Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Yesterday at 11:55 pm


Raktárépületek

Yesterday at 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Yesterday at 5:45 pm


Charlotte Grey

Yesterday at 5:41 pm


Asztalok

Yesterday at 3:24 pm


Padok

Yesterday at 2:20 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Ezra C. Ravenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ezra C. Ravenwood   Kedd Május 02, 2017 12:42 am


Ezra Chase Ravenwood


A szenvedély egy vadász, egy szörnyeteg, amely felfalja az embert.


Becenév

Ezra

Titulus

Családfő

Születési hely, dátum

35 éves, Massachusetts, 1982. márc. 21

Faj

Ember, Vadász

Átváltozás

-

Család

Gideon és Elisabeth: Bár ti már meghaltatok, mégsem halványultok el egyikünk emlékeiben sem, hiszen vadász család leszármazottai vagytok ti is, és általatok mi is. Mindent ti tanítottak meg, nem csak nekem de a testvéreimnek is. Hogyan éljünk túl ebben a szörnyektől hemzsegő világban, és hogyan irtsuk ki őket ha alkalmunk adódott rá. Miattatok lettem az egyik legjobb a "szakmában" de mély bánatomra, mégsem én lettem az Ötök egyike. Ezt sosem bocsátottam meg Jude-nak.

Theresa: A húgom vagy, igazi amazon, harcias nőszemély, nem hozol szégyent a családra, és bízom benne hogy nem is fogsz. Egyfolytában szekálod a kicsit, az öcsénket ő meg cserébe az orrod alá dörgöli ami nekem is fáj: ő az Ötök egyike, és nem én. Ha jól sejtem a mi kapcsolatunk semleges, segítjük egymást ahol tudjuk, én csak Jude-ra vagyok pipa, rád nem.

Cecily: A legkisebb a családban, tényleg mindenki kedvence voltál, rajongtam az ártatlanságodért és mindent megtettem volna hogy boldoggá tegyelek. Amilyen amazon természetű Teresa, olyan érzékeny voltál te, egyáltalán nem egy vadász családba való lányka. És mégis meghaltál, idő előtt, remélem legalább a túlvilág békét hozott számodra, mert nekem az élet nem.

Jude: Te vagy az én kicsi öcsém, akire nem mondhatnám hogy nem vagyok egy egészen kcisit féltékeny amiatt, hogy az én helyemet foglaltad el. Szerintem a te hibád, hogy meghalt Cecily. Ha erősebb vadász lettél volna, ha én lettem volna ott, akkor még ma is élne. Régen jóban voltunk, szerettelek mint minden nagyobb testvér a kisebbet de ezt… ezt nem tudom megbocsátani neked.

Play by

Alazar Meavsky

Ez az én történetem...

Egyszer volt hol nem volt....

Milyen szép is lenne ha a családom története is így kezdődött volna, de hát úgy fest ez túl nagy elvárás a sorssal szemben. Korán elvesztettük a szüleinket és nekem, mint  legidősebbnek át kellett vennem a család összetartását, és csak reménykedtem benne hogy elég érett leszek a feladatra. Sosem terveztem semmit az életemmel, vadásznak neveltek, egy elpusztíthatatlan harcosnak, és ennek fényében rengeteg időt töltöttem edzéssel, és különféle harcmodorok elsajátításával, és emberfeletti erővel küzdöttem magam előre azért, hogy méltó lehessek a szüleinkhez. Nem akartam családot, sem feleséget, egyszerűen nem fér bele az életembe de mégis a család feje lettem, és valahogyan kézben kell tartanom a dolgokat.

Gyerekként annyival egyszerűbb volt minden, még az is ha anyám rém történeteket mesélt nekünk, hogy miféle szörnyetegek élnek a világunkban, és vannak olyan kiválasztottak mint mi - a vadászok - akik felveszik a harcot ezekkel. Annyira heroikusnak tűnt és nemes eszmének hogy megszabadítsuk a földet ezektől a fenevadaktól. Nem csak a vámpíroktól, de a vérfarkasoktól, boszorkányoktól, mindenfélétől ami nem ember. Gyerekként és fiatal felnőttként még elhittem hogy a világ ilyen egyszerű, fekete és fehér minden, a gonoszok azok halált érdemelnek. Azt hittem vannak kivételek, olyanok akik megtagadják önmagukat és a saját fajtársaik ellen fordulnak, amolyan önjelölt Pengék.  Azt hittem ilyen létezik, de… Cecily halála után minden idealista gondolatom füstbe ment, és átadta a helyét valami másnak. Gyűlöletem magasabbra hágott mint valaha volt, és elkeseredésemben talán az volt az egyszerűbb hogy Jude-ot hibáztatom az egészért, mert nem volt elég erős. Miatta nem élhet ma Cecily, de tényleg? Vagy azért, mert én nem vezettem elég jól a családot, és nem edzettem elég keményen és nem küldtem több vámpírra az öcsémet? Kinek a hibája mindez? Az övé vagy az enyém? Mindkettőnké? Nem tudom….

Azt sem tudom hogy mi vagyok. Vadász. Bátty. Családfő. Egy üres ember. Szeretem a családomat, és minden más előtt tartom hogy megvédhessem őket, de képtelen vagyok lenyelni a féltékenységemet hogy az Ötök egyike nem én lettem, és talán elhidegültem Jude-tól. Fényév távolságra járunk egymástól, és mindazt amit én érhettem volna el, ő teszi. Büszkének kellene lennem rá, de…. Gyenge ember vagyok, és önző vágyaimon túl néha nem látok tisztán. Azt tudom, hogy mindennek pusztulnia kell, ami nem emberi. Elvették a családtól az egyik testvérünket, és nincs bocsánat. Egyetlen szörnyetegnek sincs, és már nem számolom hány élet szárad a lelkemen, előbb utóbb úgyis találkozunk a pokolban, és tudjuk hogy a jó szándékkal mire megy az ember. Semmire.

Ez vagyok én jelenleg, egy forrongó vulkán, ami bármikor kitörhet, de talán… valahol mélyen, egy szakadék mélyen, talán szeretem az öcsémet. Ettől függetlenül… Nem tudom. Talán kibékíthet valahogy, talán van még esély de már annyi rosszat tettem ellene is, a család érdekében, a határvonalak elmosódnak, és… a bűntudat elemészt. Soha nem beszéltem erről senkinek, látnak engem, az erőmet és a kiállásom családfőként hibátlan de… nem látnak engem éjjel, az ablakban ülni, mert nem tudok aludni. Nem látják az alapozó mögé rejtett karikákat a szemeim alatt, és nem értik meg azt a vihart ami bennem tombol. Nem értenek, és nem ismernek, de képtelen vagyok leengedni a falaimat. Még nekik sem. Teresénak és Jude-nak sem. Vagy le tudják dönteni, vagy nem…

"Pokolra szállni könnyű...


avatar
Vadász vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 01.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
9

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ezra C. Ravenwood   Kedd Május 02, 2017 10:37 pm


Elfogadva

drága bátyám és családfőm

Ez, bratyó, nagyon örülök, hogy ilyen hamar megérkeztél! Ha olyan jóban lennénk, mint régen, most tárnám a karom egy nagy ölelésre, így viszont csak szomorúan figyelem, mivé formált minket az idő. Sajnálom, hogy a Sors így kitolt velünk - hidd el, ha rajtam múlna, bármikor lemondanék az Ötök örökségéről a te javadra.
Fantasztikus lett a lapod, bár azt nem állíthatom, hogy olyan vagy, mint amilyennek képzeltelek - sokkal jobb lettél! Alig várom, hogy felelevenítsük a játéktéren az egymás iránt érzett - mert még érezzük, ugye? - testvéri szeretetünket egy közös kis vámpírvadászatban! Hiszen senki sem bánthatja büntetlenül a családunkat, nem igaz? wink

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Gonna catch a cold from the ice inside your soul...

avatar
Az Ötök egyike vagyok
✦ Keresem ✦ :
brother
sister
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 17.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ezra C. Ravenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Vadászok-
^
ˇ