Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Padsorok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Padsorok   Yesterday at 4:52 pm
Marcel & Davina

I had someone who fought for me from the moment you met me.

Azt hiszem, Marcel arra számított, hogy egy korombelihez méltón sokkal tovább fog tartani, hogy elkészüljek, mert majd képtelen leszek elszakadni a tükörtől. Nos, ő csak azt nem kalkulálta bele ebbe, hogy már régóta epedve vártam, hogy kitehessem innen a lábam. Örülök, hogy nem küld vissza valami mondvacsinált indokkal átöltözni, hanem végre pillanatokon belül elhagyhatom a templomot. Még ha csak kis időre is. Tudom, a biztonságom érdekében tart lényegében bezárva, és ezt igyekszem is szem előtt tartani, amikor néha elönt a harag, amiért nem élhetek szabadon, de azért már nagyon mehetnékem van. És most el is kezdek azon filózni, mi az alkalom? Mármint csak úgy hirtelen elhatározta, hogy hosszú bezártság után kicsit kienged? Vagy szülinapom lenne, mindössze elfelejtettem? Lehet, nem kellene ezen gondolkodnom, egyszerűen csak élveznem a lehetőséget. Viszonzom az ölelést, aztán a megjegyzésén elnevetem magam.
- Te még a széltől is óvsz, pedig tudod, ha kell, megvédem magam. De ne aggódj, nem áll szándékomban bajba keveredni. Feltűnő sem leszek. - De tényleg. Ha ezen múlik, kaméleonként beleolvadok a környezetbe. A hangom kicsit talán türelmetlenül hatott, de már alig várom, hogy kilépjek innen. A kérdését hallva elmosolyodom, és alaposan átgondolom, mielőtt bármit is felelnék.
- Menjünk a lehető legnyilvánosabb helyre, hogy szem előtt legyek a város lakói számára. Hátha eljut a kovenhez is a hír...na jó, talán menjünk moziba. - Viccelődök vele kicsit. Jól tudom, hogy nem bízhatom el magam, és valójában az én érdekem, hogy senkinek se tűnjön fel a jelenlétem. És bár alapjáraton semmi kedvem filmet bámulni, de bármi jobb annál, mint hogy itt bent malmozok. Ahogy a sörre terelődik a szó, felnevetek.
- Meg is lepett volna, hogyha ez ízlik neked. De köszönöm, hogy hoztál nekem. Látszik, hogy törődsz velem. Már azóta, hogy aznap megmentettél. Nem tudom, mi történt volna, ha nem bukkansz fel. Vagyis de...azt hiszem, tudom. Azonban örülök, hogy nem kellett megtapasztalnom. - Belekortyolok a sörbe. Talán túl korán tértem rá a komoly témára? Lehetséges. Ám úgy érzem, nem mondtam még elégszer köszönetet Marcelnek, pedig az életemmel tartozom neki. Ezért pedig örökké hálás leszek neki, és ezt mindig hangoztatni fogom. Bízom benne, bár néha elhatalmasodik felettem egy érzés, amit nem tudok hova tenni. Azt tudom, hogy mindentől és mindenkitől megvédene, de...bárhonnan nézem a dolgot, akkor is be kell ismernem, hogy a hasznára van a képességem. És egyelőre nem úgy tűnik, hogy hatalmas előnyt akarna belőlem kovácsolni, de mégiscsak egy vámpír. Szóval bármennyire is megbízom benne, nyitva kell tartanom a szemem. Ha Marcel nem is ártana nekem, amiben szinte egészen biztos vagyok, de nem mernék mérget venni arra, hogy a társaival is ez a helyzet.


 ❀  kredit

You don't have to do
magic to feel it.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Padsorok   Kedd Aug. 15, 2017 8:30 am

A helyzet az, hogy elgondolkozom egy kicsit, hogy nem-e volt elhamarkodott döntés ez a kis kiruccanás. De végül az atyai énem felett győzedelmeskedik a bátyj-féle énem, és meggyőzöm magamat, hogy igenis a lánynak szüksége van néha ilyen kis kiruccanásokra. Nem lesz semmi baj, bőven távol megyünk a francia negyedtől (bár ebben is kételyeim vannak, hogy nem lenne-e jobb inkább az ismert terpen maradni...), és nem lesz semmi gond. Ha valaki felismeri, akkor Davina meg tudja védeni magát, egyből érezni fogja, ha valaki varázslatra készül, én pedig ott leszek tőle egy karnyújtásnyira, hogy megvédjem és később lerendezzem a kellemetlenkedő boszit. Csakhamar megnyugszom, mikor látom Davina örömét. Nekem ez nagyon sokat jelent, mindent megadnék egy mosolyáért, és úgy tűnik, hogy ezért a kiruccanásért nem csak mosolyt, de egy lelkes ölelést is kapok. Elnevetem magam, és úgy engedem el a leányzót készülődni. Az aprócska, szarkasztikus megjegyzésre inkább nem reagálok semmit, hiszen tudom, hogy igaza van... Visszaölelem őt, majd hagyom, had készülődjön. Közben a sörömet kortyolgatom, de alig nyelek le egy-két kortyot, amikor Davina már ott is van előttem.
-Hát ez gyors volt... – bököm ki talán kicsit hangosabban, mint kellene. Tényyleg azt hittem, hogy majd órákat, de legalább egyet fog a tükör előtt tölteni, vagy ilyesmi. De a helyzet az, hogy erre semmi szükség nincs. Frissen fésült haja lágy loknikban hullik a hajára, arca piros a lelkes izgalomtól és pírtől, a ruhája pedig tökéletes: nem egy estélyi, de nem is egy laza, rongyos darab. Igazán kitett magáért, még ez alatt az öt perc alatt is.
-Azt hiszem baromira vigyáznom kell rád ma este. Nagyon csinos vagy, Kislány. – mosolyodom el féloldalasan, majd magamhoz invitálom és most én ölelem meg lágyan a lányt, majd a kezébe nyomom a megkezdett sörét, én pedig egy újabbat veszek ki a hatos pakkból.
-Na és merre legyen a menet? Mozi, vagy üljünk be valahova kicsit? Biliárd, vagy valami egyéb kocsmasport? – nevetgélek és sorolom a lehetőségeket. Valószínűleg a bőség zavara miatt Davina nem fog tudni választani, de jelzem neki, hogy én jobban preferálnám a mozit. Ott sötét van, senki nem fogja észrevenni, biztos, hogy kevesebb valószínűséggel botlunk komplikációba, mint ha beülnénk egy kocsmába, vagy ilyesmi.
-Amúgy finom az a sz... Izé? Ilyen ízesített sör, vagy mi... Én maradok a simánál, de úgy tudom a csajok szeretik az ilyen bigyókat – vonom meg a vállam és hívom fel rá a figyelmét, hogy azért gondoltam rá, bizony!


avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Aug. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Padsorok   Vas. Aug. 13, 2017 3:13 pm
Marcel & Davina

I had someone who fought for me from the moment you met me.

Napok óta semmi mozgás. Mintha a boszorkányok feladták volna. Vagy valami nagyobbra készülnek? Próbálom elhessegetni az ilyen és ehhez hasonló gondolatokat, de egyre inkább érzem azt, hogy valami nem stimmel. Ez pedig nem hagy nyugodni. Bár kicsit pikkelek Marcelre, amiért a szabadságomtól lényegében teljesen megfosztott, de jól tudom, hogy az életemmel tartozom neki. Megszerettem őt. Az egyetlen személyt, aki a szívén viseli a sorsomat, még ha részben a saját érdekei is kívánják így. Viszont akárhogy nézem, megmentett. Ezért pedig mindig hálás leszek neki. Nem tudom, ma eljön-e megnézi, belehaltam-e már az unalomba, mindenesetre megelégeltem a padlásszobában ücsörgést. Lassan bedilizek attól a hatalmas csendtől, ami odafent uralkodik. Még ha a templomból nem is tehetem ki a lábam, azt nem tilthatja meg nekem senki, hogy lemenjek az oltárhoz. Nem vagyok vallásos, de mindig megnyugtató, ha csak teszek egy kört a padsorok közt, közben pedig elgondolkodom a rövid, de tartalmas életemen. Mennyi minden történt már velem, és még mindig érzem a halál szelét körülöttem. Mintha a végzetemben nem szerepelne a hosszú és boldog élet. Nem tudom, miért nem vagyok képes elengedni a borongós gondolatokat, de ez van. Valami azt súgja, örökké nem menekülhetek a koven elől sem. Ettől pedig még a hideg is kiráz. Hirtelen arra eszmélek, hogy valaki leül mellém, amitől nagyot ugrok a helyemen. Bár most el kéne kezdenem szabadkozni, de mivel semmi rosszat nem tettem, ettől most magamat is megkímélem. Azért azt beismerem, örülök Marcelnek. Már kezdtek túl baljósak lenni a gondolataim. Mosollyal az arcomon pásztázom a gyümölcsös sört.
- Gondoltam, itt több a levegő, mint fent. Nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen engedékeny leszel velem. Elkényeztetsz. - Kicsit talán szarkasztikusra sikeredett a hangsúlyom, de mit tegyek, ha egyszer nem jó érzés rövid pórázon lenni? A következő kérdését először feldolgozni sem tudom. Komolyan Marcel száját hagyták el ezek a szavak? A mindenit!
- Öhm...de, persze. Mehetünk. Ígérem, rád fogok tapadni végig és nem kószálok el. - Örömömben hirtelen nem is tudom, mit kéne először csinálnom. Meginni a jó hideg italt vagy ahogy Marcel is mondta, felmenni elkészülni. Kis szerencsétlenkedés után kortyolok egy keveset a sörből, aztán leteszem a padra, és a szoba felé szaladok, ám pár lépés után visszafordulok, és gondolkodás nélkül Marcel nyakába vetem magam. Most olyan boldog vagyok, amiért végre kicsit kijuthatok innen, hogy a legkevesebb, amit megérdemel, az egy nagy ölelés. Utána mint a szélvész, indulok fel a szobába. Lényegében kikapom a szekrényből az első csinosabb ruhát, amit sikerül megragadnom, gyorsan kifésülöm a hajam, mert lefogadom, hogy jelenleg úgy nézek ki, mint aki nem tud a hajkefe létezéséről, és öt perc múlva már lent is vagyok. Széles vigyorral az arcomon meredek a védelmezőmre, aztán mint valami 8 éves kislány, megpördülök a ruhámban.
- Na, így jó leszek? Kérlek, mondd, hogy igen, mert már nagyon szeretnék kilépni innen. Nem kell messzire mennünk, nekem az is jó, ha csak beszélgetünk. Úgyis van pár dolog, amit mesélnem kell. - Talán az utolsó mondat túl komolyan hagyta el a számat, de egyre inkább úgy érzem, beszélnem kell Marcelnek az aggodalmamról.


 ❀  kredit

You don't have to do
magic to feel it.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Padsorok   Csüt. Aug. 03, 2017 1:50 pm

Azt hiszem, hogy néha kicsit kemény vagyok Davinával. Hiszen ő egy jó lelkű, kedves tinédzser, aki szabadságra vágyik. Hát persze, hogy arra vágyik, te barom! Melyik fiatal szeretne egy templomtoronyban ücsörögni péntek este? Elhatároztam hát, hogy ma este, mivel úgysincs jobb dolgom (Klausékat figyeltetem Dylennel, úgyhogy nekem nem kell és persze a telefonom állandó készenlétben van, ha valami történne), elviszem kicsit bulizni a lányt. Lesz ma valami kellemes vígjáték a moziban, hogyha van kedve, akkor megnézhetjük, ha pedig nincs, akkor csak simán sétálhatunk egyet a városban. Szinte biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki és ki fog ugrani a bőréből. Bizonyára ki is fogja csípni magát, úgyhogy veszek egy kis sört magamnak, mert sejtem, hogy azért az bele fog telni „pár” percbe. Édes kislány. Biztos gyönyörű lesz majd. Érdekes, hogy soha nem gondoltam rá „úgy”, mindig is egy kislánynak tartottam, aki segítségre szorult. Múlt időben, hiszen kezdek rájönni arra, hogy kezd felnőni és lassan nem zárhatom csak úgy be őt azzal a szöveggel, hogy veszélyben van és én csak jót akarok neki. Márpedig szükségem van rá, hogy kordában tudjam tartani a várost és a boszorkányokat. Meg kell győznöm, hogy veszélyben van, hogy az életét akarják, el kell érnem, hogy higgyem nekem. Kicsit megremeg a gyomrom a gondolatra, hogy kihasználom a lányt, de megértetem magammal, hogy a kihasználás kölcsönös, hiszen habár Davina nem szabad akaratából segít nekem, megvédem őt. Mert tény, hogy a kovene még mindig a halálát akarja. És amíg ezt tudja, és dühös rájuk, addig inkább engem és a védelmemet választja, mint őket. Ahogy leveszek egy hatos pakk sört a polcról, hozzácsapok egy ízesített sört is. Nem tudom, hogy Davina mennyire szereti ezeket a szarokat, de talán majd felnőttebbnek érzi magát, hogyha viszek neki egy kis alkoholt.
Ahogy belépek a templomba, a padsorok között meglátom a lányt. Egy picit megijedek, majd dühös leszek, végül csak megrántom a vállamat, és leülök mellé.
-Hát te mit csinálsz itt? Nézd mit hoztam – nyomom a kezébe az ízesített sört.
-Van kedved moziba menni? Vagy csak úgy… sétálni egyet a városban, inni valamit, vagy… ilyesmi? – kicsit furán érzem magam, olyan eetlenül, mintha egy imádott hölgyet hívnék randira. Pedig ő „csak” Davina. Persze mindent meg szeretnék neki adni, miközben megvédem. És igen, ehhez hozzátartozik az, hogy néha kicsit kibújjon a fészkéből.
-Öltözz fel valami csinosba, megvárlak – emelem fel a hatos pakk sört vigyorogva, majd hátra dőlök, szisszentek egy sört, Jézus szobra felé emelem, majd belekortyolok az italba és Davina után nézek. Már ha nincs kérdése és elindul felfelé öltözni.
avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Aug. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Padsorok   Szomb. Ápr. 15, 2017 9:45 pm


avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
348

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Padsorok   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Padsorok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: New Orleans :: Belváros :: Francia negyed :: St. Anne's templom-
^
ˇ