Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Holly Marlow


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Nicolas Mendez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Nicolas Mendez   Kedd Ápr. 18, 2017 8:57 pm


Elfogadva

aljas-dögös Nick

Aha, szóval te vagy az a mocsok, aki megcsalta a majdnem-jegyesét! Eliza lapját olvasva rád haragudtam igazából a leginkább. Ehhez képest örülök, hogy beleláthattam a fejedbe egy kicsit, mert kiderült, hogy neked sem volt túlzottan leányálom a kedvesed elvesztése. Kíváncsi vagyok, a lelkiismereted hagyja-e, hogy egymás karjába sodródjatok Elizával, vagy örökké kísérteni fog titeket.
A rossz indítás ellenére azért minden jót és szépet kívánok nektek! Tiéd a játéktér wink Örülök, hogy az oldal egy újabb dögös jó pasival gazdagodik, aki ráadásul szépen, gördülékenyen, érzelmesen tud írni. Egyszer elviszlek egy menetre körre!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
Keresem :
✘ jackson

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Nicolas Mendez   Kedd Ápr. 18, 2017 7:24 pm


Nicolas Mendez

The courses of true love never did run smooth.


Becenév

Nick

Titulus

áruló hős szerelmes

Születési hely, dátum

New Orleans, 1986. február 9.

Faj

ember

Család

Mindkét szülőm él és virul, de New Yorkban élnek. Nem sűrűn látogatjuk egymást, valahogy nem túl szoros a kapcsolatunk. És megmondom őszintén, apám miatt nem is szívesen járok haza. Nem egy példakép típus, ha értitek, mire gondolok. Egyedül anyámat sajnálom, hogy együtt kell vele élnie.

Play by

Steve Lund

Ez az én történetem...

A szerelemhez két ember kell. Ahogyan ahhoz is, hogy két ember lefeküdjön egymással. Lehet kibúvókat keresni, de úgy hiszem, minden okkal történik. Ha két ember közt megvan a vonzalom, akkor az az első pillanattól kezdve ott van és csak arra vár, hogy a felszínre törhessen és beteljesedhessen. Sokáig azt hittem, Amelia az Igazi. A nagy Ő. Elképzeltük, megterveztük a jövőnket. Minden készen állt, de mélyen legbelül mindig bizonytalan voltam. Magam sem tudtam, miért. Viszont eldöntöttem, hogy elveszem feleségül. Régóta együtt voltunk, ideje volt, hogy szintet lépjen a kapcsolatunk. Ez volt a helyes. Vagy ha nem is, de mindenki elvárta tőlem. Tőlünk. Talán.
Az eljegyzés előtti éjjel viszont megtörtént az, aminek nem szabadott volna. Én és Amelia nővére, Eliza teljesen összegabalyodtunk. Talán pont a bizonytalanságom, a felelősségtől való félelem sodort a karjaiba, vagy valami egészen más, nem tudom. Az a legszörnyűbb, hogy jó volt vele. Olyan jó, mint Ameliával soha. Miután lefeküdtünk, eldöntöttem magamban, hogy végül szakítok a húgával. Persze, nem akartam egyből magamhoz láncolni helyette Elizát, de tudtam, hogy véget kell vetnem annak a kapcsolatnak, amiben nem érzem túl jól magam.
És ekkor valami olyan történt, amire nem számítottam. Amelia és Eliza összevesztek. Fogalmam sincs, mégis min és azt sem tudnám visszaidézni, miket vágtak egymás fejéhez. Mire odaértem, Amelia lezuhant az erkélyről. Nem voltam képes hinni a szememnek. A leendőbelim odaveszett. Nem tudtam, mi tévő legyek. Bűntudatom volt és valahol gyűlöltem magam azért, ami történt köztem és Eliza közt, aminek ez lett az eredménye.
Azonban Elizára nem tudtam haragudni. Azért sokkal inkább, hogy Eliza faképnél hagyott. Lehet, hogy a családja mérges rá és persze ez teljesen jogos, de felfoghatatlan, hogy egy olyan nő, mint ő, gyáván eltűnjön. Nem ilyennek ismertem meg és nem is ezért figyeltem fel rá.
Épp ezért, amint tudomásomra jutott, hogy visszajött, első dolgom volt eljönni hozzá. Egy megtört nő állt előttem és én képtelen voltam gyűlölni őt. Képtelen voltam elmenni anélkül, hogy magamhoz nem szorítottam volna a törékeny testét és hagytam volna, hogy kisírja magát a vállamon. Mert… szeretem.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Nicolas Mendez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ