Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Yesterday at 11:55 pm


Raktárépületek

Yesterday at 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Yesterday at 5:45 pm


Charlotte Grey

Yesterday at 5:41 pm


Asztalok

Yesterday at 3:24 pm


Padok

Yesterday at 2:20 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Eliza Mavor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Eliza Mavor   Hétf. Ápr. 17, 2017 1:20 am


Eliza Mavor

If you'd like to see what I'm capable of, just watch.


Becenév

Lizzie (de inkább ne)

Titulus

Broken Wolf

Születési hely, dátum

New Orleans, 1987. október 9.

Faj

vérfarkas

Átváltozás

3 hónapja, 12 napja, és...bár órára pontosan meg tudnám mondani, de nem szeretném. Túl fájdalmas. És még nagyon friss az élmény. Az átváltozás okozta fájdalom és a veszteség okozta fájdalom élménye is. Az átok aktiválódása gyökeresen megváltoztatta az életem. Nemcsak a telihold hozott fordulatot az életembe. Kénytelen vagyok együtt élni azzal, hogy elvesztettem a húgomat. Én öltem meg...

Család

18 éves koromig azt hittem, egy teljesen átlagos és nagy család tagja vagyok. A szüleim, a két nővérem, a bátyám és a húgom boldogan éldegéltünk. Aztán az apám furcsán kezdett el viselkedni, végül egy nap, amikor elment dolgozni, többé nem jött haza. Ezután avatott be minket a nagy titokba a természetfelettitől minden szempontból mentes anyánk. Az apám vérfarkas, mi pedig mindannyian magunkban hordozzuk az átkot. Apa azóta sem került elő. Viszont az idillinek mondható életünk gyökeresen megváltozott a családon belül. Az önmagunkkal és egymással való kapcsolatunk is. Egy testvért pedig el is vesztettem.

Play by

Laura Vandervoort

Ez az én történetem...

Túl régóta vagyok csendben. Pedig csak egy pillanatig akartam hallgatni. Egy röpke másodpercig, amíg feldolgozom a legújabb döbbenetet, amit az élet okozott nekem. Ez nem is jó szó. Döbbenet? Sokkal inkább mondanám az élet csúf tréfájának, amit velem űz. Bár háttal állok neki, de érzem, ahogy a tekintete szinte belém mar. Fizikailag fáj. Az is, hogy itt van, de legfőképp az, hogy olyan kedves velem. Miért? Nem tudom megérteni.
- Kérlek, Nick...menj el. Nem akarok beszélgetni. Azt pedig végképp nem értem, hogy állhatsz szóba velem még mindig. - Továbbra sem tudok ránézni. Nem vagyok hajlandó. A bűntudat életem végéig emészteni fog a húgom halála miatt. És az átoknak hála megélhetem minden hónapban a kínkeserves fizikai fájdalmat, amit meg is érdemlek, és amivel a lelkem nap mint nap próbál megbirkózni. Nem túl sok sikerrel. Igen, megérdemlem a szenvedést. Az édesanyám is ezt mondta, miután megtudta, mit tettem Ameliával. Kitagadott. És ki hibáztatná érte? A nővéreim is elfordultak tőlem, a bátyám pedig...nos, ő nehéz eset.
- Nézd...nem könnyű ez nekem sem, elhiheted. Először gyűlöltelek... - Erre felkapom a fejem, és végre elfordulok az ablaktól, hogy rá emeljem a tekintetem. A könnyeim a felszínre akarnak szökni, de ezt most nem hagyom. Mást sem akarok, mint megkérni, hogy igenis utáljon úgy, ahogy azt eltervezte. Mégsem jön ki hang a torkomon, csak bámulok rá. Egyenesen a szemébe. Ő pedig pár pillanatnyi szünet után folytatja.
- Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem azért éreztem ezt, mert...mert Amelia miattad halt meg. Hanem azért akartalak gyűlölni, mert leléptél. Megfutamodtál. És te nem ilyen vagy, Eliza. Meg kell bocsátanod magadnak...én is megtettem. - Legszívesebben kirohannék a szobából, hogy ettől a beszélgetéstől is elmeneküljek, ehelyett hirtelen felgyülemlik bennem egy nagy adag düh, ami nem is ellene irányul, én mégis rajta vezetem le. Lökdösni kezdem, és már a könnyeimnek sem tudok megálljt parancsolni.
- Mit tudsz te rólam? Azt hiszed, ismersz, pedig nem...gyűlölj! Azt akarom, hogy rám se bírj nézni többé! Ahogy anyáék! Megöltem őt, Nick. Hát nem érted? Hogy bocsássak meg magamnak? És ha ez még nem lenne elég...a fenébe...hiszen tudod. - Nem bírom abbahagyni a zokogást. Már nem csapkodom őt, ahol érem, egyszerűen csak egy helyben állva próbálok nem összeesni. Hirtelen érzem, ahogy a karjait körém fonja. Minden eszembe jut. A veszekedésem a húgommal, ami tragédiába fulladt, és az is, ami odáig vezetett. Amelia az eljegyzése napján zuhant le az erkélyről...pedig nem akartam olyan erősen meglökni. Csak aztán...megcsúszott. Baleset volt. Egy végzetes baleset, ami örökre rányomta a bélyegét az életemre minden szempontból. Megállás nélkül potyognak a könnyeim, mire Nick letörli őket. Istenem, menjen már el innen. Miért épp ő van itt? Miért ő az egyetlen, aki nem utál? Hogy életem legnagyobb hibájára emlékeztessen? Az eljegyzés előtti éjszakára? Mégis hogy lehettem annyira ostoba, hogy lefeküdtem a húgom majdnem vőlegényével? És ami a legfontosabb...miért nem küldöm el erélyesebben most, hogy itt áll előttem?


avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 17.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Eliza Mavor   Kedd Ápr. 18, 2017 12:39 am


Elfogadva

little blondie wolf

Észrevetted, hogy a harmadik karaktered is szőke? Hivatalosan is te lettél a fórum blondie-ja! Very Happy Viccet félretéve, olyan szépségesen írsz, hogy a lapod minden sora azonnal magával ragadott! Eliza története, a tetteinek súlya úgy nyomorgatja az olvasó lelkét, hogy már-már elérzékenyültem benne. Haragszom rá picit, nem azért a balesetért, ami történt, hanem ami megelőzte azt... Ejnye, te lány! Ha kell egy fenéken billentés, tudod, hol találsz!
Egy szó mint száz: fantasztikus karaktert raktál össze. Drukkolok, hogy idővel képes légy megbirkózni a lelkiismereteddel! Remélem, Nick segít benne (apropó, Nick, gyere csak te is egy billentésre, te kéjenc!), és végül megtalálod a boldogságod a zűrzavar és káosz városában, a mi városunkban! Nem tartalak fel tovább, irány a játéktér, érezd jól magad!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Keresem ✦ :
✘ jackson
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 31.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
28

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Eliza Mavor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkasok-
^
ˇ