Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
✘ phoebe tonkin
Keresem :
Léptek száma :
19

TémanyitásTárgy: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 7:27 pm

Hayley Marshall
Loyalty doesn't make people dangerous


Becenév:
Hales
Titulus:
little wolf
Születési hely, dátum:
New Orleans, 1991. június 6.
Faj:
Vérfarkas
Beállítottság:
ide
Play by:
Phoebe Tonkin

Átváltozás:
Egészen fiatalon esett meg, amikor egy hajókiránduláson berúgott és véletlenül egy ártatlan ember halálát okozta. Az átok nem sokkal később jelentkezett, első átváltozása a nevelőszülei nappalijában történt, akik azon nyomban ki is dobták otthonról. Ekkor mindössze 13 éves volt.
Család:
A családja egyike volt a New Orleans francia negyede felett uralkodó vérfalkas falka két fő vérvonalának, nem sokkal a születése után azonban a vérfarkasok lemészárolták a szüleit, a családja utolsó életben maradt tagjait pedig szörnyű átokkal sújtották. Ezek után Kieran atya jóvoltából nevelőszülőkhöz került.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Oh, basszus, ez akkora szívás! Az egész annak a hülye Klausnak a hibája. Ő mesélt nekem a különös anyajegyemről, melynek ez idáig nem is tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, de a gondolat, hogy valahol a világon még létezhetnek élő tagjai a családomnak, akik emlékeznek rám vagy a szüleimre, akik elmesélhetik, mi történt az eredeti falkámmal... ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki. Kellett nekem visszajönnöm New Orleansba! Mystic Falls is őrült hely, de ott legalább nem ugranak rá őrült boszorkányok az ember lányára, hogy a benne növekvő magzatával akarjanak fenyegetni egy ősi vámpírt.
Egyébként meg: mi a franc?!
Csak kerüljön a szemem elé az a mocsok, én magam nyírom ki! Még hogy a halottak nem termékenyek? Még hogy ne aggódjak? Kösz, tényleg semmi okom rá, miközben a saját kis cellámban raboskodom, egy totál dilis boszorkány életéhez kötve, és egész nap semmi más dolgom nincs, mint megemészteni a hírt, hogy teherbe ejtettek. Klassz kis kirándulás, köszönöm! Csak bukkanj fel megint, és gondoskodom róla, hogy igazán halott legyél!
Kínomban üres papírokra irkálok. Leveleimnek nincs címzettje, inkább naplószerű bejegyzések, a gondolataim számvetése, unaloműző. Amikor nem kényelmesedek el az ágyban, akkor a szökésemen dolgozom, máskor pletykák után fülelek, a boszik tervei után hallgatózom - hiába tagadom, nagyon is érdekel, Klaus eljön-e értem, és pontosan mik lehetnek a terveik vele. Attól még, hogy haragszom rá, a boszikra jelenleg sokkal jobban pikkelek, így hát kénytelen vagyok rangsorolni, kiket is billentsek először hátsón, amint megtörtem ezt a nyomorult bűbájt magamon. Nem fűlik a fogam ahhoz, hogy fogoly legyek, és ezt a gyerek-kérdést is meg kell oldanom, mielőtt még folytatnám a rokonaim felkutatását. Szóval, ja, megszívtam. Kösz szépen, te seggfej!
Egyből ülésbe tornáztam magam, ahogy hallottam, hogy valaki belép. Sophie volt. Sajnáltam a nővérét, meg minden, de képtelen voltam együttérzést mutatni. A testvére csalt a mocsárba, ő tette rám azt a vacak bűbájt is - átvert és megzsarolt. Nem érdemelte meg a halált, de nem kívántam számára jobbat sem. Mintha itt sem lennék, szavait a megfigyelésemre iderendelt társaihoz intézte.
- Az egyik ősi felbukkant. Hozzátok ki a lányt, ha szólok!
Azzal sarkon fordult és már ott sem volt. Jól tette, nem szeretem, ha semmibe vesznek - kedvem támadt bemosni neki egyet. Mi vagyok én, valami mutogatnivaló látványosság, amit betesznek a fiókba, ha épp nincs rá szükség? Dühömben és unalmamban apró fecnikre téptem az ölemben a papírt. Ismeretlen zöngék szűrődtek be kintről, mély, dörmögő férfihang. Érdeklődve füleltem, de nem értettem, miről beszélnek. Az egyik boszi ekkor hozzám lépett és szólt, hogy menjek.
- Hogyne, most épp ráérek... - jegyeztem meg negédesnek álcázott mosollyal, bosszúsan grimaszolva, és a helyemről felkelve követtem őket. A Nap már rég leszédült az égről, a sötétség vette át az uralmat. Milliónyi apró csillag ragyogott az éjszín égbolton, felerősítették az újhold méltóságteljes erejét. Fázósan összehúztam magamon a kardigánomat, és követtem újdonsült fogvatartóimat a sírboltok között. Mert persze nem lehet egy luxusszállodában fogságba zárni - nem, muszáj egy rohadt temetőben!
Gyanakvón mértem végig a fickót, akivel Sophie beszélgetett. Nem tűnt ismerősnek, megnyerő külseje egyszerre sugallt rokonszenvet és borzolta fel menekülési ösztönöm. Talpig öltönyben úgy festett, mint valami ingatlanügynök, köze sem volt a képhez, amely kialakult bennem az ősi vámpírokról.
- Te meg ki a pokol vagy?
Hát, valahogy így kezdődött.

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

TémanyitásTárgy: Re: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 8:05 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Hayley Marshall

Nagyon örülök neked, Hayley!   Nagyon-nagyon tetszik az adatlapod,  a fogalmazás, a stílus. Nagyon átjön Hayley jelleme. Már a sorozatban is imádtam,  de azt hiszem, itt is imádni fogom. (És már készül neki a rokon vérfarkas is~  Nos, nem tartalak fel! A foglalózás a te esetedben már megtörtént előre, így nincs más dolgod, csak játszani.  Even though I try not to

I can't help but want you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vérfarkasok-
^
ˇ