Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiKatherine Pierce karakteréhez aktív usert keresünk és olyat, aki jól hozza, másrészt nem tűnik el két hét után!

Továbbá Rebekah Mikaelsont is keressük sürgősen, hasonló elvárásokkal, mint fentebb!


Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
A nyár férfi karaktere

Yesterday at 4:07 pm


A nyár női karaktere

Yesterday at 3:44 pm


3 hónappal és 12 nappal korábban

Yesterday at 2:10 pm


Sétálóutca

Csüt. Júl. 20, 2017 11:55 pm


I'm not crazy. My realitiy is just different from yours.

Csüt. Júl. 20, 2017 10:41 pm


Bárpult és székek

Csüt. Júl. 20, 2017 10:20 pm


Delena Online
silhouette frpg

Rose: Tudom, hogy meg akarod őket állítani. Megvédeni Elenát. De fiatal vagy... te nem látod, amit én látok. Nem csak arról van szó, hogy Elena jobb emberré teszi Damont. Ez is de... Damon is megváltoztatja őt. Damon kihívások elé állítja. Meglepi őt. Arra készteti, hogy elgondolkodjon az életén. Hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta. És ő mindig jó lesz neki. Damon vagy a legjobb választás számára... vagy a legrosszabb.

Steroline Hungary
silhouette frpg

Alaric: (...) Attól még, hogy nem látunk semmit, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
Damon: Nem úgy, mint Caroline érzései Stefan iránt.
Stefan: Vicces. Folytasd csak.
Damon: Ó, ne. Stefant érzékenyen érinti, hogy lerombolja a barátságát Caroline-nal? Caroline igazán kedvelte őt, de Stefan összetörte a szívét.
Alaric: Látod, Stefan? Még a maci is tudja.
Damon: Már láttam egy ideje, pedig pamutból van az agyam.
Stefan: Add ide.

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd. Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall & Stefan Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Szer. Jún. 28, 2017 12:02 pm
Bonnie & Enzo


- Mindent meg fogsz tudni időben, Bonnie Bennett. – Mormogtam sokatmondó hangon, majd folytattam, amit elkezdtem. Élveztem, hogy fájdalmat okozhatok neki és ezáltal közvetett módon Damonnek is. A kérdésére, miszerint mi a nevem, egy pillanatra megtorpantam. Miért akarja tudni? Azonban nem számított, tudja-e vagy sem, így egyszerűen kimondtam.
- Lorenzo St. John. A barátaim csak Enzonak hívnak… amíg voltak. – Figyeltem, ahogy a falhoz vágódik, hála nekem. Követtem és újból elkaptam, hogy még több fájdalomban részesítsem. Már csak azt bántam, hogy a boszi nem fogja tudni elmondani senkinek, mennyit szenvedett. Hisz eltökélt szándékom volt perceken belül kioltani az életét. Gyilkolni akartam és ebben semmi sem tudott megakadályozni. Számomra már nem volt fény, megváltás, meg efféle dolgok és nem is kellett, hogy legyen. A szavak, amiket kiejtett a száján… hát, ez fantasztikus. Felnevettem.
- Komolyan? Damon és a „jó” emberség eléggé távol áll egymástól. Aki ott hagyja a barátját meghalni a tűzben… az minden, csak épp nem „jó”. Bár gondolom, cseszett beavatni titeket a múltja részleteibe. Hidd el, Bonnie Bennett, a ti Damonötök közel sem olyan jó, mint láttatni szeretné magát.
Figyeltem, ahogy a boszi szenved. A karó, amit az oldalába szúrtam, mérhetetlen fájdalommal tölthette el, mire én csak mosolyogva fürkésztem őt.
- Mit gondolsz, befejezzük? Rajtad áll, hogy folytatni akarod-e vagy inkább a gyors halált választod. – Magyaráztam. A varjak felreppenésére odapillantottam a szemem sarkából, majd vissza, hisz nem érdekelt különösképpen a dolog. Odaléptem a lányhoz és megfogtam a karót, hogy kirántsam belőle, ezzel újabb fájdalmat okozva neki. Aztán a karót ledobtam a földre. A vére illata kezdett a fejembe szállni, mint egy régóta tartogatott, jó whiskey. Nem volt ínyemre a dolog, azaz, pont, hogy igen. Nyeltem egy aprót. Az erek megjelentek a szemem körül, majd a vámpírfogaim is megnagyobbodtak. A vérére fájt a fogam. Elég rég nem ettem, így hát nem volt meglepő, hogy éhes voltam. Odasuhantam hozzá és erőszakosan a nyakára tapadtam, hogy a fogaimat belemélyesszem a bőrébe. Ha ellenkezett, akkor igyekeztem lefogni, amíg ittam belőle.
- Finom a véred… - Szakadtam el tőle. Nem ittam belőle annyit, hogy meghaljon, de épp eleget ahhoz, hogy lelassítsam és legyengítsem. Már ha sikerült eljutnom addig, hogy megharapjam, mert erre nem volt garancia. Mégis csak egy boszorkánnyal voltam szemben, nem egy emberrel, akinek semmiféle ereje nem lett volna ellenem.


375 szó || @

Don't ever try to get inside my head.
It's too dark for you.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Pént. Jún. 23, 2017 11:12 am
Bonnie and Enzo


Fel sem tudom fogni ép ésszel, hogy mennyire összejöhetnek a dolgok egy ember életében. Hogy kérés nélkül, rossz cselekedetek nélkül is bemutathat nekünk Isten, akinek erre csak annyit tudnék mondani, hogy ezek után jó mélyen benyalhat. Ahogy ez a vámpír is, aki csak úgy se szó se beszéd megtámadott. Ránt rajtam egyet, s egy pillanatra kizökkenek, de nem hagyom abba a varázsige mormolását. Túl sok rosszat átéltem már ahhoz, hogy tudjam, ha befejezem, könnyedén a nyakam szeghetem. Nekem nincsenek agyaraim, vagy mérgező harapásom… csak ez van, ami megvédhet. A mágiám a fegyverem.
Nem akarom meghallani amit mond, de a kíváncsiság mégis befurakszik az elémbe. Nem veszem le róla a pillantásom, olyan, mint egy veszett kutya, aki csak abból ért, hogy fent tartják vele a szem kontaktust.
- Legalább kifejtenéd, hogy miért akarsz megölni? - teszem fel a mindent eldöntő kérdést, és hátrálok egy lépést. Ha nem lenne vámpír akkor is könnyedén leterítene, hiszen férfi, és jóval nagyobb nálam - vagy legalább megosztanád velem, hogy hogy hívnak? - könnyedén suhan a hangom a széllel. Pillantásom észrevétlenül el-eltéved, hogy valami hegyes tárgyat keressen, amivel mellkason döfhetem… bár nem hiszem, hogy képes lennék megbirkózni a tudattal, hogy megöltem egy embert.  Egy szörnyet…
Mellkasomon érzem érdes tenyerét, s már zuhanok is hátrafelé. Először a gerincem, majd a lapockám ütődik neki a hátam mögött álló falnak, érzem ahogyan a tüdőmet hirtelen hagyja el a levegő, s beszúr a bordám. A lábaim elernyednek, s nemes egyszerűséggel összecsuklom, mint egy marionett bábú. Nem elég, hogy a csontjaim fájnak, s máris érzem, ahogyan elkezdenek kialakulni a külső sérülés nyomai, a varázsigét sem tudom folytatni, mert nem jutok levegőhöz. Sípolva kapkodom oxigén után, de egyre inkább rájövök, hogy teljességgel hiába. Feltápászkodom, de sajog mindenem, ő pedig újból előttem áll. Ujjai megcirógatják az arcomat, tőlem pedig nem telik másra, csak egy szúrós pillantásra.
Mikor meghallom azt a bizonyos nevet, elszorul a torkom. Hát Damon megint keresztbe tett valakinek, s ennek én fogom meginni a levét. Mélyen belenéztem támadóm sötét szemébe, valamiféle emberséget, fényt kerestem ott, de hiába. Nem találtam. Nem volt ott semmi, csak harag és bosszúvágy, ürességgel teli íriszekbe zárva.
- Damon jó ember - csak ennyi csúszik ki a számon, s már érzem is a szúró fájdalmat az oldalamba. Felsikoltok. A mellettünk lévő fáról egy madár raj röppen fel, hangosan rikácsolva. Varjak. Vagy talán hollók? Eszembe jut, hogy Damon egy időben drámaian szerette hollókkal demonstrálni a belépőjét, s miközben véred oldalamat szorongatom reménykedem, hogy ő siet éppen a segítségemre.I'M BORN IN A STORM. I HAVE LIGHTNING IN MY SOUL.
THUNDER IN MY HEART AND CHAOS IN MY BONES.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Kedd. Máj. 23, 2017 7:39 pm
Bonnie & Enzo


Valahol számítottam az ellenállására, arra, hogy küzdeni fog a boszorkányerejével, mégsem voltam teljesen felkészülve rá. Rántottam rajta egyet, hogy kizökkentsen. Ha sikerült, ha nem, elengedtem és hátrébb léptem. Ha tovább mormolta a varázsigét, akkor a kezeimmel a fejemet fogtam. Fájt. Legjobban ezt a képességüket gyűlöltem a boszorkáknak. Közben viszont nem bírtam szó nélkül tűrni. El akartam neki mondani, mennyire rossz emberrel van dolga.
- Ezzel lehet, lelassítasz egy időre, Bonnie Bennett, de nem fogok leállni addig, amíg meg nem halsz. – Úgy értettem, nem fogom feladni. Abban szinte biztos voltam, hogy ő nem ölne meg, hisz Damon szörnyen mérges lett volna rá érte és sosem bocsátott volna meg neki. Végtére is, az a mamlasz még mindig azt hiszi, hogy barátok vagyunk. Vagyis, szeretné, ha azok lennénk. De nem vagyunk és már soha nem is leszünk azok. Elárult és ezt sosem felejtem el neki. Újból hátráltam, majd felpillantottam és odasuhantam a lányhoz. Löktem rajta egyet, erőteljesen, méghozzá egyenesen neki a falnak. Ezután egy fegyverért suhantam. A teraszon levő széket vettem magamhoz, majd letörtem a lábát és azzal indultam a lányhoz. Közben kiropogtattam a nyakam, először jobbra, aztán balra.
- Mondd csak, szeretsz szenvedni, Bennett boszi? – Ajkaim mosolyra húzódtak. Közelebb léptem hozzá, közvetlenül elé, aztán szabad kezemmel megérintettem az arcát. – Mennyire is vagytok jóban Damonnel? … És még egy kérdés. Ki az a hülye, aki jóban van vele? Nem félsz, hogy el fog árulni és cserben hagy egy szép napon? – Tettem fel a kérdéseket némi cinizmussal a hangomban. Ha az érzéseim nem lettek volna kikapcsolva, akkor egészen mást sugárzott volna a hangom és a tekintetem. De hát, éppenséggel olyan üres voltam, mint a kút víz nélkül. És ez így volt tökéletes. Vártam még néhány hosszú pillanatig a válaszára, mert valóban érdekelt, mennyire elkötelezett Damon irányába, és akár válaszolt, akár nem, az utolsó szavaknál lendült a kezem és az addig szorongatott fegyvert az oldalába szúrtam teljes erővel. Az arcom nem tükrözött semmit, nem érdekelt, mi lesz a sorsa a lánynak. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy Damonnak fájdalmat okozzak azzal, amit teszek.


339 szó || @

Don't ever try to get inside my head.
It's too dark for you.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Csüt. Máj. 18, 2017 12:36 pm

To: Enzo St.John
Újra itthon. Mármint, újra a jelenben. Nem tudom meddig bírtam volna még elviselni a börtönvilágot, főleg úgy, hogy Kai sem könnyítette meg a bezártsággal töltött napjaimat. Csak egy valami fájt, a veszteség fájdalma Jeremy miatt. El sem búcsúzhattam tőle, pedig tényleg szerettem  őt. Pusztán az nyugtat meg valamennyire, hogy most már egy biztonságos helyen van, és nem fenyegetik Mystic Falls szörnyűségei, melyek elől legszívesebben magam is menekülnék.
Kezemben egy könyvel sétálok be a konyhába - ahol égre már nem érzékelem az orromba ivódott palacsinta illatot - és töltök egy nyugtató teát, az mindig jót tesz az idegeimnek. Beletúrok a hajamba.
-1964 - olvasom fel hangosan a fejezet címét. Nagyon nem akaródzik ezt elolvasnom, hiszen Damontól és Stefantól már nagyjából ismerem a sztorit...
Hatalmas csattanás rázza meg a házat, összerezzenek, s a könyv kipottyan a kezemből. A nappaliba sietek, hogy megnézzem a hang forrását. Meglepetten konstatálom a nappali szőnyegén heverő kődarabot.
- Ez valahogy nagyon el van cseszve - motyogom magamban. Kibámulok az ablakon tátongó lyukon, majd mikor tekintetemmel nem találok ott semmi furcsát, a bejárati ajtóhoz sétálok, kinyitom, s a verandára lépek. Biztos valamelyik kölyök az az utca végéről.
- Na jó... most már olyan gondolatok is gyötörnek, mint a nagyanyámat... - rázom meg a fejem mosolyogva, s már lépnék is vissza mikor két erős kar a nyakam és a karjaim köré fonódik. A levegő hirtelen kiszalad a tüdőmből, beszúr a bordám között. Összeszorítom az ajkaim, hogy ne nyögjek fel. Édes, finom illat csapja meg az orrom, de ennek valahogy most nem tudok örülni. Aztán meghallom a fülemben a suttogást. Nem ismerem fel a hangot, de megrémít annyira, hogy végig fusson rajtam a hideg. Lehunyom a szemem s magamban mormolom az igét, amivel talán el tudom gyengíteni a támadómat.


From: Bonnie


remélem megfelel   ❀ youtube ❀ kredit


I'M BORN IN A STORM. I HAVE LIGHTNING IN MY SOUL.
THUNDER IN MY HEART AND CHAOS IN MY BONES.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Kedd. Ápr. 25, 2017 12:53 am
Bonnie & Enzo

Néhány napja, hogy szembesültem a ténnyel, miszerint Damon Salvatore, akit a legjobb barátomnak hittem, nem csak, hogy elhagyott, de még Maggiet is megölte, aki nagyon sokat jelentett nekem. Képtelen voltam mindezt feldolgozni, így ahhoz a módszerhez folyamodtam, amihez Damon. Kikapcsoltam. Egy csettintés az egész és a vámpír már egy érzéketlen gyilkológép. Ez lettem én! És cseppet sem bántam. Sőt, kezdtem megérteni, Damon miért ezt az utat választotta. A vámpír ekkor nem érez semmit. Sem megbánást, sem bűntudatot, sem fájdalmat… egyszóval: semmi kellemetlen érzés nem kavarog többé bennünk. Persze, választhattam volna a másik utat is. Meggyűlölöm Damont és megölöm, de úgy éreztem, ha így tennék, nem maradna semmim.
Jelenleg viszont az sem érdekelne, ha Damon, az állítólagos legjobb barátom halott lenne. Sőt, elhatároztam, hogy a lehető legtöbb módon gyötörni fogom, amíg ő maga nem könyörög a megváltásért, a halálért. A szerettein akartam bosszút állni. Először a barátai, majd a szerelme és végül a testvére. Ez volt a sorrendem. Ha ő megtehette Maggievel, hogy megöli, akkor én miért ne tehetném ugyan ezt?
Ez volt az egyetlen indokom és ez nekem elég volt ahhoz, hogy sétára induljak Mystic Fallsban. Jó érzés volt úgy áthaladni az utcákon, hogy nem akartak az életemre törni, hisz Dr. Wes már halott volt. Vége volt az Augustin pokolban töltött éveimnek és ezért fölöttébb hálás voltam.
Ahogy haladtam, eszembe jutott az első név, amit már elégszer hallottam ahhoz, hogy tudjam, kiről van szó. Bonnie Bennett, a híres Bennett boszi, aki hónapokra össze volt zárva Damonnel. Ha jók voltak a forrásaim, akkor roppant közeli barátságba kerültek ezek ketten odaát, a börtönvilágban. Egyenesen a házhoz lépdeltem. Azon gondolkodtam, hogyan csaljam ki a boszit… magától úgysem hívott volna be, nem? Kellett egy terv. A kertbe lépdeltem, majd felemeltem egy nagyobbacska követ. Félmosolyra húzódtak az ajkaim. Lehet, régi trükk, de általában hatásos. Vigyorogtam. Aztán feldobtam a követ és újból elkaptam. Elég betörnöm az ablakot, hogy meg akarja tudni, ki tette. Ekkor pedig majd kijön. A terv szinte hibátlan volt. Egy dolgot nem kalkuláltam bele: mi van, ha nincs itthon?
Körbenéztem, hogy figyel-e valaki, majd egy laza, mégis erős, határozott mozdulattal betörtem a kővel az ablakot. Az ajtó felé fordítottam a fejem és vártam, hogy megjelenjen. Amennyiben ajtót nyitott, odasuhantam és elkaptam, lefogtam a kezeit. Bár tudtam, hogy ezzel nem hatástalanítom túlzottan, elvégre boszorkány… nos, ez talán ekkor tudatosult bennem igazán. Vámpír vs. boszorkány. Vajon ki győzedelmeskedik egy ilyen párbajban?
- Hello, Bonnie Bennett… - súgtam a fülébe, ha a markomban tartottam. – Damon nem szólt, hogy zárd az ajtókat, mert veszélyes alakok mászkálnak szerte a városban?


remélem, ilyesmire gondoltál te is    || @

Don't ever try to get inside my head.
It's too dark for you.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» The Originals & Vampire Diaries Frpg
» the vampire academy
» Genevieve Δ witch from hell
» Vicious - The Secret Circle & The Vampire diaries
» Vampire-Resurrection

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Silhouette PAST and FUTURE :: Képzeld el a jövőt-
^
ˇ