Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Electra Fanning
Yesterday at 7:29 pmSötét rengeteg

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 9:19 pmPark

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 8:06 pmMy brother - again

Stephanie Stafford
Hétf. Dec. 10, 2018 4:59 pmGalatoire's étterem

Always and Forever
Hétf. Dec. 10, 2018 4:48 pmRonan Scadding - Se veled, se nélküled

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 11:21 pmSzükségem van egy új helyszínre

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmAmarilla szobája

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmCharlotte "Charlie" Gray

Charlotte Gray
Vas. Dec. 09, 2018 10:24 pmIpswich, USA, Danvers kúria - Caleb & Amarilla

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 10:08 pm
Nyerteseink
avagy az ősz díjazottjai
Az ősz őrangyala
Reagan Blair

Az ősz női karaktere
Elisabeth Saltzman

A ősz férfi karaktere
Isaac Lestrange

Az ősz párosa
Damon & Elena

Az ősz játéka

Az ősz előtörténete
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 4
Boszorkányok 10 5
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 0 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 1
Szirének 2 0
Démonok 1 3
Vadászok 3 3
Emberek 1 1
Összesen 29 21

Share | 
 

 Jazz club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Jazz club   Kedd Okt. 10, 2017 9:29 pm
Elijah & Klaus

Ahogy megláttam Elijah-t, rögtön gondolnom kellett volna, hogy belerondít a hangulatos estémbe, s habár az első gondolatom ez volt, figyelmeztettem is, hogy csak abban az esetben üljön le, ha tud viselkedni, mégsem akadályozom meg, hogy az asztalra támaszkodjon.Pedig intő "jelként" mondjuk eltörhetném a kezét, kificamíthatnám a vállát, vagy hasonló szépségek, mégsem teszem. Közben az utolsó kortyokat is kiiszom a pohárból, pontosabban egy kortyot, majd azt a néhány cseppet próbálom úgy a számba juttatni, hogy a poharat magasra emelem. Csalódottan nézek az előttem lévő üres üvegre, és már épp nyitnám a szám, hogy megkérjem a fivérem, ha már így hívatlanul lerohant, legalább egy üveg bourbont hozzon, de aztán mégsem teszem. Ő viszont nem gondolkodik, csak beszélni kezd, bár nyilvánvalóan neki sosem kell agyalnia, mielőtt beszél. Pontosan tudja, mikor mit kell mondani. - Nem vagyok ellenséges, Elijah. De ha nem hagyod abba ezt a szentbeszédet, megtudod milyen, ha ellenséges vagyok, amit különben már tudnod kéne, hiszen ismersz! - forgattam meg a szemeimet, aztán ráemeltem a pillantásom, kissé bosszúsan. - Nem akarsz... hozni magadnak egy italt? - Célozgattam felvont szemöldökkel, hogy igazán hozhatna nekem is, mert ha valóban folytatni akarja ezt a nonszensz beszélgetést, ahhoz még több whisky-re lesz szükségem. Nem libbenhet csak úgy be ide a makulátlan öltönyében, és teheti tönkre a jó kedvem, csak mert neki sürgősen közölnie kell velem, hogy amit csinálok az - mily meglepő! - nem helyes. Felsóhajtottam, mielőtt még olyat mondanék, amit nem kellene, de aztán meggondoltam magam. Ha ő kimondja, amit gondol, akkor én miért fognám vissza magam? Ráemeltem a pillantásom, ajkaimat összeszorítottam, és az üres poharat kezdtem tologatni magam előtt az asztalon. - A kis farkas terhes, nem beteg. Talán fognom kellene a kezét, és otthon ülnöm vele, amíg meg nem szül? A gyermek még benne van tudtommal, majd foglalkozok vele, ha kifáradt! -jelentettem ki nemes egyszerűséggel, indulatosan, tekintetemmel pedig felnyársaltam a fivérem, ha már nem törhettem ki nyilvánosan a szék lábát, hogy azzal döfjem le. Képzeletben persze lejátszottam a jelenetet, hogy azzal is szórakoztassam magam, mert az életunt bátyámmal nem sokra mentem. Egy karót nyelt nemesembert láttam csak magam előtt, ha ránéztem, a kifejezés miatt pedig egy féloldalas mosoly költözött az arcomra. Bárcsak a szó szerinti értelemben is karót nyeltté tehetném.. - Szóval mégiscsak csak tönkreteszed, ugye? - felnevettem, de a hang inkább tűnt halálos fenyegetésnek, mint tényleges nevetésnek. Nem, nem azért hagytam őt és Hayley-t is magam mögött, hogy aztán utánam jöjjön, és hazarángasson. Felnőtt férfi voltam, egy legendabeli szörnyeteg, nem egy őrangyal, aki a terhes lányt őrzi odahaza. Nem hasonlítottam egy testőrhöz sem, és hogy őszinte legyek, még apukának sem. Elijah-hoz pedig nem volt kedvem, vagy a szentbeszédekhez, amiket ódaként zengeni szokott.

my dearest brother

@


Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.

avatar
Hibrid vagyok
Kapcsolatban :
△ with my demons
Play by :
△ joseph 'bloody king' morgan
Keresem :
my child & her mother
freya & marcel
Léptek száma :
23
Népszerûség :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jazz club   Kedd Okt. 10, 2017 5:05 pm


to my brother

always and forever

Voltak dolgok, amiket mindig is bántam hosszú életem során. Példának okáért azt, hogy tétlenül néztem, ahogy apánk Niklaust bántja. Talán, ha akkoriban teljes vállszélességgel állok mellette, ma egy fokkal jobb kiadásban van mellettünk a fivérem. De ez csak kósza gondolat, nincs túl sok jelentősége, hisz a múltat, bármennyire is szomorú, képtelenség megváltoztatni.
Azonban a jelen, a jövő a mi rendelkezésünkre áll. Ebbe kellett mindenáron kapaszkodnom és a születendő gyermekbe, aki elhozhatja Niklausban a változást. Ez a gyermek megadhatja azt a családot, azt a békét, amire mindnyájunknak szüksége van.
A fivérem viszont kicsapongó életet élt, amióta visszatértünk New Orleansba, abba a városba, ami egykoron a mi királyságunk volt. Emlékszem még arra az időkre, amikor én és Niklaus rendezkedtünk itt. Nyilvánvalóan a magunk módján – hol erőszakkal, vérrel, hol pedig az ész érvekkel. Az utóbbi volt az én posztom, bár ez azt hiszem, senkit sem lep meg. Most viszont úgy gondoltam, hogy nem szabadna felesleges harcokba bonyolódnunk. Még akkor sem, ha a szívem mélyén legszívesebben halottnak láttam volna Marcellust, nem akartam, hogy odáig fajuljanak a dolgok. Marcellust sosem fogadtam el Mikaelsonnak. Attól, hogy a fivérem befogadta, magunk közé emelte azzal, hogy átváltoztatta és úgy nevelte, mintha csak a fia lenne, számomra nem jelentett semmit. De a halála felesleges időpazarlás lett volna. Ezért kellett Niklauson tartanom a szemem és visszafogni, ha netalántán ész nélküli gyilkolászásba fogna.
Nem tudtam, mégis hova ment el ezen a napon, de kénytelen voltam magára hagyni Hayleyt, hogy felkutassam. Tudnom kellett, hogy mire készül. Egy fél napomba telt, mire ráleltem az egyik Jazz bárban. Nem igazán számítottam rá, hogy egy ilyen helyen lelek rá. Nem úgy nézett ki, mintha épp valami őrültségen törné a fejét és ez… ez volt az, ami igazán aggasztó volt. A tömeg nem volt túlzottan kedvemre való, de eltekintettem e fölött, ahogyan megláttam a fivéremet. Az embereket kerülgetve indultam el felé, kimért lépésekkel. Már messziről hallottam a köszöntését, ami minden volt, csak nem… őszinte. Mostanában nem voltunk túl jóban Niklaussal. Ahogy odaértem, a pultra támasztottam lazán a kezem, miközben körbenéztem.
- Niklaus. – Tartottam némi szünetet, amíg végigmondja a saját kis mondandóját, csak azután szólaltam meg. – Letörne a büszkeséged egy darabja, ha nem ellenségeskedve fogadnád a fivéredet? – Pillantottam végre rá. Megszoktam már Niklaus felém irányuló viselkedését, de azért szó nélkül nem hagytam.
- Reméltem, hogy nem keversz bajt sehol. Örülök, hogy ezúttal visszafogod magad. – Jegyeztem meg, majd kihúztam az egyik széket, hogy helyet foglalhassak. – Talán egy kicsivel többet kellene törődnöd Hayleyvel és a születendő gyermekeddel, minthogy leidd magad egy Jazz bárban. – Adtam tudtára a véleményemet és pont ezzel közelítettem ahhoz, hogy tönkretegyem… ahogy ő fogalmazott: a „tökéletes kis estéjét”.

432 szó || elnézést, majd belejövök...  

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Jazz club   Kedd Okt. 10, 2017 2:28 pm
Elijah & Klaus

Az egyetlen bár, ami semmit nem változott az évek alatt. Bár a tűz nyilván ezt a helyet is felemésztette, a tulajdonos - bárki is legyen az -, pontosan ugyanúgy építette fel, ahogyan régen is kinézett. Azonnal nosztalgikus hangulatba kerültem, ahogy átléptem a küszöböt, s hiába volt kora este, a terem egyik sarkából zene áradt, ami az egész teret betöltötte. A muzsikusok látszólag nagyon jól érezték magukat, az se zavarta őket, hogy a közönségük nagyjából öt főből állt, velem együtt. Tudtam, hogy ahogy odakint besötétedik, meg fog telni a hely, beindul az éjszakai élet és a legtöbb bárból az általam jól ismert jazz fog szólni. Amint szemügyre vettem a helyet, az egyik boxban helyet foglaltam, rögtön azután, hogy kikértem egy üveg bourbont társaságomnak. Először a pohárba töltöttem ki, és élveztem az első kortyot, mert mindig az első a legfinomabb, s egyben a legerősebb, ami elég energiát tud adni ahhoz, hogy elviseljem a körülöttem lévő embereket, de leginkább ahhoz, hogy saját magamat elviseljem. A démonjaim ilyenkor szunnyadtak bennem, a gondolataim elhalkultak, már-már halandónak éreztem magam. Kevésbé zavartak az emberek, a gondjaim sem tűntek akkorának, Marcel sem kötötte le az elmém, talán a hely varázsa miatt. A percek csak úgy peregtek, egyik dal váltotta a másikat, a hely szép lassan megtelt, az időérzékem pedig úgy veszett oda, ahogy az üvegből a borostyánszín folyadék. Az ajtó újra nyílt és csukódott, de mivel olyan sokan léptek be rajta azóta, hogy helyet foglaltam, nem szenteltem neki túlzott figyelmet. Aztán valamiért mégis az érkező irányába kaptam a fejem, és a mosolyom azonnal lefagyott. Elijah-val nem volt túl jó a viszonyom, mióta visszatértünk ide, a megszállottja lett a babának, és meggyőződésem, hogy Hayley-nek is.Ez egyébként nem zavart, de az már sokkal inkább bosszantott, hogy az én megszállottam is lett. A fejébe vette, hogy ez a baba az én második esélyem, a családunk megváltója, s bár jómagam sem tiltakoztam a megszületése ellen úgy, mint hetekkel ezelőtt, nem hittem el, vagy csak nem akartam elhinni, hogy tényleg meg tudna változtatni engem.
Egy féloldalas mosolyra görbültek ajkaim, ami egyszerre volt szórakozott, és gúnyos. Csak és kizárólag a fivéremnek szólt, akinek bár általában élveztem a társaságát, ha bármit is mer mondani a kis farkasról, vagy a gyermekemről, talán én magam rugdosom ki a bárból. Egyetlen estét szerettem volna, ami nem a trónról vagy az örökösömről szól, ha tönkre meri tenni... talán elküldöm aludni néhány évre a személyesen neki faragott koporsóba. - Legdrágább fivérem! - kiáltottam oda neki, mielőtt még elért volna hozzám, s poharamat megemeltem az irányába, mielőtt belekortyoltam volna az italba. Az üvegpoharat az asztalra helyeztem, majd felemeltem egyik mutatóujja, szemöldökeim pedig egészen homlokomig szaladtak. - Csak abban az esetben ülj le, ha nem rontod el a tökéletes kis estémet! - a kelleténél hangosabban szóltam hozzá, mintha még mindig az ajtóban állna, nem pedig a közelemben lenne, bár... még az utca végén is hallotta volna a hangom. Az üveg üres volt, a poharamban egyetlen korty whisy lehetett talán. Ittas állapotba nem kerültem, de elég jól éreztem magam ahhoz, hogy ne vágjak morcos képet, s ne akarjam kihajítani innen a bátyám, amiért megzavart. Ha nem hozza fel a korábban említett témákat, szívesen töltöm a társaságában az időm.

my dearest brother

@


Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.

avatar
Hibrid vagyok
Kapcsolatban :
△ with my demons
Play by :
△ joseph 'bloody king' morgan
Keresem :
my child & her mother
freya & marcel
Léptek száma :
23
Népszerûség :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jazz club   Szomb. Ápr. 15, 2017 9:27 pm


avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
422
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jazz club   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Jazz club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Shine Party Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: New Orleans :: Bourbon Street-
^
ˇ