámpírba, miután betörtem a pszichiáteremhez. Hozzá hasonlóvá tett, minek következtében az állapotom (skizofrénia) romlott, s (legnagyobb örömömre) kialakult egy második személyiségem. Bővebb információ lentebb található wink

Család

Öt évvel ezelőtt megszöktem tőlük, s "a gonosz Ruby" kialakulása végett nem mertem felkeresni őket. Nem említenék neveket, mert azzal régi sebeket tépnék fel, s ahhoz nincs idegzetem. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg csak a megmaradt józan eszemre és a pszichopata énemre számíthatok.
Play by

Katherine McNamara

Ez az én történetem...

A tünetek egyénenként nagyon változóak, de vannak olyan jellemző vonások, amelyeket mégis érdemes megemlíteni. A beteg bizonyos rohamszerűen adódó időszakokban úgy érzi, mintha minden megváltozna körülötte, nem létező dolgoknak tulajdonít jelentőséget, hangokat hall.
Csak bámultam a képernyőre, meredten néztem a fehér háttéren álló fekete betűkre és próbáltam egyenletesen lélegezni. A félelem és a kétségbeesés lassan az őrületbe kergetett. A hajamba túrtam és tovább olvastam.
Egyeseknél balesetet követően jelennek meg a tünetek. A betegséget gyógyszerek és drogok használata, környezeti és pszichés hatások hozhatják felszínre, majd erősíthetik.
A fejem hasogatott, a fájdalom újra és újra belenyilallt, de nem tettem ellene semmit. Nem mertem gyógyszert bevenni, annak ellenére sem, hogy orvosi utasításban kiadták, napi egyet vegyek be. A doki szerint nem árt meg, de a tömérdek weblap átböngészése után nem mertem kockáztatni. Utáltam az egészet, a rettegést, hogy mikor borul el az elmém, az átkozott autóbalesetet, aminek következtében az agyam egy része károsodott... az egészet.

Soha nem hittem volna hogy a legendák, a rémtörténetek valódiak, tényleg léteznek, mi pedig csak tudatlan emberek vagyunk, akik mit sem sejtenek. És most itt állt előttem egy hús-vér vámpír, bár száz százalékig nem lehettem biztos benne, hogy tényleg itt van. Az elborult, torz elmém szüleménye is lehetett volna, de annyira el akartam hinni, hogy valóságos... nem kételkedtem, kiélveztem a pillanatot. Borzasztóan szerettem volna ha valaki végre megérti mi zajlik a fejemben és úgy tűnt, a férfi érti. Már legalább húsz perce a benne lakozó sötétségről mesélt nekem, de kétlem hogy egyáltalán felfogta, hogy értem is miről beszél, hogy hiszek neki és nem tartom őrültnek. Minden egyes szavát elhittem, pislogás nélkül hallgattam a szavait, sőt, ittam magamba. - Megértelek. Nem tudod elhinni mennyire örülök, hogy találkoztam egy hozzám hasonlóval! - jelentettem ki vigyorogva és tettem egy lépést a vámpír felé. - Egy hozzád hasonlóval? Te egy tudatlan, gyenge kis halandó vagy! Mit tudhatsz te a vámpírokról? - szinte köpte a szavakat, undorodva nézett rám és láttam, hogy nem tudja eldönteni, végezzen velem most rögtön, vagy várjon a válaszomra. Végül az utóbbi nyert, várakozóan nézett rám és én hezitálás nélkül meg is adtam neki a válaszom. Nem feleltem semmit, csak egy dossziét nyújtottam át neki. - A pszichiáteremtől loptam. Elmebeteg vagyok. Úgy értem... szó szerint. Semmi sincs velem rendben és lehet, hogy tudatlan vagyok ami a fajodat és az egész világodat illeti, de a benned lakozó szörnyeteget igenis megértem. Bennem is lakik egy. - A férfi eleinte nem hitt nekem, s közel álltam ahhoz hogy letépje a fejem, ezt ő maga is elhintette egy párszor. De mire felkelt a nap, én már halott voltam. Egy átváltozófélben lévő halott.

A kezeimet vér borította, vörös, nedves, gyönyörű folyadék. Egyáltalán nem zavart, ahogy az sem, hogy a pólómat is vér borította, a lábaim előtt pedig egy kitépett szív hevert. A teremtőm szíve. - Látod, drágám, én megmondtam hogy ez lesz a vége, ha parancsolni próbálsz nekem! - vetettem oda gúnyosan a holtestnek, és magam mögött hagytam az elszürkült, immár lángoló vámpírtestet. Teremtő ide vagy oda, nem jelentett számomra semmit a férfi, sőt, valójában ezen a világon senki nem érdekelt, csak a Parker fiú.

A kezemben tartott papír rongyos és itt-ott szakadt volt a sok össze- és kihajtogatástól, a betűk néhol kopottak, halványak voltak. Egy régi újságcikk volt a papíron, amit én magam nyomtattam ki néhány hónappal ezelőtt. Azóta számtalanszor átfutottam, olvasgattam és már-már a megszállottjává váltam a fickónak és a tetteinek. Meg akartam tudni, ki is Malachai Parker valójában. Meg akartam ismerni őt és ettől semmi sem tántoríthatott el.A hozzászólást Ruby Jacqueline Hale összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 23, 2017 2:15 pm-kor.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Keresem ✦ :
my future "mentor"

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ruby Jacqueline Hale   Hétf. Ápr. 17, 2017 12:42 am


Elfogadva

Kai, női verziója

Tyűha, hát őszintén, kicsit tartok tőled, Ruby. Előzetesen már mesélted, miféle hölgyemény leszel és már akkor úgy voltam vele, hogyha téged és Kait összeeresztünk, ott kő-kövön nem marad.
Az ET-d tetszett. Örültem,hogy kaptunk némi leírást a betegségedről. Az átváltozásod után pedig, őszintén, gyanítottam, hogy a vámpír nem éli túl. Very Happy Hát így jár az, aki egy olyannal kezd, mint Te vagy.
Kai kereséséhez sok sikert kívánok és kérlek, ne forgassátok fel túlzottan Mystic Falls életét! (Na jó, mégis... hisz szeretjük a zűrt.) Menj foglalózni, vagy írd be magad, drága és kezdjetek Kaival, én pedig megyek majd szorgosan olvasni!  
Dear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
143

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 

Ruby Jacqueline Hale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Karakter kereső
» Ariadne Hale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ