Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUdvar

Elisabeth Saltzman
Csüt. Júl. 19, 2018 12:20 pmAlexis Callaway

Alexis Callaway
Szer. Júl. 18, 2018 7:10 pmNappali

Daniella Cruz
Szer. Júl. 18, 2018 6:43 pmPub

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 5:07 pmAdeen, my offshoot

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 3:55 pmNappali

Cassidy Hemingway
Kedd Júl. 17, 2018 1:55 amDaniella Cruz

Theodore Storm
Kedd Júl. 17, 2018 12:50 amHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 1 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 20 13

Share | 
 

 Alison Blackmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Alison Blackmoore   Hétf. Május 01, 2017 4:45 pm

Alison Blackmoore
a golden cage is still just a cage


Becenév:
Ali
Titulus:
#powertothegirls
Születési hely, dátum:
Virginia, Richmond, 1985. április 28.
Faj:
Hibrid
Beállítottság:
heteró
Play by:
Melissa Benoist

Átváltozás:
Az első átváltozáson húsz évesen estem át, mikor a családomat vámpírtámadás érte. Hogy mentsem anyámat, karót döftem egy vámpírba, holott tudtam ez mivel fog járni. A szüleimmel végül végeztek, nekem pedig sikerült elmenekülnöm. A következő teliholdnál már átváltoztam.
Hibriddé még a hasonmás átváltozása előtt alakultam, néhány évvel ezelőtt, Klaus pedig mindent megtett annak érdekében, hogy ne tudjam megtörni a köztünk lévő köteléket. A mai napig nem kaptam magyarázatot a nyitott cellaajtóra,aminek köszönhetően sikerült megszöknöm. Tudom, hogy ő tervezte így, talán már nem volt szüksége rám... mindenesetre kiszabadultam és azon nyomban a kötelék megtörésével kezdtem foglalkozni.
Család:
Szüleimet vámpírok ölték meg, egyéb rokonomról nem tudok.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

A farkasfűtől még kába voltam, de a láncok okozta fájdalmat erőteljesen éreztem. A csuklómra tekeredtek, a húsomba vájtak, alig vártam a következő alkalmat, hogy újra küldetésre küldjön az átkozott "hibrid-király". Napok óta nem láttam napfényt, nem lélegeztem be friss levegőt, a szomjúságtól őrjöngeni tudtam volna, de ahhoz sem volt erőm, hogy megmoccanjak. Megpróbáltam megmozdítani a karjaim, letépni magamról a béklyókat, de a nagy erőlködésben csak annyit értek el, hogy még gyengébb lettem, izomlázszerű fájdalom égetett és a könnycsatornáim is megteltek nedvességgel, hogy aztán a forró, sós cseppek az arcomat áztassák. Még arra sem voltam képes, hogy letöröljem őket. Dühös voltam, ilyen haragot még talán sosem éreztem, kezdett elegem lenni az egész hercehurcából, a teremtőmből és az ő elcseszett parancsaiból. Véget akartam vetni a szenvedésnek, átváltozni, hogy megtörjön a kötelék, de gyenge voltam és haszontalan, esélyem sem volt szabadulni. Lépteket hallottam, ámbár látásom elhomályosították a könnyek, mintha keresztülnéztem volna egy vékony függönyön, nem láttam tisztán az illetőt. Már csak a tűszúrást éreztem a nyakamban és a bódító mérget a vénáimban. Újra eszméletemet vesztettem, olyan gyorsan, hogy megszólalni sem volt időm vagy jobban szemügyre venni az illetőt, aki elkábított. Mira magamhoz tértem, a láncok nem szorítottak többé, mintha valaki meglazította volna őket, így első dolgom volt elszakítani a béklyókat, s villámsebesen az ajtóhoz suhantam. Nagy meglepetésemre első próbálkozásra kinyílt, s gondolkodás nélkül rohanni kezdtem, fel a földszintre, a bejárathoz, ki a kapun... Szabad voltam. Mire észhez tértem, már a város határánál voltam, de kénytelen voltam megállni. Fáradt voltam, kimerült és még éreztem a sisakvirág hatását, mégsem volt idő pihenésre. Továbbálltam és hátra se néztem. El akartam tűnni a városból, a Mikaelsonok elől. És most már semmi sem tarthatott vissza.

***

- Thobias Montgomery. Biztos nem látta? - kérdeztem kapkodva és előhúztam a zsebemből a fotóját. A vámpír gyanakodva nézett rám, látszott, mennyire nem bízik bennem, hiszen félig vérfarkas voltam. Aztán a fotóra pillantott és néhány másodperc gondolkodás után a fejét ingatta. A férfi visszament a házba, én pedig csak álltam a tornácán és egy darabig meredtem a csukott ajtóra, azután reményvesztetten telepedtem le a lépcsőre, - Hol a fenében vagy, Thobias? - a tenyerembe temettem az arcomat. Rettentően utáltam Klaust. Igazak voltak a szóbeszédek. A Mikaelsonok csak saját magukkal és a családjukkal foglalkoznak, mások semmit sem jelentenek nekik, amíg megkapják amit akarnak, mindegy kin és hogyan gázolnak át. Azzal nyugtattam magam, hogy Thobias még él, kerestem mindenütt, különben megőrültem volna. Nem hihettem el, hogy tényleg meghalt. Megharaptam, de Klaus vére meggyógyíthatta. Újra és újra beleestem abba a hibába, hogy elhittem a magamnak mondogatott meséket. Reménykedtem, pedig egyértelmű volt, hogy Klaus nem tesz szívességet senkinek, Thobias halott volt, el kellett fogadnom. Mégsem voltam rá képes. Egy sóhaj kíséretében felálltam a lépcsőről, nem akartam magamra haragítani a ház tulajdonosát, de fogalmam sem volt hogyan tovább. Kocsiba ültem és csak hajtottam, nem számított hová, több nyomra nem bukkantam egyelőre, senki sem látta őt azóta, hogy eljött értem és ki akart szabadítani, ami még egy indok volt hogy feladjam és végre elfogadjam az igazságot. A kormányt szorítottam elfehéredő ujjakkal, s közben könnyekben törtem ki. Letöröltem őket a kézfejemmel, de újra és újra eleredtek, félig vakon navigáltam az úttesten. Teljesen kiborultam, a rádióban lévő össze zene irritált, valamit eszembe juttatott mindegyik, egytől-egyig, így inkább kikapcsoltam, de a néma csend még rosszabb volt, fülsüketítő és túl fájdalmas. Elképzeltem, hogy mellettem ül az utasülésen, megpróbáltam felidézni a hangját és hogy mit mondana most, ebben a helyzetben nekem. Bizonyára próbálna megnyugtatni, arra biztatni hogy vegyek mély levegőket és gondoljam át még egyszer az egészet, mert bizonyára nem annyira vészes, mint az elsőre gondoltam. De igen, borzalmas. - Ez egy idióta tanács, Thoby! Gyűlölöm amikor ezt mondod, mindig is gyűlöltem! - kiáltottam a levegőbe és oldalra rántottam a kormányt, hogy leparkoljak. Képtelen voltam tovább vezetni, megálltam az út szélén és hagytam, hogy minden egyes könnycsepp kitörjön belőlem, s nem telt bele fél perc, már az egész testemet rázta a zokogás. Reménytelen helyzetbe keveredtem és nem találtam a kiutat belőle.

but tonight you're a stranger or some silhouette

avatar
Hibrid vagyok
Kapcsolatban :
i think so
Play by :
■ melissa benoist
Keresem :
Léptek száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Alison Blackmoore   Szer. Május 24, 2017 1:21 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Alison Blackmore

Akárhonnan nézem, nem egyszerű az életed. A természetfelettiek úgy tűnik, mindenki életét megkeserítik... és most már te is egy vagy közülük. Az valóban érdekes, hogy hogyan is lettél szabad, kíváncsi vagyok, választ kapsz-e rá valaha.
Nem is tartalak fel tovább, az ET-d szinte olvastatta magát, nem tudtam abbahagyni, szóval üdvözlünk itt, Alison!

Even though I try not to

I can't help but want you

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
.•° Damon Salvatore (?) ♥
Play by :
.•° Nina Dobrev
Léptek száma :
67

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alison Blackmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Hibridek-
^
ˇ