Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 7:27 pm


Hayley Marshall

Loyalty doesn't make people dangerous


Becenév

Hales

Titulus

little wolf

Születési hely, dátum

New Orleans, 1991. június 6.

Faj

vérfarkas

Átváltozás

egészen fiatalon esett meg, amikor egy hajókiránduláson berúgott és véletlenül egy ártatlan ember halálát okozta. Az átok nem sokkal később jelentkezett, első átváltozása a nevelőszülei nappalijában történt, akik azon nyomban ki is dobták otthonról. Ekkor mindössze 13 éves volt.

Család

a családja egyike volt a New Orleans francia negyede felett uralkodó vérfalkas falka két fő vérvonalának, nem sokkal a születése után azonban a vérfarkasok lemészárolták a szüleit, a családja utolsó életben maradt tagjait pedig szörnyű átokkal sújtották. Ezek után Kieran atya jóvoltából nevelőszülőkhöz került.

Play by

Phoebe Tonkin

Ez az én történetem...

Oh, basszus, ez akkora szívás! Az egész annak a hülye Klausnak a hibája. Ő mesélt nekem a különös anyajegyemről, melynek ez idáig nem is tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, de a gondolat, hogy valahol a világon még létezhetnek élő tagjai a családomnak, akik emlékeznek rám vagy a szüleimre, akik elmesélhetik, mi történt az eredeti falkámmal... ezt a lehetőséget nem hagyhattam ki. Kellett nekem visszajönnöm New Orleansba! Mystic Falls is őrült hely, de ott legalább nem ugranak rá őrült boszorkányok az ember lányára, hogy a benne növekvő magzatával akarjanak fenyegetni egy ősi vámpírt.
Egyébként meg: mi a franc?!
Csak kerüljön a szemem elé az a mocsok, én magam nyírom ki! Még hogy a halottak nem termékenyek? Még hogy ne aggódjak? Kösz, tényleg semmi okom rá, miközben a saját kis cellámban raboskodom, egy totál dilis boszorkány életéhez kötve, és egész nap semmi más dolgom nincs, mint megemészteni a hírt, hogy teherbe ejtettek. Klassz kis kirándulás, köszönöm! Csak bukkanj fel megint, és gondoskodom róla, hogy igazán halott legyél!
Kínomban üres papírokra irkálok. Leveleimnek nincs címzettje, inkább naplószerű bejegyzések, a gondolataim számvetése, unaloműző. Amikor nem kényelmesedek el az ágyban, akkor a szökésemen dolgozom, máskor pletykák után fülelek, a boszik tervei után hallgatózom - hiába tagadom, nagyon is érdekel, Klaus eljön-e értem, és pontosan mik lehetnek a terveik vele. Attól még, hogy haragszom rá, a boszikra jelenleg sokkal jobban pikkelek, így hát kénytelen vagyok rangsorolni, kiket is billentsek először hátsón, amint megtörtem ezt a nyomorult bűbájt magamon. Nem fűlik a fogam ahhoz, hogy fogoly legyek, és ezt a gyerek-kérdést is meg kell oldanom, mielőtt még folytatnám a rokonaim felkutatását. Szóval, ja, megszívtam. Kösz szépen, te seggfej!
Egyből ülésbe tornáztam magam, ahogy hallottam, hogy valaki belép. Sophie volt. Sajnáltam a nővérét, meg minden, de képtelen voltam együttérzést mutatni. A testvére csalt a mocsárba, ő tette rám azt a vacak bűbájt is - átvert és megzsarolt. Nem érdemelte meg a halált, de nem kívántam számára jobbat sem. Mintha itt sem lennék, szavait a megfigyelésemre iderendelt társaihoz intézte.
- Az egyik ősi felbukkant. Hozzátok ki a lányt, ha szólok!
Azzal sarkon fordult és már ott sem volt. Jól tette, nem szeretem, ha semmibe vesznek - kedvem támadt bemosni neki egyet. Mi vagyok én, valami mutogatnivaló látványosság, amit betesznek a fiókba, ha épp nincs rá szükség? Dühömben és unalmamban apró fecnikre téptem az ölemben a papírt. Ismeretlen zöngék szűrődtek be kintről, mély, dörmögő férfihang. Érdeklődve füleltem, de nem értettem, miről beszélnek. Az egyik boszi ekkor hozzám lépett és szólt, hogy menjek.
- Hogyne, most épp ráérek... - jegyeztem meg negédesnek álcázott mosollyal, bosszúsan grimaszolva, és a helyemről felkelve követtem őket. A Nap már rég leszédült az égről, a sötétség vette át az uralmat. Milliónyi apró csillag ragyogott az éjszín égbolton, felerősítették az újhold méltóságteljes erejét. Fázósan összehúztam magamon a kardigánomat, és követtem újdonsült fogvatartóimat a sírboltok között. Mert persze nem lehet egy luxusszállodában fogságba zárni - nem, muszáj egy rohadt temetőben!
Gyanakvón mértem végig a fickót, akivel Sophie beszélgetett. Nem tűnt ismerősnek, megnyerő külseje egyszerre sugallt rokonszenvet és borzolta fel menekülési ösztönöm. Talpig öltönyben úgy festett, mint valami ingatlanügynök, köze sem volt a képhez, amely kialakult bennem az ősi vámpírokról.
- Te meg ki a pokol vagy?
Hát, valahogy így kezdődött.


avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Keresem ✦ :
✘ jackson
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 31.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
28

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayley Marshall   Szomb. Ápr. 15, 2017 8:05 pm


Elfogadva

Hayley Marshall

Nagyon örülök neked, Hayley!   Nagyon-nagyon tetszik az adatlapod, a fogalmazás, a stílus. Nagyon átjön Hayley jelleme. Már a sorozatban is imádtam, de azt hiszem, itt is imádni fogom. (És már készül neki a rokon vérfarkas is~  Nos, nem tartalak fel! A foglalózás a te esetedben már megtörtént előre, így nincs más dolgod, csak játszani.  
Dear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
146

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Hayley Marshall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok-
^
ˇ