Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Meghan Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
✧ johanna braddy
Keresem :
Léptek száma :
5

TémanyitásTárgy: Meghan Wyatt   Kedd Május 02, 2017 4:18 pm

Meghan Wyatt
When you looked at me for the very first time?
Today could have been the next day of the rest of your life.


Becenév:
Meg, Megz
Titulus:
pretend it's ok
Születési hely, dátum:
New Orleans, 1987. augusztus 15.
Faj:
Hibrid
Beállítottság:
ide
Play by:
Johanna Braddy

Átváltozás:
Azt hittem, hogy az életem, a testem majd csak a klimax miatt megy át gyökeres változáson. De 25 éves koromban minden megváltozott, ráadásul elképesztően gyorsan. Előbb egy borzasztó baleset miatt vérfarkassá váltam, és még nem is volt időm megszokni ezt a hatalmas változást, ami beállt az életemben, néhány hónap elteltével egy szerencsétlen véletlen folytán Klaus Mikaelson útjába keveredtem, aki a hibrid seregét toborozta. Most pedig már évek óta élek félig farkasként, félig vámpírként...
Család:
Egyedüli gyerek vagyok, de nem lettem emiatt elkényeztetve. Nem én voltam "anyuci és apuci szeme fénye". Sőt igazság szerint a gyerekkoromból főleg az maradt meg, ahogy anya és apa egymással vitatkoznak, illetve emlékfoszlányok villannak be arról, hogy az apám veri anyámat. Olyan agresszív volt, hozzám sem volt lényegében egy kedves szava sem. Végül 10 éves koromban fogta a cókmókját és felszívódott. Azóta nem láttam, de az igazat megvallva nem is érdekel. Ő számomra csak az a férfi, aki miatt anya kék-zöld foltokkal rohangált éveken át. Most már rendben van, az anya-lánya kapcsolatunkat is szorosabbra fűztük, és szerencsémre azt sem tudja, milyen az életformám...

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Még mindig emlékszem arra a kínzó fájdalomra, amit a szolgakapcsolat megtörésére tett kísérletem okozott. Igen, bármennyire is gyűlölöm beismerni, nem jött be. Mármint tudom, hogy elkezdtem elszakadni Klaustól, ugyanakkor a zsigereimben érzem, hogy ha ismét összefutnék vele - és persze feltéve, hogy életben hagy -, nem biztos, hogy képes lennék nemet mondani neki, ha megkér valamire. Ezért is élek már több éve halálfélelemben, és minden erőmmel azon vagyok, hogy még a véletlen találkozás esélyét is messziről elkerüljem. Már New Yorkban élek, de időről időre visszajárok New Orleansba anya miatt. Azokon a napokon, amit ott töltök, a rettegés csak még inkább eluralkodik rajtam. Komolyan jobban félek hazatérni a szülővárosomba, mint bemenni dolgozni a kórházba. Már kiskoromban, az édesanyám esete miatt elhatároztam, hogy orvos leszek, és segítek másokon. Már olyan közel jártam, amikor aktiválódott a vérfarkas átok. Emlékszem is, hogy valójában nem is az átváltozás borított ki, hanem hogy mégis hogyan leszek képes ezek után úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne? Elvégre épp akkor kezdtem belerázódni a gyakornoki teendőkbe, erre pofán talált az élet. Így utólag már a falba tudnám verni a fejem, hogy a farkaslét okozta problémák miatt éreztem úgy, hogy összezuhan a világ, és egyenesen az én fejemre igyekszik landolni az egész. Most már ha visszamehetnék az időben, eszembe sem jutna emiatt panaszkodni. Hibridként ugyanis sokkal nehezebb minden. A vér iránti vágyam olykor túl erősnek bizonyul. Ez pedig egy kórházban...nos, nem épp a legjobb párosítás. Egy évet ki is kellett hagynom, szóval most minden erőmmel azon vagyok, hogy utolérjem magam. Most vágok majd bele a rezidens évekbe. Félelemmel vegyes izgalommal várom. Viszont mélyen legbelül már jó ideje megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy milyen isteni lenne végleg hazatérni New Orleansba, és az ottani kórházban befejezni a gyakorlati éveket, végül ott elhelyezkedni. De sajnos ez túl kockázatos lenne.

Pedig egyszer szembe kell néznem Klausszal. Oké, én nem próbáltam őt megölni azon a végzetes estén, mint a társaim, de elmenekültem, kámforrá váltam, még életjelet sem adtam. Ha a szeme elé kerülök, talán az ő arca lesz az utolsó, amit életemben látok. A telefoncsörgésre összerezzenek. Ami azt illeti, minden zajra hajlamos vagyok kővé dermedni, tartva attól, hogy pár másodpercen belül Klaus áll majd előttem. A baljós gondolatot - vagy inkább előérzetet? - gyorsan kiverem a fejemből, aztán anya nevét elolvasva a kijelzőn, mosolyogva veszem fel a mobilt.
- Szia, anya! Ugye tudod, hogy alig pár órája beszéltünk? Nem gond, ha ellenőrzöl, de remélem, tudod, hogy ha nem venném fel úgy kb. három óra múlva a mobilomat, akkor az azért van, mert kezdetét veszi a 36 órás műszakom, és...
- Ide kell jönnöd, Meghan. Amint lehetséges. Elrontottam. Hatalmas hibát követtem el, amiből nem... - A vonal megszakadt. Nem tudom visszahívni. Olyan rémült volt a hangja. Nem értem. Semmit sem értek. A fenébe is, oda kell mennem. Haza, New Orleansba. Mégpedig azonnal. Ha az a végzetem, hogy Klaus általi végleges halált haljak, akkor legyen úgy. De nem tehetem meg, hogy ignorálom az anyám vészhívását. Halálfélelem volt a hangjában, amivel engem is a félelem egy még mélyebb bugyrába taszított, ahonnan nem tudom, ki tudok-e mászni valaha.

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

TémanyitásTárgy: Re: Meghan Wyatt   Pént. Május 12, 2017 6:49 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Meghan Wyatt

Imádom az ET-id, annyira könnyed mindegyik, könnyen emészthető. A tartalom már más kérdés. Mármint, ne értsd félre!
Szegény lány! Aki Klausszal húz ujjat, annak semmi jót nem jósolok és én első kézből tudom, miféle dolgokat tud kieszelni. Elég arra gondolnom, hogy Stefant elragadta tőlem és gyilkost faragott belőle. Bár kétlem, hogy Te így járnál, az sokkal valószínűbb, hogy tényleg megölne, de... kérlek, vigyázz magadra!
Az anyukád pedig szívből remélem, hogy jól lesz! Siess hozzá!Even though I try not to

I can't help but want you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Meghan Wyatt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Hibridek-
^
ˇ