Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Vanessa Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vanessa Cooper   Kedd Ápr. 18, 2017 1:24 pm


Vanessa Cooper

I'm just a girl with big dreams


Becenév

Nessa, Coop

Titulus

the girl next door

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1999. december 10.

Faj

ember

Átváltozás

-

Család

Az apám Philip, vadászpilóta, a repülőinek és a hadseregnek él, ezért nem is ért különösebb meglepetésként, mikor annak idején elvált anyutól. Ő inkább szabadon száll, mint a madár és nem óhajt a családjával vesződni.
Anyukám Elizabeth, tanítónő. Múlt hónapban igazgatóhelyettessé szerették volna előléptetni, de nem kért belőle, mert inkább a gyerekek mellett maradt, hogy napi kapcsolatban lehessen velük. Számára nem létezik nagyobb boldogság a világon annál, mikor egy kisgyerek megtanul olvasni. Hiába, anyu kétség kívül egy földre szállt angyal.
Idősebb nővérem Marlene, pénzügyi igazgató egy nagy multinacionális vállalatnál New York-ban. Apánkra hasonlít jobban, így nem csoda, ha ő is a munkájának él csupán, majd egy fárasztó nap után hazamegy a luxuslakásába, ahol férj helyett a kutyája várja. Meg egy üveg bor.
Fiatalabb nővérem Serena, dietetikus, Bostonban él a vőlegényével és a fél éves kislányukkal.
Egyedül anyával vagyok napi kapcsolatban, hisz vele élek egy házban is, de ettől függetlenül is eléggé szoros anya-lánya viszonyt ápolunk, amire mindketten különösképp büszkék vagyunk. Apával szinte soha nem beszélek, maximum születésnapok alkalmával felköszöntjük egymást, nővéreimmel néha váltok egy-egy e-mailt, de sajnos ennél többre nem futja. De talán így a legjobb, mert így nincs állandó feszültség és veszekedés idehaza. Furcsa mód a családom így, darabokban, százszorta jobban működik, mint mikor mind egy fedél alatt éltünk.

Play by

Lucy Hale

Ez az én történetem...

- Tippelj! Szerinted mennyi sült krumpli fér bele a számba, anélkül, hogy megfulladnék? - Először nem is gondolom azt, hogy a srác hozzám beszélne, de mikor véletlenül találkozik a pillantásunk, akkor tudatosul bennem, hogy bizony az én válaszomra vár.
- Nem tudom... húsz? - Tippelek, bár őszintén szólva teljesen hidegen hagy a gyerekes próbálkozása. Különben is, miért akarja tudni, mennyi sült krumpli fér a szájába? Ha nem a Guiness rekordok könyvébe óhajt bekerülni, akkor az egész huzavona egy baromság. Amint elkezdi beletömni a szájába a krumplikat, úgy meg is lógok az asztalától, hogy önthessek még egy pohárka kávét az egyik tulajnak, aki épp a számlákat rendezgeti egy hátsóbb boxban. Szemem önkénytelenül is az órára les, körülbelül minden egyes másodpercben. Az idő olyan lassan telik, mintha valaki lefagyasztotta volna, de aztán csak elérkezik az a pillanat, mikor levehetem a kötényemet és befejezhetem ezt a műszakot.
Anyával nem vagyunk rászorulva, hogy állást vállaljak, mivel apa jócskán küldi még mindig a "gyerektartást", de nem tudnék tétlenül otthon ücsörögni. Kell valamivel foglalatoskodjak, míg anya korrepetálja a gyerekeket, arról nem is beszélve, hogy sose árt gyűjteni és takarékoskodni. Talán sok fiatal örül, ha eltartják a szülei, de én a főiskolán nem szándékozom apám pénzét herdálni, így hát dolgozom. Heti négyszer, részmunkaidőben az egyik aprócska vendéglőben. Nincs akkora forgalma, mint a Grill-nek, kisebb is, kevesebbet is fizet, de zsebpénznek tökéletesen megfelel, amit kapok, így nem panaszkodom.
Ma azonban péntek van, így az utam nem hazafelé vezet a munkából, hanem a legjobb barátomhoz. A gyomrom pedig szokatlanul jobban összeszorul, ahogy egyre közelebb és közelebb érek a házához. Nem, nem azóta vagyunk barátok, mióta az eszünket tudjuk. A mi barátságunk eléggé máshogy alakult ki. Ő volt a menő srác a suliban én meg a szürke kisegér. Én korrepetítor voltam, neki szüksége volt jobb jegyekre, így hát hozzám osztották be és akkor beszéltünk életünkben először. Ennek ugyan még egy éve sincs, mégis eléggé elmélyítettük a barátságunknak. Én titokban mindig is odáig voltam érte, hisz ki nem, de a gondolata annak, hogy talán én is tetszem neki, nos... ez eléggé nevetségesen hatott.
Aztán meghívott egy házibuliba, ott pedig olyannyira felgyorsultak az események, hogy mire észbe kaptam, már a fürdőszobában csókolóztunk. Az eset után napokig kerültük egymást, majd mikor véletlenül egymásba botlottunk kiderült, hogy annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik az akkor történtekből. Én meg ahelyett, hogy végre felvállaltam volna az érzelmeimet (vagy egyszerűen csak kiálltam volna magamért), mélyen hallgattam.
Most pedig itt vagyunk. Alig egy héttel az ominózus buli után, az ajtaja előtt állva, mintha semmi sem történt volna. Néha tényleg azt kívánom, bárcsak én se emlékeznék semmire... Hisz mennyivel egyszerűbb volna!avatar
Ember vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Vanessa Cooper   Kedd Ápr. 18, 2017 2:37 pm


Elfogadva

our lovely cuteNessa

Kedves Nessa, szeretettel üdvözöllek az oldalon! Gyönyörűen írsz, a lapod tükrözi, milyen szép stílusod van, olvasmányos, tiszta, szerethető, szép és még vicces is. Kicsit beleszerelmesedtem a karakteredbe, olyan bájos! Ötletes helyzetet teremtettél magadnak, nem hatja át ugyan a természetfeletti, nem kell szörnyekkel harcolnod, de a szerelem, tapasztalatból mondom, okozhat akkora fejfájást, mint egy vámpírharapás...
Jó tanács: ne nagyon bízz meg az olyan pasikban, akik annyit isznak, hogy utána elfelejtenek dolgokat!
Nem tartalak fel tovább, imádtam a lapodat, irány a játéktér és érezd jól magad nálunk! Ha nem jönne össze a helyzet a sráccal, szólj és pofozok belé egy kis értelmet. wink

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Gonna catch a cold from the ice inside your soul...

avatar
Az Ötök egyike vagyok
✦ Keresem ✦ :
brother
sister
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 17.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vanessa Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Adam Cooper
» Vanessa Simmons

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ