Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Asher Maron

írta: Emma Cox
Yesterday at 10:52 pm

Chelsea Janson

Yesterday at 9:45 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Eliza Mavor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Eliza Mavor   Kedd Ápr. 18, 2017 12:39 am


Elfogadva

little blondie wolf

Észrevetted, hogy a harmadik karaktered is szőke? Hivatalosan is te lettél a fórum blondie-ja! Very Happy Viccet félretéve, olyan szépségesen írsz, hogy a lapod minden sora azonnal magával ragadott! Eliza története, a tetteinek súlya úgy nyomorgatja az olvasó lelkét, hogy már-már elérzékenyültem benne. Haragszom rá picit, nem azért a balesetért, ami történt, hanem ami megelőzte azt... Ejnye, te lány! Ha kell egy fenéken billentés, tudod, hol találsz!
Egy szó mint száz: fantasztikus karaktert raktál össze. Drukkolok, hogy idővel képes légy megbirkózni a lelkiismereteddel! Remélem, Nick segít benne (apropó, Nick, gyere csak te is egy billentésre, te kéjenc!), és végül megtalálod a boldogságod a zűrzavar és káosz városában, a mi városunkban! Nem tartalak fel tovább, irány a játéktér, érezd jól magad!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
Keresem :
✘ jackson

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Eliza Mavor   Hétf. Ápr. 17, 2017 1:20 am


Eliza Mavor

If you'd like to see what I'm capable of, just watch.


Becenév

Lizzie (de inkább ne)

Titulus

Broken Wolf

Születési hely, dátum

New Orleans, 1987. október 9.

Faj

vérfarkas

Átváltozás

3 hónapja, 12 napja, és...bár órára pontosan meg tudnám mondani, de nem szeretném. Túl fájdalmas. És még nagyon friss az élmény. Az átváltozás okozta fájdalom és a veszteség okozta fájdalom élménye is. Az átok aktiválódása gyökeresen megváltoztatta az életem. Nemcsak a telihold hozott fordulatot az életembe. Kénytelen vagyok együtt élni azzal, hogy elvesztettem a húgomat. Én öltem meg...

Család

18 éves koromig azt hittem, egy teljesen átlagos és nagy család tagja vagyok. A szüleim, a két nővérem, a bátyám és a húgom boldogan éldegéltünk. Aztán az apám furcsán kezdett el viselkedni, végül egy nap, amikor elment dolgozni, többé nem jött haza. Ezután avatott be minket a nagy titokba a természetfelettitől minden szempontból mentes anyánk. Az apám vérfarkas, mi pedig mindannyian magunkban hordozzuk az átkot. Apa azóta sem került elő. Viszont az idillinek mondható életünk gyökeresen megváltozott a családon belül. Az önmagunkkal és egymással való kapcsolatunk is. Egy testvért pedig el is vesztettem.

Play by

Laura Vandervoort

Ez az én történetem...

Túl régóta vagyok csendben. Pedig csak egy pillanatig akartam hallgatni. Egy röpke másodpercig, amíg feldolgozom a legújabb döbbenetet, amit az élet okozott nekem. Ez nem is jó szó. Döbbenet? Sokkal inkább mondanám az élet csúf tréfájának, amit velem űz. Bár háttal állok neki, de érzem, ahogy a tekintete szinte belém mar. Fizikailag fáj. Az is, hogy itt van, de legfőképp az, hogy olyan kedves velem. Miért? Nem tudom megérteni.
- Kérlek, Nick...menj el. Nem akarok beszélgetni. Azt pedig végképp nem értem, hogy állhatsz szóba velem még mindig. - Továbbra sem tudok ránézni. Nem vagyok hajlandó. A bűntudat életem végéig emészteni fog a húgom halála miatt. És az átoknak hála megélhetem minden hónapban a kínkeserves fizikai fájdalmat, amit meg is érdemlek, és amivel a lelkem nap mint nap próbál megbirkózni. Nem túl sok sikerrel. Igen, megérdemlem a szenvedést. Az édesanyám is ezt mondta, miután megtudta, mit tettem Ameliával. Kitagadott. És ki hibáztatná érte? A nővéreim is elfordultak tőlem, a bátyám pedig...nos, ő nehéz eset.
- Nézd...nem könnyű ez nekem sem, elhiheted. Először gyűlöltelek... - Erre felkapom a fejem, és végre elfordulok az ablaktól, hogy rá emeljem a tekintetem. A könnyeim a felszínre akarnak szökni, de ezt most nem hagyom. Mást sem akarok, mint megkérni, hogy igenis utáljon úgy, ahogy azt eltervezte. Mégsem jön ki hang a torkomon, csak bámulok rá. Egyenesen a szemébe. Ő pedig pár pillanatnyi szünet után folytatja.
- Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem azért éreztem ezt, mert...mert Amelia miattad halt meg. Hanem azért akartalak gyűlölni, mert leléptél. Megfutamodtál. És te nem ilyen vagy, Eliza. Meg kell bocsátanod magadnak...én is megtettem. - Legszívesebben kirohannék a szobából, hogy ettől a beszélgetéstől is elmeneküljek, ehelyett hirtelen felgyülemlik bennem egy nagy adag düh, ami nem is ellene irányul, én mégis rajta vezetem le. Lökdösni kezdem, és már a könnyeimnek sem tudok megálljt parancsolni.
- Mit tudsz te rólam? Azt hiszed, ismersz, pedig nem...gyűlölj! Azt akarom, hogy rám se bírj nézni többé! Ahogy anyáék! Megöltem őt, Nick. Hát nem érted? Hogy bocsássak meg magamnak? És ha ez még nem lenne elég...a fenébe...hiszen tudod. - Nem bírom abbahagyni a zokogást. Már nem csapkodom őt, ahol érem, egyszerűen csak egy helyben állva próbálok nem összeesni. Hirtelen érzem, ahogy a karjait körém fonja. Minden eszembe jut. A veszekedésem a húgommal, ami tragédiába fulladt, és az is, ami odáig vezetett. Amelia az eljegyzése napján zuhant le az erkélyről...pedig nem akartam olyan erősen meglökni. Csak aztán...megcsúszott. Baleset volt. Egy végzetes baleset, ami örökre rányomta a bélyegét az életemre minden szempontból. Megállás nélkül potyognak a könnyeim, mire Nick letörli őket. Istenem, menjen már el innen. Miért épp ő van itt? Miért ő az egyetlen, aki nem utál? Hogy életem legnagyobb hibájára emlékeztessen? Az eljegyzés előtti éjszakára? Mégis hogy lehettem annyira ostoba, hogy lefeküdtem a húgom majdnem vőlegényével? És ami a legfontosabb...miért nem küldöm el erélyesebben most, hogy itt áll előttem?

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Eliza Mavor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ