Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Katherine Pierce, William Brooks


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKinek az oldalán állsz?

Bárpult - Page 3 EmptyVictor Sutton
Pént. Júl. 19, 2019 2:16 pmVictor Sutton

Bárpult - Page 3 EmptyDamien Blanchard
Pént. Júl. 19, 2019 9:45 amDamien & Hazel - Let me go

Bárpult - Page 3 EmptyDamien Blanchard
Csüt. Júl. 18, 2019 5:51 pmCelian Darveaux

Bárpult - Page 3 EmptyCelian Darveaux
Szer. Júl. 17, 2019 11:38 pmLet's go Party || Theodore & Domino

Bárpult - Page 3 EmptyDominic Arback
Szer. Júl. 17, 2019 11:02 pmSikátorok

Bárpult - Page 3 EmptyPatrick Joseph Reynolds
Szer. Júl. 17, 2019 1:12 amHátsó gyakorlótér

Bárpult - Page 3 EmptyReagan Blair
Kedd Júl. 16, 2019 11:51 pmAsztalok

Bárpult - Page 3 EmptyStefan Salvatore
Kedd Júl. 16, 2019 1:06 amAz oldal videói

Bárpult - Page 3 EmptyLarissa Blackwell
Hétf. Júl. 15, 2019 11:59 pmWickery Híd

Bárpult - Page 3 EmptyDrezath
Hétf. Júl. 15, 2019 9:50 pm
A tavasz díjazottjai
Isaac & Larissa
őrangyal
Hope Mikaelson
női karakter
Klaus & Theo
férfi karakter
Katherine & Kai
szerelmes pár
Hope & Klaus
játék
Alec Verona
előtörténet

Share
 

 Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 3 EmptyCsüt. Ápr. 20, 2017 12:13 am
Hayley & Cami

Mostanában furcsa napjaim vannak. A szokottnál is furcsábbak. Nem is tudom. Néha úgy érzem, percek esnek ki az életemből. Egyre kongóbb ürességet érzek, és nem tudom hova tenni ezt az egészet. Egyik nap még eltökélt szándékom Sean halála ügyében a legapróbb kavicsokat is felforgatni nyomokért, most meg kimegyek a temetőbe, meglátom, hogy azt írták a sírjára, hogy "gyilkos", és még csak a sírógörcshöz közeli állapotba sem keveredek? Mi folyik itt? Nem érzek semmit. Kieran bácsit ugyan beavattam a dologba, de nem sokat segített. Sokkal nyugodtabban alszom, mint régen. Ezt sem tudom felfogni. Mint derült égből villámcsapás, minden megváltozott. És nem tudom eldönteni, hogyan érzek ezzel kapcsolatban. Pontosabban vegyesek az emócióim...igen, azt hiszem, ez a jó szó. Egyrészt elképesztően idegesít, hogy ilyen hirtelen változott meg körülöttem minden, sőt én magam is. Ez nem jellemző rám. És bárhogy erőlködöm, nem vagyok képes fájdalmat érezni. Mintha...hipnotizáltak volna, vagy valami. Másrészt viszont megkönnyebbülést érzek. Úgy tudnám körülírni, hogy levettek egy ólomsúlyt a vállamról. Ettől viszont pocsékul érzem magam, mert tudom, hogy nem helyénvaló csak így, egyszerűen továbblépni. Nem hagy nyugodni, hogy valami konkrét oka van ennek a hatalmas változásnak. Majd jobban odafigyelek, hátha feltűnik valami. Viszont nem egy nap alatt fogom megváltani a világot, jelen pillanatban a bárban ücsörgő vendégekre kell figyelmet fordítanom. Szerencsére nincsenek sokan, és mivel ez egy elég laza nap, igenis megengedhetem magamnak, hogy máshol járjanak a gondolataim. Már épp visszaevickélnék az elméletgyártós üzemmódomba, amikor egy fiatal nő lehuppan elém. A rendelésén jót mosolygok, pláne, amikor meglátom, hogy valami dudorodik a ruhája alatt. Azonnal nyilvánvalóvá válik az előbbi "nyelvbotlása" gyors kijavításának oka. Küldök felé egy gyors mosolyt, aztán kitöltöm neki a kólát. Kérdésére körbepásztázom a tekintetemmel a bent ücsörgő félrészegeket.
- Ugye, milyen szánalmat keltő látvány? Ha tudnák, mennyi potenciál lehetne bennük, ha nem ivásra és önsajnálatra pocsékolnák az idejüket. - Kissé szarkasztikus vagyok? Meglehet. Néha nem is értem, miért jöttem ide csaposnak. Mármint de, tudom, hiszen praktikus és anyagi vonzata van a dolognak. Na jó, nem leszek hipokrita, hiszen ha úgy van, én sem vetem meg az italt. Néha jó búfelejtő. Jelenleg például azt a Marcel fickót kéne elkezdenem kiheverni. Valamiért nagyon a szívemre vettem, hogy jó pár napja nem keresett. Pedig korábban magasról tettem rá. Igen, például ezt sem értem. Miért törődöm vele? Még csak nem is az esetem. Különös. Mindegy, most inkább fókuszáljak a kedves mosolyra. Még sosem láttam itt ezt a lányt, de határozottan ő a legszimpatikusabb, aki jó ideje betért a Rousseau's-ba. A kérdése egy röpke pillanatra meglep, hiszen még sosem jött senki hozzám kulturálódás céljából, mindig csak a "tölts még" szlogent hallgatom.
- Nem hiszem, hogy egy történészprofesszornak van elég ideje itt vedelni, de történetesen jó embert kérdezel. A családom birtokában van néhány régi kötet, és bizonyára New Orleansról is porosodik valami a polcon. Majd megnézem neked, ha gondolod. Amúgy Cami vagyok. - Igen, végre egy értelmes beszélgetés, ami már nagyon rám fért.❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
love will make you strong


Camille O'Connell
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✧ who knows?
Play by :
✧ leah pipes
Léptek száma :
14
Népszerûség :
1

Bárpult - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 3 EmptyKedd Ápr. 18, 2017 4:26 pmCamille & Hayley
El sem hiszem, hogy megszöktem!
Klaus irtó pipa lesz, ha rájön - ha szerencsém van, egy pohár itallal le tudok gurítani, mielőtt még felbőszült vámpírok vetődnének rám minden sarokból, hogy visszaráncigáljanak a szobám négy fala közé. De egyszerűen képtelen vagyok otthon ülni! Most, hogy megtörtük végre azt a nyavalyás átkot, és az életem nincs hozzákötve Sophiéhoz, nyugodtan kimozdulhattam a házból, hogy folytassam a családom felkutatását. Mármint kimozdulhattam volna, mert Klaus az Klaus, és mióta kiderült, hogy a gyerekünk egy csodabébi, akit a fél város ki akar nyírni, a leendő apuci egy kicsit paranoiás lett. A szokottnál is jobban, úgy értem. Elijah meg persze adja alá a lovat, mert számára a család az első, blablabla, én meg üljek otthon szépen egész nap és kötögessek csendben, mint egy szófogadó kismama, a mocsárba száműzött családom meg majd úgyis házhoz jön.
Meg egy frászt!
Tekintetem körbejárt a bent lévőkön, miután belöktem a bár ajtaját. Néhány fura alak, de első látásra sehol senki pszichopata - remek! Megnyugodtam némileg, de azért éberen a pulthoz sétáltam, és a bárszékre lehuppanva stíröltem tovább a tömeget.
- Egy gint. Mármint - kaptam sietve észbe, meg a fejemhez is, ahogy ráeszméltem a tévedésemre. -, kólát. Kólát kérek szépen.
Tekintetem a szöszi pultosra rebbent, kínos mosollyal. Milyen gáz már, ha az ember elfeledkezik róla, hogy kismama, nem igaz? Pedig mostanság egyre ritkábban fordult elő velem, mivel a pocakom kezdett terebélyesedni, látható jelét adva, hogy növekszik odabent valaki. Kezem öntudatlanul is a hasamra vándorolt, szeretetteljesen megcirógattam a kis domborulatot. Ahhoz képest, hogy elsőre nem akartam, már egészen megbarátkoztam a tudattal, hogy anya leszek. Pont ezért nem adhattam fel a keresést; nem szeretném a Mikaelson családot bármiben is kritizálni, de valljuk be: a gyerekemnek rendes, igazi, összetartó, békés családra lesz szükségem, ahol a rokonai nem döfködnek egymásba tőröket és nem áskálódnak egymás mellett.
- Eseménydús nap, nem igaz? - szólítottam meg ismét a szöszit, fejemmel a bent lézengők felé bökve, akik látszólag vagy halálra unták magukat, vagy épp Buddhát készültek üdvözíteni a poharuk felett. Egy élmény lehet itt dolgozni, főleg ilyen érdekes vendégekkel. - Mondd csak, nem tudod véletlenül, hol olvashatnék bővebben a város történelméről? Tudod, rég nem jártam errefelé, és kíváncsivá tett egy-két dolog... Azt reméltem, a törzsvendégek közt akad talán... nem is tudom... néhány történész professzor.
Barátságos mosolyt villantottam rá, és ha megkaptam a kólámat, egyből belekortyoltam. A testem zokogott az alkohol után, de mint felelősségteljes anyuka, kénytelen voltam beérni valami mással. Képzeld azt, hogy gin, Hayley, csak képzeld azt!
Bár a mai napot a kutatásnak szántam, a városi könyvtárban semmi érdekeset nem találtam. Nem tartom kizártnak, hogy írnak benne a falkámról, de olyan volt belépni a könyvekkel tömött szekrénysorok közé, mintha tűt keresnék a tűkazalban. A recepcióshoz meg mégsem mehettem oda, hogy: szia, nem tudod véletlenül, hol találok bármi írott forrást arról, mi történt a vérfarkasokkal, akik pár évtizeddel ezelőttig a várost uralták? Nem, kénytelen leszek más forrást keresni, a szóról szóra terjedő pletykáknak pedig mindig is a bárok és egyéb szórakozóhelyek voltak a melegágya. Így hát nincs más dolgom, míg végiginni a délutánt, már amíg még megtehetem, és a fiúk rá nem jönnek furfangos szökésemre.


Vendég

avatar
Vendég

Bárpult - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Bárpult   Bárpult - Page 3 EmptySzomb. Ápr. 15, 2017 9:52 pm

Bárpult - Page 3 Vo106l10

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Keresem :
Léptek száma :
469
Népszerûség :
0

Bárpult - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Bárpult - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom


Bárpult - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: New Orleans :: Rousseau's bár-
^
ˇ