Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Yesterday at 12:11 am

Torrey De Vitto

Szomb. Dec. 16, 2017 4:30 pm

Karácsonyi álom

Szomb. Dec. 16, 2017 1:24 pm

Hangstúdió

Szomb. Dec. 16, 2017 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Meghan Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Meghan Wyatt   Kedd Május 02, 2017 4:18 pm


Meghan Wyatt

When you looked at me for the very first time?
Today could have been the next day of the rest of your life.


Becenév

Meg, Megz

Titulus

pretend it's ok

Születési hely, dátum

New Orleans, 1987. augusztus 15.

Faj

hibrid

Átváltozás

Azt hittem, hogy az életem, a testem majd csak a klimax miatt megy át gyökeres változáson. De 25 éves koromban minden megváltozott, ráadásul elképesztően gyorsan. Előbb egy borzasztó baleset miatt vérfarkassá váltam, és még nem is volt időm megszokni ezt a hatalmas változást, ami beállt az életemben, néhány hónap elteltével egy szerencsétlen véletlen folytán Klaus Mikaelson útjába keveredtem, aki a hibrid seregét toborozta. Most pedig már évek óta élek félig farkasként, félig vámpírként...

Család

Egyedüli gyerek vagyok, de nem lettem emiatt elkényeztetve. Nem én voltam "anyuci és apuci szeme fénye". Sőt igazság szerint a gyerekkoromból főleg az maradt meg, ahogy anya és apa egymással vitatkoznak, illetve emlékfoszlányok villannak be arról, hogy az apám veri anyámat. Olyan agresszív volt, hozzám sem volt lényegében egy kedves szava sem. Végül 10 éves koromban fogta a cókmókját és felszívódott. Azóta nem láttam, de az igazat megvallva nem is érdekel. Ő számomra csak az a férfi, aki miatt anya kék-zöld foltokkal rohangált éveken át. Most már rendben van, az anya-lánya kapcsolatunkat is szorosabbra fűztük, és szerencsémre azt sem tudja, milyen az életformám...

Play by

Johanna Braddy

Ez az én történetem...

Még mindig emlékszem arra a kínzó fájdalomra, amit a szolgakapcsolat megtörésére tett kísérletem okozott. Igen, bármennyire is gyűlölöm beismerni, nem jött be. Mármint tudom, hogy elkezdtem elszakadni Klaustól, ugyanakkor a zsigereimben érzem, hogy ha ismét összefutnék vele - és persze feltéve, hogy életben hagy -, nem biztos, hogy képes lennék nemet mondani neki, ha megkér valamire. Ezért is élek már több éve halálfélelemben, és minden erőmmel azon vagyok, hogy még a véletlen találkozás esélyét is messziről elkerüljem. Már New Yorkban élek, de időről időre visszajárok New Orleansba anya miatt. Azokon a napokon, amit ott töltök, a rettegés csak még inkább eluralkodik rajtam. Komolyan jobban félek hazatérni a szülővárosomba, mint bemenni dolgozni a kórházba. Már kiskoromban, az édesanyám esete miatt elhatároztam, hogy orvos leszek, és segítek másokon. Már olyan közel jártam, amikor aktiválódott a vérfarkas átok. Emlékszem is, hogy valójában nem is az átváltozás borított ki, hanem hogy mégis hogyan leszek képes ezek után úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne? Elvégre épp akkor kezdtem belerázódni a gyakornoki teendőkbe, erre pofán talált az élet. Így utólag már a falba tudnám verni a fejem, hogy a farkaslét okozta problémák miatt éreztem úgy, hogy összezuhan a világ, és egyenesen az én fejemre igyekszik landolni az egész. Most már ha visszamehetnék az időben, eszembe sem jutna emiatt panaszkodni. Hibridként ugyanis sokkal nehezebb minden. A vér iránti vágyam olykor túl erősnek bizonyul. Ez pedig egy kórházban...nos, nem épp a legjobb párosítás. Egy évet ki is kellett hagynom, szóval most minden erőmmel azon vagyok, hogy utolérjem magam. Most vágok majd bele a rezidens évekbe. Félelemmel vegyes izgalommal várom. Viszont mélyen legbelül már jó ideje megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy milyen isteni lenne végleg hazatérni New Orleansba, és az ottani kórházban befejezni a gyakorlati éveket, végül ott elhelyezkedni. De sajnos ez túl kockázatos lenne.

Pedig egyszer szembe kell néznem Klausszal. Oké, én nem próbáltam őt megölni azon a végzetes estén, mint a társaim, de elmenekültem, kámforrá váltam, még életjelet sem adtam. Ha a szeme elé kerülök, talán az ő arca lesz az utolsó, amit életemben látok. A telefoncsörgésre összerezzenek. Ami azt illeti, minden zajra hajlamos vagyok kővé dermedni, tartva attól, hogy pár másodpercen belül Klaus áll majd előttem. A baljós gondolatot - vagy inkább előérzetet? - gyorsan kiverem a fejemből, aztán anya nevét elolvasva a kijelzőn, mosolyogva veszem fel a mobilt.
- Szia, anya! Ugye tudod, hogy alig pár órája beszéltünk? Nem gond, ha ellenőrzöl, de remélem, tudod, hogy ha nem venném fel úgy kb. három óra múlva a mobilomat, akkor az azért van, mert kezdetét veszi a 36 órás műszakom, és...
- Ide kell jönnöd, Meghan. Amint lehetséges. Elrontottam. Hatalmas hibát követtem el, amiből nem... - A vonal megszakadt. Nem tudom visszahívni. Olyan rémült volt a hangja. Nem értem. Semmit sem értek. A fenébe is, oda kell mennem. Haza, New Orleansba. Mégpedig azonnal. Ha az a végzetem, hogy Klaus általi végleges halált haljak, akkor legyen úgy. De nem tehetem meg, hogy ignorálom az anyám vészhívását. Halálfélelem volt a hangjában, amivel engem is a félelem egy még mélyebb bugyrába taszított, ahonnan nem tudom, ki tudok-e mászni valaha.


avatar
Hibrid vagyok
Play by :
✧ johanna braddy
Keresem :
Léptek száma :
4

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Meghan Wyatt   Pént. Május 12, 2017 6:49 pm


Elfogadva

Meghan Wyatt

Imádom az ET-id, annyira könnyed mindegyik, könnyen emészthető. A tartalom már más kérdés. Mármint, ne értsd félre!
Szegény lány! Aki Klausszal húz ujjat, annak semmi jót nem jósolok és én első kézből tudom, miféle dolgokat tud kieszelni. Elég arra gondolnom, hogy Stefant elragadta tőlem és gyilkost faragott belőle. Bár kétlem, hogy Te így járnál, az sokkal valószínűbb, hogy tényleg megölne, de... kérlek, vigyázz magadra!
Az anyukád pedig szívből remélem, hogy jól lesz! Siess hozzá!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!I wanna be a simple girl in the crazy life

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
63

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Meghan Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
^
ˇ