Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Francesco Di Pasqua


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Wickery Híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Wickery Híd   Szer. Okt. 04, 2017 5:27 pm
Silas & Amara


you cannot see all my scars your love has caused

Megint a városon kívül voltam. Szerettem esténként odakint lenni, a csillagos eget bámulni, távol az emberektől. Nagyobb biztonságban éreztem magam az éjszaka közepén egyedül, mintha egy tömegnyi idegen vett volna körbe. Nem bíztam senkiben, még saját magamat sem ismertem ki, csak épp kezdtem rájönni, hogy ki voltam a múltban, s ki vagyok a jelenben, vagy ki lehetek a távoli jövőben. Előttem állt egy teljes emberi élet, s még a halál gondolata sem riasztott meg. Az örökkévalóság annál inkább. Néha rettegtem, hogy valami történik velem, vámpírrá változom, mert akkor minden kezdődne elölről. Nem vágytam az örökkévalóságra, csak egy egyszerű, halandó életre. A túlvilág megszűnt, így ha meghalok, nem kell szenvednem, csak megszűnök létezni, vagy a lelkem továbblép... mindkét opció megfelelő volt. A halandóság pedig inkább volt izgalmas, mint rémisztő. Visszatértem, hogy új életet kezdjek, lehetőleg szerelem nélkül, mert a távoli múltban az tett tönkre mindent. Silas iránt érzett szerelmem már elhalványodott. A férfi még mindig fontos volt nekem, békében váltunk el, de egy részem őt okolta mindenért. A boszorkányvért, ami az ereiben csörgedezett, s ami miatt képes volt létrehozni a halhatatlanságot, amivel a természetet köpte szembe, önmagával együtt. Megannyiszor megbántam már, hogy beleszerettem, hogy elfogadtam az ostoba tervét és megittam vele a bájitalt. De új esélyt kaptam, egy lehetőséget, hogy helyrehozzam az életem, és úgy éljem azt le, ahogyan azt akkoriban kellett volna.
Léptek zaja ütötte meg a füleimet, valaki közeledett, de ezt már csak akkor tudtam megállapítani, mikor egészen közel ért hozzám. Felé fordultam, s amikor az ismerős arc nézett szembe velem, megremegett a térdem, amit igyekeztem elrejteni. Megragadtam a korlátot, és egy mosolyt erőltettem magamra. A szívem hevesen vert, ami miatt még feszültebb lettem, hiszen az ifjabb Salvatore vámpír volt, kitűnő hallással. Felsóhajtottam, mintha valami bántana, de a műmosolyt igyekeztem fenntartani. A koromnak köszönhetően sikerült egy életszerűbb arckifejezést öltenem magamra, s mivel az agyam végre felfogta, hogy nem Silas áll előttem, a szívverésem is csillapodni kezdett. - Stefan! - köszöntöttem kisebb lelkesedéssel. - Nem tudtam, hogy már visszatértél a városba. - reméltem, hogy nem nyúltam mellé, s valóban nemrég térhetett vissza onnan, ahol az egész nyarat töltötte, valamint, hogy nem futott még össze Elenával. Ettől függött, hogy rájön-e mindenki az itt tartózkodásomra, vagy még tudom húzni a lebukásom. Eddig sikerrel jártam, eltitkoltam, de tudtam, hogy ez nem mehet örökké. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy élek, de... ez remélhetőleg minél később következik be.

393 szó ◆ remélem így jó lesz zene nopecreditavatar
Ember vagyok
Keresem :
me, myself, and I

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Wickery Híd   Szer. Márc. 29, 2017 1:08 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Wickery Híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Itt élünk, ez az otthonunk :: Mystic Falls-
^
ˇ