Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Mystic Grill
silhouette frpg


#001. Activity Check: június 18. - június 30.


SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Szabályzat a keresett karakterekhez

írta:Admin
Today at 12:33 am


Hiányzások

Today at 12:13 am


Bárpult

Yesterday at 10:00 pm


#001. - 2017.06.18. - 2017.06.30.

Yesterday at 6:10 pm


Figyelmeztetésben részesült felhasználók

írta:Admin
Yesterday at 5:25 pm


Recepció

Yesterday at 4:49 pm


Delena Online
silhouette frpg

Rose: Tudom, hogy meg akarod őket állítani. Megvédeni Elenát. De fiatal vagy... te nem látod, amit én látok. Nem csak arról van szó, hogy Elena jobb emberré teszi Damont. Ez is de... Damon is megváltoztatja őt. Damon kihívások elé állítja. Meglepi őt. Arra készteti, hogy elgondolkodjon az életén. Hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta. És ő mindig jó lesz neki. Damon vagy a legjobb választás számára... vagy a legrosszabb.

Steroline Hungary
silhouette frpg

Alaric: (...) Attól még, hogy nem látunk semmit, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
Damon: Nem úgy, mint Caroline érzései Stefan iránt.
Stefan: Vicces. Folytasd csak.
Damon: Ó, ne. Stefant érzékenyen érinti, hogy lerombolja a barátságát Caroline-nal? Caroline igazán kedvelte őt, de Stefan összetörte a szívét.
Alaric: Látod, Stefan? Még a maci is tudja.
Damon: Már láttam egy ideje, pedig pamutból van az agyam.
Stefan: Add ide.

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd. Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall & Stefan Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Kedd. Máj. 23, 2017 7:39 pm
Bonnie & Enzo


Valahol számítottam az ellenállására, arra, hogy küzdeni fog a boszorkányerejével, mégsem voltam teljesen felkészülve rá. Rántottam rajta egyet, hogy kizökkentsen. Ha sikerült, ha nem, elengedtem és hátrébb léptem. Ha tovább mormolta a varázsigét, akkor a kezeimmel a fejemet fogtam. Fájt. Legjobban ezt a képességüket gyűlöltem a boszorkáknak. Közben viszont nem bírtam szó nélkül tűrni. El akartam neki mondani, mennyire rossz emberrel van dolga.
- Ezzel lehet, lelassítasz egy időre, Bonnie Bennett, de nem fogok leállni addig, amíg meg nem halsz. – Úgy értettem, nem fogom feladni. Abban szinte biztos voltam, hogy ő nem ölne meg, hisz Damon szörnyen mérges lett volna rá érte és sosem bocsátott volna meg neki. Végtére is, az a mamlasz még mindig azt hiszi, hogy barátok vagyunk. Vagyis, szeretné, ha azok lennénk. De nem vagyunk és már soha nem is leszünk azok. Elárult és ezt sosem felejtem el neki. Újból hátráltam, majd felpillantottam és odasuhantam a lányhoz. Löktem rajta egyet, erőteljesen, méghozzá egyenesen neki a falnak. Ezután egy fegyverért suhantam. A teraszon levő széket vettem magamhoz, majd letörtem a lábát és azzal indultam a lányhoz. Közben kiropogtattam a nyakam, először jobbra, aztán balra.
- Mondd csak, szeretsz szenvedni, Bennett boszi? – Ajkaim mosolyra húzódtak. Közelebb léptem hozzá, közvetlenül elé, aztán szabad kezemmel megérintettem az arcát. – Mennyire is vagytok jóban Damonnel? … És még egy kérdés. Ki az a hülye, aki jóban van vele? Nem félsz, hogy el fog árulni és cserben hagy egy szép napon? – Tettem fel a kérdéseket némi cinizmussal a hangomban. Ha az érzéseim nem lettek volna kikapcsolva, akkor egészen mást sugárzott volna a hangom és a tekintetem. De hát, éppenséggel olyan üres voltam, mint a kút víz nélkül. És ez így volt tökéletes. Vártam még néhány hosszú pillanatig a válaszára, mert valóban érdekelt, mennyire elkötelezett Damon irányába, és akár válaszolt, akár nem, az utolsó szavaknál lendült a kezem és az addig szorongatott fegyvert az oldalába szúrtam teljes erővel. Az arcom nem tükrözött semmit, nem érdekelt, mi lesz a sorsa a lánynak. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy Damonnak fájdalmat okozzak azzal, amit teszek.


339 szó || @

Don't ever try to get inside my head.
It's too dark for you.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Csüt. Máj. 18, 2017 12:36 pm

To: Enzo St.John
Újra itthon. Mármint, újra a jelenben. Nem tudom meddig bírtam volna még elviselni a börtönvilágot, főleg úgy, hogy Kai sem könnyítette meg a bezártsággal töltött napjaimat. Csak egy valami fájt, a veszteség fájdalma Jeremy miatt. El sem búcsúzhattam tőle, pedig tényleg szerettem  őt. Pusztán az nyugtat meg valamennyire, hogy most már egy biztonságos helyen van, és nem fenyegetik Mystic Falls szörnyűségei, melyek elől legszívesebben magam is menekülnék.
Kezemben egy könyvel sétálok be a konyhába - ahol égre már nem érzékelem az orromba ivódott palacsinta illatot - és töltök egy nyugtató teát, az mindig jót tesz az idegeimnek. Beletúrok a hajamba.
-1964 - olvasom fel hangosan a fejezet címét. Nagyon nem akaródzik ezt elolvasnom, hiszen Damontól és Stefantól már nagyjából ismerem a sztorit...
Hatalmas csattanás rázza meg a házat, összerezzenek, s a könyv kipottyan a kezemből. A nappaliba sietek, hogy megnézzem a hang forrását. Meglepetten konstatálom a nappali szőnyegén heverő kődarabot.
- Ez valahogy nagyon el van cseszve - motyogom magamban. Kibámulok az ablakon tátongó lyukon, majd mikor tekintetemmel nem találok ott semmi furcsát, a bejárati ajtóhoz sétálok, kinyitom, s a verandára lépek. Biztos valamelyik kölyök az az utca végéről.
- Na jó... most már olyan gondolatok is gyötörnek, mint a nagyanyámat... - rázom meg a fejem mosolyogva, s már lépnék is vissza mikor két erős kar a nyakam és a karjaim köré fonódik. A levegő hirtelen kiszalad a tüdőmből, beszúr a bordám között. Összeszorítom az ajkaim, hogy ne nyögjek fel. Édes, finom illat csapja meg az orrom, de ennek valahogy most nem tudok örülni. Aztán meghallom a fülemben a suttogást. Nem ismerem fel a hangot, de megrémít annyira, hogy végig fusson rajtam a hideg. Lehunyom a szemem s magamban mormolom az igét, amivel talán el tudom gyengíteni a támadómat.


From: Bonnie


remélem megfelel   ❀ youtube ❀ kredit


I'M BORN IN A STORM. I HAVE LIGHTNING IN MY SOUL.
THUNDER IN MY HEART AND CHAOS IN MY BONES.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   Kedd. Ápr. 25, 2017 12:53 am
Bonnie & Enzo

Néhány napja, hogy szembesültem a ténnyel, miszerint Damon Salvatore, akit a legjobb barátomnak hittem, nem csak, hogy elhagyott, de még Maggiet is megölte, aki nagyon sokat jelentett nekem. Képtelen voltam mindezt feldolgozni, így ahhoz a módszerhez folyamodtam, amihez Damon. Kikapcsoltam. Egy csettintés az egész és a vámpír már egy érzéketlen gyilkológép. Ez lettem én! És cseppet sem bántam. Sőt, kezdtem megérteni, Damon miért ezt az utat választotta. A vámpír ekkor nem érez semmit. Sem megbánást, sem bűntudatot, sem fájdalmat… egyszóval: semmi kellemetlen érzés nem kavarog többé bennünk. Persze, választhattam volna a másik utat is. Meggyűlölöm Damont és megölöm, de úgy éreztem, ha így tennék, nem maradna semmim.
Jelenleg viszont az sem érdekelne, ha Damon, az állítólagos legjobb barátom halott lenne. Sőt, elhatároztam, hogy a lehető legtöbb módon gyötörni fogom, amíg ő maga nem könyörög a megváltásért, a halálért. A szerettein akartam bosszút állni. Először a barátai, majd a szerelme és végül a testvére. Ez volt a sorrendem. Ha ő megtehette Maggievel, hogy megöli, akkor én miért ne tehetném ugyan ezt?
Ez volt az egyetlen indokom és ez nekem elég volt ahhoz, hogy sétára induljak Mystic Fallsban. Jó érzés volt úgy áthaladni az utcákon, hogy nem akartak az életemre törni, hisz Dr. Wes már halott volt. Vége volt az Augustin pokolban töltött éveimnek és ezért fölöttébb hálás voltam.
Ahogy haladtam, eszembe jutott az első név, amit már elégszer hallottam ahhoz, hogy tudjam, kiről van szó. Bonnie Bennett, a híres Bennett boszi, aki hónapokra össze volt zárva Damonnel. Ha jók voltak a forrásaim, akkor roppant közeli barátságba kerültek ezek ketten odaát, a börtönvilágban. Egyenesen a házhoz lépdeltem. Azon gondolkodtam, hogyan csaljam ki a boszit… magától úgysem hívott volna be, nem? Kellett egy terv. A kertbe lépdeltem, majd felemeltem egy nagyobbacska követ. Félmosolyra húzódtak az ajkaim. Lehet, régi trükk, de általában hatásos. Vigyorogtam. Aztán feldobtam a követ és újból elkaptam. Elég betörnöm az ablakot, hogy meg akarja tudni, ki tette. Ekkor pedig majd kijön. A terv szinte hibátlan volt. Egy dolgot nem kalkuláltam bele: mi van, ha nincs itthon?
Körbenéztem, hogy figyel-e valaki, majd egy laza, mégis erős, határozott mozdulattal betörtem a kővel az ablakot. Az ajtó felé fordítottam a fejem és vártam, hogy megjelenjen. Amennyiben ajtót nyitott, odasuhantam és elkaptam, lefogtam a kezeit. Bár tudtam, hogy ezzel nem hatástalanítom túlzottan, elvégre boszorkány… nos, ez talán ekkor tudatosult bennem igazán. Vámpír vs. boszorkány. Vajon ki győzedelmeskedik egy ilyen párbajban?
- Hello, Bonnie Bennett… - súgtam a fülébe, ha a markomban tartottam. – Damon nem szólt, hogy zárd az ajtókat, mert veszélyes alakok mászkálnak szerte a városban?


remélem, ilyesmire gondoltál te is    || @

Don't ever try to get inside my head.
It's too dark for you.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 26.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bonenzo ~ Vampire vs. Witch   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» The Originals & Vampire Diaries Frpg
» the vampire academy
» Genevieve Δ witch from hell
» Vicious - The Secret Circle & The Vampire diaries
» Vampire-Resurrection

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Silhouette PAST and FUTURE :: Képzeld el a jövőt-
^
ˇ