Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:11 am

Torrey De Vitto

Yesterday at 4:30 pm

Karácsonyi álom

Yesterday at 1:24 pm

Hangstúdió

Yesterday at 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 7:27 pm


Hayley Marshall

Loyalty doesn't make people dangerous


Becenév

Hales

Titulus

little wolf

Születési hely, dátum

New Orleans, 1991. június 6.

Faj

vérfarkas

Átváltozás

egészen fiatalon esett meg, amikor egy hajókiránduláson berúgott és véletlenül egy ártatlan ember halálát okozta. Az átok nem sokkal később jelentkezett, első átváltozása a nevelőszülei nappalijában történt, akik azon nyomban ki is dobták otthonról. Ekkor mindössze 13 éves volt.

Család

a családja egyike volt a New Orleans francia negyede felett uralkodó vérfalkas falka két fő vérvonalának, nem sokkal a születése után azonban a vérfarkasok lemészárolták a szüleit, a családja utolsó életben maradt tagjait pedig szörnyű átokkal sújtották. Ezek után Kieran atya jóvoltából nevelőszülőkhöz került.

Play by

Phoebe Tonkin

Ez az én történetem...

Oh, basszus, ez akkora szívás! Az egész annak a hülye Klausnak a hibája. Ő mesélt nekem a különös anyajegyemről, melynek ez idáig nem is tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, de a gondolat, hogy valahol a világon még létezhetnek élő tagjai a családomnak, akik emlékeznek rám vagy a szüleimre, akik elmesélhetik, mi történt az eredeti falkámmal... ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki. Kellett nekem visszajönnöm New Orleansba! Mystic Falls is őrült hely, de ott legalább nem ugranak rá őrült boszorkányok az ember lányára, hogy a benne növekvő magzatával akarjanak fenyegetni egy ősi vámpírt.
Egyébként meg: mi a franc?!
Csak kerüljön a szemem elé az a mocsok, én magam nyírom ki! Még hogy a halottak nem termékenyek? Még hogy ne aggódjak? Kösz, tényleg semmi okom rá, miközben a saját kis cellámban raboskodom, egy totál dilis boszorkány életéhez kötve, és egész nap semmi más dolgom nincs, mint megemészteni a hírt, hogy teherbe ejtettek. Klassz kis kirándulás, köszönöm! Csak bukkanj fel megint, és gondoskodom róla, hogy igazán halott legyél!
Kínomban üres papírokra irkálok. Leveleimnek nincs címzettje, inkább naplószerű bejegyzések, a gondolataim számvetése, unaloműző. Amikor nem kényelmesedek el az ágyban, akkor a szökésemen dolgozom, máskor pletykák után fülelek, a boszik tervei után hallgatózom - hiába tagadom, nagyon is érdekel, Klaus eljön-e értem, és pontosan mik lehetnek a terveik vele. Attól még, hogy haragszom rá, a boszikra jelenleg sokkal jobban pikkelek, így hát kénytelen vagyok rangsorolni, kiket is billentsek először hátsón, amint megtörtem ezt a nyomorult bűbájt magamon. Nem fűlik a fogam ahhoz, hogy fogoly legyek, és ezt a gyerek-kérdést is meg kell oldanom, mielőtt még folytatnám a rokonaim felkutatását. Szóval, ja, megszívtam. Kösz szépen, te seggfej!
Egyből ülésbe tornáztam magam, ahogy hallottam, hogy valaki belép. Sophie volt. Sajnáltam a nővérét, meg minden, de képtelen voltam együttérzést mutatni. A testvére csalt a mocsárba, ő tette rám azt a vacak bűbájt is - átvert és megzsarolt. Nem érdemelte meg a halált, de nem kívántam számára jobbat sem. Mintha itt sem lennék, szavait a megfigyelésemre iderendelt társaihoz intézte.
- Az egyik ősi felbukkant. Hozzátok ki a lányt, ha szólok!
Azzal sarkon fordult és már ott sem volt. Jól tette, nem szeretem, ha semmibe vesznek - kedvem támadt bemosni neki egyet. Mi vagyok én, valami mutogatnivaló látványosság, amit betesznek a fiókba, ha épp nincs rá szükség? Dühömben és unalmamban apró fecnikre téptem az ölemben a papírt. Ismeretlen zöngék szűrődtek be kintről, mély, dörmögő férfihang. Érdeklődve füleltem, de nem értettem, miről beszélnek. Az egyik boszi ekkor hozzám lépett és szólt, hogy menjek.
- Hogyne, most épp ráérek... - jegyeztem meg negédesnek álcázott mosollyal, bosszúsan grimaszolva, és a helyemről felkelve követtem őket. A Nap már rég leszédült az égről, a sötétség vette át az uralmat. Milliónyi apró csillag ragyogott az éjszín égbolton, felerősítették az újhold méltóságteljes erejét. Fázósan összehúztam magamon a kardigánomat, és követtem újdonsült fogvatartóimat a sírboltok között. Mert persze nem lehet egy luxusszállodában fogságba zárni - nem, muszáj egy rohadt temetőben!
Gyanakvón mértem végig a fickót, akivel Sophie beszélgetett. Nem tűnt ismerősnek, megnyerő külseje egyszerre sugallt rokonszenvet és borzolta fel menekülési ösztönöm. Talpig öltönyben úgy festett, mint valami ingatlanügynök, köze sem volt a képhez, amely kialakult bennem az ősi vámpírokról.
- Te meg ki a pokol vagy?
Hát, valahogy így kezdődött.


avatar
Hibrid vagyok
Play by :
✘ phoebe tonkin
Keresem :
Léptek száma :
17

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 8:05 pm


Elfogadva

Hayley Marshall

Nagyon örülök neked, Hayley!   Nagyon-nagyon tetszik az adatlapod, a fogalmazás, a stílus. Nagyon átjön Hayley jelleme. Már a sorozatban is imádtam, de azt hiszem, itt is imádni fogom. (És már készül neki a rokon vérfarkas is~  Nos, nem tartalak fel! A foglalózás a te esetedben már megtörtént előre, így nincs más dolgod, csak játszani.  
I wanna be a simple girl in the crazy life

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
63

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok-
^
ˇ